Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Tiger Woods zwanger van derde kindje

"Vrouw Tiger Woods zwanger van derde kindje"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Vrouw-Tiger-Woods.jpg?t=1270110400
Elin en Tiger met hun dochtertje Sam.


Elin Nordegren, de vrouw van Tiger Woods die haar bedroog dat het geen naam had, zou in verwachting zijn van haar derde kindje. Diverse bronnen hebben aan de National Enquirer laten weten dat Tiger Woods opgelucht kan ademhalen: "Elin gaat hem niet verlaten nu ze zwanger van hem is."


De derde spruit van de Zweedse blondine en de rondvogelende topgolfer zou in augustus zijn uitgerekend. "Ze heeft een buikje en draagt sinds kort zwangerschapskleding", vertelt een bron. "Elin probeert het te verbergen voor de buitenwereld, maar haar vreetbuien en 'moodswings' verraden haar. Als je goed op haar let, zie je dat ze constant over haar buik aait. Normaal gesproken is ze veel aan het sporten, nu doet ze bijna niks meer."

Sam en Charlie
Elin Nordegren en Tiger Woods trouwden in oktober 2004. Ze hebben al twee kinderen: dochter Sam Alexis wordt dit jaar drie en zoon Charlie Axel werd vorig jaar geboren.



01-04-2010 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotan Project, Roger Hodgson en Ghinzu op Brussels Summer Festival

Gotan Project, Roger Hodgson en Ghinzu op Brussels Summer Festival

Klik op de foto om 'La Gloria' van Gotan Project  te beluisteren



Gotan Project


Op de negende editie van het Brussels Summer Festival (BSF), dat plaatsvindt van 13 tot 22 augustus, zullen artiesten optreden als Gotan Project, Roger Hodgson (ex-Supertramp), Babylon Circus, Ghinzu, Rachid Taha, Hocus Pocus, Nouvelle Vague en Pony Pony Run Run. Dat maakten de organisatoren woensdagavond bekend.
 
Het gaat om de eerste bevestigde namen van een lijst die de komende weken nog zal aangroeien, zei organisatrice Nicky De Greef. Het BSF vindt plaats op het Brusselse Paleizenplein, het Museumplein en in het Warandepark.


01-04-2010 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oom Frans Bauer schoot tante dood, maar miste bij zichzelf

Oom Frans Bauer schoot tante dood, maar miste bij zichzelf


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Frans-Bauer.jpg?t=1270055009


De 60-jarige tante Doortje en de 59-jarige oom Giel van Frans Bauer wilden samen hun leven beëindigen. Dat heeft de politie nu ook bevestigd. Ze hebben dat te horen gekregen van oom Giel en vonden een brief die het zelfmoordpact bevestigt in de woonwagen van het paar.

Tante Door werd maandagavond omstreeks 18 uur door een vriendin dood aangetroffen in een woonwagen aan de Molenstraat in het Brabantse dorp Fijnaart. Zij was door een schot om het leven gekomen. Haar man was zwaargewond en werd in allerijl naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij is ondertussen stabiel.

De Telegraaf onthulde eerder vandaag al dat de doodzieke oom (59) mogelijk in paniek zijn geliefde heeft doodgeschoten omdat hij vreesde dat hij niet lang meer te leven had. Zelf werd hij zwaar gewond bij wat wellicht een zelfmoordpact was tussen twee zwaar zieke geliefden.

De havenwerker was zelf ook doodziek, depressief en werkloos. Oom Giel zou in paniek geraakt zijn omdat hij deze week de uitslag zou krijgen van een ziekenhuisonderzoek. Giel De Krom leed al geruime tijd aan een ernstige aandoening van de alvleesklier. Hieraan was hij recentelijk nog geopereerd. Daarbij werd een stukje weefsel voor nader onderzoek opgestuurd naar het laboratorium. Tante Door leed aan epilepsie en eerder was bij haar ook al kanker geconstateerd.


Het is overigens niet de eerste keer dat er in de familie van Frans Bauer een ernstig geweldsmisdrijf afspeelt. De neef van de volkszanger bracht acht jaar geleden een vrouw om op wie hij verliefd was. Hij diende haar 32 messteken toe. De man werd veroordeeld tot 12 jaar celstraf.


Bauer had een sterke band met zijn tante. "Ik woonde ernaast. Ze was heel lang mijn buurvrouw, dus ze kwam altijd langs", vertelt hij. Bauer en zijn gezin worden bijgestaan door Slachtofferhulp. "Iemand komt praten met ons gezin. En met mij, want ik heb ook een aantal dingen gezien die je maar beter niet kunt zien."



31-03-2010 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaxons lanceren tweede album op zomerfestivals

Klaxons lanceren tweede album op zomerfestivals

Klik op de foto om 'Atlantis To Interzone' te beluisteren






Klaxons lanceren hun langverwachte tweede album deze zomer tijdens de festivals. De Britse band die met hun debuutalbum 'Myths of the Near Future' de speerpunt was van de 'nu-rave'-scène, brengt hun nieuwe album na de zomer uit. Dat meldt NME magazine.



31-03-2010 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg lijdt aan paranoia

"Steven Spielberg lijdt aan paranoia"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Steven-Spielberg.jpg?t=1270051105


Filmmaker Steven Spielberg is zo paranoïde dat hij aan zijn kantoor te allen tijde een motorfiets heeft klaarstaan voor het geval hij de vlucht zou moeten nemen. Spielberg vreest niet alleen voor zijn veiligheid, hij houdt ook enorm aan absolute geheimhouding.


In een nieuw boek beweert journaliste Nicole LaPorte dat de 'Indiana Jones'-regisseur de splinternieuwe motorfiets klaar heeft staan voor noodsituaties en dat hij zijn werknemers heeft uitgerust met survival kits waarin onder meer een gasmasker zit.


Stiltekoepel boven bureau

Volgens LaPorte is Spielberg ook zo hard op geheimhouding gesteld dat het aan paranoia grenst. Zo heeft hij boven zijn bureau een zogenaamde 'stiltekoepel'.


"Boven zijn werktafel hangt een halve maan in plexiglas zodat zijn telefoongesprekken ultravertrouwelijk blijven. Toen een veiligheidsagent hem eens vroeg wat dat ding was, noemde Steven het zijn 'stiltekoepel'", zo luidt een fragment uit het boek 'The Men Who Would Be King: An Almost Epic Tale of Moguls, Movies, and a Company Called DreamWorks'.


Documenten gecodeerd tegen lekken

En verder: "Als Spielbergs trouwe monteur in de visiekamer nieuwe filmopnames bekijkt, wordt een zwarte doek over het raampje van de profectiekamer gehangen zodat het scherm verborgen blijft. Elk document dat zijn kantoor verlaat - een script, een rapport, zelfs een memo - is dat gecodeerd zodat de persoon die voor het lek zorgde kan geïdentificeerd worden in het geval het document in de verkeerde handen zou terechtkomen".


Een woordvoerder van de regisseur heeft de beweringen uit het boek tegengesproken. LaPorte van haar kant is zeker van haar stuk. "Hoewel geen enkele oprichter van DreamWorks met me heeft willen praten, heb ik met ongeveer tweehonderd huidige en voormalige medewerkers gesproken", beweert ze.



31-03-2010 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Eyed Peas topact op TW Classic

Black Eyed Peas topact op TW Classic

Om I Gotta Feeling te bekijken druk op de foto.


.

Na hun concert op 19 mei in het Antwerpse Sportpaleis is het erg populaire Black Eyed Peas nog geen twee maanden later opnieuw in België te bewonderen. De hiphopformatie rond sexy frontvrouw Fergie is op 12 juli de headliner op TW Classic, dat dit jaar wegens de finale van het WK voetbal en de agende van Black Eyed Peas uitzonderlijk op een maandag plaatsvindt. De voorverkoop start vrijdag 2 april. Een kaartje kost 69 euro, exclusief reserverings- en verzendingskosten. Het concert in het Sportpaleis was op amper een kwartier uitverkocht. De andere namen van de TW Classic-affiche zijn nog niet bekend.

31-03-2010 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga mag titelsong nieuwe Bondfilm leveren

Lady Gaga mag titelsong nieuwe Bondfilm leveren

Om Bad Romance te bekijken druk op de foto.


.

Lady Gaga is benaderd om het themanummer van de nieuwe James Bond op te nemen. Een bron in The Sun: "De Bondbazen zijn allemaal grote fans van Gaga. Haar geluid en haar gevoel voor drama maken haar hun eerste keuze. Ze heeft de looks én de stem om een geladen ballade aan te pakken, en bovendien is ze een sterke songschrijfster. Gaga is perfect op alle vlakken".

Madonna achterna
Gaga zou daarmee in de voetsporen treden van haar grote idool Madonna, die in 2002 de titelsong voor 'Die Another Day' leverde en tevens een cameo in de film speelde. 'Die Another Day' werd één van de meest succesvolle titelnummers uit de 007-geschiedenis.

Winehouse en Buble
Maar naast Gaga zijn nog artiesten in de running om een bijdrage aan de soundtrack van de nieuwe Bond te leveren, die voorlopig nog kortweg 'Bond 23' heet. Ook Amy Winehouse en Michael Bublé staan nog op de verlanglijst van regisseur Sam Mendes.

31-03-2010 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: "Mijn dochter moet zich minder sexy kleden"

Madonna: "Mijn dochter moet zich minder sexy kleden"

Om "Celebration" te bekijken druk op de foto.

De appel valt niet ver van de boom en de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Beide zegswijzen dringen zich op als we lezen dat Madonna vindt dat haar 13-jarige dochter Lourdes zich te sexy kleedt. De zangeres, beroemd om haar pikante outfits, hoopt dat Lourdes niet in haar voetsporen treedt maar het kwaad is blijkbaar al geschied.

Adviseur voor mama's designervrienden
"Ik zou zo graag hebben dat ze zich wat conservatiever kleedt. Ironisch, hé? Je zou kunnen zeggen dat het erfelijk is. Ik kan haar niet meer opdragen welke kleren ze moet aantrekken. Ze komt naar mijn foto- en videoshoots, stelt zelf haar outfits samen en geeft zelfs advies aan mijn designervrienden. Of het nu Marc Jacobs is of Stella McCartney, ze vragen altijd aan Lourdes wat zij van hun creaties vindt".

Eigen tienerlijn
Madonna werkt samen met Lourdes, die ze Lola noemt, aan een kledinglijn voor tieners die Material Girl gaat heten. "Ik ben betrokken in zakelijke meetings, maar het is toch Lola die het meeste werk doet".

31-03-2010 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson straalt in trendy jurkje van Christopher Kane

Emma Watson straalt in trendy jurkje van Christopher Kane

http://img94.imageshack.us/img94/1672/emmawatsonu.jpg

De 19-jarige actrice Emma Watson maakte op een feestje in New York een echt modestatement door te kiezen voor een sexy leren kleedje met bloemenprint van de Schotse designer Christopher Kane. De jurk werd onlangs nog door een model geshowd op de catwalk en maakt deel uit van de herfst/wintercollectie 2010/2011.

De conceptuele creaties van de schotse ontwerper worden zelfs door Anna Wintour van de Amerikaanse Vogue de hemel in geprezen en dat kan natuurlijk tellen in het modewereldje.

Jong talent
Emma Watson schrikt er duidelijk niet voor terug om voor kledingstukken van aanstormend talent te kiezen. Haar voorkeur gaat uit naar trendy en eveneens hoogwaardige kledij. De ster uit Harry Potter verscheen eerder al in outfits van de jonge Britse designer William Tempest en het Amerikaanse label Rodarte.

31-03-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Hurley opent eerste winkel met badmode in Duitsland

Liz Hurley opent eerste winkel met badmode in Duitsland

http://img709.imageshack.us/img709/1681/lizhurley.jpg

Britse actrice en model Liz Hurley doet er blijkbaar alles aan om haar imperium uit te breiden. Van een boerderij met biologische geteelde groenten en eigen dieetsnacks in Harrods naar badmode of de glitter van Hollywood, het is voor glamoureuze Liz maar een kleine stap. Met de opening van haar eerste winkels in Groot-Brittannië, Ierland en nu ook in Duitsland kent eveneens de retailsector geen geheimen meer voor haar.

Ingolstadt
De Britse die beweert nooit zonder make-up de deur uit te gaan sinds haar twaalfde, stapte de wereld van de badmode binnen in 2005 met de lancering haar eigen label. Tot nu toe waren de fleurige niemendalletjes enkel via internet te verkrijgen maar daar komt nu verandering in met de opening in sneltempo van tal van winkels. Liz knipte eigenhandig de lintjes door van haar eerste winkel in het Duitse outlet centrum Ingolstadt Village en kreeg daarvoor trouwens de hulp van enkele collega's. Daarmee is de uitbreiding van haar imperium opnieuw een feit.

31-03-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe videoclip Erykah Badu doet stof opwaaien in VS

Nieuwe videoclip Erykah Badu doet stof opwaaien in VS.

Om de clip te zien druk op de foto.


.

De videoclip bij de meest recente single van de Amerikaanse souldiva Erykah Badu doet wat stof opwaaien in de Verenigde Staten. De zangeres waagt zich immers aan een striptease op de plaats in Dallas waar president John F. Kennedy werd neergeschoten

In de clip bij het nummer Window Seat is te zien hoe de 39-jarige Badu uit een auto stapt en zich met nonchalante tred begeeft naar de plaats waar de illustere JFK op 22 november 1963 werd vermoord.
 
Op zich niet zo spectaculair, ware het niet dat Badu zich tijdens de wandeling van al haar kleren ontdoet. Eenmaal aangekomen op de vroegere plaats delict doet de zangeres alsof ze geraakt wordt door een kogel en zijgt ze neer op het trottoir.
 
"Pensée unique"
Via Twitter laat Badu weten dat ze met de clip de "pensée unique" in vraag wil stellen. De striptease bezorgde de artieste naar eigen zeggen niet al te veel rillingen, maar ze was wel bang dat een tussenkomst van de politie de opnames zou verstoren.
 
Van de politie ondervond Badu uiteindelijk niet zoveel hinder, maar verscheidene omstaanders lieten volgens de gereputeerde zangeres wel luidop hun ongenoegen blijken en riepen haar toe dat ze zich moest schamen en haar kleren moest aanttrekken.

31-03-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Jesse James in rehab voor seksverslaving

http://img210.imageshack.us/img210/997/sansra.jpg

De man van Sandra Bullock, die haar met minstens vier andere vrouwen bedroog, heeft zich naar verluidt laten opnemen in een ontwenningskliniek om zijn seksverslaving aan te pakken. Sandra's besluit staat echter vast: ze wil scheiden van Jesse James.

Zijn zegsman bevestigt dat James is opgenomen in een instelling "wegens persoonlijke problemen". "Jesse beseft dat dit het moment is om hulp te zoeken voor zichzelf, zijn gezin en om zijn huwelijk te proberen redden".

Therapie
Volgens website TMZ verblijft James in de Sierra Tucson ontwenningskliniek in Arizona, die gespecialiseerd is in drugs-, alcohol- en seksverslavingen. Hij zou daar gisteravond een gesprek met een therapeut hebben gehad.

Hechte band met dochter

Gisteren kondigde Sandra aan dat ze gaat scheiden, aangenomen wordt dat Jesse's besluit om in therapie te gaan een ultieme poging is om alsnog zijn huwelijk te redden. Zo zou hij Sandra ook hebben laten weten dat ze nog altijd zijn kinderen mag ontmoeten, in het bijzonder zijn zesjarige dochter Sunny met wie Sandra een hechte band heeft.

Niets meer waard

Een bron in RadarOnline.com meent echter te weten dat die vlieger niet opgaat. "Hij bood haar aan naar dezelfde ontwenningskliniek als Tiger Woods te gaan op voorwaarde dat Sandra hem zou steunen en bij hem blijven. Dat weigerde ze en zei hem dat hij in haar ogen niets meer waard is".

Hitlergroet
Inmiddels is ook een foto opgedoken waarop Jesse een kepie van een SS-officier draagt en de nazigroet brengt. Magazine US Weekly wist de hand te leggen op de foto, die op een feestje in 2004 werd genomen. Eerder bleek al dat het tatoeagemodel Michelle 'Bombshell' McGee, met wie James bijna een jaar lang een affaire onderhield, neonazi-sympathieën heeft.

31-03-2010 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock vraagt scheiding aan

Sandra Bullock vraagt scheiding aan


http://img695.imageshack.us/img695/1290/sandrabullocks.jpg
Sandra Bullock en Jesse James vlak na de oscaruitreiking op 7 maart.



Actrice en Oscarwinnares Sandra Bullock heeft er (uit)eindelijk genoeg van gekregen en gaat scheiden van haar echtgenoot Jesse James. De 45-jarige heldin van de "Speed"-films is de resem recente onthullingen van -intussen al een elftal- vrouwen die zeggen het bed met haar man te hebben gedeeld, grondig beu.
 
De verhalen van de maitresses hebben Bullock "gekleineerd". Dat James een soort afkooksel is van superoverspeler Tiger Woods, was twee weken geleden aan het licht gekomen toen tatoeagemodel Michelle McGee gebeurtenissen tussen de lakens uit de doeken deed.
 
Bullock en James huwden vijf jaar geleden. Nu heeft de actrice het idee "dat haar hele huwelijk één grote leugen was". James, daarentegen, wil nog verwoede pogingen doen om zijn huwelijk te redden. Hij heeft uit twee eerdere huwelijken drie kinderen. Bullock heeft al laten weten, helemaal niet van plan te zijn die kinderen te adopteren.



31-03-2010 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rage Against The Machine wil optreden met Susan Boyle

Rage Against The Machine wil optreden met Susan Boyle


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Susan-Boyle-8.jpg



Rage Against The Machine stond met Kerstmis vorig jaar op één in de Britse hitlijsten dankzij een internetcampagne om te verhinderen van 'X Factor'-winnaar Joe McElderry die plek zou veroveren. De Amerikaanse rockers willen Susan Boyle uitnodigen met hen mee te zingen wanneer ze in juni in Finsbury Park hun 'overwinningsconcert' geven.


Zo wil RATM tonen dat ze Simon Cowell, die zowel McElderry als Boyle een contract gaf bij zijn platenlabel SyCo, ondanks alles een fijne knul vinden.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rage-Against-The-Machine.jpg?t=1269976596



Frontman Zack de la Rocha: "Simon dacht dat het om een lastercampagne ging maar het Britse volk wilde gewoon verandering. Sinds kerstmis heeft ook niemand nog iets gehoord van die Joe, maar we hebben niets tegen die kerel. De shows van Simon brengen soms talent voort, en we zijn dol op Susan Boyle. Ze is een straffe zangeres en we zouden graag met haar 'Killing in the Name' spelen. Dat zou ons een hele eer zijn".


Op 6 juni speelt RATM een gratis concert in Londen om hun fans te bedanken. Nadat de felbegeerde 'nummer één op Kerstmis' vier jaar na elkaar naar de winnaars van 'X Factor' ging, slaagden zij er vorig jaar in die plek te bereiken.



31-03-2010 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
30-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chemical Brothers brengen nieuw album 'Further' uit op 7 juni

Chemical Brothers brengen nieuw album 'Further' uit op 7 juni


http://img25.imageshack.us/img25/3820/chemicalbrotherst.jpg



Drie jaar na 'We Are The Night' keren de Chemical Brothers terug aan de oppervlakte. Op 7 juni brengen ze 'Further', hun zevende studio-album, uit.

'Further' zal acht nummers bevatten die allen ook een eigen videoclip krijgen. Daarvoor kropen Ed Simmons en Tom Rowlands opnieuw de studio in met Marcus Lyall en Adam Smith, waarmee de Brothers al samenwerken sinds hun debuut 'Exit Planet Dust' uit 1994.

De nieuwe nummers zijn losjes gebaseerd op hun 'Electronic Battle Weapon'-nummers die in de loop der jaren zijn uitgebracht. Bedoeling is dat alle nummers in elkaar vloeien als bij een live set.



30-03-2010 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg en George Clinton op Couleur Café

 George Clinton en Snoop Dogg op Couleur Café

Klik op de foto om 'Hey, Good Lookin' George Clinton te beluisteren






Twee weken geleden werd al bekendgemaakt dat onder meer Damian Marley & Nas, Salif Keita en Wyclef Jean naar Couleur Café komen, vandaag wordt opnieuw een rist namen aangekondigd. Daarbij springen vooral gangsta rapper Snoop Dogg en funkmeister George Clinton in het oor. Maar er is nog veel meer dat van Couleur Café een compleet urban world festival maakt.

NTM is er ook bij, de enfants terribles van de Franse rap, en verder uit Frankrijk de vrouwelijke hiphopact Diam's en Féfé, de ex-zanger van Saïan Supa Crew. Ebony Bones is een Engelse band die een mix brengt van punk en indierock met afro-invloeden. Queen Ifrica & Tony Rebel gelden als het beste wat Jamaica momenteel te bieden heeft en het Columbiaanse Systema Solar combineert aanstekelijke ritmes met straffe dj's en een wervelende show.


Dit jaar is er opnieuw de Zen-camping, wegens het beperkte aantal plaatsen voorbehouden aan festivalbezoekers die buiten het Brusselse Gewest wonen. De eerste 750 kopers van een 3-dagencombi + campingticket krijgen een gratis heen en terug NMBS-treinbiljet vanuit elk Belgisch station naar Brussel aangeboden.



De officiële voorverkoop start vandaag via www.couleurcafe.be en in alle bekende voorverkooppunten. Een dagticket kost 34 euro, 42 euro aan de kassa. Een driedaags combiticket kost 73 euro, met camping erbij wordt dat 88 euro (enkel te reserveren via de website). Het festival is gratis voor kinderen  onder de tien, begeleid door een volwassene.


De line-up ziet er voorlopig als volgt uit

Vrijdag 25 juni 2010
Diam¿s - Rodrigo y Gabriela - Ska P - Shantel - Ebony Bones - NTM

Zaterdag 26 juni 2010
Snoop Dogg - Wyclef Jean - Queen Ifrica & Tony Rebel - Soprano - Staff Benda Bilili - Féfé

Zondag 27 juni 2010
Damian Marley & Nas - Olivia Ruiz - George Clinton - Danakil - Salif Keita - Wax Tailor - Sizzla - Hindi Zahra - Systema Solar   (br.hln)



30-03-2010 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden, Limp Bizkit, Placebo, QOTSA en Prodigy op Pukkelpop 2010

Iron Maiden, Limp Bizkit, Placebo, QOTSA en Prodigy op Pukkelpop 2010

Klik op de foto om 'The Trooper' van Iron Maiden te beluisteren



Iron Maiden



De eerste namen van Pukkelpop 2010 zijn bekend: de Britse rockers van Iron Maiden zijn de topaffiche van donderdag 19 augustus, de eerste dag van het driedaags festival in Kiewit. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.
 
Iron Maiden draait al een tijdje mee in de hardrockscène: de groep werd in 1975 opgericht in Londen en wordt beschouwd als een van de invloedrijkste hardrockband van de afgelopen decennia.
Andere namen die al bekend zijn: Queens Of The Stone Age, negen jaar na hun laatste Pukkelpop doortocht, Placebo voor de zesde keer, The Prodigy voor de vierde keer.

Blink 182, The Kooks, Boys Noize, 2manydjs
Voorts hebben onder meer Blink 182, Limp Bizkit, The Kooks, Mumford & Sons, Jonsi en Goldfrapp al bevestigd.

De Boiler Room zal onder ander bevolkt worden door dj's Boys Noize, D.I.M., Djedjotronic, Housemeister, Les Petits Pilous, Digitalism, Fake Blood, Aeroplane, Noisia, Benny Benassi, Boris Dlugosch, High Contrast, Renaissance Man, Jack Beats, Nero, Jakwob, L-VIS 1990, Riva Starr en 2manydjs.
 
Pukkelpop bestaat dit jaar een kwarteeuw. Toch vindt dit jaar de 25ste en niet de 26ste editie plaats. In 1989 werd het festival immers afgelast toen de twee headliners, The Pogues en The Sugarcubes, op het laatste moment afzegden.

De eerste lading namen:
Iron Maiden, Queens of the Stone Age, Placebo, The Prodigy, Soulwax, The Kooks, 2Manydjs, Blink-182, Boys Noize, Limp Bizkit, The Flaming Lips, Pendulum, Mumford & Sons, NOFX, Goldfrapp, Diplo, Fake Blood, White Lies, Major Lazer, Richie Hawtin presents Plastikman live, Hot Chip, Digitalism, Magnetic Man, Gojira, Noisia, D.I.M., Parkway Drive, The Low Anthem, Au Revoir Simone, Boris Dlugosch, Four Tet, Switch Djedjotronic, Ill Nino, These New Puritans, OK Go, Les Petits Pilous live, Nero, Martyn, High Contrast, Beach House, Housemeister, Kylesa, Lonelady, Sleepy Nun, Speech Debelle, Joker & MC Nomad, Renaissance Man, Jack Beats, General Fiasco, Cymbals Eat Guitars, Aeroplane, Jakwob, Two Door Cinema Club, L-Vis 1990, Megafaun, Riva Starr, Ou Est Le Swimming Pool. (belga/mvdb/lb)

Pukkelpop 2010 vindt plaats op het festivalterrein in Hasselt-Kiewit en dat op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus.

Tickets zijn vanaf 20 april te verkrijgen via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Alle info over de ticketverkoop vind je op http://www.pukkelpop.be. Voor een combiticket betaal je 145 euro (exclusief servicekosten). Een dagticket kost 76 euro (exclusief servicekosten).
 
Vanaf 3 mei 2010 zijn tickets zijn te koop in de gebruikelijke voorverkooppunten terug te vinden op de Pukkelpop-website. (br.hln)



30-03-2010 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Specials willen nieuw album opnemen

The Specials willen nieuw album opnemen

Klik op de foto om 'Too Much Too Young' te beluisteren






Zanger Terry Hall heeft onthuld dat de Engelse skaband best een derde album in de oorspronkelijke bezetting wil opnemen van zodra de reünietournee - waarmee ze hun dertigste verjaardag vieren en die hen ook naar Rock Werchter brengt - achter de rug is.


"We hebben nog geen enkel nummer geschreven, maar wel al wat gerotzooid. We zijn het erover eens dat indien we een nieuw album maken, het een ongelooflijk goed album moet worden. Als we daar klaar voor zijn, zie ik geen reden om niet opnieuw in de studio te gaan. Maar nu moeten we weer een tijdje samen spelen, zoals we deden voor we een platencontract hadden".


Zonder Jerry Dammers
The Specials gingen in 1981 uit elkaar, vorig jaar was er met de terugkeer van Hall voor het eerst sprake van een echte reünie, hoewel keyboardspeler Jerry Dammers weigerde mee te doen.


Sociaal geëngageerd
De geëngageerde skaband uit het Engelse Coventry werd geroemd omdat ze sociale thema's als werkloosheid, racisme en tienerzwangerschappen aansneden in hun songs. Tere punten die vandaag nog altijd voor problemen zorgen in Engeland, oordeelt Hall.


"Ons eerste album kwam uit de rusteloosheid en de problemen die we ondervonden als jongeren in een industriële stad die zijn glorie kwijt was. Wij waren de kinderen van de arbeiders die hun jobs verloren. Jammer genoeg zijn die problemen er vandaag nog altijd, alleen in andere vormen. Neem het racisme in Groot-Brittannië. Die richt zich nu vooral op mensen uit Oost-Europa, in de jaren zeventig was die vooral op Aziaten gericht. Maar het racisme is er niet minder om".



30-03-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Beschissenheit der Dinge

'Die Beschissenheit der Dinge' klaar om Duitsland te veroveren


http://img691.imageshack.us/img691/5064/diebeschissenheitderdin.jpg



'De helaasheid der dingen' van Felix van Groeningen komt uit in Duitsland. Vanaf 20 mei kan het Duitse publiek van deze film genieten onder de titel 'Die Beschissenheit der Dinge'. De film werd eerder al enthousiast onthaald in België, Nederland en Frankrijk.


De film verschijnt op 59 prints in de Duitse zalen. Met deze brede release toont Duitse distributeur Camino Filmverleih zijn vertrouwen in de prent. Eerder kwam het boek van Dimitri Verhulst al uit in Duitsland onder dezelfde titel. (br.hln)



30-03-2010 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Independence Day' krijgt twee sequels

'Independence Day' krijgt twee sequels


http://img260.imageshack.us/img260/298/independencedayj.jpg



'Independence Day', de film uit 1996 met Will Smith die de planeet redt van een aanval door aliens, krijgt dankzij het succes van 'Avatar' maar liefst twee sequels. Volgens de gespecialiseerde website IESB.net keert Smith terug als Captain Steve Hiller en worden beide films volgend jaar al opgenomen.


30-03-2010 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!