Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wie zegt me waar het einde is

Wie zegt me waar het einde is



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/sterren.jpg?t=1257284074


wie zegt me waar het einde is,
aan het hemelsgroot heelal
en wanneer ik langs de sterren vlieg
hoe ik bij het einde komen zal
of zou ik eeuwig zweven
door de leegte
langs de zon
ik zou eigenlijk wel eens willen weten
of  ik bij het einde kijken kan
of is daar dan de hemel
ga ik erheen zodra ik sterf
En zal daarboven dan de plaats zijn
waar ik het laatste oordeel verwerf
helaas, niemand zal het weten
en ik pas wanneer ik ga
tot die tijd ben ik gewoon blij
dat ik nog  met beide voeten
op de aarde sta.



04-11-2009 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
03-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop uitgeroepen tot Levende Legende

Iggy Pop uitgeroepen tot Levende Legende

Om 'I wanna be your dog' uit 1979 te beluisteren klik op de foto






Iggy Pop werd gisteren tot Levende Legende uitgeroepen tijdens de uitreiking van de Marshall Classic Rock Roll of Honour Awards. De legendarische voorman van The Stooges was in goed gezelschap: ook Brian May, Slash, Ronnie Wood, Pete Townshend en Billy Gibbons vielen in de prijzen.

Pop kreeg naast een award ook een portret dat Ronnie Wood van Pop maakte. "Het diner heeft lang geduurd, dus ik ga voor één keer mijn lul niet tonen. Mijn dank gaat naar iedereen die zo van muziek houdt dat hij iemand wil vermoorden als hij iets hoort dat hem niet aanstaat en zin krijgt om iedereen te neuken als hij iets hoort dat hem wel aanstaat".



   http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Iggy-Pop-2.jpg?t=1257269697


Pop eerde ook Stoogesgitarist Ron Asheton, die vorig jaar overleed. "We sprongen samen touwtje in de middelbare school, later rookten we wiet en slikten we LSD en ik mis mijn maat".



03-11-2009 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamelia gaat scheiden

Jamelia gaat scheiden

Om 'stop' van haar te beluisteren klik op de foto






De Britse zangeres Jamelia gaat na anderhalf jaar huwelijk scheiden van voetballer Darren Byfield. De 28-jarige Jamelia trok er vorige week uit en liet haar advocaten de scheiding aanvragen. De twee hebben samen een dochter, de vier jaar oude Tiani, en Jamelia had al een dochter van acht uit een vorig huwelijk, Teja.

De relatie tussen Jamelia en Byfield is altijd stormachtig geweest. Hij bedrngoog haar tijdens hun verloving, ze gingen uit elkaar maar kwamen 'voor het welzijn van de kinderen' opnieuw samen.



03-11-2009 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zwanger?

Is Carla Bruni zwanger?

Om 'L'Amoureuse' van Carla Bruni te beluisteren klik op de foto






Moet Carla Bruni weldra een maatje extra passen? In Parijs groeien in ieder geval de geruchten dat de presidentsvrouw wel eens in verwachting zou kunnen zijn van Nicolas Sarkozy. Ook Jacques Ségéla, de reclamegoeroe die het stel twee jaar geleden via een blind date met elkaar in contact bracht, sluit die mogelijkheid allesbehalve uit. "Nicolas en Carla willen dolgraag een kind. Ik wist dat al langer, maar moest dat nieuwtje uiteraard voor mezelf houden. Intussen is het echter al lang geen geheim meer dat het jonge paar een gezin wil stichten."

Niet meer in openbaar
Welke aanwijzingen er dan wel zijn voor een zwangerschap? Eerst en vooral is Carla Bruni al meer dan een maand niet meer in het openbaar verschenen: vreemd voor iemand die amper zonder aandacht van de pers kan leven. Het bezige bijtje zet zich plots ook niet meer in voor haar liefdadigheidsorganisaties, om nog maar te zwijgen van haar muzikale ambities die helemaal van het voorplan verdwenen zijn. Waar Carla dan wel uithangt? Bij haar moeder, waar Sarkozy haar geregeld per privé-jet een bezoekje komt brengen.

Verkiezingsbaby
Het is niet de eerste maal dat 'baby boom'-geruchten de ronde doen in het Elysée. In de zomer klonk het zelfs dat het stel een kind zou plannen voor 2011, kwestie van met een extra troef aan de start te kunnen komen van het verkiezingsjaar 2012.

Sarkozy heeft al drie kinderen uit twee vroegere relaties, Bruni hield het bij één zoon. "Ik zou graag nog een kind willen, maar weet niet of dat op mijn leeftijd nog kan", sprak de presidentsvrouw in maart. Als het via de natuurlijke weg niet meer zou lukken, sloot Bruni een adoptie niet uit.



03-11-2009 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in gekste outfit ooit

Lady Gaga in gekste outfit ooit

Om 'Just Dance' te beluisteren klik op de foto






Lady Gaga slaagt er telkens in hoge ogen te gooien met haar garderobe, maar gisteren overtrof ze haar excentrieke zelve tijdens de uitreiking van de Ace stijlawards. Het leek wel op ze nog in Halloweenstemming was met haar blonde pruik à la Marie Antoinette met zwarte voile. Haar ensemble, hotpants en visnetpanty's met een zwart hemd, leek recht vanop een stoffige zolder te komen.

Accessoire-koningin
Gaga was eregaste op de jaarlijkse uitreiking van de Ace Awards. Voor haar 'toewijding tot accessoires' kreeg ze een Stylemaker Award uit handen van ontwerper Marc Jacobs. "Als je denkt dat je het einde van haar originaliteit hebt gezien, is ze daar telkens weer met iets nieuws", verklaarde Ace-voorzitster Karen Giberson. "Het is een feest te zien hoe accessoires zo'n betekenisvol onderdeel kunnen vormen van iemands garderobe".

Diane Von Furstenberg kreeg de Accessory Visionary Award, Tomas Maier van Bottega Veneta werd uitgeroepen tot Designer van het Jaar en Burberry werd Merk van het Jaar.



03-11-2009 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auteur Ayala, 'het geweten van Spanje', overleden

Auteur Ayala, 'het geweten van Spanje', overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Auteur-Ayala.jpg?t=1257275873



Francisco Ayala, een van de belangrijkste hedendaagse schrijvers in Spanje, is op 103-jarige leeftijd in Madrid gestorven. Volgens de naar hem genoemde stichting was de auteur aan het einde van zijn krachten. Ayala heeft bijna alle onderscheidingen gekregen die in de Spaanstalige wereld worden uitgereikt. Daartoe behoren de Nationale Literatuurprijs (1983), de Cervantes-Prijs (1991) en Prins van Asturië-prijs (1998).

Zwaar verlies
"De dood van Ayala betekent een zwaar verlies voor de Spaanse cultuur", zei Spaans minister van Cultuur Angeles González-Sinde. De op 16 maart 1906 in Granada in Zuid-Spanje geboren auteur heeft niet enkel romans en verhalen geschreven, maar ook literaire kritieken en sociologische essays. Bovendien vertaalde hij werken van Rainer Maria Rilke en Thomas Mann in het Spaans.
 
Ballingschap
Ayala studeerde in Madrid rechten, filosofie en literatuurwetenschappen. In 1925 verscheen zijn eerste roman 'Tragicomedia de un hombre sin espiritu'. Hij werd medewerker van het tijdschrift Revista de Occidente. Van 1929 tot 1931 woonde hij in Berlijn. In 1939 ging hij in ballingschap, eerst naar Latijns-Amerika, later naar de VS. Daar werkte hij als hoogleraar literatuur en sociologie. Na de dood van Franco keerde hij in 1976 terug naar Spanje.

Moralist en liberaal
De auteur ontpopte zich als een moralist en liberaal, die "het moreel verval van de samenleving" aan de kaak stelde. Hij zag zichzelf als een eenzaam strijder en liet zich nooit politiek noch door een partij inpalmen. Ayala werd beschouwd als "het levende geweten van Spanje".



03-11-2009 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Namaak-shirts Michael Jackson verkocht in Kinepolis

Namaak-shirts Michael Jackson verkocht in Kinepolis

Om 'This is It'  te beluisteren klik op de foto






Platenmaatschappij Universal Music Belgium is razend omdat namaak T-shirts van Michael Jackson verkocht worden aan de bioscoopzalen van Kinepolis.
 
"Wij hebben gevraagd om de officiële T-shirts, waarop wij de rechten hebben, naar aanleiding van de film 'This Is It' te mogen verkopen. Zonder resultaat. Maar nu zien we dat illegale verkopers hun standjes hebben neergezet aan Kinepolis. We hebben foto's om dit te bewijzen", klinkt het boos bij Universal.
 
De directie van de bioscoopgroep reageerde verrast. "Geen idee hoe dit is kunnen gebeuren. Wij tillen hier erg zwaar aan", zegt woordvoerster Myriam Dassonville.



03-11-2009 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden Mariah Carey hebben hun eigen entourage


Honden Mariah Carey hebben hun eigen entourage

Om 'Don't Forget About Us' te beluisteren klik op de foto






Mariah Carey een diva? Daar wil ze zelf niets van weten, maar intussen hebben haar honden wel een eigen... entourage. "Mijn Jack Russells Cha Cha en JJ spelen mee in mijn nieuwste reclameshoot. Ik had een heel team bij mij, dus waarom zouden mijn puppy's geen speciale aandacht verdienen? Het ging om een grote opdracht en zelfs mijn entourage had een entourage. Zo had mijn stylist een assistent en was er extra bewaking."

Maar een veeleisende diva? Niets van dus. "Ik weet niet waar mensen dat halen. Ik voel me niet goed bij die term, want ik heb nog nooit iets diva-achtigs in mijn leven gedaan. Met mij valt best te leven."



03-11-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Marco Borsato's geld ging naar ons land

Marco Borsato's geld ging naar ons land


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Marco-Borsatos.jpg?t=1257252173


Het faillissement van Marco Borsato's artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de miljoenen euro's die het bureau overmaakte aan het rampzalige bedrijfje Lab Venture en aan TEG België. Ondanks de ruim 10 miljoen euro die TEG in de bedrijfjes stak, draaide zowel Lab Venture als TEG België uit op een totale mislukking.
 
"De zakelijke redenen om al dat geld te investeren, heb ik nog niet gevonden", aldus TEG-curator Jan Padberg. Volgens hem gebruikte het artiestenbureau vrijwel alle miljoenen die het leende van de bank voor investeringen in de andere bedrijven. "Wat de reden was voor deze 'cash-drain', heb ik nog van niemand mogen vernemen."
 
Padberg zal zijn onderzoek daarop richten. Ook speurt hij naar eventuele belangenvermenging van de TEG-aandeelhouders, waaronder Borsato zelf. Zij waren immers ook eigenaar van Lab Venture.



03-11-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw springt naakt op podium van muziekfestival

Vrouw springt naakt op podium van muziekfestival

Om de 'Yeah Yeah Yeah Song' van hun te beluisteren klik op de foto



De bandleden hebben er duidelijk leute in.


Opmerkelijke gaste afgelopen weekend tijdens het Voodoofestival in New Orleans: deze jongedame die zonder een spatje textiel het podium opstormde tijdens het optreden van rockband Flaming Lips. De immer 'coole' zanger Wayne Coyne kreeg het iets warmer dan gebruikelijk, maar werkte zijn set verder feilloos af. Meer zelfs: hij nam zijn enthousiaste fan in de arm en danste een rondje met haar.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/naakt-op-het-podium.jpg?t=1257249963
Zanger Wayne Coyne greep haar stevig vast...


Het festival, dat tot de toppers in de Verenigde Staten behoort, vierde net nu z'n tienjarig bestaan. Sterren als de Red Hot Chili Peppers, Marilyn Manson, R.E.M en 50 Cent deden dan ook hun stinkende best om de show te stelen. Helaas pindakaas: enkel deze zwartharige 'surprise-act' kreeg álle handen op elkaar.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/naakt-op-het-podium-1.jpg?t=1257250028
... en voerde zelfs een halve paringsdans met haar op.



03-11-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen roept prekende Bono tot de orde

Springsteen roept prekende Bono tot de orde

Om  'I Still Haven't Found' te beluisteren klik op de foto






De Ierse rockgroep U2 heeft gisteren opgetreden met Mick Jagger, Bruce Springsteen en Black Eyed Peas tijdens een tweede concert ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de Rock and Roll Hall of Fame.

Op het podium praatte Bono over de spirituele, fysieke en politieke kracht van de rock-'n-roll, totdat Springsteen hem tot de orde riep. "Laten we plezier maken", zei hij. Samen zongen ze "I still haven't found what I'm looking for" van U2.




03-11-2009 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen

Lachen


.


iedereen ziet mij komen
iedereen ziet mij staan
mijn ogen glunderen
in het licht van de maan

iedereen ziet mij voorbij gaan
mijn lach zul je wel horen
maar nooit zul je zien
dat mijn lach van binnenin komt

iedereen ziet me lopen
niemand ziet wat er in mij schuilt
Ze zien mijn lippen lachen
maar zien niet dat mijn hart huilt



03-11-2009 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh rampspoed: Cheryl Cole mag kapsel niet veranderen

Oh rampspoed: Cheryl Cole mag kapsel niet veranderen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cheryl-Cole.jpg?t=1257185976
Cheryl Cole.


Cheryl Cole riskeert de 'glamourslag' van de 'X Factor' juryleden te verliezen van Dannii Minogue door een stom contract met L'Oréal. Dat stipuleert dat de Girls Aloud-zangeres haar kapsel niet mag veranderen, terwijl Dannii met haar lokken lekker doet waar ze zin in heeft en zo elke week met een nieuw kapsel die arme Cheryl in de schaduw zet.




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Dannii-Minogue-1.jpg?t=1257186021
Dannii Minogue.


Cheryl (26) tekende een contract met van 550.000 euro met L'Oréal. De cosmeticagigant eist daarbij dat haar kapsel een jaar lang niet verandert. Dannii (38) wist de kijkers de voorbije weken te bekoren met een Elviskuif, een Cleopatracoupe, een stekeltjeskapsel en een bob à la Brigitte Bardot. En ja, dat is voor de tv-kijkende Britten en heus item.



02-11-2009 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono: Eindelijk kan ik als man vrijen met vriendin

Chaz Bono: "Eindelijk kan ik als man vrijen met vriendin"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Chastity-Bono.jpg
Voor en na de operaties:


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Chers-dochter.jpg



Chaz Bono is blij dat zijn vriendin Jennifer Elia, met wie hij al vier jaar een relatie heeft, hem heeft gesteund tijdens het proces van zijn seksverandering. De dochter van Cher, Chastity Bono, vervolledigt momenteel 'haar' geslachtsverandering. "De operaties stellen ons in staat fysiek te beleven wat we emotioneel altijd al hebben gehad: een heteroseksuele relatie", verklaart Bono in Entertainment Tonight.

Heterorelatie
"Ze is schitterend geweest", aldus Bono (40). "Ik ben echt dankbaar dat ik dit proces heb kunnen doormaken met een partner aan mijn zijde". Elia was van het begin op de hoogte van Chastity's plannen om een man te worden. "Onze relatie heeft altijd het patroon van een heterorelatie gehad, emotioneel en intellectueel. Nu kunnen we dat ook lichamelijk beleven, en kan ik als een man met haar naar bed gaan".



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Chaz-Bono-met-Jennifer-Elia.jpg?t=1257185400
Chaz Bono en zijn vriendin Jennifer Elia.


Bono was nog een kind toen ze besefte dat ze in het verkeerde lichaam zat. "Nu pas heb ik het gevoel dat ik in mijn lichaam zit, en dat voelt prima.

In juni dit jaar verklaarde Cher dat ze de beslissing van haar dochter om een man te worden steunt. "Het enige wat nooit zal veranderen, is mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn kind", zei ze.



02-11-2009 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prix Goncourt gaat naar Frans-Senegalese Marie NDiaye

Prix Goncourt gaat naar Frans-Senegalese Marie NDiaye


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Trois-femmes-puissantes.jpg?t=1257169833


De Prix Goncourt, de meest prestigieuze literaire prijs in Frankrijk, is toegekend aan de Frans-Senegalese Marie NDiaye voor haar werk "Trois femmes puissantes". NDiaye is de eerste vrouw sinds 1998 die de prijs in ontvangst mag nemen. Ze kreeg tijdens de eerste ronde vijf stemmen, tegen twee voor de Belg Jean-Philippe Toussaint ("La vérité sur Marie") en één stem voor Delphine de Vigan ("Les heures souterraines").
 
"Trois femmes puissantes", uitgegeven bij Gallimard, bestaat uit drie verhalen waarin de heldinnen telkens volharden om hun waardigheid te bewaren, tussen Frankrijk en Afrika.
 
Biografie
De schrijfster werd op 4 juni 1967 geboren in Pithiviers, in het centrum van Frankrijk, uit een Senegalese vader en een Franse moeder, en groeide op in de Parijse buitenwijken. Ze werd in Frankrijk opgevoed door haar moeder, een leerkracht natuurwetenschappen, en publiceerde haar eerste roman, "Quant au riche avenir" (1985), toen ze achttien jaar was.
 
Ze stopte al snel met studeren om zich aan het schrijven te wijden. Op 23 jaar tijd schreef ze een 20-tal werken, die voornamelijk bij Minuit en vervolgens bij Gallimard uitgegeven werden, zoals "Comédie classique" (1988), "La femme changée en bûche" (1989) en "La sorcière" (1996). NDiaye is een atypische, geëngageerde en feministische schrijfster en verrast de lezer met de vreemdheid van haar verhalen, die gaan over vrouwen en ingewikkelde verhoudingen tussen mensen. In 2007 trok NDiaye met haar gezin naar Berlijn.
 
De Prix Renaudot 2009, eveneens een belangrijke literaire prijs in Frankrijk, werd toegekend aan Frédéric Beigbeder voor "Un roman français" (Grasset).



02-11-2009 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John in het ziekenhuis met darminfectie


Elton John in het ziekenhuis met darminfectie

Om 'Crocodile Rock' te beluisteren klik op de foto






Elton John heeft het hele weekend in een Londens ziekenhuis doorgebracht met een darminfectie. Vrijdag kreeg de 62-jarige zanger af te rekenen met buikkrampen en braakneigingen. Wat later kwam daar ook nog griep bovenop. Vanavond hoopt John weer naar huis te kunnen.

De zanger moest in totaal acht optredens in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Amerika afzeggen. Hij hoopt nu opnieuw fit te zijn tegen 14 november voor zijn Amerikaanse tournee met Billy Joel. "Elton laat zijn fans niet graag in de steek, maar nu kon het niet anders", aldus zijn woordvoerder. David Furnish, de partner van Elton, liet zaterdag al weten dat John het -gezien de omstandigheden- goed stelt.



02-11-2009 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil vader laten opsluiten


Lindsay Lohan wil vader laten opsluiten


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lindsay_lohan.jpg?t=1257180585


Als het van Lindsay Lohan afhing, ging haar vader voor lange tijd achter de tralies. Volgens moeder Dina Lohan heeft Michael al maanden geen alimentatie meer betaald voor de drie andere kinderen in huize Lohan.

Vader Michael Lohan beweerde onlangs dat de nieuwe verslaving van zijn dochter Lindsay serieuze vormen begint aan te nemen en dat hij daar iets aan wil doen. Hij wil haar in een afkickkliniek of haar meenemen naar een rustige plek waar ze opnieuw zichzelf kon, iets wat Lindsay niet zag zitten.

De ruzie tussen vader en dochter Lohan bereikte dit weekend het kookpunt. Lindsay stapt hoogstwaarschijnlijk naar de rechter om haar vader bij haar weg te houden. Via twitter ventileerde Lohan haar teleurstelling: 'Mijn vader is gek. Hij verdient het niet eens om vader genoemd te worden', schreef ze in twitter.



02-11-2009 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris tijdens Halloween op de vuist met haar lief

Paris tijdens Halloween op de vuist met haar lief


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-tijdens-Halloween.jpg?t=1257181042
De vriend probeerde ook Paris zelf in te tomen.


Na twee stevige Halloween-feestjes in Hollywood is Paris Hilton met haar lief op de vuist gegaan. Aanleiding: Doug Reinhardt die zich als een ware snoodaard gedragen had en haar gsm uit de limousine gekeild had. De blondine stapte razend uit om het kleinood te zoeken en dreigde er zelfs mee hem voor die misstap te vermoorden.

Gesneden koek uiteraard voor de paparazzi: zij kwamen in groten getale aangestormd, waardoor Paris vroegtijdig haar zoektocht moest staken. Het gekibbel ging echter verder in de limo, zodat de chauffeur zich enkele straten verder toch weer genoodzaakt zag zijn wagen aan de kant te zetten.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris.jpg?t=1257181184



Toen de fotografen een tweede maal hun doelwit bij de lurven grepen, zagen ze nog net hoe Paris op de achterzetel klappen verkocht aan Doug. Uiteindelijk reed de chauffeur weer weg met het bekvechtende koppel en een vriend, die al die tijd probeerde te verhinderen dat fotografen hun slag konden slaan. Ach, je viert maar één keer per jaar Halloween.



02-11-2009 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell geeft duizenden euro's uit voor verjaardag

Naomi Campbell geeft duizenden euro's uit voor verjaardag


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Naomi-Campbell.jpg?t=1257174788
De rekening liep uiteindelijk in de duizenden euro's.


Naomi Campbell heeft haar steenrijke Russische vriend voor zijn 47ste verjaardag flink in de watten gelegd. Biljonair Vladislav Doronin mocht met een privé-jet op haar kosten een blitzbezoek brengen aan Marokko, waar zij als vip-gaste een opening van een gloednieuw resort opluisterde. Daar wachtte hem een reusachtige taart, versierd met lekkere accessoires als een boksring, racewagens en tennisrackets.

"Beetje extravagant"
"Naomi was vast van plan om Vladislav eens lekker te verwennen, hij was dan ook door het dolle heen met die verrassing", weet een bron. "Misschien een beetje extravagant voor een nacht, maar ze wilde zijn verjaardag samen met hem in stijl vieren."

Campbell mocht wel wat terugdoen sinds hun relatie vorig jaar startte. Zo kocht de zakenman speciaal voor zijn muse een penthouse in Brazilië ter waarde van 12,5 miljoen euro.



02-11-2009 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This Is It overtreft alle verwachtingen

'This Is It' overtreft alle verwachtingen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/This-Is-It-1.jpg?t=1257160356


Michael Jacksons 'This Is It' heeft in het eerste weekend na de première wereldwijd al meer dan 101 miljoen dollar (zowat 60 miljoen euro) opgebracht. Daarmee zijn de kosten van de filmrechten (41 miljoen euro) al ruimschoots overschreden. Vanwege het succes meldt Filmstudio Sony Pictures dat de film overal langer zal draaien dan de geplande twee weken.


02-11-2009 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!