Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen barst in tranen uit op podium

Lily Allen barst in tranen uit op podium

Klik op de foto om het opstootje te bekijken






Lily Allen is spontaan een potje beginnen huilen omdat twee mannen tijdens haar concert met elkaar begonnen te vechten. De Fuck You-zangeres trad op in de Londense O2-arena toen er in de zaal een opstootje ontstond. De tranen bengelden bij de zangeres over de wangen toen ze het podium afliep.

Toen de ruzie begon, waren de bodyguards van Lily snel te plaatse om de twee mannen uit elkaar te houden. Lily vertrok meteen backstage. Na een adempauze van twee minuten verscheen de zangeres met een betraand gezicht weer op het podium. "Dit is de vreselijkste vorm van geweld," sprak Lily het publiek toe. "Het is f*cking ziek en jullie zouden je moeten schamen."

Lily maakte haar concert daarna gewoon af. Het nummer 'Fuck You' droeg de zangeres op aan David Cameron van de Britse Conservatieve Partij. Vorige week liet de politicus in de pers weten dat hij niet wilde dat zijn zesjarige dochter nog langer naar de muziek van Lily luisterde.



09-03-2010 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot: Vreselijk dat Fawcett niet genoemd werd op Oscars

Echtgenoot: "Vreselijk dat Fawcett niet genoemd werd op Oscars"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/farrah-fawcett.jpg?t=1268165922



Ryan O'Neal vindt het vreselijk dat zijn vrouw Farrah Fawcett niet is genoemd tijdens het herdenkingsmoment op de Oscars. Hij is niet de enige: verschillende media vielen gisteren over het feit dat de blonde Charlie's Angel niet in het rijtje van Michael Jackson, Patrick Swayze en Brittany Murphy werd genoemd.

Op showbizzwebsite TMZ.com spreekt Ryan zijn ongenoegen uit. "Ik ben geschokt. Misschien was ze niet bekend genoeg," zegt hij over de mogelijke reden.

Geen vergissing
Een woordvoerder van de Oscars liet gisteren al weten dat er geen sprake was een vergissing. "Er overlijden meer mensen dan er genoemd kunnen worden", klonk het. Ryan overweegt nu een brief naar de organisatie van de Oscars te schrijven.

Farrah overleed vorig jaar op 25 juni aan de gevolgen van kanker. Ze werd 62 jaar.



09-03-2010 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd wil niet dat songs apart verkocht worden

Pink Floyd wil niet dat songs apart verkocht worden

Klik op de foto om 'The Wall' te beluisteren




Pink Floyds iconische 'Dark Side of The Moon'-cover , hier uitgebeeld in de Londense skyline.


De Britse megaband Pink Floyd is naar een Londens High Court gestapt in verband met de internetrechten van haar muziek en de marketing door platenmaatschappij EMI. Dat heeft meester Robert Howe namens de band bekendgemaakt.
 
Online royalty's
Pink Floyd, bekend van legendarische platen als 'Dark Side of the Moon' en 'The Wall' wil weten waar de groep contractueel met EMI staat. Zo wil de de band nagaan hoe de royalty's op haar muziek online worden berekend.

Voorts wil de groep niet dat EMI individuele songs of tracks fysiek of online verkoopt en die muziek uit de originele albumcontext rukt. Pink Floyd voert aan dat het contract met EMI dit expliciet verbiedt. Volgens de platenfirma slaat de clausule evenwel niet op onlineverkoop van 'shorts' uit het oeuvre van de band.

Pink Floyd tekende al in 1967 bij EMI en werd samen met The Beatles een van de meest succesvolle producten van de maatschappij.



09-03-2010 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greet Rouffaer:

Greet Rouffaer: "Dit doet meer pijn dan de brandwonden"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Greet-Rouffaer-2.jpg?t=1268161263


"Greet Rouffaer is een hardvochtige en egocentrische feeks." De harde woorden van haar ex Jan van den Broek in 'Dag Allemaal' zinderen nog steeds na ten huize van de Wittekerke-actrice. "Dit doet veel meer pijn dan de brandwonden die ik ooit had", klinkt het verslagen in 'Story'.

"Allemaal leugens zijn het", steekt Rouffaer van wal. "Ooit krijgt hij dit gedoe wel terug in zijn gezicht. Ik hoop het alleszins, want ik ben er kapot van. Toen ik zijn woorden las, moest ik overgeven."

"Wie wil er nog met mij samenwerken?"
Ook op professioneel vlak ondervindt de actrice schadelijke gevolgen van de aantijgingen. "Wie wil er nu nog met mij samenwerken? Ik voel onwaarschijnlijk veel pijn. Ik heb mij altijd getoond zoals ik ben, maar dat is nu allemaal beschadigd."

Zelfs winkelen is voor Rouffaer nu een zware beproeving geworden. "Overal hoor ik mijn naam fluisteren. Je ziet ze denken: 'Daar is dat verschrikkelijke mens'. Ik heb mezelf al tussen de producten willen verstoppen. Zo erg is het. Toen ik mijn brandwonden had keken de mensen ook naar mij, maar dit is veel erger."



09-03-2010 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtklappende zijspiegel is 'Het Geluid' op Q-Music

Dichtklappende zijspiegel is 'Het Geluid' op Q-Music


http://img535.imageshack.us/img535/2640/dichtklappendezijspiege.jpg



42 dagen en 545 pogingen deden de luisteraars van radiozender Q-Music erover om 'Het Geluid' te raden. Gisteravond had graafkraanbestuurder Bernard De Rover uit Brugge dan toch prijs: hij ontdekte dat men het geluid van een dichtklappende zijspiegel zocht. Zijn juiste gok leverde de man 55.700 euro op.

Al bij al mag het een wonder heten dat de Q-luisteraars zo lang over de oplossing deden. Al na één dag opperde iemand immers dat het geluid wel eens het 'openklappen' van een autospiegel kon zijn. Verkeerd dus, en daarna duurde het nog meer dan 40 dagen vooraleer iemand op het idee kwam dat de spiegel gewoon de andere kant op ging.


09-03-2010 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Iron Maiden-plaat heet 'The Final Frontier'

Nieuwe Iron Maiden-plaat heet 'The Final Frontier'

Klik op de foto om 'The Number of the Beast' te beluisteren






De legendarische heavy-metalband Iron Maiden heeft de titel van zijn volgende plaat bekend gemaakt. De nieuwe cd - de vijftiende al - wordt 'The Final Frontier' gedoopt.

Release van de plaat is voorzien voor deze zomer. Europese fans die de groep live aan het werk willen zien, kunnen onder meer terecht op het Engelse Sonisphere of Wacken in Duitsland.



09-03-2010 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franz Ferdinand-frontman koestert musicalplannen

Franz Ferdinand-frontman koestert musicalplannen

Klik op de foto om 'No You Girls' te beluisteren






Alex Kapranos, frontman van de Britse band Franz Ferdinand, loopt  met plannen rond om een musical te schrijven. De zanger, die momenteel met zijn groep op tournee is in Australië, verklaarde dat tijdens een interview met radiozender Triple J.

Grote impact
"Het is een idee dat ik een eeuwigheid voor mij heb gehouden", zegt Kapranos, die met een project over een hedendaagse beroemdheid in z'n hoofd zit. "Dat zou een fantastische musical opleveren. Ik zou iets willen schrijven over iemand die vandaag in de kijker loopt of iemand van pakweg de jongste tien jaar die een grote impact heeft gehad."

Kapranos gaf overigens toe dat hij al een concrete naam in zijn hoofd heeft voor de ster over wie musical zou gaan, maar wou die niet kwijt. "Het is geen muzikant", is zijn enige tip.



09-03-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwplannen voor Ronnie Wood?

Trouwplannen voor Ronnie Wood?

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






Ronnie Wood laat er geen gras over groeien, maar dat wisten we eigenlijk al. Volgens de roddelmolen zou hij zijn 30-jarige Braziliaanse schone willen trouwen komende zomer, zo zot ik hij van haar.


"Ronnie denkt dat Ana de vrouw zou kunnen zijn waarmee hij zijn leven wil delen. Ze heeft echt een positieve invloed op hem, ze heeft hem opnieuw doen stoppen met drinken en ze genieten echt van elkaars gezelschap. Ze zijn gelukkig, ook al kijken ze maar naar een filmpje, thuis in de zetel," aldus 'een bron'.

Derde huwelijk
Het zou al het derde huwelijk zijn voor de Rolling Stone. Eerder was hij al 7 jaar getrouwd met het model Krissy, en vervolgens 24 jaar met Jo. Vorig jaar zijn ze gescheiden en sindsdien hervindt Wood zijn derde levensadem in de armen van piepjonge modellen, zoals de 21-jarige Katia Ivanova. De romance eindigde na amper 1,5 jaar met explosieve ruzies. Maar de 30-jarige Ana Aurujo lijkt hem dus wel te bevallen.

"Net die ruzies met Katia doen hem Ana zoveel meer appreciëren. Hij beseft dat er maar weinig vrouwen zijn die zo'n effect op hem hebben, en hij is klaar om zich met haar te verbinden."



09-03-2010 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey zwanger?

Mariah Carey zwanger?

Klik op de foto om 'We Belong Together'te beluisteren






Hollywood heeft weer iets om zich aan op te warmen: de vraag of Mariah Carey al dan niet zwanger is, vormt er het gespreksthema bij uitstek. Volgens showbizzwatchers kwam de diva tijdens de Oscars iets dikker voor de dag dan gewoonlijk. Ook haar borsten zouden -volgens diezelfde specialisten- nóg meer uit de kluiten gewassen zijn.

Carey zelf houdt het mysterie springlevend door te pas en te onpas te verkondigen dat er "iets heel speciaals op komst is". Op feestjes raakt ze bovendien met geen vinger alcohol aan. Wie feestbeest Mariah een beetje kent, weet dat daar een wel héél grondige reden moet voor zijn.



09-03-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophia Loren doopt nieuw cruiseschip in Hamburg

Sophia Loren doopt nieuw cruiseschip in Hamburg


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sophia-Loren-Eros-Ramazzott.jpg?t=1268134416
Eros Ramazzotti, Sophia Loren en de kapitein van het nieuwe schip heffen het glas.


Sophia Loren zou gisteren niet misstaan hebben op de rode loper van de Oscars maar de Italiaanse actrice bevond zich in Hamburg om een nieuw luxueus cruiseschip te dopen. Ook Eros Ramazzotti en Nana Mouskouri waren tijdens de feestelijkheden van de partij.


De Mediterranean Shipping Company had duidelijk kosten noch moeite gespaard om het nieuwste exemplaar van haar vloot, de MSC Magnifica, in te wijden. Talrijke vips waren aanwezig en duizenden mensen genoten van het geboden spektakel in de haven van Hamburg.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/luxueus-cruiseschip.jpg?t=1268134621



Vuurwerk
Na enkele korte speeches knipte Sophia Loren het lint door en werd een fles champagne tegen de boeg gesmeten. Dit was meteen het startsein voor een geweldig vuurwerk boven de rivier de Elbe.

Vier zwembaden
Het nieuwe schip is 293 meter lang en 32 meter breed. Het beschikt over maar liefst vier zwembaden, 17 bars en lounges, 4 restaurants, een cinema en een bowling.




09-03-2010 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlies 'Avatar' komt hard aan in Amazonegebied

Verlies 'Avatar' komt hard aan in Amazonegebied


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Avatar-2.jpg?t=1268133101


Dat de film 'Avatar' bij de Oscaruitreiking de grote verliezer was, kwam niet alleen bij regisseur James Cameron hard aan. Ook voor de strijd tegen de olievervuiling in het Amazonegebied betekent het een tegenslag.

Verscheidene milieuorganisaties, waaronder het Regenwoud Actienetwerk (RAN) en het Netwerk voor de Verdediging van het Amazonegebied, hebben Cameron gevraagd om zijn vele fans te laten weten "dat Pandora fictie is, maar dat wat met de inheemse gemeenschappen van Ecuador gebeurt, harde realiteit is."

In de film wordt Pandora, een maan van de planeet Polyphemus, bedreigd door mensen die daar een belangrijk mineraal willen ontginnen voor de energievoorziening op hun eigen planeet.

Kanker en misvormde baby's
RAN-directeur Rebecca Tarbotton vergelijkt dat met de strijd die inheemse Ecuadorianen voeren tegen oliemaatschappij Chevron. In een al langer dan zestien jaar voortslepend proces eisen ze een schadevergoeding van 27 miljard dollar voor olievervuiling.

Ze stellen dat Texaco, dat in 2001 werd verworven door Chevron, meer dan 18 miljard liter vervuild water in hun leefgebied in het noordoosten van het land heeft laten lopen en dat er ook 17 miljoen liter ruwe olie is gelekt tussen 1964 en 1990. Daardoor raakten de bodem en de rivieren zwaar vervuild. Volgens de eisers heeft dat tot de kanker, misvormde baby's en afgebroken zwangerschappen geleid.

Belofte
Tarbotton herinnerde Cameron zondag aan zijn belofte om de film te gebruiken als inspiratiebron voor milieuactivisme op grote schaal. Alleen verloor 'Avatar' in de categorie beste regisseur en beste film en moest de film zich tevreden stellen met drie Oscars. Daardoor kon Cameron het podium niet op en kreeg niet de kans zich tot het publiek te richten.



09-03-2010 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga geeft extra concert in het Sportpaleis

Lady Gaga geeft extra concert in het Sportpaleis

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Het concert van Lady Gaga op 17 mei in het Sportpaleis was in recordtempo uitverkocht. Wie naast een ticket greep, krijgt een nieuwe kans. De excentrieke popzangeres plant een extra optreden op 18 mei.

De ticketverkoop voor het tweede concert start vrijdag 12 maart.

Gaga-fans in het Verenigd Koninkrijk zijn furieus. De prijs voor een ticket is bijna verdubbeld. Voor de concerten die de popster in mei en juni gaf moesten haar fans tussen de 30 en 40 euro betalen, nu moeten ze tussen de 55 en 85 euro neertellen voor een ticket.

Tickets voor Lady Gaga's tweede concert in het Sportpaleis kosten 50, 65 of 85 euro. (br.Het Nieuwsblad)



09-03-2010 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenor Placido Domingo geopereerd aan darmkanker

Tenor Placido Domingo geopereerd aan darmkanker

Klik op de foto om hem te beluisteren






De Spaanse tenor Placido Domingo is in het Mount Sinai-ziekenhuis in New York geopereerd aan darmkanker en moet nu zes weken rusten. Dat heeft zijn woordvoerster Nancy Seltzer vandaag bekendgemaakt.
 
'Volledig herstel'
De operatie gebeurde vorige week en de 69-jarige zanger kreeg gisteren de toestemming om het ziekenhuis te verlaten. Volgens Seltzer verwachten de artsen dat de zanger "volledig zal herstellen".
 
Placido Domingo wil op 16 april opnieuw op de planken staan in het Scala in Milaan, waar hij 'Simon Boccanegra' van Verdi zal brengen.
Tijdens zijn herstel blijft hij zijn functie uitoefenen als directeur van de opera in Los Angeles en Washington.



08-03-2010 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farah Fawcett 'vergeten' tijdens Oscar-ceremonie

Farah Fawcett 'vergeten' tijdens Oscar-ceremonie




Tijdens de jaarlijkse herdenking voor overleden acteurs tijdens de Oscars, was er één naam die opvallend genoeg ontbrak: namelijk die van Charlie's Angels-actrice Farrah Fawcett. Celebs die vorig jaar overleden als Patrick Swayze, Brittany Murphy en Michael Jackson, werden wel genoemd. De organisatie legt uit: "We noemen helaas niet iedereen elk jaar."

Een woordvoerder van de Oscars legt aan showbizzsite Radar online uit, waarom Farrah niet één van de celebs was, waar even bij stil werd gestaan. "Er overlijden meer mensen dan in dit segment kunnen worden genoemd." Volgens de producent bevat een gemiddeld lijstje honderd namen, waarvan er dertig kunnen worden genoemd. "Dat is niet makkelijk."

Farrah Fawcett overleed vorig jaar op 25 juni, dezelfde dag als Michael Jackson. De blondine overleed op 62-jarige aan kanker. (br.hln)


08-03-2010 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Bernhard plakte postzegels bij IG Farben

"Prins Bernhard plakte postzegels bij IG Farben"


http://img693.imageshack.us/img693/9669/prinsbernhard.jpg


Wijlen prins Bernhard, de vader van de Nederlandse koningin Beatrix, heeft het begin van zijn leven veel mooier gemaakt dan het eigenlijk was. Dat concludeert schrijfster Annejet van der Zijl in haar boek 'Bernhard. Een verborgen geschiedenis', dat ze vandaag presenteerde.
 
'Onderdirecteur' plakt enveloppes dicht
Zo zweeg Bernhard, die in 2004 overleed, over de moeilijke financieel-economische situatie van hem en zijn ouders toen hij zich in 1936 verloofde met prinses Juliana. "Er waren altijd problemen over geld", aldus Van der Zijl. Ook verdraaide Bernhard verhalen over zijn carrière bij de Parijse vestiging van chemieconcern IG Farben. Hij zou daar directiesecretaris of onderdirecteur zijn geweest, maar in werkelijkheid moest hij er brieven nalezen op tikfouten, enveloppen dichtplakken, er postzegels op doen en ze naar de verzendafdeling brengen.
 
Het verhullen van zijn verleden was misschien wel zijn grootste talent, zegt Van der Zijl, die tijdens een vijf jaar durend onderzoek de eerste 34 jaar van het leven van prins Bernhard onder een vergrootglas heeft gelegd. "De mythe die hij om zich heen bouwde, was zijn levenswerk." (br.hln)



08-03-2010 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brengt 'nonkel Oscar' dit duo samen?

Brengt 'nonkel Oscar' dit duo samen?

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oscar-Jake-en-Rache.jpg?t=1268070635

Jake en Rachel vormen een elegant en fotogeniek paar. Maar klikt het ook?



Ze waren enkel voor de avond een duo, maar wie weet zit er wel meer in deze toevallige set-up. Jake Gyllenhaal en Rachel McAdams presenteerden samen een award op de Oscaruitreiking gisteren, en de showbizzblaadjes zien het koppel wel zitten.

Ze zijn beide single, Jake na een breuk met Reese Witherspoon en Rachel al sinds 2007, toen ze brak met collega Ryan Gosling. Ze zijn knap, ze zijn jong en ze kennen de sector. Niets houdt hen tegen...

Gyllenhaal ziet het ook wel zitten. Hij introduceerde Rachel bij zijn vrienden als "Dit is Rachel McAdams, ze is de moeder van mijn kinderen". Als daar maar geen ongelukjes van komen



08-03-2010 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mika speelt Franse onderscheiding kwijt

Mika speelt Franse onderscheiding kwijt

Klik op de foto om 'Rain' te beluisteren






Terwijl Stevie Wonder pas door Frans Cultuurminister Frédéric Mitterand tot Commandeur in de Orde van Kunst en Letteren werd benoemd, verging het Mika minder goed met de erkenning door onze zuiderburen.

Ereteken weg
De Libanees-Britse popster moet in de Daily Star met het schaamrood op de wangen toegeven dat hij het ereteken kwijtspeelde dat bij zijn benoeming tot Ridder in de Orde van Kunst en Letteren hoorde. In Londen bleek het kleinood ineens foetsie.

"Ik verloor het ergens in de buurt van mijn appartement", zegt Mika. "Drie kwartier bracht ik bij het nabijgelegen metrostation door om het terug te vinden, letterlijk op mijn knieën."



08-03-2010 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Harry Potter' uitgedroogd naar het ziekenhuis

'Harry Potter' uitgedroogd naar het ziekenhuis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Harry-Potter.jpg?t=1268061601


Daniel Radcliffe, die Harry Potter vertolkt in de gelijknamige films, kwam vorige week in het ziekenhuis terecht met uitdrogingsverschijnselen. Die waren het gevolg van een maaginfectie, die Radcliffe opdeed tijdens een zakenreis naar New York. Hij werd twee dagen opgenomen.

De maaginfectie zorgde ervoor dat Radcliffe de ziel uit zijn lijf kotste. "Ik dacht dat ik doodging", zou hij later aan een passagier vertellen.

Gisteren pas stapte Radcliffe terug op het vliegtuig naar huis. Hij was in New York voor het Trevor Project, een organisatie die zich inzet voor homo's en transseksuelen.



08-03-2010 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse zanger en acteur Patrick Topaloff overleden

Franse zanger en acteur Patrick Topaloff overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Patrick-Topaloff.jpg?t=1268049106



De Franse zanger en acteur Patrick Topaloff is zondag op 66-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden, zo heeft de woordvoerder van de tournee "Age tendre et têtes de bois" gezegd.
 
Topaloff zong liedjes als het door Claude François in 1971 geschreven "J'ai bien mangé, j'ai bien bu" en "Où t'as mis ma chemise grise", een parodie op "Grease" in duo met Sim.
 
Hij genoot al evenzeer bekendheid als acteur, bijvoorbeeld in "La Brigade en folie" en "Drôle de zèbre" van Guy Lux.


08-03-2010 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscartriomf 'The Hurt Locker' tegen 'Avatar': 6-3

Oscartriomf 'The Hurt Locker' tegen 'Avatar': 6-3



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oscaruitreiking.jpg?t=1268050827



Op de 82ste Academy Awards in Hollywood is 'The Hurt Locker' van Kathryn Bigelow de grote triomfator geworden met zes Oscars tegen slechts drie kleinere voor 'Avatar', de enorme kaskraker van Bigelows ex James Cameron, die ook de persoonlijke eer van beste regisseur aan Bigelow moest laten. Daarnaast werd 'The Hurt Locker' ook tot beste film van 2009 verkozen. Sandra Bullock won bij haar eerste nominatie meteen de Oscar voor beste actrice voor haar rol in 'The Blind Side'. De Oscar voor beste mannelijke hoofdrol ging naar Jeff Bridges voor zijn hoofdrol in 'Crazy Hart'. Het was na vijf nominaties zijn allereerste gouden beeldje ooit.


De avond stond in het teken van het duel 'The Hurt Locker' versus 'Avatar' en pas over halfweg nam die eerste duidelijk afstand. Bij de vierde Oscar had 'The Hurt Locker' zijn eerste gouden beeldje te pakken. Journalist Mark Boal kreeg de Oscar voor beste origineel scenario van de Irakfim. Bij de negende Oscar viel ook 'Avatar' een eerste keer in de prijzen met de beste art direction. Dan kwamen de Oscars voor geluid en in die twee onderlinge duels sloeg 'The Hurt Locker' een kloofje met twee Oscars op rij. Vervolgens sloeg 'Avatar' terug met cinematografie (met de Italiaanse Amerikaan Mauro Fiore) en visuele effecten. Dan haalde Bigelow zelf genadeloos uit met de Oscar voor regie (die haalde ze als eerste vrouw ooit!) en dan ook nog eens beste film. 6-3 voor 'The Hurt Locker' en een overweldigende overwinning.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sandra-Bullock-1.jpg?t=1268050915
Sandra Bullock sloeg toe bij haar eerste nominatie.



Sandra Bullock (45) is de eerste actrice die op enkele dagen tijd tot slechtste en beste actrice werd uitgeroepen. Voor haar rol in de komedie 'All about Steve' kreeg ze de Razzie, vandaag was het bij haar eerste nominatie op de Oscars meteen raak voor haar rol in 'The Blind Side'. De bevallige actrice barstte op het einde van haar emotionele speech in tranen uit.




08-03-2010 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!