Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt dreigt met proces tegen publicatie foto's gezin

Brad Pitt dreigt met proces tegen publicatie foto's gezin

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_452761.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt dreigt ermee elke publicatie die foto's brengt van zijn gezin in hun huis in Frankrijk voor de rechter te slepen. Dat dreigement komt er nadat eerder deze week foto's van Pitt en zijn gezin op het internet belandden en hij erachter kwam dat het fotoagentschap de beelden aanbood aan kranten.


De advocaat van Pitt, Yael Holtkamp, heeft het agentschap een publicatieverbod opgelegd en beklemtoont dat de beelden heimelijk genomen zijn met uiterst krachtige telelenzen. Op de beelden zijn Pitt en Angelina Jolie te zien, die samen met Pitts ouders met de kinderen spelen in de tuin van hun gehuurd Frans kasteel. Brangelina hadden net Chateau Miraval in de Provence uitgekozen om de zomer door te brengen omdat het wijnlandgoed hen privacy zou garanderen.


Het agentschap dat de foto's aanbood, heeft die inmiddels ingetrokken.

24-07-2008 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batman ging ma telijf om geldkwestie

Batman ging ma telijf om geldkwestie

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/christian-bale-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Christian Bale, die Batman speelt in de nieuwe film 'The Dark Knight', ging zijn ma telijf nadat die hem om 125.000 euro had gevraagd voor de opvoeding van de drie dochters van zijn zus.

De acteur werd gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn moeder Jenny (61) in zijn suite in het Londense Dorchester Hotel voorbije zondag.

Een bron in The Sun: "Christian is zeer welvarend. Hij weigerde zijn zus Sharon een som geld te lenen, wat uitmondde in een hevige ruzie. Volgens de dames werden ze tijdens die ruzie geduwd en geslagen. Zowel Jenny als Sharon zijn zeer ontstemd door wat er gebeurd is".

"Ze vinden het jammer dat de hele zaak in de media is gekomen, maar ze willen dat hij er een les uit trekt".

Naar verluidt maakte moeder Jenny, die in Bournemouth als clown werkt, de ruzie erger door oneerbiedige opmerkingen te maken over Bale's vrouw, Sandra Blazic.

De vrouwen deden maandag aangifte van het handgemeen, de dag van de Europese première van 'The Dark Knight'. De politie liet Bale de première nog bijwonen en dinsdag gaf hij zich vrijwillig aan. Vier uur lang werd hij ondervraagd, gearresteerd en vervolgens op borgtocht vrijgelaten.

Gisteravond was hij al op de rode loper tijdens de Spaanse filmpremière in Barcelona. Hij werd begeleid door een colonne van vijftien auto's maar maakte een kalme indruk.

24-07-2008 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston
Whitney Houston
Om I Will Always Love You te bekijken druk op de foto

.

Whitney Elizabeth Houston (Newark (New Jersey), 9 augustus 1963) is een Amerikaanse zangeres die vanaf midden jaren tachtig furore maakt met door melismes versierde soulzang. Ze is het nichtje van Dionne Warwick en dochter van achtergrond- (van o.a. Elvis en Aretha Franklin) en gospelzangeres Cissy Houston. Whitney Houston wordt vaak geprezen omwille van haar goede live optredens en haar krachtige stem.

In 1985 kwam haar eerste cd "Whitney Houston" uit. Deze werd meteen een succes met hits als "Greatest Love Of All", "Saving All My Love For You", "How Will I Know" en "All At Once". Wereldwijd meer dan 22 miljoen verkochte exemplaren.

In 1987 kwam ze met het album "Whitney" en brak ze met zeven opeenvolgende nummer-één hits een record. Met dit album slaagde Whitney als eerste vrouwelijke artieste erin de Billboard top 100 binnen te komen op nummer 1. Dit album verkocht wereldwijd meer dan 19 miljoen exemplaren.

In 1990 komt Whitney Houston's derde album uit. Op dit album staan meer R&B-nummers, waaronder de grote hit "I'm Your Baby Tonight". De ballad "All Man That I Need" werd ook een wereldwijde hit. Dit album verkocht internationaal meer dan 10 miljoen exemplaren.

In 1992 speelt ze als actrice in de film "The Bodyguard", met als tegenspeler Kevin Costner. Tevens is ze met het nummer "I Will Always Love You" (een cover van Dolly Parton) weer helemaal terug als zangeres. Het nummer staat wereldwijd wekenlang op de eerste plaats in de hitlijsten. De soundtrack van de film levert haar verder nog de hits "I Have Nothing", "I'm Every Woman" (een cover van Chaka Khan) en "Run To You" op. "The Bodyguard" is de best verkochte soundtrack aller tijden en staat in vele landen aan de top van de hitlijsten in 1992. Wereldwijd werden er meer dan 42 miljoen exemplaren verkocht.

In 1995 speelt ze ton een hoofdrol in de film "Waiting To Exhale", die het vooral in de Verenigde Staten goed doet. De singles "Exhale" en "Count On Me" werden hits en een enorm succes in de Verenigde Staten. "Exhale (Shoop Shoop)" is Whitney's 11de Amerikaanse nummer 1-hit. De soundtrack verkocht wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren.

In 1996 speelt ze in de film "The Preacher's Wife", van de soundtrack van de film werden "I Believe In You And Me" en "Step By Step" hits. Op dit album stonden voor het merendeel gospel songs. Hiermee ging Whitney terug naar haar roots, ze trad voor het eerst op voor een publiek als prille tiener in "The New Hope Baptist Church" in Newark (New Jersey). Dit album is het best verkochte gospelalbum ooit en verkocht werelwijd 6 miljoen exemplaren.

In 1998 neemt Whitney Houston weer een studioalbum op dat naar de naam "My Love Is Your Love" luistert. Het titelnummer "My Love Is Your Love" en de nummers: "When You Believe" (duet met Mariah Carey)," If I Told You That","It's Not Right But It's Okay", "Heartbreak Hotel" en "I Learned From The Best" werden (bescheiden) hits. Dit album werd een behoorlijk succes en verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren.

Speciaal voor de Olympische Spelen van 1988 neemt Whitney Houston 'One Moment In Time' op. De single haalt in zowel Nederland als in de Verenigde Staten de Top 10 en werd Whitney's 3de NR 1 hit in de UK.

In 2000 volgt de succesvolle verzamelaar "The Greatest Hits" waarop enkele nieuwe nummers staan: het duet "Could I Have This Kiss Forever" met Enrique Iglesias is daarvan het meest succesvol. Wereldwijd werden er meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van deze Greatest Hits CD.

In 2002 volgt het commercieel teleurstellende album "Just Whitney" waarvan "Watchulookinat" en "On My Own" op single verschijnen. Het album kwam de Amerikaanse top 100 binnen op NR 9 maar verkocht wereldwijd slechts 3 miljoen exemplaren.

In 2003 kwam het album "One Wish: The Holiday Album" uit. Dit kerstalbum werd enkel in de VS uitgebracht.

De laatste jaren is Whitney Houston vooral in het nieuws gekomen door problemen met haar echtgenoot Bobby Brown en geruchten (later bevestigd) van drugsgebruik. In 2005 is ze afgekickt in het Crossroads Centre op het Caraïbische eiland Antigua. Deze kliniek werd opgericht door Eric Clapton.

Inmiddels is Whitney Houston samen met haar ontdekker en platenbaas Clive Davis bezig aan haar zevende studioalbum dat in 2008 zal uitkomen. Inmiddels is ze gescheiden van Bobby Brown en heeft ze voogdij gekregen over hun 13-jarige dochtertje Bobbi Kristina.


24-07-2008 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautiful Dream
Beautiful Dream
De afbeelding “http://img246.imageshack.us/img246/9245/corinnamg9357ez0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Vannacht, had ik een droom..
Jij en ik samen, met jouw familie
Om ons heen, wij allen genietend.
 
Ik mocht je zien, ik mocht je
Vastnemen als nooit te voren.
Ik heb genoten van dat ene moment
 
Jouw glimlach, jouw blik alles
Gaat terug naar die ene dag,
Dat jij er niet meer was...
 
Maar ik heb in m'n dromen, foto's
Genomen om jou te herinneren.
Mijn droom zo mooi om te zien..
 
Maar toen was het weer voorbij,
Wij samen voor een allerlaatste
Keer, jij ging weer jouw weg...
 
Een laatst blik van jou, nog één
Keer kijkend met een glimlach
En met tranen een laatste vaarwel!

24-07-2008 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna
Madonna
Om frozen te bekijken druk op de foto

.
Madonna, volledige naam Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie (Bay City (Michigan), 16 augustus 1958) is een Amerikaanse zangeres, actrice en levenskunstenares. Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden.Volgens Warner Bros Records heeft Madonna meer dan 250 miljoen albums verkocht.
De Amerikaanse zangeres Madonna wordt algemeen beschouwd als een van de meest controversiële personen in de pop-cultuur, gedurende de afgelopen 25 jaar. Regelmatig haalt ze het nieuws met nieuwe, voor sommigen, choquerende beelden en haalt daarmee de woede van een of meer (vaak christelijke) organisaties op de hals. Volgens sommigen is Madonna geen echte aandachtzoeker. Ze probeert de aandacht te vestigen op de problemen van de wereld. De wereldschokkende uitvoering van 'Live To Tell' is volgens de artieste zelf een oproep om aids uit de wereld te helpen. Recent was Madonna ook te horen in de gratis single 'Hey You'. Deze single was gratis te downloaden voor het doel van Live Earth, een organisatie tegen global warming.

Bij het ter communie gaan kiest zij voor de extra naam Veronica. Haar vader, Sylvio (of Tony) Ciccone, is van Italiaanse afkomst. Haar moeder, Madonna Ciccone-Fortin, is van Frans-Canadese afkomst. Naast dochter Madonna kregen zij nog vijf kinderen: Anthony, Martin, Paula, Christopher en Melanie.

Madonna groeit op in Rochester Hills en Pontiac, beiden onder de rook van Detroit in de Amerikaanse staat Michigan. Op vijfjarige leeftijd verliest ze haar moeder (30), die in 1963 overlijdt aan kanker. Sylvio Ciccone hertrouwt later met de huishoudster van de familie, Joan Gustafson. Met haar krijgt Sylvio nog twee kinderen: Jennifer en Mario. Wellicht omdat ze als vijfjarige niet begrijpt waarom haar moeder haar wordt afgenomen alsmede de (indertijd) slechte verstandhouding met haar 'stiefmoeder' Joan Gustafson, ontwikkelt Madonna haar rebelse karakter.

Als kind volgt Madonna piano- en balletlessen. Op school doet ze actief mee aan de artistieke activiteiten. Na de middelbare school krijgt ze een studiebeurs voor de Universiteit van Michigan. Na twee jaar in 1976 verlaat ze de universiteit om met 35 dollar in een taxi te stappen en de chauffeur te vragen haar op een plek af te zetten waar het allemaal gebeurt; de chauffeur zet haar af op Times Square in hartje New York.

Daar poseert zij voor kunststudenten om aan geld te komen, Ook zingt ze in verschillende punk-bandjes waaronder Emmy and the Emmys. Bovendien werkt ze ook nog een tijdje als verkoopster bij Dunkin' Donuts. In 1978 werkt zij als achtergrondzangeres bij Patrick Hernandez die een hit had met 'Born To Be Alive'. Ze speelt ook nog mee in 1979 in een studentenfilm 'A Certain Sacrifice' die pas in 1985 wordt uitgebracht.


23-07-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith is best verdienende Hollywoodster

Will Smith is best verdienende Hollywoodster

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/will-smith-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Will Smith is de bestverdienende Hollywoodster. Dat berekende het magazine Forbes. Het voorbije jaar (juni 2007-juni 2008) streek hij 80 miljoen dollar (50 miljoen euro) op. Smith is bovendien de eerste acteur ooit die acht films op rij uitbrengt die meer dan 100 miljoen dollar opbrengen aan de bioscoopkassa.

De 39-jarige Smith steekt met zijn 80 miljoen dollar andere kleppers voorbij als Johnny Depp (72 miljoen dollar), Eddie Murphy en Mike Myers (elk 55 miljoen dollar). Leonardo DiCaprio sluit de top vijf af met 45 miljoen dollar.

23-07-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy wil Brooke Hogan

Playboy wil Brooke Hogan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brook-hogan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Blootblad Playboy wil de 20-jarige dochter van Hulk Hogan in een speciale worsteleditie. Dat zegt een bron bij tv-zender VH1, waar Brooke Hogan de talkshow 'Brooke Know Best' presenteert.

Playboy brengt jaarlijks een World Wrestling Entertainment-special uit met meisjes uit de worstelwereld. De dochter van Hulk Hogan, nog altijd één van de grote namen in het wereldje, zou daar prima in passen.

Brooke zou het aanbod in overweging hebben genomen. Of papa Hulk het ziet zitten, is natuurlijk een andere zaak.

23-07-2008 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Sean Connery krijgt geen cent van papa

Zoon van Sean Connery krijgt geen cent van papa

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sean-connery.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Sean Connery heeft zijn zoon Jason nooit geld gegeven, om zeker te zijn dat hij werk zou zoeken en op eigen benen zou kunnen staan. Dat zegt zijn ex-vrouw Diane Cilento, de moeder van Connery's enige kind.

Connery, ooit melkboer in Edinburgh, zou Jason ooit hebben gezegd dat hij nooit een cent van zijn fortuin zou krijgen. In haar autobiografie 'My Nine Lives' vertelt Cilento hoe haar zoon in de jaren '80 zulke financiële problemen had, dat hij geld moest gaan schooien bij vrienden. De man bouwde toch een succesvolle carrière uit als acteur en regisseur.

Cilento was elf jaar gehuwd met Connery. Bij hun scheiding in 1973 kreeg ze enkel de helft van de verkoop van hun huis.

23-07-2008 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaya Con Dios
Vaya Con Dios
Om Nah Neh Nah te bekijken druk op de foto

.

Vaya Con Dios (een Spaanse groet, letterlijk Ga met God) is een Belgische popgroep opgericht in 1986. Begin jaren negentig scoorde de groep enkele grote internationale hits.

Na een succesvolle samenwerking van Dani Klein en Willy Lambregt in de band Arbeid Adelt! wordt in 1986 samen met contrabassist Dirk Schoufs Vaya Con Dios opgericht omdat hun hart bij de jazz, opera en zigeunermuziek ligt en het een genre is dat in Brussel nauwelijks bekendheid geniet. In hun eerste single Just a friend of mine zijn al Spaanse invloeden te horen. De single wordt een grote hit in Frankrijk waar meer dan 300.000 exemplaren worden verkocht. Willy Lambregt heeft inmiddels de groep al verlaten en wordt vervangen door Jean-Michel Gielen. Het tweede album bevat de grote hitsingles What's a Woman en Nah neh nah. What's a woman staat in de zomer van 1990 drie weken op nummer 1 in Nederland.

In 1991 gaat het duo Dani Klein en Dirk Schoufs uit elkaar. Dirk Schoufs verlaat de groep en Vaya Con Dios gaat verder als eenvrouwsband. Op 24 mei 1991 overlijdt Schoufs aan de gevolgen van AIDS die hij door zijn heroineverslaving heeft opgelopen. In 1992 verschijnt het derde album Time Flies. De muziek is veel triester dan op de eerste twee albums, met invloeden uit de soul en Latijns-Amerika. De bekendste single van dit album is Heading for a fall. Ondanks de personele en muzikale wijzigingen blijft Vaya Con Dios populair in grote delen van Europa, vooral in Duitsland, Frankrijk en Scandinavië en Zuid-Amerika. Alleen in Nederland en België blijft het succes beperkt. In 1993 wordt een grote wereldtoernee georganiseerd vanwege het grote internationale succes.


In 1995 komt het vierde album uit. In 1996 maakt Dani Klein bekend geen plezier meer te beleven aan de muziekwereld, en besluit ze de band te stoppen, die op dat moment nog maar uit één persoon bestaat. In 1997 verschijnt nog een verzamelalbum. Dani Klein begon in 1999 weer met zingen en wordt zangeres bij Purple Prose.

Zeven jaar later, in 2004, wordt Vaya Con Dios opnieuw opgericht. De groep, die nog steeds uit zangeres Dani Klein, enkele nieuwe muzikanten en muzikanten van de beginjaren van Vaya Con Dios bestaat, brengt een nieuw album uit in oktober 2004 onder de naam 'The Promise'.

Op 31 augustus 2006 werd in Theatre Vaudeville te Brussel de eerste van een nieuwe reeks akoestische optredens gegeven. Op 3 november verscheen hiervan de CD/DVD The Ultimate Collection. Op 3 september 2006 bracht Vaya Con Dios hun nieuwe single 'Pauvre Diable' uit.

Vaya Con Dios verkocht in totaal meer dan 7 miljoen albums en meer dan 3 miljoen singles.


23-07-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk werkt in Los Angeles aan nieuwe nummers

Anouk werkt in Los Angeles aan nieuwe nummers

Om Lost te bekijken druk op de foto.

.
Haar samenwerking met de Amerikaanse topproducer Glen Ballard lijkt Anouk te zijn bevallen. De zangeres is momenteel opnieuw in Los Angeles om daar een week lang aan nieuwe nummers te werken. Dat bevestigt een woordvoerder van haar platenlabel EMI.

Volgens showbizzblogger Perez Hilton, een groot fan van de Nederlandse zangeres, werkt Anouk opnieuw samen met Ballard, die haar laatste album 'Who's your momma' produceerde. EMI kan dat niet bevestigen.

Perez Hilton
Hilton, die eigenlijk Mario Lavandeira heet, heeft Anouk zondagavond voor het eerst ontmoet. De twee hebben samen een bezoekje gebracht aan een concert van de Canadese zangeres Feist in de Hollywood Bowl, een amfitheater in Los Angeles. "De picknick die we mee hadden was heerlijk en we hadden een fantastische tijd", schrijft Hilton.

De Nederlandse Anouk werd vorig jaar ontdekt door Hilton, die op zijn website voortdurend internationaal nog onbekend talent laat horen. Zo stelde hij aan het Amerikaanse publiek nummers van Anouk voor als 'Good god' en 'Modern world'. Vorige week nog brak hij een lans voor de ballad 'I don't wanna hurt'.

Denemarken
De 33-jarige zangeres is al weer geruime tijd bezig met een nieuw album. Zo was ze onlangs in Denemarken om nummers te schrijven. Eerder deze maand werd bekend dat Anouk voor de plaat samenwerkt met zanger Tjeerd Bomhof van de band Voicst.

23-07-2008 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna, Madonna of Leonardo, wie is groenste ster?

Sienna, Madonna of Leonardo, wie is groenste ster?

Om Madonna te bekijken druk op de foto.
.
Sienna Miller, Madonna en Leonardo DiCaprio vechten om de titel van meest groene ster. Zij staan immers in de shortlist van meest ecologisch bewuste celebrities van Playhouse Disney. De ster die het meest zijn of haar bekendheid aanwendt voor het promoten van een groen gedachtegoed, wint de Playing for the Planet Award.


Sienna Miller wordt geprezen om haar werk rond de opwarming van de aarde, Leonardo DiCaprio is een onvermoeibare pleitbezorger en donateur voor een groenere leefwijze. Zo maakte hij recent de documentaire 'The 11th Hour' over de opwarming van de aarde.

Ook supermodel Lily Cole staat in de shortlist. Zij werkt enkel met milieuvriendelijke bedrijven.

Dankzij haar werk voor de Wild Trout Trust is ook Harry Potter-actrice Emma Watson in de shortlist beland, en ook celebritykoppel Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn genomineerd. Paltrow was het gezicht van Amerikaanse milieucampagnes en Martins band Coldplay toert met een milieuvriendelijke bus. Verder staan Johnny Depp, Stella McCartney, Lila Allen en David Tennant in de shortlist. Je kan tot 31 juli hier stemmen op de groenste celebrity.

22-07-2008 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CBS toch niet beboet voor 'nipplegate'

CBS toch niet beboet voor 'nipplegate'

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/janet-jackson-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Amerikaanse zendernetwerk CBS hoeft de torenhoge boete die het kreeg opgelegd voor het 'nipplegate'-incident, niet te betalen. Dat hebben Amerikaanse rechters in hoger beroep bepaald. In het beruchte tv-fragment kreeg het publiek in 2004 de blote borst van Janet Jackson te zien.

Nipplegate
Tijdens de pauzeshow van de Super Bowl, de finale van het American football-seizoen, was destijds in miljoenen Amerikaanse huiskamers te zien hoe Justin Timberlake aan de kleding van Janet Jackson trok. Daardoor werd haar rechterborst zichtbaar. Een rel was het gevolg. De Amerikaanse mediawaakhond FCC legde CBS een recordboete van 550.000 dollar (350.000 euro tegen de huidige koers) op.

Arbitraire beslissing
De rechters spraken vandaag van de boete als een arbitraire beslissing, die niet in lijn lag met dertig jaar van eerder beleid van de FCC in het opleggen van boetes voor als onbetamelijk ervaren beelden. Daarom werd het FCC-besluit vernietigd.

22-07-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie wil Bruce Lee-museum in Seattle

Familie wil Bruce Lee-museum in Seattle

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bruce-lee.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De familie van Bruce Lee heeft plannen voor een museum in Seattle ter nagedachtenis aan de overleden vechtsportacteur. Het Bruce Lee Action Museum moet voor ruim 31 miljoen euro ruimte bieden aan onder meer een theater, een bibliotheek en een meditatieruimte.

Familiedroom
Shannon Lee, de dochter van de 35 jaar geleden gestorven acteur, noemt het museum "een grote droom" van de familie. Er is gekozen voor Seattle omdat de acteur daar van 1959 tot 1964 woonde en er begraven is naast zijn zoon Brandon Lee. De plannen zijn ter goedkeuring voorgelegd aan het stadsbestuur van Seattle.

De grootste
De in Hongkong geboren Lee stierf in 1973 op 32-jarige leeftijd, vermoedelijk aan een allergische reactie op pijnstillers. Lee Jun Fan, zoals de ster in werkelijkheid heette, wordt beschouwd als de grootste oosterse vechtsportacteur van de vorige eeuw. Hoewel hij niet veel films maakte, wordt hij door velen verantwoordelijk gehouden voor de populariteit in het westen van kungfu en andere oosterse vechtsporten.

22-07-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batman valt moeder en zus aan

Batman valt moeder en zus aan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/christian-bale.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Christian Bale, die Batman speelt in de nieuwe film 'The Dark Knight', is niet altijd zo'n overtuigd bestrijder van het kwaad. De 34-jarige acteur zou vorige zondag zijn moeder en zus hebben aangevallen in het Londense Dorchester Hotel, waar hij een suite heeft. Zijn moeder Jenny (61) en zus Sharon (40), deden daarvan aangifte bij de politie. Die liet Bale de première van 'The Dark Knight' bijwonen, maar hij moet wel nog ondervraagd worden.

"Het zou jammer geweest zijn hem weg te houden bij de première op grond van klachten waarvan we nog niet weten of ze gegrond zijn. Maar meneer Bale moet wel zo gauw mogelijk een verklaring geven van alles wat er die dag gebeurd is", aldus een politiebron in The Sun. Verwacht wordt dat Bale nog vandaag door de politie aan de tand gevoeld wordt.

22-07-2008 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stash
Stash
Om sadness te beluisteren druk op de foto

.
Stash is een Vlaamse muziekgroep die uit het bijna niets een monsterhit scoorde in Vlaanderen. In de zomer van 2005 waren ze o.a. te zien op Rock Werchter. De frontman van Stash is Gunter Verspecht, die in 2005 ook vader werd.

22-07-2008 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Leven Vol Passie
Een leven Vol Passie
De afbeelding “http://img403.imageshack.us/img403/37/levenvolpassieet8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

22-07-2008 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leo Sayer
Leo Sayer
Om Meck te bekijken druk op de foto


Leo Sayer, geboren als Gerard Hugh Sayer (Shoreham-by-Sea, 21 mei 1948) is een Brits zanger. Eind jaren '60 was hij lid van de Terraplane Blues Band uit Londen.

In 1971 formeerde hij de band Patches met drummer Dave Courtney. Courtney had ook gespeeld met de bekende popster Adam Faith. Deze begon begin jaren '70 een management voor artiesten. Sayer was een van de eerste artiesten die hij een contract aanbood.

In 1973 bereikte Sayers tweede single The show must go on de nummer 1 positie in de Engelse hitlijst. Zijn doorbraak in Nederland kwam in 1974 met de hit Long tall glasses. Andere grote hits waren When I need you, You make me feel like dancing, More than I can say en Orchard Road. In 1978 won Leo Sayer een Grammy voor het liedje You make me feel like dancing in de categorie Best R&B Song.

Vanaf 1984 werd het stil rond Sayer. Een comeback begin jaren '90 mislukte.

In 2006 maakt DJ en producer Meck uit Los Angeles een remix van Sayers plaat Thunder in my heart (1977). Meck was geïntrigeerd geraakt door het verhaal bij deze plaat. Sayer had het lied geschreven nadat hij met zijn vriend Tom Snow in Los Angeles met hun limousine over Sunset Boulevard reed en keek naar alle mooie dames die daar op straat rondliepen. Sayer is erg enthousiast over de nieuwe versie van Meck. Meck gaf er de naam Thunder In My Heart Again aan.


21-07-2008 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones
Tom Jones
Om I'm Coming Home te beluisteren druk op de foto

.
Tom Jones. Deze zanger behoort al generaties lang tot een van populairste zangers (vooral bij de dames). Tom werd op 7 juni 1940 als Thomas Jones Woodward geboren in Wales.

 

Op 16-jarige leeftijd trouwt hij al voor de eerste keer en stopt met werken in een kolenmijn om professioneel zanger te worden.  In 1964 wordt Gordon Mills zijn manager.  “Chills and fever” is Tom’s eerste soloplaat, maar de doorbraak komt begin 1964 als het door Gordon Milss en Les Reed geschreven “It’s not unusual” de eerste plaats in Engeland haalt, de 10e in de VS en de 33e in Nederland. Na dat “Once upon a time” in Engeland niet verder kwam dan nummer 32, is “What’s new pussycat” (geschreven door het duo Bacharach en David) weer een flinke hit (nr. 11 in NL, nr. 10 in GB en nr. 3 in de VS). “With these hands” is  goed voor de 13e plaats in Engeland en de 27e in de VS.

 

In een jaar tijd heeft Tom Jones dan al een goede naam opgebouwd als performer en hij ontvangt een Grammy in de VS voor de beste nieuwe artiest van 1965. 1966 levert in eerste instantie geen echt grote hits op. “Thunderball”, “Promise her anything”, “Not responisble” en “This and that”  halen in Nederland geen van allen de hitlijst. Een top 10 hit in Engeland en de VS zit er ook niet in. In december 1966 heeft Tom weer een wereldhit.

 

 “Green green grass of home” staat dan liefst zeven weken op 1 in Engeland. Ook in Nederland staat de single twee weken op 1 in januari 1967 en in de VS blijft de single steken op 11. 1967 wordt in Nederland het topjaar voor Tom Jones met grote hits als “Detroit City” (nr 5), “Funny familiar forgotten feelings” (nr. 9), “I’ll never fall in love again” (nr. 7) en “I’m coming home” (nr. 11). Ook in Engeland halen deze nummers de top 10. In de VS worden dit geen grote hits. Alleen “Detroit City” doet het met een 27e plaats nog aardig.

 

 “Delilah” is begin 1968 een grote hit (nr. 2 in NL en GB en nr. 15 in de VS). In de zomer van 1968 is “Help yourself” in Europa goed voor de top 10 (nr. 7 in NL en nr. 5 in GB) en een 35e plaats in Billboard. Het zal voorlopig Tom’s laatste top 10 hit in Nederland zijn. Tom Jones treedt overal op oa.. in  the Hollywood Ball, een uitgebreide toernee door Australie en een 19-daags tour door Engeland. Eind 1968 wordt “A minute of your time” uitgebracht. Het succes van deze single valt tegen (nr. 32 in NL, nr. 14 in GB en nr. 48 in de VS). 1969 is voor Tom Jones vooral in de VS een goed jaar.

 

Hij gaat er wonen en treedt in vele tv-shows op. Dat vertaalt zich meteen in goede hitnoteringen in platen die over liefde gaan. “Love me tonight” (nr. 13), “I’ll never fall in love again (opnieuw  uitgebracht en nu goed voor nr. 6) en  “Without love” (nr. 5). In 1970 heeft Tom Jones drie hits “Daughter of Darkness” (nr. 18 in NL,  nr. 5 in GB en nr 13 in de VS),  I (who have nothing) (nr. 16 in GB en nr. 14 in de VS) en  “Can’t stop loving you” (nr. 25 in de VS).

 

Een jaar later heeft Tom Jones hits dankzij bekende songwriters. Paul Anka schrijft “She’s a lady”. Het is voorlopig Tom’s laatste hit in Nederland (nr. 13 in NL en GB,  n nr 2 in de VS). Neil Sedaka schrijft “Puppet man” (nr. 49 in GB en nr. 26 in de VS). Tom’s  versie van Asthon, Gardner & Dyke’s “Resurrection shuffle” is in de VS goed voor de 38e plaats en een cover van de hit uit 1962 van the Angels “Till” haalt in Engeland de tweede en in de VS de 41e plaats. 

 

Er breken wat magere jaren voor Tom aan. In 1972 bereikt  “The  young New Mexican puppeteer” in GB de 6e plaats, maar in de VS slechts de 80e.  Een jaar later is “Letter to Lucille” slechts goed voor plaats 31 in GB en nummer 60 in Billboard.  “Something ‘bout you baby I like” haalt in 1974 in Engeland een bescheiden 36e plaats en na “Say you’ll stay until tomorrow” (nr. 40 in GB en verrassend nr. 15 in de VS) is het 10 jaar stil rond Tom Jones. Hij treedt veel op in de VS, maar komt in 1987 terug naar Engeland om de musical “Matador” van Mike Leander te promoten. De single “A boy from nowhere” uit Matador haalt in Engeland de 2e plaats. 

 

Na een optreden in de Johathan Ross show, waarin hij het nummer “Kiss” van Prince zingt, komt hij in contact met the Art of Noise. Samen nemen ze “Kiss” op en ze halen in Nederland en Engeland de vijfde plaats. In de VS wordt de 31e plaats gehaald.

Een jaar later wordt “Move closer” in Engeland een kleine hit.  In 1994 is“If I only knew” weer een grote hit (nr. 14 in NL en nr. 11 in GB). Heel veel succes had Tom Jones in 1999 en 2000 met het album “Reload”. Met hulp van vele moderne artiesten zoals b.v Mouse T. scoort hij hits als “Sexbomb”,  “Burning down the house” en “Baby it’s cold outside”

21-07-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aaron Neville
Aaron Neville
om Aaron Neville en Linda Rondstadt te bekijken (Don't Know Much) te bekijken druk op de foto



21-07-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dionne Warwick
Dionne Warwick
Om I Say A Little Prayer te bekijken druk op de foto

.

Dionne Warwick, geboren als Marie Dionne Warrick (East Orange (New Jersey), 12 december 1940) is een Amerikaans zangeres. Ze is vooral bekend door haar werk met de songwriters en producers Burt Bacharach en Hal David.

Dionne Warwick werd in 1940 geboren in East Orange (New Jersey). Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader is Mansel Warrick, die gospelplaten promootte voor Chess Records, en haar moeder is Lee Drinkard, die manager was van het gospelgroepje van haar broers en zus, de Drinkard Singers. Die zus, Dionnes tante, is Emily Drinkard, beter bekend als Cissy Houston, de moeder van Whitney Houston. Samen met haar tante en haar zusje Dee Dee Warwick begon ze een zanggroepje, the Gospelaires genaamd.

Toen the Gospelaires meewerkten aan de opnames voor een nummer van the Drifters, kwam de songwriter van het nummer, Burt Bacharach, luisteren. Hier ontdekte hij Dionne en nodigde haar uit om enkele demo's in te zingen. Haar eerste single, "Don't make me over", kwam uit in 1962 op het label Scepter Records. Op deze single stond haar naam verkeerd gespeld, "Warwick" in plaats van "Warrick". Ze besloot deze naam aan te houden. Ook haar zusje Dee Dee zou later de nieuwe spelling gaan gebruiken. Deze single was in Amerika een groot succes. Omdat haar nummers meteen werden gecoverd door artiesten als Cilla Black en Dusty Springfield, lukte het haar niet om de Britse markt te veroveren. Dit lukte haar pas met "Anyone who had a heart" uit 1964, gevolgd door "Walk on by". Later dat jaar brak de Britse invasie uit. Warwick was één van de weinige artiesten die de Britse invasie goed had doorstaan en nog steeds succesvol singles en lp's wist uit te brengen.

In 1967 kwam "(Theme From) Valley of the Dolls" uit, de eerste single die niet was geschreven door David en Bacharach. De B-kant, "I Say a Little Prayer", was wel van hun hand. De single en de daaropvolgende lp waren een groot succes in meerdere hitlijsten. Ook de daaropvolgende singles, als "Do You Know the Way to San José", "This Girl's in Love With You" en "I'll Never Fall in Love Again", waren grote successen. Ze kreeg zowel in 1968 als in 1970 een Grammy.

Van 1971 tot 1975 bracht ze platen uit onder de naam Dionne Warwicke en vertrok ze naar Warner Bros. Pictures. In 1973 gingen David en Bacharach uit elkaar, waardoor Dionne zonder haar tekstschrijvers zat en haar carrière een dip opliep.

In 1979 tekende ze bij Arista Records en bracht weer een succesvolle single uit, "I'll Never Love This Way Again", geschreven door Barry Manilow. Het bijbehorende album, Dionne, was haar eerste platina album. Voor het album kreeg ze haar derde Grammy. In 1982 werkte ze samen met the Bee Gees voor het album "Heartbreaker". De titeltrack werd een wereldwijde hit, evenals "All the love in the world".

In 1985 verzamelde ze Bacharach, Elton John, Stevie Wonder en Gladys Knight om de single "That's What Friends Are For" uit te brengen. De opbrengsten van deze single zijn gegaan naar aidsonderzoek. Ook dit nummer werd een wereldwijde hit en bereikte in een aantal landen, waaronder Amerika, de nummer-één-positie.

De daaropvolgende jaren bracht ze slechts enkele middelmatig verkopende albums uit, en geen hitsingles.


21-07-2008 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!