Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna slaat nieuwe toyboy aan de haak

Madonna slaat nieuwe toyboy aan de haak

Klik op de foto om 'Miles Away' te beluisteren





Ocharme een week nadat ze werd gedumpt door het Braziliaanse model Jesus Luz, heeft Madonna al een nieuwe toyboy in het vizier. De 51-jarige zangeres liet op de première in New York van 'A Single Man' haar oog vallen op het 24-jarige Spaanse model Jon Kortajarena. Ze sloeg naar verluidt meteen aan het "buitennissig flirten" en de twee gingen na de première samen dineren.


"Jon zag er wat ongemakkelijk uit maar was toch gevleid", aldus een bron in de Daily Mail. "Ze heeft wat informatie over Jon opgevraagd en zal haar invloed aanwenden om zijn modellencarrière een zetje te geven".







De 23-jarige Jesus Luz staat overigens nog wat te wachten. Madonna is er niet over te spreken dat hij verklaarde dat hij het was die hun relatie stopzette. "Ze is woest en voelt zich vernederd. Ze vindt dat hij haar moet bedanken voor zijn succes als model en belt nu al haar vrienden om ervoor te zorgen dat hij niet meer aan de bak komt", aldus een vriend van de zangeres.


08-02-2010 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake is man van het jaar

Justin Timberlake is man van het jaar

Klik op de foto om 'Hallelujah' te beluisteren






De studenten van de Amerikaanse universiteit Harvard hebben de Hasty Pudding Award voor 'man van het jaar' uitgereikt aan zanger Justin Timberlake.

De studenten waren vol lof over de invloed van Timberlake op de entertainmentindustrie. "Deze prijs is cooler dan een Grammy of een Emmy of welke andere prijs ik ook kan bedenken. Bedankt, bedankt", aldus de zanger.

Vorige week ging actrice Anne Hathaway aan de haal met de Hasty Pudding Award voor "vrouw van het jaar".


08-02-2010 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga verslaafd aan cocaïne

Lady Gaga verslaafd aan cocaïne

Klik op de foto om 'Nothing Else I Can Say' te beluisteren






De excentrieke Lady Gaga heeft een opvallende bekentenis gedaan. De Amerikaanse zangeres was in haar studiejaren verslaafd aan cocaïne en LSD. Gaga snoof zich elke dag kapot om inspiratie te vinden.

Gaga: "Ik wilde de artiesten zijn op wie ik gek was, zoals Mick Jagger en Andy Warhol. Ik dacht dat het oppikken van hun gedrag de enige manier was om dit te bereiken." Dit meldt de News of the World.

Mijn spiegel en ik
Ze vervolgt: "Maar ik was geen luie verslaafde. Ik stuurde demo na demo op. Ik realiseerde me niet dat het goed mis liep, tot mijn vrienden me vroegen of ik dit alleen deed. Ik antwoordde: 'Nee, alleen mijn spiegel en ik.'"

Gered door geest van tante
En Gaga zou Gaga niet zijn als ze niet op merkwaardige wijze van haar cokeverslaving was afgekomen. "De geest van mijn tante die op haar 19de overleed, zit in mij. Ze was schilderes en dichteres. Ik weet nu dat het mijn taak is om haar levenswerk af te maken."



07-02-2010 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen staat op trouwen

Sacha Baron Cohen staat op trouwen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sacha-Baron-Cohen-IslaFischer.jpg?t=1265556155



Sacha Baron Cohen en zijn vriendin Isla Fischer hebben hun vrienden aangeschreven met de vraag 26 februari vrij te houden. Verwacht wordt dat de 38-jarige 'Borat/Bruno' en zijn 34-jarige vriendin, die al acht jaar samen zijn en een dochter van twee hebben, Olive, die dag zullen trouwen. Ze hebben verscheidene zalen in Engeland geboekt in een poging de precieze lokatie geheim te houden. Dat meldt The Mail On Sunday.

De datum valt samen met het joodse Purim-feest, een jaarlijks feest dat de opstanding van de inwoners van Babylonië tegen de Perzen in de zesde eeuw herdenkt. De Australische Isla Fisher heeft zich tot het jodendom bekeerd zodat ze met Sacha zou kunnen trouwen.




07-02-2010 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazzlegende John Dankworth (82) overleden

Jazzlegende John Dankworth (82) overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren



John Dankworth en zijn vrouw Cleo Laine.


De Britse jazzsaxofonist en -klarinettist John Dankworth (82) is overleden.
 
Dankworth werkte samen met grootheden als Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Charlie Parker en Oscar Peterson. In 1958 trouwde Dankworth met jazzzangeres Cleo Laine.
 
Het echtpaar richtte veertig jaar geleden de concertzaal The Stables op, die was gevestigd in de stallen bij hun huis. Op de avond van zijn overlijden trad Laine op in The Stables.  "Het concert werd een eerbetoon aan John'', verklaarde zijn agent.



07-02-2010 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christophe wint 'My Name Is Michael'

Christophe wint 'My Name Is Michael'

Klik op de foto om het filmpje met de uitslag te zien





De 37-jarige Christophe Lequesne is de winnaar van het programma 'My Name Is Michael' en mag tijdens de gelijknamige huldeconcerten de rol van de popster op zich nemen.

Christophe, die al jaren danslessen geeft in Aalst, was al tijden een fanatiek imitator van de overleden King Of Pop en mag zijn kunsten tijdens een reeks concerten aan een groot publiek laten zien. "Het is een droom die uitkomt", riep de verraste winnaar. Onlangs was hij nog in Gent aan het werk te zien tijdens Music For Life.

Na het eerste deel van het programma kreeg Pistice als eerste te horen dat hij geen kans meer maakte op de hoofdrol. Daarna moest de Nederlandse Urvin het programma verlaten. De uiteindelijke strijd ging tussen Mitchell en Christophe.


07-02-2010 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen stelt Europese tournee uit

Leonard Cohen stelt Europese tournee uit

Klik op de foto om 'Avalanche' te beluisteren






Leonard Cohen heeft wegens rugklachten zijn Europese tournee met zes maanden uitgesteld. Dat heeft zijn management vrijdag bekendgemaakt. De 75-jarige Canadese zanger en tekstschrijver zou zijn serie van negen concerten op 1 maart beginnen in de West-Franse stad Caen. 

De zanger heeft tijdens een repetitie zijn onderrug gekwetst. Hij zal de komende maanden fysiotherapie volgen om van de klachten af te komen. De toernee begint nu op 15 september en eindigt op 7 oktober in de Russische hoofdstad Moskou.

Sinds hij in mei 2008 na een afwezigheid van vijftien jaar weer ging optreden, heeft Cohen 191 optredens verzorgd. In de tijd dat hij van het podium weg bleef, werd hij een boeddhistische monnik. Cohen zag zich genoodzaakt weer op te treden, nadat was gebleken dat een vroegere manager fraude had gepleegd. Zijn laatste album kwam in 2004 uit.



07-02-2010 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna is op zoek naar surrogaatmoeder

Madonna is op zoek naar surrogaatmoeder

Klik op de foto om 'Give It 2 Me' te beluisteren






Madonna wil graag nog een kind. Maar de 51-jarige zangeres is niet van plan om zelf zwanger te worden: ze is namelijk op zoek naar een surrogaatmoeder.

Madonna heeft al vier kinderen: Lourdes, Rocco en David en Mercy, die geadopteerd zijn. Ze wil graag nog een eigen kind. "Ze heeft al een ontmoeting gehad met een vruchtbaarheidspecialist. Samen besloten ze dat het beter is om een surrogaatmoeder te gebruiken", vertelde een anonieme bron aan het Britse tijdschrift Grazia.

"Na wat er gebeurde tijdens de adoptie van Mercy, heeft Madonna besloten om niet meer terug te gaan naar Malawi. Ze wil die onzekerheid niet meer mee maken. Ze beseft dat het niet gemakkelijk zal zijn om een goede surrogaatmoeder te vinden omdat die discreet en betrouwbaar moet zijn", besluit diezelfde bron.

Eerder gebruikten actrice Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot Matthew Broderick al een surrogaatmoeder voor hun tweelingdochters die in juni geboren werden.




06-02-2010 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Sharapova vond haar lievelingshotel in Thailand

Maria Sharapova vond haar lievelingshotel in Thailand


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Maria-Sharapova.jpg?t=1265452844



Het Mandarin Oriental Dhara Dhevi hotel in Chiang Mai opende in 2006 de deuren en heeft Maria Sharapova al meermaals mogen begroeten. Dit resort is net een sprookje en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de Russische schone zich erdoor heeft laten betoveren. Misschien neemt de knappe tennisster haar liefje Sasha Vujacic binnenkort een keertje mee naar deze Thaise parel?

Ayurveda
Het magnifieke resort telt 64 luxueuze villa's in Thaise stijl met Aziatisch antiek. Iedere villa beschikt over een terras dat uitkijkt op het prachtige zwembad. Om je te verplaatsen kan je gebruikmaken van golfkarretjes, fietsen en zelfs van een paardenkoets. De wellness lijkt net een Aziatische tempel met vele marmeren trappen. Je kan er een beroep doen op een ayurvedische specialist om je te laten helen of op een yogaleraar om helemaal zen te worden.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/s_mandarin_oriental_dhara_d.jpg?t=1265452984



Olifanten
Ook buiten het resort zullen gasten zich absoluut niet vervelen. De stad Chiang Mai heeft ontelbare leuke winkels en antiekgalerijen. Bovendien zijn de vele historische tempels uitermate de moeite om te bezoeken.  Op wandelafstand van het hotel bevindt zich het 'Grand Lanna', één van de beste restaurants van Thailand, waar gedineerd kan worden in de idyllische tuin. In het nabijgelegen opvangcentrum voor olifanten kunnen de intelligente kolossen van nabij bekeken worden.

Prijskaartje
Vanaf per 349 euro per nacht voor een dubbele kamer met ontbijt kan je de Thaise droom van Maria Sharapova beleven. Of bevallige Maria er dan ook zal zijn, kunnen we natuurlijk niet garanderen.



06-02-2010 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West laat zich weer van kleinste kant zien

Kanye West laat zich weer van kleinste kant zien

Klik op de foto om 'Homecoming' te beluisteren






Kanye West heeft het weer niet kunnen laten. De rapper, bekend om zijn woedeuitbarstingen, schoot op de luchthaven van Los Angeles in een Franse colère omdat hij op zijn vlucht naar New York in business moest plaatsnemen en geen upgrade naar eerste klasse kreeg.

West was in Los Angeles voor de Grammy Awards, waar hij twee van zijn zes nominaties kon verzilveren, en keerde maandag terug naar New York met zijn assistent. Toen hij met een plaats in business genoegen moest nemen, ontstak hij in woede en schold hij het cabinepersoneel de huid vol. Na veel vijven en zessen mocht de rapper uiteindelijk toch naar eerste klasse verhuizen.




06-02-2010 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr ontdekt god

Ringo Starr ontdekt god

Klik op de foto om 'Never Without You' te beluisteren






Ringo Starr, de inmiddels 69-jarige Beatlesdrummer, vertelt in een gesprek met The Los Angeles Times dat hij na een decennialange zoektocht god in zijn leven ontdekt heeft. "Dat is ook merkbaar in mijn nieuwe cd Y Not".


Al lang op zoek
"Hoe ouder ik word, hoe beter ik leer omgaan met het leven. Spirituele vragen nemen een prominentere plaats in. Ik ben al lang op zoek. Alles draait erom jezelf te ontdekken. God is nu in mijn leven, en ik verberg me daar niet langer voor".
 
Goeroe
Ringo Starr en de andere Beatles zorgden dweepten op het einde van de jaren '60 met oosterse godsdiensten. De band had in 1966  een ontmoeting met de goeroe Maharishi Mahesh Yogi en in 1967 reisde de groep naar Noord-India om er zich onder te dompelen in de oosterse filosofie. In 1966 wekte John Lennon de ergernis van vele christenen met zijn uitspraak dat de Beatles populairder waren dan Jezus.
 
Ringo Starr vertelde deze week aan The Los Angeles Times: "Ik denk dat ik al sinds de jaren '60 op zoek ben. Dankzij God vond ik mijn weg terug".



06-02-2010 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts beschuldigd van dood Michael Jackson

Lijfarts beschuldigd van dood Michael Jackson


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Conrad-Murray-1.jpg?t=1265407993



Conrad Murray, de laatste arts van Michael Jackson, zal in beschuldiging gesteld worden van de dood van de zanger. Dat heeft het bureau van de procureur van Los Angeles bekendgemaakt.

De King of Pop stierf op 25 juni 2009 als gevolg van een hartstilstand. Die werd veroorzaakt door een overdosis van het verdovende middel propofol.

Onvrijwillige doodslag
Volgens het bureau zal de arts maandag op de hoogte gebracht worden van de exacte beschuldiging. Daarna zal een hoorzitting plaatsvinden. Hoewel de exacte beschuldiging nog niet gepreciseerd werd, zou het volgens anonieme politiebronnen gaan om "onvrijwillige doodslag".


06-02-2010 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallaghers band zal niet Oasis heten

Liam Gallaghers band zal niet Oasis heten

Klik op de foto om 'Don't look back in anger' van Oasis te beluisteren






Liam Gallagher is een album aan het opnemen met de rest van Oasis - Gem Archer, Andy Bell en Chris Sharrock - maar is niet van plan nog onder de vlag Oasis uit te varen. Hij heeft dat immers altijd al een verfoeilijke bandnaam gevonden.

"Het wordt niet Oasis. Dat was sowieso een klotenaam. Blij dat ik er van af ben. Momenteel is er een naam die we allemaal goed vinden, maar we zullen wel zien als de opnames achter de rug zijn".

Liam wil dit jaar alleszins weer op het podium staan. "De helft van het album staat op demo. In april gaan we de studio in om te zien of het klikt met de producer. Als dat lukt, mag je het album in juni of juli verwachten".

Broerlief Noel kondigde eerder deze week aan dat hij twee concerten geeft in de reeks liefdadigheidsoptredens voor de Teenage Cancer Trust, een initiatief van The Who.



05-02-2010 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton staat om drie uur op voor haar make-up

Dolly Parton staat om drie uur op voor haar make-up

Klik op de foto om 'Jolene' te beluisteren






Dolly Parton zet elke dag de wekker om drie uur zodat ze alles in de plooi kan leggen en een laag make-up aanbrengen tegen de tijd dat haar man Carl Dean haar onder ogen krijgt. De 64-jarige countryster onderging een reeks cosmetische ingrepen, waaronder een borstvergroting. Dolly en Carl zijn al 44 jaar getrouwd.

"Ik heb niet veel slaap nodig. Als ik moe word, doe ik overdag wel een dutje. Tegen de tijd dat Carl wakker wordt, heb ik mijn make-up al aangebracht en mijn haar gekruld", zegt ze in een interview met Daily Mail.

Die Carl, een voormalige bouwvakker die een teruggetrokken leven leidt, heeft het overigens getroffen met Dolly. "Nooit ben ik met een man naar bed geweest, ook al wist ik dat het mijn carrière ten goede zou komen. Ik zag er in het begin misschien goedkoop uit en de mensen namen me niet serieus. Ik zag eruit alsof ik te krijgen was, nog altijd trouwens. Maar niemand kon me krijgen. Ik kreeg wel baantjes aangeboden en voor de deal rond was, kreeg ik te horen 'kom je mee naar mijn kamer?'. Dan zei ik 'ik heb die job toch niet zo hard nodig, en ik zou dat nooit doen om vooruit te komen in het leven'".

Ook geruchten als zou Dolly affaires hebben gehad met haar mannelijke tegenspelers op het witte doek, onder wie Burt Reynolds en Sylvester Stallone, drukt ze kordaat de kop in. "Toen ik Carl leerde kennen, was ik nog lang geen ster. Van hem weet ik zeker dat hij niet van me houdt omdat ik beroemd ben".



05-02-2010 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mamma Mia-ster speelt in Nederlandse film

Mamma Mia-ster speelt in Nederlandse film


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Dominic-Cooper.jpg?t=1265378601



De Britse acteur Dominic Cooper, die twee jaar geleden doorbrak met zijn rol als Sky in de hitfilm Mamma Mia! , gaat de hoofdrol spelen in de Nederlandse speelfilm The Devil's Double. Hij gaat de rol vertolken van Latif Yahia, een dubbelganger van Uday Hoessein, de gevreesde zoon van de voormalige dictator van Irak.
 
De film is gebaseerd op de gelijknamige biografie van Yahia, die zo op Uday leek dat hij werd gedwongen in plaats van de zoon van Hoessein in het openbaar op te treden. Naast Cooper speelt ook de Nederlandse acteur Mimoun Oaïssa een hoofdrol in de film. Hij vertolkt de rol van de bodyguard van Uday. Het is de eerste rol in een grote, Engelstalige productie voor Oaïssa, die doorbrak met films als Shouf Shouf Habibi! en Het schnitzelparadijs.
 
Dat hebben de producenten van de film vrijdag bekendgemaakt. De opnames van de film vinden de komende maand plaats op Malta.


05-02-2010 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe en Emma Watson best verdienende acteur en actrice

Daniel Radcliffe en Emma Watson best verdienende acteur en actrice


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Daniel-Radcliffe-en-Emma-Wa.jpg?t=1265373268


Het voorbije jaar was Daniel Radcliffe de best verdienende acteur en Emma Watson de best verdienende actrice. Regisseurs Michael Bay, Steven Spielberg, Roland Emmerich, James Cameron en Todd Phillips mochten nog meer geld naar de bank slepen dan de Harry Potter-acteur. De bedragen die het blad Vanity Fair becijferde doen duizelen: Daniel Radcliffe rijfde 30 miljoen euro binnen, zijn tegenspeelster in de Harry Potter-films Emma Watson zette 22 miljoen euro op haar jongerenrekening. Crisis?


De 19-jarige Emma Watson, die inmiddels is gaan studeren aan Harvard en een zo 'normaal' mogelijk leven wenst te leiden, is erin geslaagd de bestbetaalde vrouwelijke ster van Hollywood te worden.

Angelina, Cameron en Sarah Jessica
Ze geeft daarbij onder meer Angelina Jolie, Cameron Diaz en Sarah Jessica Parker het nakijken. Ze is tevens de jongste in de lijsten topverdieners van zowel vrouwen als mannen. 

Johnny Depp en Robert De Niro
Daniel Radcliffe doet op zijn twintigste nog beter. Hij staat zesde op de lijst van topverdieners en moet enkel regisseurs en producers voorlaten. Radcliffe is de bestbetaalde acteur. Hij kocht een reeks huizen in zowel Amerika als Groot-Brittannië en harkte meer geld bijeen dan kleppers als Johnny Depp of Robert De Niro. Zijn maatje in de filmreeks, Rupert Grint of Ron Wemel, staat vijftiende in de lijst met een jaarinkomen van 23 miljoen euro. Het jonge grut gaat dus met de grote poen aan de haal.

Liberace
Daarnaast is het ook opmerkelijk wie de absolute grootverdiener is en met wat hij die toppositie haalde: Michael Bay, producer-regisseur van de 'Transformers'-films. Laat de jongste 'Transformers'-film nu net neergesabeld zijn als een van de slechtste films van het voorbije jaar, althans indien de Razzies of schandprijzen voor flutfilms een indicatie mogen zijn. Het is het Liberace-effect. De kitscherige zanger oogstte niets dan hoongelach van de critici maar verkocht wel lekker miljoenen platen. Gevraagd of de kritiek hem ooit droevig maakte, antwoordde Liberace gevat: "Oh yes, I'm crying all the way to the bank".

En waar zitten de grote kleppers dan, de publiekslievelingen van het witte doek? Wel, Robert Pattinson bijvoorbeeld staat op nummer 38 in de lijst, nog twee plaatsen boven Brad Pitt. Alweer: de jeugd neemt Hollywood over.

Glazen plafond
Daarnaast valt ook het glazen plafond van Hollywood op. Slechts twee vrouwen halen de topveertig van veelverdieners in de filmindustrie: na Emma Watson treffen we enkel Cameron Diaz, op de twintigste plaats. Tot slot blijkt ook een hoge schuldenlast een relatief begrip in Hollywood. Nicolas Cage mag dan met zijn gat vol schulden zitten, hij staat wel mooi op de zeventiende plaats met 32 miljoen euro. Daarmee kan je toch al een klein leger deurwaarders sussen.



05-02-2010 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brittany Murphy stierf door longontsteking en medicijnen

Brittany Murphy stierf door longontsteking en medicijnen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Brittany-Murphy.jpg?t=1265374041


De Amerikaanse actrice Brittany Murphy stierf eind december aan een combinatie van longontsteking, vergiftiging door medicijnen en ijzergebrek. Dat heeft een lijkschouwer in Los Angeles laten weten. Om welke medicijnen het gaat, is niet bekendgemaakt.


Het volledige autopsierapport van de 32-jarige actrice wordt later deze maand naar buiten gebracht. Murphy's echtgenoot, scenarioschrijver Simon Monjack, belde op 20 december de hulpdiensten vanuit hun villa in Hollywood. De filmster werd nog in allerijl naar een ziekenhuis gebracht, maar de actrice uit onder meer films Clueless, Eight en Sin City, overleed daar korte tijd later. Monjack verklaarde na Murphy's dood dat ze zich al een paar dagen niet goed voelde. Volgens hem gebruikte ze antibiotica en nam ze medicijnen tegen menstruatiepijn en hoesten.

14-jarige
De uit de stad Atlanta afkomstige Murphy begon op jonge leeftijd te acteren in tv-series. Ze was op haar veertiende Brenda Drexell in de serie Drexell Class. In 1995 werd ze filmactrice dankzij haar rol in Clueless. Haar stem is ook in een aantal tekenfilms te horen, zoals de stem van de pinguïn Gloria in Happy Feet.



05-02-2010 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen ook aangeklaagd wegens geweldpleging

Charlie Sheen ook aangeklaagd wegens geweldpleging


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/charlie_sheen_brooke_muelle.jpg?t=1265374378


Charlie Sheen, die op kerstdag werd gearresteerd nadat hij zijn vrouw Brooke Mueller dreigde te vermoorden, zal wellicht ook aangeklaagd worden wegens 'dreigend wanbedrijf' en 'geweldpleging'.


Een insider verklaarde aan Radar Online: "De hoofdaanklager heeft Sheen al gezegd dat hij kan aangeklaagd worden wegens geweldpleging en dreigend wanbedrijf. Het feit dat de zaak bij het districtshof zit, is een aanwijzing dat hem ten minste één wanbedrijf ten laste zal gelegd worden. Overtredingen worden door het hof van de county afghandeld".

Tweeling van tien maanden
De hoorzitting zal plaatshebben in Colorado, de staat waar het incident plaatsgreep. Zowel Sheen als Mueller worden daar verwacht. De advocaten van beide partijen zullen vermoedelijk ook een beschermend omgangsverbod bepleiten. Het koppel heeft een tweeling van tien maanden, Max en Rob.

Zij in afkickkliniek
Na de arrestatie van Sheen liet Mueller zich opnemen in een ontwenningskliniek in Nort Carolina. Die zou ze volgens TMZ gisteren verlaten hebben.

Verzoening
De twee trouwden in 2008 en zijn naar verluidt bereid hun problemen aan te pakken en hun huwelijk terug op de rails te zetten.



05-02-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennon Museum sluit in september

John Lennon Museum sluit in september

Klik op de foto om 'stand by me' te beluisteren






Het officiële John Lennon Museum in Tokio sluit in september de deuren. Dat heeft de woordvoerder van het museum donderdag bekend gemaakt. Het museum, dat ter ere van de vermoorde Beatle werd opgericht, zal dan in totaal zo'n tien jaar hebben bestaan.

De populariteit van het museum was de laatste jaren erg afgenomen. Hoewel er in 2000, het jaar waarin het museum geopend werd, het museum gemiddeld 124.000 bezoekers telde, kwamen er de laatste jaren gemiddeld nog maar 30.000 mensen over de vloer.
"Een volgende reis"

"Na tien jaar, gaat Johns geest op weg, uitkijkend naar een volgende reis", zegt weduwe Yoko Ono. "Dankzij jullie liefde voor het museum duurde tien jaar wat in eerste instantie slechts vijf jaar zou duren".

In het museum waren zo'n 130 authentieke voorwerpen van Lennon samengebracht. Er lagen gitaren, kleding en originele liedjesteksten van de vermoorde Beatle.



05-02-2010 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp maakt docu over Keith Richards


Johnny Depp maakt docu over Keith Richards


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/johnny-depp-2.jpg?t=1265320756



Hollywood-lieveling Johnny Depp is druk in de weer met de voorbereidingen van een documentaire over Rolling Stones-gitarist Keith Richards.

"Ik ben erg ontroerd dat Keith instemde met de docu", aldus Depp, die zijn legendarische piratenpersonage Jack Sparrow baseerde op de rocker.


 Depp en Richards zijn al lange tijd goede maatjes en hun verstandhouding ging er alleen nog maar op vooruit nadat Keith Richards zijn vader had gespeeld in "Pirates of the Caribbean: At World's End". Voor Johnny Depp wordt deze documentaire zijn tweede film als regisseur: in 1997 maakte hij al "The Brave", waarin hij samen met wijlen Marlon Brando te zien was.



  http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Keith-Richards-3.jpg?t=1265321075




04-02-2010 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!