Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay en Stones op Britse postzegels

Stones en  Coldplay op Britse postzegels

Klik op de foto om 'Let It Bleed'  van de Rolling Stones te beluisteren






Royal Mail, de Britse post, heeft een reeks van 10 postzegels uitgebracht met daarop de hoezen van belangrijke Britse albums, waaronder "Parklife" van Blur, "A rush of blood to the head" van Coldplay (foto) en "Let it bleed" van The Rolling Stones.


De Britse post maakte een selectie uit duizenden albumhoezen van de afgelopen 4 decennia. Elke postzegel is volgens de post een "miniatuurkunstwerk" en toont de vinylplaat die uit de herkenbare hoes geschoven wordt.

Ook hoezen van Pink Floyd, The Clash, New Order en Led Zeppelin zullen binnenkort de Britse enveloppes sieren. De Classic Covers Stamp Set is te koop via de webwinkel van Royal Mail.



08-01-2010 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75ste verjaardag van Elvis Presley gevierd


75ste verjaardag van Elvis Presley gevierd

Klik op de foto om 'In The Ghetto' te beluisteren






Elvis Presley zou vandaag 75 jaar zijn geworden. De man die op 8 januari 1935 werd geboren in het tweekamerhuisje dat zijn vader had gebouwd, wordt geëerd met verjaardagsfeesten in zijn woonplaats Memphis, de Amerikaanse hoofdstad Washington en over de hele wereld.

Hij was de eerste zanger die een onverwoestbare schare gillende fans kon genereren. Hij werd tijdens zijn leven vaak gezien als de pionier van de rock-'n-rollmuziek, een eretitel die Elvis zelf betwistte.

Zijn ex-vrouw Priscilla en dochter Lisa Marie komen naar zijn landgoed Graceland in Memphis om een verjaardagstaart aan te snijden. Duizenden fans worden later die dag verwacht op een verjaardagsfeest in het centrum van de stad. Een prestigieus hotel serveert er chocoladetaart met banaan en pindakaas, wat Elvis' favoriete broodbeleg was.

Evlis heeft zelfs de meest populaire postzegel ooit in de States.



08-01-2010 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar dood Michael Jackson afgerond

Onderzoek naar dood Michael Jackson afgerond

Klik op de foto om 'Beat It' te beluisteren






De politie van Los Angeles heeft het onderzoek naar de dood van Michael Jackson afgesloten. De zaak zal nu binnen enkele weken officieel worden aangeboden bij de Officier van Justitie.

Het is nu afwachten wat de resultaten van het onderzoek zullen betekenen voor een eventuele veroordeling van Jacko's arts, dr. Conrad Murray. Hoewel er voldoende bewijs tegen hem is verzameld, ligt de zaak ingewikkeld: zo zou Murray geen wetten hebben overtreden wat betreft de dosis van het medicijn propofol dat hij de zanger toediende.




08-01-2010 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga draagt hoed van eigen haar

Lady Gaga draagt hoed van eigen haar

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Lady Gaga maakt er stilaan een sport van om met de onnozelste hoofddeksels op te duiken. Tijdens een presentatie van Polaroid in Las Vegas - het bedrijf heeft Gaga ingehuurd als creative director voor een eigen lijn fotocamera's - gaf de zangeres acte de présence met een hoed die gemaakt was van haar eigen haar.



08-01-2010 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez: Een relatie is hard werken

Jennifer Lopez: "Een relatie is hard werken"

Klik op de foto om 'On The Floor' te beluisteren






Jennifer Lopez vindt dat ze net zo hard moet werken aan haar relatie als aan haar carrière . Volgens de zangeres, die een behoorlijk bewogen liefdesleven kent, is 'houden van' niet voldoende om een relatie te laten slagen. "Er kruipt veel werk in om een succesvolle relatie of een succesvol huwelijk te hebben", verzucht de 40-jarige diva aan het Amerikaanse blad 'Latina'.

Het spreekwoord 'Drie maal is scheepsrecht' is J.Lo op het lijf geschreven. Na haar flitshuwelijken met Ojani Noa en Cris Judd stapte de zangeres in 2004 in het huwelijksbootje met latin-zanger Marc Anthony. En met succes. Twee jaar geleden beviel de zangeres van een tweeling.

Toch ziet Jennifer wel dat haar huidige relatie nog steeds onderhoud vereist. "We dwingen elkaar betere mensen te worden en ik denk dat dat in een relatie zo moet zijn", klinkt het.



08-01-2010 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 2 miljoen mensen gingen naar Vlaamse film kijken

Bijna 2 miljoen mensen gingen naar Vlaamse film kijken


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/dossier-k.jpg?t=1262949897



Ruim 1,9 miljoen bioscoopbezoekers zijn vorig jaar naar een Vlaamse film gaan kijken. Daarmee hield de Vlaamse film verrassend stand tegenover 2008, toen alle records werden gebroken dankzij 'Loft'. De onbetwiste nummer één van 2009 is 'De helaasheid der dingen', met meer dan 425.000 bezoekers, gevolgd door 'Dossier K.' (ruim 220.000) en 'Het geheim van Mega Mindy' (184.000).
 

"De cijfers van 2009 hadden zelfs de kaap van 2 miljoen kunnen overschrijden, als we in de kerstperiode geen barre weersomstandigheden hadden gekend", stelt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


08-01-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Woods had ook seks met mannen

"Tiger Woods had ook seks met mannen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/TigerWoods.jpg?t=1262948914


"Tiger Woods heeft ook seks gehad met mannen, en het is niet bij één keer gebleven." Als er nog een greintje van zijn reputatie overbleef, is die bij deze door Loredana Jolie Ferriolo helemaal weggevaagd. Zij is -uiteraard- een van zijn maîtresses en hoopt vooral geld te slaan uit heel de affaire. Voor een miljoen dollar probeerde Loredana haar verhaal, gepeperd met een hoop vettige passages, al te verkopen: hoe zij en Tiger elkaar leerden kennen, zijn gezonde appetijt voor trio's, de waarheid over zijn geaardheid,... Geen detail zou u bij haar moeten missen.


Woods zelf zou intussen ondergedoken zijn bij James Dolan, zijn miljonairsvriendje die de baas speelt over Madison Square Garden en de New York Knicks (een bekend basketteam; nvdr). "James wist contact te leggen met Tiger en overhaalde de golfer om op zijn peperduur landgoed in Long Island te komen onderduiken", weet een bron in 'US Weekly'. "Daar krijgt Tiger nu ook geregeld bezoek van een psycholoog, en hij mag zelfs gebruik maken van James' vliegtuigenvloot. Zo heeft hij waarschijnlijk al minstens drie keer zijn schuiloord verlaten."



08-01-2010 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koning winter

Koning winter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/winter.jpg?t=1262905281


koning winter
is in het land
hij heeft ons
in zijn macht
laat ons kleumen
en bibberen
maar schenkt ook warmte
als men  binnen zit
bij het schemerlicht
en brandende kaarsjes
hij geeft
prachtige taferelen
zo licht en wit
wat de kou verlicht



08-01-2010 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
07-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys bereikt fans live via het internet

Alicia Keys bereikt fans live via het internet

Klik op de foto om 'Live' te beluisteren





De Amerikaanse R&B-zangeres Alicia Keys heeft een nieuwe manier ontdekt om meer fans te bereiken. Muziekconcerten van La Keys zullen steeds meer live via het internet uitgezonden worden.
 
Vijf cameraperspectieven
Vrijdagochtend om 3 uur onze tijd vindt de première plaats: dan wordt haar optreden in het New Yorkse Apollo Theater met talrijke multimediale vernieuwingen op de webstek van het Amerikaanse magazine Billboard uitgezonden. Op die manier kunnen fans van over de hele wereld het concert volgen uit vijf verschillende cameraperspectieven.
 
U2
De Ierse rockgroep U2 was de eerste om een optreden via het internet tot bij de fans te brengen, maar dat gebeurde toen nog vanuit één camerastandpunt en via YouTube. Met het concert van Alecia Keys wordt voor de eerste keer met meerdere camera's gewerkt. De 28-jarige wereldster wil zo de band met haar fans versterken en de algemene terugval in de inkomsten uit cd-verkoop opvangen. Haar concert is vrijdagochtend te volgen op http://live.billboard.com/Concert/View/200230.



07-01-2010 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse cd Vaya Con Dios behaalt platina

Franse cd Vaya Con Dios behaalt platina

Klik op de foto om 'Nah neh nah' te beluisteren






"Come on est venu", het Franstalige comebackalbum van Vaya Con Dios, is al 20.000 keer verkocht en is daarmee goed voor platina.

Met "Comme on est venu" keert zangeres Dani Klein terug naar de roots van het Franse chanson, de muziek die haar jeugd domineerde.

De tweede single van de plaat, "Il suffisait d'y croire", is vandaag uitgebracht.

Vanaf 19 januari toeren Dani Klein en co door België met "Comme on est venu". De plaat zal ook uitkomen in andere landen



07-01-2010 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole werd op haar vijftiende ontmaagd

Cheryl Cole werd op haar vijftiende ontmaagd

Klik op de foto om 'Fight For This Love' te beluisteren






Cheryl Cole had op haar vijftiende voor het eerst seks. Met die onthulling fleurde de Girls Aloud-zangeres een interview met het tijdschrift 'Glamour' op. "En dan liet ik mijn vriend nog drie maanden wachten, daar ben ik best trots op", aldus de WAG van Chelsea-speler Ashley Cole.

Een one-night-stand heeft de sexy brunette dan weer nooit gehad. "Het idee alleen al om met iemand die je niet kent onder de lakens te duiken, daar word ik gek van. Mannen moeten die intimiteit verdienen."

"Vroeg trouwen is traditie"
Spijt van het feit dat ze op jonge leeftijd in het huwelijksbootje stapte heeft Cheryl niet. "Alle vrouwen in mijn familie hebben hetzelfde gedaan, dat is traditie bij ons. Voor ik Ashley leerde kennen, had ik amper drie serieuze relaties. Ik ben nogal ouderwets op dat vlak, vrees ik. Op mijn drieëndertigste zal ik al tien jaar getrouwd zijn, dat vind ik best een rustgevende gedachte."

Om zover te raken, moest haar huwelijk wel door een diep dal: in januari 2008 kwam aan het licht dat Ashley haar bedrogen had. "Misschien komt er een dag dat ik ook niet aan de verleiding van een andere man kan weerstaan. Maar voor alle duidelijkheid: alles is weer koek en ei tussen ons", besluit Cheryl.



07-01-2010 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helen Mirren (64) wil boek over haar seksleven schrijven

Helen Mirren (64) wil boek over haar seksleven schrijven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Helen-Mirren.jpg?t=1262879482



De 64-jarige Britse actrice Helen Mirren, die een Oscar won voor haar vertolking van koningin Elizabeth II in 'The Queen', zegt dat ze een boek wil schrijven over seks bij oudere mensen.
 

Mirren vertelde in de Duitse krant Die Zeit dat ze niet begrijpt waarom jongeren hun wenkbrauwen fronsen bij ouderen die nog seksueel actief zijn.
 

"Jongeren zijn nog het puriteins van al. Ze willen zelf ten volle genieten, maar vinden het vies als ouderen seks hebben", aldus de actrice. "Ik ga ooit nog eens een boek schrijven. Waarschijnlijk over mijn seksleven. Ik zal het eindresultaat op mijn computer bewaren tot ik sterf. Pas dan mag het gepubliceerd worden."
 

De actrice, die eerder naaktscènes speelde op het Londense toneel, vertolkte de titelrol in 'The Queen' in 2006. Ze is momenteel te zien in 'The Last Station', waarin ze de vrouw van de Russische schrijver Leo Tolstoy speelt.



07-01-2010 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil dit jaar trouwen

Paris Hilton wil dit jaar trouwen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Paris-Hilton-5.jpg?t=1262879028



Hotelerfgename Paris Hilton heeft laten verstaan dat ze zich dit jaar nog ziet trouwen met Doug Reinhardt, want hun relatie heeft haar naar eigen zeggen getemd.

"Een huwelijk in 2010 sluit ik niet uit. Alles gaat fantastisch tussen Doug en mij, ik zie een schitterende toekomst voor ons", verklaarde Paris.

"Hij heeft me geleerd hoe écht liefde kan zijn. Hij heeft me volwassener gemaakt, huiselijker ook. Ik ga lang niet zo vaak meer uit als vroeger".

Paris en Doug gingen korte tijd uit elkaar, maar kwamen in augustus weer samen. Ook Doug ziet een huwelijk wel zitten. "Paris is het mooiste meisje ter wereld. Ik ben zo verliefd op haar, ik ben de gelukkigste kerel ter wereld. Ze is razend knap, slim, grappig en lief. Mijn familie is dol op haar, ze zou de perfecte echtgenote zijn".



07-01-2010 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff stapt op als jurylid 'America's Got Talent

David Hasselhoff stapt op als jurylid 'America's Got Talent'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/David-Hasselhoff.jpg?t=1262876623


David Hasselhoff hoeft komende zomer niet meer naar de studio's te rijden van 'America's Got Talent'. The Hoff was vier jaar lang jurylid van het talentenprogramma, maar laat weten dat het volgende seizoen zonder hem van start gaat. Aan People vertelt hij: "Ik kijk er ontzettend naar uit om nu mijn droom van een eigen televisieshow na te gaan jagen."

Of de voormalige 'Baywatch'-acteur ontslagen is of vrijwillig is opgestapt, is niet bekend. Hasselhoff kwam de laatste tijd veelvuldig in het nieuws om zijn drankprobleem. Zo werd hij meerdere malen met een alcoholvergiftiging opgenomen in het ziekenhuis en bestormde hij het podium van de EMA's met een bezopen kop.

'America's got Talent'-zender NBC blijft op de vlakte: "We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar we wensen hem veel succes met zijn nieuwe show."


07-01-2010 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Ono onthult seksgeheimen John Lennon

Yoko Ono onthult seksgeheimen John Lennon

Klik op de foto om 'stand by me' te beluisteren







Yoko Ono houdt niet langer haar mond. De ex van de overleden Beatle John Lennon is van plan om al haar relatiegeheimen naar buiten te brengen in een autobiografie. Ook wil Yoko haar kant van het verhaal over de breuk van The Beatles geven. Al jarenlang wordt zij hiervan als hoofdoorzaak genoemd en dat is ze zat. Maar bovenal belooft ze geheimen te onthullen over haar relatie met Lennon, inclusief zijn én haar seksleven. Iedereen weet dan wel dat Lennon een gezond libido had en ook Yoko niet bepaald frigide was, maar hoe de vork precies in welke stelen zat, daar zijn we wel benieuwd naar.


Yoko is van plan de komende vijf jaar uit te trekken voor het schrijven van haar memoires. Amerikaanse media als Perez Hilton zetten hun vraagtekens bij haar beweegredenen. De Japanse heeft in het verleden altijd geweigerd een boek uit te brengen, uit respect voor de nabestaanden van John, zoals zijn ex-vrouw Cynthia Lennon. Gespeculeerd wordt dan ook dat Yoko haar geheimen alleen wil neerpennen voor een fiks bedrag.


Samen kregen ze een zoon, genaamd Sean. Ono had altijd gezegd dat niet te willen doen uit respect voor Lennons ex-vrouw Cynthia. Vraag is ook of ze in het boek iets zal prijsgeven over haar invloed op John. Want die zou volgens Beatles-fans geleid hebben tot de ondergang van de groep.

De zanger werd in 1980 vermoord.



07-01-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale distributierechten 'Dossier K.' verkocht aan The Works

Internationale distributierechten 'Dossier K.' verkocht aan The Works


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dossier-K-2.jpg?t=1262872651



The Works Media Group heeft de internationale distributierechten van de Vlaamse film "Dossier K." gekocht. Dat meldt Kinepolis Film Distribution in een mededeling. De in Groot-Brittannië gevestigde maatschappij wil de misdaadthriller op het filmfestival van Berlijn voorstellen aan aankopers uit de hele wereld.

300.000 bezoekers
Dossier K. gaat over een clanoorlog binnen de Albanese maffia in Antwerpen. Hoofdrollen zijn onder meer weggelegd voor Koen De Bouw, Werner De Smedt, Filip Peeters en Hilde De Baerdemaeker.
De opvolger van Jan Verheyens "De Zaak Alzheimer" doet het erg goed in de Belgische zalen. De film kwam in december in de bioscoop en zit nu al dicht bij de kaap van 300.000 bezoekers, luidt het.

Internationaal
Producent Eyeworks Film & TV kreeg al diverse aanbiedingen van internationale sales agents. Uiteindelijk viel de keuze op The Works, dat onder meer ook de Vlaamse films "Loft" en De Zaak Alzheimer internationaal vertegenwoordigde.
 
Berlijn
The Works gelooft sterk in de film, dixit Kinepolis, en wil die "prominent uitspelen op het internationale filmfestival van Berlijn". Dat Dossier K. positieve kritieken kreeg in het Amerikaanse vakblad Variety helpt daar natuurlijk bij. Variety heeft lof voor de acteer- en technische prestaties en noemt de verhaallijn "onverwacht ontroerend en verfrissend nuchter".



07-01-2010 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum steekt zwangere vrouwen in mooi kleedje

Heidi Klum steekt zwangere vrouwen in mooi kleedje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum-2.jpg?t=1262866349


Met vier kinderen en een realityshow heeft Heidi Klum (36) haar handen meer dan vol, zou je zo denken, maar niets is minder waar. Het Duitse topmodel probeert nu ook een carrière uit te bouwen als designer. Volgens het showbizzmagazine People zal Klum twee collecties zwangerschapskleren op de markt brengen.

Trendy bolle buiken
Haar ontwerpen zullen vanaf midden februari in Amerikaanse winkels als Pea in the Pod en Motherhood Maternity alsook online verkrijgbaar zijn. Klum begrijpt als geen ander hoe moeilijk het is om als zwangere vrouw fashionable kleren te vinden. "Ik wil daarom mijn kennis en ervaring bundelen in twee trendy collecties voor vrouwen met bolle buiken", aldus de echtgenote van zanger Seal.
Heidi Klum is moeder van Leni (5), Henry (4), Johan (2) en de drie maanden oude Lou.



07-01-2010 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicollette Sheridan naar ziekenhuis na val van paard

Nicollette Sheridan naar ziekenhuis na val van paard




'Desperate Housewives'-actrice Nicolette Sheridan moest naar de spoeddienst van het ziekenhuis gebracht worden nadat ze een lelijke val van haar paard maakte. Nicolette droeg geen tok en liep een hoofdwonde op maar er werden geen inwendige verwondingen vastgesteld.


Volgens de National Enquirer, die niet preciseert wanneer het ongeval zich voordeed, galoppeerde Nicolette in de gutsende regen, zonder zadel in de buurt van haar landgoed in San Fernando Valley (Californië) toen ze van haar paard werd geslingerd. Ze belandde met haar hoofd op de balk van een omheining. Ze was bewusteloos en toen ze bijkwam kon ze amper bewegen. Ze had een lelijke wonde aan het hoofd, waar het bloed uit stroomde.


Al gauw werd de 46-jarige actrice gevonden door haar vriend, zakenman Steve Pate, die haar naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis bracht. Daar werd ze onderzocht en bleek ze gelukkig geen inwendige verwondingen te hebben opgelopen. De wonde werd gehecht en Nicolette mocht weer naar huis.


07-01-2010 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand verloven zich

Katy Perry en Russell Brand verloven zich

Klik op de foto om 'Hot N Cold' te beluisteren







Katy Perry en de Britse komiek en presentator Russell Brand hebben zich verloofd tijdens hun vakantie in Thailand. De 34-jarige Brand vroeg zijn negen jaar jongere vriendin ten huwelijk op oudejaarsavond.


Het nieuws van de verloving is bevestigd door een woordvoeder van Russell Brand. De krant The Sun wist ook nog dat Perry en Brand hun relatie lieten bezegelen door een "liefdesgoeroe".

Brand en Perry lieten in november weten dat ze "iets speciaals" hadden, maar zeiden dat ze hun relatie liever niet te veel in de aandacht wilden. Toch was Katy Perry niet verrast door de mediabelangstelling. "We staan ieder afzonderlijk al veel in de schijnwerpers, dus samen wordt dat nog vermenigvuldigd", zei ze.

Perry brak door met de hit "I kissed a girl". Brand kwam een tijd geleden in het nieuws toen hij geschorst werd als radiopresentator bij de BBC. Bij wijze van grap had hij op het antwoordapparaat van Andrew Sachs (Manuel uit "Fawlty Towers") seksueel getinte boodschappen ingesproken over diens kleindochter.




07-01-2010 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey neemt ladderzat prijs in ontvangst

Mariah Carey neemt ladderzat prijs in ontvangst

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Mariah Carey is in de bloemetjes gezet voor haar acteerprestaties. Ongetwijfeld superfijn, alleen zonde dat de popdiva... met een stuk in haar voeten de prijs in ontvangst kwam nemen.

De gênante vertoning vond plaats op het Internationale Filmfestival van Palm Springs in LA. Toen Carey als meest belovende actrice op het podium geroepen werd, volgde voor het aanwezige publiek al snel de ontnuchtering. Ze vloog in de armen van regisseur Lee Daniels, lalde dat ze van hem hield en verontschuldigde zich omdat ze niet te zeker op haar benen stond. "Fucked up?", wilde een toeschouwer weten. "Ja precies, helemaal naar de kloten", riposteerde mooie Mariah.



06-01-2010 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!