Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polen vieren 200ste verjaardag van Chopin

Polen vieren 200ste verjaardag van Chopin (maar kennen geboortedatum niet)





Meer dan 250 muzikanten en zangers spelen in de Poolse hoofdstad Warschau een week lang zonder onderbreking muziek van Frédéric Chopin, en dit ter gelegenheid van de 200ste verjaardag van de Poolse componist. Het feestje móet wel zo lang duren, want geen mens weet precies wanneer Chopin het levenslicht zag.

Modern Chopinmuseum
Liefst 171 uur aan een stuk worden polonaises, sonates, etudes, mazurka's en andere muziekstukken van Polens beroemdste klassieke componist en pianist opgevoerd. Ook de Nationale Filharmonie brengt van vandaag tot volgende maandag hulde aan Chopin. Hoogtepunt van de culturele herdenkingsfeestelijkheden is de opening van een modern Chopinmuseum in Warschau.
 
De belangrijkste reden voor de lange muziekweek is dat de exacte geboortedatum van de pianist niet vast staat: hij werd in 1810 geboren, ergens tussen 22 februari en 1 maart. Chopins overlijdensdatum staat wel vast: hij overleed op 17 oktober 1849, amper 39 jaar oud



22-02-2010 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwerg bezorgt Rihanna onvergetelijke verjaardag

Dwerg bezorgt Rihanna onvergetelijke verjaardag

Klik op de foto om 'Take A Bow' te beluisteren






Rihanna zal haar 22ste verjaardag niet snel vergeten. Haar - onofficiële - vriendje Matt Kemp haalde alles uit de kast om de zangeres het feestje van haar leven te geven. Zo huurde hij speciaal voor haar een club in Phoenix af, inclusief Japanse kok, champagnefontein en... een lapdance van Bridgette the Midget.

"Rihanna vond de lapdance van de dwerg een briljante actie", vertelt een bron aan E! News. Op haar eigen nummer 'So Hard' danste de dwerg om Rihanna heen, terwijl zij in een huidskleurige jurk op een stoel zat. Volgens een bron van de 'Global Grind' zijn er ook foto's van de lapdance in omloop.

Diamanten ketting
Later die avond bracht Matt een grote taart naar binnen, waarop de tattoo's van Rihanna waren geglazuurd. Volgens de bron viel Rihanna van de ene in de andere verbazing. "Het was zo lief van Matt en Rihanna was ook echt verbaasd", klonk het. Matts verjaardagscadeau voor Rihanna mocht ook gezien worden: een handgemaakte diamanten ketting van Gabriel Jewelers.

Het lijkt er op dat Matt en Rihanna toch méér dan alleen goede vrienden zijn. Vorige week claimde de basketbalspeler nog dat de twee alleen maar goed bevriend waren.



22-02-2010 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Growing Pains-acteur al een week vermist

'Growing Pains'-acteur al een week vermist


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Andrew-Koenig.jpg?t=1266847044



'Growing Pains'-acteur Andrew Koenig is al een week vermist. Zijn ouders maken zich doodongerust omdat hij net voor zijn verdwijning in een depressie zat.

9 februari was de dag waarop Judy en Walter Koenig de laatste keer hun zoon gehoord hebben. Op 16 februari ontving Andrew nog een sms'je in Vancouver, maar sindsdien staat zijn gsm uit. Hij werd het laatst gezien in een bakkerij.

Ouders naar Vancouver
De ouders zijn nu van plan om binnenkort zelf naar Vancouver te reizen. Over de inspanningen van de politie zijn ze voorlopig tevreden.

Ook een vriend van Andrew vreest het ergste. Begin februari hadden ze het samen nog over een filmproject, maar het interesseerde Andrew niet. "Ik ga toch niet meer werken", zou hij toen gezegd hebben.



22-02-2010 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood excuseert zich voor wurgpoging

Ron Wood excuseert zich voor wurgpoging

Klik op de foto om 'I can feel the fire' te beluisteren





Ron Wood heeft zijn excuses aangeboden aan Katia Ivanova, het ex-lief die hij drie maanden geleden probeerde te wurgen. De 62-jarige rocker trok zelfs speciaal naar haar huis in Londen om vergiffenis te smeken. Met succes: er volgde een knuffel en Katia ging ermee akkoord om vrienden te blijven.

"Ik heb hem vergeven en een rondleiding gegeven in mijn flat", aldus de blondine. "We lieten eten brengen, dronken water en lachten met de gekke relatie die we hadden. Hij is een maand geleden gestopt met drinken en leek kalmer. Hij keek ook helderder en zijn huid zag er zuiverder uit."

Een nieuwe romance zit er echter niet in, vermits Wood intussen een nieuwe vriendin heeft: het dertigjarige model Ana Araujo. "Zij is te jong voor hem", verklaarde Katia, die zelf nochtans maar 21 jaar is.



22-02-2010 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston razend omdat haar limousine te laat is

Whitney Houston razend omdat haar limousine te laat is

Klik op de foto om 'I will Always Love You' te beluisteren






Whitney Houston heeft haar kwalijke reputatie weer helemaal waargemaakt. De Amerikaanse zangeres maakte een enorme scène op het vliegveld van de Australische stad Brisbane, omdat haar limousine een paar minuten te laat was. Dat meldt Radaronline.com.


"Dit is gelul!", riep Whitney terwijl ze moest wachten. Ook een vriendelijke voorbijganger kreeg de wind van voren toen hij het aandurfde om de opmerking te maken dat ze anders 'even lekker haar zonnebril af moest zetten om te genieten van het lekkere weer'. "Bemoei je met je eigen f*cking zaken", was de sympathieke reactie van de zangeres. Misschien had ze nog last van een jetlag...?



22-02-2010 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irakfilm 'The Hurt Locker' ook de beste op BAFTA Awards

Irakfilm 'The Hurt Locker' ook de beste op BAFTA Awards


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/The-Hurt-Locker.jpg?t=1266827611


'The Hurt Locker' het Iraakse oorlogsdrama van Kathryn Bigelow, heeft ook de prijs voor beste film gewonnen op de BAFTA Awards in Londen. Bigelow, de eerste vrouw die de prijs wegkaapt, kreeg de prijs uit handen van Dustin Hoffman. Bigelow kreeg eveneens de prijs voor beste regie.


Met deze onderscheidingen krijgt 'The Hurt Locker' meer en meer de favorietenrol toebedeeld in de aanloop naar de Oscars over twee weken. De BAFTA's worden beschouwd als de Britse tegenhanger van de -Amerikaanse- Oscars.

Ex James Cameron
'The Hurt Locker' was, net als 'Avatar' van regisseur James Cameron -de ex van Bigelow- en "An Education" van de Deense regisseuse Lone Scherfig, voor acht beeldjes genomineerd. Ook op de Oscars wordt een spannende strijd Bigelow-Cameron verwacht.

Colin Firth
De prijs voor beste actrice was voor Carey Mulligan voor haar rol in het Britse drama 'An Education'. Beste acteur was Colin Firth voor zijn rol als depressieve homoseksueel in 'A Single Man'.



22-02-2010 om 09:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EMI verkoopt studio's Abbey Road niet

EMI verkoopt studio's Abbey Road niet


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Abbey-Road-2.jpg



Muziekconcern EMI gaat, ondanks een resem speculaties in de Britse pers, de legendarische Abbey Road Studios in Londen niet verkopen. De studio's zijn beroemd sedert The Beatles er in de jaren '60 het merendeel van hun albums opnamen, en de straat plus zebrapad op de albumhoes lieten prijken. De allerlaatste schijf van de Fab Four werd zelfs vernoemd naar de straat in het noorden van Londen. Gedacht werd dat EMI de studio's in de etalage zou zetten om zijn enorme schuldenlast wat te verlichten.
 

"In de zomer van 2009 hebben we inderdaad een bod voor Abbey Road binnengekregen van meer dan 30 miljoen pond (34 miljoen euro), maar dat werd verworpen omdat we geloven dat Abbey Road in handen van EMI moet blijven", zegt het Britse label. EMI spreekt zelfs van "eerste gesprekken om Abbey Road te herlanceren met gepaste en geïnteresseerde partners". Meer details gaf het in 2007 door het investeringsfonds Terra Firma opgekochte concern niet.



22-02-2010 om 08:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense film wint Europees Jeugdfilmfestival Antwerpen


Deense film wint Europees Jeugdfilmfestival Antwerpen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Max-Pinlig.jpg?t=1266772099



Op het Europees Jeugdfilmfestival Vlaanderen in Antwerpen heeft de Deense film 'Max Pinlig' van Lotte Svendsen de prijs voor beste langspeelfilm gewonnen. De film wint naast de trofee ook een distributieprijs voor Vlaanderen.

De film vertelt het verhaal van Max en zijn moeder, die hem de hele tijd voor schut zet. De jury loofde "de goed uitgewerkte karakters, de onvoorspelbaarheid, de levendige humor, de herkenbaarheid voor kinderen en het verhaal over vriendschap". Ook de Zweedse korte animatiefilm 'De uren' van Johan Hagelbäck viel in de prijzen wegens "uiterst origineel".

Behalve de professionele jury kende ook de kinderjury prijzen toe. In de categorie langspeelfilm won 'De krokodillenbende' in Antwerpen en 'Book of Masters' in Brugge. In de categorie kortfilm waren 'De wasmachine' in Antwerpen en 'Anna Lovenstein' in Brugge de winnaars. Ook het festivalpubliek verkoost 'De krokodillenbende', een verfilming van een boek over vriendschap, loyaliteit en vooroordelen.



21-02-2010 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valerio Scanu wint liedjesfestival van San Remo

Valerio Scanu wint liedjesfestival van San Remo

Klik op de foto om het winnende nummer te beluisteren






Valerio Scanu heeft zaterdag met het nummer 'Per tutte le volte che' de 60e editie van het Festival van San Remo gewonnen, het festival van het Italiaanse lied dat door de openbare omroep georganiseerd wordt.

De wedstrijd voor nieuwe talenten werd vrijdagavond al gewonnen door Tony Maiello, met het lied 'Il linguaggio della resa'.
 
Het Festival van San Remo is de liedjeswedstrijd die destijds de carrières van onder meer Laura Pausini, Eros Ramazzotti en Andrea Bocelli lanceerde.
 
Speciaal voor deze 60e editie hebben bekende Italianen een nieuwe interpretatie gegeven aan historische nummers van het festival, waaronder ook het onvermijdelijke 'Volare' van Domenico Modugno. (br.hln)



21-02-2010 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps toneelgezelschap Theater aan de Stroom staat op straat

Antwerps toneelgezelschap Theater aan de Stroom staat op straat


http://img706.imageshack.us/img706/9701/deafrekening.jpg


Het Theater aan de Stroom moet een nieuwe locatie zoeken voor zijn opvoeringen. Het pand aan de IJzeren Waag in Antwerpen, dat het toneelgezelschap momenteel huurt van de Onze-Lieve-Vrouwenvereniging, wordt verkocht aan een bouwpromotor. De acteurs en medewerkers kregen het nieuws vandaag te horen.
 
Het Theater aan de Stroom is ontstaan uit De Fluistercompagnie en een deel van de acteursploeg van het voormalige Raamtheater. Anderhalf jaar geleden namen ze hun intrek in het oude theaterzaaltje van het Augustijnercentrum.
 
Veel in geïnvesteerd
"Het verkeerde in slechte staat en we hebben er tienduizenden euro's in geïnvesteerd om het op te knappen en veilig te maken", zegt Elke Roels, PR- en communicatieverantwoordelijke. Sindsdien brengen acteurs als Steven De Lelie, Magda Cnudde, Frank Aendenboom, Nora Tilley, Marilou Mermans en Dirk Lavryssen er vooral repertoiretoneel.
 
Iedereen geschokt
Het nieuws dat het pand verkocht zal worden, sloeg in als een bom. "Iedereen is in shock. We wilden het pand zelf kopen, maar tegen de centen van een bouwpromotor kunnen we niet opboksen", zegt Elke Roels.
 
Wanneer het toneelgezelschap het gebouw moet verlaten, is nog niet duidelijk. "We willen er alles aan doen om het theater te redden en hopen om volgende week met de bevoegde schepen Ludo Van Campenhout te kunnen spreken", aldus Elke Roels.
 
Bisdom akkoord
Het bisdom Antwerpen bevestigt dat het gebouw verkocht wordt. "De Onze-Lieve-Vrouwenvereniging heeft het voorstel aan het bisdom voorgelegd voor akkoord en dat heeft ermee ingestemd", zegt woordvoerster Rita Boeren.



21-02-2010 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie plant album met rocker Slash

Fergie plant album met rocker Slash


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/fergie.jpg?t=1266702347



Fergie, de frontvrouw van de Black Eyed Peas, wil haar liefde voor rockmuziek vertaald zien in haar volgende soloalbum. Daarvoor hoopt ze op een samenwerking met gitaarvirtuoos en wandelende hoge hoed Slash, in een vorig leven de gitarist van Guns 'n' Roses en voorts bekend van Velvet Revolver en in mindere mate van het weinig succesvolle Slash’s Snakepit.

De zangeres scheerde hoge toppen met haar eerste soloalbum uit 2006, The Dutchess, maar legde zich daarna weer voltijds toe op de Black Eyed Peas. Onlangs nam ze met Slash een nummer op voor haar komende project, een kruisbestuiving die haar dermate beviel dat ze de gitarist wil betrekken bij haar hele album. Slash zelf omschrijft Fergies vocale capaciteiten alvast als a killer rock 'n' roll voice. 
(br.het nieuwsblad )



21-02-2010 om 10:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roman Polanski wint regieprijs

Gouden Beer voor Turkse film 'Bal' op Berlinale - Roman Polanski wint regieprijs



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Roman-Polanski-1.jpg?t=1266701372
Roman Polanski tijdens de opnames van 'The Ghost Writer'.


Roman Polanski (76) is zaterdag voor zijn film 'The Ghost Writer' - een politieke thriller - op de Berlinale met de Zilveren Beer voor de beste regie onderscheiden. De Turkse film 'Bal' (Honing) van Semih Kaplanoglu heeft de Gouden Beer gewonnen.




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Semih-Kaplanoglu.jpg?t=1266701534
Regisseur Semih Kaplanoglu koestert zijn Gouden Beer.

 
Wegens een seksuele affaire in 1977 met een minderjarige, staat de Pools-Franse regisseur in Zwitserland onder huisarrest. Hij kon zijn prijs dus niet zelf in ontvangst nemen. Ook zijn hoofdrolspelers, Pierce Brosnan en Ewan McGregor, waren niet op het gala in de Duitse hoofdstad aanwezig. Uiteindelijk was het de producent die de prijs afhaalde.



20-02-2010 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie Pixies alleen voor het geld

Reünie Pixies alleen voor het geld

Klik op de foto om 'Debaser' te beluisteren





Om eerlijkheid zit Frank Black, de frontman van de Pixies, niet verlegen. 'Achter het bestaan van de Pixies gaat al lang geen artistieke drijfveer meer schuil. Onze reünie draait alleen maar om het mooie loonbriefje dat eraan verbonden is.'
De legendarische band ging een eerste keer uit elkaar in 1993, om in 2004 weer samen te komen. Lang duurde dat niet, want in 2008 gingen de groepsleden alweer elk hun eigen weg. Het voorbije jaar dook de band opnieuw herenigd op in het muzikale landschap, tijdens het 'Isle of Wight'-festival, in juni.

'Die reünie kwam er alleen maar om financiële redenen', geeft Black nu toe. 'Kunst maken we al lang niet meer, dat deden we twintig jaar geleden. Vergeet dus die f*cking kunst, want daarmee hebben we het wel gehad. Nu spreken we alleen nog over geld.'  (br.het Nieuwsblad)



20-02-2010 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Potts uit 'Chitty Chitty Bang Bang' overleden

Papa Potts uit 'Chitty Chitty Bang Bang' overleden

Om  de Trailer van 'Chitty Chitty Bang Bang' te bekijken druk op de foto





De Britse acteur, scenarioschrijver en regisseur Lionel Jeffries, onder meer bekend van zijn rol in de film "Chitty Chitty Bang Bang", is op 83-jarige leeftijd overleden, zo hebben zijn agenten gemeld.
 
Lionel Charles Jeffries (Forest Hill, 10 juni 1926 - 19 februari 2010) was een Engels acteur, scenarioschrijver en regisseur.

Na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog volgde Jeffries een opleiding aan de prestigieuze toneelschool RADA. Hij maakte in 1949 zijn toneeldebuut in het voormalige Westminster Theatre in Londen en vertolkte rollen in verscheidene Britse televisieproducties van het eerste uur. Jeffries bouwde een succesvolle carrière op in de Britse speelfilm, en omdat hij vroeg kaal was, speelde hij dikwijls personages die ouder waren dan hijzelf. Zo speelde hij de vader van Caractacus Potts (vertolkt door Dick Van Dyke) in de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) hoewel hij zes maanden jonger was dan Van Dyke. Jeffries' acteercarrière bereikte een hoogtepunt in de jaren 60, toen hij de hoofdrol kreeg in films zoals Two-Way Stretch (1960), The Trials of Oscar Wilde (1960), First Men in the Moon (1964) en Camelot (1967).

In de jaren 70 legde Jeffries zich toe op het schrijven en regisseren van familiefilms, waaronder The Railway Children uit 1970 (een beroemde filmadaptatie van E. Nesbits gelijknamige roman) en The Amazing Mr. Blunden (1972), gebaseerd op Antonia Barbers roman The Ghosts. Jeffries had een afkeer van televisie, een medium dat hij vele jaren mijdde. Pas in de jaren 80 verscheen hij op het scherm, onder meer in de politieserie Inspector Morse.



20-02-2010 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese naakt in martiniglas

Dita Von Teese naakt in martiniglas


http://img109.imageshack.us/img109/8266/ditavonteeseo.jpg



Dita Von Teese staat bekend om haar optredens waarbij ze naakt in een enorm glas op het podium baadt. Vooral haar act in een reuzechampagneglas ging de wereld rond, maar deze keer opende de pin-up en ex-vrouw van Marilyn Manson het San Remo Music Festival in Italië door zichzelf in een martiniglas te hijsen. De spons waarmee ze zich inzeepte was heel toepasselijk in de vorm van een olijf.



20-02-2010 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
19-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrew Lloyd Webber wil Abbey Road studio's kopen

Andrew Lloyd Webber wil Abbey Road studio's kopen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Abbey_road_studios.jpg?t=1266587740



De beroemde Britse musicalcomponist Andrew Lloyd Webber heeft gezinspeeld de historische Abbey Road studio's in Londen te kopen "voor eender welke prijs" platenhuis EMI voor dit muzikaal erfgoed zal vragen.
 
Lloyd Webber ( 61) zou over een vermogen van 750 miljoen pond beschikken en zou meer dan 30 miljoen pond voor de studio's in de gelijknamige straat veil hebben.
 
Ook de National Trust, die waakt over historische huizen en monumenten, zou interesse hebben in een aankoop.



   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/AndrewLloydWebber.jpg?t=1266587788
 Andrew Lloyd Webber


EMI wil de studio's in Abbey Road verkopen omdat de platenstal tegen een gigantische schuldenberg aankijkt. Eigenaar Terra Firma van EMI hoopt enkele tientallen miljoenen ponden uit de verkoop te halen.
 
EMI had het gebouw dat voor vele pop- en rockliefhebbers een bedevaartsoord is geworden omdat onder meer The Beatles er muziek opnemen, voor 100.000 pond gekocht.



19-02-2010 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Woods: Ik weet nog niet wanneer ik terugkeer

Tiger Woods: "Ik weet nog niet wanneer ik terugkeer"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tiger-Woods-3.jpg?t=1266604504



's Werelds beste golfer Tiger Woods keert nog niet meteen terug. "Ik ga zeker opnieuw golfen, maar of dat nog dit jaar zal zijn, weet ik niet", verklaarde de 34-jarige Amerikaan vandaag op een persconferentie.


In december 2009 trok Woods zich voor onbepaalde tijd terug uit het professionele circuit na het schandaal rond zijn slippertjes. Vandaag bood Woods publiekelijk zijn excuses aan. "Ik heb me onverantwoord en egoïstisch gedragen. Ik was ontrouw, had affaires, ik bedroog. Wat ik deed was niet aanvaardbaar en ik ben de enige die daaraan schuld heeft."
 

"Het is aan mij om terug een integer leven op te bouwen. Het is moeilijk om toe te geven dat ik hulp nodig heb, maar het is zo. Na mijn opname heb ik terug de eerste stapjes in de goede richting gezet. Mijn gedrag is niet goed te praten. Ik zal me moeten bewijzen in de toekomst. Wat er echter tussen mijn vrouw en mij gezegd wordt, zal ook tussen ons blijven. Ik heb mijn vrouw, mijn kinderen, mijn moeder, mijn schoonfamilie, mijn vrienden en zoveel andere mensen gekwetst."


Na een bizar auto-ongeluk, op 27 november in zijn eigen voortuin, doken verhalen over zijn ontrouw op. Woods bleek met diverse vrouwen seksuele verhoudingen te hebben gehad. Woods ontkende dat huishoudelijk geweld tot het ongeluk leidde. "Mijn vrouw heeft me niet geslagen. Die nacht niet en ook daarvoor niet."



19-02-2010 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonen komiek Coluche krijgen ruim 1 miljoen euro auteursrechten

Zonen komiek Coluche krijgen ruim 1 miljoen euro auteursrechten


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/coluche.jpg?t=1266603658



De zonen van de legendarische Franse acteur en komiek Coluche, die sinds de dood van hun vader openlijk in conflict zijn met zijn producer Paul Lederman, hebben vrijdag langs gerechtelijke weg bekomen dat Lederman hen 1,1 miljoen euro achterstallige auteursrechten moet betalen voor een reeks sketches.

De beslissing betekent ook dat ze voor de toekomst auteursrechten krijgen op een twintigtal van de 31 sketches van de humorist, zei Isabelle Wekstein, advocate van Marius en Romain Colucci.

Paul Ledermann heeft al laten weten dat hij in beroep gaat tegen het vonnis. Michel Colucci, alias Coluche, trouwde in oktober 1975 met Véronique Kantor, met wie hij twee zonen kreeg, Romain en Marius. In 1981 scheidde het echtpaar. Coluche overleed in 1986 aan de gevolgen van een verkeersongeval.



19-02-2010 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue wil een kind

Kylie Minogue wil een kind

Klik op de foto om 'Can't Get You Out Of My Head' te beluisteren






De 41-jarige zangeres, die enkele jaren geleden borstkanker overwon, hoopt gauw een gezin te kunnen stichten met haar vriend, het Spaanse model Andres Velencoso.


Kylie in de Daily Mirror: "Het zal nog niet voor meteen zijn, maar ik hoop dat het gauw gebeurt. Nadat ik mijn nieuwe album heb uitgebracht, willen we er werk van maken".



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kylie_minogue-1.jpg?t=1266602036



Hoewel ze een kind wil, is Kylie nog niet zinnens te trouwen met de tien jaar jongere Andres. De twee zijn samen sinds september 2008. "Liefde is nu mijn prioriteit, ik ben verliefd. Misschien trouw ik ooit wel, maar er zijn niet meteen plannen in die richting".

Kylie's zus Dannii verwacht haar eerste kind, met voormalig rugbyspeler Kris Smith.




19-02-2010 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Andrew viert 50ste verjaardag met ex-vrouw op skipistes

Prins Andrew viert 50ste verjaardag met ex-vrouw op skipistes


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Prins-Andrew.jpg?t=1266589340



De Britse prins Andrew vierde vandaag zijn 50ste verjaardag tijdens een skitrip in de Alpen vergezeld van zijn dochters en zijn ex-vrouw, van wie hij veertien jaar geleden scheidde. De prins en Sarah Ferguson, die sinds hun scheiding vrienden bleven, zijn met vakantie in de Zwitserse Alpen met hun dochters Beatrice (21) en Eugenie (19). Een reeks verjaardagsfeestjes staat hem te wachten bij zijn terugkeer.
 

Zijn moeder, koningin Elizabeth II, houdt volgende donderdag een privéfeestje met 300 genodigden in Buckingham Palace, gevolgd door een privéparty de dag daarop georganiseerd door de studerende dochters van prins Andrew. Zijn ex-vrouw Sarah, de hertogin van York, heeft vaak de lof gezwaaid over de loyauteit van haar vroegere echtgenoot tegenover zijn gezin terwijl zij haar carrière als auteur, televisiecommentator en woordvoerster van Weight Watchers uitbouwde.


 

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sarah-Ferguson.jpg?t=1266589415
Sarah Ferguson



Prins Andrew ging in 1978 bij de Royal Navy en diende in 1982 als helikopterpiloot in de Falklandoorlog met Argentinië. Hij huwde de opgewekte, roodharige Sarah Ferguson in 1986, maar het paar ging zes jaar later uit elkaar en scheidde in 1996.

 
In zijn huidige rol als de bijzondere Britse vertegenwoordiger voor internationale handel kreeg Andrew bakken kritiek over zich heen wegens zijn uitgebreid gebruik van vliegtuigen en helikopters en zijn zware onkostennota's.
 
Maar Buckingham Palace heeft al gezegd dat de belastingbetaler het privéverjaardagsfeestje niet zal moeten financieren.



19-02-2010 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!