Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen filmt met Carla Bruni-Sarkozy in Parijs

Woody Allen filmt met Carla Bruni-Sarkozy in Parijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Woody-Allen.jpg?t=1278353513



Woody Allen is maandag in Parijs discreet begonnen aan het draaien van zijn nieuwe film. De romantische komedie heet "Midnight in Paris" en Carla Bruni-Sarkozy, echtgenote van de Franse president, en Marion Cotillard spelen mee. Ook Owen Wilson is van de partij.
 
De werkzaamheden zijn gestart in een kleine straat van een populaire wijk van de Parijse hoofdstad. De ruiten van het pand waar er wordt gedraaid, zijn afgeplakt. Bewoners en handelaars uit de buurt vinden het jammer dat ze nog niemand van de sterren gezien hebben.
 
Alleen de aanwezigheid van twee regiewagens, een koppel figuranten in klederdracht van de jaren 20 en verschillende personen met walkietalkies verrieden dat Woody Allen bezig was met zijn nieuwe film.



05-07-2010 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Urban Trad overleden aan hartstilstand

Drummer Urban Trad overleden aan hartstilstand

Klik op de foto om 'sanomi' te beluisteren






Michel Morvan, drummer van de Belgische folkgroep Urban Trad, is zaterdagmorgen in zijn appartement in Brussel overleden aan een hartstilstand. Dat meldt de manager van de groep, Wilfried Brits.

Michel Morvan drumde al tijdens het eerste concert dat de groep gaf op het Dranouterfestival in 2001 en is ook te horen op de vier albums die de groep bij Universal Music uitgaf. De drummer werd 44 jaar en laat een vriendin na.



 http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Urban-Trad.jpg?t=1278328438
 

"Het overlijden kwam voor iedereen zeer onverwacht", aldus manager Brits. "Een jaar geleden had hij echter ook al eens problemen gehad aan zijn hart." Morvan had de Franse nationaliteit en zal begraven worden in Frankrijk.
 
Urban Trad zal in de zomermaanden nog op vier festivals spelen in Frankrijk en last vanaf eind september een sabbatjaar in. (br.hln)



05-07-2010 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson slaat nieuwe vlam aan de haak

Jessica Simpson slaat nieuwe vlam aan de haak

Klik op de foto om 'These Boots Are Made For Walking' te beluisteren







Jessica Simpson heeft een nieuwe man aan de haak geslagen. De zangeres amuseert zich momenteel met ex-footballspeler Eric Johnson. Johnson speelde in 2008 voor het laatst American football in New Orleans. Eric ging eerder dit jaar weg bij zijn vrouw. "Jessica en Eric zijn echt gelukkig samen, het zijn echte tortelduifjes", aldus een insider.



05-07-2010 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Frank wordt stripheldin

Anne Frank wordt stripheldin


Anne Frank (tweede van links) en haar familie.


Kinderen die nieuwsgierig zijn naar Anne Frank, kunnen het levensverhaal van de beroemde onderduikster uit de Tweede Wereldoorlog vanaf vrijdag ook in stripvorm lezen.

De 'grafische biografie' van het Joodse meisje ligt dan in Nederland in de winkel, stelt directeur Hans Westra van de Anne Frank Stichting in een kranteninterview.
 

Het idee voor een stripboek is volgens Westra ontstaan omdat kinderen minder zouden lezen dan vroeger. Het Anne Frank Huis ging daarom op zoek naar een manier om het bijzondere verhaal in een modernere vorm te gieten.
 
In verband met het 50-jarig bestaan van het Anne Frank Huis wordt het album ook wereldwijd uitgebracht. Deze week is er al een voorpublicatie in de Nederlandse krant Metro.



05-07-2010 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson trakteert fan op erotische lapdance


Janet Jackson trakteert fan op erotische lapdance

Klik op de foto om de clip te bekijken






Janet Jackson weet hoe ze haar fans moet verwennen. Tijdens haar optreden op het Essence Music festival in New Orleans afgelopen week, werd een fan uit het publiek op een wel heel bijzondere wijze verwend, schrijft AD.nl.

De gelukkige jongeman kreeg van la Jackson een zwoele, kronkelende lapdance tijdens het nummer 'Discipline'. Hoewel hij hulpeloos in de 'touwen' lag, leek hij intens te genieten van deze bijzondere verrassing.  (br.hln)



05-07-2010 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney:

Britney: "Ik sluit zoontjes op als ze in mijn voetsporen treden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/britneySpears.jpg?t=1278333090
Britney Spears wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat haar zoontjes niet in de entertainmentindustrie terechtkomen.


De zangeres siert deze maand de cover van de Amerikaanse Cosmopolitan en had een duidelijk antwoord klaar op de vraag wat ze zou doen als Sean Preston (4) en Jayden James (3) in haar voetsporen zouden willen treden. "Ik zou ze in hun kamer opsluiten tot ze dertig zijn", aldus Britney

Gelukkig maakte Britney maar een grapje anders zou ze nog eens een bezoekje aan de kinderbescherming mogen brengen.



05-07-2010 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam sluit een 'geslaagde editie' van Rock Werchter af

Pearl Jam sluit een 'geslaagde editie' van Rock Werchter af

Klik op de foto om Black van ' Pearl Jam te beluisteren



(Foto: Isabel Pousset)


Pearl Jam heeft de vierde en laatste dag van Rock Werchter 2010 afgesloten. Herman Schueremans is tevreden over de "geslaagde editie 2010". De editie van 2011 zal plaatsvinden van 30 juni tot en met 3 juli. Deze editie zal iedereen zich herinneren als misschien wel de warmste ooit. En naast de hitte hadden de festivalgangers bovendien nog af te rekenen met de processierups.


Rock Werchter 2010 zit erop. Schueremans blikte in de coulissen tevreden terug op deze editie. "Werchter 2010 is op papier en in de praktijk geslaagd. Wat kan je je als organisator nog meer wensen?"

Zo bewees Them Crooked Vultures dat je ook zonder showelementen de wei in Werchter in lichterlaaie kan zetten. Samen met gitarist Alain Johannes kregen ze de handen tot ver achteraan de wei op elkaar. Zowat elk nummer uit hun eerste en enige album ("Them Crooked Vultures") tot dusver passeerde de revue.

De 64-jarige John Paul Jones wisselde van instrument dat het een lieve lust was. Hij speelde niet alleen basgitaar, maar was ook in de weer met keyboards en een lap steel gitaar.

Eerder op de dag had Shameboy in de tent de handen op elkaar gekregen. Het publiek zong en danste uitbunding mee. De jonge festivalgangers waagden zich ook aan crowdsurfen.

Daarnaast waren ook de Belgische bands weer goed aanwezig op Werchter. Een van hen, The van Jets, mocht de laatste dag op het hoofdpodium openen. In de Pyramid Marquee opende Sweet Coffee de vierde dag van Rock Werchter 2010.

Processierups
De festivalgangers namen gisteren de stevige plensbui boven de weide er graag bij na twee dagen van hitte. Al was het vandaag weer behoorlijk warm, met temperaturen rond 28 graden. Het Rode Kruis had om 19.30 uur al 1.100 mensen verzorgd. Vier personen werden naar het ziekenhuis gevoerd. Volgens Rode Kruis-woordvoerder Jean-Pierre Vanelslander bleef het aantal warmtegerelateerde problemen beperkt. De teller voor het aantal verzorgingen tijdens het festival staat nu op 6.300. "Vorig jaar eindigden we op het recordaantal van 7.144. Ik vermoed dat we daar onder zullen blijven. Dat is enkel te danken aan het feit dat het zaterdag koeler was en zelfs even regende", aldus Vanelslander.

En daar moeten ze nu ook een vervelend beestje bijnemen. Ook vandaag moesten weer enkele festivalgangers verzorgd worden omdat ze in aanraking waren gekomen met de processierups. De brandharen van deze rups veroorzaken een op allergie lijkende huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk, verschijnselen die na verloop van tijd vanzelf verdwijnen. Gisteren deden de problemen zich volgens burgemeester Dirk Claes van Rotselaar voor op camping C2. De brandweer ontdekte er een haard van processierupsen en heeft die weggezogen.

Daarnaast waren er wat kleine incidentjes: "Zaterdagnacht pakte de politie iemand op van een groep die op de Haachtsesteenweg een afsluiting probeerde omver te trekken en vorige nacht schoot een tent in brand nadat die geraakt werd door een vuurpijl. Niemand raakte gewond", aldus burgemeester Dirk Claes. Deze namiddag werd de festivalweide enkele keren overvlogen door een groep ooievaars die elk jaar op het einde opduiken op zoek naar eten.

Minder busreizigers dan vorig jaar
De Lijn raamt het aantal reizigers dat het van Leuven van en naar de festivalweide voerde op 100.600, wat 15.000 minder is dan vorig jaar. Vermoed wordt dat kampeerders door het warme weer meer geneigd waren met de auto te komen, omdat ze zich extra wilden bevoorraden. Vooral tijdens de eerste festivaldag namen minder mensen de bus. (br.hln)



05-07-2010 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rammstein en P!nk zetten Werchter in vuur en vlam

Rammstein en P!nk zetten Werchter in vuur en vlam

Klik op de foto om 'Sonne' van 'Rammstein' te beluisteren






De Duitse tanzmetallband Rammstein en de Amerikaanse popster P!nk hebben gisterenavond de derde festivaldag van Rock Werchter afgesloten. Die verliep onder veel aangenamere temperaturen dan de hittegolf die Rock Werchter vrijdag verschroeide. Het Rode Kruis moest circa 1.600 mensen verzorgen. Rond 1 uur 's morgens moest de brandweer een brand blussen in een tent op camping A1. Er vielen hierbij evenwel geen gewonden.
 
Gisterenavond om 20.30 uur maakte P!nk haar opwachting. Ze putte tijdens haar optreden niet alleen uit haar hits maar ze bracht ook covers zoals Roxanne (Police) en My Generation (Who). Zangeres Alecia Beth Moore had zich al eens over de hoofden van het publiek gesurfd in een rondtollende ballon, maar verbaasde iedereen toen ze het laatste nummer 'So What' zong vastgemaakt aan een koord boven de menigte zweefde.
 

Rammstein sloot de festivaldag zoals verwacht eveneens af met veel theater, vuurwerk, gitaargeweld en pathos. Hits als 'Sonne' werden duchtig meegezongen door het publiek.
 

Volgens Jean-Pierre Vanelslander van het Rode Kruis had zijn organisatie omstreeks 1 uur 's nachts al zo'n 1.600 mensen moeten verzorgen. 12 mensen waren naar het ziekenhuis gevoerd. Er waren hierbij geen urgentiegevallen. Volgens burgemeester Dirk Claes van Rotselaar gaat het om een normaal cijfer voor de derde festivaldag.



04-07-2010 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Paris Hilton na joint uit Zuid-Afrika gezet

Vriendin Paris Hilton na joint uit Zuid-Afrika gezet


http://img811.imageshack.us/img811/7796/parismetvriendinjennife.jpg
Paris met vriendin Jennifer Rovero (r) in het stadion tijdens Nederland - Brazilië. Foto's Twitpic.


Jennifer Rovero, de vriendin van Paris Hilton die na de wedstrijd Nederland-Brazilië werd opgepakt, is niet meer welkom in Zuid-Afrika. Ook de ex-Playmate had, op het moment dat Paris Hilton in de boeien werd geslagen, een joint in de handen.

Aanvankelijk leek de kous voor Jennifer af nadat ze een boete van 1000 Zuid-Afrikaanse rand (ruim 100 euro) had betaald. Maar nu heeft de immigratiedienst van het organiserende WK-land beslist dat ze de komende twee jaar persona non grata is. "Ze moet gaan", heeft een woordvoerder tegen persbureau AP gezegd. "Ze was illegaal in het bezit van een illegale substantie. En ze is veroordeeld."

De 31-jarige Jennifer krijgt twee weken om het land te vertrekken. Paris werd vrijgesproken. Op Twitter kon Paris het niet laten enkele foto's te posten van haar verblijf in Zuid-Afrika. Eentje hoe te zien is dat ze het in het vliegtuig best naar haar zin had, een andere waarop ze met Miss Rovero in het stadion vertoeft. Rovero draagt de Braziliaanse kleuren, Paris hield het op een neutrale outfit. Paris maakte ook gebruik van haar uitje om enkele trouwe vrouwelijke fans te ontmoeten.



04-07-2010 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Processierupsen slaan toe op Werchter

Processierupsen slaan toe op Werchter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/werchter-2.jpg?t=1278191210


De zachte regen zorgde vandaag eindelijk voor een aangename verkoeling na twee tropische festivaldagen. De meeste festivalgangers waren echter goed voorbereid en klapten meteen hun paraplu open of haalden hun poncho boven. Anderen gingen dan weer schuilen bij de talrijke stands. De vervelende processierups zette echter voor sommigen wel een domper op de feestvreugde.


Het Rode Kruis heeft al een aantal festivalgangers moeten verzorgen die huidirritatie vertoonden afkomstig van de processierups. De brandharen van deze rups veroorzaken een op allergie lijkende huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk, verschijnselen die na verloop van tijd vanzelf verdwijnen. Volgens burgemeester Dirk Claes van Rotselaar hebben de problemen zich voorgedaan op camping 2C. De brandweer ontdekte er een haard van processierupsen en heeft die weggezogen.

In totaal heeft het Rode Kruis al zo'n 900 personen moeten helpen, wat een 150-tal minder is dan gisteren (vrijdag). Alhoewel het weer nog steeds zwoel aandoet, is er van de hittetemperaturen van gisteren geen sprake meer. Rond 13u30 regende het zelfs even wat voor iedereen een welkome afkoeling was.


"Mensen bieden zich vooral aan met voetletsels zoals blaren of insectenbeten. Naast teken en daas zijn er zaterdag nog beten van de processierups bijgekomen. Alhoewel alcoholgebruik nooit echt een groot probleem was op Rock Werchter zijn er dit jaar toch opmerkelijk minder alcoholproblemen dan vorig jaar", aldus woordvoerder van het Rode Kruis Vanelslander. Vier mensen moesten naar het ziekenhuis worden gevoerd. Ook de ordediensten hebben volgens Dirk Claes weinig werk om handen. "De afgelopen 24 uur heeft de politie slechts één persoon opgepakt. Het betrof iemand die duidelijk te diep in het glas had gekeken."


Taylor Hawkins, de drummer van Foo Fighters, opende met zijn soloproject Tayler Hawkins & The Coattail Riders het feest op het hoofdpodium in Werchter.

Florence & The Machine, The Ting Tings, Gossip, Channel Zero, Delphic, Das Pop en The Temper Trap hebben hun ding al gedaan op de weide. Channel Zero kreeg verschillende mensen aan het headbangen met nummers als "Heroïn", "Help" en "Suck my energy".

Rock Werchter sluit zaterdagavond af met concerten op het hoofdpodium van popster P!NK en van de Duitse metalgroep Rammstein. (br.hln)



04-07-2010 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron maakt 3D-docu over tournee Black Eyed Peas

Cameron maakt 3D-docu over tournee Black Eyed Peas


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Black-Eyed-Peas-1.jpg?t=1278191388


Topregisseur James Cameron gaat een documentaire maken over een tournee in Zuid-Amerika van de Black Eyed Peas. Zoals tegenwoordig gebruikelijk zal de prent in 3D worden gedraaid. Voor de regisseur van 'Titanic' sowieso geen probleem: zijn vorige film, de uitermate succesvolle sf-prent 'Avatar', was al een driedimensionale gebeurtenis.


Volgens BEP-rapper Will.i.am in het muziektijdschrift Vibe is de keuze voor Cameron -regisseur van de twee grootste blockbusters ooit- niet meer dan normaal, want de Black Eyed Peas zijn nu eenmaal "de grootste groep van de wereld".


En, let wel: de BEP-film wordt niet zomaar een verslag van een concertreeks, er zit namelijk, steeds aldus de rapper, een heuse "verhaallijn" in. Komt er dan toch eens concurrentie voor "This is Spinal Tap"? De Black Eyed Peas zijn op dit moment bezig met hun The E.N.D-wereldtoer door Europa, Canada en de Verenigde Staten.



03-07-2010 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin riskeert zware boete na vertoning WK voetbal aan oranje Werchter-gangers

Gezin riskeert zware boete na vertoning WK voetbal aan oranje Werchter-gangers


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/oranje-Werchter-gangers.jpg?t=1278172787


Een gezin uit Werchter riskeert een boete van 20.000 euro omdat het de tv in de voortuin gezet hadden waardoor Nederlandse festivalgangers konden meegenieten van de kwartfinale tussen oranje en Brazilië. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

Twee politiemensen maakten een proces-verbaal op omdat de gemeente Rotselaar een tijdelijk verbod op het plaatsen van schermen in de standjes rond de festivalweide van deelgemeente Werchter had ingevoerd.

Een honderd Nederlandse voetbalfans, die beloofd hadden geen amok te zullen maken, volgden de wedstrijd van Nederland. Na afloop ging één van de oranjefans met de hoed rond om het gezin te bedanken voor de gastvrijheid. Op dat ogenblik maakten twee agenten van de federale politie hun opwachting. Ze stelden een proces-verbaal op van de overtreding op het tijdelijk verbod en waarschuwden het gezin dat het 20.000 euro boete riskeerde.


Burgemeester Dirk Claes van Rotselaar staat achter het opmerkelijke proces-verbaal. Rotselaar had met name een tijdelijk verbod uitgevaardigd op het plaatsen van tv-schermen in het openbaar. Hierbij werden in de eerste plaats de campings of eet- en drankstands geviseerd.
 
"Als we willen dat zij zich aan dit verbod houden, willen we die lijn ook doortrekken naar anderen. Als het betrokken gezin Nederlanders had uitgenodigd om binnen in het huis, in de garage of in de tuin de match te volgen, was er geen probleem geweest. Nu was het een publieke tv waarmee men vanop straat de match kon volgen. Dit kan niet", aldus Claes.
 

Rock Werchter is inmiddels aan zijn derde festivaldag begonnen. Het is heel wat koeler dan vrijdag. Rond 13.30 uur regende het zelfs even. Op het hoofdpodium concerteerden Taylor Hawkins & The Coattail Riders en Das Pop. Zaterdagnamiddag en -avond volgen nog Channel Zero, Gossip en The Ting Tings. De onbetwiste headliners zaterdagavond zijn P!nk en de Duitse metalgroep Rammstein.



03-07-2010 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga eerste levende persoon met 10 miljoen Facebook-fans

Lady Gaga eerste levende persoon met 10 miljoen Facebook-fans


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-15.jpg?t=1278158497



De popdiva Lady Gaga kan op haar fans rekenen: ze is sinds gisteren de eerste levende persoon die meer dan 10 miljoen fans heeft op de sociale netwerksite Facebook. De zangeres zat verwikkeld in een nipte strijd met de Amerikaanse president Barack Obama, die volgens Us Magazine 9,54 miljoen fans heeft.


De recordhouder is evenwel de vorig jaar overleden King of Pop, Michael Jackson, die maar liefst 14 miljoen fans op Facebook heeft. Lady Gaga dankte haar fans in een korte videoboodschap voor hun hulp bij het breken van het record.


Het was de tweede succes van de week voor de 24-jarige diva. Eerder deze week haalde ze de vierde plaats op de Celebrity 100 List van Forbes na talkshowkoningin Oprah Winfrey, zangeres Beyonce Knowles en Avatar-regisseur James Cameron. Haar vierde plaats dankt Lady Gaga aan een inkomen van 62 miljoen dollar.



03-07-2010 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton opgepakt door joint tijdens Oranje-Brazilië

Paris Hilton opgepakt door joint tijdens Oranje-Brazilië


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-2.jpg?t=1278154501


De Amerikaanse society-ster Paris Hilton is gearresteerd omdat zijn een joint rookte tijdens de kwartfinale tussen Brazilië en Nederland op het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. De Zuid-Adrikaanse politie weigerde elke bevestiging "tot de verdachte beschuldigd wordt". Paris heeft iets met Brazilië want bij het carnaval in Rio was ze een opgemerkte gaste.


De 29-jarige erfgename van het gelijknamige hotelconcern werd opgepakt toen ze in de VIP-ruimte van het stadion waar Nederland zich via een 2-1-winst plaatste voor de halve finales ten nadele van Brazilië. Enkele minuten voor de arrestatie postte Paris Hilton nog een aantal foto's met fans op Twitter.


Volgens de radiozender Talk Radio 702 zou Paris Hilton nog vrijdagavond voor de rechter verschenen zijn. Ze werd al snel weer vrijgelaten. In 2007 bracht Hilton reeds 45 dagen in de gevangenis door nadat ze haar probatievoorwaarden schond nadat ze betrapt was op dronken rijden



03-07-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 festivalgangers naar kliniek op warmste Werchter ooit

4 festivalgangers naar kliniek op warmste Werchter ooit


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Werchter-1.jpg?t=1278100816


De diensten van het Rode Kruis hadden rond 19 uur op de festivalweide van Werchter al 1.050 personen verzorgd. Eén bezoeker op tachtig had vrijdag dus reeds verzorging nodig. De organisatoren hebben het over de "warmste dag ooit in de lange geschiedenis van Rock Werchter". Vier mensen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.


Volgens Jean-Pierre Vanelslander, woordvoerder van het Rode Kruis, zijn veel problemen warmtegerelateerd, zoals acute uitdrogingsverschijnselen, hoofdpijn en zonnebrand. Toch worden de hulpverleners vrijdag, net als donderdag, ook geconfronteerd met veel huidwonden, kneuzingen en insectenbeten. Vooral teken en dazen zijn een plaag voor de festivalgangers. Burgemeester Dirk Claes van Rotselaar verwacht vanavond nog een piek in de verzorgingen "onder meer als mensen die op de weide in slaap zijn gevallen wakker worden".


Het Federaal Voedselagentschap controleerde een zestigtal eetstanden op de festivalweide. "Over het algemeen viel de situatie volgens de inspecteurs best mee", zegt Claes. "Een tiental standen kreeg een waarschuwing en zal zaterdag opnieuw worden gecontroleerd. In een viertal gevallen was de waarschuwing het gevolg van bewaring van voedsel bij een te hoge temperatuur."
Door de hitte is de sfeer op de festivalweide eerder aan de "tamme" kant. "Velen hebben de schaduw opgezocht of liggen op de grond", aldus Claes. Top of the bill vrijdagavond zijn Editors en Green Day.




03-07-2010 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Tiger Woods duurste ooit?

Scheiding Tiger Woods duurste ooit?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tiger-Woods-2.jpg?t=1278089173
Woods en Nordegren in betere tijden.


In de Amerikaanse media wordt momenteel duchtig gespeculeerd over de vergoeding die de toekomstige ex van golfer Tiger Woods zal mogen ontvangen. Sommige kranten spreken over een bedrag van 750 miljoen dollar (600 miljoen euro), waarmee Elin Nordgren meteen de duurste ex-vrouw uit de geschiedenis zou worden. Voor een huwelijk dat zes jaar heeft standgehouden, zou dat neerkomen op meer dan 340.000 dollar per dag.

Eind vorig jaar raakte bekend dat Woods zijn vrouw meermaals had bedrogen. Tijdens een daaropvolgende therapie maakte hij melding van een seksverslaving. Zowel het magazine People als de Britse krant The Sun bericht nu over een scheiding waarmee een recordbedrag van 750 miljoen dollar zou gemoeid zijn. Ook meer ernstige media als The Washington Post en Time Magazine maken melding van dat bedrag.
 
Door het zakentijdschrift Forbes worden deze berichten evenwel afgedaan als "quatsch". "We volgen zijn inkomen al sinds 1996", luidt het. "Volgens onze berekeningen is Woods 600 miljoen dollar waard, als er een regeling wordt getroffen, zal dat dus slechts voor een fractie zijn van de bedragen die tot nu genoemd werden."
 
Het 30 jaar oude Zweedse ex-model en Woods zouden dan wel nog altijd voor de duurste celebrity-scheiding ooit kunnen zorgen. Tot nu toe geldt de Russische miljardair Roman Abramovitsj als recordhouder, die zijn ex Irina 300 miljoen dollar moet betalen.



02-07-2010 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra treinen na 'I love EU'

Extra treinen na 'I love EU'


http://img810.imageshack.us/img810/2385/iloveeu.jpg


De NMBS zet in de nacht van zaterdag op zondag extra nachttreinen in na het evenement 'I love EU', dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van het Belgische EU-voorzitterschap in Brussel. Tussen 00.20 uur en 00.40 uur vertrekken vanuit Brussel Zuid bijkomende treinen naar Antwerpen, Gent, Oostende, Luik, Namen en Charleroi. De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB zet achteraf ook extra metro's in tussen de stations Troon en Zuid.
 
Het gratis evenement 'I love EU' vindt plaats op 3 juli om 22 uur op het Luxemburgplein en de esplanade van het Europees Parlement in Brussel. Naast talrijke Belgische artiesten, onder wie Daan, José Van Dam, Maurane, Jasper Steverlinck en Stromae, staat ook Brian Molko (Placebo) op de affiche. Er worden meer dan 40.000 toeschouwers verwacht.



02-07-2010 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejubelde Britse schrijfster Beryl Bainbridge overleden

Bejubelde Britse schrijfster Beryl Bainbridge overleden

Beryl Bainbridge, een van de meest gelauwerde schrijfsters van Groot-Brittannië, is op 75-jarige leeftijd aan kanker overleden. Dat meldt haar manager.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Beryl-Bainbridge.jpg?t=1278087635



Baindbridge werd geboren in Liverpool en werd vijf keer genomineerd voor de Man Booker Prize, maar slaagde er nooit in om de hoogste literaire onderscheiding van Groot-Brittannië mee naar huis te nemen. Ze ontving wel tal van andere prijzen en werd in 2000 tot Dame in de Britse Ridderorde gekroond.
 
Bainbridges roman 'Every man for himself', geïnspireerd op de teloorgang van de Titanic, wordt beschouwd als haar meesterwerk. Andere succesvolle romans zijn het met Hugh Grant verfilmde 'An Awfully Big Adventure' en 'Master Georgie'.
 
De schrijfster, die haar carrière eigenlijk als actrice begon, schreef haar eerste roman, 'A Weekend with Claude', in 1967.



02-07-2010 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders verlaten hete wei in Werchter voor voetbal

Nederlanders verlaten hete wei in Werchter voor voetbal


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Werchter.jpg?t=1278079869


Heel wat Nederlandse bezoekers van Rock Werchter zijn afgezakt naar het centrum van Haacht, Rotselaar of Leuven om de WK-voetbalmatch Nederland-Brazilië te volgen. Burgemeester Dirk Claes van Rotselaar schat hun aantal op een duizendtal.


De organisatoren hadden vooraf aangekondigd dat de match niet zou worden uitgezonden op het festivalterrein. Er werd ook geen toelating gegeven om de match te tonen in campings of standen langs het terrein. Dag twee van Rock Werchter ging omstreeks 13 uur van start met een concert van Customs. Top of the bill vanavond zijn Editors en Green Day.


Met temperaturen boven de 30 graden is het bloedheet op de festivalweide. "Toen de deuren open gingen om 11 uur spurtten de eerste festivalgangers naar een plaats in de schaduw in plaats van naar het podium", zegt Claes." We verwachten dat de hulpdiensten vandaag zeer veel werk zullen hebben."


De organisatoren voorzien zoals aangekondigd extra waterbedeling en hebben besloten dit nog te intensifiëren. De brandweer spuit, in tegenstelling tot vorig jaar, de festivalgangers niet nat omdat zulks de kans op brandwonden vergroot.


Gisteren hadden volgens Claes uiteindelijk meer dan 1.300 mensen verzorging nodig, zowat 300 meer dan vorig jaar. "We hebben vijf festivalgangers moeten afvoeren naar het ziekenhuis. Een van hen was er - wellicht door een combinatie van alcohol en drugs - vrij ernstig aan toe", aldus Claes.



02-07-2010 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert opening Belgisch EU-voorzitterschap gaat vanavond live op Eén

Concert opening Belgisch EU-voorzitterschap gaat vanavond live op Eén


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jose-van_dam.jpg?t=1278080070
José Van Dam


Het concert 'José Van Dam & Friends', ter ere van de start van het Belgische EU-voorzitterschap, wordt vanavond 2 juli live uitgezonden op de tv-zenders Eén en La Une en radiozender Musique 3. Het evenement in het park van Laken zal bijgewoond worden door koning Albert II, koningin Paola en andere leden van de koninklijke familie.
 
Operazanger José Van Dam wordt tijdens het concert begeleid door het Symfonieorkest en het Koor van de Munt onder leiding van Patrick Davin. De bas-bariton treedt op samen met vrienden, oud-studenten en twee rijzende zangtalenten, een Spaanse sopraan en een Hongaarse tenor die de link vormen naar de voorganger en de opvolger van België in het Europese Voorzitterschap.



02-07-2010 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!