Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil op haar 50ste bloot in Playboy

Jordan wil op haar 50ste bloot in Playboy


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/katie-price-1.jpg?t=1281696150



Het Britse glamourmodel Jordan, echte naam Katie Price, wil op haar vijftigste poseren voor Playboy. Jordan is nu 32 en stond op haar 24ste al in haar evakostuum in het mannenblad. Jordan, bekend en tegelijk verguisd om haar omgebouwde lijf en haar turbulente liefdesleven, onthult terloops ook dat ze een geheime passie heeft: de menselijke geest.

"Ik ben gefascineerd door het menselijke brein. Weinig mensen weten dat, maar als ik mijn droomjob zou hebben, zou ik gevangenen bezoeken om erachter te komen wat hen doet verkrachten en moorden. Of moorddetective, dat zou ik ook graag doen", verklaarde ze in een tv-interview.

Jordan wil het huis waar ze met haar ex-man Peter Andre woonde verkopen. Ze is er immers van overtuigd dat het huis in Hove behekst is. Het koppel kocht het huis in 2008, een jaar voor ze uit elkaar gingen.


13-08-2010 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Davies krijgt voor zijn nieuw album Springsteen en Bon Jovi over de vloer

Ray Davies krijgt voor zijn nieuw album Springsteen en Bon Jovi over de vloer

Klik op de foto om 'Working Man's Café' te beluisteren





Bruce Springsteen, Bon Jovi en Amy Macdonald behoren tot de topinvités voor het nieuwe album van Ray Davies, ex-voorman van The Kinks en levende rocklegende.

De Schotse zangeres vertelde tegenover de Scottish Sun deze week naar Londen te zijn getrokken op uitnodiging van de auteur van pareltjes uit de rockgeschiedenis als "You Really Got Me", "Sunny Afternoon", "Waterloo Sunset", en andere Lola's.
 
Enorme keuze
"Ray zal een album uitbrengen met duetten met meerdere artiesten, waarbij hij teruggrijpt naar liedjes uit zijn repertoire (dat meer dan 30 albums met de Kinks en solo omvat). Ik ben zeer vereerd onder hen te mogen zijn. Er is een enorme keuze aan songs. De beslissing valt eenmaal we in de studio zullen zijn. Ik geef toe dat deze ervaring me een beetje afschrikt." Voor de 23-jarige zangeres die al meer dan 4 miljoen albums heeft verkocht, heeft Davies (66) een "immens talent".
 
Er is nog geen datum voorzien voor de release van het album met duetten, maar wellicht zal het voor het jaareinde in de winkel liggen.



13-08-2010 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende en minder bekende artiesten vanaf morgen op Brussels Summer Festival

Bekende en minder bekende artiesten vanaf morgen op Brussels Summer Festival


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Brussels-Summer-Festival.jpg?t=1281638733



Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft dit jaar alles om uit te groeien tot een groot stadsfestival. Het vindt plaats van 13 tot en met 22 augustus rond de Kunstberg die tijdens de concerten gedeeltelijk zal afgesloten worden voor het verkeer. Het startschot wordt morgen gegeven met een concert van Ghinzu.
 
De verschillende concertpodia staan op het Museumplein, het Paleizenplein en in het Warandepark. Op het Paleizenplein kan men gaan luisteren naar artiesten zoals Roger Hodgson, Charlie Winston, Gotan Project, Renan Luce en BB Brunes.
 
De toegangspas kost 31,5 euro en verschaft toegang tot de drie podia maar ook tot de verschillende concerten die plaatsvinden in verschillende bars in de stad en tot de musea.
 
De BSF is sinds enkele jaren de opvolger van het Eurit'mix-festival dat ook in augustus plaatsvond.



13-08-2010 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Fogerty komt naar Night of the Proms

John Fogerty komt naar Night of the Proms

Klik op de foto om 'Have You Ever Seen The Rain' te beluisteren





John Fogerty wordt toegevoegd aan de affiche van 'Night of the Proms'. De Amerikaanse singer-songwriter deelt dit najaar het podium met onder anderen Boy George, violist Charlie Siem en een verrassingsgast. Dat maakt de organisatie vandaag bekend.

Fogerty maakte naam als zanger-songschrijver van 'Creedence Clearwater Revival' en kreeg een Grammy Award voor zijn solocarrière. Hij schreef wereldhits als 'Proud Mary', 'Bad Moon Rising' en 'Who'll Stop The Rain'.
 
"John Fogerty staat al vele jaren op ons verlanglijstje, en we zijn dan ook erg blij hem dit jaar te kunnen presenteren aan ons publiek. Hij heeft ons al laten weten vol verwachting uit te kijken naar de samenwerking met het orkest", zegt Jan Vereecke, een van de organisatoren.
 
Daarnaast belooft de organisatie dit jaar opnieuw een verrassingsact. "We programmeerden vorig jaar geen verrassingsgast, omdat we graag een extra artiest van bij de start wilden bekendmaken. Maar dit jaar keert de verrassingsgast terug", bevestigt organisator Jan Vereecke. "Onze 'mystery guest' maakt voor de vele trouwe fans een onlosmakelijk deel uit van de traditie van Night of the Proms."
 
Night of the Proms 2010 gaat van start op vrijdag 22 oktober en telt voorlopig acht voorstellingen. Tickets kosten tussen 19 en 39 euro en zijn verkrijgbaar via Tele Ticket Service 070/345.345 of teleticketservice.




12-08-2010 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock binnen de muren in Leuvense Hulpgevangenis

'Marktrock binnen de muren' in Leuvense Hulpgevangenis


http://img825.imageshack.us/img825/6443/marktrock.jpg



Op zondag 15 augustus krijgen de gedetineerden van de Leuvense Hulpgevangenis opnieuw hun eigen Marktrock-versie, 'Marktrock binnen de muren', voorgeschoteld. Terwijl het eigenlijke Marktrock op 13, 14 en 15 augustus in de binnenstad plaatsvindt, treden op 15 augustus verschillende bands op in de gevangenis.
 
Meest opmerkelijk is SOS, een gelegenheidsband van gedetineerden en personeelsleden van Leuven Hulp. Andere groepen die zondag op het binnenplein van Leuven Hulp optreden, zijn Undefined, Le comptoir du désir en Louisville Slugger. De percussiegroep De Madammen geeft een optreden samen met enkele gedetineerden.
 
Het is al de 13de keer dat 'Marktrock binnen de muren' plaatsvindt. (br.hln)



12-08-2010 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham is zwanger

"Victoria Beckham is zwanger"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Victoria-Beckham-3.jpg?t=1281612268



Victoria (36) en David Beckham (35) zouden een vierde kind verwachten. Het blad Famous pakt groots uit met Victoria op de cover.
Het grootse nieuws zou zijn dat de Beckhams een vierde kind krijgen, meldt Perez Hilton. Bronnen in de buurt van het stel hebben het nieuws niet bevestigd, maar ook niet ontkend.

David en Victoria hebben drie zonen: Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5). Ze staken het de voorbije maanden niet onder stoelen of banken dat ze graag nog een dochtertje zouden krijgen.



12-08-2010 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Buggles opnieuw samen voor een eenmalige reünie

The Buggles opnieuw samen voor een eenmalige reünie

Klik op de foto om 'Video killed the radio star' te beluisteren






De Britse band The Buggles werkt aan een tijdelijke comeback. Dat schrijft de Daily Express.

Geoff Downes en co schreven in de jaren '70 popgeschiedenis met het nummer 'Video killed the radio star', maar in 1981 volgde de split.

Bijna dertig jaar later bereiden oud-leden Geoff Downes en Trevor Horn een eenmalige reünie voor, naar aanleiding van een concert voor het goede doel in Londen, dat op 28 september zou doorgaan.



12-08-2010 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor (93) uit het ziekenhuis na val uit bed

Zsa Zsa Gabor (93) uit het ziekenhuis na val uit bed


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor.jpg



Zsa Zsa Gabor is weer thuis. De 93-jarige voormalige actrice mocht woensdag het ziekenhuis verlaten nadat ze een nieuwe heup had gekregen.

Op 17 juli moest Gabor naar het ziekenhuis gebracht worden met een gebroken heup nadat ze uit haar bed was gevallen. Ze kreeg snel een nieuwe heup, maar liep ook een hersenschudding en een infectie op.

Nu is de actrice toch ontslagen uit het ziekenhuis, aldus haar echtgenoot, prins Frederic von Anhalt. Hij trekt zich terug als kandidaat-gouverneur van Californië. "Ze wilde de first lady van Californië worden, maar gezien haar ongeluk en haar slechte gezondheid is het belangrijker dat ze mijn first lady is", zegt de 65-jarige prins.

Von Anhalt is de negende echtgenoot van Gabor. Na een beroerte in 2005 raakte de Amerikaans-Hongaarse actrice verlamd. Ze zit ook al enkele jaren in een rolstoel. (br.vandaag.be)



12-08-2010 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danser Happy Mondays schuldig aan partnergeweld

Danser Happy Mondays schuldig aan partnergeweld

Klik op de foto om 'Kinky Afro' te bekijken



Bez, hier tijdens een concert met Happy Mondays.


Bez, danser bij de Britse band Happy Mondays, werd in Manchester schuldig bevonden aan geweldpleging tegen zijn ex-vriendin Monica Ward. Dat meldt muziekblad NME op zijn website.


Bez - echte naam Mark Berry - beschuldigde er zijn toenmalige vriendin Monica Ward van dat ze geld van hem had gestolen, waarna hij haar naar de keel vloog en met beide handen probeerde te wurgen. Ward verklaarde tegenover magistraten dat Bez haar met de dood bedreigde nadat ze de politie verwittigde en 'er krankzinnig uitzag'. Al lijkt dat laatste in het geval van Bez uitzonderlijk noch alarmerend.

Geld verdwenen
De ruzie tussen de twee ontstond in maart dit jaar in hun appartement in Whalley Range, Manchester. Aanleiding waren verdwenen inkomsten van een optreden met Domino Bones, de band waarvan Bez en Ward allebei deel uitmaakten. Na de vechtpartij liep het spaak tussen het tweetal, dat zes jaar lang een relatie had. "Het was een belachelijke aantijging", vindt Ward. "Ik zou me nooit verlagen om geld van mijn eigen familie te stelen."

De strafmaat wordt op 25 augustus bepaald.



12-08-2010 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Frasier' wordt vijfde keer vader

'Frasier' wordt vijfde keer vader


http://img440.imageshack.us/img440/8083/frasier.jpg



Kelsey Grammer (55), bekend van zijn hoofdrol in de tv-show 'Frasier', krijgt zijn vijfde kind. Hij verwacht zijn eerste kind met zijn vriendin Kayte Walsh (29), de airhostess voor wie hij zijn vrouw Camille Donatacci verliet. Dat heeft de vader van Walsh, die met zijn 53 twee jaar jonger is dan zijn schoonzoon, bevestigd. "Ik weet niet hoe lang ze al samen zijn en ik heb Kelsey nog niet ontmoet, maar ik kijk er naar uit. Enkele dagen geleden liet ze ons weten dat ze zwanger is".

Grammer heeft twee kinderen met zijn vorige vrouw, van wie hij nog niet officieel gescheiden is: Mason Olivia (8) en Jude Gordan (5). Kelsey heeft nog een dochter van 26, Spencer, uit zijn huwelijk met danslerares Doreen Alderman en nog een dochter, Kandace (18) uit zijn relatie met visagiste Barrie Buckner.



12-08-2010 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyra Banks onder vuur omdat ze wespentaille looft

Tyra Banks onder vuur omdat ze wespentaille looft

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Presentatrice Tyra Banks van 'America's Next Top Model' ligt onder vuur nadat ze een model met een extreem dunne taille op tv complimenteerde.

In de trailer van de serie voor het komende seizoen stelt een model zich voor aan de driekoppige jury. Haar taille is zo smal dat een van de mannelijke juryleden zijn handen er omheen kan vouwen. "Er is iets aan haar dat me aanstaat", zegt Banks, die haar looft om haar lengte en bouw.

Jurylid Jay Emmanuel maakt vervolgens een grap naar zijn vrouwelijke collega, die "de rest van het seizoen op een dieet gaat van tic-tacs en waterkers". Het dunne model is zelf erg trots op haar maten. "Ik heb de smalste taille van de wereld".

Voormalig topmodel Banks heeft eerder juist een aantal modellen met normale vrouwelijke proporties geïntroduceerd in 'America's Next Top Model'. Zoals Whitney Thompson, die in 2008 de titel won.



12-08-2010 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Marktrock opnieuw helemaal Belgisch en gratis

Marktrock opnieuw helemaal Belgisch en gratis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Marktrock-1.jpg?t=1281551776


Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus wordt het Leuvense stadscentrum voor de 28ste keer ingenomen door Marktrock. Net als vorig jaar is het festival volledig Belgisch en gratis.

De Oude Markt is zoals vanouds het centrum van het gebeuren met als headliners Samtex en Mish Mash Soundsystem op 13/8, Meuris 2010, Balthazar, Stijn, Dirk Stoops en Laston & Geo op 14/8 en Customs, The Van Jets, Discobar Galaxie en TurboPascals op 15/8.
 
Students on stage
Het tweede concertpodium staat op de Vismarkt. Op zaterdag staan de 7 laureaten op het podium van de talentenjacht 'Students on Stage', dat georganiseerd werd in samenwerking met de K.U.Leuven. De ultieme winnaar onder hen mag op zondag het festival op de Oude Markt openen. Op de Vismarkt concerteren op zaterdag nog Stan Van Samang en de Wonder Boys. Op zondag zijn Tom Dice, Palomine en Roel Vanderstukken headliners.
 
Bal populaire
Ook op andere pleinen in de binnenstad is er tijdens Marktrock heel wat te doen. Zo is er op het Mgr. De Layensplein op zaterdag en zondag telkens een Bal Populaire met onder meer Radio Modern. In de Brusselsestraat staat de festivalmarkt opgesteld en op de Grote Markt het festivaldorp. Op het Margarethaplein bevindt zich de Jobat Marktrockbeurs waar een aantal werkgevers vacatures presenteren.

De Lijn zet na afloop van de drie festivaldagen gratis nachtbussen in. Het festival, dat vorig jaar twee dagen duurde, lokte volgens de organisatoren toen bijna 100.000 bezoekers.



12-08-2010 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Helaasheid der Dingen

"De Helaasheid der Dingen" favoriet bij eerste Vlaamse Filmprijzen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-helaasheid-der-dingen-5.jpg?t=1281556273


Tijdens het Filmfestival Oostende van 3 tot 11 september worden voor het eerst de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. Drie films nemen het in acht categorieën meermaals tegen elkaar op: "De Helaasheid der Dingen", die in zeven van de acht categorieën aanwezig is, en "Lost Persons Area" en "My Queen Karo", die elk in vijf categorieën vertegenwoordigd zijn.

Het nog jonge Filmfestival Oostende wil met de Vlaams Filmprijzen een erkenning geven aan de Vlaamse filmproducties. De trofeeën zijn beeldjes in de vorm van ogen, zoals het logo van Oostende Cultuurstad van Vlaanderen 2010. Dat maakte Oostends schepen voor cultuur Nancy Bourgoignie woensdag bekend.
 
De jury van de Vlaamse Filmprijzen wordt voorgezeten door Bart De Pauw. Hij wordt bijgestaan door Hilde van Mieghem, Dirk Roofthooft, Marie Vinck, Joop Daalmeijer, Steven De Foer en Eurydice Gysel. De acht categorieën zijn: beste film, beste regie, beste scenario, beste acteur, beste actrice, beste acteur in bijrol, beste actrice in bijrol en beste debuut. De Vlaams Filmprijzen worden op 10 september uitgereikt.
 
Het Filmfestival Oostende (FFO 10) kan dit jaar uitpakken met 25 avant-premières, waaronder de openingsfilm "Adem" van Hans Van Nuffel. Er zijn ook 18 nieuwe tv-series te zien en 15 kortfilms van Belgische regisseurs. Op 3 september worden alle kortfilms tijdens een marathonsessie vertoond.



11-08-2010 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiderman op Broadway met muziek van Bono en The Edge

Spiderman op Broadway met muziek van Bono en The Edge


http://img840.imageshack.us/img840/4236/spidermanq.jpg



Superheld Spiderman maakt deze winter zijn debuut op Broadway. Dat heeft producent Michael Cohl laten weten. De regie is in handen van cineaste Julie Taymor, die eerder 'The Lion King' op de planken bracht. Bono en The Edge van U2 nemen de muziek voor hun rekening.
 
Het team van Cirque du Soleil heeft een speciale constructie ontworpen om de superheld te laten vliegen. Met een budget van meer dan 50 miljoen dollar gaat de productie de geschiedenisboeken in als de duurste musical ooit.
 
De officiële openingsavond van 'Spider-Man Turn Off the Dark' vindt plaats op 21 december.



11-08-2010 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film over aanslag op Hitler

Nieuwe film over aanslag op Hitler




Er is een film op komst over de aanslag die Georg Elser op 8 november 1939 pleegde op Adolf Hitler in de Bürgerbräukeller van München. Regisseur is Torsten C. Fischer ('Romy'), meldt productiefirma Yellow Bird Pictures.

Aan het scenario schrijft ook Fred Breinersdorfer, bekend van 'Sophie Scholl - Die letzten Tage', mee. De cast van de film is nog niet bekend, noch de verschijningsdatum. Wellicht wordt pas in 2012 begonnen met het draaien.
 
Valkyrie
Onlangs nog flopte 'Valkyrie', een film met Tom Cruise over de aanslag van Claus Schenk von Stauffenberg op Hitler, maar dat schrikt Yellow Bird Pictures niet af. "We hebben met Fred Breinersdorfer iemand die al succesvol was met 'Sophie Scholl' en zich voor 150 procent zal inspannen", luidt het.
 
Uitgeholde pilaar
Op een nazibijeenkomst in november 1939 probeerde verzetsstrijder Georg Elser Hitler te vermoorden met een zelfgemaakte bom. Hij had die bom verstopt in een uitgeholde pilaar in de Bürgerbräukeller. De aanslag mislukte, omdat Hitler de bijeenkomst vroeger verliet dan gepland. Elser werd in 1945, na vijfenhalf jaar opsluiting, om het leven gebracht in het concentratiekamp van Dachau.



11-08-2010 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 draagt nummer op aan slachtofffers Love Parade

U2 draagt nummer op aan slachtofffers Love Parade

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Tijdens het eerste Duitse concert van zijn Europese 360°-tournee heeft U2 een nummer opgedragen aan de 21 slachtoffers van de Love Parade in Duisburg.

Vlak voor het nummer 'Moment of Surrender' sprak Bono de hoop uit dat het drama in Duisburg er niet toe zal leiden dat de vreugde aan muziek en cultuur ondergaat in Duitsland.

De Commerzbank-Arena in Frankfurt was niet volledig uitverkocht. Ook voor de concerten in Brussel op woensdag 22 en donderdag 23 september zijn nog tickets beschikbaar.



11-08-2010 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stany Crets doet gooi naar wereldrecord kokosorkest

Stany Crets doet gooi naar wereldrecord kokosorkest


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Stany-Crets.jpg?t=1281521239



Acteurs Stany Crets en Peter Van den Begin hopen zondagavond tijdens 'Antwerpen zingt' tienduizend mensen bij elkaar te krijgen om samen het grootste kokosnotenorkest ooit te vormen. Met deze stunt promoten ze meteen ook de musical 'Spamalot', gebaseerd op een script van Monty Python-lid Eric Idle, waarin Crets en Van den Begin de hoofdrollen spelen.

Tijdens 'Antwerpen Zingt', waar tot 40.000 mensen worden verwacht, zullen Crets, die de musical vertaalde, Van den Begin en zes andere acteurs 'Always Look on the Bright Side of Life' zingen.

Goedkoper dan echte paarden
Het publiek moet hen daarbij begeleiden met kokosnoten. Die komen uit 'Monty Python and the Holy Grail', de film waarin ridders worden voorafgegaan door schildknapen die met kokosnootschelpen klepperen om het geluid van hoefgetrappel na te bootsen. Volgens John Cleese ontsproot dat idee destijds uit budgetaire krapte: "We hadden geen geld om echte paarden te gebruiken".

Crets hoopt tienduizend mensen te vinden om mee te klapperen met de kokosnoten. Productiehuis Music Hall, dat 'Spamalot' in de Vlaamse versie produceert, zorgde voor twintigduizend kokosnoothelften.

Overgevlogen uit India
"Aanvankelijk wilden we tienduizend verse kokosnoten in twee hakken, het vruchtvlees er uit halen en de bast recupereren", aldus Dominic Van Landeghem van Music Hall in Het Laatste Nieuws. "Dat plan hebben we na één test afgevoerd. Na wat googelen kon ik relatief goedkoop twintigduizend kokosnoothelften op de kop tikken in India.Daar worden die gebruikt als brandstof. Na de recordpoging zamelen we de kokosnoten terug in, zodat een gerechtsdeurwaarder ze kan tellen. Tijdens de opvoeringen van de musical verkopen we de helften voor het goede doel. Met de opbrengst kunnen kansarmen naar het theater".

Beter dan Londen en New York?
Het grootste kokosorkest totnogtoe kwam in 2007 bij elkaar op Trafalgar Square in Londen. Dat gebeurde toen ook ter promotie van de musical 'Spamalot'. In Londen kwamen 5.567 mensen bij elkaar, een verpulvering van het Broadwayrecord van de Amerikaanse 'Spamalot'-cast die enkele maanden eerder 1.789 mensen met kokosnoten had laten klapperen.



11-08-2010 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams' bruidsmeisjes? Zijn waren honden

Robbie Williams' bruidsmeisjes? waren acht honden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/robbie-williams-ayda.jpg?t=1281520845


Robbie Williams' bruid Ayda Field had geen bruidsmeisjes maar de acht honden van het koppel leidden haar naar het altaar. Robbie had ook geen jonker. "Het enige wat traditioneel was, was de trouwgelofte. Geen vrijgezellenfeest, geen bruidsmeisjes, niets conventioneel", verklaarde Robbie over zijn huwelijk van het voorbije weekend.

De honden van Robbie en Ayda hadden wel halsbanden van bloemen. Robbie en Ayda hebben onder meer een Duitse herder (Rudy), een buldog (Duke), een wolfshond (Sid) en een rottweiler (Missy).


11-08-2010 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Blake Lively vechten om rol van astronaute

Scarlett Johansson en Blake Lively vechten om rol van astronaute


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/scarlett-johansson-1.jpg?t=1281521733
Scarlett Johansson.


Scarlett Johansson en 'Gossip Girl'-actrice Blake Lively azen allebei op de vrouwelijke hoofdrol in de scififilm 'Gravity', het verhaal van een astronaute die verdwaalt in de ruimte.

Scarlett zou een mondelinge overeenkomst hebben gehad om in de film naast Robert Downey Jr. te spelen, maar nu komt ook Blake in aanmerking. De film zal voor meer dan de helft uit computerbeelden bestaan.

Scarlett zou in een andere film de minnares van Vince Vaughn spelen in de komedie 'Old St. Louis'. Gezien de opnames voor beide films in oktober beginnen, zal ze een keuze moeten maken.

Inmiddels kwam ook aan het licht dat Blake Lively de producers van 'Gossip Girl' heeft gesmeekt haar personage Serena van der Woodsen uit de serie te schrijven. Lively is de ruzies achter de schermen meer dan zat.



11-08-2010 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean dag vroeger op Antilliaanse Feesten

Wyclef Jean dag vroeger op Antilliaanse Feesten

Klik op de foto om hem te beluisteren





Wyclef Jean treedt niet nu zaterdag 14 augustus, maar een dag eerder op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten op. Dat heeft de organisatie van het festival laten weten. De reden heeft te maken met de kandidatuur van de hiphopvedette voor het Haïtiaanse presidentschap.

Daardoor heeft de ex-frontman van The Fugees nu zaterdag een "onverwachte verplichting" in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince. Jorge Celedon, de andere topact van de Antilliaanse Feesten, zal nu de heupen doen wiegen op zaterdag 14 augustus, in plaats van op vrijdag 13 augustus. Beide artiesten hebben hun optreden dus gewoon van datum gewisseld. 

De organisatie van de Antilliaanse Feesten laat weten dat mensen die zaterdagtickets gekocht zouden hebben voor Wyclef Jean, daarmee nu probleemloos op vrijdag binnen kunnen. Omgekeerd is dat ook het geval voor de vrijdagtickets, die op zaterdag kunnen gebruikt worden.
 
Wyclef Jean stelde zich vorige week officieel kandidaat voor het presidentschap van Haïti. Hij wil na de verkiezingen van 28 november René Preval opvolgen. Met The Fugees had de hiphopmiljonair in de jaren negentig een wereldhit met 'Killing Me Softly'. Enkele jaren geleden was hij ook te horen in de megahit 'Hips don't lie' van de Colombiaanse Shakira.
 
Haïti werd begin dit jaar verwoest door een zware aardbeving.



11-08-2010 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (6)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!