Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal vieren verjaardag met verkleedpartij


Heidi Klum en Seal vieren verjaardag met verkleedpartij


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum-en-Seal.jpg?t=1268822475



Het Duitse topmodel Heidi Klum (36) en haar man Seal (47) hernieuwen ter gelegenheid van hun vijfde huwelijksverjaardag hun trouwgelofte. Om dat geen al te droge bedoening te laten worden, willen ze dat al hun gasten verkleed komen als bruid en bruidegom. Dat vertelde Klum aan Eonline.com.
 
Klum en Seal trouwden op 10 mei 2005 op een strand in Mexico. Vorig jaar werd de vierde huwelijksverjaardag gevierd met een uitgelaten feestje in de stijl van de jaren 70, waarbij Klum getooid was met rastavlechten. Een Elvis-imitator nam de trouwgelofte af. Klum en Seal hebben samen drie kinderen. Dochtertje Lou Sulola kwam in oktober 2009 ter wereld. Klum heeft ook nog een dochter uit haar vroegere relatie met de Italiaanse voormalige F1-manager Flavio Briatore.



17-03-2010 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Lindsay Lohan

Vader Lindsay Lohan krijgt (lichte) hartaanval


http://img405.imageshack.us/img405/2503/michaellohan.jpg
Michael Lohan met zijn vriendin.


De vader van Lindsay Lohan heeft een lichte hartaanval gekregen. Michael Lohan moest gisterenmiddag met spoed naar een ziekenhuis in New York gevoerd worden omdat hij zich niet goed voelde. "We waren net teruggevlogen van Miama naar New York", aldus zijn vriendin Kate Major. "Hij was al de hele dag kortademig en zijn bloeddruk was de hoogte in geschoten. Alles wijst op een hartaanval, maar er worden nog steeds testen gedaan."

Vorige week was Michael ook al naar een ziekenhuis getrokken: toen klaagde hij over een stekende pijn in de borst. Toch vloog hij daarna nog van Los Angeles naar Miami om in de Amerikaanse tv-show 'Geraldo' op te duiken. "Ik moet het nu wat rustiger aan doen. Als ik terug in New York ben, moet ik onder het mes", klonk het toen.

Of Lindsay intussen al contact opgenomen heeft met haar vader, is niet geweten. De twee hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden. Twee weken geleden bereikte haar afkeer een hoogtepunt toen Michael nog maar eens rondbazuinde dat ze zich beter zou laten opnemen. "Hij is diegene die in een ontwenningskliniek thuishoort", riposteerde Lindsay toen.



17-03-2010 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah voor de rechter wegens smaad

Oprah voor de rechter wegens smaad


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Oprah-1.jpg?t=1268827181



Oprah Winfrey moet binnenkort voor de rechter verschijnen omdat ze zich schuldig zou hebben bevonden aan laster. De directrice van een meisjesschool in Zuid-Afrika zegt dat ze door de beschuldigingen van Oprah nu niet meer aan een baan kan komen. De talkshowkoningin zou Nomvuyo Mzamane als onbetrouwbaar hebben afgeschilderd.

Oprah opende drie jaar geleden een meisjesschool in Zuid-Afrika en stelde Mzamane aan als directrice.  Een paar maanden na de opening werd een leidster van de school echter gearresteerd omdat ze leerlingen mishandelde en één bepaalde student ook seksueel misbruikte. Oprah legde de schuld daarna indirect bij de directrice.


"Ik dacht dat ze om de meisjes in Zuid-Afrika gaf," zei Oprah toen over Nomvuyo. Kwetsende woorden, volgens de oud-directrice. En door die beschuldiging is ze tot op de dag van vandaag werkloos.

"De suggestie dat Mzamane op de hoogte was van het misbruik en niet ingreep, impliceert dat ze niet geschikt is voor haar beroep als opvoeder", oordeelde de Amerikaanse rechter. Op 29 maart weten we of Oprah zich inderdaad schuldig gemaakt heeft aan smaad.



17-03-2010 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Randy Newman voor drie concerten in ons land

Randy Newman voor drie concerten in ons land

Klik op de foto om 'Marie' te beluisteren







Levende legende Randy Newman, de koning van het sarcasme en de zelfrelativering, komt voor drie concerten naar ons land en dat is schitterend nieuws. Waarom?

Omdat hij zowel puur poëtisch als verhalend één van de beste songschrijvers van de voorbije honderd jaar is en alle muziekjes uit die honderd jaar ook in zijn vingers heeft. Omdat niemand er beter in slaagt zijn imposante oeuvre zo speels onderuit te halen. Newman zal een nummer inzetten en dan besluiten dat hij toch liever iets anders speelt. Omdat niemand zo tongue in cheek grappig is. En natuurlijk omdat Newman met slechts zijn Steinway-piano in staat is je te doen huilen, je boos maakt, je tot nadenken dwingt en je tenminste tijdelijk vrede laat nemen met de wezenlijke onmogelijkheid van de liefde. Dat allemaal op twee uren tijd. Wie doet het hem na?

Newman speelt op 6 mei in De Spil in Roeselare. Tickets kosten daar 36 euro, je kan ze bestellen via www.despil.be.

Op 9 mei speelt hij in de Ancienne Belgique in Brussel. Tickets kosten daar 32 euro, te bestellen via www.abconcerts.be.

Op 13 mei speelt Newman in de Warande in Turnhout. Dat kost je daar 35 euro, tickets te bestellen via www.warande.be.



17-03-2010 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channel Zero komt naar Werchter

Channel Zero komt naar Werchter

Klik op de foto om 'Help' te beluisteren van Channel Zero






Rock Werchter voegt met  CHANNEL ZERO, STEREOPHONICS, THE SPECIALS, PARAMORE, CORINNE BAILEY RAE, PORCUPINE TREE, MIDLAKE en THE BLACK KEYS alweer 8 schitterende namen toe aan de affiche die stilaan zijn vaste vorm krijgt.

STEREOPHONICS heeft intussen zeven –stuk voor stuk- hitalbums op hun palmares staan. Met daarop vele parels van songs. Stevige rock op klassieke leest. En dus staan ze zeer verdiend voor een 4de keer in Werchter. THE SPECIALS brengen zeer levendige muziekgeschiedenis naar het festival. De vorige passage van de Engelse groep dateert van 1980. Hun ska is 30 jaar later nog steeds even explosief en vooral uiterst dansbaar. Feest gegarandeerd.  Nog een comeback trouwens. Die van de beste Belgische metalgroep ooit: CHANNEL ZERO. In 1997 stoppen ze abrupt. Ze hadden die zomer nog op Rock Werchter gestaan. Helemaal terug en in topconditie. Ook in grote vorm is het Amerikaanse PARAMORE. Met de roodharige zangeres Hayley Williams op kop verovert het punkpop gezelschap gestaag de wereld. Nu al groot en toch met enorme groeimarge. Ze bewijzen op de Main Stage in Werchter waarom. CORINNE BAILEY RAE is terug van weg. In 2006 zorgt ze op zeer zonnige wijze voor de doorbraak van het jaar. De Britse kent daarna echter zeer donkere dagen en verwerkt deze op haar nieuwe album. Soul verlicht de ziel.  Een intens mooi concert kondigt zich aan op vrijdag in de Pyramid Marquee. PORCUPINE TREE is de vertegenwoordiger van de beste progressieve rock van het moment. Een verzonnen groep die werkelijkheid werd. En hoe! Met ruimte voor experiment, versiering en multimedia tijdens hun live optredens. Dat MIDLAKE zich thuis zal voelen in Werchter staat vast. Op hun jongste album verheerlijken ze de natuur en het landleven. Het resulteert in bloedmooie folkrock die –wees gewaarschuwd- zeer verslavend werkt. Avontuur is dan weer het handelsmerk van het Amerikaanse duo THE BLACK KEYS. Bluesrock met een randje af. Hun komend album “Brothers” is bij voorbaat al goed.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 juli. Dagtickets kosten 76 euro, een combifestivalticket 188 euro.




16-03-2010 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Adams:

Ryan Adams: "Mijn nieuwe plaat wordt metal"

Klik op de foto om 'This Is It' te beluisteren






Ryan Adams, de ongekroonde keizer van de alternative countryrock, laat op zijn website weten dat hij zijn stilte doorbreekt met een heavy metal album. Of is het een grap?


Wil je 'm kopen?

"Volgende week beginnen we 'Orion', mijn metalplaat, op vinyl te persen. Luister naar de song hieronder en laat ons weten of je er één wil kopen", stond vrijdag op zijn website.

Vervolgens vroeg Adams zijn fans te stemmen of ze het volledige album zouden kopen, wat doet vermoeden dat het om een grap gaat. Het voorbije weekend lieten 70.000 fans weten dat ze het album daadwerkelijk zouden kopen. Waarop Adams reageerde: "Onwerkelijk is dit. Jullie zijn met te veel".


Vorig jaar kondigde Adams aan dat hij de muziek de rug toekeert wegens problemen met zijn gehoor en omdat hij de 'zielsvernietigende' aard van het beroemd zijn beu is. Sindsdien bracht hij twee boeken uit met gedichten en kortverhalen.



16-03-2010 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA en Iggy Pop in Rock and Roll Hall of Fame

ABBA en Iggy Pop in Rock and Roll Hall of Fame

Klik op de foto om de clip te bekijken






ABBA en Iggy Pop & The Stooges zijn toegetreden tot de Rock and Roll Hall of Fame. Ook Genesis, The Hollies, Jimmy Cliff, Jeff Barry, Carole King en David Geffen behoren voortaan tot dit selecte clubje.

De laureaten kregen hun award tijdens een show in het Waldorf Astoria Hotel in New York.

Er waren optredens van onder meer Benny Andersson van ABBA. Zangeres Anni-Frid Lyngstad was ook van de partij, maar zong niet mee. Faith Hill nam haar plaats in.
Björn Ulvaeus en Agnetha Faltskog waren niet aanwezig.

Ook Iggy Pop trad op. Hij kreeg op het podium gezelschap van Billie Joe Armstrong (Green Day) en Eddie Vedder (Pearl Jam).  (br.vandaag.be)



16-03-2010 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Wolf Banes brengen na 17 jaar nieuwe cd uit

The Wolf Banes brengen na 17 jaar nieuwe cd uit

Klik op de foto om 'as the bottle runs dry' te beluisteren






Sinds gisteren ligt de nieuwe cd van The Wolf Banes in de winkels, en is hij ook digitaal te koop. Zanger Wim Punk, gitaristen Monsieur Pol en Pieter 'Pip' Vreede, bassist JeePee en drummer Wim Aerts hebben na een aantal omzwervingen de muzikale draad weer opgenomen.

Het nieuwe titelloze album laat horen dat Wolf Banes hun scherpe kantje niet verloren zijn. Rock-'n'-roll lonkt nog altijd naar de klassieke popsong, en de typerende sound is wonderwel intact. The Wolf Banes begonnen als ontspoorde garageband maar evolueerden naar eigenzinnige gitaarpop.

Zaterdag 20 maart stellen The Wolf Banes in Het Depot in Leuven hun nieuwe cd voor aan de pers en het publiek. Op vrijdag 26 maart staan ze in de Handelsbeurs in Gent. Je zal ze ook tegenkomen op verschillende zomerfestivals.



16-03-2010 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: familie Jacko sluit deal van 146 miljoen met Sony

Record: familie Jacko sluit deal van 146 miljoen met Sony

Klik op de foto om 'Smooth Criminal' te beluisteren






De familie van Michael Jackson staan op het punt een historische deal te sluiten met Sony Music om nieuw materiaal van Jackson uit te brengen. De deal voor zeven jaar is de grootste in de muziekgeschiedenis en zou naar verluidt nog vandaag beklonken worden.

Ter vergelijking: Madonna tekende in 2007 een contract voor tien jaar bij Live Nation, ze kreeg daarvoor 87 miljoen euro. Jay-Z deed hetzelfde voor 111 miljoen euro.

Industrie op zijn kop
Het gaat om tien projecten, waaronder een album met nooit eerder uitgebrachte nummers. De beheerder van Jacksons muzikale erfenis, John Branca: "Bij leven heeft Michael de muziekindustrie naar zijn hand gezet. Deze overeenkomst met Sony toont de blijvende kracht van Michaels muziek, die alle wetten van de industrie overboord gooit".

Cd, dvd, video, game
Aangenomen wordt dat de deal ook een geremasterde versie van Jacksons doorbraakalbum 'Off The Wall' zal omhelzen, naast een dvd-compilatie van zijn video's en een nieuw videogame. Daarnaast zouden ook de rechten op het album en de dvd 'This Is It' in de deal zitten. Daarvan werden totnogtoe vijf miljoen stuks verkocht. De film bracht wereldwijd 200 miljoen dollar aan de box office op.

Hoger bod
Sind zijn overlijden in juni vorig jaar is de catalogus van Jackson extreem winstgevend gebleken: met meer dan 31 miljoen verkochte albums was hij de bestverkopende artiest in 2009. Eerder bood EMI 250 miljoen voor de rechten op nieuw materiaal van de King of Pop. (br.hln)



16-03-2010 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen pleit onschuldig aan mishandelen echtgenote

Charlie Sheen pleit onschuldig aan mishandelen echtgenote


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/charlie-sheen-brooke-muelle.jpg?t=1268742807



Charlie Sheen heeft onschuldig gepleit voor de rechtbank van Aspen in Colorado. De Amerikaanse acteur werd vorig jaar met kerst door zijn echtgenote Brooke Mueller beschuldigd van mishandeling en bedreiging met een mes.
 
Drie jaar cel
De 44-jarige acteur, die zelf geen woord heeft gezegd tijdens de hoorzitting, zal vanaf 21 juli het vuur aan de schenen gelegd worden tijdens een proces van drie dagen. Hij riskeert een celstraf van maximum drie jaar.

Klacht ingetrokken
Mueller heeft haar opvliegende man intussen vergeven voor zijn gedrag en gevraagd om de vervolging op te heffen. Maar het Amerikaanse gerechtshof heeft geen gehoor gegeven aan haar verzoek. Op 8 februari heeft het gerecht aangegeven Charlie Sheen toch te willen vervolgen voor mishandeling en bedreiging met een mes.
 
Brooke Mueller en Charlie Sheen stapten in mei 2008 in het huwelijksbootje. Mueller beviel in maart 2009 van hun tweelingzoontjes, Max en Bob. Charlie Sheen heeft nog twee dochters bij zijn ex, actrice Denise Richards. De twee scheidden in 2006 na een huwelijk van vier jaar. De acteur heeft nog een dochter van 23 uit een vorige romance. Zowel Sheen als Mueller kampen met drugsverslavingen, waarvoor ze momenteel in behandeling zijn.



16-03-2010 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André gaat trouwen

Sandrine André gaat trouwen


http://img688.imageshack.us/img688/4011/sandrineandr.jpg



Na vijftien jaar gaat Sandrine André in het huwelijksbootje stappen. Haar vriend en Nederlandse acteur, Hans Ligtvoet, vroeg de actrice ten huwelijk. Het koppel heeft nog geen exacte datum bepaald, maar waarschijnlijk zal de trouw doorgaan in maart 2011.

Sandrine André is de dochter van de in 2008 overleden Bert André en is onder andere bekend van haar rollen in de telenovelles 'Sara' en 'David' als respectievelijk Brit en Lotte.


16-03-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemrechtse joden lusten verloving Bar Refaeli niet


Extreemrechtse joden lusten verloving Bar Refaeli niet


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/bar-Refaeli-Leonardo-DiCapr.jpg?t=1268740155
Topmodel bar Refaeli met haar verloofde Leonardo DiCaprio.


De verloving van het Israëlische topmodel Bar Refaeli met Hollywoodster Leonardo DiCaprio wordt weinig gesmaakt in extreemrechtse kringen in Israël. "Trouw liever met een degelijke joodse jongen. Beschadig de komende generaties niet", luidt het in een brief van de activist Baruch Marzel waaruit de Jerusalem Post citeert. "Aanpassing is altijd al een vijand van de joden geweest", stelt hij nog.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/bar-Refaeli.jpg?t=1268740362


Marzel schreef de brief in naam van de organisatie Lehava, die gemengde huwelijken van joden wil verhinderen. De rechtsextremist zegt in een interview met de Jerusalem Post dat iemand die zo beroemd is als Bar Refaeli, zich zou moeten schamen dat ze het jodendom op een dergelijke manier bedriegt.
 
Telefoon niet opgenomen
Marzel wou de toekomstige echtgenote van DiCaprio eigenlijk per telefoon terechtwijzen, maar het fotomodel had niet opgenomen. Bij andere Israëlische prominenten zou de tussenkomst van de activist wel succes gegenereerd hebben. Die braken met hun niet-joodse partners en werden "goede religieuze meisjes".
 
Militaire dienst
Refaeli heeft het momenteel niet onder de markt in haar thuisland. Sommigen kunnen het niet hebben dat ze aan de voor vrouwen verplichte militaire dienst is weten te ontsnappen, en ook de fiscus heeft het niet begrepen op het topmodel, dat in Israël geen belastingen betaalt.


16-03-2010 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George en George Michael begraven strijdbijl

Boy George en George Michael begraven strijdbijl

Klik op de foto om 'do you really want to hurt me' van Boy George te beluisteren






Boy George en George Michael, de twee homosterren uit de eighties die twintig jaar lang elkaars bloed lustten, hebben hun vete bijgelegd.

Sloerie
Boy George verweet zijn poprivaal ten tijde van Wham! dat hij voorwendde een "heteroseksueel hengst" te zijn. Voor hij uit de kast kwam, vond George Michael het geen pretje door die openlijk homoseksuele Boy George geout te worden. Hij noemde Boy George op zeker ogenblik "een gemene sloerie".



 http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/George-Michael-2.jpg?t=1268672298


Betrapt

Het was pas in 1998, nadat hij een Amerikaanse undercover agent in een openbaar toilet een oneerbaar voorstel had gedaan, dat George Michael bekende de Griekse beginselen aan te hangen.

Maar de twee hebben de strijdbijl begraven. "We hebben de laatste tijd heel wat emails uitgewisseld en we hebben de zaken bijgelegd", aldus Boy George in de Britse pers.



16-03-2010 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet en Sam Mendes uit elkaar na zeven jaar huwelijk

Kate Winslet en Sam Mendes uit elkaar na zeven jaar huwelijk


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kate-Winslet.jpg?t=1268685279



De Britse actrice Kate Winslet en haar echtgenoot en regisseur Sam Mendes zijn na zeven jaar huwelijk uit elkaar. Dat hebben hun advocaten gezegd. "Kate en Sam melden met droefheid dat ze eerder dit jaar uit elkaar zijn gegaan", zo staat te lezen in een verklaring van het Londense advocatenkantoor Schillings.
 
Het paar ging "in onderlinge overeenstemming en in een vriendschappelijke sfeer" uiteen en beide partijen hebben besloten om hun kind samen te blijven opvoeden, luidt het.
 
Het is al het tweede huwelijk van Winslet dat op de klippen loopt. Eerder scheidde de actrice in december 2001 al van filmregisseur Jim Threapleton.
 
Winslet en Mendes, regisseur van onder andere 'American Beauty', gaven elkaar in mei 2003 het jawoord. Ze hebben een zoon.



15-03-2010 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone komt naar ons land voor opnames Largo Winch

Sharon Stone komt naar ons land voor opnames Largo Winch


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sharon-Stone.jpg?t=1268673247



De kogel is door de kerk: Sharon Stone zal meespelen in de tweede 'Largo Winch', en dat heeft ook gevolgen voor ons land. De opnames zullen immers -naast Azië- ook plaatsvinden in Brussel en de streek rond Charleroi, bevestigde Jean Van Hamme. Van Hamme is de scenarist van de stripreeks, die draait rond een jonge en knappe wees.


"Sharon zal een procureur van het internationaal strafhof spelen die de held opjaagt", aldus Van Hamme. "Ikzelf ga er ook in voorkomen. Ik probeer altijd op te duiken in bewerkingen van mijn strips, zoals Hitchcock dat deed in zijn films. Meestal knippen ze er me uit, maar nu ga ik zo dicht tegen Sharon plakken dat ze er mij wel moeten bijnemen."



15-03-2010 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 15 miljoen hits voor 'revolutionaire' clip Lady Gaga

Meer dan 15 miljoen hits voor 'revolutionaire' clip Lady Gaga

Klik op de foto om de clip te bekijken





De nieuwste videoclip van Lady Gaga, waarin ook Beyoncé figureert, is een enorme hit op Youtube. Al meer dan 15 miljoen keer werd het filmpje, dat volgens Gaga zelf geïnspireerd is op het werk van de bekende regisseur Quentin Tarantino, al aangeklikt. Er komt dan ook bloot en geweld in, én ook een lesbische kus. Lady Gaga doet het hem dus toch maar weer: de wereld choqueren.

Lady Gaga is niet om een stunt verlegen, dat is geweten. Maar nu breekt ze ook door enkele artistieke barrières met haar nieuwste clip van haar single Telephone. De video duurt liefst negen minuten en er zijn er die beweren dat hij even revolutionair is als die van Michael Jacksons Thriller indertijd. Leuk meegenomen: ook Beyoncé Knowles heeft een rolletje.


Toen de clip vorige week op internet losgelaten werd, kreeg hij meteen een half miljoen hits op amper 12 uur tijd. En natuurlijk werd hij wereldwijd door verscheidene sites opgepikt.


Voor de video putte Gaga uit de films van Tarantino. "Ik steek altijd wel een boodschap in mijn clips", zegt Lady Gaga. "Ik wil mijn idee over hoe een popvideo er zou moeten uitzien overbrengen."



15-03-2010 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons 'liefdeskind' tegen zijn kids: Ik ben nu jullie papa

Jacksons 'liefdeskind' tegen zijn kids: "Ik ben nu jullie papa"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Omer-Bhatti-1.jpg?t=1268665733
Omer Bhatti.



Omer Bhatti, van wie wijlen Michael Jackson rondbazuinde dat het zijn liefdeskind was, woont sinds het overlijden van de zanger bij diens familie in Californië. De 25-jarige Noorse rapper-danser heeft inmiddels zijn naam veranderd in Omer Michael Bhatti. Naar verluidt vertelt hij aan Michaels drie kinderen - Prince Michael (13), Paris (11) en Blanket (8) - dat hij door hun vader is gestuurd en dat hij hun nieuwe papa is.

Volwaardig familielid
Sinds het overlijden van Michael Jackson, in juni vorig jaar, staan de kinderen onder de hoede van zijn moeder, de 79-jarige Katherine. "Vooral Prince hecht geloof aan wat Omer vertelt. Hij begint echt te geloven dat Michael de vader van Omer is. Omer leeft op de kosten van de Jacksons, stelt zichzelf voor als 'Michael' en beweert dat hij een volwaardig familielid is", aldus een bron op Radaronline.

De voorbije weken kregen de kinderen meerdere malen het bezoek van de Californische dienst voor kinderwelzijn, wiens medewerkers de situatie van de kinderen nauw in het oog houden.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-kinderen-van-Michael-Jac.jpg?t=1268665878
De kinderen van Michael Jackson. Vooral Prince (rechts) gelooft dat Omer zijn halfbroer is.



Kind of vriend?
Omer ontmoette Michael Jackson naar verluidt in 1996 in Tunesië, waar hij met zijn Noorse moeder Pia en zijn stiefvader Riz op vakantie was. Met zijn jeugdige charme en zijn danspasjes maakte hij indruk op Jackson, waarna ze "beste vrienden" werden. Een jaar later verhuisde Omer met zijn ma en stiefvader naar Neverland, waar Pia als nanny werkte en Riz als chauffeur. In 2004 zou Michael aan vrienden verteld hebben dat hij de biologische vader is van Omer, met wiens moeder hij in 1984 een onenightstand zou hebben gehad. Kort na het overlijden van Michael ontkende Omer nog dat Michael zijn verwekker was.




15-03-2010 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills' prothese zorgt voor alarm op luchthaven

Heather Mills' prothese zorgt voor alarm op luchthaven


http://img718.imageshack.us/img718/9359/heathermills.jpg



Heather Mills ervaarde het als een vernedering toen ze op de Londense luchthaven Heathrow haar beenprothese door veiligheidsmensen moest laten onderzoeken. De ex van Paul McCartney, die in 1993 haar linkeronderbeen verloor nadat ze door een politiemotor werd aangereden, zorgde voor een noodsituatie toen haar prothese het alarm van de metaaldetector in werking had gezet. Gevreesd werd dat haar kunstbeen explosieven bevatte.


"Heather was er ondersteboven van. Ze zei niets en staarde voor zich uit, vol ongeloof. Ze schudde haar hoofd en ze tilde haar broekspijp op zoals haar werd gevraagd. De veiligheidsagent controleerde haar kunstbeen op explosieven. Ze zag er woedend uit, maar hield zich gedeisd. Het was duidelijk dat ze zich vernederd voelde omdat ze haar kunstbeen moet tonen terwijl andere passagiers toekeken", aldus een ooggetuige.


Volgens een woordvoerder van de luchthaven was de controle onderdeel van de standaardprocedure. "Ze werd nader onderzocht omdat iets het alarm van de metaaldetector in werking had gezet. Omdat onze mensen niet in haar kunstbeen kunnen kijken, werd er een 'swab' van genomen, een staal van microscopische deeltjes dat ons leert of er al dan niet explosieven of drugs aanwezig zijn. Dat is dezelfde procedure als iemand moet ondergaan met een gebroken arm of been.



15-03-2010 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin Tiger Woods woont weer samen onder één dak

Gezin Tiger Woods woont weer samen onder één dak


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tiger-Woods-en-Elin-Nordegr.jpg?t=1268658856


Tiger Woods en Elin Nordegren zouden weer samenwonen. De topgolfer zou de laatste acht dagen onder hetzelfde dak als zijn vrouw en hun twee kinderen in Florida geslapen hebben.


Volgens de website tmz.com is het paar herenigd en zag vrouwlief, Elin Nordegren, er "gelukkig" uit toen ze werd gespot in Florida. Het lijkt er dus op dat Nordegren het veelvuldige overspel van haar echtgenoot heeft vergeven. Woods zelf zou bovendien druk aan het trainen zijn om zijn comeback te maken in de golfsport.

Excuses
Vorige maand sprak de 34-jarige Woods openlijk zijn excuses uit voor zijn gedrag. Nordegren (30) weigerde daags te voren te poseren met haar man en hun kindjes. Een foto van de 'hereniging' bestaat er nog altijd niet maar toch zijn er hardnekkige geruchten dat het stel een en ander heeft bijgelegd.

Woods' comeback zou voor eind maart of begin april zijn. Binnen enkele weken al dus. De algemene focus lijkt zo langzaam te verschuiven naar die andere sport waarin Tiger hoge toppen scheert.



15-03-2010 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice in Wonderland heeft debuut niet gemist

'Alice in Wonderland' heeft debuut niet gemist

Klik op de foto om de trailer te bekijken






'Alice in Wonderland', de nieuwste prent van regisseur Tim Burton, heeft zijn debuut niet gemist. Voor de tweede opeenvolgende week domineerde de film naar het verhaal van Lewis Carroll de Noord-Amerikaanse box office. 'Alice', met Johnny Depp (voor de zevende maal in zee met Burton) als de Mad Hatter, leverde de Walt disney Company 62 miljoen dollar aan ticketverkoop op, goed voor een tussentotaal van 208,6 miljoen (zo'n 130 miljoen euro).
 


 
http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Alice-in-Wonderland.jpg?t=1268658452



'Green zone', een oorlogsfilm over GI's in Irak met Matt Damon als moedige militair, opende zijn bioscoopcarriere met een tweede plaats en een ontgoochelende 14,5 miljoen. 'Shutter Island', de nieuwste Scorsese, dobbert op vijf, terwijl 'Avatar' is afgegleden naar plaats zeven, met 6,6 miljoen dollar. Geen nood: de sf-prent van James Cameron is al een tijdje de meest lucratieve film ooit geworden.


15-03-2010 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!