Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekendste doedelzakspeler van Schotland overleden

Bekendste doedelzakspeler van Schotland overleden

http://img248.imageshack.us/img248/1332/billmillin.jpg



De legendarische Schotse doedelzakspeler Bill Millin, beter bekend als Piper Bill, is overleden. Hij werd 88 jaar.


Bill Millin werd wereldberoemd nadat zijn daden verfilmd werden in de beroemde film over D-Day, 'The Longest Day'. Millin was de persoonlijke doedelzakspeler van Lord Lovat, een van de commandanten die in de Tweede Wereldoorlog op Juno Beach landden. Millin moest van hem op het strand spelen terwijl de troepen aan land gingen. De Duitsers zouden hem niet neergeschoten hebben omdat ze dachten dat hij gek was.

Later begeleidde hij ook de troepen toen ze over de brug tussen Ranville en Bénouville marcheerden. Deze brug werd na D-Day omgedoopt tot Pegasus Bridge. Weduwnaar Millin leefde al 45 jaar in Devon, in het zuidwesten van Engeland. Zeven jaar geleden belandde hij in een verzorgingstehuis na een hartaanval.



19-08-2010 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortehuis Beatlesdrummer Ringo Starr gaat tegen de vlakte

Geboortehuis Beatlesdrummer Ringo Starr gaat tegen de vlakte

Klik op de foto om 'Never Without You' te beluisteren





Het geboortehuis van de vroegere drummer van The Beatles Ringo Starr in Liverpool gaat in het kader van een nieuwbouwproject in Liverpool tegen de vlakte, zo heeft de eigenaar van de site bekendgemaakt.

Het huis waar Ringo (70) is geboren en tot zijn derde levensmaand heeft gewoond, bevindt zich in de wijk Dingle, een typische Engelse buurt van straten in rode baksteen en identiek aan elkaar. Maar samen met andere huizen gaat het nummer 9 van Madryn Street tegen de vlakte want eigenaar Merseytravel, een vervoersmaatschappij, heeft er een nieuwbouwproject.

Tegenstanders van de nieuwbouw hadden gehoopt dat het bestaan van Madryn Street 9 het project zou doen stranden. Maar volgens Merseytravel heeft de woning "weinig historische waarde" en staat het niet in de toeristische plannen van de havenstad. Voor het gemeentebestuur is het huis in lamentabele staat en onbewoonbaar. Het kost 150.000 pond om te verhinderen dat het instort. Bovendien heeft Richard Starkey - de echte naam van de tweede Beatlesdrummer - er nauwelijks gewoond.

Waar hij wat verderop twintig jaar heeft geleefd en is opgegroeid, is het nummer 10 aan Admiral Grove niet bedreigd.

De geboortehuizen van John Lennon en Paul McCartney zijn beschermd en horen toe aan de National Trust die zich over historisch erfgoed bekommert. De woning waar George Harrison het levenslicht zag is particulier eigendom. De drie huizen trekken veel toeristen aan.



19-08-2010 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazzfotograaf Herman Leonard overleden

Jazzfotograaf Herman Leonard overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Herman-Leonard.jpg?t=1282158654



De legendarische jazzfotograaf Herman Leonard, bekend om zijn foto's van jazz-legendes als Miles Davis, Billie Holiday en Duke Ellington, is afgelopen zaterdag overleden. Hij stierf in een ziekenhuis in Los Angeles aan leukemie. In 1948 opende hij zijn eerste fotostudio in New York en sindsdien werd hij bekend met zwart-witfoto's in jazzclubs.
 

Hij woonde in New Orleans tot orkaan Katrina daar in 2005 toesloeg en zijn huis volledig overstroomde. Duizenden foto's gingen verloren maar tienduizenden negatieven waren eerder al naar het Ogden Museum of Southern Art in New Orleans gestuurd. Sinds 2005 woonde Leonard in LA.



18-08-2010 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Soundgarden is dakloos

Bassist Soundgarden is dakloos

Klik op de foto om 'Fell On Black Days' te beluisteren






Ben Shepherd, de bassist van Soundgarden, is ondanks de recente reünie van de grungeband dakloos.

De band kwam terug samen in april, maar Shepherd heeft nog altijd geen onderkomen gevonden sinds hij brak met zijn vriendin en uit hun huis in februari uit hun huis in Seattle trok.

Gevraagd waar hij dan woont, antwoordt hij in het magazine Spin: "Nergens, letterlijk nergens. Ik heb in de studio op sofa's geslapen en bij vrienden. Ik ben totaal blut".

Toen de band in 1997 uit elkaar ging, raakte Shepherd de pedalen kwijt en raakte hij verslaafd aan pijnstillers nadat hij drie ribben had gebroken. Eind deze maand komt een best of album van Soundgarden uit, 'Telephantism', met één nieuw nummer.





18-08-2010 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jónsi komt in november naar Koninklijk Circus

Jónsi komt in november naar Koninklijk Circus

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jnsi.jpg?t=1282135998



Jónsi zal op zondag 21 november optreden in het Brusselse Koninklijk Circus. Het zal dan de derde keer zijn dat de 35-jarige zanger van Sigur Rós dit jaar met zijn soloproject in België staat. Zaterdag treedt hij ook al op tijdens Pukkelpop.

Jónsi stelde zijn solo-album 'Go' op 29 mei voor in de Ancienne Belgique in Brussel. Hij werd omringd door een groep jonge muzikanten.

Tickets voor het optreden in november kunnen vanaf vrijdag 10u30 worden gereserveerd en kosten 28 of 32 euro.


18-08-2010 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Carlos Hugo (80), ex-man Nederlandse prinses Irene, overleden

Prins Carlos Hugo (80), ex-man Nederlandse prinses Irene, overleden


http://img291.imageshack.us/img291/2627/prinscarloshugodebourbo.jpg


Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, de voormalige echtgenoot van de Nederlandse prinses Irene, is vanmorgen in Barcelona op tachtigjarige leeftijd overleden. Dat heeft de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt. De prins stierf aan de gevolgen van prostaatkanker.


Prins Carlos Hugo was van 1964 tot 1981 getrouwd met prinses Irene, de tweede dochter van koningin Juliana en prins Bernhard. De prins werd op 8 april 1930 in Parijs geboren. Hij was een topfiguur binnen de Carlistenbeweging, die aanspraak maakte op de Spaanse troon. In 2008 werd bekend dat de prins kanker had.
 

Het stoffelijk overschot van prins Carlos Hugo wordt vanuit Spanje overgebracht naar de Koepel van Fagel op het terrein van Paleis Noordeinde in Den Haag. Er zijn geen mogelijkheden voor het publiek om afscheid van hem te nemen, aldus de RVD. Er komt een rouwregister op www.borboneparma.it.
 
Het lichaam van prins Carlos Hugo wordt vanuit Den Haag overgebracht naar Piacenza en Parma in het noorden van Italië. Hij wordt bijgezet in de familiecrypte in de Steccatakerk in Parma. Na de bijzetting in de familiecrypte in Parma zal op een later tijdstip een herdenkingsdienst plaatsvinden in Madrid.
 
Dinsdag was reeds bekendgemaakt dat het huwelijk van de oudste zoon van prins Carlos en prinses Irene uitgesteld wordt wegens de gezondheidstoestand van Carlos. De kerkelijke inzegening van prins Carlos (40) en Annemarie Gualthérie van Weezel (32) was gepland op zaterdag 28 augustus en zou in Brussel plaatsvinden.



18-08-2010 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z is best verdienende hiphopper

Jay-Z is best verdienende hiphopper


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jay-Z.jpg?t=1282134941



In de hip hop is Jay-Z de man die met de meeste centen gaat lopen. Dat vogelde zakenblad Forbes uit. Jay-Z is voor het derde jaar de koploper in hun lijst van 'Cash Kings'. In de voorbije twaalf maanden droeg Jay-Z 49 miljoen euro naar de bank, meer dan dubbel zoveel als P. Diddy, tweede in de lijst.

Die opbrengsten kwamen van zijn wereldtournee, zijn platenlabel, zijn modelijn, zijn aandelen in basketteam New York Nets en een keten sportbars. Lil Wayne, die momenteel in de cel zit wegens illegaal wapenbezit, verdiende toch nog mooi 15,5 miljoen euro



Top 10 Forbes meest verdienende hiphopartiesten

1. Jay-Z: 49 miljoen euro
2. P. Diddy: 23 miljoen euro
3. Akon: 16 miljoen euro
4. Lil Wayne: 15,5 miljoen euro
5. Dr. Dre: 13 miljoen euro
6. Ludacris: 12,4 miljoen euro
7. Snoop Dogg: 11,6 miljoen euro
8. Timbaland: 10,8 miljoen euro
9. Pharrell Williams: 10 miljoen euro
10. Kanye West: 9,3 miljoen euro


18-08-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys vriend eist dat ze vaker verse kleren aantrekt

Britneys vriend eist dat ze vaker verse kleren aantrekt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/britney-spears-en-vriend.jpg?t=1282131142



Jason Trewick, de vriend van Britney Spears, is het beu dat ze dagen aan een stuk dezelfde kleren draagt en zelden haar haar wast. Onlangs weigerde hij met haar op stap te gaan voordat ze een vuile jurk uittrok en iets vers aantrok. Lees: het meisje stinkt vaak drie uren tegen de wind en haar lief ziet dat niet meer zitten.


"Britney is niet het type dat deodorant of parfum gebruikt. Ze haat het haar haar te wassen, dus soms stinkt ze, ja. Vaak draagt ze een outfit drie dagen na elkaar. Toen  ze onlangs een zomerjurk voor de derde dag op rij aantrok, weigerde Jason met haar het huis uit te gaan. Ze doet nu meer haar best omdat ze beseft dat het nogal beschamend zou zijn mocht haar relatie tenondergaan aan haar gebrek aan lichaamshygiëne", aldus een ingewijde.


Vrienden van de zangeres bevestigen dat Britney altijd al laks geweest is als het op haar verschijning aankomt. "Het is puur uit luiheid. Ze was ook zo toen ze met Kevin getrouwd was", stellen die.



18-08-2010 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas kan stem verliezen door keelkanker

Michael Douglas kan stem verliezen door keelkanker


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Michael-Douglas.jpg?t=1282130508

Michael Douglas en zijn vrouw Catherine Zeta Jones


Michael Douglas (65) zou in zijn strijd tegen keelkanker zijn stem kunnen kwijtraken. Dokters verwachten dat de acteur volledig herstelt maar hebben hem gewaarschuwd dat hij misschien nooit meer zal kunnen acteren na de bestraling en de chemotherapie tegen de tumor in zijn keel.




Vermoedelijk wordt de behandeling nog deze week gestart in New York. De artsen willen een agressieve bestraling uitvoeren om zo te verhinderen dat ze zijn larynx moeten opereren.


"Als een patiënt een combinatie krijgt van bestraling en chemo, is dat een teken dat de kanker al ver gevorderd is. Maar zestig tot zeventig procent van de patiënten, zelfs met vergevorderde kankers, overleven", verklaarde kankerarts Lawrence Tena aan Fox News. Hij voegde er aan toe dat de meeste keelkankers niet uitgezaaid zijn. "Als de kanker lokaal is, kan hij genezen worden".


Maar indien de behandeling niet het gewenste resultaat oplevert, zal Douglas alsnog moeten geopereerd worden en een gedeeltelijke of volledige layryngectomy zou zijn stem veranderen of hij zou ze zelfs volledig kunnen kwijtraken.


Douglas blijft positief over zijn toestand en laat in een mededeling weten "zeer optimistisch" te zijn. De komende dagen brengt bij met zijn vrouw Catherine Zeta-Jones en hun twee kinderen Dylan (10) en Carys (7) door. Hij heeft alle werkafspraken voor de komende twee maanden afgezegd, waaronder de promotie van zijn jongste film 'Wall Street: Money Never Sleeps'.



18-08-2010 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand dagelijks in relatietherapie


Katy Perry en Russell Brand dagelijks in relatietherapie


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/katy-perry_russell-brand.jpg?t=1282130045



Elke dag hebben Katy Perry en haar verloofde Russell Brand een telefoonconferentie met een relatietherapeut. Die sessie duurt telkens een uur. De therapie was een ideetje van Katy, die vond dat zij en Russell door hun drukke agenda's te weinig tijd samen doorbrachten.


"Ze zijn meer uit elkaar dan ooit. Russell klopt dagen van 14 uur op de set van 'Arthur' in New York, Katy promoot haar nieuw album in Europa en Australië. Voeg daar de uurverschillen bij en je kan je voorstellen dat het moeilijk is. De relatieadviseur was een idee van Katy, zij wil dat hun relatie solide wordt. Dus voortaan houden ze elke dag een uur per dag vrij voor een therapeutische telefoonconferentie met een adviseur in een poging hun relatie waterdicht te houden".


Recent werd beweerd dat Katy Russell had gevraagd zijn huis in Londen te verkopen omdat ze zich zorgen maakte om zijn verleden als rokkenjager. "Nu ze gaan trouwen, vindt Katy het niet fijn dat zoveel vrouwen weten waar Russell woont", stelde een vriend van het koppel.



18-08-2010 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Kim Kardashian: Nergens haar op mijn lijf

Openhartige Kim Kardashian: "Nergens haar op mijn lijf"



Kim Kardashian is hot en dat bewijst ze nog maar eens met een fotoshoot en een interview voor het tijdschrift Allure. De ster kruipt voor de sexy shoot in de huid van de legendarische Elizabeth Taylor en speelt een scène uit de filmklassieker 'Giant' na. In het interview is Kardashian heel openhartig over haar sekstape en over haar (intieme) haargroei: "Nergens op mijn lijf heb ik nog haar."


"Vervelende haargroei verwijderen via een laserbehandeling is echt een obessie voor mij," zegt Kim Kardashian in het septembernummer van Allure dat volgende week verschijnt. "Dat heeft ook te maken met mijn Armeense roots. Mijn armen, bikinilijn, onderamen, noem maar op: mijn hele lichaam is haarloos. Daarnaast is make-up ook heel belangrijk voor mij, het is mijn hele leven. Als 14-jarige ging ik al naar een schoonheidsschool waar ik leerde hoe ik make-up moest opdoen zodat ik er niet te veel zou aanbrengen en om te vermijden dat ik er als een clown zou uitzien."


In de bijbehorende fotoshoot showt de realityster uitgebreid haar wereldberoemde troeven. Toen een vrouw naast Kim Kardashian tijdens het interview in een restaurant haar baby borstvoeding begon te geven, reageerde de 29-jarige ster onthutst. "Waarom gebruikt ze geen handdoekje?," vroeg de sexy brunette aan de interviewster. "Ik ben door de jaren heen conservatiever geworden, moet ik toegeven. Maar over vijf jaar, hoop ik me wel te settelen en een tweetaal kinderen te krijgen."



http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/1/1/6/media_l_3835626.jpg?20100817224155



Ook de sekstape die haar carrière lanceerde, komt aan bod. "Ik wist dat het ook over daarover zou gaan. Ik ben daar zeker niet fier op, het was zelfs venederend. Maar nu moet ik verder. Niet dat ik denk dat niemand er zaken mee heeft, maar ik ben blij dat ik die negeatieve zaken vervangen heb door positieve."


"Ik had een goede band met mijn vader. Ik erfde zijn neus voor zaken. Hij heeft altijd in mij geloofd en zijn laatste woorden waren: 'Ik weer dat het goed komt met jou. Ik maak me geen zorgen over jou. En hij had gelijk: ik voel me lui als ik niet aan het werk ben." (br.hln)



18-08-2010 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OdeGand opent cultuurseizoen met fado, tango en flamenco

OdeGand opent cultuurseizoen met fado, tango en flamenco


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/OdeGand.jpg?t=1282068117


De achtste editie van OdeGand in Gent, het openingsfeest van het Festival van Vlaanderen, zorgt op 18 september voor meer dan 50 concerten in de binnenstad. Het evenement combineert klassieke muziek, jazz en wereldmuziek en zet dit jaar naast fado, tango en flamenco ook de Japanse Kodo-drummers op het programma.

Het Festival van Vlaanderen vindt plaats van 18 september tot 7 oktober met als thema "Beyond Dreams". Ook op het openingsfeest worden de bezoekers meegenomen naar een wereld voorbij de dromen, zegt artistiek coördinator Jelle Dierickx. Het publiek kan zelf zijn programma samenstellen en vaart met bootjes van het ene naar het andere concert.

OdeGand strikte onder meer de bekende Kodo-percussionisten, de a-capellagroep Niniwe, harpiste Lavinia Meijer, jazzmuzikant Uri Caine en het Brussels Jazz Orchestra met zangeres Tutu Puoane. Het evenement waaiert verder uit met een mix van metal met poëzie of jazz met Mahler als inspiratie.

Het slotfeest op de Gras- en Korenlei is zoals elk jaar gratis. Het wordt een spektakel in samenwerking met NTGent en zijn nieuwe artistiek directeur Wim Opbroeck, gevolgd door een groot vuurwerk. Tickets voor OdeGand kosten 24 euro. Kinderen jonger dan 14 jaar betalen 2 euro.



18-08-2010 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Stephanie van Monaco neemt deel aan Jeugdspelen

Dochter Stephanie van Monaco neemt deel aan Jeugdspelen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dochter-Stephanie-van-Monac.jpg?t=1282069729



Pauline Ducruet, dochter van prinses Stephanie van Monaco, is één van de meest opgemerkte deelnemers aan de Olympische Jeugdspelen, die momenteel plaatsvinden in Singapore. De 16-jarige Pauline neemt er deel aan het schoonspringen van de 3 meter-plank. Moeder Stephanie steunt dochterlief langs de kant. "Ik ben hier om voor mijn dochter te supporteren", zegt Stephanie. "En ik ben nerveuzer dan haar omdat ik weet dat schoonspringen veel voor haar betekent."

Maandag beginnen voor Pauline Ducruet, die van de Olympische Spelen 2012 in Londen droomt, de wedstrijden. Haar vader Daniel Ducruet was begin jaren '90 de lijfwacht van Stephanie, die later ook in het huwelijk trad met haar bodyguard en ook nog een zoon met hem heeft. In '96 kwam er abrupt een einde aan het geluk van het koppel. Ducruet liet zich aan het zwembad verleiden tot een nummertje rampetampen met de Belgische Fily Houtteman, waarna Stephanie hem prompt de deur wees.



17-08-2010 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quasimodo bestond echt

Quasimodo bestond echt


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/quasimodo.jpg?t=1282068891



Historici hebben aanwijzingen gevonden dat het personage van Quasimodo, de klokkenluider van Notre Dame, niet verzonnen werd door Victor Hugo, die in 1831 zijn roman 'Notre-Dame de Paris' schreef.


Geschiedkundigen ontdekten in de memoires van de Britse 19de-eeuwse beeldhouwer Henry Sibson verwijzingen naar "een gebochelde beeldhouwer", zo meldt de Daily Telegraph.


Sibson schrijft: "De Franse overheid had orders gegeven om de kathedraal van Notre Dame te herstellen. Ik bezocht de ateliers waar de grote beelden gemaakt werden en daar ontmoette ik meneer Trajan, een uiterst beminnelijke man. Hij werkte onder de beeldhouwer die door de overheid was aangesteld en wiens naam ik me niet kan herinneren omdat ik hem nooit heb ontmoet. Wat ik wel weet, is dat hij een bochel had en een kluizenaarsbestaan leidde".


Verder in zijn memoires schrijft Sibson hoe hij met dezelfde groep beeldhouwers aan een ander project werkte, buiten Parijs. Opnieuw vermeldt hij de teruggetrokken beeldhouwer van de overheid, en nu herinnert hij zich zijn naam: monsieur Le Bossu. Dat is Frans voor "de gebochelde". Sibson schrijft: "Monsieur Le Bossu was zijn bijnaam, en hij werd nooit anders genoemd".



17-08-2010 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Robert Wilson van de Gap Band overleden

Bassist Robert Wilson van de Gap Band overleden

Klik op de foto om 'Oops Upside Your Head' te beluisteren



Charlie en Robert Wilson.


Bassist Robert Wilson van de funk en R&B Gap Band is op 53-jarige leeftijd overleden, zo heeft de BBC gemeld. Een hartaanval werd de muzikant zondag fataal.
 
Robert was de jongste van drie broers van wie Charlie en Ronnie (toen 14) in 1967 de Gap Band oprichtten. Robert kwam pas bij de groep toen de originele bassist was opgestapt.
 
Successen of succesjes van de Gap Band waren 'Shake', 'Oops Up Side Your Head (I don't believe you wanna get op and dance)', 'Big Fun', 'Burn Rubber (Why you wanna hurt me)', 'Early in the morning', 'Outstanding', 'All my Love' en 'Party Lights'. De groep was vooral in het begin van de jaren tachtig populair. (br.hln)



17-08-2010 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Love Parade, wel opnieuw Fuckparade in Berlijn

Geen Love Parade, wel opnieuw Fuckparade in Berlijn

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/fuck-parade.jpg?t=1282067636


De Love Parade mag dan wel geschiedenis zijn in Duitsland, de Fuckparade in Berlijn gaat zaterdag gewoon door zoals voorzien.

De Fuckparade, volledige naam Fuck the Love Parade, ontstond in 1997 als reactie op de Love Parade. De organisatoren van de Fuckparade vonden de Love Parade te groots, commercieel en carnavalesk. Daar waar de Love Parade op haar hoogtepunt eind jaren negentig 1,5 miljoen mensen op de been bracht, kan de Fuckparade meestal rekenen op zo'n 2.000 volgelingen.
 
Voor de 21 slachtoffers van de Love Parade in Duisburg wordt eerst een minuut stilte gehouden.



17-08-2010 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Invalide zanger Kayak eist 100.000 euro van Nederlandse spoorwegen

Invalide zanger Kayak eist 100.000 euro van Nederlandse spoorwegen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kayak.jpg?t=1282065447



Max Werner de zanger-drummer van de Nederlandse symfonische rockgroep Kayak uit de jaren zeventig, eist 100.000 euro van het Nederlandse spoorwegbedrijf Prorail nadat hij half invalide raakte bij een ongeluk op een overweg. Het spoorwegbedrijf weigert voor de schade op te draaien.

Werner kreeg ruim zeven jaar geleden in Hilversum een slagboom op zijn hoofd. Hij liep een beschadigde kaak en rugletsel op. Hij moet rondkomen van een uitkering. "Prorail wil niet inzien dat het letsel is veroorzaakt door het ongeval", aldus Werners advocaat Ed Hoorneman. Hij sleept het bedrijf opnieuw voor de rechter.

"De spoorboom werd handmatig bediend", zegt de raadsman "waardoor Prorail jaren geleden door de rechtbank voor tachtig procent aansprakelijk is gesteld."

Maar op een voorschot van 3.000 euro na weigert Prorail te betalen omdat bekend is dat Werner al voor het ongeluk gezondheidsproblemen had.



17-08-2010 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Wilson neemt Gerschwin onder handen

Brian Wilson neemt Gerschwin onder handen

Klik op de foto om 'California Girls' te beluisteren






Voor zijn nieuw album heeft Brian Wilson het werk van George Gerschwin "ge-Brian-iseerd". De Beach Boys-songschrijver interpeteert het werk van de jazzcomponist uit de jaren twintig, waaronder twee nummers die Gerschwin nooit had afgewerkt.

Wilson kreeg toestemming van de erven van Gerschwin om twee van de 104 onafgewerkte songs op te nemen. Wilson, die zijn proces "Brianiseren" noemt, verklaarde aan de LA Times: "We hadden 30 tot 45 seconden akkoorden. Enkel muziek, geen tekst. We hebben naar alle 104 liedjes geluisterd en kozen er twee uit. Rond die thema's hebben we dan verdergewerkt. Enkele akkoordopvolgingen volstonden om zijn vibe te begrijpen".

Todd Gerschwin, achterneef van George en verantwoordelijk voor diens muzikale erfenis: "Hoewel ze tot verschillende tijdperken behoren, meen ik dat er een natuurlijk huwelijk is tussen de jazz uit die tijd en de popmuziek van Brian Wilson".

Wilson maakte de teksten voor de nieuwe nummers, 'The Like in I Love You' en 'Nothing But Love', met een lid van zijn begeleidingsband, Scott Bennett.



17-08-2010 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono is weer beginnen roken

Bono is weer beginnen roken


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Bono-1.jpg?t=1282052249



Toen hij na zijn rugoperatie wekenlang rust moest houden, is U2-zanger Bono weer beginnen roken. Hij was al enkele keren gestopt en dacht dat hij de sigaret voorgoed had gelaten. Maar in mei jongstleden krijg hij te horen dat hij twee maanden rust moest nemen na zijn rugoperatie. "Als je hele dagen plat ligt, kan je schrijven, dus ik schreef. Ik had ook veel tijd om over de toekomst na te denken. Ik denk nooit aan het verleden. Wat ik ook deed, was ijsjes eten en ik ben ook weer beginnen roken".

Na een lelijke sinusinfectie in de late jaren negentig moest Bono van de dokters stoppen met roken en dat deed hij ook. Maar in 2003 begon hij weer te roken en verontschuldigde hij zich nadat hij in een hotel in Dublin op roken was betrapt.



17-08-2010 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Angelina en Brad leren Frans

Kinderen Angelina en Brad leren Frans


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kinderen-Angelina.jpg?t=1282052015



De zes kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt leren Frans omdat de taal en het land deel uitmaken van hun familiale achtergrond. Angelina, wier moeder Marcheline Bertrand van Frans-Canadese oorsprong was: "Ze doen het goed in de Franse lessen. We willen dat ze Frans leren praten omwille van onze achtergrond". Frankrijk is het koppel ook zeer dierbaar, en in Nice werd twee jaar geleden ook hun tweeling Knox en Vivienne geboren.


17-08-2010 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!