Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gorillaz vervangen U2 op Glastonbury

Gorillaz vervangen U2 op Glastonbury


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gorillaz.jpg?t=1274896157



Even werd er gefluisterd dat Led Zeppelin de plek van U2 als headliner op het Glastonbury festival zou vervangen, maar pas raakte het nieuws bekend dat Gorillaz de plek van U2 zal innemen. U2 moest zijn concert op het festival, samen met hun Amerikaanse tournee, annuleren nadat zanger Bono aan zijn rug werd geopereerd en minstens twee maanden moet revalideren.

"We zijn als een groot vreselijk oorlogsschip dat de baai van Glastonbury zal binnen varen om de situatie daar te redden. De soldaten voor ons werden ter elfder ure teruggeroepen en nu is het aan mijn Plastic Beach zeecavalerie om het slagveld te betreden. Met extra troepen, dat kan ik al verzekeren", laat bassist Murdoc weten. Gorillaz speelt deze zomer op geen enkel ander festival in Groot-Brittannië. (br.hln)



26-05-2010 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere weduwe en Slipknot brengen hulde aan Paul Gray


Zwangere weduwe en Slipknot brengen hulde aan Paul Gray

Klik op de foto om 'Before I forget' te beluisteren






Tijdens een emotionele persconferentie in hun thuisstad Des Moines, Iowa, brachten zijn zwangere weduwe Brenna Gray en de rest van Slipknot hulde aan bassist Paul Gray.

Gray werd maandag dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Urbandale, een buitenwijk van Des Moines. De politie sluit kwaad opzet uit, het resultaat van de lijkschouwing zal pas over zes weken bekend zijn. Gray werd 38.

Brenna Gray verwacht in september een dochter, het eerste kind van haar en Paul. Ze vocht tegen de tranen. "Paul was mijn man en een absoluut fantastische mens. Ik wil dat de mensen hem om die reden herinneren", zei ze.


Frontman Corey Taylor: "Het enige woord waarmee ik Paul kan typeren, is liefde. Alles wat hij deed, deed hij voor iedereen rondom hem, of hij je kende of niet. Dat is wat hij ons achterlaat: absolute liefde".

Percussionist Shawn Crahan: "Hij was het die altijd wilde dat iedereen overeenkwam in de band en concentreerde zich altijd op de band. Hij was een schitterende vriend en een fantastische persoon. We zullen hem enorm missen".



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paul-Gray.jpg



Van de titelloze debuutplaat van metalband Slipknot werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De bandleden dragen maskers, hun optredens stralen pure agressie uit. In 2006 won Slipknot een Grammy voor beste metalsong voor 'Before I Forget'.



26-05-2010 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekere Christina Aguilera blaast tournee in VS af

Onzekere Christina Aguilera blaast tournee in VS af

Klik op de foto om 'Fighter' te beluisteren





Amper vier dagen nadat de tickets voor haar Amerikaanse tournee te koop werden aangeboden, heeft Christina Aguilera alle shows in de VS met een jaar uitgesteld. "We moeten nog meer werk in de productie stoppen en harder repeteren", klinkt het onzeker.

Volgens het originele plan had Aguilera vanaf 15 juli 20 Amerikaanse shows moeten spelen, met Leona Lewis in het voorprogramma, maar deze zomer komt daar dus niks van in huis.


De 'Dirrty'-zangeres kreeg de voorbije maanden haar portie negatieve commentaren te verwerken toen critici haar ervan beschuldigden dat ze de stijl van de huidige numéro uno in showbizzland, Lady Gaga,  kopieert.


"Ik heb absloluut niets tegen Lady Gaga of tegen eender welke andere artieste", haastte Aguilera zich op haar blog te schrijven, al is het duidelijk dat onderdoen voor Gaga's spektakelshows geen optie is voor iemand die zelf tot de absolute top wil behoren.


Ontgoocheling overheerst in elk geval in het kamp van de Britse Leona Lewis, die een unieke kans aan haar neus ziet voorbijgaan om zich aan het Amerikaanse publiek te tonen. "De Amerikaanse markt veroveren was Leona's grote doelstelling dit jaar", luidt het in haar entourage. "Voor ons is dit een regelrechte ramp."



26-05-2010 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood raakte al 60 dagen geen alcohol meer aan

Ron Wood raakte al 60 dagen geen alcohol meer aan

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






Bandlid van The Rolling Stones Ronnie Wood raakte de afgelopen twee maanden geen druppel alcohol meer aan, hij gaat dagelijks naar hulpgroepen om van zijn verslaving af te raken.


"Ik ben al 60 dagen sober en leidde een sereen leven, ik zien niet in waarom ik zou stoppen. Ik volgde al 90 vergaderingen van zelfhulpgroepen voor alcohol- en drugsverslaafden in 90 dagen, ik doe er elke dag eentje. Daarvoor moet ik helemaal van Surrey naar Londen, maar ik blijf het doen. " De leden van zijn andere band 'The Faces' hielpen hem om nuchter te blijven en zijn 30-jaar oude drugs- en alcoholverslaving te overwinnen. "Glen is lid van twee zelfhulpgroepen en is een goede steun voor mij maar ook aan de rest heb ik veel hulp."


Vrienden van de 62-jarige rockster geloven dat zijn relatie met zijn nieuwe vriendin Ana Araujo een kalmerende werking op hem heeft, ze voorspellen dat het paar deze zomer gaat trouwen. "Ronnie denkt dat Ana de vrouw is waarmee hij een leven kan opbouwen. Ze heeft een positieve invloed op hem en ze zijn erg ontspannen bij elkaar. Het koppel geniet van de eenvoudige dingen in het leven zoals samen koken en naar films kijken." (br.hln)



26-05-2010 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion opnieuw zwanger?

Céline Dion opnieuw zwanger?

Klik op de foto om haar te beluisteren






De 42-jarige zangeres, die al een negenjarige zoon heeft met haar man Rene Angelil, zegt momenteel op goed nieuws van de dokter te wachten. Ze gaf eerder dit jaar toe met ivf bezig te zijn om haar gezin uit te breiden.


"We wachten ongeduldig op goed nieuws, ik wil nog niet te veel praten over een mogelijke zwangerschap omdat ik bijgelovig ben. Maar ik weet dat de mensen me steunen en voor ons bidden. We hopen nu op het beste en ik kan niet wachten om mensen goed nieuws te brengen." De zangeres geeft toe dat ze niets zal zeggen tot ze zeker zwanger is, ze wil haar fans niet in de war brengen.


"Eens je in de showbizz zit, gaan roddels snel de ronde. Bij elke zwangerschap moet je drie maanden wachten om zeker te zijn dat alles goed verloopt, wat zenuwslopend is. We worden er niet jonger op en je denkt altijd dat het je laatste kans is. Ik wil niet zeggen dat we zwanger zijn wanneer dat nog niet het geval is", aldus Dion in een praatshow. Eerder dit jaar gaf Celine toe dat ze voor de vijfde keer een ivf-behandeling zou ondergaan om zwanger te raken. "Ik blijf proberen tot het werkt, vijf is mijn geluksgetal, dus het zal wel lukken nu."



26-05-2010 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent de 'bokkengroet' van metalfans?

Wat betekent de 'bokkengroet' van metalfans?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/bokkengroet.jpg?t=1274861479


De vorige week overleden Amerikaanse zanger Ronnie James Dio maakte de tweevingerige 'bokkengroet' populair in de rock- en metalwereld. Die maak je door je hand te ballen in een vuist, en enkel je pink en wijsvinger te strekken. Het symbool wordt wereldwijd door metalfans gebruikt, maar wat betekent het eigenlijk?


BBC Magazine zette de meest voorkomende betekenissen en varianten op een rijtje:

"We vinden het optreden geweldig"
Ronnie James Dio begon de groet te gebruiken toen hij Ozzy Osbourne verving bij Black Sabbath, en het symbool werd snel overgenomen door het publiek. "Samen met headbangen werd het synoniem met metal", zegt Simon Young van metalblad Kerrang!. Dio maakte de groet populair, maar Jinx Dawson van de groep Coven gebruikte hem al in de jaren '60.

De groet werd volgens Young al verkeerd geïnterpreteerd als een teken van duivelsaanbidders, omdat de vorm van de vingers geassocieerd zou worden met '666'. Dio had het zogenaamde 'corna'-teken echter overgenomen van zijn Italiaanse grootmoeder, die er 'het kwade oog' mee wou bezweren.

Het 'kwade oog' afweren
Volgens een oud bijgeloof beschermt het teken je tegen onheil. In die zin komt het symbool vooral voor in Italië, maar ook in enkele andere landen. Zo komt het onder andere voor in het boek 'Dracula' van Bram Stoker uit 1897, waar mensen in een herberg het teken maken naar een reiziger.

In het zuiden van Italië wordt het ook gebruikt om een man te verwittigen dat zijn vrouw hem bedriegt.




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/bokkengroet-metaloptredens.jpg?t=1274861325
Het teken is alomtegenwoordig op metaloptredens.




Het teken van de metalfans wordt op exact dezelfde manier gebruikt aan de universiteit van Texas, waar de voormalige Amerikaanse president George W Bush er al mee werd gekiekt. Bush lijkt ons niet meteen een metalfan, maar gebruikt het omdat de slogan van de unief 'Hook 'm, horns' is. Het teken verwijst daar sinds de jaren '50 naar de mascotte, een langhoornrund.


Wanneer je het teken gebruikt met de duim uitgestoken, betekent het 'Ik hou van jou' in doventaal. Amerikaanse politici als Barack Obama, Bill Clinton en Dick Cheney werden al gefotografeerd terwijl ze het teken maakten.

"Ze willen zo aantonen dat ze denken aan mensen die gebarentaal moeten gebruiken", zegt Trevor McCrisken, een professor Amerikaanse politiek aan de universiteit van Warwick. "Op politieke bijeenkomsten in de VS heb je vooraan enkele mensen die alles vertalen in gebarentaal," luidt het, vandaar dat politici willen tonen dat ze aandacht hebben voor iedereen.


Tijdens zijn presidentiële inauguratie maakte president Obama dan weer het 'shaka'-teken, waarbij enkel duim en pink uitsteken. Ook de Braziliaanse voetballer Ronaldinho gebruikt het om een doelpunt te vieren.

In Hawaï, waar Obama geboren werd, drukt het symbool een teken van affectie uit, of simpelweg 'aloha'. Het waaide daar onder andere over naar de surfgemeenschap, waar het zoveel betekent als 'hallo', 'cool' of 'hang loose'.



26-05-2010 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Dice naar finale Eurovisie

Tom Dice naar finale Eurovisie

Klik op de foto om 'Me And My Guitar' te beluisteren





Tom Dice heeft zich tijdens de eerste halve finale geplaatst voor de finale van het Eurovisiesongfestival in Noorwegen. Dice is de eerste Belgische kandidaat die erin slaagt de voorrondes te overleven sinds de halve finales in 2004 ingevoerd zijn.


Met zijn nummer 'Me and my guitar' wist Tom Dice bij de vakjury en het publiek voldoende punten te sprokkelen voor een plaatsje in de finale van de Europese liedjeswedstrijd.

Naast België plaatsten zich dinsdagavond nog negen landen voor de finale: Bosnië-Herzegovina, Moldavië, Rusland, Griekenland, Portugal, Wit-Rusland, Servië, Albanië en IJsland. Donderdag vindt de tweede halve finale plaats. Dan dingt onder meer Nederland mee naar een plaats in de finale.

De finale wordt zaterdagavond gezongen door in totaal 25 landen. Twee keer tien landen plaatsen zich via de halve finales. Spanje, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en gastland Noorwegen zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale.



26-05-2010 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama reikt Gerschwin Prijs uit aan Paul McCartney

Obama reikt Gerschwin Prijs uit aan Paul McCartney

Klik op de foto om 'Hope of Deliverance' te beluisteren






Paul McCartney ontvangt volgende week de prestigieuze Gerschwin Prijs voor het Populaire Lied uit handen van president Barack Obama. Tijdens een ceremonie op het Witte Huis, op 1 juni, zal de Beatle ook een optreden geven.

Ook Dave Grohl, Faith Hill, Elvis Costello, Jonas Brother en Stevie Wonder, die de prijs vorig jaar kreeg, zullen in het Witte Huis optreden.

In november verklaarde Librarian of Congress James Billington: "Sir Paul componeert en speelt al meer dan vijf decennia, als groepslid en als soloartiest, van rock-'n-roll tot klassieke muziek. Door zijn humanitaire ingesteldheid en activisme reikt zijn impact veel verder dan de muziek". De eerste Gerschwin Prijs werd in 2008 aan Paul Simon uitgereikt.



25-05-2010 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Ann Vervoort blijft in de cel

Vriend Ann Vervoort blijft in de cel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ann-Vervoort-2.jpg?t=1274814876



Houthalenaar Robby F. blijft langer in de cel zitten op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn vriendin Ann Vervoort, de ex-zangeres van de dansgroep Milk Inc. De raadkamer in Hasselt bevestigde vandaag opnieuw zijn aanhouding wegens inbreuken op de drugswet, met als verzwarende omstandigheid het overlijden van  Vervoort.
 
Ann Vervoort stierf in de nacht van donderdag 22 april op vrijdag 23 april in haar woning in Houthalen. Ze was gestikt in haar eigen braaksel, vermoedelijk ten gevolge van druggebruik. In het gerechtelijk onderzoek werd kort nadien Robby F. aangehouden en opgesloten in de Hasseltse gevangenis.


25-05-2010 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe band van Liam Gallagher heet Beady Eye

Nieuwe band van Liam Gallagher heet Beady Eye



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Liam-Gallagher-1.jpg?t=1274805393



De nieuwe band rond ex-Oasis-zanger Liam Gallagher heet Beady Eye. Hoewel nieuw? De groep bestaat naast Liam ook uit Gem Archer, Andy Bell en Chris Sharrock ofwel de laatste bezetting van Oasis, zonder Noel weliswaar.

De band is met producer Steve Lillywhite in zee gedoken en zit momenteel in de studio. Lillywhite zat in het verleden ook al achter de knoppen bij onder andere U2, Peter Gabriel, Rolling Stones, The Smiths en Morrissey.



25-05-2010 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop kleurt Belgisch, ook Snow Patrol op affiche

Pukkelpop kleurt Belgisch, ook Snow Patrol op affiche

Klik op de foto om 'Just Say Yes 'te beluisteren





De organisatoren van Pukkelpop hebben weer een rits nieuwe namen op de wereld losgelaten. Wat opvalt is dat daar veel Belgische bands bij zijn, maar ook gevestigde waarden als Snow Patrol, Mark Lanegan en Boys Noize om er maar een paar te noemen. Zet je schrap:


De Belgen: The Black Box Revelation, Goose, The Tellers, Meuris, Shameboy, The Van Jets, Mintzkov, Balthazar, Flip Kowlier, Isbells, Dez Mona, Paranoiacs en Sound Of Stereo zullen erbij zijn. Maar ook een lichting jonge Belgische wolven: The Bear That Wasn't, School Is Cool, Vermin Twins, Harvey Quinnt, Netsky, Drums Are For Parades, Superlijm, VILLA, Eat Lions en The Sore Losers.


Verder: Snow Patrol, Mark Lanegan, Deadmau5, De Jeugd Van Tegenwoordig, Kate Nas, Boys Noize, Erol Alkan, Uffie, Mike Snow, Die Antwoord, Ellie Goulding, Hurts, Stornoway, Marina & The Diamonds, Washed Out, Matt & Kim, Band of Skulls, Avi Buffalo, Fanfarlo, Laura Marling, Darwin Deez, Chapel Club, Tinie Tempah, Surfer Blood, Toro Y Moi, Dominique Young Unique, Flying Lotus, Holy Fuck, Jaga Jazzist, Ash, Thrice, And So I Watch You From Afar, Biffy Clyro, Minus The Bear, The Aggrolites, Funeral Party, Skindred en Henry Rollins 



25-05-2010 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlaat Charlie Watts de Rolling Stones?

Verlaat Charlie Watts de Rolling Stones?

Klik op de foto om 'Monkey Man'te beluisteren





Het voorbije weekend dook vanuit Australië het gerucht op dat drummer Charlie Watts de Rolling Stones na jaren van trouwe dienst gaat verlaten. De band laat bij monde van een woordvoerder vandaag weten dat er van een vertrek van Watts geen sprake is.


Het is niet de eerste keer dat het vertrek van Watts wordt aangekondigd. Een achttal maanden geleden was het ook een Australische krant die met dat nieuws uitpakte. Charlie Watts ontkrachtte toen zelf het bericht. Net als nu werd toen het argument aangehaald als zou de legendarische drummer het toeren beu zijn. Steve Jordan zou hem vervangen, beweerde de Melbourne Sunday Herald afgelopen weekend.

Vanochtend stuurden de Stones echter een persbericht de wereld in om de 'roddel' te ontkrachten. De bandleden zijn ter promotie van de re-release van hun album Exile On Main Street momenteel in Engeland, waar het album op nummer één in de hitlijsten staat.



25-05-2010 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Schiffers dochter heet Cosima Violet Vaughn Drummond

Claudia Schiffers dochter heet Cosima Violet Vaughn Drummond


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Claudia-Schiffers.jpg?t=1274789937
Claudia Schiffer met haar man Matthew Vaughn en zoon Caspar.


Het derde kind van Claudia Schiffer (39) werd op 14 mei in Londen geboren, maar de kleine heeft nu pas een naam gekregen: Cosima Violet Vaughn Drummond. Haar woordvoerder liet aan Welt Online weten dat moeder en kind het goed stellen.

Schiffer en haar man Matthew Vaughn hebben al een zoon van zeven, Caspar, en een dochter van vijf, Clementine. Ze hebben gewacht tot de hele familie de nieuwe baby had gezien voordat ze haar naam prijsgaven.

Cosima is een Italiaanse naam afgeleid van het Griekse woord kosmos, wat 'orde of waardigheid' betekent. Schiffer en haar gezin wonen momenteel in Londen, maar ze zou meer tijd in haar geboorteland Duitsland willen doorbrengen wanneer Matthew aan de nieuwe 'X-Men'-film werkt. "Ik zou graag met Matthew en de kinderen enkele maanden in Berlijn gaan wonen. Met een beetje geluk zal hij een deel van 'X-Men' in Berlijn opnemen. Berlijn is als vakantie in Duitsland. Het is Duits, maar niet provincaals. Iedereen is dol op Berlijn".



25-05-2010 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen in 3D-film van Scorsese

Sacha Baron Cohen in 3D-film van Scorsese


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sacha-Baron-Cohen.jpg?t=1274786126



Sacha Baron Cohen gaat een ernstige rol spelen in het nieuwe filmproject van Martin Scorsese. Cohen, best bekend om zijn komische rollen, speelde ook al in de musical 'Sweeney Todd' van Tim Burton. De Scorsese film, in 3D, is gebaseerd op het kinderboek 'The Invention of Hugo Cabret', over een weeskind dat opgroeit in een station in Parijs. Cohen gaat de stationschef spelen, naast onder meer Ben Kingsley, Chloe Moretz en Asa Butterfield.



25-05-2010 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Monjack weduwnaar Brittany Murphy stelde hartoperatie uit

Simon Monjack weduwnaar Brittany Murphy stelde hartoperatie uit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Simon-Monjack.jpg?t=1274785916



Scriptschrijver Simon Monjack overleed zondag, vijf maanden nadat zijn vrouw, actrice Brittany Murphy, op haar 32ste overleed. Monjack werd 39 en vandaag raakte bekend dat hij een bypassoperatie had uitgesteld tot na een liefdadigheidsevenement voor de Brittany Murphy Foundation die in september was gepland. Dat onthulde Monjacks publicist Roger Neal. "Hij wilde de erfenis van Brittany eren. Voor zover we weten, stierf hij een natuurlijke dood. Hij had een hartaandoening waaraan hij zou geopereerd worden".


De schrijver werd bewusteloos aangetroffen door zijn schoonmoeder Sharon, die in december haar levenloze dochter in de douche aantrof. Volgens eerdere berichten werden geneesmiddelen naast Monjack aangetroffen, maar daarover is nog geen nadere informatie.



25-05-2010 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist van Slipknot ligt dood in hotelkamer

Bassist van Slipknot ligt dood in hotelkamer

Klik op de foto om hun te beluisteren






Paul Gray, de bassist van de Amerikaanse metalband Slipknot, is overleden. De 38-jarige muzikant werd dood aangetroffen in een hotelkamer in Urbandale, in de Amerikaanse staat Iowa.

Volgens de eerste vaststellingen van de politie zouden er geen aanwijzingen zijn dat het om een misdaad gaat, maar het onderzoekt loopt nog, meldt de krant 'Des Moines Register'. Gray kreeg in 2003 nog een voorwaardelijke straf voor drugsbezit.

Maskers
Paul Gray was een van de medeoprichters van Slipknot, een metalband die altijd gemaskerd optreedt. De debuutplaat van de band kwam uit in 1999, en het vierde studioalbum 'All Hope Is Gone' verscheen in 2008. In 2006 won de band een Grammy Award voor beste metalact, en de band speelde drie keer op de Graspop Metal Meeting in Dessel.



25-05-2010 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil na haar dood ingevroren worden

Britney Spears wil na haar dood ingevroren worden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/britney-spears-3.jpg?t=1274780523


Britney Spears is naar verluidt geobsedeerd door de zogenaamde cryogenische invriestechnologie en wil dat haar lichaam na haar dood in vloeibaar stikstof wordt bewaard. De 'Break the Ice'-zangeres is ervan overtuigd dat de wetenschap ooit in staat zal zijn haar opnieuw tot leven te wekken.


"Britney ontwikkelt van tijd tot tijd een nieuwe obsessie en dit is de nieuwste".


"Het begon toen iemand haar vertelde dat Walt Disney ingevroren werd om in de toekomst weer tot leven gewekt te worden. Toen ging ze op onderzoek uit en raakte ze ervan overtuigd dat het het proberen waard is", aldus een ingewijde.


Tijdens haar tripje naar Disneyland, op moederdag, zat Britney de hele dag te surfen naar informatie over de invriestechniek terwijl een nanny met haar zoontjes het pretpark bezocht. Ze heeft het zo ferm te pakken dat ze een deel van haar fortuin, dat door haar vader wordt beheerd, wil investeren in de technologie.

"Haar vader Jamie vindt het niet erg dat Britney zich hier in vastbijt. Als ze er haar geld wil in investeren, doet ze maar. Het gaat voorlopig om slechts 350.000 dollar. Mocht ze meer willen investeren, zal hij er wel een stokje voor steken", aldus nog de bron in The Sun.


Voordat ze er haar zinnen op zette terug tot leven gebracht te worden van zodra de technologie het toelaat, wilde Britney een glamoureuze crematie. Ze wilde diamanten laten maken van haar asse, maar de kans terug tot leven gewekt te worden lijkt haar net iets aantrekkelijker.



25-05-2010 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love heeft bod van 130 miljoen euro op rechten Nirvana

Courtney Love heeft bod van 130 miljoen euro op rechten Nirvana


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/courtney-love-2.jpg?t=1274725779


Courtney Love wil nog een nachtje slapen over het bod van 162 miljoen dollar of ruim 130 miljoen euro voor de rechten op de muziek van Nirvana. Hole bezit driekwart van de aandelen in End of Music, de catalogus die ze erfde toen Kurt Cobain in 1994 zelfmoord pleegde.

"Voor Courtney hangen er te veel herinneringen vast aan die muziek. Ze vindt dat die catalogus verdoemd is", aldus een bron in de New York Daily News.

Wachten op hoger bod
Naar verluidt hoopt Hole dat er nog een hoger bod komt. Verwacht wordt dat er nog een tegenbod komt van de man die in 2007 50 miljoen dollar betaalde voor een kwart van de catalogus.

Gedumpt door vriend
Intussen raakte ook bekend dat Love gedumpt werd door haar nieuwe vriend, hoteleigenaar Andre Balazs (53). Die vond het niet netjes van haar toen Love vorige week onthulde dat ze seks had met Kate Moss. Balazs zou een punt hebben gezet achter zijn relatie met de rockdiva omdat hij haar gedrag beschamend vindt.

Een ingewijde vertelt: "Ze kregen ruzie om haar bekentenis over de seks met Kate Moss. Daarna heeft hij het uitgemaakt."

Courtney kwam vorige week met de onthulling dat ze seks had met het Britse topmodel. "Het is een fantastisch verhaal voor de kleinkinderen. Het is een keer gebeurd in Milaan in de jaren negentig... Ik hoop dat ze niet boos wordt nu ik haar uit de kast heb getrokken."



25-05-2010 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones na 16 jaar nog eens op 1 in Groot-Brittannië

Rolling Stones na 16 jaar nog eens op 1 in Groot-Brittannië

Klik op de foto om 'Loving Cup' uit het album 'Exile on Main Street' te beluisteren






De Rolling Stones staan na zestien jaar nog eens helemaal bovenaan de lijst van meest verkochte albums in Groot-Brittannië. Dat danken ze aan de heruitgave van hun mythische dubbelalbum 'Exile on Main Street'.
 
De rockers van Rolling Stones stoten Faithless van de troon. Het was geleden van het album 'Voodoo Lounge' in 1994 dat Jagger en co nog eens de albumhitlijst aanvoerden.
 
Op de heruitgave van het album 'Exile on Main Street', dat wordt beschouwd als een van de beste albums uit de rockgeschiedenis, staan ook tien niet eerder uitgebrachte songs.



24-05-2010 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Do gaat scheiden

Zangeres Do gaat scheiden

Klik op de foto om 'Angel by my side' te beluisteren






De Nederlandse zangeres Do, bij ons bekend als jurylid in 'X Factor', en haar man Marc Verschoor zetten een punt achter hun huwelijk.

De moeder van Do heeft aan het Nederlandse RTL Boulevard laten weten dat het al langer niet goed gaat tussen Do en Marc en dat het al een tijdje over is tussen hen.

Do trouwde bijna drie jaar geleden in Barcelona. Afgelopen oktober kwam Marc plots zonder werk te zitten. Hij was manager bij het inmiddels failliete The Entertainment Group van Marco Borsato.



24-05-2010 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!