Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anastacia trekt stekker uit huwelijk

Anastacia trekt stekker uit huwelijk


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Anastacia-Wayne-Newton.jpg?t=1272897366



Anastacia houdt het na drie jaar huwelijk voor bekeken. Oorzaak: 'onoverbrugbare verschillen met haar voormalige bodyguard Wayne Newton. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite RadarOnline.com.

Vlak na haar ja-woord in 2007 liet de Amerikaanse al weten niet heel enthousiast te zijn over haar nieuwe burgerlijke status. "Ik zeg niet dat we het voor eeuwig volhouden," zei de zangeres toen. "Ik zeg wel dat we het gaan proberen. We hebben beiden geen idee hoe het er over tien jaar uit gaat zien."


03-05-2010 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief Hugh Hefner zegt niet geïnteresseerd te zijn in fortuin Playboy

Lief Hugh Hefner zegt niet geïnteresseerd te zijn in fortuin Playboybaas


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Playboybaas.jpg?t=1272893881


Wat bezielt een Engels meisje van 24 om samen te hokken met de 84-jarige Playboybaas annex multimiljonair Hugh Hefner? Crystal Harris, die een universiteitsdiploma op zak heeft, wil alle misverstanden uit de weg ruimen. "Ik ben niet uit op zijn geld. Ik hou van Hugh!", zegt ze in News of the World. De twee zijn zelfs van plan in het huwelijksbootje te stappen.



Het fortuin van 'The Hef' wordt geschat op 31 miljoen euro, maar dat speelt volgens Harris geen rol. "Hugh verwent me helemaal niet met dure cadeaus en ik vraag nooit om geld", zegt Crystal, die op het punt staat door te breken als popster. "Als we trouwen, zal dat met een echt huwelijkscontract zijn. Zelf heb ik inkomsten dankzij mijn muziek en modellenwerk. Hugh heeft al een paar keer over een trouw gesproken, maar ik dring niet aan. In tegenstelling tot zijn ex Holly Madison. Al droom ik er natuurlijk van met hem naar het altaar te stappen. Ook al zou dat het enige huwelijk zijn waarop werkelijk alle vrouwelijke gasten -zijn exen en alle Playmates- de bruid willen overklassen. Ik ben dat al wel gewoon. Elke zondag komen de Playmates helemaal opgedirkt over de vloer. Schreeuwend om een beetje aandacht van Hugh."


Crystal Harris is geen alledaagse Playmate. Ze groeide op in een pub in West Bromwich, nabij The Hawthorns, het stadion van West Bromwich, de ex-club van Carl Hoefkens die volgend seizoen terug in de Premier League speelt. "Mijn vader zong geregeld als er veel gasten waren in het café en dan deed ik soms mee. Volgens mijn moeder zit het in de genen." Toen Crystal tien was, verhuisde het gezin naar San Diego, Californië, waar haar vader een jaar later overleed aan de gevolgen van kanker. Als studente psychologie ontmoette ze Hefner voor het eerst in oktober 2008 tijdens een van zijn beruchte Halloweenfeestjes in de Mansion. "Eerst vroeg hij me een weekendje te blijven, daarna stelde hij voor bij hem in te trekken. Daar moest ik geen twee keer over nadenken."


Achttien maanden later zijn de twee nog altijd smoorverliefd op elkaar. "Ik weet alles over zijn liefdes- en seksleven. Hij zegt met meer dan 2.000 meisjes het bed gedeeld te hebben, waaronder heel wat filmsterren en covermeisjes van Playboy. Hij heeft van verschillende van die nachten zelfs sekstapes. Maar die heeft hij allemaal de oceaan ingegooid omdat hij schrik had dat ze tijdens een van z'n feestjes gestolen zouden worden er er zo carrières kunnen sneuvelen. Toen ik vroeg naar namen van bekende meisjes die hij gehad heeft, viel ik soms haast achterover. Zogezegd onschuldige vrouwen waarvan je het niet zou verwachten. Ik heb met Hugh afgesproken dat ik die namen nooit zou lekken. Pamela Anderson was er niet bij, nee. Hugh wou wel, maar vond het een slechte timing omdat hij toen getrouwd was en zij ook een relatie had."


Harris vertelt ook dat ze 's nachts altijd samen slapen. "Zijn libido en imago maken een groot deel uit van zijn leven, maar eigenlijk is hij een echte romanticus. Een goeie kusser ook. Nee, ik vertel niet hoeveel keer we het 's nachts doen. Er is gewoon niets beters dan 's morgens naast hem wakker te worden. Ondanks het leeftijdsverschil, lijk ik wel de oudste van ons twee. Hugh doet zich maar al te graag voor als een grappige jongen die nooit volwassen is geworden. Hij heeft ook geen gsm, e-mail of internet. Ik kocht hem al een iPad, maar hij weet niet hoe die aan te zetten. Voor zijn foto's werkt hij nog altijd met plakboeken. Hij heeft er meer dan 2.000.


Hugh is ook heel routineus. Opstaan om half tien, gaan slapen rond elf uur. Tenzij er feestjes zijn natuurlijk. Overdag werkt hij geregeld, maar 's avonds is er telkens vertier. Op maandag amuseert hij zich met vrienden, de volgende twee dagen komen de Playmates langs. De donderdag is altijd voor mij gereserveerd en op vrijdag en zaterdag zien we altijd samen een film. 's Zondags ontvangt hij dan opnieuw de Playmates. Zij zonnen aan de rand van het zwembad, Hugh speelt wat met de kaarten. Dikwijls samen met Kiss-zanger Gene Simmons, komiek Bill Cosby of acteur Jamie Foxx. Ze vinden het geweldig, met al dat vrouwelijk schoon in de buurt." (br.hln)



03-05-2010 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van legendarische John Peel krijgt eigen radioshow

Zoon van legendarische John Peel krijgt eigen radioshow


Radio 1-legende John Peel krijgt bij de BBC navolging van zijn zoon Tom Ravenscroft.


Tom Ravenscroft, zoon van de beroemde radiodj John Peel die in 2004 overleed, treedt in zijn vaders voetsporen. De 30-jarige heeft ook zijn eigen radioshow op de Britse openbare omroep BBC beet.

Ravenscroft heeft net zoals wijlen zijn vader een neus voor jong muzikaal talent, en zal wekelijks een programma presenteren op de digitale zender 6 Music, waar ook bekende muzieknamen als Guy Garvey (Elbow) en Jarvis Cocker (Pulp) geregeld hun favoriete muziek voorstellen.

Opvolger van Bruce Dickinson
De presentator mocht vorig jaar al eens van het grote werk proeven toen hij inviel voor Tom Robinson, maar vanaf 4 juni mag hij elke vrijdag een drie uur lang programma vullen. Daarmee volgt hij Iron Maiden-zanger Bruce Dickinson op, die het dj-werk bij 6 Music na 8 jaar voor bekeken houdt.

Tom Ravenscrofts vader John Peel was gedurende 37 jaar dj bij BBC-zender Radio 1. Hij wordt als een van de meest getalenteerde radiopresentatoren ooit beschouwd en introduceerde honderden artiesten bij het grote publiek.


03-05-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss verloofd?

Kate Moss verloofd?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kate-moss-2.jpg?t=1272890729



Een enorme diamanten ring om haar ringvinger: meer is er bij Kate Moss niet nodig om de geruchten van een nakende trouw aan te wakkeren. Het model, dat al sinds 2007 verkeert met rockster Jamie Hince, zou al op haar 36ste verjaardag in januari ten huwelijk gevraagd zijn.

Voor Moss zou het de eerste keer zijn dat ze haar ja-woord geeft. Eerder had ze lange relaties met Johnny Depp en Pete Doherty. Jefferson Hack, een andere ex, schonk haar een dochtertje: Lila Grace.


03-05-2010 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney verprutst 'Telephone' van Lady Gaga

Britney verprutst 'Telephone' van Lady Gaga

Klik op de foto om de demoversie te beluisteren






'Telephone', de megahit van Lady Gaga, was oorspronkelijk bedoeld voor niemand minder dan Britney Spears. Op internet is nu de demoversie van 'Bitbit' uitgelekt, met redelijk eensluidend commentaar tot gevolg: wat een geluk dat Gaga uiteindelijk toch de zang voor haar rekening genomen heeft! Waarom Britney het nummer weigerde, is niet bekend.


03-05-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston wil niet onderdoen voor badpakmodel

Jennifer Aniston wil niet onderdoen voor badpakmodel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jennifer-Aniston-1.jpg?t=1272886546



Jennifer Aniston is druk in de weer voor de opnames van haar nieuwste film 'Just go with it'. Toch zit er haar iets serieus dwars: haar tegenspeelster, het badpakmodel Brooklyn Decker, kan perfecte vormen voorleggen terwijl zijzelf met de nodige ouderdomskwaaltjes af te rekenen krijgt. Om toch niet te zeer uit de toon te vallen, liet Aniston sito presto haar persoonlijke trainer Mandy Ingber naar Hawaï overvliegen.

"Jen is niet echt te spreken over de krappe kleren die ze moet dragen. Zeker omdat ze tegenover een jonger model met zo'n heet lichaam staat", weet een bron in de 'Mail on Sunday'. "Dat is de reden waarom ze nu weer serieus aan het fitnessen geslagen is."

 
Volgens andere bronnen zou Aniston ook serieus geschrokken zijn van de huwelijksplannen van 'Brangelina'. "Toen ze te horen kreeg dat Brad en Angelina overwogen om te trouwen, was ze daar echt niet goed van. Het was alsof ze voor een tweede maal in het hart gestoken werd."



03-05-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow tovert huis om in kinderboerderij

Gwyneth Paltrow tovert huis om in kinderboerderij voor verjaardagsfeestje dochter

Klik op de foto om 'Bette Davis Eyes' te beluisteren






Om de verjaardag van haar dochtertje te vieren, is Gwyneth Paltrow van plan om haar huis volledig om te vormen tot een kinderboerderij. De dochter van de Amerikaanse actrice wordt zes jaar en daar heeft mamlief onder meer pony's, geiten en een vogelspin voor over.


Zes jaar worden mag niet ongemerkt voorbij gaan, moet Apple, dochtertje van Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin, gedacht hebben. Ze vroeg een kinderboerderij en daarom schakelde haar moeder enkele "dierenexperts" in.


Onlangs kreeg de Amerikaanse actrice de planning van de experts doorgemaild en daarin staat dat ze binnenkort een resem dieren over de vloer krijgt. "Ze brengen onder meer een pony om op rijden, een pony om te vertroetelen, enkele geiten, een komodovaraan, een stinkdier en zelfs een tarantula."


Het gezin woont tegenwoordig in Engeland en daar zijn de verjaardsfeestjes doorgaans nogal saai. "Verjaarsdagfeestjes zijn in Londen iets meer beheerst en kalmer. De party van Apple zal dat niet zijn."


03-05-2010 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy blijft het doen

Freddy blijft het doen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/A-Nightmare-on-Elm-Street.jpg?t=1272872705



Dat 'A Nightmare on Elm Street' een remake is en dat de prent door de kritiek genadeloos is neergesabeld, kan de Noord-Amerikaanse bioscoopganger niet deren. Freddy Krueger in een nieuw kleedje domineerde het voorbije weekend met een opbrengst van 32,2 miljoen dollar (24 miljoen euro) de box office in de VS en Canada.
 
In de Nightmare-remake wordt killer Krueger gestalte gegeven door Jackie Erle Haley. In de Nightmare-reeks scoorde slechts één film beter in zijn openingsweekend: 'Freddy vs Jason', die in 2003 36 miljoen dollar (27 miljoen euro) opbracht.
 
Het bisnummertje van de film uit 1984 stootte meteen de sympathieke 3D-animatiefiguurtjes van 'How to train your Dragon' van de troon. De 'Dragons' zitten inmiddels wel bijna aan de 200 miljoen.



03-05-2010 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stairway to heaven' ultieme rockklassieker


'Stairway to heaven' ultieme rockklassieker

Klik op de foto om 'Stairway to heaven' te beluisteren





'Stairway to heaven' van Led Zeppelin is de ultieme rockklassieker. Dat is alvast de mening van de luisteraars van Radio 1.

Het nummer uit 1971 prijkte op de eerste plaats van de Classics 100, waarvan de eerste editie zaterdagnamiddag werd uitgezonden. Bruce Springsteen strandde op plek twee met 'Born to run'. Neil Young vervolledigde het podium met 'Like a hurricane'.

The Beatles veroverden de meeste noteringen. McCartney, Lennon en co staan maar liefst zes keer in de lijst. Jacques Brel hield de Belgische eer hoog. Hij bezette de 24e plaats met 'Ne me quitte pas'.

In de Classics 100, die gepresenteerd werd door Evert Venema en Lieve De Maeyer, stond slechts één Nederlandstalig nummer: Raymond van het Groenewoud met 'meisjes' op 89.

Meer dan 11.000 mensen hadden gestemd voor hun favoriete rockklassieker  (br.Gazet van Antwerpen)



De top tien:

1. Led Zeppelin - Stairway to heaven
2. Bruce Springsteen - Born to run
3. Neil Young - Like a hurricane
4. Deep Purple - Child in time
5. Queen - Bohemian rhapsody
6. Dire Straits - Sultans of swing
7. The Beatles - A day in the life
8. Nirvana - Smells like teen spirit
9. Bob Dylan - Like a rolling stone
10. Jimi Hendrix - All along the watchtower




03-05-2010 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
02-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera gaat Lady Gaga achterna

Christina Aguilera gaat Lady Gaga achterna

Klik op de foto om de clip te bekijken






Een aantal dagen geleden was al een voorproefje te zien van de nieuwe videoclip. Nu staat de hele clip online In de videoclip is te zien hoe de Amerikaanse popartieste Lady Gaga achterna holt door ook halfnaakt over het scherm te paraderen. De sexy clip is gemaakt bij het nummer 'Not Myself Tonight' en inderdaad, het is zeker niet de Christina Aguilera die wij kennen.



02-05-2010 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helena Christensen poseert naakt met sportschoenen

Helena Christensen poseert naakt met sportschoenen


http://img293.imageshack.us/img293/6051/helenachristensennaakt.jpg



Het 41-jarige model Helena Christensen maakte een comeback van formaat  door naakt te poseren met loopschoenen van Reebok.


Hoewel het model de schoenen moet promoten, zullen deze de aandacht van weinigen trekken. Haar prachtige naakte lichaam springt meer in het oog. De mama van een tienjarige zoon bewijst dat ze mooi verouderde, haar lichaam is nog steeds erg slank en atletisch. Het model heeft geen problemen met naaktheid: "Ik laat mijn lichaam graag zien. Ik ben Deens, op onze stranden is iedereen bloot."


Christensen zegt dat de nieuwe schoenen perfect bij haar drukke schema passen. Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door een ingenieur van NASZ, zou je spieren tijdens het wandelen extra aan het werk zetten, waardoor je strakke billen en kont zou moeten krijgen.  "Ik ben lui en heb het erg druk. In New York ga ik overal te voet naar toe, dus sportschoenen die je spieren steviger maken zijn fantastisch, wandelen is vanaf nu de ideale work-out."



http://img706.imageshack.us/img706/3337/helenachristensen2.jpg



Christensen zei het modellenwerk een tijdje geleden vaarwel en begon een tweede carrière als fotografe, ze heeft nu ook een eigen kledinglijn en een antiekwinkel. De laatste maanden echter was ze al naakt te zien in Elle en in ID magazine.



02-05-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames SATC hebben hulp van photoshop nodig

Dames SATC hebben hulp van photoshop nodig


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/SATC.jpg?t=1272796108


De actrices van Sex and The City worden er niet jonger op, maar dat zou je niet zeggen als je de poster van de vervolgfilm zag. Het valt op dat er heel wat photoshop aan te pas kwam.

Ongeloofwaardig
Hoelang gaan de producers van SATC het nog geloofwaardig laten overkomen dat actrices die al een stuk in de veertig zijn het leven leiden van twintigers? Op het grote scherm kunnen er minder rimpels weggewerkt worden, maar voor de posters van de nieuwste film leken de dames op magische wijze heel wat jonger.



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/SATC-poster.jpg?t=1272796265



In het eerste beeld dat van de film de wereld werd ingestuurd lijkt Carrie met haar witte jurkje en gouden accessoires eerder op een cartoonfiguurtje door het overmatig gebruik van photoshop. Met de poster van de film ging het net zo. De 'photoshoppers' van dienst gingen zelfs een stapje te ver, de 53-jarige Kim Catrall is haast onherkenbaar. En de overige drie vrouwen lijken 20 jaar jonger dan hun werkelijke leeftijd.



02-05-2010 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe krijgt zangles

Daniel Radcliffe krijgt zangles


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Daniel-Radcliffe-2.jpg?t=1272724832



Ter voorbereiding op zijn nieuw theaterstuk krijgt Daniel Radcliffe (20) zanglessen. Voor het Broadway-musical 'How To Succeed In Business Without Really Trying' moet Radcliffe zijn dans- en zangkunsten bijspijkeren.

Rob Ashford, die de remake van het stuk dat in 1961 een Pulitzer Prijs won regissert, weet dat Radcliffe zijn tanden in zijn rol van ruitenwasser J. Pierrepont Finch wil zetten.

"Elke dag krijgt hij zanglessen in Londen en over andere dag krijgt hij danslessen van mijn assistent. Hij stelt me niet teleur".

Radcliffe werkt momenteel ook aan de twee laatste films uit de Harry Potter-reeks.



02-05-2010 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meuris:

Meuris: "Ik roep helemaal niet op om niet te gaan stemmen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Meuris.jpg?t=1272737697


Zanger en presentator Stijn Meuris reageert vannamiddag op de uitspraken van Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (sp.a), die tijdens zijn 1 mei-toespraak in Brussel van leer trok tegen onder meer Meuris omdat hij zou oproepen om niet te gaan stemmen.


"Smet creëert een valse indruk. Als particulier ga ik niet stemmen, maar ik roep helemaal niet op tot een front. Dat is toch een belangrijke nuancering", zegt Meuris. Volgens Pascal Smet echter hebben onder anderen Stijn Meuris en schrijver Jeroen Olyslaegers een oproep gelanceerd om bij de komende verkiezingen niet te gaan stemmen, maar te gaan feesten.


"Ik roep tot niets op, ook niet tot een feest", reageert Meuris.
Wel geeft Meuris toe dat het zijn persoonlijke overtuiging is dat de komende stembusgang "oneerlijk" is. "Maar dat wil zeggen dat ík, als particulier, niet ga stemmen. Smet heeft het fout als hij zegt dat er een geheime colonne bestaat die de verkiezingen wil verstoren. Ik ben een democraat in hart en nieren, verkiezingen vind ik de slimste uitvinding van de afgelopen tweeduizend jaar."

Meuris waarschuwt voor het ridiculiseren van standpunten als het zijne. "Dat is gevaarlijk. Maak ons niet kwaad, want er zijn heel veel mensen die dezelfde mening zijn toegedaan."



02-05-2010 om 07:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson wil Courtney Love spelen

Scarlett Johansson wil Courtney Love spelen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Scarlett-Johansson.jpg?t=1272724345



Scarlett Johansson heeft interesse om de rol van Courtney Love te spelen in de biopic over Kurt Cobain die op stapel staat. Love zelf vond dat Scarlett de geknipte vrouw was voor haar rol.

"Ik weet dat er een script is, meer niet. Ik ben een grote fan van Courtney, ik vind haar zeer getalenteerd. Maar over het project weet ik niets. Het zou zeker een uitdaging zijn, interessant en intrigerend", verklaarde Scarlett op MTV News.


01-05-2010 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Ashcroft gaat hiphoptoer op met United Nations of Sound

Richard Ashcroft gaat hiphoptoer op met United Nations of Sound

Klik op de foto om 'Are You Ready' te beluisteren





De Newyorkse muzikanten die Richard Ashcroft rond zich schaarde voor zijn hiphopband United Nations of Sound kenden de The Verve-frontman amper. "Enkel met 'Bittersweet Symphony' was ik hun cultuurbeleving binnengedrongen. Dat moet ik aanvaarden. Ze Googleden mijn naam een uur voor ik aankwam op onze eerste ontmoeting", verklaart Ashcroft.

Paul 'DW' Wright mag bas spelen bij United Nations of Sound omdat hij Ashcroft een lift naar huis gaf na een dag werken in de studio. Verder bestaat de band uit gitarist Steve Wyreman, die bij Mary J Blige speelt en drummer Derrick Wright, die bij Toni Braxton speelt.

Ashcroft werkt momenteel met hiphopproducer No ID, en die samenwerking blijkt zeer vruchtbaar. "Op een week tijd namen we twintig nummers op. Het vloeide er zo uit, dat hadden we allebei niet verwacht".



01-05-2010 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono ontvangen op het Witte Huis

Bono ontvangen op het Witte Huis

Klik op de foto om 'One' te beluisteren



Bono en Obama in 2006.


De Amerikaanse president Barack Obama heeft gisteren in het Ovalen Kantoor van het Witte Huis zanger Bono Vox van de Ierse band U2 ontvangen.


Strategie ontwikkelingshulp
Volgens de humanitaire organisatie van Bono, ONE, praatte de rockster met de president en leden van zijn veiligheidsteam over de strategie van de regering in verband met ontwikkelingshulp, in het licht van de bijeenkomst van de G8 en G20 in juni in Canada.
 

ONE bestrijdt armoede en ziektes. Het bezoek van Bono stond niet op de officiële agenda van het Witte Huis. Een woordvoerder bevestigde dat het heeft plaatsgevonden, zonder details te geven.



01-05-2010 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons voormalig advocaat pleegt zelfmoord

Michael Jacksons voormalig advocaat pleegt zelfmoord


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Peter-Lopez.jpg?t=1272715170
Peter Lopez en zijn vrouw Catherine Bach.


Peter Lopez, de voormalige advocaat van Michael Jackson, heeft gisteren zelfmoord gepleegd in zijn huis in Californië. Een buurman hoorde een schot, iemand die in huis was trof de 60-jarige man in een plas bloed.


Lopez was getrouwd met actrice Catherine Bach, die Daisy Duke speelde in de tv-serie 'The Dukes of Hazard'. Hij heeft met haar twee dochters, Sophia en Laura.


In 2006 werd Lopez ingehuurd door Jacksons manager Raymone Bain om de zakelijke puinhoop van de zanger op te ruimen. Hij was tevens de advocaat van The Eagles, Andrea Bocelli en Michael Bublé.


01-05-2010 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry gedumpt door jonger model

Halle Berry gedumpt door jonger model


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/halle-berry.jpg?t=1272645363


Halle Berry is na vijf jaar opnieuw single. Dat beweert althans showbizzsite RadarOnline. De actrice is nu volop een financiële en praktische regeling voor haar tweejarig dochtertje aan het uitwerken. Aanstoker van de breuk zou haar partner, het Frans-Canadese model Gabriel Aubry, zijn. Het leeftijdsverschil -hij is 34, zij 43- zou een van de struikelblokken geweest zijn. "Gabriel voelde dat het niet meer werkte", aldus een bron. "In het begin stoorde dat gat van negen jaar hem niet. Zij was de knapste vrouw waarmee hij ooit afgesproken had en hij was tot over zijn oren verliefd. Maar hoe langer het duurde, hoe meer het aan hem begon te knagen. Uiteindelijk moest hij er wel een eind aan maken."


De relatie zou naar verluidt al enkele maanden geleden op de klippen gelopen zijn. Berry zet nu de bekende advocaat Judy Bogen in om het hoederecht te regelen, want ook Aubry heeft zijn zinnen gezet op hun tweejarig dochtertje Nahla Ariela. "Daar zat Gabriel het meest mee in zijn maag, want hij is stapelzot van dat meisje", aldus de bron. "Hij wilde een 50/50-regeling en daar is Halle mee akkoord gegaan. Financieel wil hij ook geen stuiver van haar, want met 700.000 dollar (527.000 euro) per jaar verdient hij ruim zijn boterham. Het enige wat hij wil, is het huis in Canada waar ze samen eigenaar van zijn. Maar één ding staat vast: ze willen het elkaar niet lastig maken."


Berry heeft haar portie liefdesverdriet wel al gehad. In 1997 kwam er na vier jaar een einde aan haar eerste huwelijk met ex-baseballspeler David Justice. Haar tweede bruiloft met muzikant Eric Benet was hetzelfde lot beschoren toen ze erachter kwam dat hij haar bedrogen had. Daarna zwoer de Oscarwinnares dat ze nooit meer haar ja-woord zou geven. "Ik voel niet langer de noodzaak om iemands vrouw te zijn en het boterbriefje kan me voortaan ook gestolen worden", klonk het.



01-05-2010 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
30-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Belgen nemen deel aan Koningin Elisabethwedstrijd

Drie Belgen nemen deel aan Koningin Elisabethwedstrijd


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Koningin-Elisabethwedstrijd.jpg?t=1272661581
John Gevaert, Nicolas Franco en Stephanie Proot.


Drieënzestig pianisten, onder wie drie Belgen, gaan maandag van start in de Koningin Elisabethwedstrijd 2010. De komende weken wordt in verschillende rondes de selectie uitgedund, tot op 29 mei de laureaat bekend is.

Initieel stelden 172 pianisten zich kandidaat voor deze editie van de prestigieuze wedstrijd. Op basis van hun dossier en een dvd hield de jury een groep van 83 kandidaten over. Vandaag waren er 63 aanwezig bij de loting van de volgorde van optreden.
 
In de eerste ronde, van 3 tot 8 mei, komen ook drie Belgen aan bod. John Gevaert uit Sint-Katelijne-Waver, de 26-jarige broer van ex-atlete Kim Gevaert, treedt maandagnamiddag op. Stephanie Proot (22 jaar) uit Bottelare komt woensdagnamiddag aan de beurt en Nicolas Franco (26 jaar) woensdagavond.
 
Op zaterdag 8 mei worden 24 halvefinalisten gekozen. Dat aantal wordt een week later gehalveerd voor de finale. Tijdens de finale, van 24 tot 29 mei in het Paleis voor Schone Kunsten, worden de kandidaten begeleid door het Nationaal Orkest van België, dat voor de eerste keer onder de leiding staat van de Amerikaanse dirigent Marin Alsop. Op 29 mei wordt de laureaat geproclameerd.
 
De Koningin Elisabethwedstrijd is dit jaar voor de zestiende keer een wedstrijd voor de beste pianotalenten. De Vlaming Liebrecht Vanbeckevoort eindigde bij de vorige editie voor piano in 2007 op de zesde plaats.



30-04-2010 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!