Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Lanois zwaargewond na motorongeval

Daniel Lanois zwaargewond na motorongeval

Klik op de foto om 'Shine ' te beluisteren





Daniel Lanois, de Canadese gitarist en producer, heeft vrijdag in LA een zwaar motorongeval gehad. Lanois brak verschillende botten en er werd gevreesd voor z'n leven. Hij ligt nu buiten levensgevaar op de afdeling intensive care. De wereldtournee van zijn band Black Dub wordt minstens twee maand uitgesteld.

Daniel Lanois  (58) is vooral bekend als producer van U2, maar hij werkte ook samen met onder andere Bob Dylan, Brian Eno, Peter Gabriel en de Belgische Trixie Whitley.

Lanois startte vorig jaar het Black Dub Collective op, waar onder andere Trixie Whitley, de jazz-drummer Brian Blade en bassist Daryll Johnson in zitten. Black Dub bracht het voorbije jaar in de studio door, om er te werken aan een eerste album. De release van dat afgewerkte album wordt nu voor onbekende tijd uitgesteld.

De wereldtournee van Black Dub wordt zeker twee maand uitgesteld. De band stond onder andere gepland als afsluiter van Gent Jazz. De organisatie van het Gentse festival moet nu op zoek naar een andere afsluiter. (br.hln)


09-06-2010 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Isley Brothers overleden

Bassist Isley Brothers overleden

Klik op de foto om 'Who's that lady' te beluisteren



Ernie Isley, Chris Jasper en Marvin Isley in 1975.



Zondagochtend is in Chicago Marvin Isley, de bassist van de Isley Brothers, overleden. Marvin Isley overleed aan diabetes, zo meldde zijn neef Chris Jasper, die keyboards speelde in de R&B-band.

Marvin was al jaren ziek, maar deed er niets aan. Hij kreeg dan ook complicaties, zoals een beroerte en een hoge bloeddruk. Zijn beide benen waren al geamputeerd. In 1996 stapte hij om gezondheidsredenen uit de band. Marvin laat een vrouw, een zoon en twee dochters achter.

"Had ik geluisterd, had ik diabetes begrepen zoals ik muziek begrijp, was dit allemaal niet gebeurd", bekende hij in een recent interview.

Isley Brothers hadden hits met onder meer 'Harvest for the World', 'Fight the Power Part 1' en 'Who's That Lady'. In 1992 werden ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame



08-06-2010 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dizzee Rascal wil metal-album opnemen

Dizzee Rascal wil metal-album opnemen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Dizzee-Rascal-1.jpg?t=1276009376



Rapper Dizzee Rascal, bekend van de hit 'Bonkers', wil een heavy metalalbum opnemen. Rascal verklaarde in het magazine Zoo dat hij geïnspireerd wordt door metalbands en dat hij in de toekomst de rockmuziek wil gaan exploreren. "Ik overweeg een metalalbum op te nemen. Ik hou enorm van Iron Maiden, Nirvana, Korn, Slipknot en Rage Against The Machine. Toen ik in Australië was, zijn we naar Rage Against The Machine gaan kijken die net weer samen waren, en dat gaf me zin om een metalalbum te maken".


Rascal, echte naam Dylan Mills, zei onlangs ook dat hij fan is van gothrocker Marilyn Manson en dat hij graag zou samenwerken met hem. "Ik heb ook een donkere kant, en die zou ik met Marilyn graag verder uitdiepen".


08-06-2010 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams en Gary Barlow brengen duet uit

Robbie Williams en Gary Barlow brengen duet uit


http://img683.imageshack.us/img683/2865/robbieengary.jpg
Robbie en Gary eergisteren op Old Trafford, voor een liefdadigheidsmatch ten voordele van Unicef.


Nadat Robbie Williams (36) in 1995 Take That verliet, konden hij en Gary Barlow (39) jarenlang elkaars bloed drinken. Maar de twee hebben zich vorig jaar verzoend en namen samen het duet 'Shame' uit, dat op 4 oktober wordt uitgebracht.

Het nummer zal ook op het greatest hits-album 'In and Out of Consciousness: Robbie's Greatest Hits 1990-2010' staan.



08-06-2010 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manuscripten van Stieg Larsson ontdekt

Manuscripten van Stieg Larsson ontdekt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Stieg-Larsson.jpg?t=1276000673



Het is nu aan Erland en Joakim Larsson, de jongere broer en de vader van Stieg, om te beslissen of de manuscripten worden gepubliceerd.
Meerdere onuitgegeven manuscripten van Stieg Larsson, auteur van de Milleniumtrilogie, werden dinsdag aan de Nationale Bibliotheek van Zweden bezorgd.


"We hebben de geschriften ontvangen van een klein tijdschrift genaamd Jules Vernes Magazine, dat in haar kleine archief enkele manuscripten vond van Stieg Larsson die nooit waren gepubliceerd", zegt de verantwoordelijke van de Magdalena Gram Bibliotheek.


De manuscripten dateren van de jaren '70, toen Larsson 17 was, en behoren tot de science fiction. Larsson stuurde ze op naar het tijdschrift in de hoop op publicatie, voegt de bibliothecaris er aan toe.
De bibliotheek wist al langer van het bestaan van de manuscripten. Omdat ze de documenten nog maar kort heeft kunnen inkijken, kan ze nog niet meer details verstrekken.


De beslissing om de manuscripten alsnog te publiceren, ligt bij de erfgenamen van Stieg Larsson, zijn vader en zijn broer, zegt de bibliotheek. Ze raadt de erfgenamen wel aan om er goed over na te denken, want de publicatie van materiaal uit Larssons jonge jaren zou zijn reputatie kunnen kelderen.
 

Voormalig journalist Stieg Larrson overleed op 50-jarige leeftijd aan een hartaanval in november 2004. De publicatie van zijn eerste deel uit de Milleniumtrilogie was een groot succes in Zweden. De Milleniumboeken werden vertaald in dertig talen en werden ook verfilmd. (br.hln)



08-06-2010 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondmeisje Gemma Arterton is getrouwd

Bondmeisje Gemma Arterton is getrouwd


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Gemma-Arterton-1.jpg?t=1275993907



Het voormalige Bondmeisje Gemma Arterton is zondag in het Spaanse dorpje Zuheros getrouwd met de Italiaanse verkoopsmanager Stefano Catelli. Het was een intieme ceremonie in beperkte kring. De 24-jarige actrice droeg een crèmekleurige jurk en een lange sleep.


Gemma verklaarde vorig jaar dat ze meteen wist dat Stefano de man was met wie ze de rest van haar leven wilde delen. "Het was liefde op het eerste gezicht. Ik herinner me dat ik de avond nadat ik hem ontmoette naar huis ging en in mijn dagboek schreef dat ik de man had ontmoet met wie ik zou trouwen. Twee weken later gaf ik hem die bladzijde uit mijn dagboek voor zijn verjaardag. Hij dacht er net zo over". Bekijk hier de foto's van het sprookjeshuwelijk.



08-06-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tila Tequila in instelling


Tila Tequila in instelling: "Alter ego Jane heeft me gesneden!"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tila-Tequila-1.jpg?t=1275993620



Tila Tequila zit in een instelling nadat ze op haar website vreemde berichten en foto's van haar opengesneden armen en benen had gepost. Het glamourmodel is al een tijd behoorlijk labiel na het overlijden van haar verloofde Casey Johnson.


Tequila beweert een andere persoonlijkheid 'Jane' te hebben, die haar "over heel haar lichaam" heeft gesneden, twitterde ze. Het model werd opgenomen in het ziekenhuis, en daarna in een psychiatrische instelling.


Hier is een van haar letterlijke twitterberichten, waarin ze uitlegt dat ze wakker werd onder het bloed: "Jane was just here! She tried to kill me!! Blood everywhere! She slit up my entire body with knives! I'm scared blood everywhere! Everything in my room is shattered! I woke up with blood all over! Jane tried to kill me! I just took pics of it, it's really bad! I told u guys I have multiple personalities. I fell asleep and just woke up with blood cuts everywhere! And everything is smashed. I'm telling you!! 4ppl who have multiple personality disorder or bi-polar, this is the s**t that happens." Tequila besluit met te zeggen dat Jane weg is, en dat ze de deuren op slot heeft gedaan...


08-06-2010 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Lady Gaga in Sportpaleis

Extra concert Lady Gaga in Sportpaleis

Klik op de foto om 'Bad Romance' te beluisteren






Lady Gaga zal het Antwerpse Sportpaleis een vierde keer doen vollopen voor haar Monster Ball Tour. Door het grote succes van haar show en de blijvende vraag naar tickets geeft de Amerikaanse een extra concert op dinsdag 23 november. De ticketverkoop voor dit extra concert start vrijdag.


08-06-2010 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muse-decorstuk haalt MTV uit de lucht

Muse-decorstuk haalt MTV uit de lucht

Klik op de foto om een optreden van Muse te beluisteren






Bijzonder bizar festivalweetje: een gigantische ufo haalde muziekzender MTV uit de lucht. De ufo in kwestie is eigendom van rockband Muse, en bleek zo groot dat het tv-station zijn live-uitzending vanop het Rock Am Ring-festival niet kon doorsturen. Dat meldt muziekblad NME.

Muse is een echte stadiongroep die het altijd groots ziet. Dat was niet anders toen de band op het Duitse Rock Am Ring met zijn nieuwe set op de proppen kwam. Pièce de résistance van de nieuwe tournee is een gigantische vliegende schotel. Het indrukwekkende podiumattribuut sloeg live gensters, maar bij muziekzender MTV moet er ongetwijfeld grondig gevloekt zijn.


Net toen de Muse-ufo boven het podium verscheen, wou MTV Europe een liveconcert uitzenden van Slayer, een andere band die op het festival speelde. Door het enorme object in de lucht slaagde men er echter niet in om het signaal de lucht in te krijgen.

Gevolg: overweldigde Muse-fans op de wei, terwijl de Slayer-fans thuis voor de televisie op hun honger bleven zitten. Bij het Britse MTV kan men zich nu alvast zorgen beginnen te maken, want op 26 juni neemt Muse het in de weg hangend vliegend voorwerp mee naar Glastonbury, waar de groep headlinet op de Pyramid stage.



07-06-2010 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight-actrice de beste van de wereld

Twilight-actrice de beste van de wereld


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kristen-Stewart.jpg?t=1275928367



Kristen Stewart is de beste jonge actrice ter wereld. Althans, dat vinden bezoekers van de website Lovefilm.com. De 20-jarige 'Twilight'-actrice laat hiermee 'Brokeback Mountain'-ster Michelle Williams (tweede plek) en Alicia in Wonderland-actrice Mia Wasikowska (derde plek) achter zich. Stewart brak door met haar rol als Bella Swan in de Twilight-saga.



07-06-2010 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vengaboys zijn terug, mét Perez Hilton

De Vengaboys zijn terug, mét Perez Hilton


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Vengaboys.jpg?t=1275928159



Niemand minder dan Perez Hilton figureert in de nieuwste clip van de Vengaboys. Na jaren van afwezigheid maakt de dance-act hun comeback met het dubbelzinnige nummer 'Rocker to Uranus'. Op de website van de relblogger laat Perez enthousiast weten dat hij in de huid kruipt van een astronaut en ook de planeet Uranus 'speelt'.


Het is tien jaar geleden dat de Nederlandse dansact een hit scoorde. Hun nummer 'Forever As One' werd door de fans beschouwd als afscheidsnummer. In de jaren negentig scoorde de groep grote hits met  'Boom Boom Boom Boom' en 'We're Going to Ibiza'.



07-06-2010 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garry Hagger en John Terra vervolledigen affiche Rimpelrock

Garry Hagger en John Terra vervolledigen affiche Rimpelrock


http://img443.imageshack.us/img443/6590/garryhagger.jpg



Met Garry Hagger en John Terra, beiden live geruggensteund door The Golden Bis Band, is de affiche van Rimpelrock volledig. Ze zullen het podium delen met eerder aangekondigde artiesten als Frans Bauer, Will Tura, Robin Gibb, Laura Lynn en Engelbert Humperdinck. Het festival vindt op 24 augustus in Hasselt plaats.
 
Garry Hagger, ook wel eens de Vlaamse Tom Jones genoemd, scoorde in 1996 nog een hit met 'Het allermooiste'. John Terra scoorde vooral in de jaren '70 en '80 hits met onder meer 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen'. De laatste jaren stortte hij zich vooral op het productiewerk en liedjesschrijven voor anderen artiesten.
 
Tickets voor Rimpelrock kosten 20 euro. Meer informatie op www.rimpelrock.be.



07-06-2010 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-drummer Stereophonics onverwacht overleden

Ex-drummer Stereophonics onverwacht overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Stuart-Cable.jpg?t=1275921114



Stuart Cable, de ex-drummer van de Welshe band Stereophonics, is overleden. De 40-jarige Cable werd vanmorgen dood aangetroffen in zijn woning in Aberdare. Zijn moeder bevestigt het nieuws.

"Zijn hele leven heeft hij de wereld rondgereisd en was ik enorm ongerust. Nu hij heeft zich eindelijk gesetteld en dan gebeurt dit. Ik besef het nog altijd niet", vertelde ze aan Walesonline.co.uk.

De doodsoorzaak is nog niet duidelijk, maar het zou niet om een verdacht overlijden gaan.

De drummer werd in 2003 aan de deur gezet bij Stereophonics, waarna hij een carrière op tv en radio begon. Stereophonics staan deze zomer ook op Rock Werchter.


07-06-2010 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto van dode Gary Coleman te koop aangeboden

Foto van dode Gary Coleman te koop aangeboden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/gary-coleman.jpg?t=1275919855



Toppunt van zieligheid: iemand leurt in de media met een foto waar Gary Coleman dood op staat. Zijn bedoeling: financieel munt slaan uit het overlijden van de acteur. Naast het 'doodsprentje' biedt de geldwolf ook nog drie andere foto's van Coleman aan het beademingstoestel te koop aan. De pervert vraagt een getal met vier nullen voor zijn 'primeur'. Benieuwd welke aasgieren het aanbod zullen aannemen...

07-06-2010 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock kust Scarlett Johansson op de mond

Sandra Bullock kust Scarlett Johansson op de mond

Klik op de foto om het kusje te bekijken






Sandra Bullock heeft gisteravond op de MTV Movie Awards in Californië de natte droom van vele mannen in praktijk gebracht: Scarlett Johansson eens stevig binnendoen. En of de gasten in de zaal zo'n origineel dankwoord wisten te appreciëren... "Nu dit achter de rug is, kunnen we alstublieft weer normaal gaan doen?", grapte de 'Speed'-actrice. "Mijn therapie is namelijk zeer duur. Maak opnieuw grapjes over mij, dat ben ik meer gewend dan zo'n Generation Award te krijgen."

Vóór de veelbesproken zoen disten beide actrices ook een heerlijk voorspel op. Pikant weetje vooraf: Bullock kuste in 'The Proposal' met Ryan Reynolds, de echtgenoot van Johansson. "Aangezien mijn ventje aan het werk is, wilde ik hier zijn om jullie de award voor 'beste kus' te zien winnen", begon Johansson. "Lief van jou", antwoordde hitsige Sandra, "maar we hebben niet gewonnen." "Volgens mij had je moeten winnen", riposteerde Scarlett, "het was een geweldige zoen." Waarna beide Hollywood-schoonheden naar elkaar toe schuifelden en Bullock er vol voor ging.

Een paar maanden geleden flikte Sandra precies hetzelfde met Meryl Streep, toen ze samen een prijs wonnen tijdens de Critics Choice Awards.



07-06-2010 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannschaft later naar Zuid-Afrika door Shakira

Mannschaft later naar Zuid-Afrika door Shakira

Klik op de foto om 'Gypsy' te beluisteren





De Duitse nationale voetbalploeg is een half uur later dan gepland naar Zuid-Afrika vertrokken omdat het vliegtuig moest wachten op zangeres Shakira. Die vergezelt de Duitsers op de elf uur durende vliegreis naar het WK.

Shakira was onderweg vanuit Madrid, maar arriveerde te laat in Frankfurt omdat haar vlucht vertraging had. Toen de zangeres eenmaal bij Die Mannschaft in het vliegtuig zat, wenste ze het team via de boordmicrofoon veel succes op het wereldkampioenschap.

De Colombiaanse zangeres maakte het officiële WK-lied, en geeft op de vooravond van het toernooi een optreden.



07-06-2010 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgavox concert lokt 40.000 toeschouwers

Belgavox concert lokt 40.000 toeschouwers


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Belgavox-1.jpg?t=1275854332



Ongeveer 40.000 toeschouwers waren deze namiddag, ondanks het regenweer, aanwezig op het Belgavox concert dat plaatsvond op het Paleizenplein in Brussel. Dat heeft de organisatie laten weten in een persbericht.
 

Meer dan 40 artiesten hebben via dit gratis volksfeest een positief signaal gegeven voor meer solidariteit en dialoog in België. "Vandaag hebben we opnieuw bewezen dat nog heel wat mensen geloven in een oplossingsgerichte samenwerking en dialoog in ons land, waarbij het sociale en het economische hand in hand gaan. Alleen zo kunnen we onze rol in de Europese Unie volwaardig spelen", aldus Stephan Galon, voorzitter van de vzw Belga-Vox.
 

Artiesten als Daan, Flip Kowlier, Stef Kamil Carlens, Van Jets, Tom Dice, Rocco Granata en The Scabs gaven het beste van zichzelf. Milow bracht het ontuitgegeven nummer 'The Kingdom'. Met het nummer wil Milow een positieve boodschap uitzenden over België. (br.hln)



07-06-2010 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pixies annuleren concert in Israël

Pixies annuleren concert in Israël

Klik op de foto om 'Gigantic' te beluisteren





De rockgroep Pixies heeft een voor woensdag gepland concert in de Israëlische stad Tel-Aviv geannuleerd. "Evenementen die buiten onze controle vallen, hebben een rol gespeeld in die beslissing."


"Met grote spijt kondigen we aan dat de Pixies hebben beslist om hun concert op 9 juni te annuleren. We bieden de fans onze verontschuldigingen aan, maar evenementen die buiten onze controle vallen, spelen in ons nadeel", luidt het in de mededeling van de Israëlische concertpromotor. Voorbije maandag gaf de rockgroep rond Frank Black en Kim Deal nog een concert in de Antwerpse Lotto Arena.


De Israëlische aanval van maandag op een humanitair scheepskonvooi voor de Gazastrook heeft in heel de wereld een golf van protestreacties opgeleverd. Twee Britse groepen, Gorillaz en Klaxons, annuleerden donderdag hun concert van zaterdag in Tel-Aviv. Ook de Britse invloedrijke muzikant Elvis Costello zegde in mei twee concerten in Israël af uit protest tegen de behandeling van Palestijnen in de bezette gebieden door de Israëlische overheid.



06-06-2010 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commotie over Baby Gaga

Commotie over Baby Gaga

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Op YouTube is er flink wat commotie over Baby Gaga, een wel heel jonge imitatie van Lady Gaga. De amper vijfjarige Kiera Ladrow is de ster in de bijwijlen hilarische clip. Op YouTube regent het reacties van voor- en tegenstanders. Veel mensen verwijten de makers dat ze de kinderen in de clip uitbuiten. Ook de schaarsgeklede danseressen zijn voor veel mensen een doorn in het oog.



06-06-2010 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse fotograaf Brian Duffy overleden

Britse fotograaf Brian Duffy overleden


http://img231.imageshack.us/img231/5510/brianduffy.jpg



De Britse fotograaf Brian Duffy is op 76-jarige leeftijd overleden. Duffy is vooral bekend om zijn foto's over de 'swinging sixties', het hippe Londen van de jaren zestig.
 
Duffy maakte portretten van acteurs, modellen en muzikanten uit de jaren zestig. Onder zijn bekendste werken zijn portretten van de Amerikaanse schrijver William Burroughs en zanger David Bowie. Hij overleed aan een longziekte.



06-06-2010 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!