Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse in ziekenhuis na val op borsten

Amy Winehouse in ziekenhuis na val op borsten


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Amy-Winehouse-3.jpg?t=1272362797


Amy Winehouse, die zeven maanden geleden een borstvergroting kreeg, moest weer naar het ziekenhuis nadat ze tijdens een nachtje stappen op haar toeters was gevallen. Ze bezeerde daarbij naast haar borsten ook haar ribben en had een snijwonde op haar voorhoofd.


"Ze had wat gedronken. Aanvankelijk dacht ze dat ze iets gebroken had, dus liet ze haar naar het ziekenhuis brengen. De dokters vreesden voor een hersenschudding omdat ze een grote buil op haar hoofd had en een snijwonde boven haar oog", aldus een bron in The Sun.


Geheel naar verwachting zette de dronken Amy het ziekenhuis op stelten. "Ze liep in haar beha de gangen op en neer en stonk naar drank. Ze kloeg over pijn door schrammen op haar borsten en ribben. De verpleegsters vroegen haar te kalmeren. De hoofdverpleegster was in alle staten".


De verwondingen werden omschreven als "niet ernstig", maar Amy wil het ziekenhuis niet verlaten. "Ze vindt het daar zo leuk dat ze enkele dagen wil blijven", laat haar agent weten. Eerder deze maand ging Amy al terug naar de kliniek omdat ze pijn had in haar borsten. Ze vreesde dat de implantaten er uit zouden moeten, maar de dokters verzekerden haar dat alles in orde was



27-04-2010 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner redt symbool HOLLYWOOD met gulle gift

Hugh Hefner redt symbool HOLLYWOOD met gulle gift


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/symbool-HOLLYWOOD.jpg?t=1272361452
Arnold Schwarzenegger kondigt als gouverneur van Californië trots aan dat HOLLYWOOD gered is.


De eigenaar van het Playboy-imperium, Hugh Hefner, is op het laatste nippertje met 670.000 euro over de brug gekomen om de beroemde reuzenletters van Hollywood van de ondergang te redden. Het symbool van de cinemawijk in Los Angeles was immers bedreigd door een vastgoedproject.


De enige mogelijke redding hield in dat er voldoende geld moest verzameld worden om het terrein waarop de letters stonden, aan te kopen. Het symbool is eigendom van de stad Los Angeles maar de oppervlakte errond is dan weer in het bezit van een vastgoedconsortium dat er luxevilla's wil bouwen.

Het consortium ging er uiteindelijk mee akkoord om de 55 hectare grond te verkopen voor 12,5 miljoen dollar. Heel wat private schenkers deden hun duit in het zakje, waaronder ook regisseur Steven Spielberg en acteur Tom Hanks.

Nu is dus ook Hugh Hefner over de brug gekomen waardoor de benodigde som is verzameld voor de deadline die het vastgoedconsortium had opgelegd. "De veertien meter hoge letters symboliseren de dromen van Hollywood, aldus de Playboybaas. "Het is gewoon onze Eiffeltoren."



27-04-2010 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen op 20 augustus op Gents Sint-Pietersplein

Leonard Cohen op 20 augustus op Gents Sint-Pietersplein

Klik op de foto om 'Dance Me to the End of Love' te beluisteren






Leonard Cohen speelt op vrijdag 20 augustus een concert op het Gentse Sint-Pietersplein.

Het concert van Cohen is het enige deze zomer in de Benelux. Cohen zal voor een zittend publiek een selectie uit zijn omvangrijke oeuvre brengen.

Cohen speelde de voorbije jaren al verscheidene concerten op historische locaties. Zo speelde hij op het San Marco-plein (Venetië), het IMMA/Royal Hospital Kilmainham (Dublin) en op de Piazza Napoleone (Lucca).

Cohen trad vorige zomer nog op in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat concert droeg hij toen op aan zangeres Yasmine, die net overleden was.

Op vertoon van een concertticket kan u gratis gebruik maken  van de pendelbussen van De Lijn van en naar Flanders Expo. De Lijn zal op de avond van het concert pendelbussen inzetten om de concertgangers vlot heen en weer te brengen voor en na het concert.

Tickets voor het concert kosten 96, 79, 69 of 59 euro, inclusief servicekosten. De voorverkoop start op donderdag 29 april om 9 uur. Tickets via www.sherpa.be en www.fnac.be, in alle Fnac- en Mediamarkt-winkels en op tel. 070 25 20 20.  (br.hln)



27-04-2010 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher gaat terug op tournee

Cher gaat terug op tournee

Klik op de foto om 'Believe' te beluisteren






Cher de inmiddels 63-jarige zangeres gaat terug op tournee. Dat is merkwaardig, want de 63-jarige diva werkte enkele jaren geleden al een wereldwijde afscheidstournee af.

Blijkbaar is Cher geïnspireerd geraakt door haar nieuwe film Burlesque, een musical die begin volgend jaar uitkomt. En met die liedjes wil ze opnieuw de toer op.


27-04-2010 om 09:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youssou N'Dour op 35ste Sfinks

Youssou N'Dour op 35ste Sfinks

Klik op de foto om hem te beluisteren



Youssou N'Dour.


Het Sfinks openluchtfestival in Boechout heeft onder andere Bart Peeters en Youssou N'Dour weten te strikken voor de 35ste editie, die dit jaar van vrijdag 30 juli tot en met zondag 1 augustus plaatsvindt.
 

Op het programma staat een vrolijk weerzien met oude bekenden, zo luidt het in het persbericht. Zo is Youssou N'Dour & The Super Etoile De Dakar (Senegal), 25 jaar na zijn eerste concert op Sfinks, terug van de partij. Ook Goran Bregovic and his Wedding & Funeral Orchestra (Servië) komt graag terug. Zijn modderconcert op Sfinks 2000 is wellicht het meest memorabele ooit, zo luidt het. Daarnaast zijn ook Bart Peeters & Abdellah Marrakchi, featuring Saidjah Gallo & Ttukunak, van de partij. Peeters en Marrakchi werken momenteel aan een uniek concert voor het festival.
 

Eerder werden al andere namen, zoals onder andere het Cubaanse Orquesta Buena Vista Social Club, het Portugese Terrakota, het Spaanse Canteca de Macao, het Britse Peyoti for President en het Braziliaans Céu, bekendgemaakt.
 

Combitickets kosten 50 euro in voorverkoop en 70 euro aan de deur. Een dagticket voor vrijdag kost 16 euro in voorverkoop en 20 euro aan de deur. Voor zaterdag of zondag betaalt u 25 euro in voorverkoop of 35 aan de kassa. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis binnen. De voorverkoop start op 1 mei en eindigt op donderdag 23 juli.
 
Voor meer informatie kan u terecht op www.sfinks.be.



26-04-2010 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avatar snelst verkopende dvd in VS

Avatar snelst verkopende dvd in VS


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Avatar-3.jpg?t=1272307355


Avatar van James Cameron heeft het record verbroken van snelst verkopende dvd in de Verenigde Staten. De Amerikaanse fans hebben 6,7 miljoen dvd's en blu-rays gekocht in vier dagen, blijkt uit een mededeling van producent 20th Century Fox.
 
De 4 miljoen verkochte dvd's en 2,7 miljoen verkochte blu-rays brachten 130 miljoen dollar op. Daarmee wordt het record verbroken van de jongste Batman-film, The Dark Night uit 2008. De versie van Avatar die afgelopen week op dvd verscheen is nochtans de 2D-editie. Op de versie in 3D is het nog enkele maanden wachten.
 
Avatar is met een budget van 300 miljoen dollar de duurste film ooit. Daar staat tegenover dat het ook de meest winstgevende prent aller tijden is, met een wereldwijde opbrengst van 2,7 miljard dollar op dit moment. Daarmee overklast Avatar moeiteloos de inkomsten van Titanic, James Cameron's vorige blockbuster uit 1997.



26-04-2010 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans lopen weg van vals zingende Whitney Houston

Fans lopen weg van vals zingende Whitney Houston


http://img204.imageshack.us/img204/867/whitneyhoustonf.jpg



Het gaat niet goed met Whitney Houston. Begin deze maand kampte ze met een infectie op de luchtwegen, gisteren weet ze de valse noten die ze zong aan de gebrekkige airco in de Londense O2 Arena.

Honderden boze fans verlieten de zaal al na twintig minuten. Toen was het hen al duidelijk dat Whitney niet bij stem was. Fans die het hele concert uitzaten, waren er getuige van hoe Houston drie pogingen moest ondernemen om haar hit 'I Will Always Love You' tot een goed einde te brengen.

"Soms zingt de oude Whitney, maar niet vanavond. Ik wil wel, maar zij niet. Ze wordt een beetje... boos", grapte Whitney.



26-04-2010 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina plannen bescheiden trouwfeest

Brad en Angelina plannen bescheiden trouwfeest


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brad-en-Angelina.jpg?t=1272287892


Brad Pitt en Angelina Jolie gaan dan toch trouwen. Het sterrenkoppel wil de trouwpartij heel besloten en bescheiden houden. Pottenkijkers zijn ongewenst en ze willen ook vermijden dat ze er achteraf van worden beschuldigd geld over de balk te gooien.


"Brad en Angelina zijn enorm op hun privacy gesteld. Ze vinden het ook heel belangrijk dat ze bescheiden blijven en hun geld niet verbrassen. Een trouw op een of ander Caribisch strand met honderden gasten zit er dus niet in", aldus een vriend van het koppel in het magazine OK!.


Naar verluidt besloten Brad en Angelina, die sinds 2005 samen zijn, alsnog te trouwen omdat hun kinderen daar maar bleven om vragen. "Maddox vraagt al jaren dat ze zouden trouwen. Maar onlangs hebben Shiloh en Zahara zich daar bij aangesloten en Pax kan niets cooler bedenken dan dat hij de ringen mag dragen bij de bruiloft", aldus een insider.

Angelina (34) en Brad (46) wisten al een hele tijd dat hun zes kinderen vragen zouden beginnen stellen over het feit dat hun ouders niet getrouwd zijn.


"Meestal worden mensen verliefd en dan draait alles rond het huwelijk. Kinderen komen later. Wij hebben alles achterstevoren gedaan. Maar vroeg of laat zullen de kinderen ons vragen om te trouwen. Je kent dat. Ze zien een film en beginnen vragen te stellen als 'waarom zijn Shrek en Fiona getrouwd en jullie niet?'".



26-04-2010 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Bret Michaels in kritieke toestand na hersenbloeding

Zanger Bret Michaels in kritieke toestand na hersenbloeding

Klik op de foto om 'Raine' te beluisteren






De 47-jarige zanger van de Californische hardrockband Poison, Bret Michaels, verkeert in kritieke toestand na een hersenbloeding.
 

De rockster werd vrijdag naar een ziekenhuis in Los Angeles overgebracht met zware hoofdpijn. Daar bleek dat hij een hersenbloeding had opgelopen.
 

Michaels lijdt aan diabetes. Vorige week werd tijdens een spoedoperatie zijn appendix weggenomen.
 

Gisteren onderging hij tests om de bron van de bloeding te lokaliseren. "Zoals we allemaal weten, is Bret een vechter. We hopen dan ook dat zijn onsamenhangende spraak, zijn aangetast gezichtsvermogen en de duizeligheid zullen ophouden en alles terug normaal zal functioneren", stond gisteren op zijn fansite te lezen.


Noch zijn diabetes, noch zijn recente operatie kunnen de hersenbloeding hebben veroorzaakt, zo stellen experts. Ook het incident tijdens de uitreiking van de Tony Awards, toen Michaels een lichtdrager op zijn hoofd kreeg, kan elf maanden later geen hersenbloeding veroorzaken. De grootste risicofactor die dergelijke hersenbloeding kan uitlokken, is roken, zo stellen artsen.
 

Michaels en Poison zijn vooral bekend van nummers als de ballade 'Every Rose Has Its Thorn' en 'Unskinny Bop'.  De afgelopen jaren zocht hij in de reality-reeks 'Rock of Love' naar een nieuwe vriendin.



26-04-2010 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autopsie op stoffelijk overschot ex-zangeres Milk Inc.

Autopsie op stoffelijk overschot ex-zangeres Milk Inc.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ann-Vervoort.jpg?t=1272220545


Het overlijden van de 33-jarige ex-zangeres van Milk Inc. wordt als verdacht beschouwd gezien haar jonge leeftijd. Daarom wordt vandaageen autopsie op haar stoffelijk overschot uitgevoerd. Dat maakte het parket van Hasselt zondag bekend.

De hulpdiensten moesten in de nacht van donderdag op vrijdag uitrukken naar het huis van Ann Vervoort in de Fazantenstraat in Houthalen, waar ze samenwoonde met haar vriend Robby Furmarola. Vervoort lag levenloos in bed. De verschillende reanimatiepogingen van de hulpverleners konden niet meer baten. De krant Het Laatste Nieuws vernam uit politiebronnen dat er drank en drugs in het spel waren.


Volgens haar ouders moest Ann Vervoort de afgelopen maanden twee keer opgenomen worden in het ziekenhuis. "Ze had een nierontsteking, had problemen met een hartklep en herstelde van een whiplash na een ongeval", vertellen ze in de krant Het Laatste Nieuws.


"Maar we kunnen moeilijk geloven dat Anneke is gestorven aan een overdosis, zoals wordt beweerd", zeggen Josephine Bruyndonckx (64) en Eugeen Vervoort (67). "We hebben nooit ondervonden dat ze aan de drugs zou zitten, ook niet toen ze eind jaren '90 zo veel succes had met Milk Inc. En ook: voor het eerst in haar leven was Ann echt gelukkig. Met haar grote liefde Robby met wie ze een kind wilde."


"Anneke is in haar eigen bed gestorven, terwijl Robby naast haar sliep", vertelt moeder Josephine. "Ze waren om halféén gaan slapen. Toen Robby een paar uur later merkte dat Ann onbeweeglijk naast hem lag, bleek ze al dood te zijn."


"Volgens Robby zouden hij en Ann donderdag voor het slapengaan een paar porto's hebben gedronken. Dáár kan het toch niet aan hebben gelegen. Nee, ik denk eerder aan een hartaderbreuk. Ann had een hartafwijking en moest daar elk jaar voor op controle. Ze heeft sowieso altijd een heel zwak gestel gehad."  Volgens de versie van haar vriend Robby Furmarola had ze drie whisky-cola's gedronken en een slaappil genomen.


Ann Vervoort was nog geen 19 toen Regi Pinxten haar in 1996 inlijfde bij Milk Inc. "Met haar erbij is het succes van Milk Inc. begonnen, zij heeft de groep mee groot gemaakt", zegt vader Eugeen trots. "Ann en Regi toerden door heel Europa, tot in Zuid-Afrika toe. De eerste gouden plaat voor Milk Inc. was met haar erbij."


Na vier jaar, in 2000, stapte Ann Vervoort uit Milk Inc. Op een hoogtepunt van de groep. Het populaire meisje met de blauwe dreadlocks was toen 23. "Anneke zei: 'Papa, ik heb een hele schone tijd beleefd, maar ik ben het moe'", aldus Eugeen. "Ze zei dat ze het helse tempo niet kon blijven volhouden. Soms was ze zo moe dat de dokter haar moest rechtspuiten. Ze stond met Milk Inc. in één avond soms op vier plaatsen op te treden. Ann was uitgeleefd. Het was genoeg geweest."


"Ze bleef bij de groep tot huidig zangeres Linda Mertens als opvolgster was gevonden en ze heeft Linda zelfs nog mee helpen zoeken", zegt Josephine. "Regi was er niet graag bij dat Ann stopte en hij heeft géén contact met haar gehouden. Ik weet dat Ann dat altijd spijtig heeft gevonden. Ze heeft zelfs geen uitnodiging voor de Sportpaleis-concerten van Milk Inc. gekregen."


Regi Penxten: "We hebben het vak geleerd in Frankrijk, waar we met 'La Vache' een eerste hit scoorde. In Vlaanderen kende niemand ons op dat moment. We hebben ongelooflijke en heftige jaren beleefd. Er zijn in Spanje nog altijd hotels waar we niet meer welkom zijn. Hoe ik me Ann zal herinneren? Als het liefste meisje dat ik ooit heb gekend. Maar ook als een geweldig podiumbeest. Ann was voor een groot deel verantwoordelijk voor die typische nineties-look. Ze was een mode-icoon. In alle discotheken waar wij optraden, zag je copycats. Voor vele meisjes was zij een rolmodel."


De voormalige partygirl trok zich helemaal terug uit de spotlights en had vijf jaar lang - tot 2005 - een relatie met Patrick Claesen, alias Pat Krimson van 2Fabiola. Het koppel woonde in Zonhoven, maar trok geregeld naar de villa van Patrick op Ibiza. "Na de breuk met Patrick is ze echt zoekende geweest", zegt vader Eugeen. "Maar sinds ze Robby leerde kennen, zo'n drie jaar geleden, is haar leven helemaal in de plooi gevallen."


"Anneke, je glimlach zit voor altijd in mijn hartje", schreef die Patrick Claesen op zijn Facebook toen hij het tragische nieuws over zijn ex-vriendin vernam. "We hadden nog geregeld contact, vooral via de telefoon. Ik kan het niet geloven, dat ze er niet meer is. Met haar huidige vriend was ze perfect gelukkig. Er werd zelfs gepraat over kinderen."


Dat laatste menen ook de ouders van Ann Vervoort:  "Voor het eerst gaf ze indruk echt gelukkig te zijn. Josephine en ik hebben vaak tegen elkaar gezegd: 'Met Robby heeft ze de ware gevonden!' Die twee pasten bijeen. Vlak voor Pasen is Anneke ook voor het eerst over een kind begonnen. Daar hadden we haar nooit eerder over horen praten. Ze zei dat ze met de pil was gestopt en hard aan het oefenen was. Je gaat toch niet met drugs bezig zijn als je zo'n plannen koestert?"


"Anneke leefde een heel gewoon leven, het leven waarvan ze altijd heeft gedroomd", vertelt moeder Josephine nog. "Ze wilde simpel geluk met een lieve jongen met wie ze huiselijk kon zijn. Dat leven had ze nu. Voor haar werk zocht ze adverteerders voor stratenplannen van gemeenten en dat deed ze graag. Wel stond ze nu op de ziekenkas na een auto-ongeval eind 2009, waardoor ze heel erg met haar rug en haar nieren is gaan sukkelen. Met haar gezondheid heeft ze altijd veel pech gehad."(br.hln)



26-04-2010 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole wil de honden, niet het fortuin van Ashley

Cheryl Cole wil de honden, niet het fortuin van Ashley

Klik op de foto om 'Fight For This Love' te beluisteren






Cheryl Cole toont zich groothartig. Eerder was al bekend geworden dat ze de scheiding van haar schuinsmarcherende man Ashley zonder advocaat wilde regelen, nu raakte ook bekend dat ze geen aanspraak wil maken op zijn geld.



Het enige wat Cheryl wil, is dat Ashley nooit iets over hun huwelijk aan de media vertelt en het eerste halfjaar na de scheiding ook geen contact met haar zoekt. Daarnaast wil Cheryl de honden houden en in hun huis blijven wonen.




26-04-2010 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maîtresse stuurt spijtbriefje naar Sandra Bullock

Maîtresse stuurt spijtbriefje naar Sandra Bullock


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Melissa-Smith.jpg?t=1272280826


Schrale troost voor Sandra Bullock: Melissa Smith, de tweede maîtresse van haar echtgenoot Jesse James, heeft haar een briefje boordevol excuses gestuurd.

"Ik vond dat ik je moest contacteren om je te zeggen hoezeer het me spijt", klinkt het daarin. "Ik weet dat ik niets kan zeggen waardoor de pijn weggaat, maar ik wil me wel persoonlijk verontschuldigen. Ik besef dat je waarschijnlijk geen antwoord zult terugsturen. Toch wil ik dat je weet dat het niet mijn bedoeling was om je te kwetsen. Het feit dat ik iets begonnen ben met een getrouwde man is onvergeeflijk. Vanuit het diepste van mijn hart, sorry. Als je wil, mag je me altijd bellen om eens af te spreken."




26-04-2010 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Tiger Woods in zicht

Scheiding Tiger Woods in zicht


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Scheiding-Tiger-Woods.jpg?t=1272276547



De scheiding van Tiger Woods zal niet lang meer op zich laten wachten. Zijn vrouw Elin Nordegren is vastbesloten het door te zetten. Dat laat een familielid van Elin weten in het Amerikaanse magazine US Weekly. "De scheiding is volop in ontwikkeling. Elin en haar moeder hebben al met een advocaat gesproken."


Nordegren verblijft momenteel op het Zweedse eiland Vaxholm, samen met dochter Sam en zoon Charlie. Terwijl de 34-jarige Woods in Amerika verblijft, werkt Elin hard aan de renovatie van het huis dat ze in december heeft gekocht.


Al voordat ze naar Zweden vertrok, sprak de echtgenote van Woods, samen met haar moeder, met advocaten over de scheiding. Volgens het familielid zou het hele proces best een tijd kunnen duren, maar zet ze het definitief door.



26-04-2010 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Glazen Huis verhuist naar Antwerpse Groenplaats

Het Glazen Huis verhuist naar Antwerpse Groenplaats


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Het-Glazen-Huis-1.jpg?t=1272231609


Na twee jaar op het Martelarenplein in Leuven en twee jaar op het Woodrow Wilsonplein in Gent, trekt het Glazen Huis van radiozender Studio Brussel naar de Groenplaats in Antwerpen. Van 18 tot 24 december zal het Glazen Huis er staan. Dat meldt Studio Brussel zelf. Het thema van de benefietactie Music for live 2010 is nog niet bekend.


De mededeling komt er uitgerekend vandaag op Wereldmalariadag. De actie van december 2009 stond immers in het teken van malaria. Dankzij Music for Life en de vrijgevige Vlaming konden exact 563.600 muskietennetten gekocht worden.
 

"Die werden geschonken aan 225.000 Burundese gezinnen, waardoor in totaal 1.050.000 personen kunnen worden beschermd tegen malaria en de vreselijke gevolgen van de ziekte", luidt het in een persbericht. Het Burundese Rode Kruis stond in voor de verdeling van de netten.


Het Glazen Huis is een vast onderdeel van de benefietactie Music for life die de zender nu al vier keer op rij heeft opgezet. De voorbije acties stonden in het thema van landmijnen, water, moeders op de vlucht en malaria. Het nieuwe thema is nog niet bekend gemaakt. Het is ook niet duidelijk wanneer dat zou gebeuren.


26-04-2010 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
25-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cees Nooteboom wint Gouden Uil 2010

Cees Nooteboom wint Gouden Uil 2010


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cees-Nooteboom.jpg?t=1272221057

Cees Nooteboom en zijn vrouw bij ons vorstenpaar.


De Nederlandse auteur Cees Nooteboom heeft 'De Gouden Uil 2010" gewonnen met de verhalenbundel ''s Nachts komen de vossen'. Tom Lanoye, de enige Vlaamse genomineerde, won de publieksprijs met zijn boek 'Sprakeloos'. Bij de jeugdliteratuur ging de Gouden Uil naar 'Wild verliefd' van de Nederlandse auteur Ditte Merle. Zij krijgen elk 25.000 euro, zo werd zondag bekendgemaakt tijdens de uitreiking in Zaal Stuurboord in Antwerpen.


"De Gouden Uil 2010 gaat naar een boek vol verstilde verhalen op het raakvlak van leven en dood; een superbe verkenning van de mensenziel, en van de weemoed die daar woedt. Melancholie is 'the name of the game', en àls begrijpen al enig inzicht biedt, dan nog geen troost", aldus de jury over ''s Nachts komen de vossen'. De jury werd voorgezeten door Humo-boegbeeld Guy Mortier.


"De Gouden Uil Prijs van de Lezer" ging naar Sprakeloos van Tom Lanoye, de enige Vlaming in wedstrijd voor de hoofdvogel. De drie overige genomineerden bij de volwassenen waren Arnon Grunberg met "Kamermeisjes en soldaten", Thomas Rosenboom met "Zoete mond" en Mensje van Keulen met "Een goed verhaal".


De Gouden Uil Jeugdliteratuurprijs werd binnengehaald door Ditte Merle met "Wild Verliefd". "De overwinning gaat naar een boek dat getuigt van lef en doorzettingsvermogen. Een boek dat de jury's kijk op de wereld heeft veranderd. Een boek dat, de jury geeft het ootmoedig toe, wel meer heeft geprikkeld dan haar fantasie", zo luidt het bij de jury onder leiding van journaliste Jelle Van Riet.

"De Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer" ging naar "De hondeneters" van Marita de Sterck.



25-04-2010 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angry young man Allan Sillitoe overleden

'Angry young man' Allan Sillitoe overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Allan-Sillitoe.jpg?t=1272220903


De Britse bestsellerauteur Alan Sillitoe is zondag overleden in een Londens ziekenhuis. Hij werd 82. Dat heeft zijn familie meegedeeld. Sillitoe behoorde tot de zogenaamde "Angry Young Men" uit de jaren 50, die zich afzetten tegen de gevestigde orde en de burgerlijkheid. Andere notoire vertegenwoordigers waren John Osborne, John Braine en Kingsley Amis.

Het werk van de "Angry Young Man" weerspiegelde de uitzichtloosheid van de arbeidersklasse na de Tweede Wereldoorlog.
 
Met zijn boeken wilde hij "arbeiders dezelfde gevoelens als koningen en koninginnen geven", zo zei Sillitoe ooit. Hij was de zoon van een fabrieksarbeider die analfabeet was. Als jongere ging hij in dezelfde fietsenfabriek van zijn vader werken.

 Het oeuvre van Sillitoe omvat meer dan zestig titels met romans, kortverhalen, kinderboeken, toneelstukken, filmscenario's, gedichten en essays.

"Saturday Night and Sunday Morning" (1958), de debuutroman van Sillitoe, en de bundel kortverhalen "The Loneliness of the Long Distance Runner" (1959) werden wereldwijd bestsellers. Beide werken werden later verfilmd. Later kreeg hij een eredoctoraat aan de universiteit van Nottingham, zijn geboortestad.

Zijn zoon David zei dat hij hoopte dat zijn vader blijvend zou herinnerd worden voor zijn bijdrage aan de Engelse literatuur.



25-04-2010 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het Groenewoud in de bloemetjes gezet op Nekka-nacht

Van het Groenewoud in de bloemetjes gezet op Nekka-nacht

Klik op de foto om 'Meisjes' te beluisteren





Raymond Van het Groenewoud is door zijn vrienden en collega's in de bloemetjes gezet tijdens de 17e editie van de Nekka-Nacht. In het Antwerpse Sportpaleis bracht Raymond een overzicht van zijn werk. Hij werd daarin bijgestaan door bevriende artiesten als Bart Peeters, Axelle Red en Clouseau.

De Vlaamse zanger die dit jaar zijn zestigste verjaardag vierde, liet zien dat er nog niet veel sleet op zit. Van het Groenewoud was een hele avond uitdrukkelijk aanwezig: kronkelde hij niet met zijn lijf tijdens 'Komaan met dat lijf', dan stond hij er gewoon als zanger, pianist of percussionist.

Bart Peeters kreeg de eer om de gevarieerde avond aan elkaar te praten. Maar ook andere vrienden van Raymond zorgden voor een waar eerbetoon. Er was de verrassende samenwerking met jazztrompetist Bert Joris, ze brachten een intimistische versie van 'Wat een fijne dag'.

Kommil Foo bracht een creatieve cover van 'Gelukkig zijn', Koen en Kris Wauters vormden dan weer een koortje bij 'L'étranger c'est mon ami'. Zelfs Jan Decleir ging aan het zingen voor Raymond. Samen brachten ze een hilarische versie van 'Je veux l'amour'.



25-04-2010 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally gaat samen met Sharon Stone in film spelen


"Eddy Wally gaat samen met Sharon Stone in film spelen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Eddy-Wally-1.jpg?t=1272193722



Er zijn concrete plannen voor een Hollywoodfilm met Eddy Wally in de hoofdrol. Het gaat, aldus de artiest uit Ertvelde in een gesprek met de corelio-kranten, niet over een biopic, maar een 'echte', in de Verenigde Staten van Amerika te maken film. Wie de tegenspelers van de Chérie van het Vlaamse lied worden, is nog niet bekend, met één -zeer grote - uitzondering: Wally zou voor de camera's staan met Sharon Stone.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sharon-stone-1.jpg?t=1272193775



Manager Hugo Colpaert van de zanger bevestigt dat Wally zich niet door enthousiasme laat meeslepen, en dat er wel degelijk een principieel akkoord is met (de manager van) Stone. Colpaert lichtte ook een piepklein tipje van de inhoudelijke sluier: het wordt een komische prent, waarin Wally, al dan niet uit een vliegmachine springend, de wereld redt.



25-04-2010 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenote Charlie Sheen pakt koffers en wil scheiden

Echtgenote Charlie Sheen pakt koffers en wil scheiden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brooke_mueller.jpg?t=1272194530



Brooke Mueller heeft de knoop doorgehakt en wil zo snel mogelijk scheiden van Charlie Sheen. De echtgenote van de acteur wil niet meer onder één dak wonen met haar man en heeft haar koffers gepakt. Ook zoontjes Max en Bob zijn mee verhuisd.


Eind 2009 diende Brooke een klacht in tegen Sheen. De acteur zou haar tijdens de feestdagen aangevallen en bedreigd hebben. Volgens verschillende bronnen houdt Sheen, die regelmatig in een afkickcentrum verblijft, er ook een affaire op na met een escortmeisje. (br.hln)



25-04-2010 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw David Hasselhoff 90 dagen in gevangenis

Ex-vrouw David Hasselhoff 90 dagen in gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pamela-Bach.jpg?t=1272194065



Pamela Bach, de ex-vrouw van David Hasselhoff, is veroordeeld tot negentig dagen cel omdat ze dronken achter het stuur zat. Bach moest oorspronkelijk 'maar' 30 dagen uitzitten, maar omdat ze in haar proeftijd opnieuw in de fout ging, veroordeelde de rechter haar tot 90 dagen cel.

De ex-vrouw van Hasselhoff zal zich waarschijnlijk op 3 mei aanbieden bij de gevangenis. Het koppel ging in 2006 na 16 jaar huwelijk uit elkaar.



25-04-2010 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!