Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Michael Jackson niet meer welkom bij zijn graf

Fans Michael Jackson niet meer welkom bij zijn graf


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/mausoleum-Michael-Jackson.jpg?t=1275303436




Fans van Michael Jackson zijn in de toekomst niet meer welkom bij het graf van hun idool. Het mausoleum kreeg tot hiertoe elke dag het bezoek van een horde trouwe fans, schrijft Gazet van Antwerpen. De werknemers van Forest Lawn Cemetery in Los Angeles mogen de fans nu niet meer bij het mausoleum laten. Ze zouden de rust verstoren.

Op 25 juni is het een jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Fans wilden op die dag bij zijn laatste rustplaats verzamelen om de King of Pop te herdenken. Ze vrezen nu dat hun herdenking niet kan doorgaan.


De directeur van Forest Lawn heeft al laten weten dat ze rekening zullen houden met de plannen van de fans op 25 juni. Ze zullen op de sterfdatum van Jackson waarschijnlijk toleranter zijn. (br.hln)




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michaeljackson-1.jpg?t=1275303476




31-05-2010 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Girls in Hawaii komt om bij ongeluk in Brussel


Drummer Girls in Hawaii komt om bij ongeluk in Brussel

Klik op de foto om 'Birthday call' te beluisteren



Girls in Hawaii op hun MySpace. Denis Wielemans is de man met de bril.




De 28-jarige man die vanochtend omkwam bij een verkeersongeval in de Madoutunnel op de Brusselse Kleine Ring, was Denis Wielemans, de drummer van de Waalse band Girls in Hawaii. Dat medlt La Dernière Heure op zijn website.

Wielemans verloor de controle over het stuur, knalde met zijn voertuig tegen een verkeerslicht en was op slag dood. Een deskundige van het parket ging ter plaatse en bevestigde dat er geen andere voertuigen bij betrokken waren. De crash gebeurde rond 6 uur.

Even later werd ook een politiecombi aangereden in de Kunst Wet-tunnel waarbij een agent lichtgewond raakte die signalisatieborden aanbracht. De bestuurder van het aanrijdend voertuig was onder de invloed van alcohol.



31-05-2010 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen veroorzaakt geen al te grote problemen op Pinkpop

Regen veroorzaakt geen al te grote problemen op Pinkpop


http://img231.imageshack.us/img231/2053/pinkpop.jpg


Zoals voorspeld is vanmiddag de regen losgebarsten boven het Nederlandse Landgraaf. Veel Pinkpopbezoekers waren voorbereid op het slechte weer en slagen erin zich met regenjassen en plastic zakken tegen het vallende water te beschermen.
 
Veel problemen veroorzaakt het slechte weer volgens de festivalorganisatie niet. Op één moment werd de situatie wel wat precair, toen na een enorme plensbui tijdens de show van DeWolff vanmiddag, een grote plas water op het dak van de tent bleef liggen. Pinkpopbaas Jan Smeets moest er aan te pas komen om de bezoekers te verzoeken de tent voorzichtig te verlaten, om ongelukken te voorkomen.
 
Terwijl het festivalterrein zich goed houdt onder de nattigheid, veranderde op de campings enkele plekken in modderpoelen. Opvallend veel bezoekers verlieten vandaag aan het begin van de middag de campings, waarschijnlijk wilden zij het naderende slechte weer niet afwachten.



30-05-2010 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Church breekt met verloofde

Charlotte Church breekt met verloofde

Klik op de foto om 'bridge over troubled water' te beluisteren






Zangeres en tv-figuur Charlotte Church kondigde zes weken geleden haar verloving aan met rugbyspeler Gavin Henson, met wie ze twee kinderen heeft. Na maandenlang gekibbel hebben de twee echter een punt gezet achter hun relatie. "Het was hun gezamenlijke beslissing, ze vonden dit beter voor zichzelf en de kinderen", aldus een insider in de Britse zondagskrant News of the World. "Voor de buitenwereld waren ze een droomkoppel, maar ze gingen gebukt onder de twijfels die iedereen kent. Hij verweet haar dat ze zijn rugbycarrière liet verwateren, zij kon het niet hebben dat hij met zijn vrienden in de pub zat".


30-05-2010 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kozhukhin wint Koningin Elisabethwedstrijd voor piano

Kozhukhin wint Koningin Elisabethwedstrijd voor piano


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Denis-Kozhukhin.jpg?t=1275218272


De 23-jarige Rus Denis Kozhukhin heeft de Koningin Elisabethwedstrijd 2010 voor piano gewonnen. De tweede plaats was voor de 26-jarige Bulgaar Evgeni Bozhanov en de derde plaats ging naar de Nederlander Hannes Minnar (25). De uitslag werd afgelopen nacht rond half één bekend gemaakt in het Paleis der Schone Kunsten in Brussel.

De twee eerste plaatsen waren geen verrassing, aangezien zowel Denis Kozhukhin als Evgeni Bozhanov een ovatie van het publiek kregen na hun concert. De eerste Koreaan is pas op de vierde plaats terug te vinden, Kim Tae-Hyung (25). Vierde werd de tweede Rus van de finale, Yury Favorin (23) en zesde de tweede Koreaan, Kim Da Sol (21). De overige zes finalisten werden zoals gebruikelijk niet geklasseerd.
 
Er waren dit jaar heel wat Zuid-Koreanen opgedaagd voor de pianowedstrijd. Van de 62 kandidaten waren er 16 Koreanen. Daarvan bleven er vijf over in de finale, maar die slaagden er niet in zich in de top drie te nestelen.



30-05-2010 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland wint Songfestival, Tom Dice fraai zesde

Duitsland wint Songfestival, Tom Dice fraai zesde

Klik op de foto om Lena met  Satellite te beluisteren






 Duitsland heeft de 55e editie van het Eurovisiesongfestival gewonnen. De 18-jarige Lena wist met het nummer 'Satellite' 246 punten te sprokkelen. Het zilver was voor Turkije. Tom Dice, die ons land vertegenwoordigde, werd zesde. Het is de tweede keer dat Duitsland het muziekfestijn wint.

De grootse show in de Telenor Arena in Oslo werd geopend door Alexander Rybak, de laureaat in 2009. Hij zong zijn "Fairytale" nog een keer. De 17-jarige Safura was de eerste van de 25 kandidaten die het podium mocht betreden. Ze deed dat in een prachtige blauwe jurk. Ze zong voor Azerbeidzjan het nummer "Drip drop". Vooraf werd ze getipt als kanshebster.

Bij het tweede nummer, dat van Spanje (Daniel Diges met 'Algo pequeñito'), ontstond er heel even paniek. Stuntman Jimmy Jump was het podium opgekropen en danste zelfs even mee. De jury besloot dat Diges een tweede keer mocht optreden.

Tom Dice was als zevende aan de beurt. Net als in de halve finales werd zijn nummer 'Me and my guitar' erg hartelijk onthaald. Dice zong foutloos. Hij kreeg het publiek ook opnieuw mee op sleeptouw. Er werd uitbundig meegeklapt.


Dice stond tijdens de puntentelling even eerste, maar geloofde zelf nooit dat een overwinning mogelijk was. "Het geeft ook niet dat het een zesde plaats is geworden en geen tweede. We hadden overal tussen de tweede en de zevende plaats kunnen terechtkomen. Dat ik de halve finale gewonnen heb, van 17 andere landen, doet wel iets. Dat pakken ze mij nooit meer af."


Voor Tom Dice was het zes maanden hard werken, maar toch zit het avontuur er nog niet helemaal op. "Het harde werk heeft geloond. Alle twijfels over mij zijn stilletjes aan weggeëbd. Nu gaan we kijken of er andere landen geïnteresseerd zijn in mijn album. Als je deze kans krijgt, dan mag je ze zeker niet laten liggen."


Vanavond wordt hij weer op Zaventem verwacht en gaat hij van daar terug naar zijn thuisbasis Eeklo. Of daar nog een feestje wordt gebouwd, is twijfelachtig. "Ik heb voorlopig genoeg gefeest voor efkes."


Proficiat Tom



30-05-2010 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
29-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Dennis Hopper (74) overleden

Acteur Dennis Hopper (74) overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Dennis-Hopper.jpg?t=1275160572


De Amerikaanse acteur en Hollywood enfant terrible Dennis Hopper is in zijn huis in de Amerikaanse staat Californië overleden. Hopper werd 74 jaar. Hij overleed aan prostaatkanker.

Hopper is vooral bekend om zijn rol in 'Easy rider', een film uit 1969, waarvan hij samen met de andere hoofdfiguur Peter Fonda ook regisseur was.
 
De film, die door het American Film Institute werd uitgeroepen tot één van de honderd belangrijkste Amerikaanse films, geldt als een getuigenis van de hippie-cultuur van de jaren zestig. De film effende het pad voor een nieuwe generatie van filmmakers, die Hollywood in de jaren zeventig innamen.
 
Hij speelde in veel andere films, onder meer in 'Apocalypse Now' en 'Speed'. Vaak zette hij tegendraadse personages neer, schurken of outcasts. Hollywood erkende zijn acteerkwaliteiten, maar echt aanvaard werd hij nooit.
 
Naast acteur was hij ook schilder en kunstverzamelaar, vooral van hedendaagse kunst. Zijn eigen leven was tumultueus: hij verloor zichzelf in de jaren zeventig in drugs en drank. Hij was vijf keer gehuwd.



29-05-2010 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden fans nemen afscheid van Bobbejaan Schoepen

Honderden fans nemen afscheid van Bobbejaan Schoepen

Klik op de foto om 'Le temps des cerises ' te beluisteren






In een circustent naast de Schelde in Antwerpen is afscheid genomen van Bobbejaan Schoepen, die twee weken geleden op 85-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand. Het werd een ingetogen dienst, met veel foto's en filmfragmenten van Bobbejaan en mensen die herinneringen aan hem ophaalden.

Aan het begin van de uitvaart werd de witte kist naar binnen gedragen en in het midden van de ring geplaatst, naast een foto van Bobbejaan met de eeuwige cowboyhoed op. De locatie voor de uitvaartplechtigheid was niet toevallig gekozen. "De symboliek van deze plek is overduidelijk: zijn Schelde, zijn lichtjes, zijn tent", zei Conny Neefs.

Bobbejaan werd tijdens de toespraken geprezen om zijn eenvoud en zijn verwezenlijkingen. Volgens zonen Jacky en Tom was hij een bescheiden man, die altijd zichzelf bleef, een goede vader en een groot artiest. "Met 'Lichtjes van de Schelde' heeft hij ons het mooiste lied over de haven en over thuiskomen gegeven. Bobbejaan is thuisgekomen en zal nooit meer vertrekken", zei Antwerps burgemeester Patrick Janssens.

De toespraken werden afgewisseld met heel wat muzikaal eerbetoon. Zo bracht Geike Arnaert 'Le temps des cerises', Jan De Smet 'Café zonder bier', Bobbejaans kleindochter Femke 'Monsieur le vagabond' en Liliane Saint-Pierre 'Er rest mij niets'.

Op het einde van de plechtigheid legde zoon Tom een cowboyhoed op de kist van zijn vader. Die werd vervolgens op een koets geladen en door paarden naar buiten getrokken. De koets, gevolgd door de familie en de genodigden, reed vervolgens naar de rand van de Schelde, waar Daan van op een kraan tot slot nog 'Lichtjes van de Schelde' bracht.



29-05-2010 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Gabriel op 16 september in Vorst Nationaal

Peter Gabriel op 16 september in Vorst Nationaal

Klik op de foto om 'Solsbury Hill' te beluisteren






Peter Gabriel (ex-Genesis) zal op 16 september te zien zijn in Vorst Nationaal. Hij komt er optreden met een symfonisch orkest en brengt covers en zijn grootste hits.

Gabriel bracht dit jaar een nieuw album uit. Op 'Scratch my back' waagt hij zich aan covers van Radiohead, Arcade Fire, Neil Young en David Bowie.

Hij zal drie uur lang nummer brengen uit zijn jongste cd en zal zijn bekendste songs van een nieuw arrangement voorzien. Tickets kunnen vanaf woensdag gereserveerd worden en zullen 60, 75, 85 of 95 euro. (br.hln)



29-05-2010 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliver Stone spreekt in Caracas zijn bewondering uit voor Hugo Chavez

Oliver Stone spreekt in Caracas zijn bewondering uit voor Hugo Chavez


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oliver-Stone.jpg?t=1275123476
Hugo Chavez (links) met Oliver Stone.


De Amerikaanse film- en documentairemaker Olivier Stone heeft gisteren bij de voorstelling van zijn documentaire 'South of the Border' zijn "bewondering" uitgesproken voor de Venezolaanse president Hugo Chavez, die over de leider van het linkse, anti-liberale Latijns-Amerika handelt.

"De documentaire is een inleiding tot de linkse beweging in Latijns-amerika, waarvan Chavez het voornaamste personage is, maar tegelijk ook een kritiek op de Amerikaanse media en de manier waarop zer over de regio berichten", zei Stone op een persconferentie.
 
Zwarte schaap
Chavez is het zwarte schaap in Latijns-Amerika voor de Verenigde Staten, onder meer wegens zijn herhaalde aanvallen tegen het Amerikaanse imperialisme. "De Venezolaanse president is sinds 1998 twemaal democratisch herverkozen, maar toch wordt hij door de VS aanzien als een dictator", klaagde Oliver Stone aan. De drievoudige Oscarwinnaar erkende dat hij Chavez "bewonderde" als een "soldaat van het hart", een visionnair die aan het hoofd staat van een beweging die Latijns-Amerika aan het veranderen is. Stone heeft maar één punt van kritiek: Hugo Chavez moet niet "altijd op televisie zijn."
 
'South of the Border' was in de herst van 2009 reeds te zien op de filmfestivals van Venetië en Gent maar komt begin juni pas uit in Latijns-Amerika en enkele weken later in de Verenigde Staten.



29-05-2010 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe wint Sterren op de dansvloer

Louis Talpe wint Sterren op de dansvloer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sterren-op-de-dansvloer.jpg?t=1275122235



Het was spannend tot het allerlaatste ogenblik. Kevin Janssens en Louis Talpe, die de finale dansten van 'Sterren op de Dansvloer', waren beiden aan elkaar gewaagd. Alletwee kregen ze ook erg lovende jurycommentaren. Maar er kan er maar één winnen. En dat is Louis Talpe geworden!

De duo's moesten drie keer op de dansvloer in de finale. Janssens en Attoy kozen voor de Quickstep, de Salsa en in de freestyle-ronde dansten ze op 'Child in time' van Deep Purple.

Talpe en Akcelik dansten de Quickstep, de Samba en lieten zich volledig gaan op het nummer 'Push up' van de Freestylers.

Na de punten en het stemadvies van de jury koos de kijker uiteindelijk voor Louis 'Mega Toby' Talpe als ultieme danser.



29-05-2010 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Coleman (42) overleden

Gary Coleman (42) overleden

Klik op de foto om een fragement uit 'Diff'rent Strokes' te bekijken






Het voormalig kindsterretje Gary Coleman is overleden na een hersenbloeding. De 42-jarige acteur werd woensdag in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Utah opgenomen na een val in zijn huis.

Coleman werd vooral bekend dankzij zijn rol als Arnold Jackson in de comedyserie 'Diff'rent Strokes', die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig te zien was.

Sinds zijn opname in het ziekenhuis werd Coleman in een kunstmatige coma gehouden. Hij zou verwond geraakt zijn aan het hoofd. De beademing werd vanmiddag om 12 uur plaatselijke tijd stopgezet op vraag van zijn echtgenote. Het nieuws werd inmiddels bevestigd door het ziekenhuis.

De acteur kampte al langer met gezondheidsproblemen. Hij leed aan een nierziekte waardoor hij nooit groter werd dan 1.42 meter. In totaal kreeg hij twee niertransplantaties en moest hij continu dialyseren. In het najaar van 2009 onderging Coleman een hartoperatie. Daarbij traden complicaties op toen bleek dat hij een longontsteking had. In februari kreeg de acteur een beroerte tijdens een tv-interview.

Naast zijn carrière als acteur haalde Coleman geregeld het nieuws vanwege problemen met politie en gerecht. Begin dit jaar werd hij nog gearresteerd na huiselijk geweld. (br.Het Nieuwsblad)





29-05-2010 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau zegt Sportpaleis voorlopig vaarwel

Clouseau zegt Sportpaleis voorlopig vaarwel

Klik op de foto om 'Afscheid van een vriend' te beluisteren







Op vrijdag 17 december gaat de elfde en voorlopig ook laatste Sportpaleis-concertreeks van Clouseau van start, getiteld 'De Laatste Ronde'. Koen en Kris Wauters lassen na deze editie een adempauze in. Maar niet vooraleer ze nog eens het Sportpaleis hebben laten vollopen met wat hun grootste "best of"-show ooit moet worden.

Jaar na jaar komen tienduizenden liefhebbers van de Nederlandstalige popmuziek naar het Sportpaleis afgezakt voor de traditionele Antwerpse concerten van Koen en Kris Wauters. Clouseau begon zijn succesverhaal in het Sportpaleis na enkele verrassingsoptredens op Night of the Proms in 1999. Een jaar later bracht de band twee keer een eigen avondvullend programma met het Promsorkest. Meteen het begin van een jaarlijks terugkerende concertreeks.
 
Anderhalf miljoen bezoekers
Met de eindejaarsconcerten erbij, traden Koen en Kris sinds 2000 al 107 keer op voor bijna anderhalf miljoen bezoekers in het Sportpaleis. Tien jaar later gooien ze de riem tijdelijk af. Momenteel toeren ze nog tot september om hun nieuwe cd "Zij aan zij" voor te stellen. En vanaf 17 december is het Sportpaleis weer hun stek. Daarna is het tijd voor een break. Clouseau zal dan een tijdlang niet toeren en evenmin werken aan een nieuwe plaat.
 
De concertenteller voor 'De Laatste Ronde' staat voorlopig op vijf, te beginnen op vrijdag 17 december. Kaarten kosten 18, 21, 26, 31 of 38 euro en zijn te bestellen via Tele Ticket Service op 070/345.345 of www.teleticketservice.com.



28-05-2010 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carlos Santana treedt voorlopig niet op in Israël

Carlos Santana treedt voorlopig niet op in Israël

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Carlos-Santana.jpg?t=1275075564


Carlos Santana, de bekende Amerikaanse gitarist van Mexicaanse afkomst, heeft in Rabat gezegd dat hij voorlopig niet in Israël kan optreden door de gespannen situatie met de Palestijnen. "Ik zal in Israël spelen wanneer er minder spanning, minder conflict en minder angst" is, zei Santana op een persconferentie op het festival Mawazine in Rabat.

"Wat ze doen is niet constructief", zei de gitarist over de Israëlische autoriteiten. "God zelf" zou in dergelijke situatie niet naar Israël gaan, voegde hij eraan toe. Hij vernoemde de Palestijnen niet expliciet in zijn verklaring. "Ik heb mijn concert in Israël niet afgelast, het is een kwestie van tijd."

Carlos Santana, een van de beste hedendaagse gitaristen, geeft vanavond een concert in de Marokkaanse hoofdstad in het kader van Mawazine, een van de belangrijkste festivals in de islamitisch-Arabische wereld. "Ik hou van Afrika. Mijn liefde voor het continent is erg groot. Vijfennegentig procent van mijn melodie'n zijn geïnspireerd op Afrika", aldus de muzikant. "Ik hou ook van de vrouwen. Ik respecteer de tradities in Afrika, maar men moet de vrouw respecteren en eren op dit continent", zo rondde hij af.

Het festival eindigt morgen. Voor de Britse zanger Elton John waren er woensdagnacht ruim 40.000 toeschouwers.



28-05-2010 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Dice rust om stem te sparen


 Tom Dice rust om stem te sparen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Dice-2.jpg



Het gaat opnieuw beter met Tom Dice. Gisteren heeft de Belgische Songfestivalkandidaat een hele dag gerust om zijn stem te sparen. De tweede halve finale heeft hij niet bijgewoond.


Tom Dice liet gisterochtend via zijn Facebookpagina weten dat hij opgestaan was met keelpijn. "Nu België eindelijk nog eens de finale van het Songfestival bereikt heeft, wilden we geen enkel risico nemen", licht Eén-woordvoerder Björn Verdoodt toe. Tom Dice drong er ook zelf op aan om naar een dokter te gaan.

"Tom voelde een lichte druk op zijn stem", aldus Verdoodt. "Voor alle duidelijkheid: die pijn tast alleen zijn spreekstem aan, niet zijn zangstem."

Een Noorse dokter oordeelde dat Dice rust nodig had. Het aantal interviews werd gisteren teruggeschroefd. Dice ging ook niet sporten en was niet aanwezig in de Telenor Arena bij de tweede halve finale.

"Voor hij gisteravond ging slapen zei hij dat hij zich al beter voelde", aldus Verdoodt. Vanmiddag wordt Tom Dice al opnieuw in de Telenor Arena verwacht voor de eerste generale repetitie voor de finale.




28-05-2010 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolfmother niet wegens ziek, Triggerfinger op groot podium Pinkpop

Wolfmother niet wegens ziek, Triggerfinger op groot podium Pinkpop

Klik op de foto om 'Woman' te beluisteren






De Australische band Wolfmother komt niet naar Pinkpop dit weekeinde. Zanger Andrew Stockdale is ziek. De Amerikaanse zanger Ryan Shaw is de vervanger van Wolfmother. Hij is vooral bekend van de hit 'It gets better' uit 2009. De Belgische band Triggerfinger verhuist van de zaterdag naar de zondag en neemt de plek van Wolfmother over op de Mainstage. Destine schuift een plek op en Ryan Shaw zal de 3FM-stage openen op zaterdag.

Pinkpop start straks om 15 uur met de de Nederlandse symfonische metalband Epica.  Op dat moment hebben de naar verwachting 40.000 weekendbezoekers hun tentjes al opgezet en zijn de 10.000 dagjesmensen inmiddels ook op het festivalterrein aanwezig.
 
Op het programma staan de eerste festivaldag verder onder meer de Nederlandse rappers van The Opposites, The Temper Trap, Paolo Nutini, Gossip en de metalbands Motörhead en Rammstein. Zaterdag komen onder meer C-mon & Kypski, Mando Diao, Editors, John Mayer en Green Day voorbij. Zondag kan het publiek genieten van Danko Jones, Skunk Anansie, Slash, Mika, Pink en The Prodigy. (br.hln)



28-05-2010 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaars festival Sziget

België betaalt 250.000 euro om 14 groepen naar Hongaars festival Sziget te sturen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sziget.jpg?t=1275042970



In het kader van het Belgische EU-voorzitterschap heeft ons land besloten om in augustus aanwezig te zijn op het Sziget Festival, een internationaal muziekfestival in Hongarije. Het doel is om jongeren aan te trekken.
 
In ruil voor 250.000 euro heeft België veertien groepen (negen Vlaamse en vijf Franstalige bands) op het podium staan, schrijft Le Soir. Er komt onder meer ook een tentje met informatie over Europa en een stand met Belgische specialiteiten.
 
Het plan valt niet overal in goede aarde, en vooral de gewesten en gemeenschappen zijn weinig enthousiast. Zo zouden bedrijven onvoldoende kunnen terugkrijgen na zo'n investering, en zou er een taalkundig onevenwicht zijn.



28-05-2010 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sieneke haalt het niet met haar Sha-la-lie

Sieneke haalt het niet met haar 'Sha-la-lie'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sieneke.jpg?t=1275038931



Het is Nederland niet gelukt door te stoten naar de finale van het Eurovisiesongfestival. Sieneke, de 18-jarige zangeres uit Nijmegen, trok in de halve finale in Oslo met het nummer 'Ik ben verliefd (Sha-la-lie)' niet genoeg stemmen voor een plek in de eindstrijd van het Europese liedjesevenement.
 

De landen die wel naar de finale gaan zijn Georgië, Oekraïne, Turkije, Israël, Ierland, Cyprus, Azerbeidzjan, Roemenië, Armenië en Denemarken. De artiesten uit die tien landen nemen het zaterdag op tegen de tien acts die dinsdag in de eerste halve finale de meeste punten behaalden. België verzekerde zich toen van een plaats voor de finale dankzij een sterke prestatie van Tom Dice. Traditiegetrouw zijn Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland en het gastland vrijgesteld van deelname aan de halve finales.
 

In totaal strijden zaterdag 25 acts tegen elkaar in de eindstrijd. Sinds het systeem van halve finales in 2004 werd ingevoerd, wist Nederland het slechts een keer tot de finale te schoppen. In 2004 behaalde Re-union met het nummer 'Without You' uiteindelijk de twintigste plaats in de finale.



28-05-2010 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Hucknall vervangt Rod Stewart bij The Faces

Mick Hucknall vervangt Rod Stewart bij The Faces

Klik op de foto om 'Maybe I'm Amazed' te beluisteren




Mick Hucknall vervangt Rod Stewart, die het te druk heeft, Sex Pistols-bassist Glen Matlock vervangt wijlen Ronnie Lane.




De legendarische Britse seventiesrockgroep The Faces komt weer bij elkaar, maar zonder zanger Rod Stewart. In zijn plaats komt Mick Hucknall van Simply Red, zo heeft de groep op zijn website bekendgemaakt.
 

The Faces geven op 13 augustus een concert in Engeland en gaan vanaf januari op tournee. De reünie omvat de originele bandleden Ronnie Wood (sinds 1975 gitarist bij de Rolling Stones), drummer Kenney Jones (die ook bij The Who speelde) en toetsenist Ian MacLagan.


Ze krijgen versterking van de oorspronkelijke Sex Pistols bassist Glen Matlock, van zanger Mick Hucknall en volgens het Franse persbureau AFP ook van Slash, ex-gitarist van Guns n' Roses. Matlock vervangt Ronnie Lane, die is overleden.
 

Hucknall heeft al gerepeteerd met de andere groepsleden, die niet konden wachten op hun originele zanger Rod Stewart om zich bij hen te voegen. Reden voor het wegblijven van de Schot is zijn drukke agenda, zei Ronnie Wood tegen de BBC.
 

Eind dit jaar zet Hucknall een definitief punt achter Simply Red.
The Faces zagen in 1969 het levenslicht en gingen uit elkaar in 1975 toen de solocarrière van Rod Stewart hoge toppen begon te scheren.



28-05-2010 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Kylie te heet voor MTV Asia

Nieuwe clip Kylie te heet voor MTV Asia


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kylie-Minogue-3.jpg?t=1274983832



Er is nog maar een trailer van prijsgegeven, maar bij MTV Asia lieten ze al weten dat ze de nieuwe clip van Kylie Minogue zullen boycotten. Dat in de clip een schare modellen in ondergoed paraderen is niet het probleem, maar dat ze twee meisjes elkaar kussen, dat kan daar niet door de beugel.

'All The Lovers' wordt de eerste single uit Kylie's nieuwe album 'Aphrodite', dat op 5 juli uitkomt. De aangebrande clip beleeft zijn première op 2 juli.



27-05-2010 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!