Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhythm is a dancer beste nummer uit jaren '90

'Rhythm is a dancer' beste nummer uit jaren '90

Klik op de foto om 'Rhythm is a dancer' te beluisteren






De luisteraars van hitradio MNM hebben 'Rhythm is a dancer' van Snap opnieuw verkozen tot het beste nummer van de jaren 90.

In de Top 99 strandde Robbie Williams met zijn 'Angels' op de tweede plaats. 'In my eyes' van Milc Inc is met de derde stek de beste Belgische productie.

In totaal stonden er 27 nummers van Belgische makelij in de hitparade. Clouseau was hofleverancier met zes noteringen. De meeste singles kwamen uit 1997.

De Top 99 werd gepresenteerd door twee duo's: Karolien Debecker en Tom De Cock en Peter Van de Veire en Eva Daeleman.


De top-tien

1. Rhythm is a dancer - Snap
2. Angels - Robbie Williams
3. In my eyes - Milk Inc.
4. Black or white - Michael Jackson
5. Lift u up - 2 Fabiola 6. Afscheid van een vriend - Clouseau
7. Wannabe - Spice Girls
8. No limit - 2 Unlimited
9. Insomnia - Faithless
10. Baby one more time - Britney Spears


04-04-2010 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platina cd voor Caro Emerald

Platina cd voor  Caro Emerald

Klik op de foto om 'Back It Up' te beluisteren






De Nederlandse zangeres Caro Emerald heeft vrijdagavond een platina cd gekregen voor haar cd Deleted Scenes From The Cutting Room Floor. De zangeres werd bekend met haar 'cocktailmuziek', met nummers zoals Back it up en A night like this. De cd staat vol met dansmuziek uit de jaren '30, '40 en '50.


Emerald kreeg de platina cd aan tafel bij Jeroen Pauw, tijdens het programma Pauw en Witteman. Emerald zat daar ondanks een gebroken rugwervel. Ze liep die kwetsuur op na de val van een paard, zo vertelde ze.



04-04-2010 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba wil kind adopteren

Jessica Alba wil kind adopteren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jessica-alba-1.jpg?t=1270300819



Jessica Alba (28), die in juni 2008 dochter Honor Marie kreeg met haar man Cash Warren, kreeg het idee een kind te adopteren nadat ze voor een tv-show een gezin met 13 adoptiekinderen bezocht dat in een krappe trailer woont.

"Mijn moeder groeide op in de buurt van een groot gezin waarvan de ouders altijd maar meer kinderen wilden. Ik dacht 'waarom adopteren ze dan niet?'. Als je de liefde hebt en de capaciteit om van kinderen te houden, moet je adopteren. Dat is wat ik ook van plan ben", verklaarde ze in een interview.



03-04-2010 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk wijzigt naam baby

Anouk wijzigt naam baby

Klik op de foto om 'I don't wanna hurt' te beluisteren






Anouk heeft de naam van haar pasgeboren baby Jesajah een kleine makeover gegeven.

De naam Jesajah werd door verschillende media foutief gespeld en werd Jesiah, en dat beviel de zangeres eigenlijk wel. Dus heeft ze de spelling van zijn naam aangepast, meldt nu.nl.

Het kindje werd woensdagavond geboren en is het vierde kind voor Anouk, maar het eerste kind met vriend Unorthadox. Hij heeft twee kinderen uit een eerdere relatie. (br.hln)



03-04-2010 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschonken filmcrew laat geheim script Harry Potter achter in pub

Beschonken filmcrew laat geheim script Harry Potter achter in pub


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/harry-potter-script.jpg?t=1270292735



Het script voor de laatste Harry Potter-film lag gisteren voor het grijpen in een pub in Hertfordshire, waar de filmcrew net stevig had doorgezakt. Een lezer van The Sun vond het 118 pagina's tellende script onder een cafétafel en bezorgde het aan de redactie van de krant. Het filmscript wijkt naar verluidt drastisch af van het boek 'The Deathly Hallows' waarop het is gebaseerd.


De krant bezorgde het script terug en ontving daarvoor een dankbetuiging van filmmaatschappij Warner Bros, die belooft te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de gaffel.


Donderdagavond ging een groot deel van de filmcrew een glas drinken in de Waterside Tavern, in de buurt van het Leavensden Studios in Kings Langley. "Ze waren achtergeraakt op het filmschema maar toen ze die achterstand hadden ingehaald, moest dat gevierd worden met een glas. Het werden er veel meer, ze zaten hier de hele avond", aldus de stamgast die het script vond. 

Het laatste Potter-boek is opgedeeld om er twee films van te maken. De eerste komt in november uit, het tweede deel in juli volgend jaar.



03-04-2010 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dynasty-acteur John Forsythe (92) overleden

Dynasty-acteur John Forsythe (92) overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/John-Forsythe.jpg?t=1270241266


De Amerikaanse acteur John Forsythe, die vooral bekend is geworden voor zijn rol als de manipulerende oliemagnaat Blake Carrington in de soapserie Dynasty, is gisteren op 92-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte dat vandaag bekend.

Aanvankelijk kreeg hij kleine rollen op televisie en in films. Zijn eerste betekenisvolle rol was in de sitcom Bachelor Father in 1957. Daar was hij een playboy-advocaat die op zijn jongere nicht moest passen toen haar vader overleed.

Hij was verteller in de natuurserie The World of Survival van 1971 tot 1977. Forsythe werd de best betaalde televisieacteur voor zijn rol in Charlie's Angels. Daar was hij de mysterieuze miljardair en privédetective die het trio vrouwelijke speurders leidde. Daarop vertolkte hij Blake Carrington in Dynasty, dat in de jaren tachtig een van de populairste soaps ooit werd.
 
Forsythe hernam zijn rol in Charlie's Angels voor de twee filmspinoffs in 2000 en 2003. Daarna acteerde hij niet meer.



03-04-2010 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan financieel aan de grond

Lindsay Lohan financieel aan de grond


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay-lohan-6.jpg?t=1270235924


Lindsay Lohan heeft naar verluidt geen nagel meer om aan haar gat te krabben. De actrice zit al een tijdje zonder werk en loopt bijgevolg al twee maanden achter met haar huur.

Volgens Tmz.com kreeg La Lohan haar huisbaas over de vloer, die haar voor een keuze heeft gesteld: betalen of opkrassen.

En die boodschap is blijkbaar overgekomen, want Lindsay heeft haar schulden intussen afgelost. Haar huisbaas zou de achterstallige 17.000 dollar inmiddels hebben ontvangen. Vraag is hoe lang dit haar nog respijt geeft. Zonder inkomen ziet het er niet goed uit voor Lohan, die nergens nog aan de bak geraakt wegens haar drugsverslaving.




02-04-2010 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Beck op 12 oktober in AB

Jeff Beck op 12 oktober in AB

Klik op de foto om 'Jeff Beck' te beluisteren





De legendarische gitarist Jeff Beck speelt op 12 oktober een uniek concert in de Ancienne Belgique. Beck hoort in het rijtje stergitaristen waar ook Clapton, Page en John Mayall comfortabel zitten. Hij heeft een verleden bij The Yardbirds, Rod Stewart en Stevie Wonder maar voorzag recent ook Morrissey, Roger Waters en Joss Stone van zijn goddelijk gitaargeluid. Jeff komt in goed gezelschap: Rhonda Smith op bas (bekend van Prince), Narada Michael Walden op drums en Jason Rebello op keyboards.

Verwacht u ook maar aan snedig gevarieerd materiaal zoals zijn versies van de 'Bolero' of 'Superstition' of 'The Peter Gunn Theme' of zijn eigen fenomenale 'Come Dancing', maar net zo goed ook aan scherpzinnige schoonheid à la 'Amazing Grace' of 'Somewhere Over The Rainbow', tot en met 'A Day In The Life' - van The Beatles, jawel, maar in Becks bewerking goed voor een Grammy als beste instrumentale track.

Tickets kosten 30 euro, meer info vind je hier.  (br.hln)



02-04-2010 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Vampire Weekend op Rock Werchter

Ook Vampire Weekend, Dirty Projectors, Yeasayer en Gomez op Rock Werchter

Klik op de foto om 'Cape Cod Kwassa Kwassa ' van Vampire Weekend te beluisteren





Vampire Weekend, Yeasayer, Dirty Projectors en Gomez zullen ook van de partij zijn op Rock Werchter 2010.

'A-Gun','Cape Cod Kwassa Kwassa', 'Horchata' en 'Giving Up The Gun' van Vampire Weekend krijgen we op zondag 4 juli voorgeschoteld. De vier jonge Newyorkers waren in 2008 al eens te gast op Rock Werchter in de Pyramid Marquee. Dit jaar doen ze hun ding op de Main Stage. 


Yeasayer is net als MGMT een exotische exponent van de interessante nieuwe horde uit New York. Ze zoeken het graag in hogere sferen. De kruispunten van indiepop, exotische klanken, psychedelica en elektronische muziek zijn hun ding. In hun eigen woorden is dat "Middle Eastern-psych-snap-gospel'.


Meer hip New Yorks geweld met David Longstreth van Dirty Projectors, uit de Brooklyn scène. De exotische invloeden en vooral hun hang naar avant-garde vinden we terug in hun album 'Bitte Orca' (2009).


Gomez kwam dan weer midweg de jaren 90 aan de oppervlakte. Ze vielen op omdat de groep drie zangers en vier songschrijvers telt. Maar vooral omdat zij als enige Britse band van hun generatie (Amerikaanse) blues- en rootselementen in hun muziek stoppen.


De allerlaatste festivaltickets zijn in verkoop. Momenteel zijn er enkel nog dagtickets voor vrijdag 2 juli te koop. Er zijn wachtlijsten geactiveerd voor combi-festivaltickets en voor donderdag-, zaterdag- en zondag tickets. Het is steeds zinvol te registeren op deze lijst want indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe.



02-04-2010 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee extra concerten Natalia Meets Anastacia

Twee extra concerten 'Natalia Meets Anastacia'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Natalia-Meets-Anastacia.jpg?t=1270224806



Nog geen week na de aankondiging van 'Natalia Meets Anastacia' zijn de eerste concerten op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari zo goed als uitverkocht. Daarom zijn nu twee extra concerten gepland, op dinsdag 18 en vrijdag 21 januari. Tickets, tussen 22,50 en 40 euro, kan je hier bestellen.



02-04-2010 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf dinsdag op JIM: 'Kourtney & Khloé Take Miami'

Vanaf dinsdag op JIM: 'Kourtney & Khloé Take Miami'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kourtney--Khlo.jpg?t=1270223021



Na 'Keeping Up With The Kardashians' nemen de oudste en de jongste zus uit de clan, Kourtney en Khloé,het heft in handen. In hun spin-off reeks 'Kourtney & Khloé Take Miami' volgen we hun 'business trip' richting Florida.

'Keeping Up With The Kardashians' vestigde de aandacht op het gezin Kardashian/Jenner en dan vooral op de carrière van de voluptueuze Kim. Dit vaak tot ongenoegen van haar zussen Kourtney en Khloé, die zelf ook wel wat schijnwerpers lustten. En die krijgen ze nu, in hun eigen show 'Kourtney & Khloé Take Miami'.

Kourtney en Khloé verhuizen naar Miami om er een tweede 'D-A-S-H' boetiek te openen. De vrouwen pakken het meteen in stijl aan. Bij aankomst huren ze een klassewagen en nemen ze hun intrek in een exclusief hotel. De opening van de nieuwe kledingzaak is bijna een feit,

maar er is nog veel werk aan de winkel. Khloé krijgt daarenboven de kans haar eigen radioshow te presenteren, genaamd 'Khloé After Dark'.
Twee bloedmooie zussen die een levendige, beruchte en vooral wilde stad als Miami binnenvallen, mét de nodige escapades. Dat zijn de ingrediënten van 'Kourtney & Khloé Take Miami'. De jonge vrouwen komen voor verschillende uitdagingen te staan en dat te midden van de South Beach Party Scene. Drama verzekerd dus.
Verder zijn er in deze spin-off ook cameo's van zus Kim, moeder Kris en stiefvader Bruce.

KOURTNEY & KHLOÉ TAKE MIAMI
Dinsdag 6 april om 19.30 bij JIM



02-04-2010 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Podium Elton John stort in

Podium Elton John stort in

Klik op de foto om 'Sacrifice' te beluisteren





In Mexico zijn drie personen gewond geraakt toen een podium waarop Elton John moest spelen, deels instortte.

De Britse zanger was niet aanwezig bij de Chichen Itza ruïnes toen een aantal lampen boven het podium plots naar beneden stortten. Twee personen raakten daarbij lichtgewond, een derde brak een been.

Het concert, dat gepland was voor zaterdag, zal gewoon doorgaan.


Vorig jaar kwamen in Frankrijk nog twee personen om toen ze een podium voor een concert van Madonna aan het bouwen waren. Het dak kwam toen naar beneden.


02-04-2010 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa del Bo is bomma

Lisa del Bo is bomma

Klik op de foto om 'Vlinder' te beluisteren






Zangeres Lisa del Bo (48) is oma geworden van een kleinzoon, Jonah. De kleine weegt 3,6 kilo en meet 52 cm en is het zoontje van Lisa's dochter Krisia en haar vriend Gert. "We zijn allemaal trots op ons nieuwe, kleine wonder", aldus de zangeres.


02-04-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson en Aretha Franklin in Hall of Fame

Michael Jackson en Aretha Franklin in Hall of Fame


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Michael-jackson-Black-or-Wh.jpg



Een jaar na zijn dood wordt Michael Jackson opgenomen in het Walhalla van de rock'n roll: de Hall of Fame. De gebeurtenis, op 14 juni, vindt plaats waar het voor de zelfverklaarde King of Pop ooit begon, het legendarische Apollo Theatre in Harlem, New York.
 
De ceremonie markeert tevens het begin van een tentoonstelling over de op 25 juni 2009 overleden zanger. In het Apollo Theatre vinden al decennialang talentavonden voor onbekende artiesten plaats. Op het eind van de jaren '60 kwam de toen tienjarige Jackson er met de familieband The Jackson Five zijn kunstjes vertonen.
 
Ook de Koningin van de Soul, Aretha Franklin, wordt opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Aretha-Franklin.jpg?t=1270138751


 
Voor Jennifer Lopez en Marc Anthony is de Hall nog een brugje te ver; zij zullen echter gehuldigd worden met de prijs voor kunst en humanitaire arbeid.
 
Het Apollo Theatre is als danszaal al bijna 150 jaar oud, maar viert in zijn huidige vorm volgend jaar zijn 75ste verjaardag. Zijn glorietijd kende het gebouw in Harlem in de jaren '30 en '40, toen zwaargewichten als Duke Ellington, Louis Armstrong en Count Basie er optraden. Ook voor de zangeressen Ella Fitzgerald en Billie Holiday was The Apollo de figuurlijke springplank.



02-04-2010 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk bevallen van jongetje: Jesiah Dox

Anouk bevallen van jongetje: Jesiah Dox

Klik op de foto om 'Lost' te beluisteren






Anouk is woensdagavond bevallen van een zoontje. RTL Boulevard meldt dat de vierde telg van de zangeres gisteravond om 19.07 uur ter wereld kwam. Papa Unorthadox kan vertellen dat het jongetje de naam Jesiah Dox heeft meegekregen.

De zangeres heeft al drie kinderen: Benjahmin Kingsley (8), Elijah Jeremiah (7) en dochter Phoenix Ray (5) van Postmen zanger en ex-man Remon Stotijn, van wie ze in 2008 scheidde.

Rapper Unorthadox, enkel bekend onder dat pseudoniem, heeft al twee kinderen uit eerdere relaties. Unorthadox en Anouk zijn sinds maart 2009 bij elkaar.



02-04-2010 om 09:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
01-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue is machtigste beroemdheid

Kylie Minogue is machtigste beroemdheid


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kylie-minogue-1.jpg?t=1270137561



Kylie Minogue klopt Cheryl Cole in de strijd om de titel 'Machtigste Celebrity in Groot-Brittannië'. Op de derde plaats staat David Beckham.

Onderzoeksbedrijf Millward Brown ondervroeg 2.000 consumenten over 100 celebrities en evenveel merken om uit te maken hoe bekend, geliefd en besproken ze zijn. Naast de Australische Kylie was George Clooney de enige niet-Brit in de toptien.

Beroemdheden die zwak scoren als rolmodel bleken - niet echt verrassend - Amy Winehouse en Katie Price, beter bekend als glamourmodel Jordan, Paris Hilton, Tiger Woods en voetballer John Terry. (br.hln)


Machtigste beroemdheden
1. Kylie Minogue
2. Cheryl Cole
3. David Beckham
4. Ant & Dec
5. Joanna Lumley
6. Terry Wogan
7. Jamie Oliver
8. George Clooney
9. Sean Connery
10. Helen Mirren



01-04-2010 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood klust bij met radioshow

Ron Wood klust bij met radioshow "vol vetzakkerij"

Klik op de foto om 'Keith Richards & Ron Wood- Sure The One You Need' te beluisteren






Ron Wood moet wat bijklussen om de scheiding van zijn vrouw Jo te kunnen vergoeden. De Stonesgitarist (66) belooft "verhalen vol vetzakkerij" in 'The Ronnie Wood Show' die hij op vrijdagavond op Absolute Radio en diens digitale zusterzender Classic Rock zal brengen. De show gaat op 9 april in première.


01-04-2010 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Omloop (10) tekent platencontract

Laura Omloop (10) tekent platencontract


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Laura-Omloop.jpg?t=1270127416


Laura Omloop, die ons land vorig jaar vertegenwoordigde op het Junior Eurovisiesongfestival, heeft een platendeal gesloten met EMI.

Het tienjarige zangeresje wordt door de platenmaatschappij gezien als één van de grote talenten. Met de hulp van songschrijvers Miguel Wiels en Peter Gillis werkt Laura momenteel aan een eerste album dat dit najaar zal verschijnen. Haar hit 'Zo Verliefd' zal daar ook op staan.



01-04-2010 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasgo-zangeres Jelle Van Dael en Westerlo-doelman Yves De Winter uit elkaar

Lasgo-zangeres Jelle Van Dael en Westerlo-doelman Yves De Winter uit elkaar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jelle-Van-Dael-1.jpg?t=1270126619
Bloeit er intussen iets moois tussen Jelle en haar danspartner Pascal Maassen in 'Sterren op de Dansvloer'? Foto VTM


Westerlo-doelman Yves De Winter en Lasgo-zangeres Jelle Van Dael vormen niet langer een koppel. Dat meldt Het Belang van Limburg.

"Sinds anderhalve week zijn we geen koppel meer", aldus Jelle Van Dael. "We hadden alletwee een drukke agenda en dat heeft onze prille relatie niet overleefd. Geen van ons beiden voelt zich gedumpt, want we hebben dit samen beslist."

Maar andere bronnen fluisteren dat Jelle Van Dael momenteel iets zou hebben met Pascal Maassen, haar danspartner in 'Sterren op de Dansvloer'. "We komen inderdaad goed overeen, maar een relatie is nog niet aan de orde", gaat de zangeres voort. "Ik heb liever een goede vriend voor het leven, dan een liefje voor heel even. Ik voel dat Pascal zo'n vriend voor het leven is." (br.hln)


01-04-2010 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy & The Stooges op Rock Zottegem

Iggy & The Stooges op Rock Zottegem

Klik op de foto om 'The Passenger' van Iggy te beluisteren






Met Iggy & The Stooges maakt Rock Zottegem zijn headliner bekend voor vrijdag 9 juli. De legendarische band speelt in Zottegem het enige Iggy & The Stooges concert in de Benelux deze festivalzomer. Iggy krijgt op vrijdag het muzikale gezelschap van Das Pop en Freaky Age. Darren Price (Underworld) sluit de eerste festivaldag af met zijn Underworld DJ Tour. 

Op zaterdag komen Taylor Hawkins & The Coattail Riders naar Zottegem voor een exclusieve Belgische show. Eerder raakte al bekend dat ook PiL, The Charlatans, Daan en The Opposites deze zomer afzakken naar het festival aan de Bevegemse Vijvers. 

Rock Zottegem vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli. Tickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin mei. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.



01-04-2010 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!