Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo brengt nieuwe versie 'In The Army Now' uit

Status Quo brengt nieuwe versie 'In The Army Now' uit

Klik op de foto om 'Good Golly Miss Molly' te beluisteren






Status Quo brengt 'In The Army Now', hun hit uit 1986, opnieuw uit. De tekst is daarbij gewijzigd, de backing vocals komen van het Corps of Army Music. De opbrengsten gaan naar goeddoelorganisaties Help For Heroes en British Forces Foundation, die noodlijdende gezinnen van de Britse troepen ondersteunen.

Zanger Francis Rossi: "We willen dat soldaten trots zijn op wat ze doen, hen danken en deze belangrijke organisaties steunen. Dit leek ons het geschikte moment om onze steun te betuigen aan de Geallieerde Troepen overal ter wereld maar in het bijzonder, uiteraard, het Britse leger". De single komt op 26 september uit. Er werd ook een nieuwe video gemaakt, waarin de leden van Quo een militaire opleiding krijgen.


17-08-2010 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camping muziekfestival ontruimd wegens hevige regenval

Camping muziekfestival ontruimd wegens hevige regenval


http://img230.imageshack.us/img230/7990/muziekfestivaloudenaard.jpg



In het Oost-Vlaamse Oudenaarde is de camping van het muziekfestival Feest in het Park maandagmorgen ontruimd wegens de aanhoudende regenval. Ongeveer 2.000 personen werden preventief geëvacueerd, melden de hulpdiensten en het gemeentebestuur in Oudenaarde.
 
Feest in het Park eindigde zondagavond, maar op het kampeerterrein aan het Donkmeer verbleven nog vele festivalgangers. Rond 04.00 uur beslisten de veiligheidsdiensten om een deel van de camping te ontruimen, omdat het door de aanhoudende regenval te drassig geworden was. De kampeerders op dat gedeelte werden wakker gemaakt en geëvacueerd, de anderen werden niet gewekt.
 
De kampeerders die met de trein naar huis konden, werden naar het station gebracht. De andere geëvacueerden werden ondergebracht in een school in de Hoogstraat. Er is een pendeldienst met busjes van politie, brandweer en De Lijn. De situatie is steeds onder controle geweest en er was geen paniek, zegt het stadsbestuur.



16-08-2010 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Isabelle A naakt in Story

Zwangere Isabelle A naakt in Story


http://img686.imageshack.us/img686/3518/isabelleanaakt.jpg



Weekblad Story pakt morgen uit met een stunt. Zangeres Isabelle A poseerde naakt voor het tijdschrift.

Isabelle A is zeven maanden zwanger van haar eerste kindje en treedt met de fotosessie in de voetsporen van Demi Moore, die ophef maakte toen ze zwanger en naakt op de cover van Vanity Fair stond. Ook Britney Spears en Claudia Schiffer deden gelijkaardige shoots.  (br.hln)



16-08-2010 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle optredens Guns N' Roses afgelast?

Alle optredens Guns N' Roses afgelast?

Klik op de foto om 'Sweet Child O' Mine' te beluisteren






Vreemd bericht gisterenavond op de Twitter-account van Guns N' Roses-frontman Axl Rose. "All upcoming Guns N' Roses dates are officially cancelled. Please contact your place of purchase for any refunds." Zoveel gezegd als "alle concerten van Guns N' Roses zijn officieel geannuleerd. Neem contact op met uw verkooppunt om uw geld terug te krijgen".

De band zou tijdens de tournee ook het Sportpaleis in Antwerpen komen. De 48-jarige Axl Rose staat bekend om het afzeggen van optredens, maar het is nog niet bekend of dit bericht ook werkelijk van hem komt, of dat zijn Twitter-account gehackt is.


16-08-2010 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie danst voor de spiegel voor ze uitgaat

Nicole Richie danst voor de spiegel voor ze uitgaat


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nicole-Richie-2.jpg?t=1281961600


Nicole Richie heeft een vreemde gewoonte voor ze uitgaat. Richie danst altijd even voor de spiegel om te zien of alles op zijn plaats blijft zitten. Zo voorkomt ze gênante momenten als de paparazzi op de loer liggen. "Als je uitgaat moet je altijd even checken of alles veilig op zijn plaats zit."

Nicole, ondertussen moeder van twee kinderen, Harlow (2) en Sparrow (11 maand) vindt ook dat het moederschap meer organistie in haar leven heeft gebracht. "Ik ben echt goed geworden in het opstellen van schema's. Ik sta op voor de kinderen en dan neem ik wat tijd voor mezelf."

Daarnaast vindt ze het ook belangrijk om er steeds goed uit te zien. "Ik probeer mezelf altijd goed te verzorgen. Ik weet dat het voor veel vrouwen niet eenvoudig is om zich op te kleden omdat die kleding vaak ongemakkelijk zit. Daarom vond ik het ook een uitdaging om zelf kleding op de markt te brengen die chique is maar toch makkelijk zit."  (br.hln)



16-08-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pixie Lott aan de rol met model Oliver Cheshire

Pixie Lott aan de rol met model Oliver Cheshire

Klik op de foto om 'Use Somebody'' te beluisteren






Mannelijke fans van Pixie Lott hebben pech. De zangeres is officieel van straat nadat ze gespot werd met model Oliver Cheshire. Het koppel is sinds enkele weken samen en amuseert zich te pletter tijdens de zomer. Pixie en Oliver ontmoetten elkaar via vrienden, maar de vonk sprong pas echt over op een modeshow waar Oliver aan het werk was. "Pixie en Oliver zijn effectief een koppel, maar Pixie wil het niet aan de grote klok hangen om de relatie een kans te geven", aldus een insider.

"Het is nog pril, maar ze vinden elkaar echt heel leuk en amuseren zich." Het koppel werd gespot na een nachtje uit in Londen en ook twee weken geleden werden ze al eens samen gezien. "In het begin probeerden ze hun verliefdheid nog te verstoppen voor de buitenwereld, maar dat lukt niet meer." Oliver is niet de eerste die een poging doet om het hart van Pixie te veroveren. "Ik heb in mijn carrière nog nooit zoveel jongens het telefoonnummer van een meisje weten vragen", aldus de bron.
   
Dat Pixie hot is, bewijst Professor Green, een Britse rapper, in zijn liedje 'Oh my God'. 'Pixie is vrijgezel sinds ze bekend werd, dus ze verdient wel wat plezier. Maar wat zal haar mama ervan vinden als ze erachter komt? Oli zou beter de goedkeuring van mama Beverly vragen. Ik hoop dat hij een plan achter de hand heeft. Pixie is een sterke vrouw, hij zal meer uit de kast moeten halen dan enkel zijn knap gezichtje', aldus Professor Green.



16-08-2010 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver Herman Franke overleden

Schrijver Herman Franke overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Herman-Franke.jpg?t=1281958792


In zijn woning in Amsterdam is de schrijver Herman Franke zaterdag overleden. Dit heeft uitgeverij Podium vandaag bekendgemaakt. De schrijver werd 61 jaar.


Franke had al enige tijd prostaatkanker, maar werkte tot op het laatst aan "Traag licht", het derde deel van zijn 'doorlopende roman' "Voorbij ik en waargebeurd". Dit boek zal in het najaar verschijnen.
 

Franke was tot begin jaren negentig werkzaam als criminoloog. Zijn proefschrift over de geschiedenis van de gevangenis in Nederland bewerkte hij tot een publieksversie, "De macht van het lijden". Met zijn derde roman, "De verbeelding", brak hij door bij het grote publiek en won hij de AKO-literatuurprijs.



16-08-2010 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus David Beckham leeft van het OCMW

Zus David Beckham leeft van het OCMW


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zus-David-Beckham.jpg?t=1281958441



Lynne Beckham, zus van topvoetballer David en moeder van drie, leeft momenteel van het OCMW. De 38-jarige Britse werkloze moet, sinds haar recente scheiding, wekelijks de eindjes aan elkaar zien te knopen met een schamele 200 euro. Dat is volgens de Britse pers ongeveer evenveel als wat broerlief op twee seconden in zijn portefeuille mag stoppen.

Lynne, die momenteel zou aanpappen met een gewezen bajesklant, leeft in een luxueus huis in Essex, een peperduur cadeautje van David 12 jaar geleden. Een woordvoeder van David Beckham liet alvast weten dat hij zijn zus altijd zal steunen, ondanks het verwaterde contact.



16-08-2010 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces tegen No Angels-zangeres Benaissa begonnen

Proces tegen No Angels-zangeres Benaissa begonnen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nadja-Benaissa.jpg?t=1281955141


In de Duitse stad Darmstadt is vandaag het proces begonnen tegen zangeres Nadja Benaissa van de meidenpopgroep No Angels omdat zij welbewust een man met het aidsvirus zou hebben besmet.

Het parket wrijft de 28-jarige aan haar partner in 2004 tijdens onveilig vrijen met het immuniteitsziektevirus te hebben geïnfecteerd. De jonge moeder wist dat ze zelf besmet was. Zij moet zich dus aldus wegens gevaarlijke slagen en verwondingen en pogingen tot gevaarlijke slagen en verwondingen verantwoorden. Benaissa riskeert tien jaar cel. De geïnfecteerde man is co-aanklager. Zijn naam is niet bekendgemaakt.
 
Het proces zou vijf dagen duren. Wegens de grote belangstelling vindt het in een grotere rechtszaal dan normaal plaats. Er is ook verscherpte controle.
 
Benaissa is de dochter van een Marokkaanse vader en een Duitse Roma-moeder. Haar groep No Angels schoot in 2000 naar de top na het winnen van de talentshow Popstars.



16-08-2010 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: Feminisme heeft me geholpen in mijn relaties

Beyoncé: "Feminisme heeft me geholpen in mijn relaties"

Klik op de foto om 'Single Ladies' te beluisteren






Beyoncé, die getrouwd is met Jay-Z, heeft altijd hechte vriendschappen met vrouwen gehad en gelooft dat ze daardoor nooit voor de verkeerde mannen is gevallen. "Ik denk dat ik wel een feministe ben. Het is niet zo dat ik dat bewust besloten heb, maar doordat ik opgegroeid ben in een groepje met enkel vrouwen, is dat gewoon gegroeid."

"Dat heeft me zeker uit heel veel problemen gehouden en heeft ervoor gezorgd dat ik nooit in verkeerde relaties ben terechtgekomen. Mijn vriendschap met de meiden is gewoon een deel van mij, ik zou dan ook nooit iets doen om die band op het spel te zetten. Ik vind het geweldig om een vrouw te zijn en vind vriendschap met andere vrouwen ook heel belangrijk. We leren ontzettend veel van elkaar."

Beyoncé geeft wel toe dat het niet altijd even makkelijk is om evenwicht in haar leven te vinden. "Ik hou van zoveel verschillende dingen dat het soms moeilijk is om daar een juist evenwicht in te vinden. De grootste uitdaging voor mij is om te zorgen dat ik genoeg tijd heb. Tijd om een echtgenote, zanger, songwriter en actrice te zijn. En daarnaast nog genoeg tijd te hebben voor mijn kleding- en parfumlijn. Ik ben zoals elke vrouw die een kind, een echtgenoot en een job heeft."


16-08-2010 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz Middelheim lokt ruim 18.000 bezoekers

Jazz Middelheim lokt ruim 18.000 bezoekers


http://img18.imageshack.us/img18/9738/ahmadjamal.jpg
Ahmad Jamal


De 29ste editie van Jazz Middelheim heeft dit jaar ruim 18.000 bezoekers gelokt. Het vierdaags festival in Park Den Brandt breekt daarmee voor het tweede jaar op rij een record. Vorig jaar daagden 17.000 bezoekers op.
 
Jazzlegendes
Volgens de organisatoren kwamen de bezoekers opnieuw hoofdzakelijk uit de provincie Antwerpen, maar er zakken ook steeds meer jazzliefhebbers uit de omliggende provincies en Nederland naar park Den Brandt af. Zij konden genieten van nog levende jazzlegendes als Archie Shepp, McCoy Tyner, Ahmad Jamal, Wayne Shorter en Toots Thielemans.
 
Festivaldirecteur Bertrand Flamang blikt tevreden terug op de 29ste editie. Het concert van Ahmad Jamal was volgens hem het absolute hoogtepunt van het festival. De concerten van Jose James/Jef Neve en het Jeroen van Herzeele Quartet bewijzen dan weer dat ook Belgische groepen kunnen overtuigen met topconcerten.



16-08-2010 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zangeres Abbey Lincoln overleden

Jazz-zangeres Abbey Lincoln overleden

Klik op de foto om 'First Song' te beluisteren






De Amerikaanse jazz-zangeres Abbey Lincoln, tevens bekend als burgerrechtenactiviste, is zaterdag op 80-jarige leeftijd overleden in een rusthuis in New York. Dat heeft haar familie bekendgemaakt. De doodsoorzaak is nog niet precies bekend, maar Lincoln kampte al jaren met gezondheidsproblemen.
 
Abbey Lincoln boekte successen in de jaren vijftig en zestig. Nadat ze in de jaren zeventig haar carrière stopzette, keerde ze jaren later terug op de bühne. Haar eerste album, 'Affair... a Story of a Girl in Love', kwam uit in 1956 en was onmiddellijk een groot succes. Hetzelfde jaar maakte ze voor het eerst haar opwachting op het witte doek in de film 'The Girl Can't Help It'. In 1968 speelde ze aan de zijde van Sidney Poitier in de romantische komedie 'For Love of Ivy'.
 
Na haar huwelijk in 1962 met drummer Max Roach, een pionier van de bebop en mensenrechtenactivist, begon ze te militeren voor burgerrechten.



15-08-2010 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin-bassist John Paul Jones gaat samenwerken met Noisettes

Led Zeppelin-bassist John Paul Jones gaat samenwerken met Noisettes

Klik op de foto om 'Never Forget You' te beluisteren






Noisettes gaan later dit jaar hun derde album opnemen en daar willen ze een "episch" werkstuk van maken.

Frontvrouw Shingai Shoniwa: "We hopen John Paul Jones aan boord te krijgen, we hebben net een optreden met hem gedaan. Maar er komen nog een heleboel gasten meespelen, het wordt een geschenk voor de hele wereld, voor elke jongen en elk meisje op elke planeet. Amen".



15-08-2010 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimpelrock lokte 35.000 bezoekers naar Kiewit


Rimpelrock lokte 35.000 bezoekers naar Kiewit


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rimpelrock-1.jpg?t=1281880912



Het festival Rimpelrock trok gisteren 35.000 bezoekers naar de weide in Kiewit bij Hasselt. Dat maakte de organisatie vanavond bekend. De negende editie telde daarmee vijfduizend bezoekers meer dan vorig jaar. De headliners waren Engelbert Humperdinck en Robin Gibb van The Bee Gees.

Dos cervezas
Will Tura, Laura Lynn, John Terra, Christof en Lindsay passeerden al de revue. Tom Waes liet zijn hit 'Dos Cervezas' ook al door de boxen knallen. De organisatie schakelde zaterdag tweehonderd medewerkers in om de iets oudere bezoekers, die stoeltjes mogen meenemen, wegwijs te maken.

Na het overlijden van Felice, Dré Steemans, was Sergio dit jaar de presentator van dienst. Op dezelfde weide vindt volgende week Pukkelpop plaats.



15-08-2010 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiscus vordert miljoenen van 'Crocodile Dundee'

Fiscus vordert miljoenen van 'Crocodile Dundee'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Crocodile-Dundee.jpg?t=1281874334



De Australische acteur Paul Hogan, beter bekend als het personage 'Crocodile Dundee' uit de gelijknamige films, heeft van de fiscus een miljoenenrekening in de bus gekregen. Dat meldt de krant The Australian.
 
Al jaren in VS
Het Australian Taxation Office heeft de intussen 70-jarige acteur ervan beschuldigd voor 37,6 miljoen Australische dollar inkomsten niet te hebben aangegeven. En hoewel Hogan al jaren in de Verenigde Staten woont en belastingen betaalt, hebben de belastingdiensten hem laten weten dat ze hem voor fiscale aangelegenheden beschouwen als Australiër.
 
Het geschil slaat op de periode 1987-2005. Tijdens die periode verbleef Hogan in de VS.
 
Al jaren geschil
Hoeveel de fiscus wil dat Hogan ophoest, is niet meteen bekend. De krant rekende zelf voor dat de boete wellicht 15 miljoen Australische dollar (zo'n 10 miljoen euro) zou bedragen. Hogan ligt al jaren in de clinch met de belastingsdiensten. Hij woont sinds drie jaar in de VS met zijn echtgenote Linda Kozlowski, zijn tegenspeelster in de film 'Crocodile Dundee'.



15-08-2010 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Arquette verlaat haar man

Patricia Arquette verlaat haar man


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/patricia-arquette.jpg?t=1281872655



Patricia Arquette heeft een einde gemaakt aan haar huwelijk met Thomas Jane. "De breuk is vriendschappelijk en ze willen allebei goed voor hun dochter zorgen", liet een woordvoerder van acteur Jane weten. De twee trouwden in mei 2006, ze waren toen al vijf jaar een stel. Ze verloofden zich in 2002 en een jaar later kreeg Patricia een dochter, Harlow Olivia Calliope.



15-08-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.800.000 aanwezigen op rustige Street Parade in Zürich

800.000 aanwezigen op rustige Street Parade in Zürich


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Street-Parade.jpg?t=1281871885



Zo'n 800.000 technoliefhebbers hebben gisteren deelgenomen aan de negentiende editie van de Street Parade in Zürich. Het technofeest verliep dit jaar onder verscherpt toezicht na het drama op de Love Parade in het Duitse Duisburg van einde juli. Toen vielen 21 doden en 500 gewonden.


De muziekfans startten om 14 uur hun optocht door de straten van Zürich achter een dertigtal praalwagens. Omstreeks 18.30 uur was de situatie globaal genomen rustig, luidde het bij de politie. Nogal wat mensen bleken evenwel onder invloed van alcohol of drugs. "Twee personen raakten gewond aan het hoofd en moesten in het ziekenhuis worden opgenomen", aldus de politie.


Om 17.00 uur hielden de deelnemers aan de Street Parade een minuut stilte uit eerbetoon aan de slachtoffers van vorige maand. De Street Parade wordt beschouwd als de grootste techno-party ter wereld. Ze vindt sinds 1992 elk jaar plaats in Zürich.



15-08-2010 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer familiedrama voor Frans Bauer

Weer familiedrama voor Frans Bauer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/frans-bauer-2.jpg?t=1281871535



Het blijken barre tijden voor de familie Bauer: eerst verloor Frans zijn tante en later zijn oom aan zelfmoord, gisteravond kreeg de volkszanger te horen dat het 18-jarige neefje van zijn vrouw Mariska is verongelukt.

Frans trad gisteren op tijdens Rimpelrock in Hasselt, en probeerde de boel op stelten te zetten, maar anderhalf uur voor zijn optreden kreeg hij tragisch nieuws te horen van zijn vrouw Mariska. Haar neefje Nicky kwam om door een ongeluk op zijn scooter.

Nicky's vrienden stonden vrijdagavond nog wat met hem te praten, waarna hij wegreed op zijn scooter. Even later hoorden ze een klap en vonden ze Nicky met zijn scooter in het water. Zijn vrienden zijn opgevangen door de politie, meldt radiostadmontfoort.nl. Gisteren is Nicky aan zijn verwondingen overleden. Gisteren werd ook Frans' oom Giel begraven.



15-08-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik droom even weg


Ik droom even weg



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Milla_Jovovich-4.jpg?t=1250966914



ik lig in het zand
en kijk naar de maan
en naar de fonkelende sterren
die daarboven staan

sluit mijn ogen en
droom even weg
niets is mooier dan dit moment
ik doe mijn ogen weer open
en er valt een ster

ik zie het gebeuren
ik doe een wens
licht uit de hemel
hoor mij aan

vervul alsjeblieft mijn wens
met de kracht van het licht
de kracht van de sterren
die daarboven staan




15-08-2010 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijf dat voorwerpen Titanic bergt krijgt 86 miljoen euro

Bedrijf dat voorwerpen Titanic bergt krijgt 86 miljoen euro


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Titanic.jpg?t=1281809357



Een Amerikaanse rechter heeft een prijs van 110 miljoen dollar (86 miljoen euro) uitgereikt aan het bedrijf RMS Titanic Inc. De Amerikaanse firma krijgt de beloning omdat ze al talloze kostbare kunstvoorwerpen van het wrak van de Titanic geborgen heeft en die tentoonstelt in musea overal ter wereld.

Expedities
RMS Titanic, een dochteronderneming van Premier Exhibitions Inc, heeft de voorbije jaren tijdens zeven expedities naar het wrak van de Titanic, dat 4 kilometer diep in de Atlantische Oceaan ligt, meer dan 5.500 kunstvoorwerpen bovengehaald.

Te koop?
Een Amerikaanse rechtbank gaf in 1994 de rechten om naar het wrak te duiken aan RMS Titanic, maar het bedrijf is op geen enkele manier eigenaar van de opgedoken kunstvoorwerpen. Die worden tentoongesteld in musea wereldwijd. Een rechter in Viringia oordeelde eerder deze week dat het bedrijf onnavolgbare, monumentale inspanningen heeft gedaan om het wrak te bereiken, de kunstvoorwerpen boven te halen en te bewaren. Daarom reikte de rechter de hoge beloning uit aan de firma. Binnen een jaar zal de rechter beslissen of de kunstvoorwerpen verkocht worden en de opbrengsten naar RMS Titanic gaan of dat het bedrijf eigenaar wordt van de voorwerpen.

Ramp
De Titanic gold als onzinkbaar toen hij op 10 april 1912 vanuit het Engelse Southampton aan zijn maidentocht naar New York begon. In de nacht van 14 op 15 april kwam het schip, dat het toppunt vormde van de toenmalige scheepsbouw, in botsing met een ijsberg en zonk 2,5 uur later. Ongeveer 1.500 mensen kwamen daarbij om het leven.



14-08-2010 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!