Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooie Megan Fox uit de kleren voor Armani

Bloedmooie Megan Fox uit de kleren voor Armani


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/4/5/media_xl_3436265.jpg?20100113025004


Megan Fox, één van de mooiste vrouwen op de planeet, is uit de kleren gegaan voor een opmerkelijke reclamecampagne voor ondergoed van het Italiaanse topmerk Armani. De 23-jarige bloedmooie actrice treedt daarmee in de voetsporen van de Beckhams die eerder al het gezicht waren van het ondergoed van Armani. Nu prijkt Megan fox op grote bilboards over de hele wereld. Opgelet chauffeurs, laat je niet afleiden!



Megan Fox volgt Victoria Beckham op. Foto's Armani
Megan Fox volgt Victoria Beckham op. Foto's Armani


In weinig verhullende lingeriesetjes laat Mega Fox zien waarom haar naam dezer dagen op ieders lippen ligt, al is dat volgens Megan zelf ook aan haar acteertalent te danken. De actrice volgt Victoria Beckham op, die het merk vorig jaar zo zwoel mogelijk vertegenwoordigde, samen in bed met haar grote liefde David Beckham. Becks zal worden 'vervangen' door voetballer Cristiano Ronaldo, de duurste voetballer aller tijden en ster van Real Madrid.




Giorgio Armani is alvast in de wolken met zijn nieuwe verovering. "Megan is jong en sexy en ze heeft ook heel veel pit. Ondergoed van Emporio Armani en Armani Jeans staan voor een jonge en dynamische houding. Zij is dus de perfecte keuze voor deze collecties."



13-01-2010 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Tiger Woods huurt villa om de hoek

Vrouw Tiger Woods huurt villa om de hoek

Tot ze heeft besloten wat ze met haar extreem ontrouwe man gaat aanvangen, is Elin Nordegren met de kinderen ingetrokken in een villa om de hoek van waar ze met de golfkampioen samenwoonde in Windermere, Florida.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/elin-nordegren.jpg?t=1263378689



De villa telt vijf slaapkamers, vijf badkamers en een totale oppervlakte van 465 vierkante meter. De vraagprijs voor verkoop is ruim 1,3 miljoen euro. Dat zou Elin, na een eventuele scheiding, mákkelijk moeten kunnen ophoesten. Volgens Rachel Uchitel, 'minnares nummer één' van Tiger, zou die al een akkoord hebben om te scheiden en Elin 30 miljoen dollar plus al hun huizen te schenken.


13-01-2010 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kermisklant' Henny van Voskuylen overleden

'Kermisklant' Henny van Voskuylen overleden


http://img706.imageshack.us/img706/6794/hennyvanvoskuylen.jpg



De mannelijke helft van het accordeonduo De Kermisklanten, Henny van Voskuylen, is gisteren op 68-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn manager bekendgemaakt. Hij stierf thuis in Soest in het bijzijn van zijn echtgenote Coby.

Henny en Coby van Voskuylen traden sinds 1969 op als De Kermisklanten. Ze brachten vele elpees en cd's uit, hadden tal van televisie-optredens en traden jarenlang op in Nederland, België en Duitsland. Begin jaren zeventig werd het duo bekend met de hit 'De Zigeunertango'.

In 1999 werden zowel Henny als Coby benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In 1998 werd bij Henny een spierziekte ontdekt, waardoor hij genoodzaakt was te stoppen met optreden.



13-01-2010 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense Selah Sue geprezen door Perez Hilton

Leuvense Selah Sue geprezen door Perez Hilton

Klik op de foto om 'Raggamuffin' te beluisteren






De bekende Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton heeft nu ook de Belgische zangeres Selah Sue aangeprezen op zijn website. Volgens de blogger maakt Selah Sue geweldige muziek. De letterlijke woorden van Perez luidden: "She's fucking amazing!"

De showbizzkenner plaatste het nummer 'Raggamuffin' online op zijn website. De reacties op het nummer stromen dan ook binnen.

Perez Hilton vernoemde in het verleden ook al andere Belgische artiesten als Milow, Arsenal en Kate Ryan op zijn website. Ook is hij deels verantwoordelijk voor de hype die ontstond rond Lady Gaga, waarmee hij dezer dagen dan ook dikke vriendjes is.



13-01-2010 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
12-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk schrijft liedjes voor bluesalbum in Amerika

Anouk schrijft liedjes voor bluesalbum in Amerika

Klik op de foto om 'Lost' te beluisteren






Anouk is al weer druk bezig met het schrijven van nieuwe liedjes voor haar volgende bluesalbum. De Haagse zangeres heeft hiervoor zelfs het vliegtuig naar Amerika gepakt, meldt RTL Boulevard. Anouk is momenteel in Nashville waar ze samenwerkt met producers Dan Hill en Keith Stegall. Dan Hill maakte al eerder samen met Anouk de hit 'I don't wanna hurt.'

De nieuwe muzikale koers van Anouk is geen verrassing. Al in 2008 gaf ze in een interview met het blad Off The Record aan een bluesplaat te willen maken. "Ik wil een soort album maken met Mississippi-blues en rock, dat lijkt mij prachtig om te doen", zei de zangeres toen.



12-01-2010 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is toe aan een rustpauze

Beyoncé is toe aan een rustpauze

Klik op de foto om 'Radio' te beluisteren






De Amerikaanse zangeres Beyoncé is toe aan een break. Ze heeft het idee haar muzikale carrière een half jaar lang op een laag pitje te zetten. "Het is tijd een rustpauze in te lassen zodat ik mijn batterij weer kan opladen'', vertelde zij aan USA Today.

Geïnspireerd raken
De vrouw van rapper Jay-Z zou er dit jaar zes maanden tussenuit willen knijpen. Ook de studio laat ze dan links liggen. "Ik moet gewoon het leven beleven om opnieuw geïnspireerd te raken door dingen."

"Sit down"
De 28-jarige wil gewone dingen doen. "Ik wil gewoon naar restaurants gaan, misschien lessen volgen en naar de film en Broadway.'' Ze denkt dat het moeilijk zal zijn om tijdens haar break niet aan muziek te denken. "Het moeilijkste ter wereld voor mij is om geen album of videoclip te maken. Ik heb nu al medolietjes en ideeën in mijn hoofd, maar ik moet echt tegen mezelf zeggen "Sit down! Sit down!''



12-01-2010 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood (62) slaat weer Russin (26) aan de haak

Ron Wood (62) slaat weer Russin (26) aan de haak

Klik op de foto om ' Maggie May ' van Ron Wood & Rod Stewart te beluisteren






Ron Wood heeft duidelijk een voorkeur voor jonge Russische vrouwen ontwikkeld. De 62-jarige Stonesgitarist brak pas vorige maand, na een slaande ruzie op straat, met de 21-jarige Katia Ivanova. Katia is inmiddels op het liefdespad in de VIP-uitgave van 'Big Brother', maar ook Ron laat er geen gras over groeien. Hij sloeg de 26-jarige Hannah Kamelmacher aan de haak, een pr-meisje van Russische afkomst.


Gisteren, zo weet The Sun, trok hij met een 26-jarige Russische brunette naar zijn landgoed in Surrey. De kans dat hij dat deed om haar zijn collectie postzegels te tonen, is gering. Vrienden van Ron maken zich zorgen. "Na wat met Katia is gebeurd, is dit niet geruststellend. Hij werd enorm destructief toen hij met haar was", aldus een van zijn vrienden. Tijdens de ruzie die een einde aan hun relatie maakte, zou Ron haar hebben proberen wurgen.

Betrapt door Jo
Gisteren nam hij de 26-jarige Hannah Kamelmacher, een pr-meisje, uit eten bij de Chinees. "Het leek heel gezellig tussen die twee", aldus een andere klant in het restaurant. Rons ex-vrouw Jo heeft het nieuwe stelletje zelfs gezien, toen ze met een kleinkind naar de bioscoop naast het restaurant wandelde.

"Ze kwam even binnen om goeiedag te zeggen. Ronnie was duidelijk geschokt toen hij Jo zag binnenstappen". Ron nam zijn nieuwe verovering ook al mee naar Wembley in Londen, voor een snookerwedstrijd van zijn vriend Jimmy White. Na afloop trokken de twee naar een vijfsterrenhotel.

Niet op eerste date
Een vriendin van Hannah: "Ze hebben vrijdag de nacht doorgebracht in zijn huis in Surrey. Hij wilde haar de eerste avond, woensdag, al meenemen naar daar maar ze weigerde. Ze gaf hem haar nummer, en op donderdag belde hij haar al".



12-01-2010 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloekende Lady Gaga brengt MTV in de problemen

Vloekende Lady Gaga brengt MTV in de problemen

Klik op de foto om ' Pokerface' te beluisteren






Niet iedereen is 'amused' door de vuile praat van Lady GaGa. MTV heeft een klacht gekregen van de Britse mediawaakhond over een concert dat de muziekzender van de excentrieke zangeres uitzond. Lady Gaga zou flink hebben lopen vloeken, terwijl het concert vóór 21.00 uur werd uitgezonden. Dat meldt de nieuwssite ad.nl.

De muziekzender bood dan ook onmiddellijk zijn excuses aan. Wel plaatste het nog een kanttekening. Het concert dat op 2 november intergraal werd uitgezonden, had volgens MTV immers door de Italiaanse tak van het bedrijf gemonteerd moeten worden.

Gelukkig bleef de schade beperkt: de mediawaakhond kreeg slechts één klacht binnen over het optreden van de Paparazzi-zangeres. MTV werd enkel op de vingers getikt en het voorval kreeg geen verdere gevolgen.



12-01-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry al meteen na verloving zwanger?

Katy Perry al meteen na verloving zwanger?

Klik op de foto om 'Thinking of You' te beluisteren






De Amerikaanse zangeres Katy Perry en de Britse komiek Russel Brand verrasten iedereen toen ze na vier maanden hun verloving aankondigden. Nu plaatste Katy verschillende cryptische omschrijvingen op Twitter die volgens sommigen wijzen op een  volgende stap in hun relatie.


De 25-jarige Amerikaanse voedt zelf de geruchten dat ze zwanger is van haar 34-jarige vriend door middel van verschillende hints op haar Twitter-pagina, dat meldt de Britse krant The Daily Mail. Katy meldde verschillende keren dat ze zin had in de hamburgers die je enkel in haar geboortestad kan eten en plaatste woordspelingen die verwijzen naar een zwangerschap. Toen ze gisteren in Hampstead gespot werd door paparazzi hield ze opvallend haar hand op haar buik. De zangeres droeg ook een wijde poncho, nu wordt beweerd dat ze dit deed om haar zwangerschap te verbergen.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kate-perry-2.jpg?t=1263297548



Het koppel moet de geruchten nog bevestigen, maar Brand gaf vorige maand wel toe dat hij graag een gezinnetje wil. "Ik dacht ik een flirter was, maar nu blijkt dat ik gewoon de ware nog moest ontmoeten. Ik ben zo gelukkig."


Brand vroeg Perry vier maanden nadat hun relatie begon ten huwelijk met een diamanten ring op oudejaarsavond in India. Net voor middernacht ging hij na een diner bij kaarslicht op één knie zitten. Perry showde haar grote verlovingsring al aan de paparazzi in Londen.



12-01-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres 2 Unlimited heeft borstkanker

Zangeres 2 Unlimited heeft borstkanker

Klik op de foto om 'No limit' te beluisteren






Er is borstkanker vastgesteld bij Anita Doth, zangeres en tekstschrijfster van de Belgisch-Nederlandse houseformatie 2 Unlimited. De hitmakers uit de vroege jaren negentig stonden net aan de vooravond van hun comeback.

Anita, moeder van een 4-jarig zoontje, kreeg tijdens de voorbereidingen daarvan te horen dat ze ernstig ziek is. "Ik kan niet alles doen. Ik moet denken aan mijn gezondheid", verklaart ze in De Telegraaf.

Haar manager Andre Posthumus: "Anita is in behandeling. Ze ziet de toekomst positief tegemoet."

2 Unlimited is de succesvolste Belgisch-Nederlandse popact ooit, die meer dan 20 miljoen platen verkocht. Ze maakten de housemuziek populair met hits als 'Get Ready for This' en 'No Limit'. Dat laatste nummer stond aan de top van de hitlijsten in niet minder dan 35 landen.




12-01-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Joine:

Sandra Joine: "Guy Van Sande zette me op straat, in de kou"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sandra-Joine.jpg?t=1263301857
"Op een feestje van fotograaf Marc Lagrange sloeg de vlam over", aldus Sandra Joine.


Vorige week was het nog groot nieuws dat er iets moois bloeide tussen acteur Guy Van Sande en ex-Miss België Sandra Joine. Maar het sprookje is inmiddels uit, en hoe! "Ik was zijn prinses, tot hij me in de vrieskou op straat zette", getuigt Joine in Dag Allemaal. Allemaal omdat ze een man op televisie niet herkende, en ze volgens Van Sande dus niet 'op zijn niveau' zit.


Tien dagen. Zo kort heeft de romance tussen Guy en Sandra geduurd. De 'Zone Stad'-acteur maakte abrupt een einde aan wat volgens Joine kon uitbloeien tot een mooie relatie.

Jarenlange vriendschapsband
Vorige week zei Guy Van Sande, eveneens in Dag Allemaal, dat hij niets wilde overhaasten. Met Sandra Joine had hij al jarenlang een vriendschapsband en hij zou wel zien wat daaruit zou voortvloeien.

"We zijn inderdaad jaren gewoon bevriend geweest. Tot Guy me in december meenam naar een feestje van fotograaf Marc Lagrange. Toen zijn we een koppel geworden", vertelt Joine.

Woordenwisseling
Het koppel ging een paar dagen naar Amsterdam, maar de dag voor nieuwjaar liep het fout. "Er kwam een man op tv van wie ik de naam niet kende en voor Guy was dat voldoende om te concluderen dat ik niet van zijn niveau ben. Er kwam een woordenwisseling en hij zette me op straat. Letterlijk, in de vrieskou."

Nog verliefd
De ex-Miss België voelt zich vernederd, maar is nog steeds verliefd op Van Sande. "Misschien komt het nog goed, maar ik durf niet hopen."



12-01-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe James Bond krijgt 3D

Nieuwe James Bond krijgt 3D


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Nieuwe-James-Bond.jpg?t=1263302696



De release van de nieuwe James Bond-film is uitgesteld omdat de filmbazen eisen dat de nieuwe 3D-technologie wordt gebruikt.

Nieuw avontuur
"De 23ste Bondfilm wordt enkele maanden uitgesteld, zodat we hem in 3D kunnen draaien. Alle betrokkenen zijn daar heel blij om, hiermee wordt een nieuwe en spannende weg ingeslagen", aldus een insider in de Britse pers.

Sam Mendes
Het nieuwe en voorlopig titelloze filmproject liep al vertraging op door de nakende verkoop van de MGM Studios. Naar verluidt zal Sam Mendes, die een Oscar won voor zijn regiedebuut 'American Beauty', de nieuwe film regisseren. Dat wil zijn woordvoerster echter niet bevestigen.



12-01-2010 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tobey Maguire keert Spider-Man de rug toe

Tobey Maguire keert Spider-Man de rug toe


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Spider-Man.jpg?t=1263302475


Tobey Maguire, die het spinnenpak aantrok voor de eerste drie Spider-Man films, wil niet nog een keer op gevels klauteren om het kwaad te bestrijden. Sony Pictures en Marvel Studios hebben aangekondigd dat er een nieuwe Spider-Man komt in 2012, maar dan wel met een nieuwe regisseur en een nieuwe cast. Regisseur Sam Raimi stapt dus ook uit het project, zo meldt de BBC.


De nieuwe film zal focussen op het alter-ego van de superheld, Peter Parker, tijdens zijn middelbare schooltijd. Eerder raakte bekend dat de vierde film in de reeks vertraging had opgelopen wegens herzieningen van het script.

Trots
"Ik ben heel trots op wat we het voorbije decennium hebben bereikt met de reeks Spider-Man films. Daarnaast heb ik dankzij de films ook enkele sterke vriendschappen gesloten. Ik ben benieuwd wat het volgende hoofdstuk in dit ongelooflijke verhaal te bieden zal hebben", aldus Maguire in een statement.

Kassuccessen
De eerste drie Spider-Man films, die achtereenvolgens in 2002, 2004 en 2007 werden uitgebracht, waren grote kassuccessen en brachten wereldwijd 2,5 miljard dollar op.



12-01-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina niet aanwezig op Golden Globes

Brangelina niet aanwezig op Golden Globes


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brangelina.jpg?t=1263298606


Brad Pitt en Angelina Jolie zullen dit jaar niet aanwezig zijn op de Golden Globes. Het koppel wil niet gaan omdat Brad niet genomineerd is.


Jennifer Aniston
De styliste van Angelina en de manager van Brad bevestigden op de Amerikaanse televisie het nieuws. De acteur is namelijk niet persoonlijk genomineerd. De film 'Inglorious Bastards', waarin hij de hoofdrol speelt, maakt wel kans op een award. Ex-vrouw Jennifer Aniston zal wel aanwezig zijn. Dit nieuws zorgt bij haar waarschijnlijk voor opluchting, nu hoeft ze haar liefdesrivale niet in levende lijve te ontmoeten. De twee haten elkaar sinds Brad Jennifer dumpte voor Angelina, dat meldt nu.nl. Toen de actrices over elkaar zaten tijdens de Oscars lieten ze hun afschuw duidelijk merken.



12-01-2010 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Human League neemt nieuw album op

The Human League neemt nieuw album op

Klik op de foto om 'The Lebanon' te beluisteren






The Human League neemt na negen jaar nog eens een album op. De pioniers van de electropop, die in de jaren tachtig hits scoorden met onder meer 'Don't You Want Me' en 'Mirror Man', hebben een contract getekend bij het label Wall of Sound en zijn beginnen werken aan hun tiende studioalbum.

Phil Oakey, Susan Sulley en Joanne Catherall hopen met het nieuwe album ook nieuwe fans te krijgen. Hun jongste album, 'Secrets' uit 2001, was een commerciële flop.

"Nu het decennium waarin iedereen achteruit blikte achter ons ligt, zijn we blij de kans te krijgen opnieuw vooruit te kijken", aldus Oakey.



12-01-2010 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
11-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nouvelle vague-regisseur Eric Rohmer (89) overleden

Nouvelle vague-regisseur Eric Rohmer (89) overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Eric-Rohmer.jpg?t=1263238420



De Franse regisseur en scenarist Eric Rohmer, een van de belangrijkste figuren van de Nouvelle Vague en voormalig redacteur van het filmtijdschrift 'Les cahiers du Cinéma', is vandaag op 89-jarige leeftijd overleden.

Samen met onder anderen Jean-Luc Godard, Claude Chabrol, Jacques Rivette en Francois Truffaut stond hij aan de wieg van de nieuwe auteurscinema die de artistiek zieltogende Franse film in de jaren '60 uit het dal haalde. Rohmer, pseudoniem van Jean-Marie Maurice Scherer, was een week geleden in het ziekenhuis opgenomen.

Thema's
De cineast maakte op vijftig jaar tijd 24 langspeelfilms, waarvan 'Ma nuit chez Maud' en 'Le genou de Claire' als zijn beste of bekendste gelden. Rohmer maakte vaak een aantal films rond één thema: de 'contes moraux', zes films waarin de verleiding wordt onderzocht, de zes 'comédies et proverbes' (waaronder 'Pauline à la Plage' en 'Le rayon Vert'). Van zijn andere films is allicht het historische drama 'La marquise d'O', naar de roman van Heinrich von Kleist, het bekendst



11-01-2010 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Woods ex had orgie met zestiger en twee prostituees

Ron Woods ex had orgie met zestiger en twee prostituees

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren van Ron Wood






Ekaterina Ivanova, de inmiddels 21-jarige Russin met wie Rolling Stone Ron Wood meer dan een jaar aan de rol was, nam in het verleden deel aan een orgietje met een zestiger en twee hoertjes.

Big Brother
'Katia', zoals ze inmiddels door de Britse pers wordt genoemd, neemt momenteel deel aan de celebrityversie van Big Brother en vond daar een nieuwe liefde. Die zal wellicht de wenkbrauwen fronsen als hij lucht krijgt van de onthullingen die een van de betrokken hoertjes deed.

Geen remmingen
Ellie Hughes in The Sun: "Ik en een ander meisje, Kylie, werkten als hostess in de Churchill's Gentlemen's Club in Londen. Stacia, zoals we Ekaterina noemden, werkte in de club als serveerster. Op zekere avond kwam daar een zestiger die sloten champagne kocht voor de meisjes. Dat was enkele maanden voordat Stacia Ron Wood leerde kennen. De twee meisjes en ik gingen akkoord om in de hotelkamer van die man, die stinkend rijk was, het feest verder te zetten. Kylie en ik kregen elk 500 pond, Stacia hoefde geen geld en besloot voor het plezier mee te gaan. Ze liet zich echter niet onbetuigd. Stacia kent geen remmingen als het op seks aankomt".



11-01-2010 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise is meest sexy kleine man

Tom Cruise is meest sexy kleine man


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Cruise-en-kate-holmes.jpg?t=1263231972
Vrouwlief Katie Holmes is groter dan Tom Cruise.



Vrouwen vinden Tom Cruise de meest sexy kleine man, presentator van Top Gear Richard Hammond komt op de tweede plaats. Dat blijkt uit een recent Brits onderzoek.

Eindelijk hakken
2.000 Britse vrouwen verkozen de meest sexy kleine man. Tom Cruise is met zijn 1,77 meter zo klein dat zijn ex Nicole Kidman bij hun scheiding juichte dat ze eindelijk hakken kon dragen, Britse presentater Richard Hammond meet 1,70 meter. Zanger en muzikant Jamie Cullum (die met zijn 1,63 cm op de derde plaats staat) bewijst dat een kleine gestalte aantrekkelijk kan zijn, hij sloeg het grotere topmodel Sophie Dahl aan de haak. Formule 1-rijder Lewis Hamilton (1,72 meter) komt op de vierde plaats.

Klein = sexy
Volgens de onderzoekers bewijst dit onderzoek dat kleine mannen ook aantrekkelijk kunnen zijn. "Deze mannen worden vaak vergezeld door bloedmooie vrouwen. De resultaten moet iedereen met een kleine gestalte hoop geven."



11-01-2010 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristina Rady, Ex Bertrand Cantat pleegt zelfmoord

Kristina Rady, Ex Bertrand Cantat pleegt zelfmoord


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kristina-Rady.jpg?t=1263230042



Kristina Rady, de ex-vrouw van Noir Désir-zanger Bertrand Cantat, heeft zich van het leven beroofd. Rady werd 42 en pleegde zelfmoord in haar huis in Bordeaux.

De 45-jarige zanger van de groep Noir Désir bevond zich bij Kristina Rady thuis in Bordeaux en was aan het slapen op het moment dat zijn ex-vrouw, die van Hongaarse origine was, zichzelf ophing. Dat meldt een bron dichtbij het onderzoek.

Bertrand Cantat werd die avond zelf nog ondervraagd door de politie. "Hij was bijzonder aangeslagen. Volgens de eerste waarnemingen - vastgesteld ter plaatse - pleegde Rady zelfmoord door ophanging", alsnog de bron.

De twee kinderen van het stel, een jongen van 12, Milo, en een meisje van 7, Alice, bevonden zich niet in het huis op het moment van de feiten. Bij hun thuiskomst ontdekten ze wel het lijk van hun moeder.

Bertrand Cantat en Kristina Rady leerden elkaar kennen in 1993 op een festival in Boedapest en gaven elkaar het jawoord in 1997. Hun huwelijk liep op de klippen toen de zanger actrice Marie Trintignant ontmoette. Cantat en Trintignant beleefden een passionele relatie die een jaar land duurde en uitmondde in een drama. In 2003 sloeg hij Trintignant bewusteloos tijdens een ruzie in een hotelkamer in Litouwen. Ze overleed korte tijd later en hij werd veroordeeld tot acht jaar cel. Sinds oktober 2008 is hij voorwaardelijk vrij.

Na de moord op Trintignant nam ze de verdediging van Cantat op, en stelde dat hij nooit gewelddadig was geweest. Ze ging hem geregeld bezoeken in de gevangenis in Litouwen.



11-01-2010 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoe Saldana was liever man geweest

Zoe Saldana was liever man geweest


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zoe-Saldana.jpg?t=1263222713


Zoe Saldana, bekend van haar hoofdrol in 'Avatar', beseft dat haar simpele kledingstijl en haar sterke persoonlijkheid kenmerken zijn die doorgaans niet aan vrouwen worden toegeschreven. Zoe is dan ook van oordeel dat ze een eigenlijk als man moest geboren zijn.


"Ik heb een sterk karakter en ik hou van uitdagingen. Ik voel me sterker in mannenkleren, reden waarom ik vaak een pak draag. Soms denk ik dat ik als man had moeten geboren worden. Ik draag vaak zwart. Net als ik, zijn mannen onafhankelijk, koppig en besluitvaardig".

Meer vrouwen in Hollywood
Hoewel ze zich op haar gemak voelt in het gezelschap van mannen, zou Zoe graag meer vrouwen in de filmindustrie zien.


    http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Saldana.jpg?t=1263222610


"Ik heb ervan genoten te kunnen werken met Steven Spielberg en James Cameron. Die blijven trouw aan zichzelf en vertellen het soort verhalen die je in de bioscoop wil zien. Mijn job schenkt me heel veel voldoening en ik leer graag bij, maar ik zou toch graag meer met vrouwen werken. Ik vind dat er niet genoeg vrouwen in de filmindustrie zitten", verklaart ze in een interview met Elle.

Angelina, Salma en Halle
Zoe is van oordeel dat actrices als Angelina Jolie, Salma Hayek en Halle Berry de weg hebben geëffend voor meer vrouwelijke rollen. "Voor hen waren vrouwen ofwel lustobjecten ofwel moeders. Een vrouw was nooit de held van een film. Zij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe generatie actrices meer variatie krijgen in hun rollen".



11-01-2010 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!