Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin verhuist weg van Gwyneth

Chris Martin verhuist weg van Gwyneth

Klik op de foto om 'Viva La Vida' van Coldplay te beluisteren






De relatie tussen Coldplayzanger Chris Martin en actrice Gwyneth Paltrow is zodanig verzuurd, dat de zanger zijn boeltje heeft gepakt en enkele huizen verder is gaan wonen. Dat kan, want het (ex?)-koppel bezit drie huizen in dezelfde straat. Het derde hebben ze nog maar pas geleden gekocht, zogezegd voor het personeel. Maar volgens In Touch Weekly is het huis voor Martin zelf bedoeld.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gwyneth_paltrow.jpg?t=1269792765



Volgens de roddels hebben de twee niets meer met elkaar gemeen, en maken ze continu ruzie. Dat ze toch niet gaan scheiden doen ze voor de kinderen, Apple en Moses. Het is niet de eerste keer dat roddels opduiken dat het tussen Martin en Paltrow niet botert. Dat ze nooit samen in het openbaar verschijnen, helpt die perceptie niet bepaald vooruit.



28-03-2010 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle doet zichzelf een droomhuis cadeau

Susan Boyle doet zichzelf een droomhuis cadeau

Klik op de foto om Susan Boyle te beluisteren samen met Elaine Paige






Susan Boyle heeft een prijzig verjaardagscadeautje op het oog. De zingende huisvrouw uit Schotland heeft een bod uitgebracht op een woning van driehonderdduizend pond. Boyle viert op 1 april haar 49e verjaardag.
Het luxe onderkomen staat in Boyles thuisstad Blackburn in het Schotse West Lothian. Het huis heeft onder meer vijf slaapkamers, drie badkamers en een grote garage, schrijft de Schotse krant Daily Record. Boyle woont al haar hele leven in Blackburn. Momenteel woont ze in een huurwoning, die ze tot 2007 met haar moeder deelde. Boyles moeder stierf in  2007.

Zenuwinzinking
Boyles droomhuis ligt in een besloten gemeenschap. Dat komt goed uit voor de 48-jarige  YouTube-sensatie, die moeilijk om kan gaan met haar plotselinge bekendheid. Nadat Boyle de finale van
'Britain's Got Talent' verloor, stortte ze in. Vrienden en familie van de zangeres vrezen dat ze weer een zenuwinzinking krijgt. (br.ADNL)



28-03-2010 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Hopper krijgt ster op Walk of Fame in Hollywood

Dennis Hopper kreeg ster op Walk of Fame in Hollywood


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dennis-Hopper-1.jpg?t=1269720700



De 73-jarige acteur en filmmaker Dennis Hopper, die op sterven ligt als gevolg van prostaatkanker, kreeg gisteren een ster op de Walk of Fame in Hollywood. 


Hopper zag er niet goed uit, een vriend moest hem op het podium helpen om zijn eerbetoon in ontvangst te nemen. Hij viel blijkbaar gisteren naast zijn huis, daarom droeg hij een verband aan zijn hand en pleisters op het hoofd. De acteur dankte Hollywood om zijn thuis en leerschool te zijn. Niet alleen familie was aanwezig op de ceremonie die een half uur duurde, ook zijn bekende vrienden en collega's Jack Nicholson en David Lynch. De ster van Hopper ligt voor het Egyptian Theatre.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dennis-Hopper-1-1.jpg?t=1269720745



Dennis Hopper kreeg nooit een Oscar, maar wel een nominaties voor het script van Easy Rider en een voor zijn bijrol in Hoosiers. Daarnaast ontving hij tal van andere prestigieuze awards.

De Hollywood Walk of Fame is een stuk trottoir dat langs Hollywood Boulevard en Vine Street loopt. Meer dan 2000 tegels in de vorm van een ster eren er een grote naam uit de film-, televisie-, radio-, muziek- of theaterwereld.



28-03-2010 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau maakt familiedag Suikerrock compleet

Clouseau maakt familiedag Suikerrock compleet

Klik op de foto om 'Domino' te beluisteren






De organisatie van Suikerrock heeft Clouseau, Raymond Van Het Groenewoud en Andes toegevoegd aan het programma van de slotdag. Daarmee is de affiche van de 'familiedag' compleet.
 
Eerder werd al bekendgemaakt dat ook De Kreuners, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show zondag spelen op het festival in Tienen. Voor de vier andere dagen werden voorlopig enkel de namen John Fogerty en ZZ Top bekendgemaakt. De ticketprijzen voor een dag Suikerrock schommelen tussen 21,60 euro en 50,60 euro.



28-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placido Domingo terug aan het werk na operatie darmkanker

Placido Domingo terug aan het werk na operatie darmkanker

Klik op de foto om 'Granada' te beluisteren





Placido Domingo is terug aan het werk. De 69-jarige Spaanse tenor, die begin maart geopereerd werd voor darmkanker, woonde in de Los Angeles Opera, waar hij directeur is, een repetitie bij, meldt de Los Angeles Times.

De Spaanse tenor Placido Domingo werd begin maart in het Mount Sinai-ziekenhuis in New York geopereerd aan darmkanker en moest zes weken rusten. Twee dagen geleden kon hij al zingen en donderdag ging hij weer aan de slag. "Mijn stem id nog gevoelig en broos, maar ik ben toch al aan het oefenen", aldus de tenor.
 
Placido Domingo wil op 16 april opnieuw op de planken staan in het Scala in Milaan, waar hij 'Simon Boccanegra' van Verdi zal brengen. Donderdag kon hij de repetitie van dat stuk bijwonen.
 
Domingo is een van de beroemdste operazangers ter wereld. Samen met José Carreras en Luciano Pavarotti werd de zanger als een van 'De Drie Tenoren' bekend bij het grote publiek.



27-03-2010 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Uma Thurman

Nieuwe film Uma Thurman lijkt een flop te worden

Klik op de foto om de trailer te kekijken






De nieuwe film van Uma Thurman, 'Motherhood', lijkt een flop te worden. Tijdens de openingsdag in Groot-Brittannië ging maar één persoon naar de prent kijken.

De film vertelt het verhaal van een gestresseerde moeder die haar kinderen opvoedt en terwijl een carrière als schrijfster probeert uit te bouwen. Naast Uma Thurman spelen Minnie Driver en Anthony Edwards mee. Actrice Jodie Foster verschijnt ook even in beeld.

Dat lijkt echter geen kijkers te lokken, want tijdens het openingsweekend in Groot-Brittannië bezochten slechts 12 mensen 'Motherhood' in de filmzalen. De filmstudio investeerde maar liefst 5 miljoen dollar in de prent maar of het die kosten zal terugverdienen, blijft de vraag.

Het is nog niet bekend of 'Motherhood' in de Belgische filmzalen te zien is. Bekijk alvast de trailer door op de foto te klikken  (br.vandaag.be)


27-03-2010 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème

Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème

Klik op de foto om 'Earth Song' te beluisteren






De overleden zanger Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème. Dat blijkt uit de huiszoeking die na zijn controversiële dood werd uitgevoerd.

De Amerikaanse zanger leed al jaren aan vitiligo, een ziekte waarbij de huidpigmenten vernietigd worden. In zijn woning werden 19 flesjes hydroquinone en 18 flesjes Benoquin, beide blekende huidcrèmes, gevonden. Deze worden vaak voorgeschreven aan mensen met vitiligo om de huid rond de aangetaste zones te bleken.




27-03-2010 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince op lijst van wanbetalers in Minnesota


Prince op lijst van wanbetalers in Minnesota


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prince.jpg?t=1269691788



De Amerikaanse popter Prince heeft een stevige  schuld bij de belastingdienst. In zijn Amerikaanse thuisstaat Minnesota staat hij op een lijst met wanbetalers. Dat meldt de Nederlandse nieuwssite ad.nl.

Paisley Park
Het bedrijf van Prince, PRN Music Corp, heeft voor het jaar 2009 nog 227.000 dollar op te hoesten, dat is zo'n 170.000 euro. De schuld moet worden betaald aan Carver County, de regio in Minnesota ten zuidwesten van Minneapolis. PRN Music Corp is onder meer eigenaar van de Paisly Park Studios, waar de popster veel van zijn platen opnam.

Prince heeft ook onder zijn eigen naam, Prince Roger Nelson, een aantal huizen in de regio. Ook op die eigendommen is er nog belasting verschuldigd. Laurie Engelsen, belastingsspecialiste van Carver County, schat dat de schuld in totaal uitkomt op 450.000 dollar (ongeveer 337.000 euro). (br.hln)



27-03-2010 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan niet welkom op concert van Peter Andre

Lookalikes Jordan niet welkom op concert van Peter Andre

Klik op de foto om 'Mysterious Girl' te beluisteren



Jordan en Peter Andre in betere tijden


Het is duidelijk dat Peter Andre nog steeds niet over zijn breuk met het glamourmodel Jordan heen is, een groep lookalikes van zijn ex mag namelijk niet naar zijn concert komen.


Een Liverpools radiostation gaf tien gratis concerttickets weg aan de fans die zich het best konden verkleden als het glamourmodel Jordan. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Peter Andre, zijn management zegt iedereen op het concert te weigeren die lijkt op zijn ex. De entourage van Andre beledigde de presentator van de show Simon Ross en noemde het idee 'onacceptabel'. De vrouwelijk fans van de Australische zanger waren alvast enthousiast, 50 dames namen deel aan de wedstrijd. Ross: "Het was wat onschuldig vertier. Peter heeft duidelijk geen gevoel voor humor als hij hier niet mee kan lachen." Het radiostation annuleerde toch de wedstrijd.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Andreen-kinderenjpg.jpg?t=1269685225


De vete tussen Peter en Jordan bereikt een nieuw hoogtepunt de laatste maanden aangezien de twee vechten over hun dochter Princess Tiaamii. Haar moeder liet het tweejarige meisje make-up dragen, iets wat volgens haar vader niet door de beugel kan. Nu dreigt Jordan alle geheimen van haar ex prijs te geven in een boek.



27-03-2010 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins moet drumsticks aan handen tapen

Phil Collins moet drumsticks aan handen tapen

Klik op de foto om 'In the Air tonight' te beluisteren






Phil Collins (59) heeft zoveel schade opgelopen aan de zenuwen in zijn handen dat hij nog maar met moeite kan drummen. De voormalige Genesis-drummer moest aan zijn nek geopereerd worden en sindsdien heeft hij last van zijn handen.

Als een condoom
"De eerste keer dat ik speelde na mijn operatie, vlogen de sticks in het rond. Ik moest ze aan mijn handen vasttapen. Het is als een condoom dragen, heel vreemd. Je stijl gaat er echt aan tenonder".

Opnieuw onder het mes
Niet alleen bij het drummen ondervindt Collins hinder van zijn handen. "Ik kan mijn lepel of mes niet meer loslaten tijdens het eten, ik kan de deur van een auto niet meer opendoen. Binnenkort ga ik opnieuw onder het mes en er is goede hoop dat de zaak verbetert", verklaart hij in het magazine Rolling Stone.

Indien Collins volledig herstelt, is hij bereid opnieuw op te treden met Genesis, op voorwaarde dat frontman Peter Gabriel daar de tijd voor heeft.



26-03-2010 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA overweegt eenmalige reünie

ABBA overweegt eenmalige reünie

Klik op de foto om 'Money Money Money' te beluisteren






Ondanks tal van lucratieve voorstellen, hebben Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad en Agnetha Faltskog de voorbije decennia hardnekkig geweigerd samen op te treden. Maar Benny heeft eerder deze week gehint dat het er nu toch van zou kunnen komen.

Gevraagd of een eenmalige reünie er misschien toch nog in zit, antwoordde hij: "Ja, waarom niet? Ik weet echter niet of de meisjes nog zingen. Ik weet dat Frida onlangs in de studio zat, maar van Agnetha heb ik geen nieuws. Maar goed, als je kan zingen, kan je zingen. Een eenmalig reünieconcert is eigenlijk nog niet zo'n kwaad idee".

Agnetha ongelukkig?
Benny en Bjorn hebben na de split begin jaren tachtig nog samengewerkt, maar de dames zijn grotendeels buiten de spotlights gebleven.

Blonde Agnetha liet verstaan dat ze diep ongelukkig was tijdens de ABBA-periode, maar haar ex Bjorn stelt dat dit fel overdreven is. "Ze leek me toen zeker niet ongelukkig. Het is interessant vast te stellen hoe de geschiedenis soms herschreven wordt en die nieuwe versie plots de waarheid wordt".

Sfeer van de seventies
Bjorn is van oordeel dat de perceptie die mensen van het verleden hebben verandert, wat meteen de reden is waarom zoveel fans naar een ABBA-reünie uitkijken. "Het gaat om meer dan mensen die onze liedjes opnieuw willen horen. Het gaat er hen meer om een bepaalde, fictieve sfeer te herbeleven. Een sfeer van 'de seventies' die door ABBA wordt belichaamd maar niet volledig strookt met de werkelijkheid". (br.hln)




26-03-2010 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Lady Gaga-clips miljard keer bekeken op internet

Record: Lady Gaga-clips miljard keer bekeken op internet

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Lady Gaga heeft een opvallend record neergezet. De clips van de extravagante popster werden liefst één miljard keer bekeken op het internet. In dat fabelachtige cijfer zijn de hits voor haar controversiële clip 'Telephone', een duet met Beyoncé, nog niet eens opgenomen. Dat meldt CNN op zijn website.

100 Million Club
CNN baseert zich op cijfers van Visible Measures, een bedrijf dat videogegevens op het web analyseert. De onderneming maakt op basis van die analyses lijsten van de '100 Million Club', artiesten wiens video's minstens honderd miljoen keer werden bekeken.

Lady Gaga was in die lijsten sowieso al een vaste gast, maar nu heeft ze een nieuwe categorie alleen voor zichzelf met de 'Eén Miljard Club'. Voor wie altijd zat te suffen tijdens de lessen wiskunde: één miljard is duizend miljoen. Dat cijfer haalde ze dankzij de clips van 'Poker Face' (374.606.128 keer bekeken), 'Just Dance' (272.941.674 keer) en 'Bad Romance' (360.020.327 keer).

Dat het succesverhaal voor de blonde popdiva hiermee niet over is, mag duidelijk zijn. Ook de nieuwe video 'Telephone' is een hit op muziekvideosites zoals Youtube. Binnenkort krijgt ze wellicht gezelschap in haar recordcijfer: de clips rond de Twilight-saga werden al 980 miljoen keer bekeken.



26-03-2010 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell: Robbie Williams redde mijn leven

Geri Halliwell: "Robbie Williams redde mijn leven"

Klik op de foto om 'Desire' te beluisteren






Geri Halliwell was ervan overtuigd dat ze ging sterven toen ze boulimie kreeg. Ze vrat zich vol en ging braken, telkens weer, en was niet van plan haar probleem aan te pakken. Tot Robbie Williams er haar toe aanspoorde zich in een ontwenningskliniek te laten opnemen.


"Ik was bang dat ik dik zou worden. Ik propte mezelf vol eten en dan voelde ik me dik en dwong ik mezelf te braken. Het was vreselijk. Robbie wist van mijn situatie en raadde me aan hulp te zoeken. Ik ging in een ontwenningskliniek en dat is wellicht mijn redding geweest. Zonder die behandeling zou mijn boulimie alleen maar erger geworden zijn. Daarvoor zal ik Robbie altijd dankbaar blijven".

 

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/geri_halliwell.jpg?t=1269621321



Volgens de 37-jarige voormalige Spice Girl klikte het na de split van de meidengroep tussen haar en Robbie omdat hij enkele jaren eerder hetzelfde had meegemaakt. "Ik voelde me eenzaam en ik wist dat hij de enige mens ter wereld was die me kon begrijpen, want hij was ook uit Take That gestapt". Tot een relatie tussen de twee is het volgend Gery echter nooit gekomen.



26-03-2010 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eveline Hoste presenteert live op TV OOST


Eveline Hoste presenteert live op TV OOST


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Eveline-Hoste.jpg?t=1269622193
Eveline Hoste met haar zoontje.


TV OOST, de regionale televisie uit Oost-Vlaanderen, start vanaf 29 maart met live dagtelevisie in studio TV OOST. In het dagelijkse programma, dat een uur duurt, zal gefocust worden op informatie en entertainment, onder meer ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste is gastvrouw.


Een presentator ontvangt elke aflevering verschillende gasten voor een gesprek over uiteenlopende onderwerpen: als film, mode, tuinieren, gezondheid, dieren, wellness, wonen en psychologie. Wekelijks zijn er ook een of meerdere live optredens.
Het presentatieteam bestaat uit Eveline Hoste, Vincenzo De Jonghe en Amaryllis Temmerman. Zij nemen afwisselend de rol van gastvrouw/gastheer op zich.


Achter de schermen wordt de productieploeg versterkt met onder meer Sandy Blanckaert en Sandra Deakin als eindredacteurs.
Studio TV OOST gaat elke weekdag live van 16 tot 17 uur en wordt herhaald van 17 tot 18 uur en van 22 tot 23 uur. In het weekend volgt een compilatie.



26-03-2010 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna gaat samenwonen met nieuwe vriend

Rihanna gaat samenwonen met nieuwe vriend


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rihanna-9.jpg?t=1269622039



Ze zijn nog maar enkele maanden een stel, maar Rihanna acht de tijd rijp om te gaan samenwonen met haar nieuwe vriendje, honkbalspeler Matt Kemp.

De 25-jarige LA Dodger was niet weinig opgetogen toen Rihanna hem voorstelde in haar villa in Hollywood in te trekken. Hij verhuisde al enkele dozen met spullen en traint momenteel in Arizona. Voor alle zekerheid is hij nog niet van plan zijn eigen huis in Los Angeles van de hand te doen.

Rihanna en Matt hebben hun relatie altijd "puur vriendschappelijk" genoemd, ook nadat ze in januari samen in Mexico met vakantie gingen. Maar onlangs stelde Matt Rihanna voor aan zijn ouders.



26-03-2010 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss draait onbekende kerel binnen voor 5.500 euro

Kate Moss draait onbekende kerel binnen voor 5.500 euro


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kate-Moss-3.jpg?t=1269611553



Kate Moss heeft met een kus een fortuintje binnengerijfd voor het goede doel. In ruil voor 5.000 pond (5.550 euro) op de rekening van een Londens kinderziekenhuis draaide het fotomodel de zwarte geldschieter binnen. Het aanwezige testosteron vloog elkaar zowat in de haren om toch maar het hoogste bod uit te brengen.

Wie met de hele vertoning niet kon lachen, was Kates rockersvriend  Jamie Hince: in een razende colère verliet hij het pand.

Naast Moss waren ook acteur Orlando Bloom en zijn vrouwelijke collega Sadie Frost van de partij. Op het podium deed Mick Jones van The Clash zijn ding. Moss stond als de eerste de beste groupie op de eerste rij en ging helemaal door het lint toen ze 'Should I Stay Or Should I Go' mocht meezingen. Ze was misschien toch beter op tijd weggegaan...



26-03-2010 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armin van Buuren is beste dj ter wereld

Armin van Buuren is beste dj ter wereld


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Armin-van-Buuren.jpg?t=1269605494



De Nederlandse dj Armin van Buuren werd deze nacht in Miami uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Dat laat zijn platenfirma Armada weten. Vorig jaar werd hij al verkozen tot beste dj van Europa.

3 awards
Van Buuren viel in de prijzen tijdens de International Dance Music Awards, de belangrijkste awards in het genre. Hij versloeg daarmee David Guetta, Markus Schulk, Paul van Dyk en Tiësto. De Nederlander scoorde overigens in nog twee van de in totaal 57 categorieën: ook voor 'beste podcast' stak hij de award op zak, terwijl zijn platenfirma Armada voor de tweede keer op rij tot beste platenfirma in het genre werd uitgeroepen.

Ook Armin van Buurens landgenoot Tiësto mocht zich al eens de beste dj van de planeet noemen: hij won de titel in 2008.



26-03-2010 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische fotograaf Jim Marshall overleden

Legendarische fotograaf Jim Marshall overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jim-Marshall.jpg?t=1269546551



In de Verenigde Staten is de legendarische rock-fotograaf Jim Marshall op 74-jarige overleden. Marshall overleed een dag voordat hij zou deelnemen aan een tentoonstelling in het Morrison Hotel Gallery in New York.

Marshall was vooral bekend door zijn foto's van muzikale legendes zoals The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan en The Who. Eén van zijn bekendste foto's is die van Jimi Hendrix die zijn gitaar verbrandt op het Monterey Pop Festival.

Foto's als kinderen
Marshall was ondanks zijn leeftijd nog steeds aan het werk. Vorig jaar bracht hij nog een boek 'Trust' uit. "Ik heb geen kinderen, mijn foto's zijn mijn kinderen", liet hij ooit weten.

Jim Marshall werd geboren in Chicago en groeide op in San Francisco. Hij begon al foto's te nemen van muzikanten toen hij nog op school zat. Zijn meest recente werk waren portretten van Ben Harper, Lenny Kravitz en John Mayer.



26-03-2010 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buena Vista Social Club op Sfinks Festival

Buena Vista Social Club op Sfinks Festival

Klik op de foto om 'Chan Chan' te beluisteren





Het Sfinks Festival in Boechout pakt voor haar 35ste editie uit met het Cubaanse Orquesta Buena Vista Social Club. Het festival brengt als vanouds een verzameling van muziek en dans, film en circus.

Het Wereldmuziekfestival, dat plaatsvindt van vrijdag 30 juli tot zondag 1 augustus, heeft een eerste reeks namen vrijgegeven. Naast Buena Vista Social Club brengt Sfinks het Portugese Terrakota, het Spaanse Canteca de Macao, het Britse Peyoti for President en het Braziliaans Céu.
 
Voor de clubtent, met akoestische sets, bevestigden het Bulgaars-Mongolisch collectief Violons Barbares en het Spaanse Palo Flamenco en Ttukunak. Ook de Koreaanse sjamaangrootmeester Gut zakt af naar Boechout. Het Keniaanse Jungle Arts verzorgt met zeven topacrobaten het circusluik.
 
Combitickets kosten 50 euro in voorverkoop en 70 aan de deur. Een dagticket voor vrijdag kost 16 euro in voorverkoop en 20 euro aan de deur. Voor zaterdag of zondag betaal je 25 euro in voorverkoop of 35 aan de kassa. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis binnen.



25-03-2010 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boogie Boy en zoon in 'America's got talent'

Boogie Boy en zoon in 'America's got talent'

Klik op de foto om Boogie Boy te beluisteren






Paul Ambach, beter bekend als Boogie Boy, en zijn zoon Nathan hebben deelgenomen aan de audities van de talentenjacht 'America's got talent'. Ze maken nog steeds kans om door te stromen naar de volgende ronde en de televisie-uitzendingen.

Vader en zoon werden opgemerkt bij een jamsessie in een New Yorkse bar. Een vriend had de twee ingeschreven om er te zingen. Nathan bracht 'Play that funky music' van Wild Cherry. Boogie Boy koos voor een liedje van Ray Charles.

De toeschouwers reageerden erg enthousiast. Dat was een vrouw, die werkte voor de grote televisieshow America's got talent, ook. Ze nodigde beide heren uit om auditie te doen. De dame wilde naar verluidt 'wat niveau' in de tv-show.
Nationaliteit

De 62-jarige Ambach en zijn zoon konden hun oren niet geloven. Eerst deden ze apart auditie, nadien samen. De zeven leden van de jury waren vol lof. Hoogstwaarschijnlijk stoten ze dan ook door naar de volgende ronde. Wel weten ze dat pas zeker in april.

"In april vindt de volgende ronde plaats in Chicago. Als we een telefoontje krijgen, dan vertrek ik onmiddellijk", aldus Ambach. Zoon Nathan vreest dat hun Belgische nationaliteit in hun nadeel speelt. "En ik heb in België een platencontract, ook dat kan een belemmering zijn." Naar 'America's got talent' kijken miljoenen mensen. (br.vandaag.be)



25-03-2010 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!