Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi geeft gratis concert in New York

Bon Jovi geeft gratis concert in New York

Om Living On A Prayer te bekijken druk op de foto.

.
Bon Jovi geeft volgende week zaterdag een gratis concert in Central Park. Voor frontman Jon Bon Jovi is optreden in het beroemde park in New York naar eigen zeggen een droom die uitkomt. Het concert is aangekondigd als een van de festiviteiten die het afscheid van Yankee Stadium luister moeten bijzetten. De honkballers van de New York Yankees krijgen een nieuw stadion.

Blaze of glory
Burgemeester Michael Bloomberg heeft gezegd te hopen dat het einde van het bestaan van het stadion wordt gevierd in een 'blaze of glory', refererend aan één van de hits van Bon Jovi. Vanaf morgen zijn de gratis concertkaarten te verkrijgen bij honkbalwedstrijden en andere evenementen in The Big Apple.

De rockband, die ook hits scoorde met onder meer 'Always' en 'It's my life', gaf twee weken geleden nog een concert in het Boudewijnstadion in Brussel.

01-07-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stereophonics op Pukkelpop, Operator Please zegt af

Stereophonics op Pukkelpop, Operator Please zegt af

Om Dakota te bekijken druk op de foto.

.
Pukkelpop heeft opnieuw enkele namen toegevoegd aan de affiche. De bekendste naam is ongetwijfeld Stereophonics. Daarnaast zakken ook Blood Red Shoes, Leila, The Subs en The Rones in augustus af naar Kiewit. Operator Please, Dan Deacon en Jubilee laten dan weer weten dat ze afzeggen voor Pukkelpop.

Stereophonics komt op Pukkelpop de nieuwe plaat 'Pull the pin' voorstellen, het zesde studioalbum alweer voor het trio uit Wales. Naast het schuurpapieren stemgeluid van zanger Kelly Jones zijn de Stereophonics vooral bekend van radiohits als 'Mr. Writer', 'Have a nice day', 'Dakota' en meer recent 'My friends'.

Voor de nostalgici is er Blood Red Shoes. Dit Britse duo doet volgens de Pukkelpoporganisatie denken aan Nirvana, PJ Harvey en Babes in Toyland. Niets van dat bij Leila, een Britse met Iraanse roots die onlangs meegevraagd werd door Björk als support act. Begin juli brengt ze het album 'Blood, looms and blooms' uit. Leila wordt nu al getipt als een van de belangrijkste elektronische acts voor de komende jaren.

Pukkelpop voegde ook weer enkele Belgische namen toe aan de affiche. The Subs bijvoorbeeld, wiens debuutalbum in oktober verschijnt. Op 18 augustus, enkele dagen na hun aantreden op Pukkelpop, verschijnt 'Sinner songs', het eerste volwaardige album van The Rones. De Limburgse groep heeft volgens Pukkelpop op korte tijd een stevige sound ontwikkeld "die het midden houdt tussen de donkere electronica van Nine Inch Nails en de potige hooks van Queens of the Stone Age".

Voorts zijn er ook enkele afzeggingen te noteren. Het Australische Operator Please zegt zijn komst af omdat het wil werken aan een nieuw album en ook Dan Deacon en Jubilee zien zich genoodzaakt om hun Pukkelpop show te cancelen. (sps)

De ticketverkoop loopt online via Proximus Go for Music op de website van Pukkelpop en via de gebruikelijke voorverkooppunten, eveneens terug te vinden op www.pukkelpop.be.

01-07-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neemt Anouk met gouden tanden afscheid op Werchter?

Neemt Anouk met gouden tanden afscheid op Werchter?

Om Michel te beluisteren druk op de foto.

.
Stapt Anouk aanstaande zondag rond 15u met gouden tanden het podium van Rock Werchter op? De Nederlandse rockster wil na zeven jaar haar blinkende glimlach terug. Die gouden glimlach zou ook wel eens een soort gouden handdruk kunnen zijn: Anouk wil ermee stoppen.

Hoesjes
Hoewel heel veel mensen haar destijds vertelden dat het aartslelijk was, wil Anouk opnieuw gouden hoesjes over haar tanden laten spannen. Dat heeft ze verteld in het programma RTL Boulevard. In het gesprek liet Anouk ook doorschemeren binnenkort haar microfoon aan de wilgen te zullen hangen. Ze wil namelijk als songwriter werken voor andere artiesten. "Als het eenmaal kan, ben ik weg. Misschien wel sneller dan je zou verwachten. En dan kan niemand me meer vinden."

01-07-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Veerman
Piet Veerman
Om Sailling Home te bekijken druk op de foto.

.
Piet Veerman (Volendam, 1 maart 1943) is een Nederlandse zanger.

Veerman begon in het hobby-bandje The Everly Kosters, en werd bekend met de groep The Cats. Vanaf de monsterhit Lea (1968) zong Piet Veerman de meeste lead vocals in op de singles in plaats van Cees Veerman (geen familie). In 1975 begon hij een solocarrière (Rolling On A River), maar pas in 1985 nam hij definitief afscheid van The Cats. De groep spande een rechtszaak tegen Veerman aan, maar verloor.

Twee jaar later scoorde Veerman een nummer-1 hit met het nummer Sailin' home (1987). De platenmaatschappij weigerde een videoclip op te nemen en Veronica heeft toen zelf een videoclip gemaakt omdat het nummer zo hoog in de Top 40 stond. Na het maken van de clip behaalde het liedje ook de eerste plaats en bleef vier weken op nummer 1 staan.

Op 30 augustus 2007 maakten de redactieleden Johan Tol en Michel Veerman van het magazine "One way wind" in het Noordhollands Dagblad bekend dat zij werken aan een autobiografie van de voormalige leadzanger van The Cats.

  • In Volendam, waar veel mensen een bijnaam hebben, staat Veerman bekend als 'Koster'.
  • Tijdens de oudjaarslijst van Radio 2's Top 2000 staat Veerman ook genoteerd met zijn nummer 1-hit uit 1987.
  • Op 24 maart 2006 kreeg Piet, evenals de andere nog in leven zijnde Cats, de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau

01-07-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen

De afbeelding “http://img145.imageshack.us/img145/7532/go4carmenelectra068yh9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

30-06-2008 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janis Ian
Janis Ian
Om You Are Love te beluisteren druk op de foto.

.
Janis Ian (geboren als Janis Eddy Fink, New York, 7 april 1951) is een Amerikaans singer-songwriter en auteur.

Ian leerde al op 3-jarige leeftijd pianospelen van haar vader, een muziekleraar.

Op 14-jarige leeftijd debuteerde zij met een zelfgeschreven liedje, Society's Child, die haar in de Verenigde Staten van 1966 meteen nationaal bekend maakte. De tekst ging over een relatie tussen een blank meisje en een zwarte jongen. De discussie of zoiets wel kon brandde los en Janis stond in het middelpunt van de belangstelling.

Haar carrière kreeg verder vorm toen zij het album Between the Lines uitbracht. Het nummer At Seventeen, over de gevoelens van iemand van die leeftijd die zich eenzaam voelt, werd een van haar bekendste liedjes. Andere bekende nummers zijn Jesse, Fly too high, On the Other Side of the Sun, Between the Lines en Stars.

In de jaren '70 maakte zij diverse platen; daarna werd het wat stil rond Ian. Zij trad nog wel op in Nederland in het begin van de jaren '80 met Conny Vandenbos, een bewonderaarster. Zij heeft een plaat met vertaalde liedjes van Janis Ian uitgebracht. Samen zingen ze daarop het duet Don't leave tonight.

Korte tijd was zij getrouwd met een Portugese man. Na een periode van stilte, waarin zij door bedrog door een boekhouder financieel aan de grond zat, kwam ze terug met Breaking silence. Daarbij kwam zij ook uit voor haar homoseksualiteit. Thans heeft zij al jarenlang een relatie en is zij in 2003 getrouwd met Patricia Snyder.

Janis Ian woont in Nashville en treedt nog steeds op, ook in de Benelux. De laatste jaren beweegt zij zich ook op het terrein van het schrijven van science fictionverhalen. In juli 2008 komt haar autobiografie uit onder de titel 'Society's Child'.

Recente cd's zijn God & the FBI (2002), Billie's Bones (2004) en Folk is the new Black (2006). Het live-album Working without a Net (2003) is een compilatie van haar liedjes en haar beste optredens. Janis' muziek pendelt heen en weer tussen folk, country, blues, en een heel eigen stijl.


30-06-2008 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt
James Blunt
Om 1973 te bekijken druk op de foto.

.
James Blunt, geboren als James Hiller Blount (Tidworth (Wiltshire), 22 februari 1974) is een Britse zanger, ex-officier in het Britse leger en songschrijver, wiens debuut-album, Back To Bedlam en de daarvan gereleaste singles (vooral nummer-1-hit You're Beautiful hem beroemd maakten in 2005. Hij bespeelt zeer veel instrumenten, waaronder piano, gitaar, orgel en marimba. Hij staat onder contract bij Linda Perry's Amerikaanse label Custard Records. James Blunt won twee BRITT Awards en werd genomineerd voor 5 Grammy awards. Hij woont momenteel in Ibiza-Spanje.
Na zijn studie aan de Bristol University ging Blunt in het leger. Zijn familie had een lange legertraditie; ook zijn vader had in het leger gezeten. Toen James in Kosovo diende, schreef hij in 2002 het nummer No Bravery. Later kwam dat nummer ook op Back To Bedlam, zijn debuut-album. Blunt was officier in het leger, en had dienst tijdens de begrafenis van koningin-moeder Elizabeth Bowes-Lyon. Hij was een van de soldaten die haar kist droegen.

In 2002 kreeg James Blunt een platencontract. Hij begon meer muziek te schrijven en werkte lang aan zijn debuutalbum. Dit album, dat uitkwam in 2004, was Back To Bedlam. De eerste single hiervan, High, was niet succesvol in de Top 40. Dit tot verbazing van Blunt, die juist had verondersteld dat dit het meest succesvolle nummer zou zijn. De release van de immens populaire single You´re Beautiful bewees het tegendeel. Eerst zou You´re Beautiful alleen worden uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. Toen het daar een van de grootste hits sinds lange tijd werd, werd de single alsnog ook in Europa uitgebracht. Met You´re Beautiful brak Blunt door als artiest; bijna in alle Europese landen belandde de sinlge op de nummer-1-positie.

Als derde single werd Goodbye my Lover uitgebracht. Ook die single haalde in veel landen de top 10, evenals de vierde single Wisemen.

Zijn eerste concert in Nederland gaf Blunt in mei 2006 in Paradiso.

Na het grootte succes van Back To Bedlam werd er een tour gestart, de Back To Bedlam Tour. Na het succes hiervan kwam de Bedlam Sessions Tour. Hij speelde tijdens die concerten een aantal nummers die waren afgevallen voor het album. In de BBC-studio geeft hij nog een concert dat hij Chasing Time noemt. Tijdens deze toer speelde James Blunt ook in Nederland. Op 30 januari 2006 stond hij in de heineken Music Hall en op 4 juli trad hij op in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Blunt besloot een live-album uit te brengen van de Bedlam Sessions Tour. Er werd besloten om het album Chasing Time - The Bedlam Sessions te noemen. Het bevat een dvd van het Chasing Time concert en een cd van The Bedlam Sessions tour. De CD bevat het nummer Fall at your Feet (oorspronkelijk van Crowded House).

James Blunt trad op 7 juli 2007 ook op bij Live Earth in Wembley, waar hij onder andere Wild World van Cat Stevens speelde.

In 2006 wordt besloten een nieuw studio-album te maken. In augustus 2007 wordt een nieuwe single uitgebracht: 1973 en op 17 september 2007 wordt het album All The Lost Souls voor het eerst in Nederland uitgebracht.

1973 word over de hele wereld een grote hit, ook in de Nederlandse top-40 scoort het nummer goed. In december zal de nieuwe single worden gereleased: Same Mistake. 17 maart 2008 zal Blunt optreden in Ahoy.

Zijn muziek krijgt niet enkel positieve reacties maar roept bij velen ook aversie op. In 2006 werd de naam James Blunt opgenomen in het Britse 'Dictionary of Cockney rhyming slang' (a 'right James Blunt') in verhouding tot het Engelse woord 'cunt'. Blunt zou hier sportief op hebben gereageerd; "Naar John F. Kennedy werd een luchthaven genoemd - Naar mij mijn favoriete deel van de vrouwelijke anatomie".

Weird Al Yankovic wou een parodie maken op het nummer You're Beautiful, (You're Pitiful), met toestemming van James Blunt. Yankovic kreeg toen echter problemen met James Blunt's platenmaatschappij Atlantic.


30-06-2008 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston en John Mayer onafscheidelijk

Jennifer Aniston en John Mayer onafscheidelijk

Om John Mayer te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Aniston wijkt geen moment van de zijde van haar vriend John Mayer. De Amerikaanse actrice woonde vrijdag en zaterdag optredens van de zanger bij in Londen, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De blonde actrice arriveerde vrijdag via een zijingang in een club in de Londense wijk Brixton. Het publiek zag hoe de Friends-actrice met haar haar speelde terwijl ze de show van haar vriend volgde. Gisteren was ze opnieuw van de partij tijdens het festival Hard Rock Calling in Hyde Park in de Britse hoofdstad. Zondag treedt Mayer op tijdens het Glastonbury Festival.

Afgelopen week was het duo samen in Amsterdam. Mayer gaf zondag een optreden tijdens Picnic in the Park in Den Haag, terwijl Aniston in de hoofdstad was voor de filmvakbeurs Cinema Expo.

De 39-jarige Aniston en haar negen jaar jongere liefje zijn sinds twee maanden onafscheidelijk. De liefde bloeide op toen Aniston in Miami verbleef voor opnamen van de komedie 'Marley & me' met Owen Wilson.

30-06-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scouting For Girls
Scouting For Girls
Om Elvis Ain't Dead te bekijken druk op de foto.

.

30-06-2008 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Paul
Billy Paul
Om Me And Mrs Jones te bekijken druk op de foto.

.

Billy Paul (geboren op 12 januari 1934 in Philadelphia, Pennsylvania) is een bekende Amerikaanse soulzanger. Hij won een Grammy voor zijn vocale prestaties in het nummer "Me and Mrs. Jones". In feite was dat ook zijn enige nummer-1-hit tijdens de laatste drie weken van 1972.

Op zijn elfde begon hij als dj bij een radiostation en later zou hij zelf muziek maken.

Tegenwoordig leeft hij in Londen.


30-06-2008 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gospel
Gospel

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/08-03-23-Chosen-Gospel-Choi.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Gospel of gospelmuziek is een muziekgenre in de christelijke muziek. Het Engelse woord 'gospel' betekent evangelie.

De gospelmuziek werd geboren in de katoenvelden van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten van Amerika. Mahalia Jackson wordt algemeen gezien als 'de koningin van de gospelmuziek'.

Zwarte religieuze muziek die sterk beïnvloed werd door zowel de ritmische muziek die de slaven meebrachten uit Afrika als ook door de bevindelijke manier van geloven van de blanken.

Het leven na de dood, vaak aangeduid als het oversteken van de rivier de Jordaan, is een zeer vaak terugkerend thema.

Belangrijke vertolkers van de oervorm van de (zwarte) gospel waren/zijn Mahalia Jackson, Pops Staples en The Five Blind Boys of Alabama.

De term gospelmuziek wordt soms ook gebruikt als algemene aanduiding voor christelijke muziek. Feitelijk is dit onjuist, aangezien gospel verwijst naar één bepaald muziekgenre en christelijke muziek in alle muziekgenres wordt gemaakt.

Later in de jaren '50 en '60 vloeide hier de soul uit voort, waarbij het religieuze karakter was weggevallen, met ook invloeden uit de rhythm & blues.


29-06-2008 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douglas Miller
Douglas Miller
Om The Joy Of The Lord is My Strength te bekijken druk op de foto.

.

29-06-2008 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shirley Ceasar
Shirley Ceasar
Om God is Not Dead te bekijken druk op de foto.

.

29-06-2008 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cece Winans
Cece Winan
Om Alabaster te bekijkeb druk op de foto.


.

29-06-2008 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alvin Slaughter
Alvin Slaughter
Om I love You Lord te bekijken druk op de foto.

.

29-06-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donnie Mc Clurkin & Yolanda Adamd
Donnie Mc Clurkin & Yolanda Adams
Om The Player te bekijken druk op de foto.

.

29-06-2008 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juanita Bynum
Juanita Bynum
Om God Is Faithful te bekijken druk op de foto.

.

28-06-2008 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Moore and The Mississippi Mass Choir
James Moore and The Mississippi Mass Choir
Om Joy te bekijken druk op de foto.

.

28-06-2008 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darrel Petties
Darrel Petties
Om Yes Lord te bekijken druk op de foto.

.

28-06-2008 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vicki Yohe
Vicki Yohe
Om Mercy Seat te beluisteren druk op de foto.

.

28-06-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!