Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan overmeesterd die mes trekt naar Guns N' Roses

Fan overmeesterd die mes trekt naar Guns N' Roses

Klik op de foto om 'Sweet Child O'Mine' te beluisteren






Guns N' Roses speelde op Valentijn een intiem concert in het Gramercy Park Hotel in New York. Een fan die vlak bij het podium stond, trok een mes en knipte het open. Een van de gasten, Skid Row-zanger Sebastian Bach, zag dat en greep meteen in. "Niemand komt in de buurt van mijn maat Axl met een mes in zijn handen", aldus Bach.

Dronken
De fan, die dronken bleek, werd door veiligheidsagenten aan de deur gezet. Alles ging zo snel, dat de bandleden en de andere aanwezigen er niets van merkten.

Feest met modellen
Op het privéconcert voor 150 man waren heel wat sterren te gast. Onder hen Fabrizio Moretti en Albert Hammond Jr. van The Strokes, Ryan Philippe, Sophia Bush en Mickey Rourke. Guns N' Roses speelde een set van twee uur, waarna ze in een aparte ruimte tot de ochtend feest vierden met een schare modellen.



16-02-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills heeft 40 miljoen van Macca al bijna uitgegeven

Heather Mills heeft 40 miljoen van Macca al bijna uitgegeven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heather-Mills.jpg?t=1266344574



Heather Mills heeft het geld dat ze na haar scheiding van Paul McCartney kreeg, al grotendeels uitgegeven. Het merendeel van de 40 miljoen euro ging naar goede doelen, zei de Britse dierenactiviste in het Britse tv-programma 'Shrink Rap'.

"Het meeste geld is gegaan naar goede doelen en ondernemingen die ethisch zaken doen," zegt Mills. "Ook heb ik wat onroerend goed afbetaald om de toekomst van mijn dochter veilig te stellen. Ik zou nooit op miljoenen kunnen zitten terwijl ik met dat geld de wereld kan veranderen."



16-02-2010 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diskwalificatie Songfestival is financiële kater voor Katerine

Diskwalificatie Songfestival is financiële kater voor Katerine

Klik op de foto om 'Treat Me Like a Lady' te beluisteren






Zangeres Katerine Avgoustakis houdt een financiële kater over aan haar uitsluiting voor het Songfestival, vertelt ze onze collega's van de krant Het Laatste Nieuws. De Griekse nationale zender ERT sloot de Vlaamse met Griekse roots uit, omdat het nummer waarmee ze Griekenland wou vertegenwoordigen in een remix op het internet was beland.

Geld
Door de diskwalificatie ziet Katerine flink wat geld verloren gaan. "De annulaties van mijn concerten in Polen en Spanje kosten duizenden euro's. Was ik ook effectief naar het Songfestival mogen gaan, dan waren dat misschien honderdduizenden euro's geweest," zegt ze in de krant.

Positieve kant
Er zit echter ook een positief kantje aan de hele zaak. "De Griekse media hebben zich massaal achter me geschaard, en door mijn uitschakeling ben ik plots nieuws in heel Europa. Bovendien heeft men mij ook gevraagd om op te treden tijdens de finale-uitzending. Dat gaat heel vreemd zijn, omdat men mij natuurlijk heeft gediskwalificeerd, maar ach, ik zal er wel staan."

DJ
De zangeres is trouwens niet kwaad op DJ Rebel, die zijn remix van het nummer online zette. "Dat de concurrentie mijn onmiddellijke uitsluiting eiste, vond ik veel erger. Ik kom wel terug. Volgend jaar? Binnen tien jaar? Ik neem zeker nog eens deel." (br.hln)



16-02-2010 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verliezen finale 71e Noord

Belgen verliezen finale '71° Noord'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Stacey-Rookhuizen.jpg?t=1266327610
(foto vtm)


De Nederlandse Stacey Rookhuizen heeft het televisieprogramma '71° Noord' gewonnen. Tijdens de loodzware finale nam de 23-jarige platenbaas het op tegen nieuwsanker Thomas Van Hemeledonck en zanger Stan Van Samang.

Van Samang moest als eerst de finale verlaten, waarna Rookhuizen uiteindelijk sterker bleek dan Van Hemeledonck. Stacey liet in de aanloop naar de finale zeven deelnemende bekende Nederlanders en Vlamingen achter zich.

Tijdens het programma proberen vijf Belgen en vijf Nederlanders de Noordkaap in Noorwegen te bereiken.


16-02-2010 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Shakira doet basketfans sport vergeten

Sexy Shakira doet basketfans sport vergeten

Klik op de foto om 'She Wolf/Give It Up To Me' tijdens de NBA All Star te bekijken






Toen Shakira eergisteren optrad tijdens een NBA All Star-wedstrijd in Texas, dacht niemand nog aan basket. Althans de mannen niet.

De Colombiaanse zangeres zette haar beroemde heupbewegingen extra in de verf met weinig textiel rond haar welgevormde achterwerk. Een bijzonder laag uitgesneden bovenkant maakte het plaatje compleet.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Shakira1.jpg?t=1266326310


De meer dan 100.000 toeschouwers kregen ook haar bekende act met de kooi te zien.



16-02-2010 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gooit act Brit Awards op laatste moment om wegens dood McQueen

Lady Gaga gooit act Brit Awards op laatste moment om wegens dood McQueen

Klik op de foto om 'Just Dance' te beluisteren





Lady Gaga heeft haar act voor de Brit Awards op het laatste moment omgegooid. Terwijl haar optreden normaal gezien - zoals gewoonlijk - extravagant zou worden met veel toeters en bellen, wil de zangeres het deze keer extreem sober houden. Gaga is immers nog verdrietig om de dood van de Britse ontwerper Alexander McQueen.


Volgens The Sun zou de organisatie Gaga nog proberen om te praten om vanavond toch door te gaan met de volledige show. "De uiteindelijke choreografie is al ik-weet-niet-hoe-lang klaar", zegt een bron aan de krant. "Toen ze maandag aankwam op de laatste repetitie, zei ze dat ze te verdrietig was om Alexander McQueen om die act te doen."



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gaga.jpg



Gaga wil nu in een zwart balletpakje opkomen en een paar akoestische versies van nummers brengen. In de oorspronkelijke act zit een auto vol met muziekinstrumenten, en draagt ze een 'waterkleed'.



16-02-2010 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop strikt Slayer

Graspop strikt Slayer, Deicide, Anathema, Paradise Lost, Obituary en Cannibal Corpse

klik op de foto om 'Raining Blood van Slayer' te beluisteren



Kerry King van Slayer


De Graspop Metal Meeting heeft opnieuw enkele grote namen aan de al goedgevulde affiche toegevoegd. Slayer komt zijn 25e verjaardag vieren in Dessel, en zijn nieuwe album 'World Painted Blood' voorstellen.

Met Paradise Lost en Anathema zijn ook twee pioniers van de Britse doom/gothic metal van de partij. De bands zijn al lang niet meer zo zwaar als in hun begindagen, en brengen dus weer wat meer afwisseling in het programma.



 http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/graspop-2010.jpg?t=1266315643



Lolgroep Steel Panther komt de eer van de 'echte metal' hoog houden, iets wat Saxon en UDO (Dirkschneider, frontman van Accept) al doen sinds de jaren '70. Uit de late jaren '80 komen deathmetalgrootheden Cannibal Corpse, Obituary en Deicide, de laatste band zelfs voor de eerste keer.

A Day to Remember, Atreyu en Unearth zijn drie Amerikaanse metalcorebands. Ook 36 Crazyfists brengt een 'moderner' geluid, terwijl Rise to Remain en Between the Buried and Me extreme metal koppelen aan veel melodie en technisch beukwerk.



16-02-2010 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doug Fieger van The Knack overleden

Doug Fieger van The Knack overleden

Klik op de foto om 'My Sharona live' te beluisteren






Zanger Doug Fieger van The Knack is gisteren op 57-jarige leeftijd na een slepende ziekte in zijn woning in Los Angeles overleden. De groep is vooral bekend van de single 'My Sharona'.
 
Fieger worstelde met kanker. In 2006 onderging hij een hersenoperatie om een kwaadaardige tumor te verwijderen.
 
Hij schreef mee het liedje 'My Sharona' dat het in volle punkexplosie in 1979 tot nummer één in de Amerikaanse hitparade schopte. In 1994 werd het liedje heruitgebracht en dook het zelfs op op de IPod van ex-president George Bush.
 
Van The Knack blijven alleen nog Berton Avere en Prescott Niles over. In 2006 overleed ook al Bruce Gary.



16-02-2010 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Nederlandse cinema's boycotten 'Alice in Wonderland'

Ook Nederlandse cinema's boycotten 'Alice in Wonderland'

Klik op de foto om de trailer te bekijken






De Nederlandse bioscopen gaan 'Alice in Wonderland', de nieuwe film van regisseur Tim Burton en distributeur Disney, niet vertonen. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB).

Te vroeg op dvd
Het besluit geldt niet alleen voor Nederland. In heel Europa en zelfs in de Verenigde Staten hebben de grote bioscoopexploitanten de film, met Johnny Depp en Anne Hathaway in de hoofdrollen, in de ban geslagen. De reden hiervoor is de onvrede over het releasebeleid van Disney. De distributeur wil de film, die begin maart wereldwijd in de bioscopen moet gaan draaien, al in juni op dvd uitbrengen. Dit gaat volgens de exploitanten in tegen afspraken die de bioscoop- en de dvd-branche met elkaar hebben gemaakt.
 
Officieel moeten er meer dan vier maanden zitten tussen een bioscoop- en dvd-release, omdat de bioscopen anders te weinig tijd hebben om de film aan te bieden aan het publiek.
De Nederlandse bioscoopbranche sluit zich aan bij het internationale besluit om de film niet te vertonen.



15-02-2010 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crosby, Stills & Nash op 9 juli in Elisabethzaal

Crosby, Stills & Nash op 9 juli in Elisabethzaal

Klik op de foto om 'Our House' te beluisteren






Juich en rol alvast een kingsize toeter: Crosby, Stills & Nash komen nog eens naar ons land. Uit de assen van The Byrds (David Crosby), Buffalo Springfield (Stephen Stills) en The Hollies (Graham Nash) verrees in 1969 dit trio heerlijke stemmen.

De drie zitten momenteel in de studio met Rick Rubin om een coverplaat op te nemen. Daaruit brachten ze vorig jaar in Vorst al 'Ruby Tuesday' en 'Girl from the North Country'.

Tickets voor het concert kosten tussen 51 en 85 euro en kan je bestellen via www.elisabethzaal.be of telefonisch op 0900/45 000.



15-02-2010 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geeft huwelijksadvies

Madonna geeft huwelijksadvies

Klik op de foto om 'Vogue' te beluisteren





Madonna zal haar expertise gebruiken om op televisie huwelijksadvies te geven.

Dit meldt Entertainment Weekly. Het tv-programma 'The Marriage Ref', dat door Jerry Seinfeld wordt geproduceerd, zal na de Olympische Spelen in de Amerikaanse buis komen. Er zullen ook andere bekende Amerikaanse sterren 'scheidsrechter' worden in de show.

Het heeft er alle schijn van dat Madonna, die anderhalf jaar geleden scheidde van Guy Ritchie, voor een komische noot moet zorgen.



15-02-2010 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris kruipt strontzat en in doorkijkjurk over dansvloer

Paris kruipt strontzat en in doorkijkjurk over dansvloer


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-1.jpg?t=1266226511



Paris Hilton heeft zich weer eens langs haar twijfelachtigste kant laten zien in Rio de Janeiro. De hotelerfgename ging proeven van het feestgedruis bij het carnaval in Rio de Janeiro, maar Paris nam dat toch iets te letterlijk. Ze had zich ladderzat gezopen op een dansfeest en kroop letterlijk over de dansvloer. Daarbij kwam dat ze rondhoste in een opvallende paarse doorkijkjurk. In een pose die de wereld rondgaat, wankelt ze op de dansvloer op haar knieën, blikje bier in aanslag.

Nieuw sexy bier
Pittig detail: Paris was strontzat op haar 'eigen' feestje: ze promoot een nieuw Braziliaans bier 'Devassa' en dat werd gelanceerd op deze party. Alleen had ze het bier iets te nadrukkelijk gepromoot. 'Devassa' betekent sexy en ook dat deel van het feest nam 'La Hilton' voor haar rekening. Vriend Doug Reinhardt was ook van de partij, maar hield zich afzijder en dacht er het zijne van, zeker toen zijn lief ook nog naar de micro greep en een nummer 'zong'.

Verjaardag
Paris is samen met Doug al enkele dagen op vakantie. In het hotel voerde ze een nieuwe show op. Ze paradeerde op het balkon in een pietluttige zwart-wit gestreepte bikini en weer viel haar sexy achterste ten prooi aan de fotografen. Woensdag viert Paris haar 29ste verjaardag. Als dat maar goed komt...



15-02-2010 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer mag pornofilm maken

John Mayer mag pornofilm maken

Klik op de foto om 'Free Fallin' te beluisteren






Vorige week werkte John Mayer zich in nesten nadat hij in een interview in Playboy het woord 'nikker' gebruikte en seks met ex Jessica Simpson omschreef als 'sensuele napalm'. In hetzelfde interview liet Mayer zich ook ontvallen dat het zijn grote droom is om porno te schrijven.

Die droom kan uitkomen, want pornogigant Vivid Entertainment biedt Mayer een job aan. Mayer kreeg een brief waarin hij wordt uitgenodigd een van de volgende films van Vivid te schrijven én te regisseren.



15-02-2010 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse topregisseur uit vliegtuig gezet wegens te dik

Amerikaanse topregisseur uit vliegtuig gezet wegens te dik


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kevin-Smith1.jpg?t=1266229334


De Amerikaanse topregisseur Kevin Smith werd verzocht om het vliegtuig van Southwest Airlines te verlaten omdat hij te dik was en op die manier een veiligheidsrisico vormde. Een verontwaardigde Smith beschreef het voorval uitvoerig via Twitter.


Kevin Smith, bekend van films zoals 'Dogma' en 'Chasing Amy' met Ben Affleck, vloog van Oakland naar Burbank en zat al klaar voor de vlucht toen een stewardess van Southwest Airlines hem vertelde dat hij door de piloot als een veiligheidsrisico werd bestempeld. "Wat? Was ik soms op een andere passagier gerold?" twitterde hij verontwaardigd. De regisseur moest het vliegtuig verlaten en vloog uiteindelijk met een andere vlucht van Southwest Airlines alsnog naar Burbank.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kevin-Smith.jpg?t=1266229389




Smith kreeg een voucher van honderd dollar voor het ongemak. "Ik krijg nu alleen excuses omdat ik een platform heb", meldde hij aan zijn 1,6 miljoen volgers op Twitter.  "De vlucht zat niet eens vol! Onbeschoft...", zo vervolgde hij. De Amerikaanse regisseur gaf al eerder toe corpulent te zijn maar zeker niet te dik. Smith bleef nog lang over het voorval schrijven. "Het Southwest Airlines Dieet. Hoe het werkt: je wordt publiekelijk voor schut gezet totdat je dunner wordt. Je gewicht eraf huilen is nog nooit zo makkelijk geweest."


Onlangs kwamen KLM en Air France al in opspraak toen ze hun plannen bekend maakten om te dikke passagiers een bijkomend ticket aan te rekenen. Sommige Amerikaanse maatschappijen waaronder Southwest Airlines hadden een soortgelijke maatregel reeds eerder ingevoerd. In elk geval zal dit incident het debat over de omstreden hogere ticketprijzen voor dikkerds weer aanzwengelen.



15-02-2010 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is allergisch voor vagina's

Robert Pattinson is allergisch voor vagina's


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/robert-pattinson-1.jpg?t=1266234368



Robert Pattinson houdt geen prettige herinneringen over aan zijn fotosessie met een handvol naakte modellen. "Ik haat vagina's, ik ben er allergisch voor. Het was een fotoshoot van twaalf uur, en na vijf of zes uur heb je het echt wel gehad. Ik wist ook niet wat te zeggen tegen die meiden. Gelukkig had ik een kater".

Porno? Vroeger was het beter
Aan de andere kant: Pattinson was blij met de resultaten, die volgens hem niets vandoen hebben met porno zoals die vandaag wordt gemaakt. Op een van de beelden poseert hij naast een naakte vrouw in een bad terwijl hij wordt gefotografeerd door een andere vrouw die enkel panty's draagt.

"In de jaren tachtig was porno nog lieftallig, het leek wel een grote naakte gemeenschap. De mensen die toen porno maakten, hielden van hun werk en hadden er respect voor. De porno die vandaag wordt gemaakt is totaal anders. Het is alles, overal".

Hond
Pattinson maakt er geen geheim van dat hij moeite heeft om vrouwen te ontmoeten, ook al is hij een van de populairste acteurs van het moment. "De enige emotionele band van betekenis die ik heb, is met mijn hond. Het is belachelijk".



15-02-2010 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel Weisz promoot nieuwe eerste klasse British Airways

Rachel Weisz promoot nieuwe eerste klasse British Airways


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rachel-Weisz.jpg?t=1266227529


Vliegtuigmaatschappij British Airways heeft kosten noch moeite gespaard om de zitplaatsen in eerste klasse op een luxueuze manier te restylen. Actrice Rachel Weisz werd ingehuurd om de nieuwe zetels uit te testen en te promoten.


In volle crisistijd heeft British Aiways ervoor gekozen om niet minder dan 100 miljoen Pond te investeren in het hertekenen van eerste klasse. Dit in tegenstelling tot een recente trend in de luchtvaarsector om juist te beknibbelen op 'First Class' en meer aandacht te schenken aan economy.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rachel-Weisz1.jpg?t=1266227667
Rachel Weisz test de nieuwe 'First Class' uit.



Snufjes
De nieuwe zetels van British Airways zitten zestig procent ruimer en passagiers in eerste klasse worden verwend met een chique toiletzak met beautygadgets van Anya Hindmarch en met nieuwe technologische snufjes zoals een 15 inch in-flight entertainment scherm, geluiddempende hoofdtelefoon en USB poort. De vliegtuigmaatschappij claimt dat het nieuwe design geïnspireerd is op de automerken Jaguar en Aston Martin.



15-02-2010 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Van Veen gevierd in Amsterdam en Antwerpen

Herman Van Veen wordt gevierd in Amsterdam en Antwerpen

Klik op de foto om 'Toveren' te beluisteren






Herman Van Veen wordt op 14 maart 65 jaar. Die dag zal de Nederlandse cabaretier en muzikant dan worden gevierd  in het Amsterdamse Theater Carré.

Vrienden en kennissen zullen aan de hand van vertellingen over het leven van de cabaretier en optredens een eerbetoon brengen.

Een dag later is Antwerpen aan de beurt. In de Scheldestad wordt er wel een afgeslankte versie opgevoerd. In Antwerpen zal Van Veen voorlezen uit zijn autobiografie "Voor ik het vergeet".



15-02-2010 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raymond van het Groenewoud vierde zijn 60ste verjaardag in de Roma

Raymond van het Groenewoud vierde zijn 60ste verjaardag in de Roma

Klik op de foto om 'Je Veux L'amour' te beluisteren






Zanger Raymond van het Groenewoud is zestig jaar geworden. Dat vierde hij in de Roma in Antwerpen, waar onder anderen Will Tura, Koen Wauters, Johan Verminnen en Willy Willy hem in de bloemetjes zetten.

Raymond van het Groenewoud is bekend van nummers als 'Twee meisjes', 'Gelukkig zijn' en 'Bleke Lena'. Samen met zijn zestigste verjaardag werd ook de veertigste verjaardag van zijn carrière gevierd.

Bart Peeters, Koen Wauters, Willy Willy, Will Tura, Johan Verminnen zongen een nummer voor hem. Barbara Rottiers presenteerde het feest in de Roma voor Radio 1. Ook zijn echtgenote, voormalig nieuwsanker Sigrid Spruyt, en minister van Ruimtelijke Ordening Phillippe Muyters (N-VA) waren van de partij.

Raymond van het Groenewoud werd in de jaren 70 een grote naam met het nummer 'Maria': "Ik voelde aan de manier waarop de radio het plaatje draaide dat er iets gebeurd was." De zanger uit Schaarbeek is bekend omwille van zijn opmerkelijke teksten. "Ik was misschien de eerste die ook het erotische aspect van relaties in mijn nummers verwerkte", besluit van het Groenewoud.



14-02-2010 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse succesauteur Dick Francis overleden

Britse succesauteur Dick Francis overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dick-Francis.jpg?t=1266175556



De Britse auteur Dick Francis is vandaag op 89-jarige leeftijd overleden. Hij verkocht meer dan 70 miljoen thrillers.

Francis reed als jockey nog voor de stal van de Queen Mum. Hij won in totaal 350 wedstrijden, maar een val in 1956 maakte een einde aan deze carrière.
 
Zes jaar later werd het eerste van 42 boeken gepubliceerd. Francis was gespecialiseerd in misdaadverhalen en thrillers, waarbij hij ook putte zijn verleden op en rond de racebaan. De laatste jaren leefde hij op de Caymaneilanden.
 
In de herfst van 2010 is de publicatie voorzien van 'Crossfire', een novelle die hij schreef met zijn zoon Felix. Dick Francis was 53 jaar gehuwd met Mary, die in 2000 overleed.



14-02-2010 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger René Van Laere van The Pick-Nick's overleden

Zanger René Van Laere van The Pick-Nick's overleden

Klik op de foto om 'Take me to heaven' te beluisteren






In Wilrijk is donderdagnacht René Van Laere overleden, de zanger van The Pick Nick's.

De groep won in 1960 de talentenwedstrijd "Ontdek de ster" van Toni Corsari op de toenmalige NIR.

De muzikale carrière van The Pick-Nick's begon in 1957 letterlijk tijdens een picknick - vandaar de naam van de groep.

The Pick Nick's verwierven lokaal heel wat bekendheid, vooral met hun nummer "I'm alone". Van Sabam kregen ze een uitnodiging om naar Memphis te gaan.'

In de legendarische Sun Studio's, waar ook Elvis Presley kwam opnemen, nam de groep een nieuwe versie op van I'm Alone. En in 1962 was het nummer een hit in Amerika. Er volgde ook een tournee van een maand door de VS. The Pick-Nick's speelde onder meer in het voorprogramma van The Platters of Fats Domino.

In België is het pas twee jaar later doorgebroken , maar I'm Alone heeft nooit in de hitparade gestaan. Ze werden afgekeurd door de BRT waar ze het een smartlap vonden . In Amerika was het een monsterhit.

De voorbije jaren ging de gezondheid van Van Laere achteruit.

Vorig jaar was er nog een eenmalig afscheidsconcert in Zoersel. Van de Pick Nick's blijft nu alleen nog zijn broer "Eli" Van Laere over.




14-02-2010 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!