Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Rocher sterft op 79-jarige leeftijd in Parijs


Yves Rocher sterft op 79-jarige leeftijd in Parijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Yves-Rocher.jpg?t=1261919409
Yves Rocher, archieffoto uit 1982


De Franse industrieel Yves Rocher, voorzitter van het gelijknamige schoonheidsbedrijf, is zaterdagmorgen op 79-jarige leeftijd gestorven in Parijs. Dat heeft een woordvoerder van de groep bekendgemaakt.

De groep Yves Rocher telt wereldwijd meer dan 15.500 werknemers en heeft een omzet van 2 miljard euro. Nog volgens de website van de groep telt Yves Rocher '40 miljoen klanten' en is de groep aanwezig in 80 landen.

De Franse president Nicolas Sarkozy heeft al hommage gebracht aan de 'grote Franse industrieel'. Volgens Sarkozy was Rocher de 'uitvinder van de basiscosmetica' en een 'pionier in de verkoop via postpaketten'.

Yves Rocher gaf in 1992 de leiding van de groep uit handen. Twee jaar later werd zijn oudste zoon en de nieuwe topman Didier Rocher, het slachtoffer van een dodelijk ongeval. Hierop nam Yves Rocher tijdelijk opnieuw de CEO-functie waar.

Yves Rocher richtte zijn bedrijf op in 1959. Volgens de bedrijfsannalen ligt een Bretonse kruidenvrouw aan de basis van het succesverhaal. Deze kruidenvrouw doet een jonge man een recept voor een huismiddeltje tegen aambeien aan de hand. De jonge man heeft zelf geen geld en probeert de formule aan verschillende laboratoria te slijten. Die labo's zien er geen geld in en weigeren de zalf te fabriceren. Yves Rocher begint dan maar voor zichzelf. Vooral de verkoop pakt hij origineel aan: hij adverteert in kranten en bezorgt de bestellingen aan huis.



27-12-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert AC/DC op de helling door zeldzame vogels

Concert AC/DC op de helling door zeldzame vogels

Klik op de foto om 'Back in Black' te beluisteren



De luide muziek van hardrockband AC/DC zou een gevaar zijn voor broedvogels in de buurt.


Een uitverkocht concert van de legendarische Australische hardrockband AC/DC in mei volgend jaar staat op de helling door zeldzame vogels. In de buurt van de concertwei in Oostenrijk zijn wulpen rond die periode aan het broeden en volgens de Oostenrijkse dierenbeschermers van BirdLife kan het 'lawaai' van songs als 'Highway To Hell' en 'Thunderstruck' te veel worden voor de vogels.


Bijna bedreigd
Wulpen zijn vrij grote steltlopers (52cm lang) met een kenmerkende bek tot 15cm lang. In heel Europa worden ze als 'gevoelig' of 'bijna bedreigd' beschouwd. "We willen absoluut niet dat de tweede grootste kolonie van wulpen in Oostenrijk (en ook andere broedende vogels in de buurt) bedreigde soorten worden", zegt Hans Uhl van de Vogelbescherming. "De heel luide muziek van AC/DC is een gevaar voor die vogels en we zullen desnoods naar de rechtbank stappen om dit concert te verbieden."


80.000 tickets
AC/DC is heel populair in Oostenrijk. Afgelopen lente deden de hardrockers het Ernest Happel Stadion in Wenen al helemaal uit zijn dak gaan. Begin deze maand waren de 80.000 tickets voor dit nieuwe Oostenrijke concert in een mum van tijd uitverkocht. In thuishaven Australië had AC/DC ook al problemen, maar dan met de AFL-bobo's (van het Australian Football). Na wat gekibbel gaan de drie concerten half februari wel door in het Etihad Stadium in Melbourne. Daarvoor zijn al 180.000 tickets verkocht.



27-12-2009 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy en ex-man 'hertrouwen' in ontwenningskliniek

Amy en ex-man 'hertrouwen' in ontwenningskliniek

Klik op de foto om 'Back to Black' te beluisteren






Amy Winehouse en ex-man Blake Fielder-Civil 'hertrouwen' deze kerstperiode met een ceremonie die zal plaats vinden in een ontwenningskliniek.


Drugsverslaving
Amy Winehouse en Blake zijn terug samen nadat het koppel scheidde in september. Nu willen ze hun originele trouwgeloften vernieuwen met een ceremonie. Omdat Blake, die al lang met een drugsverslaving kampt, deze problemen momenteel aanpakt, zal die plaats vinden in een ontwenningskliniek in het Britse Sheffield.


Ruzie met vader
Een insider vertelt aan de Britse krant The Sun: "Ze blijven herhalen hoe verliefd ze zijn en dat ze samen horen te zijn. Met een officieuze ceremonie willen ze de twijfelaars doen zwijgen en degenen die hen uit elkaar willen halen te stoppen." Deze plannen zorgen voor een ruzie tussen Amy en haar vader, omdat ze het kerstfeest met haar familie opgaf om bij Blake te zijn.



26-12-2009 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen slaat zijn vrouw af op kerstdag

Charlie Sheen slaat zijn vrouw af op kerstdag


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/charlie_sheen_brooke_muelle.jpg?t=1261827784
Charlie Sheen en Brooke Mueller


Acteur Charlie Sheen is gisterenochtend, op kerstdag, gearresteerd in het Amerikaanse skioord Aspen na een uit de hand gelopen dronken ruzie met zijn vrouw. Sheen zou zijn vrouw enkele rake klappen uitgedeeld hebben. Volgens de acteur was het echter echtgenote Brooke Mueller die begon en handelde hij uit zelfverdediging.

Mueller belde omstraaks 8.34 uur het alarmnummer met de mededeling dat haar echtgenoot haar had aangevallen. Agenten stelden vast dat zowel Brooke Mueller als de 44-jarige steracteur dronken waren. Mueller had zelfs 1.13 promille.

De acteur werd na enkele uren vrijgelaten tegen betaling van een borgsom van 8.500 dollar. Sheen moet op 8 februari voor de rechter komen.

Sheen is niet toe aan zijn proefstuk. In 1990 schoot hij zijn toenmalige verloofde Kelly Preston "per ongeluk" in haar arm. Zijn tweede echtgenote, actrice Denise Richards beschuldigde Sheen er ook van haar te mishandelen en scheidde van hem in 2006. Op 30 mei 2008 trouwde Sheen met makelaarster Brooke Mueller. Op 14 maart van dit jaar schonk ze hem een tweeling, Bob en Max.



26-12-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio 2-stem Conny De Boos is overleden

Radio 2-stem Conny De Boos is overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Connydeboos.jpg?t=1261773937


Op 24 december om 02.00 uur is Radio 2-presentatrice Conny De Boos is overleden. Ze stierf na een jarenlange ziekte. Conny De Boos was jarenlang de stem van "de Nachtradio", later "De blauwe maan".  Conny is vredig en rustig ingeslapen na een jarenlange strijd tegen kanker. Dat laat ons haar collega Cathérine Vandoorne weten.

Acht jaar geleden begon haar hardnekkige strijd met kanker. Conny vocht als een leeuwin: moedig, met opgeheven hoofd. In die periode verloor ze ook haar man aan kanker. Toch gaf ze nooit de moed op en daarbij werd ze zeker gesterkt door het warme nest dat haar omringde, vol goede vrienden, familie en collega’s. Haar dochter Nina (8 jaar) blijft nu achter en vindt een plekje bij de familie.

Cathérine Vandoorne: "Kerstmis, het feest van de geboorte ... zal vanaf nu voor eeuwig verbonden blijven met het heengaan van een dierbare vriendin, een schat van een vrouw, een fijne warme collega, die tot op het einde zo moedig heeft gestreden. De lijdensweg stopt nu hier. De collega’s treuren om dit verlies maar troosten zich met vele warme herinneringen aan een goedlachse vriendin. Daarbij wensen we de familie en vrienden veel sterkte. Onze gedachten zijn zeker bij hen. "

Conny was jaren de warme stem van de Nachtradio, later De Blauwe Maan. Zij heeft ook het verzoekprogramma Vragen Staat Vrij gepresenteerd. Ook tijdens haar ziekte, toen presenteren onmogelijk werd, bleef ze de redactie van dit programma doen: duizenden luisteraars van Radio 2 kregen zo geregeld mails of brieven van haar.



26-12-2009 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heldere blauwe ogen

Heldere blauwe ogen



http://img521.imageshack.us/img521/4/kylie821024x768py9.jpg


.

26-12-2009 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen gespot met verlovingsring

Lily Allen gespot met verlovingsring

Klik op de foto om 'The Fear' te beluisteren






Tijdens een maaltijd in een Londens restaurant met haar vriend Sam Cooper is Lily Allen gespot met een verlovingsring. "Het leek alsof ze iets te vieren hadden, maar Lily's glimlach verdween van zodra ze de camera's zag", aldus een bron. "Ze probeerde er alles aan te doen om niet met die ring gefotografeerd te worden." Haar woordvoerder nuanceerde het 'nieuwtje' echter meteen. "Ze draagt wel vaker een ring rond die vinger."


Allen heeft al sinds de zomer een relatie met haar 44-jarige aannemer. Met 'flashbezoekjes' doorheen Europa houdt Cooper de passie in hun relatie levend. "Als ik op tournee ben, neemt Sam op vrijdag het vliegtuig, blijft hij bij me gedurende het weekend en keert hij op zondag terug. Als we niet bij elkaar zijn, bellen we twee à drie keer per dag met elkaar", aldus een dolverliefde Lily.



25-12-2009 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist James Gurley (Janis Joplin) overleden

Gitarist James Gurley (Janis Joplin) overleden





Twee dagen voor zijn 70ste verjaardag is gitarist James Gurley van Big Brother and the Holding Company overleden, beter bekend als de band die rockzangeres Janis Joplin heeft gelanceerd. Gurley bezweek aan een hartaanval.
 

Gurley was een autodidact op de gitaar en haalde de mosterd bij blueslegende Lightnin' Hopkins. Hij ontpopte zich tot een prominent gitarist in de psychedelische muziekscène van San Francisco, waar hij voor velen ondanks zware concurrentie van wijlen Jerry Garcia (Grateful Dead) en Jorma Kaukonen (Jefferson Airplane) als de originele vernieuwer van de sound gold.

 
Zo gebruikt hij bijvoorbeeld een elektrische vibrator om slide te spelen op zijn gitaar of schudde hij tijdens optredens versterkers dooreen. De man creëerde op die manier het geluid dat de drijvende kracht werd achter de stem van Janis Joplin op klassiekers als 'Ball and Chain', 'Piece of My Heart en 'Summertime'. Nadat Joplin in 1968 de band verliet, spatte de groep uiteen, maar het kwam later nog tot een reünie.



25-12-2009 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga barst in tranen uit op podium

Lady Gaga barst in tranen uit op podium

Klik op de foto om 'Bad Romance' te beluisteren






De excentrieke zangeres Lady Gaga liet enkele tranen nadat ze een plaat kreeg voor haar 8 miljoen albums die ze wereldwijd verkocht.


9 outfits
Gekleed in weer een vreemde outfit, een met spiegels bezet korset met torenhoge mouwen, liet Lady Gaga haar emoties de vrije loop op het podium in Los Angeles. Ze werkte het laatste van een reeks van drie uitverkochte concerts af. De zangeres droeg weer tal van gekke pakjes, ze verwisselde voor de gelegenheid in minder dan twee uur tijd negen keer van outfit. 


In een sneltempo, een jaar tijd, raakte de Lady Gaga razend populair, vorig jaar rond deze periode mocht ze enkel voorprogramma's verzorgen van B-sterren. Dit jaar was haar nummer Pokerface de grootste hit van 2009.



25-12-2009 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Hudgens vervolgt website om naaktfoto's

Vanessa Hudgens vervolgt website om naaktfoto's

Klik op de foto om 'Come Back To Me' te beluisteren







Actrice en zangeres Vanessa Hudgens, 21 jaar, sleept een website voor de rechter vanwege de publicatie van zelfgemaakte naaktportretten die bedoeld waren voor eigen gebruik.


Niet verspreiden
Vanessa dagvaardt de eigenaars van moejackson.com omdat die naaktfoto's, die ze met haar eigen gsm nam, publiceerden en weigerde deze er af te nemen. De actrice nam die foto's zelf thuis en het was naar eigen zeggen niet de bedoeling dat die verspreid raakten. "De foto's werden op ongekende wijze verkregen en zonder de toestemming van Vanessa online geplaatst", aldus de advocaten.


Auteursrechten
Het vreemde aan de zaak is dat de tienerster de sexy beelden wel liet registreren bij een bureau voor auteursrechten, waardoor zij de rechten op de foto's heeft. Haar advocaten zeggen dat deze geschonden zijn, maar dat kan de eigenaars van de website niet deren. Nu wil Vanessa via een rechtszaak ervoor zorgen dat de foto's toch offline worden gehaald, daarnaast eist ze een schadevergoeding.



25-12-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik wens iedereen een fijn Kerstfeest

Ik wens iedereen een fijn Kerstfeest



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Christmas-Girl.jpg?t=1261686978



Kerst vieren vele  met familie en vrienden
het mooie servies en bestek is bovengehaald
een lekker en uitgebreid diner wordt geserveerd
er is altijd wel wat lekkers te vinden

geschenken krijgen en geven
genieten ...lachen en grienen
gezellig samen zijn
een dagje dat we allen samen verdienen

het is Kerst dus feest
uitbundig vieren of net rustig en stil
sommige eenzaam en helemaal alleen
nooit heeft Kerst anders geweest

ik wens iedereen een fijn Kerstfeest
veilig naar huis voor diegene die de baan op moeten
wees niet te zat en niet te zot
en geniet van deze Kerstdagen



25-12-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
24-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie Music For Life brengt 3,65 miljoen op

Actie Music For Life brengt 3,65 miljoen op


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Music-For-Life-1.jpg?t=1261678919


De actie Music For Life van Studio Brussel en het Rode Kruis heeft 3,65 miljoen euro opgeleverd voor de strijd tegen malaria. De vierde editie van de benefietactie breekt met 3.649.595 euro opnieuw een record. Met de opbrengst kan het Rode Kruis nu 729.919 malarianetten aanschaffen voor Burundi. Vorig jaar werd 3,5 miljoen euro ingezameld.


Gisteravond eindigde de marathonradio-uitzending met een slotshow in de Vooruit. Het publiek zamelde tijdens de actie 2.349.595 euro in, en de Vlaamse regering doneerde eerder deze week al 300.000 euro. Premier Yves Leterme deed daar tijdens de slotshow namens de federale regering 1 miljoen euro bovenop.


Sapjes
De Gentse burgemeester Daniël Termont gaf rond 17.45 uur het sein voor de vrijlating van de drie presentatoren uit het Glazen Huis aan het Woodrow Wilsonplein, het Gentse 'Zuid'. Siska Schoeters, Sam De Bruyn en Sofie Lemaire lieten zich zeven dagen - een dag meer bij dan de vorige drie edities - opsluiten in het huis. Daarbij overleefden ze enkel op sapjes.
 

Verzoekjes
De kerstactie bracht net als bij de vorige acties Vlaanderen in beweging. Er werd geld ingezameld met aanvraagnummers, maar ook met duizend en één initiatieven. Daarnaast waren de verzamelde Studio Brusselpresentatoren opnieuw present voor allerhande acties. Prins Laurent trapte de show vrijdagavond af, met een verzoek voor 'Viva la Vida' van Coldplay. Op de slotdag deelde hij de allerlaatste sapjes uit.



24-12-2009 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brittany Murphy op kerstavond begraven op kerkhof Michael Jackson

Brittany Murphy op kerstavond begraven op kerkhof Michael Jackson


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/brittanymurphy.jpg?t=1261677150


Actrice Brittany Murphy wordt vanavond begraven op hetzelfde kerkhof als Michael Jackson. De eredienst heeft dus plaats op kerstavond en zal enkel door familie en vrienden bijgewoond worden.


De actrice overleed zondag op 32-jarige leeftijd toen ze in de badkamer van haar woning instortte. Haar zeven jaar oudere echtgenoot, Simon Monjack, ontkent de geruchten dat ze gestorven zou zijn door drugs of eetstoornissen. "Dat ze anorexia zou gehad hebben? Dat is flauwe kul. Ze was slank, maar dat was haar natuurlijke vorm", zei hij aan People.


Hartafwijking
De familie van Brittany heeft nog steeds het raden naar de oorzaak van haar plotse dood. Volgens haar echtgenoot had ze een hartafwijking die niet levensbedreigend was. De dag van haar dood had ze last van een keelontsteking, maar ze was niet ernstig ziek. In haar woning werden wel medicijnen teruggevonden en toxicologische tests moeten bepalen of deze middelen in haar bloed zaten.


Laatste foto's
In de New York Daily News geeft Monjack commentaar bij  de laatste foto's van zijn vrouw: "Kijk naar die glimlach! Dat is toch niet het gezicht van iemand die anorexia heeft, drugs neemt of huwelijksproblemen heeft? Dat is iemand die van het leven genoot."



24-12-2009 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday heeft het ziekenhuis verlaten

Johnny Hallyday heeft het ziekenhuis verlaten

Klik op de foto om 'Un jour viendra' te beluisteren





De Franse rockzanger Johnny Hallyday heeft het Cedars-Sinaï-ziekenhuis in Los Angeles verlaten om de kerstdagen bij zijn naasten door te brengen..  Hij verbleef in het Cedars-Sinai ziekenhuis waar hij een tweede herniaoperatie heeft ondergaan.


De 66-jarige Hallyday werd eind november voor het eerst geopereerd in Parijs, maar die operatie mislukte. Artsen in Los Angeles hebben de aangerichte schade hersteld. Door de operaties werd Hallyday gedwongen zijn concerttour ’Route 66’ in januari en februari af te zeggen.


Er loopt een onderzoek waarom de Franse zanger zulke zware complicaties opliep na de hernia-operatie in november. Gerechterlijke experten bekijken twee pistes: ofwel is de operatie slecht uitgevoerd, ofwel heeft Hallyday een zware infectie opgelopen.


24-12-2009 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent in Glazen Huis

Prins Laurent ontfutselt nummer Siska Schoeters in Glazen Huis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Prins-Laurent-2.jpg


Prins Laurent heeft donderdagmorgen een bezoekje gebracht aan het Glazen Huis van Studio Brussel. Hij voelde zich zelfs niet te beroerd om een dansje te doen op het plein in Gent.

Vorige week was het ook de Monseigneur die de eerste plaat van Music For Life kwam aanvragen. Hij beloofde toen om terug te komen en hij hield woord.
Favorietjes


"Jullie zijn mijn favorietjes!", liet de prins weten bij zijn aankomst. Hij wenste Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyne proficiat en vond het "heel normaal" dat hij even passeerde. Hij deelde ook de laatste sapjes uit aan de presentatoren.


Siska Schoeters had het lef om even te polsen wat kerstavond en -dag nog brachten voor de prins. Die liet weten dat hij nog naar de kerk zou gaan omdat dochter Louise daar zingt. "Onze kinderen zijn het mooiste cadeau dat we kunnen krijgen voor Kerstmis", vertelde Laurent nog.


Op het nummer 'Little lion man' gooide hij de handen in de lucht om mee te zwaaien. De prins was dan ook extra vrolijk want hij had net het telefoonnummer van Siska Schoeters kunnen bemachtigen. "Ik dacht gisteren aan jou, maar ik kon je niet bellen, want ik had je nummer niet." (br.vandaag.be)


24-12-2009 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Sarandon en Tim Robbins na 23 jaar uit elkaar

Susan Sarandon en Tim Robbins na 23 jaar uit elkaar


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Susan-Sarandon-en-Tim-Robbi.jpg?t=1261670549


De Amerikaanse acteurs Susan Sarandon en Tim Robbins zijn na 23 jaar uit elkaar gegaan. Dat heeft een woordvoerder gisteren gemeld.
        
 
"De actrice Susan Sarandon en haar partner sinds 23 jaar, de acteur Tim Robbins, hebben bekendgemaakt dat ze afgelopen zomer uit elkaar zijn gegaan. Er zal geen verder commentaar worden gegeven", aldus Teal Cannaday, de agent van Susan Sarandon.
 
       
Susan Sarandon (63) en Tim Robbins (51) hebben samen twee kinderen: Jack (20) en Miles (17). Susan Sarandon heeft ook een dochter uit een eerdere relatie, Eva (24)


24-12-2009 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deborah Ostrega bevallen van Janusz

Deborah Ostrega bevallen van Janusz


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Deborah-Ostrega-1.jpg?t=1261657402



Tv-gezicht Deborah Ostrega is in de nacht van dinsdag op woensdag bevallen van een kerngezond jongetje, Janusz. Gelukkige papa Carlo Didden laat weten dat het jongetje 51 cm meet, 3,25 kilo weegt en al over een flinke bos donker jaar beschikt, schrijft Het Laatste Nieuws.

De bevalling was eigenlijk al voorzien voor 12 december, maar Janusz kwam dus met enige vertraging - en een keizersnede- ter wereld. Het is Deborah's eerste kindje. Carlo heeft al twee zonen en twee dochters.


24-12-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Johnny Cash zes jaar na zijn dood

Nieuw album Johnny Cash zes jaar na zijn dood

Klik op de foto om 'Hurt' te beluisteren






Ruim zes jaar na zijn dood komt er in februari volgend jaar een gloednieuw album van Johnny Cash uit.


Het album gaat 'American VI: Ain't No Grave' heten en bevat nummers die Cash opnam tussen het overlijden van zijn vrouw June en zijn eigen dood in 2003. Rick Rubin is de producent. Rubin was verantwoordelijk voor de comeback van Cash begin jaren 90.



24-12-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat ons samen kerstfeest vieren




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kerstmis-a.jpg?t=1261605594



laat ons samen kerstfeest vieren
en luisteren naar mooie kerstverhalen
gezellig met zijn allen eten
rond de mooi gedekte tafel
opgediend in mooie serviezen
 
laat ons samen kerstfeest vieren
bij kaarslicht en een glaasje wijn
sluit het koude weer maar buiten
en laat je hart vol liefde zijn
 
laat ons samen kerstfeest vieren
en laten we genieten van de nacht
denkend aan het lang verleden
toen God Zijn zoon op aarde bracht
 
laat ons samen kerstfeest vieren
en denk daarbij ook aan je medemens
hele fijne kerst
dat is wat ik jullie allen wens



24-12-2009 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Mick Cocks van Rose Tattoo overleden

Gitarist Mick Cocks van Rose Tattoo overleden

Klik op de foto om ' Rock 'n' Roll Outlaw' te beluisteren






Gitarist Mick Cocks van de legendarische Australische hardrockband Rose Tattoo heeft zijn gevecht tegen leverkanker verloren. Cocks, een man met een van de beste namen uit de rock en een van de oprichters van de band in 1976, overleed gisteren in een ziekenhuis in Sydney.


Benefietoptredens
Cocks is al het vierde Rose Tattoo-lid dat sterft aan kanker. Gitarist Pete Wells, bassist Ian Rilen en gitarist Lobby Loyde overleden de voorbije drie jaren aan de ziekte. De aandoening werd bij Cocks vastgesteld in april, en in juli werden nog benefietoptredens gehouden om hem te helpen bij de betaling van zijn medische kosten.


Rock 'n' Roll
Rose Tattoo is een vaste klant op de Graspop Metal Meeting, en kan wereldwijd rekenen op een trouwe schare fans. De groep heeft nooit het succes gekend van grote broer AC/DC, hoewel de band heel wat sterke nummers componeerde, met 'Rock 'n' Roll Outlaw' als het bekendste. Rose Tattoo heeft ook veel andere bands beïnvloed. Zo coverde Guns n' Roses 'Nice Boys' nog op hun album 'Spaghetti Incident'



23-12-2009 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!