Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware hartoperatie voor Burt Reynolds

Zware hartoperatie voor Burt Reynolds


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/burt-reynolds.jpg?t=1267707928



Hollywoodlegende Burt Reynolds herstelt thuis van een gevaarlijke vijfvoudige bypass. Dat laat zijn woordvoerder weten. Reynolds werd vorige week geopereerd, de ingreep was gepland.

Vorig jaar verbleef Reynolds negen maand in een ontwenningskliniek wegens zijn verslaving aan pijnstillers. Die begon hij na een rugoperatie te nemen.



04-03-2010 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote Madonna en Elvis in 3D onder de hamer

Blote Madonna en Elvis in 3D onder de hamer


http://img691.imageshack.us/img691/7940/naaktemadonna.jpg



Het pak dat Michael Jackson tijdens de laatste torunee van The Jacksons droeg, in 1984: 18.000 euro.
Volgende week wordt in New York een aantal bijzondere items geveild. Pronkstuk van de veiling is een reeks 3D-dia's van Elvis Presley tijdens een concert in Las Vegas in 1971. Die moet 36.500 euro opbrengen.


Wacko jasje
Het manuscript van 'Billie Jean', dat Michael Jackson met zwarte stift op zes bladen papier pende, wordt op 29.000 euro geschat, de oranje jumpsuit die hij tijdens de laatste tournee van The Jacksons droeg, kan je aantrekken voor 18.000 euro. De tekst van 'We Are The World', die Jackson op een promoposter voor het album 'Bad' krabbelde, zal minstens 29.000 euro kosten. Een jasje, daar moet je dan weer 30.000 euro voor ophoesten.



http://img690.imageshack.us/img690/8484/rozenkransbono.jpg



Rozenkrans Bono

Dan ben je goedkoper af met een naaktfoto van Madonna, die de echte fan voor 8000 euro boven zijn bed kan hangen. Meer devote verzamelaar zullen bieden op de rozenkrans van Bono, die 3.800 euro moet gaan kosten.



04-03-2010 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice in Wonderland komt wel in Belgische bioscoopzalen

Alice in Wonderland komt wel in Belgische bioscoopzalen

Klik op de foto om de trailer van Alice in Wonderland te bekijken






De bioscoopuitbaters van de Federatie van Cinema's van België (FCB) heffen de boycot tegen de film "Alice in Wonderland" op. Kinepolis sluit zich bovendien aan bij de beslissing van de federatie, zodat Disneyfans binnenkort dus ook daar terecht kunnen voor de nieuwe film van Tim Burton.

"Net zoals hun Britse, Italiaanse en Nederlandse collega's hebben de Belgische bioscoopuitbaters zich door Disney laten overtuigen om hen te volgen in hun experiment van commercialiseringstrategie waarvan de studio belooft dat ze uitzonderlijk is en niet systematisch zal worden toegepast", stelt FCB.

Dvd
Kinepolis sluit zich aan bij het standpunt van de FCB en vertoont "Alice in Wonderland" in al zijn bioscopen vanaf 10 maart. Omdat Disney veel vroeger dan FCB dat wil de dvd van "Alice in Wonderland" op de markt wil brengen, stelden bioscoopuitbaters zoals UGC, Euroscoop, Acinapolis, Cinepointcom, Imagix, Utopolis, Les Grignoux eind februari een boycot in tegen de film.

Waakzaam
"De steun die wij ontvingen van het filmliefhebbend publiek voor onze actie, staat echter in schril contrast met de stilte bij de politieke verantwoordelijken, die blijkbaar weinig aandacht hebben voor de bioscoopactiviteit", merkt de federatie op. De bioscoopuitbaters blijven er naar eigen zeggen van overtuigd dat verkorte "dvd-windows" een ernstige vermindering van waarde betekenen voor de film in de bioscoopzaal. Ze zullen bijzonder waakzaam blijven.



04-03-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Charlatans en PiL op Rock Zottegem

 The Charlatans en PiL op Rock Zottegem

Klik op de foto om 'The Only One I Know' van The Charlatans  te beluisteren



The Charlatans



De eerste namen voor Rock Zottegem 2010 zijn bekendgemaakt. Op zaterdag 10 juli, de tweede festivaldag, zakken o.a. de legendarische groep PiL, het Nederlandse rappersduo 'The Opposites' en Daan af naar het festivalterrein aan de Bevergemse Vijvers in Zottegem. Op 9 juli staan Charlatans bovenaan de affiche.

Sex Pistols-frontman John Lydon, alias Johnny Rotten, besliste om zijn andere legendarische band PiL (Public Image Ltd) na 17 jaar opnieuw samen te brengen. Na enkele veelbelovende concerten in Engeland besliste PiL deze festivalzomer in Vlaanderen één podium aan te doen: de zestiende editie van Rock Zottegem.

Nog op zaterdag staan de knotsgekke Nederlandse rappers The Opposites, bekend van 'Broodje Bakpao' op het podium in Zottegem.

Vrijdag staat Tim Burgess met The Charlatans op het podium in Zottegem, en dat is ook meteen hun enige Belgische passage deze zomer.

Tickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin mei. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.



04-03-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf onbekende songs van Jimi Hendrix op cd

Vijf onbekende songs van Jimi Hendrix op cd

Klik op de foto om 'Valleys Of Neptune' te beluisteren






Goed nieuws voor liefhebbers van de muziek van rocklegende Jimi Hendrix. Vanaf vrijdag ligt een cd in de winkel met vijf nooit eerder uitgebrachte songs. Dat heeft platenmaatschappij Sony Music Entertainment bekendgemaakt.
 
Op de cd "Valleys of Neptune" staan daarnaast zeven studio-opnames van songs die eerder wel in andere versies waren uitgebracht. Het gaat onder meer om eerste uitvoeringen van composities van Hendrix uit 1969 en 1970. Hij was toen bezig met het dubbelalbum "First Rays of the New Rising Sun".
 
Dat album was nog niet voltooid toen Hendrix overleed in september 1970 na een overdosis slaappillen en wijn. Het album werd pas in 1997 uitgegeven. Het is nu opnieuw geremasterd en opgepoetst door de geluidstechnicus Eddie Kramer met wie Hendrix toen nauw samenwerkte.
 
Daarnaast worden de cd's van Hendrix uit de jaren zestig opnieuw uitgegeven in een luxe editie. Daarin zit ook een dvd met interviews met voormalige bandleden van de gitarist/zanger, producer Chas Chandler en Eddie Kramer. (br.hln)



04-03-2010 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
03-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim'Kay vecht tegen morfineverslaving

Kim'Kay vecht tegen morfineverslaving

Klik op de foto om 'Lilali' te beluisteren






Zangeres Kim'Kay (32) - u kent haar nog van haar hit 'Lilali' uit 1998 - heeft kanker overwonnen, maar zit nu al maanden in een psychiatrische instelling waar ze verplicht werd opgenomen wegens haar verslaving aan morfine. In het weekblad Story doet ze haar verhaal. De door haar lijdensweg getekende Kim Van Hee spoot zich twee jaar lang in met morfine. "Na een openhartoperatie krijgen patiënten één dosis morfine, ik spoot er elke dag wel twintig in mijn lijf".


In 2005 overwon Kim'Kay baarmoederhalskanker. Datzelfde jaar trouwde ze met anesthesist Alain en adopteerde ze met hem een jongetje uit Kazachstan dat ze Julien noemden en inmiddels zes jaar is. Maar dat geluk was van korte duur.

Gedwongen opname
Al twee jaar is Kim verslaafd aan het morfine, een opiumderivaat zoals heroïne er ook één is. In december vorig jaar moest ze zich laten opnemen in een psychiatrische instelling.

Complicaties na operatie
Kims verslaving aan de drug die vrijwel uitsluitend in medische milieus beschikbaar is, kwam er door pijnlijke complicaties nadat haar baarmoeder en een eierstok werden verwijderd. Ze moest opnieuw onder het mes om een deel van haar dikke darm weg te nemen, en daarna had ze voortdurend helse pijnen in haar onderbuik. Toen ze daar een niercrisis bovenop kreeg, schreven artsen haar een morfine-afgeleide voor.



 http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/KimKay.jpg?t=1267621341
Foto Story



Gapende wonden

Daarmee wist ze de pijn te bestrijden, maar langzaamaan raakte Kim verslaafd en begon ze zichzelf te injecteren, rechtstreeks in de bilspier. Gaandeweg had ze hogere dosissen nodig. Kim prikte zich letterlijk kapot, met gapende wonden tot gevolg.

Badend in plas bloed
Op een dag trof haar vader haar op de vloer aan, badend in een plas bloed. Hij bracht haar naar het ziekenhuis. Daar werd besloten haar te colloqueren en sindsdien probeert ze af te kicken. Ze wil vechten, in de eerste plaats voor haar adoptiekind, en besloot daarom haar verhaal te doen. "Misschien heb ik het wel nodig dat heel Vlaanderen de komende maanden op mijn vingers staat te kijken", verklaart ze.

Wereldhit
In 1997 haalde Kim'Kay met haar vertolking van France Galls 'Poupée de Cire, Poupée de Son' de finale van de Soundmixshow. Ze werd ontdekt door John Terra en in april 1998 beklomt ze de hitlijsten met de housedeun 'Lilali', waarmee ze later ook in het buitenland een hit had.

Begin 1999 trok Kim naar Australië, bij haar toenmalige vriend Fabio. Daar werd ze ziek, ze verbleef maandenlang in een ziekenhuis in Sydney. Daar kreeg ze voor het eerst morfine.

Televisie en politiek
Haar carrière scheerde daarna geen hoge toppen meer. In 2000 coverde ze met gering succes 'Ca Plane Pour Moi' van Plastic Bertrand, in 2002 nam ze deel aan Eurosong, een jaar later speelde ze een rolletje in 'Verschoten & Zoon'. In 2007 veranderde ze het geweer van schouder en stond ze op de Oost-Vlaamse kamerlijst voor Lijst Dedecker. Wegens gezondheidsproblemen trok ze zich toen echter terug. (br.hln)



03-03-2010 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nana Mouskouri doet afstand van wedde als Europarlementslid

Nana Mouskouri doet afstand van wedde als Europarlementslid

Klik op de foto om 'Only Love' te beluisteren



De wereldberoemde Griekse zangeres wil haar steentje bijdragen in het oplossen van de crisis in haar land.



Nana Mouskouri schenkt haar wedde als Europarlementslid aan de Griekse staat, die gebukt gaat onder een zware crisis. Dat heeft het Griekse ministerie van Financiën bekendgemaakt. De bekende Griekse zangeres zetelde van 1994 tot 1999 in het Europees parlement in Straatsburg voor de conservatieve partij Nieuwe Democratie en trekt nog altijd een fors Europees 'pensioen'.


Volgens de pers had Nana Mouskouri het in een brief aan het ministerie over "haar plicht tegenover het vaderland". Ze zegt afstand te willen doen van haar parlementaire wedde om "het publieke budget niet te belasten zolang het land niet uit de economische crisis is". Ze is ook erg bezorgd om het imago van haar land. "Ik wil niet dat Griekenland behandeld wordt als een kanker," zegt ze in een Griekse krant.



03-03-2010 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen (ex-K3) trouwt op 12 juni in haar tuin met agent

"Kathleen (ex-K3) trouwt op 12 juni in haar tuin met agent"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kathleen.jpg?t=1267611165



Kathleen Aerts stapt in het huwelijksbootje met haar politieagent Steven. De ex-zangeres van K3 staat op 12 juni voor het altaar met de man die ze vorig jaar leerde kennen. Het koppel heeft een originele plaats bedacht om elkaar het ja-woord te geven: in de tuin van Kathleen. Dat schrijft Dag Allemaal.


Vorig jaar verdween Kathleen Aerts (31) uit de belangstelling, nadat ze uit K3 was gestapt. Kort daarna viel ze in een plaatselijk café voor de charmes van politieagent Steven. Kathleen had eerder een tijdlang een relatie met Studio 100-regisseur Jasper Verheugd, maar in 2005 ging het koppel uit elkaar.



03-03-2010 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik walg van onenightstand: maar met 2 mannen geslapen

Ik walg van onenightstand: maar met 2 mannen geslapen

Sexy Megan Fox heel openhartig


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/6/8/media_xl_3605468.jpg?20100303063109



Ze werd al meermaals tot meest begeerlijke vrouw van de planeet verkozen, maar toch vogelt Megan Fox absoluut niet wild in het rond. Hoewel de halve (mannelijke) wereldbevolking met een vingerknip aan de voeten van haar sexy lijf zou vallen, deelde de 23-jarige actrice naar eigen zeggen nog maar met twee mannen de lakens. "Ik walg echt van onenightstands." Dat onthult een erg opgenhartige Fox in de Britse versie van Harper's Bazaar Magazine.

Naast haar huidige partner Brian Austin Green, de gewezen acteur van Beverly Hills 90210, was de andere gelukkige haar jeugdlief. "Ik kan echt niet vrijen met iemand die ik niet liefheb. Nooit of te nimmer. Ik word al ziek van het idee alleen. Ik ben zelfs nog niet in de buurt van een onenighstand gekomen."

Opvoeding stiefzoon
De ster van Transformers prijkt wereldwijd halfnaakt in pikant ondergoed van Armani op gigantische reclameborden, maar haar privéleven is minder bewogen. "Ik ben op onze ranch in Californië vooral bezig met de opvoeding van mijn achtjarige stiefzoon Kassius. Ik ben er al voor hem sinds zijn derde en hij kan zich geen leven zonder mij herinneren. Ik voel me verantwoordelijk voor hem en ik sta aan zijn zijde: van de verhaaltjes bij het slapengaan tot de scholencross."



   http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/5/7/media_l_3605467.jpg?20100303063007



Media geholpen

Toch geeft Megan Fox toe dat ze zelf schuldig is aan haar imago van mannenverslindster. "Wat ik het meeste betreur, is dat ik de media heb geholpen om een cartoonfiguur van mij te maken. Ik betreur niet wat ik heb meegemaakt, maar wel de manier waarop ik ermee ben omgegaan."

Eerste seksscène
Later dit jaar komt haar nieuwe film 'Jonah Hex' (een soort bovennatuurlijke western) uit en daarin speelt Megan Fox haar allereerste seksscène. "Ik had gelukkig mijn ondergoed nog aan en bovendien droeg ik siliconen bedekkingen over mijn borsten. Mijn lichaamsdelen zijn het enige wat nog echt van mij is. De rest is al lang van de wereld." (br.hln)



03-03-2010 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smithsonian hoeft "historische" kledij OJ niet

Smithsonian hoeft "historische" kledij OJ niet


http://img714.imageshack.us/img714/2598/ojsimpson.jpg



Ondanks hun zogenaamd historisch belang wil het Amerikaanse Smithsonian-museum de kleren van O. J. Simpson niet hebben. De voormalige American football-ster had volgens VS-media het museum de kledij aangeboden die hij droeg de dag van zijn vrijspraak.
 
De dubbele moord die de occasionele filmacteur medio de jaren '90 pleegde én de vrijspraak die volgde op zijn proces, verhitten blijkbaar niet alleen destijds de gemoederen. In het geval het museum de "vrijspraakkledij" toch aanvaardt, zal zij niet uitgestald worden, zo deelde een medewerker van het Smithsonian aan de internetdienst tmz mee.
 
De "live" uitzending in 1994 van de achtervolging van Simpson door politiehelikopters nadat die zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend had omgebracht, geldt nog steeds als een hoogtepunt van infotainment.
 
Het Smithsonian in Washington D.C. verzamelt historische artefacten zoals de onafhankelijkheidsverklaring, de rode schoentjes van Judy Garland uit "The Wizard of oz" of het kosmische pistool van de heer Spock uit de tv-reeks "Starship Enterprise".



03-03-2010 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter lost nieuwe namen, al 60.000 tickets deur uit

Werchter lost nieuwe namen, al 60.000 tickets deur uit

Klik op de foto om 'Papillon' van Editors te beluisteren



Editors is een van de twintig nieuwe namen die gelost werden.


Het heeft een hele tijd geduurd, maar de organisatie van Rock Werchter heeft een boel nieuwe namen gelost voor deze zomer. En niet van de minste. Staan begin juli onder meer op de wei in Werchter: Editors, Them Crooked Vultures, Skunk Anansie, Crookers, Wolfmother en The Black Box Revelation. De headliners van Rock Werchter werden de voorbije weken en maanden al bekend gemaakt.

Pearl Jam, Green Day, Muse en Rammstein waren de eerste namen die de wereld werden ingestuurd en dat heeft de voorverkoop geen windeieren gelegd. Rock Werchter is nog vier maanden van ons verwijderd en toch zijn er al 50.000 combitickets en 10.000 dagtickets verkocht. Het lijkt er dus op dat het grootste festival van België sneller dan ooit uitverkocht zal zijn. Snel zijn is dus de boodschap. (sps)

Voorlopige affiche:
Donderdag
Main Stage: Faithless - Muse - Phoenix - Skunk Anansie
Pyramid Marquee: Crookers - Bloody Beetroots Deathcrew 77 (live) - La Roux - The XX - Kyteman's Hiphop Orchestra

Vrijdag
Main Stage: Green Day - Editors - 30 Seconds To Mars - Rise Against
Pyramid Marquee: LCD Soundsystem - Jack Johnson - The Gaslight Anthem

Zaterdag
Main Stage: Rammstein - P!nk - The Ting Tings - Gossip
Pyramid Marquee: Booka Shade - Empire of the Sun - Florence + The Machine - The Temper Trap - Delphic

Zondag
Main Stage: Pearl Jam - Them Crooked Vultures - Alice in Chains - Wolfmother
Pyramid Marquee: Vitalic & V Mirror Live - The Black Box Revelation


Tickets voor Rock Werchter 2010 zijn te koop via 0900/2.60.60 of www.proximusgoformusic.be. Meer info op www.rockwerchter.be



03-03-2010 om 10:22 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie verdient hoeveel in de muziekbusiness?

Wie verdient hoeveel in de muziekbusiness?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/muziek-koffer.jpg?t=1267544027


Wie verdient hoeveel in de muziekbusiness? Billboard zocht de grootste verdieners uit de muziekindustrie bij elkaar: een overzicht.

Billboard is een van de belangrijkste Amerikaanse weekbladen voor de muziekindustrie. Het bracht de concertopbrengsten, de verkoop van albums en internetdownloads en ringtonedownloads in rekening. Nadien werd er op basis van de gemiddelden een lijst met de 40 grootste verdieners aangelegd.

U2 op één
U2 zou dit jaar een slordige 80 miljoen euro (108 miljoen dollar) hebben opgestreken. Bruce Springsteen pakt zilver met 47,2 miljoen euro (of 57 miljoen dollar). Madonna eindigt als derde met zo'n 35 miljoen euro (47 miljoen dollar). AC/DC en Britney Spears sluiten de top vijf af.

Miley Cyrus en Kings of Leon maken voor het eerst hun opwachting in de lijst. Cyrus is knap 21ste met 15 miljoen euro, Kings of Leon strandt op een 25ste plaats met zo'n 11 miljoen euro. De Jonas Brothers, die niet meer aan hun proefstuk toezijn in deze lijst, pakken de 6de plaats.

Maar ook gevestigde waarden zoals Coldplay (7de) en Céline Dion (26ste) laten zich niet onbetuigd. Bette Midler sluit de top 40 af



De 40 best verdienende artiesten volgens Billboard


1. U2     80 miljoen euro
2. Bruce Springsteen     42,7 miljoen euro
3. Madonna     34,9 miljoen euro
4. AC/DC     32,2 miljoen euro
5. Britney Spears     28,7 miljoen euro
6. Pink     26,8 miljoen euro
7. Jonas Brothers     24,8 miljoen euro
8. Coldplay     20,2 miljoen euro
9. Kenny Chesney     19,6 miljoen euro
10. Metallica     19 miljoen euro
11. Fleetwood Mac     18,3 miljoen euro
12. Nickleback     17,5 miljoen euro
13. Beyonce     17,3 miljoen euro
14. Elton John     16,3 miljoen euro
15. Miley Cyrus     15,8 miljoen euro
16. Il Divo     15,5 miljoen euro
17. Dave Matthews Band     14,8 miljoen euro
18. André Rieu     14,4 miljoen euro
19. Rascall Flatts     13,3 miljoen euro
20. Michael Jackson     12,8 miljoen euro
21. Taylor Swift     12,7 miljoen euro
22. Depeche Mode     11,9 miljoen euro
23. Billy Joel     11,6 miljoen euro
24. Trans-Siberian Orchestra     10,8 miljoen euro
25. Kings of Leon     10,65 miljoen euro
26. Céline Dion     10,6 miljoen euro
27. Brad Paisley     10,5 miljoen euro
28. Keith Urban     10,3 miljoen euro
29. Tina Turner     9,8 miljoen euro
30. Lil' Wayne     9,6 miljoen euro
31. Paul McCartney     9 miljoen euro
32. Green day     8,9 miljoen euro
33. Toby Keith     8,8 miljoen euro
34. Kiss     8,7 miljoen euro
35. Cher     8,4 miljoen euro
36. Andrea Bocelli     7,9 miljoen euro
37. Phish     7,4 miljoen euro
38. Bob Dylan     7,1 miljoen euro
39. Leonard Cohen     7 miljoen euro
40. Bette Midler     6,9 miljoen euro



02-03-2010 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische Doors op Suikerrock Kick-Off

Legendarische Doors op Suikerrock Kick-Off

Klik op de foto om 'Touch Me' te beluisteren



Robbie Krieger en Ray Manzarek van The Doors komen naar Tienen.



Twee leden van de originele legendarische Doors komen zowaar naar Suikerrock in Tienen. Ray Manzarek en Robby Krieger, concerteren op dinsdag 20 juli op de Grote Markt van Tienen tijdens de Suikerrock Kick-off, een aparte concertavond die een tiental dagen voor de start van het eigenlijke Suikerrockfestival plaatsvindt. Manzarek en Krieger spelen die avond met Brett Scallions (Fuel), baslegende Phil Chen (Rod Stewart, Bob Marley) en drummer Ty Dennis.
 



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/The-Doors-1.jpg?t=1267528522




Naast The Doors, die al hun hits zullen brengen, treden tijdens de Suikerrock Kick-Off ook nog John Fogerty van de vroegere Creedence Clearwater Revival en ZZ Top op. Suikerrock zelf heeft plaats van donderdag 29 juli tot zondag 1 augustus. Voorlopig zijn enkel drie namen van de affiche bekend. De Kreuners, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show concerteren alle drie op zondag 1 augustus.



02-03-2010 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp wil wijnboer worden

Johnny Depp wil wijnboer worden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Johnny-Depp-3.jpg



Johnny Depp is een echte romanticus. De Hollywood-ster droomt ervan om in het zuiden van Frankrijk, waar hij samen met zijn vriendin Vanessa Paradis en hun kinderen woont, wijnboer te worden. Dat vertrouwde hij toe aan het Franse magazine VSD.
 
"Het is eigenlijk een geheim, maar een van m'n grootste dromen is om wijn te gaan maken. Vooral voor eigen gebruik, niet om te commercialiseren. Waar ik woon, in Var (zuidoosten van Frankrijk), is het erg interessant om wijn te oogsten, vooral rosé. Maar ik verkies rode wijn", aldus Johnny Depp die binnenkort te zien is in 'Alice in Wonderland' van Tim Burton.
 
"Frankrijk heeft me alles gegeven. Een fantastische familie, maar ook een evenwicht dat ik lang heb moeten missen. Met Vanessa en de kinderen woon ik in een soort gehucht in het zuiden van Frankrijk. Een echt paradijs. Het is een domein van ongeveer 15 hectare en weet je wat ik daar doe? Absoluut niets", geniet Depp.


02-03-2010 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne neemt afscheid van fans in aanloop naar celstraf

Lil Wayne neemt afscheid van fans in aanloop naar celstraf

Klik op de foto om 'My Life ft' te beluisteren





Rapster Lil Wayne, die aankijkt tegen een celstraf van een jaar, neemt afscheid van zijn fans en mede-artiesten in een reeks video's.

Vuurwapen
De 27-jarige rapper zal naar alle verwachting worden opgesloten in de New Yorkse gevangenis Rikers nadat hij schuldig pleitte op wapenbezit. De aanklacht kwam er nadat twee jaar geleden een geladen vuurwapen gevonden werd in zijn tourbus.

Uit een video die hij aan muziekzender MTV bezorgde, blijkt dat Lil Wayne het beste probeert te maken van zijn laatste dagen op vrije voeten. Zo zegt hij dat hij het voorbije weekend zeven muziekvideo's opgenomen heeft met collega's.

Lil Wayne, die voor de burgerlijke stand Dwayne Michael Carter Jr. heet, is een van de grootste namen in de hiphopscene. Zo werd zijn 'Tha Carter III' het bestverkochte album van 2008, en stak hij vorig jaar vier Grammy Awards op zak.



02-03-2010 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse rel rond Spartacus

Engelse rel rond Spartacus

Klik op de foto om de trailer van Spartacus te bekijken



Lucy Lawless  en John Hannah in 'Spartacus: Blood And Sand'.


In Groot-Brittannië doet de tv-serie 'Spartacus: Blood And Sand' veel stof opwaaien. De voornaamste reden: te veel bloot en expliciete seks. In Nederland start RTL5 deze maand met de serie, voor de digitale tv-kijkers in België wordt het wachten op Prime.

Kijkcijfers
Spartacus is eigenlijk een beroemde film uit 1960 van regisseur Stanley Kubrick met Kirk Douglas, Laurence Olivier and Peter Ustinov. De tv-serie die er door de Amerikaanse zender Starz nu van gemaakt is, mikt duidelijk niet op het artistieke niveau, maar op de kijkcijfers. Daarbij hoort naakt, net als bruut geweld en veel bloed, zoals het er in de Romeinse tijd dikwijls aan toe ging.

Lucy Lawless
Maar de preutse Engelsen staan snel op hun achterste benen en begrijpen niet dat een Britse acteur als John Hannah zich laat lenen voor zulke vulgaire tv. De seks in de serie bestaat naast de vele naakte lichamen in erotische getinte badscènes ook uit een Romeinse orgie, in alle detail gefilmd. Ook Lucy Lawless, bij ons bekend als de veel kindvriendelijkere 'Xena: Warrior Princess', geeft zich helemaal bloot in de serie. "Hiervoor zetten de Britten geschokt hun toestel uit, dat weet ik zeker'', wist Lawless op voorhand al.



02-03-2010 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse filmmaker Panahi gearresteerd

Iraanse filmmaker Panahi gearresteerd


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jafar-Panahi.jpg?t=1267525674
Jafar Panahi in 2006 met zijn Zilveren Beer voor 'Offside'.


De gerenommeerde Iraanse regisseur Jafar Panahi is volgens tegenstanders van het regime in Teheran opgepakt. Websites van de oppositie citeerden de zoon van de filmmaker dat Panahi samen met zijn echtgenote, zijn dochter en "andere dissidenten" gisteravond werd gearresteerd.
 
In totaal werden 18 mensen tijdens een privébijeenkomst in de woning van Panahi opgepakt en weggevoerd naar een niet nader genoemde plaats. Een officiële bevestiging van het nieuws is er voorlopig niet.
 
Panahi (49) was in februari als eregast op de 60ste Berlinale uigenodigd, maar kreeg geen uitreisvisum. Hij wordt internationaal beschouwd als een van de belangrijkste onafhankelijke regisseurs van Iran. In 2000 won hij voor zijn prent 'The Circle' de Gouden Leeuw van Venetië, met 'Offside' in 2006 haalde hij de Zilveren Beer van Berlijn.



02-03-2010 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shrek 4 zal Tribeca filmfestival openen

'Shrek 4' zal Tribeca filmfestival openen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Shrek-4.jpg?t=1267526562



Het jaarlijkse filmfestival in New York, dat in 2002 werd opgericht in de nasleep van 9/11, zal openen met de vierde 'Shrek'-film, zo meldt Access Hollywood.


De film, met de stemmen van onder meer Eddie Murphy, Cameron Diaz en Antonio Banderas, gaat in mei in première. Hij wordt aangekondigd als de laatste in de reeks en wordt de eerste die ook in 3D wordt uitgebracht.


02-03-2010 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer fopt topless Tatjana Simic

Frans Bauer fopt topless Tatjana Simic



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tatjana-Simic.jpg?t=1267525004



Tatjana Simic is met open ogen in een grap van Frans Bauer getrapt. De actrice dacht model te staan voor een borstbeeld, maar het  ging om een grap voor het programma 'Banana Split'.

Borstbeeld
"Ik was zo vereerd met het verzoek. Ik had echt geen argwaan", vertelt Simic in De Telegraaf. "Zelfs niet toen de kunstenares onthulde dat het letterlijk om een borstbeeld zou gaan, dus een beeld van mijn borsten. Daar was ik ten slotte beroemd om geworden."

Specie wordt niet stijf
"Ik werd met naakt bovenlijf in een soort bak gezet waar lauwe kunststof in werd gegoten", legt Tatjana uit. "Ik moest daar een halfuur in blijven staan. Maar het spul werd maar niet hard. Intussen kwamen een mannelijk naaktmodel en een schilderklas in het atelier. Ik kreeg het steeds benauwder."

"Toen ook de kunstenares nog met de fabrikant ging bellen om te checken waarom de verharding niet optrad, wilde ik er eigenlijk uit. Maar toen kwam Frans Bauer". Simic kon lachen om de grap. Wel gaf ze toe enigszins teleurgesteld te zijn dat er niet echt een borstbeeld is gemaakt



02-03-2010 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op 17 mei in het Antwerps Sportpaleis

Lady Gaga op 17 mei in het Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om 'Speechless' te beluisteren






Lady Gaga komt op maandag 17 mei met haar extravagante 'Monster Ball Tour' naar het Antwerpse Sportpaleis. De 23-jarige Newyorkse mag de jongste maanden dan vooral omwille van haar excentrieke outfits in de kijken lopen, ze schrijft met het grootste gemak ook aanstekelijke songs en entertaint als de besten. Daarvoor werd ze onlangs nog beloond met maar liefst drie Brit Awards. Vorig jaar stond ze nog op Rock Werchter, haar doorgang in Antwerpen belooft nog grootser en spectaculairder te worden.


Tickets kosten 40, 50, 65 of 85 euro, de voorverkoop start vrijdag 5 maart om acht uur 's morgens.




02-03-2010 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!