Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney studeert Italiaans

George Clooney studeert Italiaans

http://img9.imageshack.us/img9/9586/georgeclooneyb.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/4710/elisabettecanalis.jpg
Elisabetta Canalis vindt George een flinke student. Met zo'n lerares...

Het is George Clooney menens met zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis. Ze geeft hem sinds enkele weken privélessen Italiaans. "Het is een lieve lerares, ze heeft veel geduld met me", merkt Clooney op. "Hij leert snel", oordeelt Elisabetta.

George (48) is sinds vorig jaar samen met de 31-jarige presentatrice. Haar vriend, ontwerper Roberto Cavalli, meent dat hun romance de perfecte love story is. "George en Elisabetta zijn zo verliefd. Ze zijn allebei razend knap en fascinerend, hun romance is een droom. Mensen hebben dromen nodig en dit koppel herinnert ons aan de legendarische romances uit het verleden", aldus Cavalli. "Ik was een van de eerste mensen aan wie ze toevertrouwde dat er iets bloeide tussen haar en George. Ik stelde me vragen bij een liaison tussen een Italiaans meisje en een Amerikaanse man, maar de tijd heeft aangetoond dat deze liefde schokbestendig is. Daar verwed ik alles op".

15-01-2010 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shrek hangt groene plunje dit jaar aan de wilgen

Shrek hangt groene plunje dit jaar aan de wilgen

http://img697.imageshack.us/img697/1738/shrek1c.jpg

De dolle avonturen van 'Shrek' en het geldezeltje 'Donkey' van filmstudio Dreamworks Animation, lopen op hun einde. In de Verenigde Staten wordt de vierde en laatste episode van de animatiefilmreeks in mei gereleased.  De Belgische fans moeten nog wachten tot 14 juli om 'Shrek Forever After' van regisseur Mike Mitchell in première te kunnen bekijken.
 
Afronden
"'Shrek Forever After' wordt de laatste 'Shrek'-film, want we denken dat deze film geschikt is om het succesverhaal van de groene reus af te ronden", verklaart Mitchell.
 
Niet definitief dood
DreamWorks Animation-directeur Bill Damaschke geeft ook mee dat het personage Shrek daarmee niet definitief dood is, maar nog zal gebruikt worden in andere projecten. Welke die zullen zijn, is nog niet meteen duidelijk, maar Shrek stond vorig jaar al op de bühne van Broadway in New York.

Huiselijke leven
In 'Shrek Forever After' is Shrek te zien in zijn nieuwe huiselijke leven met zijn vrouw Fiona en hun kids. Maar het wordt al snel een beetje té huiselijk voor het groene mensachtige monster en daarom gaat hij met het slechte genie Rumpelstiltskin (Repelsteeltje), aan wie Paul McCartney zijn stem leende, op zoek naar wat actie.
 
De stemmencast bestaat opnieuw uit Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona) en Eddie Murphy (Donkey).

15-01-2010 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlon Brando had seks met Jackie Collins toen ze 15 was

Marlon Brando had seks met Jackie Collins toen ze 15 was

http://img709.imageshack.us/img709/5899/marlonbrando.jpg
Brando in 'The Wild One' uit 1953. Mocht eerder bekend zijn geraakt dat hij met een meisje van 15 seks had, riskeerde hij vier jaar cel.

http://img197.imageshack.us/img197/7708/jackiecollins.jpg
Jackie Collins: "Mannen praten vaak tegen mijn borsten, Marlon was geen uitzondering".

Jackie Collins (72) heeft bekend dat ze in 1954 korte tijd een affaire had met Marlon Brando. De twee ontmoetten elkaar op een showbizzfeest dat Jackie samen met haar zus Joan bijwoonde. Jackie was net geen zestien en was een week eerder van school gegooid.

"Marlon was een prille dertiger en ik was net geen zestien. Hij stuurde iemand op me af die zei 'Marlon vindt je heel knap en vindt dat je een schitterend lichaam hebt en hij zou je graag beter leren kennen'. We hadden en korte maar schitterende affaire. Hij stond op het toppunt van zijn roem en hij was fantastisch".

Jackie had al eerder gesproken over haar romance met de in 2004 overleden Brando, maar pas nu onthult ze dat ze toen slechts vijftien was.

Borsten
In 1995 zei Jackie Collins: "Hij staarde naar mijn grote borsten. Mannen praten vaak tegen mijn borsten. Marlon zei: 'Dat is een knap lijf dat je daar hebt, meisje". De aantrekking was wederkerig. Ik was in de wolken, want een betere introductie tot Hollywood kon ik me niet voorstellen. Ik was er nog maar een week!".

"Ik zag hem een tijdlang vrij regelmatig, en toen was het voorbij. Hij had een heel sterk karakter".

Vier jaar cel
Mocht Collins dit hebben onthuld terwijl Brando nog leefde, had hij vier jaar cel geriskeerd. Volgens de wet in Californië is het immers verboden seks te hebben met een persoon onder de achttien.

15-01-2010 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina schenken miljoen dollar aan hulp Haïti

Brad en Angelina schenken miljoen dollar aan hulp Haïti

http://img683.imageshack.us/img683/7040/bradpit.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een miljoen dollar (690.000 euro) geschonken aan noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. "We zullen nauw samenwerken met onze vriend Wyclef Jean (rapper van Haïtiaanse afkomst, bekend ook als lid van The Fugees) om de humanitaire hulp op het eiland te steunen", liet het koppel weten.

Usher
Ook zanger Usher heeft zijn hulp aangeboden en moedigt "jongeren wereldwijd" aan zijn voorbeeld te volgen. "Nu Haïti in een noodsituatie verkeert, hebben jonge mensen echt de macht om levens te redden", aldus Usher.

Telethon met Clooney
Ook George Clooney zit niet stil. De steracteur en de vriend van het Italiaanse model Elisabetta Canalis zal de gastheer zijn van een groots opgezette televisieshow, een zogenaamde telethon, ten voordele van Haïti op vrijdag 22 januari. De show zal te zien zijn op MTV en VH1. Clooney zou al enkele celebs, zoals Sting, gecontacteerd hebben om hun steentje bij te dragen tijdens het evenement.

15-01-2010 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiefer Sutherland draagt jurk op tv na weddenschap

Kiefer Sutherland draagt jurk op tv na weddenschap

Om het clipje te bekijken druk op de foto.


.

Kiefer Sutherland bekende aan David Letterman dat zijn verschijning in een jurk tijdens Lettermans talkshow de meest beschamende ervaring van zijn leven was. De '24'-acteur droeg een ouderwets groen ensemble nadat hij een sportweddenschap verloor.

New England zou winnen
"Vorig weekend verloor ik een weddenschap. Ik was zo zeker dat New England zou winnen, dat ik tegen een kerel die vroeger mijn vriend was zei dat ik een jurk zou dragen bij Letterman indien ze verloren. Wel, hier ben ik dan".

Schaamte
Daarop stelde Letterman voor dat hij Sutherland 1.000 dollar zou geven op voorwaarde dat hij de metro zou nemen in zijn groene jurk, beige T-shirt en combatschoenen. "Dat zou makkelijker zijn dan hier bij jou zitten. Ik denk dat dit het meest vernederende moment van mijn leven is, en ik heb er zo al een paar gekend. Ik zie er toch niet uit?", antwoordde Sutherland.

"Ik zoek iets voor een dikke"
Hij verontschuldigde zich bij familie en vrienden voor zijn outfit en gaf toe dat hij de jurk zelf had gekocht, tot groot jolijt van de winkeljuffrouw. "Je had me moeten zien toen ik dit ding ging kopen. Kom ik die winkel binnen, zeg ik: 'Ik ben aan het shoppen voor een dikke meid, zo ongeveer mijn omvang, nogal breed aan de borst. Vind je het erg als ik het even aanpas?".

15-01-2010 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songwriter van 'See You Later Alligator', Bobby Charles, overleden

Songwriter van 'See You Later Alligator', Bobby Charles, overleden

Klik op de foto om 'Yeah Yeah' te beluisteren






Amerikaans zanger en songwriter Bobby Charles, bekend van de hits 'See You Later Alligator' en 'Walking to New Orleans', is op 72-jarige leeftijd overleden in Abbeville, Louisiana. Dat heeft zijn woordvoerster bevestigd aan Variety Magazine. Waaraan de rhythm-and-bluesmuzikant overleed, is nog niet bekend. De afgelopen jaren leed Bobby Charles wel aan kanker en diabetes en hij zou aan het herstellen geweest zijn van een val.
 
Cajunmuziek
Bobby Charles of Robert Charles Guidry groeide op met cajunmuziek, een mengeling van onder meer Franse volksmuziek in Lousiana, en later met rock en blues. Als tiener schreef hij de tekst en muziek van 'See You Later Alligator' en de versie van Bill Haley and His Comets daarvan bereikte de zesde plaats in de Amerikaanse muzieklijsten in 1956.
 
Verschillende albums
Vier jaar later maakte pianist en zanger Fats Domino een succesvolle cover van 'Walking to New Orleans' van Charles. Bobby Charles heeft verschillende albums op zijn naam staan waaronder 'Wish You Were Here Right Now' (1995), 'Secrets of the Heart' (1998) en 'Homemade Songs' (2008).



15-01-2010 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mika niet op 12 maart maar op 5 mei in Sportpaleis

Mika niet op 12 maart maar op 5 mei in Sportpaleis

Klik op de foto om 'Rain' te beluisteren






Het concert van de Libanees-Britse popzanger Mika in het Antwerpse Sportpaleis wordt verplaatst van vrijdag 12 maart naar woensdag 5 mei. Volgens prganisator Live Nation zijn productie-technische problemen de reden van het uitstel.

 
De concerttickets blijven gewoon geldig. Mika-fans die al een ticket hadden aangekocht maar er op 5 mei niet bij kunnen zijn, kunnen hun kaartje tot 12 maart laten terugbetalen op het voorverkooppunt waar het werd aangekocht. De tickets die op deze manier vrijkomen, zullen opnieuw in omloop worden gebracht.



15-01-2010 om 08:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotograaf van James Dean is overleden

Fotograaf van James Dean is overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/dennis-stock.jpg?t=1263505778



De Amerikaanse Magnum-fotograaf Dennis Stock is dinsdagnacht overleden. Stock behoorde tot de generatie die in de jaren vijfitg uitgroeide tot een beeldbepalende groep die de naoorlogse tijdgeest in prachtig zwartwit vastlegde. Hij is de maker van de beroemde foto van James Dean die in de regen over Times Square in New York loopt.

Stock was een van de eerste Amerikaanse fotografen die zich aansloten bij het gerenommeerde agentschap Magnum. Hij bleef er vijftig jaar aan verbonden.

Stock maakte portretten van Hollywoodsterren en jazzmuzikanten. Hij is vooral bekend van zijn intieme foto's van James Dean, vlak voor die in 1955 op zijn 24e overleed. Een van de iconische beelden toont de acteur alleen in een regenachtige straat.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jamesdean.jpg?t=1263505640



Ook de sfeerbeelden die hij maakte van de jazzscene van New Orleans, met Louis Armstrong en Miles Davis, werden beroemd.

Later in zijn carrière begon Stock in kleur te fotografen en concentreerde hij zich vooral op de natuur.



14-01-2010 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulzanger Teddy Pendergrass (59) overleden

Soulzanger Teddy Pendergrass (59) overleden

Klik op de foto om 'If You Don't Know Me By Now' te beluisteren






De Amerikaanse soulzanger en tekstschrijver Teddy Pendergrass is gisteren op 59-jarige leeftijd in Philadelphia overleden. Hij was een van de bekendste soulzangers in de jaren zeventig en tachtig, een exponent van de georchestreerde Philly Sound. Zijn grootste hit kende hij met 'If You Don't Know Me By Now', als zanger bij Harold Melvin & The Blue Notes.


Pendergrass overleed aan kanker. Zijn zoon, Teddy Pendergrass II: "Mijn dank aan al zijn fans die hielden van zijn muziek. Hij zal blijven leven door zijn muziek".

Record
Pendergrass was de eerste zwarte zanger die in de VS meervoudig platinum haalde met vijf opeenvolgende albums.

Geen zelfmedelijden
Zijn vriend en collega Kenny Gamble roemt Pendergrass omdat die ondanks zijn moeilijke situatie nooit zelfmedelijden toonde. "Op rustige momenten dacht hij veel na, maar nooit kloeg hij over zijn lot. Hij bleef werken. Maar ik weet dat hij nu op een betere plek is. Hij hoeft die pijn niet meer te voelen".

The Cadillacs
De carrière van Pendergrass begon als drummer van de groep The Cadillacs, die al snel opging in Harold Melvin & the Blue Notes. Melvin nodigde hem uit de zanger van de groep te worden. Pendergrass was een exponent van de Philly Sound, georchestreerde en vaak zeemzoete soul uit Philadelphia.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Teddy-Pendergrass-2.jpg?t=1263485687
Sinds 1982 was Pendergrass verlamd.



'If You Don't Know Me By Now'

De groep kende hits als 'I Miss You', 'Bad Luck' en 'Wake Up Everybody'. Van het nummer 'If You Don't Know Me By Now' werden twee miljoen exemplaren verkocht.

Duet met Whitney Houston
Als solozanger had Pendergrass succes met songs als 'Close the Door' en 'The More I Get The More I Want'. Op het album 'Hold Me' van Whitney Houston zingt hij een duet met de soulzangeres.

Verlamd
Door een ernstig auto-ongeluk met zijn Rolls Royce, in maart 1982, raakte Pendergrass verlamd aan zijn benen. Drie jaar later verscheen hij in een rolstoel voor het eerst weer op het podium tijdens het Live Aid-concert in zijn geboortestad Philadelphia. In 1998 verscheen Pendergrass' autobiografie.




14-01-2010 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotti en vrouw eisen schadevergoeding vrt en bladen voor blootfoto Jelle

Lotti en vrouw eisen schadevergoeding vrt en bladen voor blootfoto Jelle

Klik op de foto om 'O Sole Mio' te beluisteren






Zanger Helmut Lotti en zijn echtgenote Jelle Van Riet eisen een schadevergoeding van de vrt en van dagbladen en tijdschriften die de naaktfoto van Van Riet publiceerden. De foto, die eerder was verschenen in een dichtbundel, was onderwerp van een vraag in 'De Slimste Mens'.


Opmerkelijk: het koppel richt de pijlen ook op het blad Story, dat de foto niet publiceerde maar er wel over schreef. HLN.BE publiceerde de bewuste, kunstzinnige naaktfoto evenmin en zal dat nu ook niet doen.

Verschenen in dichtbundel
Het verhaal begon enkele weken geleden toen in 'De Slimste Mens' de vraag gesteld werd: "Waar komt deze foto vandaan?". De foto die getoond werd, was een naaktfoto van Van Riet, gemaakt door fotografe Elisabeth Broekaert, voor de dichtbundel 'Vlees is het mooiste' van Bart Moeyaert.

Niet bedoeling te schaden
"Iemand enig idee wie het is?", vroeg presentator Erik Van Looy. Zodra bleek dat het om Jelle Van Riet ging en jurylid Guy Mortier daar een baldadige grap aan toevoegde, ontstond enige commotie. Van Looy betreurde dat meteen en zei dat het helemaal niet de bedoeling was wie dan ook te schaden.

De vraag werd achteraf druk becommentarieerd op het internet en in kranten en tijdschriften. Regelmatig werd daarbij de bewuste foto opnieuw gepubliceerd.

Inbreuk op auteursrecht?
Van Riet en Lotti vinden dat dit niet kan omdat er volgens hen een inbreuk is gepleegd op het auteursrecht van de fotografe, omdat er onrechtmatig werd gereproduceerd en omdat er geen toestemming was van Van Riet. Zij eisen een schadevergoeding.

"Fout gemaakt"
Volgens mediaspecialisten moet Story zich weinig zorgen maken. "Het schrijven over een inbreuk op het auteursrecht dat op een foto rust, zonder daarbij de bewuste foto af te drukken, is geen inbreuk op dat auteursrecht", zegt Dirk Voorhoof, professor mediarecht in De Morgen.

Woestijnvis, dat 'De Slimste Mens' maakt, heeft intussen erkend dat het een fout gemaakt heeft. "We willen onze goede relatie met de betrokkenen niet op het spel zetten", luidt het.




14-01-2010 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss had romance met Italiaanse prins

Kate Moss had romance met Italiaanse prins


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kate-moss.jpg?t=1263490029



Kate Moss had in 2002 een affaire met de Italiaanse prins Emmanuele Filiberto Umberto Reza Maria Di Savoia. De prins werd door zangeres Marianne Faithful aan Kate Moss voorgesteld op Corsica.
De 37-jarige prins Emmanuele beaamt: "We waren ongeveer acht maanden samen en Kate bleek een fascinerende vrouw, helemaal niet zo vreemd als ze wordt afgeschilderd. Ze kwam met een jacht naar mijn huis op Corsica. Ze zou drie dagen blijven, maar ze bleef drie weken".


  http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/prins-Emmanuele.jpg?t=1263490103



Emmanuele koestert de herinneringen aan zijn tijd met de 35-jarige Kate en schreef er zelfs een liedje over. "Samen met Marianne schreef ik voor Kate 'The Pleasure Song', over verschillende manier om lief te hebben. Onze relatie liep ten einde omdat zulke dingen nu eenmaal gebeuren, maar ik herinner me haar als een zeer passionele dame. We waren jong, we verloren elkaar uit het oog en we gingen uit elkaar".

Emmanuele is inmiddels getrouwd met de 40-jarige Franse actrice Clotilde Courau. Hij liep verder in de kijker toen hij vorig jaar 'Ballando con le Stelle' won, de Italiaanse versie van 'Dancing with The Stars'.

De Italiaanse troon werd in 1946 aan diggelen geslagen, toen het land een republiek werd. Prins Emmanuele mag evenwel de titel 'prins van Venetië en Piemonte' dragen.



14-01-2010 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina schenken miljoen dollar aan hulp Haïti


Brad en Angelina schenken miljoen dollar aan hulp Haïti


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brad-en-jolie.jpg?t=1263493568



Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een miljoen dollar (690.000 euro) geschonken aan noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. "We zullen nauw samenwerken met onze vriend Wyclef Jean (rapper van Haïtiaanse afkomst, bekend ook als lid van The Fugees) om de humanitaire hulp op het eiland te steunen", liet het koppel weten.


Ook zanger Usher heeft zijn hulp aangeboden en moedigt "jongeren wereldwijd" aan zijn voorbeeld te volgen. "Nu Haïti in een noodsituatie verkeert, hebben jonge mensen echt de macht om levens te redden", aldus Usher.



14-01-2010 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay beschuldigd van plagiaat

Coldplay beschuldigd van plagiaat

Klik op de foto om 'Clocks' te beluisteren





Een Amerikaanse songwriter heeft in een rechtbank in Los Angeles klacht ingediend tegen Coldplay. Sammie Lee Smith beweert dat Chris Martin drie nummers van hem gestolen heeft.


Lee Smith omschrijft zich als "nog onbekend" maar "zeer getalenteerd" en beweert dat hij al vierduizend nummers geschreven heeft waaronder de Coldplay-hits 'Yellow', 'Clocks' en 'Trouble'. De songwriter is al sinds 1976 actief. Hij wil niet kwijt of er nog liedjes van hem gestolen werden maar hij wil niet dat Coldplay 'zijn' materiaal nog langer speelt. Hij eist intussen een onbekende som geld als schadevergoeding, meldt de entertainmentsite TMZ.



14-01-2010 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum vindt flirten respectloos

Heidi Klum vindt flirten respectloos

Klik op de foto om 'A change is gonna come' van haar man 'Seal Samuel' te beluisteren






"De enige man met wie ik flirt is m'n man Seal", zegt het 36-jarige Duitse topmodel Heidi Klum in een interview met het New Yorkse tijdschrift Instyle. "Ik flirt niet met andere mannen", zegt Klum. "Dat getuigt van weinig respect tegenover mijn man."
 
Klum ziet de Britse zanger dolgraag en heeft daarom ook zijn naam aangenomen. Het topmodel heet sinds november Heidi Samuel, maar beroepshalve gebruikt ze haar eigen naam nog. "Seal en ik spreken ook elk jaar opnieuw onze huwelijksbeloften uit en kijken elkaar dan een volledige minuut in de ogen."
 
Ook haar rol als moeder vervult ze van ganser harte. "Telkens iemand zwanger is, is de ruimte gevuld met liefde. Iedereen houdt van baby's."
 
Heidi Klum is moeder van Leni (5), Henry (4), Johan (2) en de drie maanden oude Lou.



14-01-2010 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Jimi Hendrix-album 'Valleys of Neptune'

Nieuw Jimi Hendrix-album 'Valleys of Neptune' verschijnt in maart

Klik op de foto om 'Hey Joe' te beluisteren






Vanaf maart ligt met 'Valleys of Neptune' een "nieuw" studioalbum van Jimi Hendrix in de winkels. Dat werd aangekondigd door Sony Music Entertainment en Experience Hendrix, het bedrijf dat de rechten beheert van de Amerikaanse zanger-gitarist die veertig jaar geleden overleed.
   
Opnieuw gemixt
Het album bestaat uit twaalf nummers die allen in een studio werden opgenomen, maar nooit eerder werden uitgebracht. "'Valleys of Neptune' biedt 60 minuten onuitgegeven muziek aan, voor de gelegenheid opnieuw gemixt door Eddie Kramer, een geluidstechnicus en producer die sinds 1967 met Jimi samenwerkte", wordt in een persbericht verduidelijkt.
         
Het album is het begin van hele reeks projecten ter herdenking van de veertigste verjaardag van het overlijden van Jimi Hendrix. Hendrix stierf op 18 september 1970, op 27-jarige leeftijd.
         
Een eerste single, eveneens 'Valleys of Neptune' geheten, zal op 2 februari worden uitgebracht.



13-01-2010 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood na week gedumpt door nieuwe Russische

Ron Wood na week gedumpt door nieuwe Russische

Ocharme een week nadat ze hem had ontmoet, heeft de 26-jarige Russische Hannah Kamelmacher al een einde gemaakt aan haar relatie met Rolling Stone Ron Wood. Dat maakte het pr-meisje gisteren bekend. Ze liet hem telefonisch weten dat ze hem niet meer wenst te zien. Toch omschrijft ze hem als "een innemende gentleman".


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ron-Wood-1.jpg?t=1263411011


Zondag ging Hannah met Ron naar het snooker kijken in Wembley, waar zijn maat Jimmy White speelde.
Hannah Kamelmacher is bevriend met Jack McDonald, de schoonzoon van de Stonesgitarist. Hannah ontmoette Ron vorige week woensdag. Ze gingen samen eten bij zijn favoriete Chinees, waar ze zijn ex-vrouw Jo tegen het lijf liepen, ze bracht de nacht door in zijn gehuurd kasteel in Surrey en gingen samen naar de snookerwedstrijd van zijn vriend Jimmy White kijken.

"We keken naar films, gingen uiteten en naar het snooker kijken. Hij was heel lief en gaf me een sjaal uit de collectie die hij ontwierp. We zagen elkaar zondag voor het laatst, het zijn spannende dagen geweest maar ik wens hem niet meer te zien", aldus Hannah. Waarom ze Wood, die pas vorige maand brak met de 21-jarige Russin Katia Ivanova, de bons gaf, laat Hannah niet los.



13-01-2010 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verboden" Pfaff-artikel nu toch in TV-Familie

"Verboden" Pfaff-artikel nu toch in TV-Familie


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Familie-Pfaff.jpg?t=1263412809



De Antwerpse kortgedingrechter besliste enkele weken geleden dat het mocht en dus heeft TV-Familie woensdag het 'verboden' artikel over de familie Pfaff gepubliceerd.

In het artikel is onder andere te lezen dat Jean-Marie Pfaff en zijn gezin zeer riant betaald worden voor de docusoap op vtm. "Vele duizenden euro's per familielid per maand dat er wordt gefilmd", aldus de bron van TV-Familie.
In het zwart

Jean-Marie zou daarnaast nog veel geld verdienen, onder andere voor actes de présence, maar niet alles zou aangegeven zijn bij de belastingen. "Dat hij in het zwart betaalt en wordt betaald, is een zekerheid. De vraag is alleen hoe vaak."

Volgens het blad werd het verhaal, met getuigenissen van een ex-medewerker van de Pfaffs, door zeven bronnen bevestigd. Een identiteit wordt wel nergens bekend gemaakt.
Bedrog

Eerder pakte TV-Familie uit met een artikel waarin werd beweerd dat Carmen Pfaff een alcoholprobleem heeft, te danken aan de vele slippertjes van manlief Jean-Marie. Het magazine kondigde in datzelfde verhaal een vervolgartikel aan over de financiële situatie van de bekendste familie van Vlaanderen.

Zonder ook maar iets van de inhoud te kennen, trokken Jean-Marie en co naar de rechter. Die legde TV-Familie een publicatieverbod op. Het weekblad tekende derdenverzet aan en kreeg gelijk van de Antwerpse rechter. (br.Gazet van Antwerpen)



13-01-2010 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum verbrandt penis:

Channing Tatum verbrandt penis: "Nooit meer pijn gehad"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Channing-Tatum.jpg?t=1263412336


Acteur Channing Tatum, bekend van onder meer 'GI Joe', zal de opnames van 'The Eagle of the Ninth' niet licht vergeten. Toen hij de film in oktober vorig jaar opnam in de Schotse Highlands, verbrandde hij de huid van zijn penis.


"De enige manier om het warm te krijgen, was een mengeling van kokend water en water uit de rivier in je pak te gieten. Toen we op een dag klaar waren met de opnames, vroeg een kerel van de crew me of ik me nog even wilde opwarmen. Ik twijfelde even, maar ik had het echt koud en liet 'm begaan. Maar hij was vergeten het kokend water aan te lengen met rivierwater. Dus goot hij kokend water in mijn pak. Hoe harder ik probeerde het pak uit te trekken, hoe dieper het water in mijn pak sijpelde. Het resultaat was dat mijn voorhuid lelijk verbrand raakte. Dat is de pijnlijkste ervaring die ik ooit had".

"Sla me bewusteloos"
Tatum, een voormalige stripper, werd naar het ziekenhuis gebracht. Dat lag op een uur rijden, en de pijn werd er niet beter op. "Mijn chauffeur was een voormalig lid van de Marines, dus zei ik 'misschien moet je me wel bewusteloos slaan als ik de pijn niet meer kan verbijten'. Even later stonden vijf kerels naar mijn verbrande, verrimpelde piemel te kijken".

Gelukkig herstelde de liefdesspier van Tatum volledig. "Mijn penis is weer fantastisch, honderd procent hersteld. Laat me maar weer meespelen, coach!".



13-01-2010 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean roept op om geboorteland te helpen

Wyclef Jean roept op om geboorteland te helpen

Klik op de foto om 'Perfect gentleman' te beluisteren






Wyclef Jean heeft gezworen dat hij alles zal doen dat in zijn macht ligt om Haïti te helpen. De rapper, bekend van The Fugees en zijn solowerk, werd geboren in de Haïtiaanse stad Croix-des-Bouquets en smeekt zijn fans een duit in de zak te doen voor hulpverlening aan het Caribische eiland.

"Haïti krijgt vandaag af te rekenen met een nooit eerder geziene natuurramp, een aardbeving zoals het land nog nooit heeft meegemaakt", zei Wyclef gisteravond. Na de doortocht van orkaan Gustav in 2008 richtte Wyclef al de Yele Haiti Foundation op om zijn geboorteland te steunen.

Gisteren riep hij de internationale gemeenschap op Haïti op alle mogelijke manieren te helpen. "We moeten nu in gang schieten. President Obama heeft al gezegd dat de VS klaar staat om de mensen op Haïti te helpen. Het Amerikaanse leger is de enige groep die voldoende getraind en voorbereid is om dat soort hulp meteen te bieden. Ze moeten dat zo snel mogelijk doen. Maar ook de internationale gemeenschap moet het volk van Haïti op elke mogelijke manier te hulp schieten".



13-01-2010 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon zitten meer op golfcourt dan in studio

Kings of Leon zitten meer op golfcourt dan in studio

Klik op de foto om 'Use Somebody' te beluisteren






Het nieuwe album van Kings of Leon laat nog even op zich wachten, maar dat heeft niet met creatieve armoede te maken. De band uit Tennessee heeft echter een nieuwe passie ontdekt. Caleb, Nathan, Jared en Matthew Followill worden vaker op het golfterrein gesignaleerd dan in de studio. "Drummer Nathan doet het schitterend en zanger Caleb heeft ook een quasi perfecte techniek. Iedereen hoopt dat ze nog dit jaar een nieuw album uitbrengen, maar ze zijn niet bepaald gehaast. Momenteel genieten ze met volle teugen van het leven buiten de studio", aldus een insider.



13-01-2010 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!