Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste slachtoffer van sackjacking in Etterbeek

Phaedra Hoste slachtoffer van sackjacking in Etterbeek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/phaedra-hoste.jpg?t=1270723644



Phaedra Hoste is gisterenmiddag in Etterbeek het slachtoffer geworden van een brutale sackjacking. Hoste stond in de file toen iemand de zijruit van haar Range Rover insloeg en aan de haal ging met haar handtas. Het model raakte gewond aan haar hand door het glas van het raam en was in shock na de feiten. De daders, drie minderjarige jongens van Noord-Afrikaanse afkomst, zijn opgepakt.


De chauffeur die voor haar stond in de file sprong onmiddellijk uit zijn wagen en achtervolgde het trio. De politie werd meteen gebeld en verschillende mensen uit de buurt schoten Hoste te hulp. De agenten wisten de overvallers snel te klissen. De daders, allen tussen zestien en zeventien jaar oud, zijn ter beschikking gesteld van de jeugdrechter.

Het is voor Hoste niet de eerste keer dat ze slachtoffer werd van een overval. De handtas van het model werd al eens gestolen en twee jaar geleden kreeg ze thuis inbrekers over de vloer.



08-04-2010 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjeshuwelijk prins William in de maak?

Sprookjeshuwelijk prins William in de maak?

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prins-William--Kate-Middlet.jpg?t=1270725726


Britse royalty watchers zijn volledig in de ban van een mogelijk nakend huwelijk van de 27-jarige prins William met Kate Middleton (28), al 7 jaar de vaste vriendin van de oudste zoon van de betreurde prinses Diana.

Volgens ingewijden zou Buckingham Palace in het diepste geheim de voorbije dagen alle mogelijke agenda's van het Hof voor 3 en/of 4 juni hebben vrijgemaakt om de verloving van William en Kate aan te kondigen. Meteen zou dan ook de weg vrijgemaakt zijn voor het officiële huwelijk van het koppel, ergens in november van dit jaar, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is Tina Brown, voormalige hartsvriendin en biografe van Diana, die het nieuws via haar weblog wereldkundig maakte. Zoals steeds bleef een officiële bevestiging van Buckingham Palace gisteren uit. "Wij praten nooit over het privéleven van prins William en gaan zeker niet in op wat louter gissingen zijn", aldus het Hof.

Insiders wijzen er dan weer op dat William zelf altijd heeft gezegd dat 28 jaar de ideale leeftijd is om te trouwen. De prins verjaart ook in juni. William en Kate leerden elkaar zeven jaar geleden kennen aan de Schotse St. Andrews Universiteit. (br.hln)



08-04-2010 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay (61) wil nog eens zwanger worden

Patricia Paay (61) wil nog eens zwanger worden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Patricia-Paay-3.jpg?t=1270726221


Patricia Paay is gisteren 61 jaar geworden, maar haar leeftijd heeft duidelijk geen invloed op haar grote wens: nog eens zwanger worden. "Het grootste verjaardagscadeau dat ik zou kunnen krijgen, is een zwangerschap", aldus Paay. "Dat zou ik zo leuk vinden."

Paay wil meteen wel duidelijk stellen dat ze niet van plan is om nog een baby te krijgen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet van plan om naar de dokter te gaan. Het gaat meer om het gevoel van zwanger te zijn, dat vind ik heerlijk. Ik heb van mijn vriend een puppy gekregen, daarmee heb ik toch ook een baby", lachte ze.

Het was voor Patricia de eerste keer in 22 jaar dat ze haar verjaardag vierde zonder haar echtgenoot Adam Curry. Het koppel ging vorig jaar in mei uit elkaar. "Hij is me niet vergeten, ik kreeg een telefoontje en een grote bos bloemen van hem."

Met ouder worden heeft Paay geen moeite. "Ik leef wel bewuster op mijn leeftijd. Je weet niet hoeveel tijd je nog hebt om alles te doen wat je nog wilt doen. Ik geniet veel meer van het leven dan vroeger. Daarom hecht ik ook niet veel belang aan de kritiek die ik krijg. Het is mijn leven en van niemand anders. Ik voel me goed en probeer een voorbeeld te zijn voor vrouwen van mijn leeftijd."



08-04-2010 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie opnieuw zwanger?

Angelina Jolie opnieuw zwanger?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Angelina-Jolie-4.jpg?t=1270725270



Ondanks de geruchten dat het niet goed gaat tussen Angelina Jolie en Brad Pitt zou er toch een zevende spruit op komst zijn. De actrice had tijdens een vergadering voor een filmproject in Los Angeles last van ochtendmisselijkheid. Volgens bepaalde bronnen genoeg bewijs om te concluderen dat Jolie opnieuw zwanger is.

"Jolie heeft amper iets gegeten en zag er bleek uit. Ze zou zich ook terugtrekken uit het project omdat ze aan het begin van haar zwangerschap staat", aldus een insider. "Iedereen vindt het moeilijk om te geloven, maar de indicaties zijn aanwezig. Angelina is heel moe, maar ze ziet er langs de andere kant ook tevreden uit.

Angelina en Brad zelf hebben voorlopig niets te zeggen over de geruchten van een nieuwe zwangerschap. De actrice is momenteel in Bosnië voor haar VN-werk.



08-04-2010 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Woods had onenightstand met dochter van buren

"Tiger Woods had onenightstand met dochter van buren"


http://img7.imageshack.us/img7/3229/tigerwoodsx.jpg



Tiger Woods concentreert zich volop op zijn comeback in de golfsport, maar de geruchten over zijn seksleven draaien nog op volle toeren. Woods zou nu ook een onenightstand hebben gehad met de dochter van zijn buren. Het meisje beweert dat ze met hem seks had op de sofa in zijn kantoor naast de wieg van één van zijn kinderen.

"Sorry daarvoor"
De nu 22-jarige Raychel Coudriet ontmoette Woods voor de eerste keer toen ze 14 jaar was. De jonge vrouw heeft naar eigen zeggen vorig jaar een onenightstand gehad met de golfer in zijn kantoor op slechts 2 kilometer van zijn huis in Florida. Coudriet ging helemaal door het lint toen ze enkele maanden geleden vernam dat de golfer het bed met tientallen vrouwen heeft gedeeld. "Ik voel me vernederd en gebruikt door jou", sneerde de studente tegen Woods aan de telefoon. "Sorry daarvoor", was het antwoord van de golfer.

Geen condoom
Woods had zijn oog al even laten vallen op zijn buurmeisje. Hij nodigde Coudriet uit voor een partijtje golf en stuurde haar verschillende sms'jes. De twee beleefden leuke momenten in de wagen van Woods, dezelfde SUV waarmee hij later tegen een boom knalde. Daarna nam hij de studente mee naar zijn kantoor waar ze wat meer privacy hadden. "We hebben geen condoom gebruikt en de seks was emotieloos. Het betekende duidelijk niets voor hem", aldus Coudriet.



08-04-2010 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Taiwaneesje is nieuwe Susan Boyle

Jong Taiwaneesje is nieuwe Susan Boyle

Klik op de foto om 'I Will Always Love You' te beluisteren van 'Lin Yu Chun'





Wordt een ietwat mollige oriëntaalse jongen na Susan Boyle de meest onverwachte ster in de muziekwereld? In Taiwan is het grote publiek er alvast rotsvast van overtuigd.

De jonge Lin Yu Chun verbaasde vriend en vijand tijdens het tv-programma 'Super Star Avenue', waarin muzikaal talent wordt opgespoord.


Tijdens zijn optreden kreeg de knaap de zaal muisstil met zijn kristalheldere versie van 'I Will Always Love You', het nummer waarmee onder meer Dolly Parton en Whitney Houston een wereldhit scoorden.

Lin Yu Chun staat nu met stip genoteerd om de overwinning in de tv-show op zijn naam te schrijven. In dat geval kan hij zo'n 750.000 euro op zijn bankrekening verwachten, en mag hij een professioneel album opnemen.



08-04-2010 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
07-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Whoopi Goldberg ging vreemd

Ook Whoopi Goldberg ging vreemd

Klik op de foto om 'Oh Maria ' te beluisteren






Vreemdgaan is niet iets waar alleen mannelijk Hollywood goed in is. Na Tiger Woods, Jesse James, Mark Owen en Ashley Cole claimt nu niemand minder dan Whoopi Goldberg ook wel eens buiten het echtelijk bed te hebben gerommeld. Whoopi biechtte op "vijf tot zes keer" een scheve schaats te hebben gereden.

De 54-jarige actrice deed haar onthullende uitspraken in het Amerikaanse tv-programma 'The View'. De monden van de presentatrices vielen gezamenlijk open toen Whoopi de opvallende uitspraken deed.

"Ik wilde ook iets anders"
Aanleiding voor zoveel openhartigheid was het verhaal rond Jesse James, die Sandra Bullock met vijf vrouwen bedroog. "Tja, ik heb ook gefoefeld tijdens mijn huwelijken," verklaarde Goldberg daarop. "Misschien zocht hij net als mij gewoon iets anders. Ik ben geen excuus voor hem aan het verzinnen, maar ik oordeel ook niet meteen dat hij een sukkel is. Misschien kon hij het gewoon niet aan dat hij getrouwd was met een Hollywoodster."

De 'Sister Act'-actrice is in haar leven drie keer getrouwd en gescheiden. Haar huwelijken duurden vijf, twee en één jaar. De laatste scheiding vond vijftien jaar geleden plaats. (br.hln)




07-04-2010 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga worstelt met seksuele geaardheid

"Lady Gaga worstelt met seksuele geaardheid"

Om Bad Romance te bekijken druk op de foto.





Lady Gaga, die vorige maand nog stelde dat je er niet voor kiest homo of lesbienne te worden, worstelt met haar geaardheid en maakt zich zorgen over wat haar katholieke ouders zullen denken over haar levensstijl.


"Gaga weet niet of ze met een vrouw dan wel met een man wil zijn. Ze is bang dat haar familie haar zal uitsluiten als ze voor een vrouw kiest. Uiteindelijk willen haar ouders dat ze zich settelt met een man. Gaga mag dan enorm veel succes hebben, haar liefdesleven is een ramp. Ik denk dat ze bang is zichzelf toe te laten verliefd te worden op een vrouw", aldus een bron uit de directe omgeving van de zangeres.

Italiaanse katholieke familie
Gaga, echte naam Stefani Germanotta, maakt er geen geheim van dat ze vroeger seksuele relaties had met vrouwen. Maar haar familie denkt dat die beweringen deel uitmaken van haar act.

De bron in het magazine LOOK: "Stefani mag dan een wild leven leiden, ze komt wel uit een ultratradiotionele Italiaanse katholieke familie. Ze heeft me verteld dat haar grootmoeder er maar geen vrede mee kan nemen dat ze nog niet getrouwd is met een man. Mocht haar familie haar buitensluiten omdat ze voor een vrouw valt, zou Stefani's hart breken. Ze aanbidt haar familie, in het bijzonder haar zusje Natalie".



07-04-2010 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner overweegt huwelijk met 60 jaar jongere vriendin

Hugh Hefner overweegt huwelijk met 60 jaar jongere vriendin


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Hugh-Hefner.jpg?t=1270665653



Hugh Hefner overweegt een huwelijk. De 83-jarige stichter van Playboy is gelukkiger dan ooit met zijn 23-jarige vriendin Crystal Harris en zou hun band daarom officieel willen maken. "Een trouw behoort zeker tot de mogelijkheden", verzekert de geile bok. Daarvoor zie ik haar graag genoeg. Ik heb nu meer plezier dan toen ik twintig was."

Vreemd, want na zijn drie mislukte huwelijken zwoer Hefner nog nooit meer naar het altaar te stappen. "Bruiloften hebben me nooit veel geluk gebracht. Ik wil het met Crystal niet verknoeien", klonk het recent nog.


Hefner en zijn nieuwste groen blaadje leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen. Toen had de vrouwenmagneet nog een affaire met de twintigjarige tweeling Kristina en Karissa Shannon. In januari werd zijn relatie met Crystal echter pas echt serieus: zij mocht haar intrek nemen in zijn Playboy-villa, Kristina en Karissa moesten ophoepelen.

"Toen ik de tweeling vroeg om naar het naburige playmate-huisje te verhuizen, vonden ze dat een goed idee", zei Hefner daarover. "Ze kunnen het goed vinden met de andere playmates en zouden -net als zij- ook graag het land rondreizen om promotie te voeren."



07-04-2010 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna legt eerste steen meisjesschool in Malawi

Madonna legt eerste steen meisjesschool in Malawi

Klik op de foto om 'Hollywood' te beluisteren






Madonna heeft gisteren in Malawi de eerste steen gelegd van de meisjesschool die ze er volgend jaar wil openen. De zangeres, die twee kinderen uit het Afrikaanse land adopteerde, zei dat het haar levensdroom is om jonge vrouwen te helpen. Het opschrift op de eerste steen moedigt Malawese meisjes aan te "durven dromen". Het complex, dat 15 miljoen dollar gaat kosten, zal 500 weeskinderen op weg naar een betere toekomst helpen.


Internet voor wereldvrede
Madonna was vergezeld van haar adoptiekinderen Mercy en David en haar twee andere kinderen, Lourdes en Rocco. De zangeres lanceerde ook een telecommunicatie-initiatief gekoppeld aan een fonds dat kinderen in ontwikkelingslanden studiebeurzen moet bezorgen en scholen toegang tot het internet verlenen. "Kinderen zullen zo in staat zijn te communiceren met kinderen in andere delen van de wereld. Dit zal bijdragen tot de wereldvrede", stelde Madonna.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/madonna-10.jpg?t=1270634140


Telecombedrijf Ericsson zal computers schenken aan scholen in elf Afrikaanse landen. Dit gebeurt via het Millennium Village-initiatief van de Verenigde Naties.(br.hln)



07-04-2010 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelse rapper plaatst controversiële clip op YouTube

Mechelse rapper plaatst controversiële clip op YouTube

Klik op de foto om de clip te bekijken






De Mechelse rapper Pita heeft een controversiële videoclip op YouTube geplaatst. In de clip van 'Alles komt goe' is te zien hoe een gepeste tiener wraak neemt en een bloedbad in zijn school aanricht.

Volgens Saïd Aghassaiy van Pita wil hij met de videoclip aantonen tot wat pesterijen kunnen leiden. "We willen jonge mensen waarschuwen tot wat geweld en pesterijen kunnen leiden. Een brave jongen kan een tikkende tijdbom worden. Maar als we tijdig ingrijpen dan komt alles wel goed."

Pita had vier jaar geleden een zomerhit met ' 't Is zomer'. "In mijn nieuwe album 'De nieuwe wereld' heb ik gekozen voor liedjes met een betekenis", aldus de rapper.



07-04-2010 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis Parijs

Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis Parijs

Klik op de foto om 'I will Always Love You' te beluisteren






Whitney Houston ligt in een ziekenhuis in Parijs met een hardnekkige neus- en keelontsteking. Dat zegt haar entourage. Gisteren al had de 46-jarige popdiva het eerste Europese optreden van haar nieuwe tournee geannuleerd. Haar tweede optreden, voorzien in Manchester morgen, zal allicht ook geschrapt worden.


Vorig jaar bracht Houston een nieuw album uit dat bedolven werd onder kritiek. De voornaamste ergernis luidde dat drugs haar stem hebben verpest. De respons van het publiek bleef echter niet uit: het schijfje ging ruim twee miljoen keer over de toonbank.



07-04-2010 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negentig bodyguards om maîtresses Woods af te stoppen

Negentig bodyguards om maîtresses Woods af te stoppen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tiger-Woods-4.jpg?t=1270638216



Negentig (!) bodyguards hebben de taak gekregen om Tiger Woods bij zijn comeback te beschermen tegen zijn... maîtresses. Onder de kleerkasten zitten zelfs enkele voormalige agenten van de FBI en de Geheime Dienst. Ze kregen allemaal foto's van zijn vroegere veroveringen en moeten aan de hand daarvan pijnlijke confrontaties zien te vermijden.

Vooral pornoster Joslyn James vormt een 'gevaar', want zij dreigde er mee samen met enkele vrienden het Masters-toernooi in Georgia te bestormen met megafonen. Ze kreeg via de zwarte markt ook een toegangsticket te pakken en aanvaardde het voorstel om in een stripclub vlakbij uit de kleren te gaan.

Gisteren ging het tijdens een trainingssessie echter al een eerste keer mis: een van de bodyguards verwarde een gewone fan met Joslyn en vroeg haar vlakaf of ze de stripteaseuse was. De vrouw wist in eerste instantie niet wat zeggen en vroeg zich af of ze zich nu vereerd of beledigd moest voelen.



07-04-2010 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan mag niet optreden in China

Bob Dylan mag niet optreden in China

Klik op de foto om 'Lay Lady Lay' te beluisteren






Bob Dylan heeft zijn concerten in China, Taiwan en Korea geschrapt nadat Chinese ministerie van cultuur hem de toestemming weigerde om in China op te treden.


De concerten in China werden in januari al aangekondigd, maar waar en wanneer die zouden plaatsgrijpen was toen nog niet duidelijk. Heel wat Chinese fans waren sceptisch omdat controversiële artiesten doorgaans geen vergunning krijgen om in China op te treden sinds Björk in 2008 tijdens haar concert in Shanghai slogans voor de onafhankelijkheid van Tibet schreeuwde. Maar ook Celine Dion, die je bezwaarlijk van opruierij kan betichten, mocht in 2008 niet in China optreden.



07-04-2010 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pussycat Doll 'Dancing with the Stars'

Pussycat Doll  'Dancing with the Stars'

Klik op de foto om de clip te bekijken






De makers van het Amerikaanse kijkcijferkanon 'Dancing with the Stars' zitten met de handen in het haar. Pussycat Doll Nicole Scherzinger doet het zo goed in de danswedstrijd dat ze de gedoodverfde winnares is, wat meteen alle spanning uit het tv-programma weghaalt.

Perfect
"Fenomenaal". "Haar dans was op het belachelijke af gewoon perfect". De jury kon in de jongste aflevering van 'Dancing with the Stars' niet lovend genoeg zijn over de dansprestaties van Nicole. De tienpunters vlogen haar dan ook om de oren.

Spanning weg
Maar daar zit juist het probleem. Het dansprogramma is nog maar aan zijn tweede aflevering en moet nog acht afleveringen de spanning erin proberen te houden. "Het slechtste wat de producers konden doen, hebben ze gedaan: Scherzinger als kandidate uitkiezen", luidt het in de Amerikaanse media.

Zij vragen zich nu dan ook af wat ABC nog uit zijn hoed kan toveren om de competitie alsnog spannend te maken. "Niemand heeft het gevoel dat het om een wedstrijd gaat. Dit seizoen zou wel eens saai, héél saai kunnen worden", aldus NBC-mediawatcher Linda Holmes.

Kanonnenvlees
Dat Scherzinger met de vingers in haar neus zal winnen, daarvan is iedereen overtuigd. Volgens de Los Angeles Times toont Scherzinger "een excentriek talent om alles uit te voeren wat haar choreograaf haar oplegt".

Of zoals Linda Holmes het uitdrukt: "De andere kandidaten zijn louter kanonnenvlees, klaar om te worden afgemaakt". Aan deze editie nemen onder meer ook Pamela Anderson, Shannon Doherty en astronaut Buzz Aldrin deel.



06-04-2010 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Corin Redgrave (70) overleden

Acteur Corin Redgrave (70) overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/corin-redgrave.jpg?t=1270572538



Corin Redgrave, bekend uit onder meer 'Four Weddings and a Funeral', is vandaag op 70-jarige leeftijd overleden. De broer van Vanessa Redgrave was zondag thuis onwel geworden. "Hij was omringd door zijn familie toen hij heenging. We zullen hem erg missen", aldus zijn agent.


Behalve acteur was Corin Redgrave ook poltiek activist van de linkerzijde, samen met zijn zus was hij prominent lid van de Worker's Revolutionary Party.


In 1998 won Redgrave een Laurence Olivier Award voor zijn theaterwerk, een jaar later een Tony voor beste acteur, telkens voor zijn rol van Tennessee Williams in 'Not About Nightingales'. Hij speelde ook naast Kate Winslet in het drama 'Enigma'. Corin laat een vrouw en vier volwassen kinderen achter.



06-04-2010 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra liet Jesse contract tekenen:

Sandra liet Jesse contract tekenen: "Geen cent als je me bedriegt"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sandra-Bullock-2.jpg?t=1270572145


Indien het tot een scheiding komt tussen Sandra Bullock en Jesse James, en daar heeft het alle schijn van, zal Jesse de miljoenen van Sandra op zijn buik kunnen schrijven.


De motomechanieker, die de oscarwinnares met minstens vijf vrouwen bedroog, zou immers een voorhuwelijks contract hebben getekend waarin staat dat hij niets krijgt in het geval hij Sandra horens zet.


Vorige week ging James naar een afkickkliniek om er zich voor zijn seksverslaving te laten behandelen. Daar ging hij enkele dagen later al weer op de loop, naar verluidt omdat hij koste wat het kost Sandra wilde spreken. Die weigert echter zijn telefoontjes te beantwoorden. Het voorbije weekend liet Sandra meubelen ophalen uit het huis in Hollywood waar ze samen woonden en gisteren ging Jesse opnieuw naar de kliniek in Arizona.


Talkshow-gastheer George Lopez bezocht Sandra gisteren en liet de paparazzi weten dat ze het goed stelt. Actrice Whoopi Goldberg zwemt tegen de stroom van verontwaardiging en beschuldigingen in en verleent haar steun aan Jesse. Whoopi, die zelf drie keer was getrouwd, zei dat ze begrijpt waarom echtelieden vreemdgaan en gaf dat ze het zelf deed. Vijf of zes keren. Ja, ik neukte met anderen terwijl ik getrouwd was. Ook ik heb fouten gemaakt, dat gebeurt gewoon. Misschien was Jesse, net als ik, op zoek naar iets anders. Misschien wilde wel hij iets moois in zijn leven en kon hij er niet mee omgaan. Ik weet dat het gek klinkt, maar dat is een mogelijkheid".



06-04-2010 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. George Clooney dumpt Italiaanse vriendin

George Clooney dumpt Italiaanse vriendin


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elisabetta-Canalis.jpg?t=1270570454



Kreten van hoopvolle opluchting weerklinken bij zowel vrouwen als mannen. George Clooney zou zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis immers het gat van de timmerman hebben gewezen. Meteen twee felbegeerde singles die weer op de vrije markt gegooid worden, olé!


Negen maanden was lang genoeg voor de 48-jarige acteur. Hij was het gefeest van Elisabetta (31) meer dan zat en bovendien was ze buitengewoon jaloers, meldt Grazia magazine. "Ze werd pissig als ze George nog maar zag praten met andere vrouwen. Dan slaat ze meteen haar arm om hem om duidelijk te maken dat hij van haar is", vertelt een bron.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/George-Clooney-3.jpg?t=1270570499



Een andere bron laat weten dat het al een tijdje is afgelopen: "George hield van haar, maar niet van haar levensstijl. Het is al sinds februari afgelopen, maar ze hielden de schijn op omdat het awards-seizoen eraan kwam. Ze gingen samen naar de Oscars, maar apart naar de afterparty's."



06-04-2010 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica boven in De Zwaarste Lijst

Metallica boven in De Zwaarste Lijst

Klik op de foto om 'One' te beluisteren






Metallica is heer en meester in de Zwaarste Lijst van Studio Brussel.  James Hetfield en de zijnen staan maar liefst drie keer in de toptien  van deze tijdloze metal-lijst. 'Master Of Puppets' en 'One' staan zelf respectievelijk op plaatsen 1 en 3.  De tweede editie van deze top 70 werd gisteren op paasmaandag uitgezonden met Alex Agnew als presentator van dienst.


Metallica staat in totaal tien keer in de lijst, gevolgd door Iron Maiden en AC/DC die beiden vijfmaal de lijst halen.  (br.hln)

06-04-2010 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Loridon en Jill gaan scheiden

Pieter Loridon en Jill gaan scheiden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Pieter-Loridon-en-Jill.jpg?t=1270559899


Pieter Loridon en zijn Deense vrouw Jill Andersen gaan uit elkaar. De ex-basketter heeft de scheiding bevestigd aan Story.

Het koppel was nog geen jaar getrouwd. Vorig jaar vertelde Loridon nog aan iedereen die het horen wilde dat Jill de vrouw van zijn leven was.

Nu heeft de Deense de echtscheidingspapieren ingediend. Volgens Story verdenkt Jill haar man van ontrouw. Enkele maanden geleden ging het gerucht dat Loridon een affaire had met Goedele Liekens. Bovendien kan Jill zijn manier van zakendoen niet op prijs stellen. Loridon heeft verscheidene zaken in het Antwerpse, maar die lopen niet zoals verwacht.



06-04-2010 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!