Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Monroe rookte wiet

Marilyn Monroe rookte wiet


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Marilyn-Monroe-1.jpg?t=1259750864



Een amateurfilmpje waarop te zien is hoe Marilyn Monroe een joint rookt, is vijftig jaar nadat het werd opgenomen teruggevonden op een zolder.

De film werd gekocht door verzamelaar Keya Morgan, de man had er 182.000 euro voor veil. De man die het filmpje maakte, wenst anoniem te blijven. Het copyright op bovenstaande foto wordt deze week op eBay verkocht.




02-12-2009 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ramses Shaffy wordt dinsdag 8 december begraven

 Ramses Shaffy wordt dinsdag 8 december begraven

Klik op de foto om zijn allerlaatste optreden te bekijken eind november in Rotterdam. Tijdens de uitreiking van de Laurenspenning in de Laurenskerk speelde hij piano.






Ramses Shaffy wordt volgende week dinsdag in besloten kring begraven. Dat heeft de manager van de zanger en acteur bekendgemaakt.

Waar Shaffy wordt begraven, wordt niet bekendgemaakt. Shaffy stierf vanochtend in het Sarphati-huis in Amsterdam, op 76-jarige leeftijd.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/ramses-shaffy-liesbeth-1.jpg?t=1259702095


Vrienden en collega's hebben gereageerd op het overlijden van Shaffy. Thijs van Leer van Focus, die zijn carrière als beroepsmuzikant begon bij Shaffy, noemt de zanger "de grootste kunstenaar die we ooit hebben gehad". Liesbeth List is geschokt en kan nog niet reageren op het nieuws.

Ook Stef Bos is erg geschokt door het overlijden van Shaffy. "Er zijn mensen die verdwijnen van wie je blij bent dat ze er zijn geweest", zei hij. "Shaffy is zo iemand die er altijd zal blijven."

De zanger is een groot voorbeeld geweest voor Bos. "Hij heeft een enorme impact gehad op onze cultuur als muzikant. Hij is de "Brel van het noorden". Hij is zo authentiek in zijn stem dat je als zanger zo wil klinken, want hij zingt wie hij is."

Schrijver Harry Mulisch herinnert zich Shaffy als "een vrijgevochten troubadour die intellectueel Amsterdam in de jaren 60 een schok bezorgde".




02-12-2009 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
01-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep: Ik weet dat mijn versheidsdatum verstreken is

Meryl Streep: "Ik weet dat mijn versheidsdatum verstreken is"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/meryl-streep.jpg?t=1259699094



Meryl Streep staat er zelf versteld van dat ze nog grote filmrollen wordt aangeboden nu ze de zestig voorbij is. Ze beseft immers dat Hollywood oudere vrouwen discrimineert en dat haar versheidsdatum verstreken is. "Bette Davis draait zich wellicht om in haar graf, nu ik zestig ben en romantische hoofdrollen speel in komedies. Lang na mijn versheidsdatum verstreek, kreeg ik fantastische, interessante rollen aangeboden. Ik herinner me dat ik 38 was toen ik tegen mijn man Don zei 'nu is het voorbij'".

Sexy
Streep, die een Oscar voor Beste Actrice won voor haar rol in 'Sophie's Choice' en een voor Beste Bijrol met 'Kramer vs Kramer', geeft ook niet meer om wat mensen van haar denken. "Ik kan me niet herinneren wanneer ik er me voor het laatst zorgen over maakte of ik wel sexy was. Dat is heel lang geleden. Dat is bevrijdend als actrice, maar of een regisseur daar ook zo over denkt, dat is iets anders. Ik herinner me dat (regisseur) Albert Brooks me tijdens de opnames van 'Defending Your Life' verzocht 'kan je het wat zoeter presenteren'? en die vraag is sindsdien door heel wat mensen herhaald".



01-12-2009 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanya Wellens is zwanger

Vanya Wellens ( Femke) is zwanger


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/femke-.jpg?t=1259698282
Anne Pira (links) en Vanya Wellens.


Vanya Wellens is zwanger, zo bericht het tv-blad Primo. De actrice die Femke speelt in 'Thuis' is twaalf of dertien weken ver. In mei worden Vanya en haar vriend Jo de trotse ouders van hun eerste kind.




01-12-2009 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramses Shaffy overleden

Ramses Shaffy overleden

Klik op de foto om 'Laat Me - Vivre' te beluisteren






De Nederlandse zanger en acteur Ramses Shaffy (76) is vanmorgen in Amsterdam overleden. Dat maakte zijn management bekend. Dit voorjaar werd er bij hem slokdarmkanker vastgesteld. "Eind vorige week verslechterde zijn gezondheid aanzienlijk. Vanmorgen is hij rustig ingeslapen", stelt het management in een verklaring. Zijn hits 'We zullen doorgaan', 'Sammy', 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' en 'Laat me' drukten in de jaren zestig en zeventig een onuitwisbare stempel op het Nederlandstalige lied.

Zangeres Liesbeth List is zeer geschokt door het nieuws van het overlijden van haar vriend en collega. Haar woordvoerder laat weten dat ze nog niet kan reageren op het nieuws. "Het is geen grote verrassing, maar toch komt het als een enorme schok. Ze is op dit moment niet aanspreekbaar", klinkt het. Volgens het management van Shaffy bezocht List de zanger gisteravond nog.

Egyptische vader en Russische moeder
Shaffy werd op 29 augustus 1933 in Frankrijk geboren als zoon van een Egypische vader en een Russische moeder, maar groeide vanaf zijn zesde op in een pleeggezin in Nederland. Hij koos in 1952 voor de toneelschool in Amsterdam. Drie jaar later vertrok Shaffy zonder diploma, maar toch zette hij zijn eerste stapjes in de toneelwereld. In 1955 presenteerde hij met enkele klasgenoten de productie Ole la Marguerita. Hij werd ook gevraagd voor de Nederlandse Comedie. Tot 1963 zat hij bij het vermaarde gezelschap, maar hij wilde meer.

Met Shaffy Chantant, dat hij in 1964 oprichtte, bracht hij een nieuwe vorm van cabaret. Muzikaal, literair-poëtische teksten, een tikje mondain en licht-erotisch. Het Amsterdamse theater Felix Meritis waar de programma's werden uitgevoerd, werd voor een paar jaar omgedoopt tot het Shaffy Theater. De samenstelling van het programma en de acteurs wisselden voortdurend. Onder meer Loesje Hamel, Polo de Haas, Louis van Dijk en natuurlijk Liesbeth List deden mee.

'Pastorale'
Met List werkte hij vele jaren samen in het theater en in de opnamestudio. Ze maakten albums als Shaffy en List en Ramses en Liesbeth Live. In 1969 hadden ze een ernorme hit met 'Pastorale'. In een interview typeerde Shaffy zijn relatie met List met het woord herkenning. "Wij voelen elkaar perfect aan. Wij hebben in wezen ook dezelfde traumatische ervaring in onze jeugd gehad. Wij zijn allebei zonder ouders opgegroeid."

Shaffy ontving talrijke prijzen voor zijn werk. Zo werd hij in 1967 onderscheiden met de Edison. In 1971 ontving hij de Louis Davidsprijs en in 1980 de Gouden Harp. Ook als acteur speelde hij grote rollen. Hij was onder meer de Man van La Mancha en had de hoofdrol in Hendrik IV.

Alcoholprobleem
Shaffy stond bekend om zijn drankgelagen en overmatig alcoholgebruik. Begin jaren tachtig werd hij aanhanger van de Indiase goeroe Bhagwan en stopte hij tijdelijk met drinken. Mary Dresselhuys haalde hem uit een commune door hem te vragen voor het toneelstuk de Sprong.

Dat bracht hem weer volledig in de schijnwerpers. Hij speelde weer in eigen theaterprogramma's en in 2005 stond hij met Liesbeth List zelfs weer in de hitparades met een nieuwe versie van zijn hit 'Laat Me'. In 2006 ontving hij de Edison Oeuvre Prijs voor Kleinkunst. In 2007 werd bij de Amsterdamse Schouwburg een borstbeeld van Shaffy onthuld.

Bloemen van Nicole en Hugo
De laatste jaren van zijn leven verbleef hij in een verzorgingshuis en raakte hij in verval. Vorig jaar trad Shaffy nog live in Sint-Niklaas op ter gelegenheid van de 11 juli-feesten. Na afloop kreeg hij bloemen aangeboden door Nicole en Hugo.

In mei raakte bekend dat hij slokdarmkanker had. Eind oktober nam de zanger in museum Beeld en Geluid in Hilversum nog een dubbel-dvd met zijn werk in ontvangst. Hij was slecht bij stem, maar nam als vanouds plaats achter de vleugel, voor zijn laatste optreden.




01-12-2009 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was nooit saai met Ramses

Het was nooit saai met Ramses

Klik op de foto om 'Pastorale' te beluisteren






Filmregisseur Pieter Fleury is overvallen door het nieuws van het overlijden van Ramses Shaffy. In 2002 maakte hij een veelgeprezen documentaire over de zanger. "Ik wil liever niet reageren, dat voelt het beste. Ramses heeft zijn eigen leven gemaakt, zo groots en zo totaal. Daar kan ik niet veel aan toevoegen."
 
Pianist Polo de Haas, die in de jaren zestig Shaffy Chantant begeleidde, prijst de zanger als "enorme inspirator. Hij durfde het als eerste aan om cabaret met klassieke muziek te combineren." Hij herinnert zich Shaffy als "vrolijk en energiek: het was nooit saai met Ramses." Kleinkunstexpert Jacques Klöters stelt dat Shaffy "de stem van zijn generatie" was en een "levenskunstenaar. Door zijn vurige levensstijl telden al zijn jaren dubbel".
 
Schrijver Harry Mulisch herinnert zich Shaffy als een "vrijgevochten troubadour die in de jaren zestig een schok in intellectueel Amsterdam veroorzaakte". Burgemeester Job Cohen stelt dat "het stil is in Amsterdam nu", een handige verwijzing naar het gelijknamige liedje van Shaffy. "Ik gedenk met bewondering een groots en karakteristiek man."



01-12-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polanski heeft borgtocht nog niet betaald

Polanski heeft borgtocht van drie miljoen nog steeds niet betaald


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Polanski-3.jpg?t=1259671893
In deze chalet zal Polanski onder elektronisch toezicht verblijven.


Omdat hij de borgtocht van omgerekend drie miljoen euro nog niet betaald heeft, zit regisseur Roman Polanski nog altijd in de gevangenis van het Zwitserse Winterthur. Pas wanneer het geld binnen is, mag de 76-jarige onder huisarrest verblijven in zijn chalet in het mondaine Gstaad.
 
Meisje verkracht
Polanski werd op 26 september onderweg naar het filmfestival van Zürich gearresteerd en op verzoek van de Verenigde Staten in de cel gestopt in afwachting van zijn uitlevering. Hij wordt ervan beschuldigd in 1977 in de VS een 13-jarig meisje verkracht te hebben. De regisseur, die ook het Frans staatsburgerschap bezit, ontkwam een straf door te vluchten naar Parijs.
 
Elektronische enkelband
Het geld voor de borgtocht zou Polanski volgens mediaberichten verwerven uit de verpanding van zijn woning in Parijs. Het zal wel tot het eind van de week duren vooraleer Polanski naar zijn chalet gebracht zal worden, luidt het in Bern. Daar moet hij dan wachten tot het resultaat van het uitleveringsverzoek bekend is. De woordvoerder van Justitie zei dat Polanski pas bij zijn aankomst in zijn chalet een elektronische enkelband zal krijgen.

Vluchtpoging?
Het Zwitserse strafhof had vorige week beslist Polanski tegen borgtocht en het afgeven van zijn identiteitspapieren onder elektronisch huisarrest te plaatsen in zijn chalet in Gstaad. Daartegen had het ministerie van Justitie geen bezwaar meer aangetekend, hoewel er reëel gevaar bestaat op een vluchtpoging. De cineast riskeert in de VS een maximale straf van twee jaar. De media verzamelen zich intussen al volop rond Polanski's chalet.




01-12-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar vliegt de borst van Serena

Daar vliegt de borst van Serena


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Serena.jpg?t=1259673033



Gisteren kreeg Serena Williams nog de zwaarste boete in de geschiedenis van het tennis, maar heel erg lijkt ze zich dat niet aan te trekken. In Barbados geniet de nummer één momenteel van een verkwikkende duik in het frisse water. Alleen dat verdomde zwempak durft wel eens tegenspartelen. Net geen dubbele fout, zoals u merkt.

Naast een voorwaardelijke sanctie van twee jaar moet 'miss Williams' ook nog eens 55.000 euro uit haar portemonnee grabbelen omdat ze tijdens de US Open de lijnrechter met de dood zou bedreigd hebben.



01-12-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie wil koffers pakken en Hollywood verlaten

Nicole Richie wil koffers pakken en Hollywood verlaten


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nicole-Richie-1.jpg?t=1259673339



Nicole Richie heeft het gehad met Hollywood. Na een opname in het ziekenhuis met een longontsteking is de maat vol voor Richie. De vriendin van Paris Hilton ziet het niet meer zitten om haar twee kinderen in de drukte van Hollywood op te voeden.

Richie probeert nu manlief Joel Madden aan te sporen tot een verhuis naar het rustigere New York. Een goed argument om Madden over de streep te trekken, is dat het daar voor de kinderen leuker en anoniemer opgroeien is.



01-12-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty choqueert fans met 'verboden' nazivolkslied

Pete Doherty choqueert fans met 'verboden' nazivolkslied

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Pete Doherty heeft in München voor de nodige commotie gezorgd door tijdens zijn concert het 'verboden' nazivolkslied te zingen. Toen zijn fans de eerste verzen van 'Deutschlandlied' hoorden, begonnen ze de zanger uit te jouwen. Begrijpelijk, want de tekst over Adolf Hitlers rassensuperioriteit rijt nog steeds oude wonden open.

Doherty mocht na zijn flater nog vijf liedjes zingen, maar werd dan door de organisatoren onverbiddelijk van het podium gehaald. De rechtstreekse radio-uitzending werd onderbroken. "'We are not amused', zouden de Britten zeggen. Jammer genoeg konden we dit niet voorzien. Live is live", klonk het achteraf in een mededeling.

De zanger wist maar al te goed dat hij provoceerde: als kind hoorde hij zelf constant naziliedjes omdat zijn vader diende in het Britse leger. De gewraakte passage in het bovenstaande filmpje start na 2'35".



01-12-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kreeg Heidi Klum 6 weken na bevalling slanke lijn terug

Zo kreeg Heidi Klum 6 weken na bevalling slanke lijn terug


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Heidi-Klum-2.jpg?t=1259672511



Het slanke lingeriemodel Heidi Klum verscheen zes weken na de geboorte al terug op de catwalk van Victoria's Secret. Ze deelt nu haar geheim waarmee ze zo snel terug haar lijn van voor de zwangerschap kreeg, ze dankt alles aan haar kersverse
dochtertje Lou.

Niet met plezier
"De eerste twee weken na de bevalling deed ik absoluut niks. Daarna begon ik heel voorzichtig terug te bewegen. We wonen in Los Angeles op een steile helling, deze wandelde ik op en af met de buggy. Vervolgens werden deze wandelingen steeds langer, zo bouwde ik het op. Ik sport liever met mijn baby dan met mijn personal trainer. Enkele keren per week komt ze op bezoek en doen we samen oefeningen met gewichtjes, een fitnessbal en tal van andere toestellen. Graag doe ik dat niet, maar ik vind het belangrijk voor mijn lichaam."

Engel op catwalk
De 36-jarige schoonheid, die nog drie andere kinderen heeft, is trots op zichzelf dat ze zo snel na de bevalling terug de catwalk opging. "Al twaalf jaar heb ik de eer de engel van Victoria's Secret te mogen zijn en daar ben ik fier op. Ik maakte echter pas op het laatste moment de beslissing. Eerst twijfelde ik, maar toen de modellen backstage aan het wachten waren en ik de muziek hoorde, begonnen mijn voeten te tintelen. Het was nog leuk ook."



01-12-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe docu over John Lennon in de maak

Nieuwe documentaire over John Lennon in de maak

Klik op de foto om 'stand by me' te beluisteren






Er zit (weer) een nieuwe documentaire over John Lennon aan te komen. De Britse zender BBC Four draait een film over de periode waarin Lennon Yoko Ono leerde kennen en de Beatles uit elkaar gingen.

'Naked Lennon' volgt het leven van de ex-Beatle tijdens de woelige jaren 1967-1971. Lennon maakte toen een einde aan zijn eerste huwelijk, trouwde met de kunstenares Yoko Ono en de Beatles hielden op te bestaan. De Britse acteur Christopher Eccleston zal de rol van Lennon spelen.

De film is de opvolger van 'Nowhere Boy', over de tienerjaren van de rockster.



01-12-2009 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik droomde vannacht

Ik droomde vannacht



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/charlizetheron.jpg?t=1259615460



ik droomde laatst
dat ik een vogeltje was
zwevend door de lucht
tot de regenboog

ik droomde vannacht
dat ik een vlindertje was
met vleugels in alle kleuren
van de regenboog
om de wereld op te fleuren
als het weer wat minder was


01-12-2009 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
30-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peerters wordt vandaag 50

Bart Peerters wordt vandaag 50

Klik op de foto om 'Omdat ik van je hou' te beluisteren






Bart Peeters wordt vandaag 50, en dat vierde Peter Van de Veire zaterdag met een hommageshow. De strafste presentator van de Lage Landen werd van de ene in de andere verrassing gegooid en moest de hele show op zijn lip bijten. Zeker toen zijn zoontje Pablo Happy birthday zong, kreeg hij het moeilijk.
Maar toen zijn grootste held, Raymond van het Groenewoud, op het podium kwam om de liefde tussen Bart en zijn vrouw Anneke te bezingen, werd het hem te machtig. Bart Peeters liet zijn tranen de vrije loop.


30-11-2009 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutplaat Susan Boyle breekt records

Debuutplaat Susan Boyle breekt records

Klik op de foto om  het mooie 'Wings To Fly' van haar te beluisteren






Britain's Got Talent-ster Susan Boyle lijkt niet te stoppen. Haar debuutplaat 'I Dreamed A Dream' heeft na amper een week al alle verkooprecords in Groot-Brittannië gebroken.

De plaat kwam met stip op nummer één binnen in de Britse hitlijsten en ging al 410.000 keer over de toonbank. Boyle verkocht daarmee in haar eentje meer dan de rest van de platen in de topvijf bij elkaar geteld.

De Schotse werd wereldberoemd door haar deelname in de talentenjacht Britain's Got Talent. Het YouTube-filmpje van haar audities werd al meer dan honderd miljoen keer bekeken.



30-11-2009 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams krijgt eigen racegame

Robbie Williams krijgt eigen racegame

Klik op de foto om 'Bodies' te beluisteren






Robbie Williams krijgt een eigen videospel, waarin je kan racen in de omgeving van zijn jongste videoclip 'Bodies'. Dat nummer is ook te horen in het spel, net als 'Difficult for Weirdos'.

Je kan op een moto racen door de Mojavewoestijn, en ook met een buggy razen over een parcours dat gebaseerd is op Robbies eigen racebaan.

'Robbie Williams Racing' is beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch voor 2,39 euro. Via het spel kan je ook Williams' jongste album kopen op iTunes.



30-11-2009 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spears brengt in juni nieuwe plaat uit

Spears brengt in juni nieuwe plaat uit

Klik op de foto om 'Hit Me Baby One More Time' te beluisteren






Britney Spears duikt meteen de studio in als ze is uitgerust van het Australische deel van haar Circus-tournee. Haar nieuwe plaat zou in juni 2010 moeten uitkomen. De eerste single moet al in mei verschijnen.

Haar album Circus uit 2008 was - begrijpen wie het kan - een groot succes en betekende ook haar wereldwijde comeback. Met wie ze voor de nieuwe plaat gaat samenwerken, is nog niet bekend maar de bekende producer Rodney 'Darkchild' Jenkins liet een tijdje geleden al weten dat hij bezig is met nieuw materiaal voor Britney.


30-11-2009 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorbellen van Beyoncé en co vernielen de planeet

Oorbellen van Beyoncé en co vernielen de planeet

Klik op de foto om 'Diva' te beluisteren






De grootste sterren van de wereld moeten ook de grootste juwelen dragen. Maar dan zijn ze zich niet bewust dat ze een enorme ecologische voetafdruk op de wereld achterlaten. Zo is de productie van de gouden juwelen van Beyoncé en co wel heel slecht voor het milieu. Dat stelt althans de website 'No Dirty Gold'.

"Om een gouden armband te maken moet een bedrijf een gat in de aarde exploderen, het goud uitgraven, het goud verpletteren, er cyanide over spuiten, en zo verder", zegt Payal Sampat, directeur van de campagne. "Er is liefst 20 ton mijnafval nodig om een enkele armband te produceren."

'No Dirty Gold' roept Beyoncé en andere beroemdheden op om de campagne te steunen. Nu al doen Cameron Diaz en Jennifer Connelly dat.



30-11-2009 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaar had seks met vriend

Bulgaar had seks met vriend Stephen Gately terwijl die dood in de kamer lag

Klik op de foto om 'You're Not Alone' te beluisteren



Stephen Gately


Het Bulgaarse model Georgi Dochev heeft voor heel wat ophef gezorgd door zijn verhaal over de laatste nacht van de overleden Boyzone-zanger Stephen Gately voor grof geld uit de doeken te doen. Hij geeft aan de Britse tabloid The Sunday Mirror toe dat hij seks had met Gately's partner, terwijl Gately zelf dood in de andere kamer lag.

Triootje
Dochev was door Gately en zijn vriend Andy Cowles in hun appartement uitgenodigd na een nachtje feesten in Mallorca. Gately zou heel de nacht champagne gedronken hebben en serieus in de wind zijn geweest. In het appartement hadden de mannen een triootje. Dochev en Cowles hadden de volgende ochtend nog eens seks, naar eigen zeggen zonder te weten dat Gately toen al dood in de kamer ernaast lag. Ze dachten dat hij zijn roes aan het uitslapen was.

Gele vloeistof
Om acht uur 's morgens werd er op de deur geklopt, maar Dochev is niet gaan kijken. Iets waar hij achteraf spijt van had, "omdat hij dan misschien nog het leven van de zanger had kunnen redden." Toen hij wat later het kussen bij Gately's hoofd weghaalde, zag hij dat er gele vloeistof uit zijn mond liep. "Andy wiegde het lichaam van Stephen en fluisterde twintig minuten lang tegen hem, tot de politie arriveerde", vertelt hij.

Boyzone woedend
De andere Boyzone-leden zijn woedend over de onthullingen van Dochev. Vooral het feit dat zijn verhaal werd gepubliceerd op de dag dat Boyzone een herdenkingsconcert gaf voor Gately, schoot de mannen in het verkeerde keelgat. "De jongens zijn vreselijk ontzet. Dit was een dag om Stephens leven te herdenken. Niet om de nacht van zijn overlijden opnieuw te beleven", aldus een vriend van de groep. Ook voormalig manager Louis Walsh is razend.



30-11-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin vindt zijn carrière grote mislukking

Alec Baldwin vindt zijn carrière grote mislukking


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Alec-Baldwin.jpg?t=1259588113



Alec Baldwin is het acteren grondig beu. De 51-jarige acteur wil er eigenlijk liever de brui aan geven en is dan ook niet van plan om zijn contract voor de tv-serie 30 Rock - dat nog loopt tot 2012 - te verlengen.

"Acteren interesseert me niet meer. Ik zie mijn volledige filmcarrière eigenlijk als een grote mislukking", bekent Baldwin. "Het doel van elke filmster is om een film te maken waarbij je de film verder helpt, en die een succes wordt. Dat heb ik nooit gehad."

Wat hij dan wel wil gaan doen, daar is Baldwin voorlopig nog niet uit.



30-11-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!