Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy zoekt 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

Erik Van Looy zoekt 'De Allerslimste Mens ter Wereld'



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-Slimste-Mens-Ter-Wereld.jpg?t=1267967772


Er komt (voorlopig) geen negende seizoen van de populaire Eén-quiz 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Erik Van Looy presenteert vanaf 6 december wel 'De Allerslimste Mens ter Wereld', een quiz met dé slimste deelnemers van de voorbije seizoenen.

Het gerucht over een super-versie van 'De Slimste Mens Ter Wereld' deed al langer de ronde. Bovendien was het een stille droom van Van Looy om alle finalisten van de voorbije edities het tegen elkaar te doen opnemen. Hoeveel afleveringen de nieuwe reeks zal tellen en welke kandidaten zullen deelnemen is nog niet bekend.

Presentator Erik Van Looy maakte het nieuws bekend tijdens de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. 'De Slimste Mens Ter Wereld' werd bekroond als winnaar in de categorie 'Beste Entertainmentprogramma'. (br.het Nieuwsblad)



07-03-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lost Persons Area' beste debuutfilm op filmfestival San José

'Lost Persons Area' beste debuutfilm op filmfestival San José

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Op de 20ste editie van het Cinequest Film Festival in het Amerikaanse San José is 'Lost Persons Area' van Caroline Strubbe uitgeroepen tot beste debuutfilm. De film die vorig jaar in Cannes de Prijs voor het Beste Scenario wegkaapte, werd er onder veel belangstelling in het Inspire programma vertoond.

'Lost Persons Area' is een internationale co-productie. Vlaams hoofdproducent is Tomas Leyers voor het Brusselse productiehuis Minds Meet. In de hoofdrollen zien we Lisbeth Gruwez, Sam Louwyck, Zoltan Miklos Hajdu en Kimke Desart. In België kwam de film in september in de zalen.

Na zijn wereldpremière in Cannes deed de film al een groot aantal internationale filmfestivals aan. De vertoning op Cinequest was de Amerikaanse première. Over enkele maanden komt 'Lost Persons Area' ook uit in Frankrijk. De internationale rechten worden vertegenwoordigd door het in Parijs gevestigde Umedia.




07-03-2010 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Sparklehorse pleegt zelfmoord

Zanger Sparklehorse pleegt zelfmoord

Klik op de foto om 'sunshine' te beluisteren





Zanger en songwriter Mark Linkous heeft zelfmoord gepleegd. Dat heeft zijn familie aangekondigd.   Mark Linkous  was een Amerikaanse zanger. Hij is het best bekend voor zijn werk met de groep Sparklehorse.

"Het is met grote droefheid dat wij u de dood melden van onze goede vriend en familielid Mark Linkous, die zich vandaag van het leven beroofde. We zijn dankbaar voor zijn tijd met ons en zullen hem voor altijd een plekje geven in ons hart. Moge hij rusten in vrijheid, vrede en geluk. Er is een hemel en een ster voor jou", aldus de familie.

Pijn en lijden
Linkous was niet de vrolijkste jongen op aarde. Een deel van zijn pijn en lijden kon hij kwijt in zijn muziek, maar dat volstond niet. In 1996 werd hij al eens twee minuten dood verklaard na een gevaarlijke cocktail van drank, valium en antidepressiva. Dat gebeurde tijdens een tour na de debuutcd van Sparklehorse, 'Vivadixiesubmarinetransmissionplot'.

Verlamd
Hij overleefde de (onbewuste?) zelfmoordpoging, maar niet zonder schade. De 14 uur bewusteloosheid die volgde op zijn dood, hadden de bloedsomloop in beide benen afgesneden en maakten hem verlamd. Terwijl dokters probeerden zijn benen recht te krijgen, kreeg hij een hartaanval. Vervolgens onderging hij verschillende operaties om zijn beschadigde benen te redden.

Nog 3 cd's
Na dit voorval leek Linkous zich te herpakken. Hij bracht nog drie cd's uit ondanks zijn vrees dat zijn kortstondige dood zijn hersenen (en dus zijn talent om songs te schrijven) had aangetast.

Juridisch gevecht
Onlangs nog raakte hij verwikkeld in een juridisch gevecht met platenfirma EMI over een multimemdiaproject met Danger Mouse en David Lynch. EMI had uiteindelijk toe, en gaf zijn goedkeuring voor de cd ('Dark night of the soul') zoals hij was bedoeld. Ondertussen werkte Linkous nog aan een andere cd, dat zou uitkomen op Anti-Records. Volgens zijn pr-man was het bijna af.



07-03-2010 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder ontving grootste culturele eer Frankrijk

Stevie Wonder ontving grootste culturele eer Frankrijk

Klik op de foto om 'Superstition' te beluisteren





De Amerikaanse zanger Stevie Wonder heeft in Parijs de hoogste culturele onderscheiding in Frankrijk gekregen. "I just called to say: We love you", zei de Franse minister van Cultuur Frédéric Mitterrand bij de uitreiking van het lintje als Commandeur des Arts et des Lettres, als toespeling op een bekende hit van de blinde muzikant.

De vroegere minister van Cultuur Jack Lang had het Motown-icoon in 1981 al eens voorgedragen voor deze onderscheiding, maar de artiest had nooit eerder de gelegenheid gehad om de prijs in ontvangst te nemen.


 
http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/stevie-wonder-1.jpg?t=1267916638



Een ontroerde Stevie Wonder droeg de onderscheiding op aan zijn vier jaar overleden moeder, met wie hij in de jaren zestig voor het eerst de Franse hoofdstad had bezocht. De 59-jarige man kreeg diezelfde avond ook een ander Franse prijs uitgereikt: de 'Victoire de l'Honneur', als bekroning voor zijn volledige oeuvre.

Stevie Wonder heeft wereldwijd 67 miljoen albums verkocht en geldt als een levende muzieklegende.





07-03-2010 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
06-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones nemen wellicht dit jaar nieuw album op

Rolling Stones nemen wellicht dit jaar nieuw album op

Klik op de foto om de Rolling Stones te beluisteren





Steeds minder mensen zitten er écht op te wachten, maar Keith Richards zou "niet verbaasd" zijn mochten hij en Mick Jagger, Ron Wood en Charlie Watts nog dit jaar in de studio gaan om een nieuw album op te nemen.

"Er zijn nog geen welomlijnde plannen voor een album, maar geen van ons wil stoppen. Het zou me niet verbazen mochten we later dit jaar beginnen opnemen", verklaart hij in Rolling Stone. Een tournee om een nieuw album te promoten is hoogst onwaarschijnlijk, stelt Richards, en stadiumshows zijn dit jaar al helemaal uitgesloten. "Misschien vinden we er wel iets anders op. Stadiumshows lijken me niet opportuun meer. Je kan niet eeuwig rondlopen in spannende knalgele broeken".

De 66-jarige Richards moet overigens eens goed lachen met de recente berichten als zou hij de drank hebben afgezworen. "Luister, de geruchten over mijn nuchterheid zijn schromelijk overdreven. En laat het ons daar op houden", grapt hij in het interview.



06-03-2010 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans John Lennon boos op Citroën (en Yoko)

Fans John Lennon boos op Citroën (en Yoko)

Klik op de foto om 'Imagine' te beluisteren






Fans van de in 1980 vermoorde Beatle John Lennon zijn woedend om een tv-reclame van automerk Citroën, waarin Lennon de DS-3 aanprijst. Ze vinden dat de weduwe van Lennon, Yoko Ono, zijn reputatie te grabbel gooit.


In de advertentie zegt Lennon, dat het niet rock'n'roll is als je het verleden kopieert. Je moet iets nieuws te doen, aldus Lennon, die deze woorden ooit gebruikte als kritiek op de heersende nostalgie voor de jaren '60 en '70, aldus The New York Times vrijdag (lokale tijd) op zijn website. Zijn woorden ondersteunen in de nieuwe reclame de slogan voor de DS, die als 'anti-retro' gepresenteerd wordt.


De zoon van Ono en Lennon, Sean, heeft via Twitter laten weten dat het niet om het geld te doen was, maar om de nagedachtenis aan Lennon levend te houden.



06-03-2010 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller niet welkom op paasfeest van Kate Moss

Sienna Miller niet welkom op paasfeest van Kate Moss


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sienna-Miller.jpg?t=1267894617
Jude Law


Kate Moss heeft Jude Law uitgenodigd voor het paasfeest dat ze volgende maand organiseert, maar zijn vriendin Sienna Miller is niet welkom. "Overdag wordt een grote eierjacht georganiseerd en 's avonds is er voor de volwassenen een groot feest", vertelt een vriend. "Dit jaar draait alles rond 'Alice in Wonderland'."



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kate-moss-2.jpg?t=1267894675
Kate Moss


Vrienden van Moss probeerden haar nog van idee te veranderen, maar haar besluit staat vast: Sienna Miller komt er niet in. "Kate staat heel dicht bij Rhys Ifans, de ex van Sienna. Ze wil geen tijd doorbrengen met iemand die zijn hart gebroken heeft", aldus de bron.


Sienna kreeg al een waarschuwing toen ze nog maar net met Rhys begon te daten. "Als je hem pijn doet, heb je er een vijand voor het leven bij", klonk het toen uit de mond van Moss. Blijkbaar was daar geen woord van gelogen.



06-03-2010 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole krijgt 5,5 miljoen voor autobiografie

Cheryl Cole krijgt 5,5 miljoen voor autobiografie

Klik op de foto om 'Fight For This Love' te beluisteren



Voor het eerst sinds haar aangekondigde scheiding trad Cheryl gisteren live op in de Deense 'X Factor'.


Kijk, soms is het wél leuk om bedrogen te worden. Tenminste als je bekend bent en de rest van de wereld graag wil weten hoe je daar mee omgaat. Het overkomt Cheryl Cole, het Britse zangeresje dat schromelijk horens werd gezet door haar voetballende vent Ashley. Uitgeverijen zijn een biedingsoorlog begonnen opdat Cheryl haar wedervaren toch maar bij hen zou uitbrengen. Het hoogste bod staat voorlopig op 5,5 miljoen euro


Grote Britse uitgeverijen zoals Random House, Penguin en HarperCollins hebben al bij Cheryl aangeklopt met een vette cheque onder de arm.


Volgens insiders is de competitie zo hard dat het winnende bod wel eens het hoogste zou kunnen zijn dat ooit werd geschonken aan de memoires van een celebrity. Ter vergelijking: Tony Blair kreeg 5,5 miljoen euro voor zijn autobiografie 'The Journey', die in september uitkomt.



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cheryl-Cole-1-1.jpg?t=1267893431



Cheryl, die ocharme 26 is, zou nog meer uit de brand kunnen slepen. Tenminste als ze bereid is alles te onthullen over de breuk met Ashley en haar leven als jurylid in 'X Factor'. Uitgevers zien haar levensverhaal immers als een modern sprookje. Cheryl groeide op in een arme wijk in Newcastle en werd een van de populairste Britse entertainers als zangeres van Girls Aloud. Voeg daar haar huwelijk met Chelsea-voetballer Ashley Cole bij, die het al die tijd blijkbaar niet kon laten andere vrouwen binnen te draaien, en je hebt alle ingrediënten voor een bestseller.


Vooralsnog is Cheryl volgens haar woordvoerder niet eens van plan haar memoires aan het papier toe te vertrouwen. Ze is nog volop bezig met de voorbereiding van haar scheiding. Volgende week vliegt ze naar Frankrijk om met Ashley te praten, die in Biarritz wordt behandeld aan een kwetsuur. Ze heeft hem al laten weten dat hij welgeteld vijftien minuten krijgt en dat hij haar niet mag aanraken.



06-03-2010 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum krijgt radioshow

Jamie Cullum krijgt radioshow

Klik op de foto om 'Don't Stop The Music' te beluisteren






De Britse jazzrevelatie Jamie Cullum krijgt een eigen programma op BBC Radio 2. Vanaf 6 april zal hij elke dinsdagavond een jazzprogramma presenteren, en dat op de populairste Britse zender. Cullum heeft al wat ervaring in het radio maken. Enkele jaren geleden had hij al een programma op een digitale zender.
Jef Neve, onze Vlaamse jazzheld, kreeg net het omgekeerde te horen. Radiozender Klara besliste zijn wekelijkse jazzy toets uit de programmalijst te schappen. De laatste Neve zal op 22 juni te horen zijn.  (br. Het Nieuwsblad)


06-03-2010 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol op 24 mei in Vorst

Snow Patrol op 24 mei in Vorst

Klik op de foto om 'Just Say Yes' te beluisteren






Snow Patrol geeft op 24 mei een eerste zaalconcert in België. Het Schots-Ierse kwintet, dat een wereldhit scoorde met 'Chasing Cars', zakt dan af naar Vorst Nationaal. Snow Patrol deed eerder, met het nodige succes, al Pukkelpop en Rock Werchter aan.

De groep bestaat inmiddels vijftien jaar en vierde dat met een eerste muzikale biografie. Het album 'Up To Now' brengt een verzameling van dertig nummers, waaronder hun grote hits maar ook onuitgegeven covers waaronder een versie van 'Crazy In Love'.

'Eyes Open'
Snow Patrol zag het daglicht in 1994. Toen gingen ze nog door het leven als 'Polar Bear'. Een EP en twee albums later verandert de groep van naam, naar Snow Patrol, én bezetting. Het blijkt de sleutel tot succes. Van het album 'Final Straw' (2003) verkopen ze meer dan 2 miljoen exemplaren. Die verkoopcijfers worden in 2006 vlotjes overstegen met het album 'Eyes Open'. De single 'Chasing Cars' is een wereldhit. De groep vindt intussen ook haar definitieve vorm met vijf getalenteerde musici onder leiding van stichter Gary Lightbody. Ook album nummer drie 'A Hundred Million Suns' kan overtuigen.

De ticketverkoop van het optreden in Vorst Nationaal start op vrijdag 5 maart op 11u.



05-03-2010 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in Sportpaleis op een kwartier uitverkocht

Lady Gaga in Sportpaleis op een kwartier uitverkocht

Klik op de foto om 'Teeth' te beluisteren






Het concert van Lady Gaga in het Antwerpse Sportpaleis op 17 mei is compleet uitverkocht. De voorverkoop voor het optreden van de Amerikaanse superster begon deze ochtend om 8 uur, ongeveer 15 minuten later waren alle tickets uitverkocht.

De organisatoren onderzoeken nu of er een tweede concert kan georganiseerd worden. Wie wil, kan zich alvast registreren op een wachtlijst via www.proximusgoformusic.be. De zangeres scoorde wereldhits met onder meer Poker Face en Paparazzi.




05-03-2010 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice Cooper, Anthrax en Papa Roach op Lokerse Feesten

Alice Cooper, Papa Roach en Anthrax op Lokerse Feesten

Klik op de foto om 'Poison' van Alice Cooper te beluisteren



Alice Cooper een van de metalnamen op de Lokerse Feesten.


Het zal donderen aan de Durme: de Lokerse Feesten programmeren deze zomer 'op algemeen en massaal verzoek' voor het eerst een heavy rock- en metaldag.

Op zondag 1 augustus treden genrepionier Alice Cooper, trashveteranen Anthrax en nu-metalband Papa Roach op. Later worden nog twee groepen bekendgemaakt voor deze festivaldag, die uitzonderlijk al om 18u zal starten.

Meer namen voor het tiendaagse zomerfestival, dat plaatsvindt van 30 juli tot 8 augustus, volgen binnenkort. De voorverkoop voor de 36ste editie van de Lokerse Feesten start deze ochtend via  www.lokersefeesten.be.


05-03-2010 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina en Mick Jagger hebben de lakens gedeeld

"Angelina en Mick Jagger hebben de lakens gedeeld"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Angelina.jpg?t=1267796389



Excuseer, Angelina Jolie en Mick Jagger? Jawel, die twee zouden volgens een nieuw boek twee maal met elkaar gesmost hebben. De eerste keer zouden beide sterren van bil gegaan zijn in 1997, net nadat de bloedmooie actrice een rolletje te pakken gekregen had in een videoclip van de Rolling Stones. In 2003 volgde de tweede affaire, en dat is twee jaar vooraleer Brad Pitt in haar leven verscheen. Wie wil, kan er alles over lezen in 'Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story'.

Colin Farrell
Jenny Paul, de biograaf die zes jaar studiewerk verrichtte naar Brangelina, komt met nog een ander verrassend weetje op de proppen. Jolie zou in 2004 ook vier maanden lang afspraakjes gemaakt hebben met Colin Farrell, de Ierse acteur die ze leerde kennen tijdens de opnames van 'Alexander'. Omdat hij te veel dronk en een slecht voorbeeld gaf aan haar zoon Maddox besloot de actrice echter een punt te zetten achter hun relatie.



 
http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Mick-Jagger.jpg?t=1267796442



En dan volgde Brad dus, die ze ook al binnendraaide op een filmset. Geen enkele mannelijke tegenspeler lijkt veilig in haar buurt, en dus valt de onrust van Vanessa Paradis best te begrijpen. Haar Johnny Depp zou in 'The tourist' immers een stomende seksscène in de douche moeten spelen met la Jolie.

Tot slot onthult het boek dat Angelina graag dertien kinderen wil. Brad weet dus nog even wat doen.



05-03-2010 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneijder en van Kasbergen trouwen in oud Spaans kasteel

Sneijder en van Kasbergen trouwen in oud Spaans kasteel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sneijder-en-van-Kasbergen.jpg?t=1267793938



Meer dan waarschijnlijk geven Wesley Sneijder, voetballer bij Inter Milaan, en de Nederlandse celebrity Yolanthe Cabau van Kasbergen elkaar het jawoord in een kasteel in het Spaanse Girona. Het huwelijk tussen de twee zou eind juli of begin augustus van dit jaar plaatsvinden. 'De Telegraaf' weet ook dat als de plechtigheid om een of andere reden niet in het achthonderd jaar oude kasteel kan worden voltrokken, hun voorkeur uitgaat naar Sardinië.

Het kasteel in Girona is eigendom van de Nederlander Albert Diks en is tegenwoordig een viersterrenhotel. Diks is de stichter van het bedrijf 'Beter Bed'. De woordvoerder van het koppel wil het verhaal niet bevestigen. Ook het hotel, dat ten noordoosten van Barcelona ligt, wil niet reageren.



05-03-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paradis verbiedt Depp seksscène met Jolie te doen

Paradis verbiedt Depp seksscène met Jolie te doen

Vanessa wil niet eindigen als Jennifer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/johnny_depp_en_vanessa_para.jpg?t=1267783984




Toen Vanessa Paradis hoorde van de seksscène tussen haar vriend Johnny Depp en Angelina Jolie bij de opnames van 'The Tourist' in Venetië, sloeg ze in paniek. Het doemscenario van wat er tussen Jolie en Pitt gebeurde op de set van Mr & Mrs Smith wil de Franse zangeres en actrice niet meemaken en ze verbood haar Johnny prompt om de vrijpartij te spelen. Ze wil niet eindigen zoals Jennifer Aniston. Wat nu gezongen?

Vanessa Paradis (37) is de moeder van de twee kinderen van Johnny Depp (46) met wie ze al twaalf jaar een hechte relatie heeft. Hoewel de Amerikaanse acteur al maanden geleden het script van de film kreeg,zou Paradis pas nu ontdekt hebben dat er een lange en intense vrijscène tussen Depp en Jolie in 'The Tourist' zit. Depp zou op zoek zijn naar een achterpoortje, maar dat zal niet simpel zijn, want de opnames zijn al dagen aan de gang. Volgens sommige bronnen zou hij Brad Pitt of Leonardo DiCaprio al voorgesteld hebben als vervangers.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Vanessa-Paradis.jpg?t=1267784306
De Franse zangeres en actrice is heel achterdochtig na wat er gebeurde tussen
 Pitt en Jolie in Mr & Mrs Smith.




Wat zit er dan juist in die bewuste scène? Het gaat om een stomende vrijscène in de douche. Johnny Depp speelt Frank Taylor die de Interpol-agente Cara Mason (gespeeld door Jolie) verrast wanneer ze naakt onder de douche staat en vervolgens lange tijd verwent. Het Amerikaanse magazine Life & Style citeert uit het script: "Als hij in de douche stapt, duwt hij haar omhoog tegen het glas en grijpt haar naakte en gladde lichaam vast. Hij kust haar passioneel. Zij kust hem op haar beurt vurig, terwijl ze haar druipende benen rond zijn lijf klemt."


De opnames van 'The Tourist' lopen duidelijk niet van een leien dakje. Charlize Theron en Sam Worthington haakten eerder al af. Die laatste was zelf al de vervanger van Tom Cruise, maar Worthington zag de hoofdrol plots zelf niet meer zitten. Nu dreigt de film ook Johnny Depp te verliezen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.



05-03-2010 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur trekt klacht in en excuseert zich bij Naomi Campbell

Chauffeur trekt klacht in en excuseert zich bij Naomi Campbell


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Naomi-Campbel.jpg?t=1267782029



De chauffeur van Naomi Campbell die de ex-mannequin ervan beschuldigde hem geslagen te hebben, heeft zijn klacht  ingetrokken en zijn excuses overgemaakt aan het topmodel. De chauffeur zegt "overdreven gereageerd" te hebben en dat het om een "misverstand" gaat.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/chauffeur-van-Naomi-Campbel.jpg?t=1267781857


Campbell liet onmiddellijk in een persbericht weten dat ze de excuses van haar chauffeur aanvaardt en dat ze onder de hele zaak een streep wil zetten.



05-03-2010 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen is mama geworden van June

Ann Van Elsen is mama geworden van June


http://img189.imageshack.us/img189/1051/annvanelsenmamavanjune.jpg


Ann Van Elsen en vriend Gunter Van Handenhoven zijn donderdagmiddag de trotse ouders geworden van dochter June. Het meisje kwam om 12.45 uur op de wereld.

June weegt 2,310 kilogram en is 45,5 centimeter groot. Zowel moeder als dochter stellen het goed.

Het meisje is het eerste kindje van de ex-Miss België en haar man, voetballer Gunter Van Handenhoven. “’t Is helemaal de Gunter”, vertelde een dolgelukkige Ann Van Elsen aan haar collega Dave Peters op MNM. "Er bestaat op dit moment maar één ding en dat is ons kindje."




05-03-2010 om 09:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen Elin Nordegren trekt toch weer in bij Tiger Woods

Bedrogen Elin Nordegren trekt toch weer in bij Tiger Woods


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elin-Nordegren-Tiger-Woods.jpg?t=1267725815


Letterlijk ontelbare keren bedrogen, trekt de mooie Zweedse Elin Nordegren weer in bij haar echtgenoot en schatrijke topgolfer Tiger Woods. Na drie maanden van scheiding en afkicken van zijn seksverslaving ziet 'seriebedrieger' Tiger zich dan uiteindelijk toch verenigd met zijn vrouw. Dat meldt RadarOnline.

Nordegren woonde al een tijdje in een ander huis niet zo ver van hun knusse nestje in Florida. Volgens RadarOnline had het koppel een gesprek van drie uur in dat nestje, dat ze voorheen samen betrokken. En ze zouden beslist hebben weer samen te hokken. Woods kuste Nordegren tot driemaal toe - dat is drie keer! - op de wang en er werd ook wat geknuffeld. Een teken van verzoening na vijf maanden kwelling, denkt de website.

Met Thanksgiving ontdekte Nordegren dat manlief naast de pot pieste met Rachel Uchitel. Deze dame bleek het topje van de ijsberg, die niemand waarschijnlijk ooit helemaal zal ontwar(r)en. De Zweedse stoot werd boos, Woods sloeg op de vlucht en botste tegen een boom. Het begin van de onthulling van zijn seksuele mega-exploten.

Drugs
Woods ging in sekstherapie, zes weken lang. Een keer vloog zijn echtgenote zelfs over om mee te werken aan de 'revalidatie' van Woods. Vorige week ging het gezin - met ook twee kindjes - dan voor het eerst nog eens op uitstap.

Tijdens zijn verblijf in de sekskliniek zou Woods de schuld van zijn rondvogelen gestoken hebben op zijn drugsverslaving. De drugs zouden zijn inschattingsvermogen aangetast hebben. Dat beweert een anonieme bron aan RadarOnline. Volgens zijn seksspeeltjes hield Tiger wel van een leuke mix van seks en drugs om het plezier nog te vergroten.

In zijn door professionals uitgeschreven en geregisseerde speech vorige maand, benadrukte Woods dat hij nooit drugs nam om zijn golfprestaties te verbeteren. Die hield hij dus blijkbaar voorbehouden aan die andere kleine balletjes.



04-03-2010 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den droad' bestaat: actrice Viv Van Dingenen heeft hem

Den droad' bestaat: actrice Viv Van Dingenen heeft hem

Om de clip 'den draad in de gloria' te bekijken klik op de foto






Wie heeft zich indertijd niet kapot gelachen met de sketch van 'den droad' uit 'In de Gloria'? Voor actrice Viv Van Dingenen - de meest recente partner van Witse - is het echter allemaal niet zo geestig. Zij blijkt écht last te hebben van iets soortgelijks: een ingebeelde navelstreng. "Ik dacht meteen toen ik Frank Focketyn den droad op tv zag doen: 'Oef, ik ben niet de enige!'", zegt ze aan Humo.

Op de trap en in de auto
De ingebeelde navelstreng van de actrice hangt aan haar vast en loopt door tot in het oneindige. "Op de trap van mijn vorige appartement was het een heel gedoe, maar ik vond uiteindelijk een systeem met draaien en keren dat werkte", vertelt ze in het weekblad. Ook als ze in de wagen stapt, merken haar intimi op dat de navelstreng in de weg zit.

Hij is gebleven
Sinds 'In de Gloria' kan Van Dingenen er ongehinderd over praten. Ze dacht dat haar 'draad' daarmee zou verdwijnen, "maar hij is er nog altijd". Gelukkig kan ze er soms wel zelf om lachen, bekent ze nog.

De actrice, die haar tv-carrière in Thuis begon, heeft overigens nog andere dwangneuroses, zoals smetvrees. "Vooral bij stress steken die dwangneuroses de kop op, daarna zijn er periodes dat ik niets gewaar word".



04-03-2010 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw speelt hoofdrol in tragikomische homofilm

Paul de Leeuw speelt hoofdrol in tragikomische homofilm


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/paul_de_leeuw.jpg?t=1267725470



Paul de Leeuw heeft de hoofdrol bemachtigd in de film "Alle tijd" van regisseur Job Gosschalk. De tv-presentator vervult de rol van de chaotische Maarten, die hunkert naar een onbereikbare jongere man. Ook gaat de film over de relatie met zijn zusje en zijn opvattingen over echte vriendschap, maakte Independent Films donderdag bekend.
 
Volgend voorjaar
Gosschalk liet weten dat hij bij het werken aan het script vanaf het begin al Paul de Leeuw in zijn hoofd had. "Voor mij is er geen andere Maarten dan Paul." De film moet volgend voorjaar te zien zijn in de bioscoop.
 
De casting voor de andere rollen is nog in volle gang. De opnames voor de romantische tragikomedie beginnen in mei.
 
Job Gosschalk maakt met Alle tijd zijn debuut als speelfilmregisseur. Gosschalk is vooral bekend als castingdirector.



04-03-2010 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!