Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day werkt aan nieuw album én musical

Green Day werkt aan nieuw album én musical

Klik op de foto om 'She' te beluisteren






Tijdens hun Europese tournee vorig jaar is Green Day een nieuw album beginnen opnemen. Zanger Billie Joe Armstrong: "We hebben demo's opgenomen in Berlijn, enkele in Stockholm, in de buurt van Glasgow en in Amsterdam. We wilden de nieuwe songs in hun rauwe vorm vastleggen".

Het punktrio werkt ook aan de musical 'American Idiot', die volgende maand zijn première op Broadway beleeft.

Vorig jaar onthulde Billie Joe dat hij nooit meer drugs wil doen. "Wat ik nooit meer zal doen? Metamfetamine. Ik snuif nog liever benzine dan dat ik speed in mijn neus steek. Lsd kan ik ook niet meer gebruiken. Mocht ik dat doen, zou ik in mijn blote en zuigend op mijn duim op het dak van een wolkenkrabber belanden, op zoek naar een plek waar ik gelukkig ben".



20-03-2010 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren op de Dansvloer: Blog Anthony Kumpen en danspartner Nicky


Sterren op de Dansvloer: Blog Anthony Kumpen en danspartner Nicky




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Anthony-Kumpen.jpg?t=1269023738



Nicky
We zijn ondertussen al enkele weken verder in het zware trainingsschema van 'Sterren op de dansvloer en het mag gezegd: dansen is fysiek enorm zwaar.
Niet alleen voor Anthony, die spieren heeft ontdekt waarvan hij het bestaan niet eens afwist, maar ook voor de danser in kwestie.
Iemand van de 0 naar de 100 brengen in enkele weken tijd is geen sinecure...
"Trekken, sleuren en versleurd worden", dat waren de eerste trainingen. Na uren en uren van zweten, zwoegen en hard werken wordt het stilaan "leiden en geleid worden".
Gelukkig, want binnen enkele dagen is het zover... de eerste liveshow.  
Nu volgt er de belangrijke fase van afwerking, inleving en techniek. Elke vrije minuut wordt opgeslorpt door wals, jive, salsa, quickstep, paso doble, ... en dat opnieuw en opnieuw en opnieuw.
En opnieuw. Om dan alle inspanningen van de voorbije weken te verzamelen in één enkele, ultieme en enige kans op de dansvloer en de jury en kijkend Vlaanderen te overtuigen.
Het is mijn taak om de trouwe fans kennis te laten maken met "Anthony, de elegant dansende autoracer". Het is erop of eronder. En in ons geval wordt het hopelijk "erop". "Eronder" is geen optie met mijn Antwerps geduld en zijn Limburgse wilskracht. 
Limburg en Antwerpen verenigd in een danskoppel, kan niet misgaan. Toch? 


Anthony

Nu is het "echt" aan het worden. We hebben voor redelijk wat dansen de basis gelegd, maar nu komen de details. Dan besef je eens te meer hoe moeilijk het is.

Het "spelen" is gedaan, nu wordt Nicky pas echt streng. Nee ik moet wel toegeven heb het getroffen met haar, ze weet streng te zijn op de juiste momenten, maar het toch leuk te houden voor mij. Eigenlijk doet ze zich vaak veel strenger en moeilijker voor dan ze werkelijk is en dit is typisch voor iemand die competitie heeft gedaan op hoog niveau. Een façade optrekken om ervoor te zorgen dat je geen zwaktes toont. In de racerij heb ik dit vaak genoeg gedaan en dat sterkt je prestatie. Maar eigenlijk is het een schaapje in een leeuwenvacht. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat zij er bij mij wat betreft dansen het maximale kan uithalen. Aan haar zal het dus niet liggen. Hopelijk heb ik voldoende in huis heb om het ver te schoppen.

We hebben in ieder geval heel hard gewerkt en trachten zo ver mogelijk te geraken. Daarbij zal natuurlijk ook het mentale aspect een rol spelen. Ik word nu al een beetje nerveus, maar dat heb ik bij het racen ook en dan komt vaak het beste in mij naar boven, hopelijk hier ook. (br.hln)



19-03-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutsingle Liam Gallagher komt uit in oktober

Debuutsingle Liam Gallagher komt uit in oktober

Klik op de foto om de clip van'Adidas' te bekijken






Het worden drukke maanden voor Liam Gallagher. Niet alleen gaat hij binnenkort met zijn modelabel Pretty Green een kledinglijn starten voor vrouwen, er is eindelijk ook een releasedatum voor zijn debuutsingle na de split van Oasis.

In het Japanse muziekmagazine Asahi maakte de jongste Gallagher bekend dat de debuutsingle van zijn nieuwe groep, met ex-Oasis-bandleden Gem Archer en Andy Bell, in oktober zal uitkomen. Een naam voor de groep is er nog steeds niet. Een volledig album zal pas volgend jaar volgen.


Oudere broer Noel zit ondertussen ook niet stil. Het brein van Oasis maakte onlangs zijn opwachting in een reclamefilmpje van Adidas als een straatmuzikant. Het is het eerste publieke 'optreden' van Noel sinds de split van de Britse supergroep eind augustus. Volgende week treedt hij in de Londense Royal Albert Hall op voor het 'Teenage Cancer Trust'. In de video, onderaan te bezien, doen ook andere celebrities als David Beckham, Ian Brown en Snoop Dogg mee.



19-03-2010 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katherine Heigls borst wou eruit!

Katherine Heigls borst wou eruit!


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Katherine-Heigls.jpg?t=1269020616



Als je een award in ontvangst mag gaan nemen, dames, let er dan op dat je garderobe 'boob slip proof' is. Kijk maar naar Katherine Heigl, die tot Vrouw van het Jaar werd uitgeroepen en tijdens haar speech met de vrijheidsdrang van haar linkerborst kreeg af te rekenen. Haar jurk weigerde dienst, maar Katherine greep net op tijd in.



19-03-2010 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee foto's Carla Bruni onder hamer

Twee foto's Carla Bruni onder hamer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Carla-Bruni.jpg?t=1269004501
Foto Helmut Newton.



Net nu Carla Bruni, na de geruchten als zou haar huwelijk met Nicolas Sarkozy op springen staat, het wat low profile wil houden, wordt ze nog eens geconfronteerd met haar verleden. Twee foto's van een naakte Miss Bruni als model worden geveild. Op het ene beeld, van de hand van de legendarische Helmut Newton, leunt een een 25-jarige Bruni verleidelijk tegen een piano. Op de andere foto, die dateert van 1987 en van Pamela Hanson is, rookt de Française een sigaret met haar t-shirt hoog opgetrokken.

Vorige week werd Bruni (43) nog gelinkt aan de Franse zanger Benjamin Biolay, met wie ze een romantische vakantie in Thailand zou beleefd hebben. Sarkozy (55) van zijn kant werd gesignaleerd aan de zijde van zijn ecologieminister, de 40-jarige Chantal Jouanno, in haar vrije tijd een karatekampioene. Eerder was Bruni al aan de rol met onder andere Eric Clapton, Mick Jagger en de Amerikaanse vastgoedtycoon Donald Trump.



http://img208.imageshack.us/img208/6998/carlabruni.jpg
Foto Pamela Hanson.


Twee jaar geleden ging er al eens een naaktfoto van Bruni in Londen onder de hamer, net toen het koppel op staatsbezoek in Engeland was en er verbleef bij de Queen en prins Philip. Die foto van Michael Comte, waarop Bruni haar borsten bedekt met alleen de handen, leverde toen 69.000 euro op.



19-03-2010 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriend vervolgt Lady Gaga voor 22 miljoen euro

Ex-vriend vervolgt Lady Gaga voor 22 miljoen euro


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lady-Gaga-12.jpg


Songschrijver-producer Rob Fusari, tevens ex-vriend van Lady Gaga, eist 22,4 miljoen euro van de zangeres omdat hij naar eigen zeggen meeschreef aan haar songs. Hij zou ook haar artiestennaam en sound hebben bedacht.


Fusari beweert dat hij niet alleen de artiestennaam voor zijn ex-lief heeft bedacht, hij zou haar ook geholpen hebben bij het ontwikkelen van haar typerende sound en meegeschreven hebben aan de hits 'Paparazzi' en 'Beautiful, Dirty, Rich' die op haar debuutalbum 'The Fame' staan.



http://img228.imageshack.us/img228/8933/robfusari.jpg
Rob Fusari richtte een bedrijf op met Lady Gaga om haar carrière te promoten. Nu eist hij boter bij de vis.


Kiezen voor dance
In de gerechtsdocumenten staat dat Fusari in 2006 Gaga leerde kennen en dat hij haar overtuigde om de rockriffs te laten vallen ten voordele van een meer op dance gerichte sound. Fusari schreef onder meer mee aan 'Wild Wild West' van Will Smith en 'Bootylicious' van Destiny's Child.

Samen in zaken
Gaga en Fusari werden een koppel en richtten samen een bedrijfje op, 'Team Love Child LLC', om haar carrière te promoten. Daarbij werd overeengekomen dat hij 20 procent van de royalties en 15 procent van de opbrengst van merchandise zou opstrijken.

Fusari stelt verder dat hij Gaga voorstelde aan de platenbaas die haar uiteindelijk een contract bij Interscope Records bezorgde.

"Ik was op mijn negentiende al Gaga"
Vorig jaar nog beweerde Lady Gaga, echte naam Stefani Germanotta, haar flamboyante podiumact al op haar negentiende bedacht.

Gaga, nu 23, zei toen: "Ik was al op mijn negentiende Gaga. Ik kleedde me altijd al zo, lang voor mensen me kenden als Lady Gaga. Ik was altijd al zo, je kon niet naast me kijken".

Fusari heeft tot nog toe 450.000 euro van Gaga ontvangen, maar houdt voet bij stuk dat dit slechts een fractie is van wat hem toekomt.



19-03-2010 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.acteur Fess Parker (85) gestorven

'Davy Crockett'-acteur Fess Parker (85) gestorven

Klik op de foto om 'Davy Crockett' te kijken






De Amerikaanse acteur Fess Parker, bekend van de avonturenserie 'Davy Crockett', is overleden. Dat meldde een woordvoerder van de familie aan showbizzsite Tmz.com. De 85-jarige tv-ster stierf een natuurlijk dood.
 
Filmstudio Disney schakelde de acteur in 1954 in voor de rol van volksheld Davy Crocket in de gelijknamige miniserie. In die rol was hij ook te zien in de speelfilms 'Davy Crockett, King of the Wild Frontier' (1955) en 'Davy Crockett and the River Pirates' (1956).

In de tv-serie 'Daniel Boone' kroop Parker opnieuw in de huid van een historisch figuur. De serie over de Amerikaanse pionier en avonturier werd van 1964 tot 1970 uitgezonden. Naast acteur was hij ook wijnboer in Californië.



19-03-2010 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen verwacht tweede kindje

Evi Hanssen verwacht tweede kindje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Evi-Hanssen.jpg?t=1268993522



Evi Hanssen is opnieuw zwanger. De presentatrice maakte het nieuws vanmorgen bekend op Q-Music. "Ik ben drie maanden zwanger. Ik ben heel moe geweest en ik heb veel honger, maar het valt allemaal goed mee", vertelt Hanssen, die samen met haar man Fred di Bono al een 1-jarig zoontje Scout heeft.

"Het moederschap bevalt me enorm goed. Ik geniet met volle teugen van onze kleine Scout en ontdek dagelijks met Fred hoe wonderlijk het toch is om samen zo'n klein mensje op de wereld te zetten dat stilaan een eigen persoonlijkheid ontwikkelt."

Gewoon met dikke buik
Het tweede kindje wordt begin oktober verwacht. Aan haar werkschema verandert voorlopig niets. "Ik heb vrij snel een goeie balans gevonden tussen mijn werk en mijn taken als mama. Dus ook op dat vlak voelt dit allemaal héél goed aan. Tenslotte zijn de mensen me al gewoon met een dikke buik."

Hanssen presenteerde dit seizoen op vtm nog 'De designers' en werkt ook aan een muzikale carrière.



19-03-2010 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten hebben 480 miljoen tegoed

Artiesten hebben 480 miljoen tegoed


http://img341.imageshack.us/img341/7412/sabam.jpg



De verschillende vennootschappen die auteursrechten innen, zoals Sabam, zijn zeer traag bij het verdelen van dat geld. Uit de laatste cijfers, van 2008, blijkt dat zij 480 miljoen euro nog niet uitbetaald hadden aan de artiesten uit alle genres. En dat in volle economische crisis in de sector, meldt de krant Het Laatste Nieuws.

"Dit gebeurt bewust om het geld te laten renderen op eigen rekeningen", zegt Bart Tommelein (Open Vld) die de cijfers uitbrengt. Bevoegd minister Vincent Van Quickenborne heeft na lang vechten een nieuwe wet door het parlement gekregen die de misstanden aanpakt. "Binnen de twee jaar moet alles uitbetaald zijn. En met de nodige controle", zegt hij.

Sabam, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, ontkent beweringen dat ze bewust auteursrechten laat uitkeert om het geld te laten renderen op eigen uitkeringen. "Dat zijn schandalige beweringen", luidt het bij Sabam.
 
Sabam wijst erop dat er 23 verenigingen zijn die auteursrechten innen en dat het niet eerlijk is iedereen over dezelfde kam te scheren.
De vennootschappen die de rechten innen zijn, als het bijvoorbeeld om muziek gaat, afhankelijk van de gebruikers die hun de gegevens moeten doorspelen. Dat gebeurt vaak pas na een jaar. En er is de kwaliteit van de gegevens, waardoor de verwerking ook vertraging kan oplopen, aldus Sabam.
 
"Schandalige beweringen"
Er is drie jaar tijd om de rechten uit te keren. Als die termijn wordt overschreden, wordt het geld uitgekeerd aan alle rechthebbenden, benadrukt men nog bij Sabam.
 
Dat er wordt getalmd om zo het geld te laten renderen op eigen rekeningen, is volgens Sabam een schandalige bewering. "De intrest wordt gebruikt om onze werkingskosten te verminderen. Maar we zijn een coöperatieve. Het zijn de auteurs die de kosten dragen, dus of we de intrest nu gebruiken om de kosten te verminderen, of hem uitkeren, komt op hetzelfde neer." (br.hln)



19-03-2010 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina

Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Boy-George-1.jpg?t=1268943273


Lady Gaga heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot fan te zijn van Boy George. Toen de flamboyante zanger bij het optreden van de 'Telephone'-zangeres om een handtekening werd gevraagd, was Boy George dan ook blij verrast. Alleen de plek waarop Gaga de krabbel van haar idool wilde, was op zijn zachtst gezegd vreemd.

"Ik was naar haar optreden gegaan en ontmoette haar backstage", doet de zanger van Culture Club het verhaal uit de doeken op digitalspy.com. "Het was enorm chaotisch achter de schermen, net een circus. Ik dacht: mijn god, een paar jaar geleden was ik die vrouw! Het was leuk om een keer van buiten naar binnen te kijken. Ze was erg aardig. Ze vroeg of ik haar vagina wilde signeren..."



   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gaga.jpg?t=1268943467


Boy George, toch wel het een en ander gewend, weigerde haar 'down under' te signeren en verkoos zijn krabbel op de hoed van Gaga te zetten.



19-03-2010 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson drinkt urine om mooier te worden

Jessica Simpson drinkt urine om mooier te worden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jessica-simpson-1.jpg?t=1268938199



Voltijds zangeres en halftijds actrice Jessica Simpson maakte in haar eerste realitysoap op MTV -'Newlyweds' (met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey)- niet meteen indruk met haar gezond verstand, in haar nieuwste show 'The Price of Beauty' maakt ze het nog wat bonter. Daarin maakt ze een rondreis door de wereld met twee vrienden (haarstylist Ken Paves en gewezen assistente Cacee Cobb) met als doel de kijkers ervan te overtuigen dat niemand perfect is, zelfs niet de celebs. De 29-jarige zus van Ashlee was vorig jaar immers in het oog van de mediastorm gekomen toen ze wat verdikt was.


"Ik stel me erg kwetsbaar op in de show", aldus Simpson. "Ik kon nergens meer naartoe gaan zonder te denken 'zouden ze me dik vinden?'. Dat moest ik maar eens aanvaarden. Met de show wil ik iedereen laten zien dat ik ook maar een normale vrouw ben, met alledaagse problemen."


Gelukkig bevat het programma ook enkele lichtere momenten. Zo liet Simpson, over heel de wereld op zoek naar schoonheidstips, zich in Mumbai vertellen dat je van koeienurine drinken mooier wordt. De ster testte het onmiddellijk uit, om daarna alles terug over te geven. Naast de urinestunt at ze ook wormen, die ze ook meteen terug uitspuwde. Ondanks alle inspanningen van Simpson vallen de kijkcijfers op VH1 tegen. Amper 1.000.000 mensen keken naar het programma.




18-03-2010 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alex Chilton overleden

Alex Chilton  overleden

Klik op de foto om 'The Letter'' te beluisteren






Het is een zwarte dag voor de rechtgeaarde muziekliefhebber. In New Orleans is gisteren cultfiguur Alex Chilton aan de gevolgen van een hartaanval overleden. Chilton, die met zijn band Box Tops op zijn zestiende een wereldhit scoorde met 'The Letter' en later enkele bijzonder invloedrijke platen maakte met Big Star, werd 59.

Powerpop
Eerder op de dag was Chilton na gezondheidsklachten naar het ziekenhuis overgebracht. Komende zaterdag was er nog een concert van Big Star op het festival South By Southwest gepland.

Alex Chilton begon zijn muziekcarrière bij de Box Tops voordat hij in zijn thuisstad Memphis Big Star zou vormen. Big Star tekende voor een powerpopgeluid met invloeden van The Beatles en Beach Boys. Het leverde hen nauwelijks commercieel succes op, maar de critici en muziekliefhebbers waren er dol op.

Invloed niet te onderschatten
Zo roemen R.E.M., The Replacements en Teenage Fanclub Big Star als een grote invloed op hun geluid. Chilton werd een muziekicoon en artiesten als Beck, Wilco en Elliott Smith en This Mortal Coil hebben allemaal Big Star gecovered. Vorig jaar nog werd in de verzamelbox 'Keep an eye on the sky', al het werk van Big Star verzameld.

Enkele bekende Big Star-songs zijn 'Thirteen', 'September gurls' en 'Holocaust'.



18-03-2010 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraïne trekt Songfestival-inzending terug

Oekraïne trekt Songfestival-inzending terug

Klik op de foto om 'I Love You' te beluisteren






De kans is bijzonder groot dat Vasyl Lazarovich Oekraïne dan toch niet zal vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival in Oslo. Dat werd woensdag duidelijk op een persconferentie.

Enkele weken geleden kondigde het land aan dat Vasyl Lazarovich naar Noorwegen mocht met het nummer 'I Love You'.

Dinsdag werd er echter een bocht van 180° gemaakt. Er komen weldra nieuwe audities voor het muzikale feest. En ook Lazarovich mag zich inschrijven.

De plotselinge ommekeer in de Songfestival-plannen zijn het gevolg van een abrupte directiewissel bij de plaatselijk openbare omroep.

Komende zondag moeten alle inzendingen voor het Eurovisie Songfestival wel zijn aangemeld.



18-03-2010 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine is opnieuw single

Sandrine is opnieuw single


http://img146.imageshack.us/img146/9215/sandrinevanhandenhoven.jpg



Sandrine Van Handenhoven is opnieuw single. De Vlaamse zangeres heeft haar vriend en basketbalspeler Thomas Lamot de deur gewezen. Dat melden showbizzsite Clint en tijdschrift Dag Allemaal.

Vier jaar geleden werd gefluisterd dat er iets moois groeide tussen de zangeres en de sportman, maar dat werd door de twee in alle toonaarden ontkend.

Pas in 2008 kwamen ze als stel naar buiten.Lamot was toen aanwezig op de voorstelling van een nieuwe plaat van Sandrine en ook op het huwelijk van Sandrines broer Gunther en Ann Van Elzen was hij een van de genodigden. Maar het heeft niet mogen zijn.

Veel tijd om aan de relatiebreuk te denken heeft Sandrine alvast niet. Ze speelt momenteel een van de hoofdrollen in de musical "Notre dame de Paris". De première van het stuk staat voor de deur en Sandrine vertolkt de rol van Esmeralda, het zigeunermeisje dat verliefd wordt op een klokkenluider.(br.het Nieuwsblad)



18-03-2010 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga stoomt klein zusje klaar voor de showbiz

Lady Gaga stoomt klein zusje klaar voor de showbiz


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nathali-Germanotta-lady-gag.jpg?t=1268920325


Alsof één Lady Gaga nog niet genoeg is, helpt de extravagante zangeres ook haar zus aan een zangcarrière. Nathali Germanotta is 17 en werd al in contact gebracht met een topzangcoach. Lady Gaga, echte naam Stefani, leert haar zus ondertussen de kneepjes van het songschrijven en muziek opnemen.

"Nathali wil echt graag in de voetstappen van haar zus treden, ze aanbidt Stefani. Ze spendeert heel tijd naast haar zus om te schrijven en op te nemen. Ze lijkt wel gebeten door de muziekmicrobe", aldus een bron.

Of Nathali echt een eigen stijl zal vinden is nog maar de vraag. Ze spendeert naar verluidt ook veel tijd in het snuisteren in de muziekcollectie van haar zus en haar muzikale invloeden.  Mama en papa Germanotta staan er evenwel op dat Nathali eerst haar school afmaakt vooraleer een muziekcarrière te starten.

Lady Gaga's kleine zusje was ook al te zien in haar 9 minuten durende videoclip met Beyoncé.



18-03-2010 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson veroorzaakt massahysterie

Robert Pattinson veroorzaakt massahysterie


http://img87.imageshack.us/img87/9392/robertpattinsonux.jpg


Het is lang geleden dat één acteur nog zoveel gillende, huilende en wenende meisjes kon op de been brengen, maar Robert Pattinson ('Twilight') heeft de twijfelachtige eer terug voor hysterische toestanden te zorgen. Gisterenavond verscheen de Brit op de rode loper in Londen voor de première van zijn nieuwste film 'Remember me'.


De acteur, die bekend staat als eenzaat, trok meer dan een uur uit voor de wachtende fans. Hij sloeg een praatje, deelde handtekeningen uit en poseerde voor foto's. Nochtans veroorzaken diezelfde fans soms problemen. Zo waren er hardnekkige bewonderaarsters die hem overal volgden tijdens het filmen van 'Remember me'.

Dichte cirkel
"Mijn collega's steunden en hielpen me, anders zou ik elke dag aangevallen zijn door de fans. Ze vormden een dichte cirkel rond mij, zodat niemand er door kon dringen."

Onafhankelijke films
Pattinson erkent dat zijn populariteit, en die van de Twilight-films, zijn meer onafhankelijke projecten een boost kunnen geven. "Het is leuk dat mensen mij volgen, en daardoor ook naar kleinere films gaan, die zo toch nog een kans hebben tussen de films met de megabudgetten."

Kristen Stewart
De vriendin van Pattinson, Twilight-tegenspeelster Kristen Stewart, was niet aanwezig omdat ze zelf een première had in New York. De acteur poseerde dan maar met zijn collega Emie de Ravin.



18-03-2010 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Costner wordt voor de zevende keer vader

Kevin Costner wordt voor de zevende keer vader


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kevin-Costner.jpg?t=1268916584



Acteur Kevin Costner weet van geen ophouden. Hij wordt in juni voor de zevende keer vader. Het is het derde kind met zijn Duitsevrouw Christine Baumgartner. De twee zijn al tien jaar samen, en zes jaar getrouwd.

Cayden Wyatt (2) en Hayes Logan (13 maanden) krijgen dus een broertje, de kinderen uit zijn eerste huwelijk met Cindy Silva, Annie (26), Lily (23), Joe (22) een halfbroertje.  Costner heeft ook nog een zoon Liam (13) uit een korte relatie met Bridget Rooney.


18-03-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay (60) slaat 26-jarige toyboy aan de haak

Patricia Paay (60) slaat 26-jarige toyboy aan de haak


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Patricia-Paay-4.jpg?t=1268904424
Onlangs pronkte Patricia Paay nog in de Playboy.



Patricia Paay is weer helemaal hot in Nederland. Onlangs haalde de 60-jarige zangeres het Guinness Book of Records als oudste model ooit in de Playboy. Nu heeft 'La Paay' een 26-jarige toyboy aan de haak geslagen.  Het gaat om de miljonair Nicky van Dam.

Hoewel Van Dam bij wijze van spreken haar kleinzoon had kunnen zijn, maakt het leeftijdsverschil voor het stel niks uit. "Van het verschil merk ik helemaal niets, Patricia heeft een zeer jeugdige geest", zegt de miljonair in Story. De twee hebben elkaar enkele weken geleden ontmoet. Ook  Paay stoort zich niet aan leeftijd van de jonge knaap Nicky . "Ik merk er niks van. Of het serieus gaat worden weet ik nog niet. We doen het rustig aan."


18-03-2010 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksschandalen stoppen reünie Take That in koelkast

Seksschandalen stoppen reünie Take That in koelkast

Klik op de foto om 'How Deep Is Your Love' te beluisteren






De reünie van Take That met Robbie Williams is door een reeks seksschandalen rond de boysband in de koelkast beland. Vooreerst is er Mark Owen, die zijn vrouw Emma Ferguson opbiechtte dat hij haar met wel tien vrouwen horens zette en zich voor zijn dranksverslaving laat behandelen in een poging het weer goed te maken.

Daarnaast zijn er de onthullingen omtrent Howard Donald, die een jonge Nederlandse moeder binnendraaide, en zo stilaan lijkt het erop dat de tournees van Take That de voorbije jaren rondreizende huizen van ontucht waren.

Studio geboekt
Take That had nochtans al een studio geboekt om nieuwe nummers op te nemen, samen met Robbie Williams. "Maar nu Mark in de ontwenningskliniek zit, is dat plan voorlopig geschrapt. De andere jongens in de band maken zich nu zorgen om Mark en ze vinden dat het ongepast zou zijn om zonder hem hun comeback voor te bereiden", aldus een bron in de Daily Mirror.

Robbie
Robbie Williams stapte in 1995 uit Take That, waarna de band splitte. Sinds 2005 zijn ze terug samen en al die tijd kijken fans reikhalzend uit naar een reünie mét Robbie.



18-03-2010 om 09:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple wil alle muziek van iTunes streamen naar iPhone

"Apple wil alle muziek van iTunes streamen naar iPhone"


http://img510.imageshack.us/img510/7507/itunesoc.jpg


Muziekdienst iTunes van Apple wordt nog dit jaar helemaal en overal 'streaming' toegankelijk voor 10 tot 15 dollar per maand. Dat verwacht Rob Reid, oprichter van de Rhapsony-muziekdienst.

Apple kocht vorig jaar namelijk de streaming muziekdienst Lala. "Dan is één plus één dat Apple iTunes streaming wil gaan aanbieden,'' zegt Reid in een interview met Michiel Frackers. "Die 10 miljard songs die al verkocht zijn, staan nu op een iPod of op een harde schijf thuis. Die willen al die kopers natuurlijk altijd en overal kunnen beluisteren."

De volgende stap is dat de volledige muziekbibliotheek van iTunes 'streaming' beschikbaar wordt voor een vast bedrag per maand. De nummers kunnen dan wel niet worden bewaard.

Apple kan trouwens moeilijk anders, wil het niet voorbijgestoken worden door de concurrentie. Zo plant MOG een app voor de iPhone- en Android-toestellen waarmee je voor 10 dollar per maand muziek kan streamen. Het bedrijf biedt zeven miljoen nummers aan, maar het is nog niet duidelijk of Apple de app wel zal toelaten op de iPhone.



17-03-2010 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!