Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60.000 fuifbeesten op uitverkochte Laundry Day

60.000 fuifbeesten op uitverkochte Laundry Day

http://img833.imageshack.us/img833/3766/laundryday.jpg



Nog tot middernacht kunnen ruim 60.000 fuifbeesten zich volledig laten gaan op de bonkende beats van Laundry Day in Antwerpen. Het dance-evenement is volledig uitverkocht.
 
Het festival vindt voor het tweede jaar op rij plaats op de terreinen van Nieuw-Zuid achter het justitiepaleis. Deze dertiende editie kreeg een Aziatisch kleedje aangemeten: de podia en de kraampjes hebben een oosters tintje, op het terrein prijkt een Chinese pagodetoren van 22 meter en ook het personeel draagt een aangepast uniform.
 
Meer dan 120 artiesten geven er van op dertien podia het beste van zichzelf. Toppers als The Subs, Sound of Stereo, Marco Bailey, Shameboy en Regi zullen het publiek ongetwijfeld aan het dansen krijgen, terwijl de Dos Cervezas van Tom Waes en komiek Philippe Geubels voor de komische noot zorgen.



04-09-2010 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
03-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozark Henry komt op 21 december naar AB Brussel

Ozark Henry komt op 21 december naar AB Brussel

Klik op de foto om 'We Were Never Alone' te beluisteren






Fans van Ozark Henry houden 21 december best vrij in hun agenda. Zanger en muzikant Piet Goddaert stelt dan zijn nieuwe album 'Hvelreki' voor in de AB in Brussel.

"Hvelreki" verwijst naar een uitdrukking die IJslanders gebruiken om iemand geluk te wensen en betekent vrij vertaald "moge een hele walvis aanspoelen op jouw strand."

Voor zijn nieuwe album werkte Goddaert samen met de Britse producer Youth. Youth is de bassist van de band Killing Joke en werkte eerder met U2, The Verve en Depeche Mode.



03-09-2010 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze fans kegelen Guns N' Roses van podium in Dublin

Boze fans kegelen Guns N' Roses van podium in Dublin

Klik op de foto om de clip te bekijken





Het blijft incidenten regenen tijdens de Europese toer van Guns N' Roses. Gisteren bekogelden fans Axl Rose met flesjes toen die meer dan een uur te laat op het podium verscheen. Rose draaide zich om en verliet met de rest van de band het podium. Hij keerde uiteindelijk, na de fans opnieuw een uur te hebben laten wachten, terug en speelde naar oordeel van de meeste aanwezigen een bijzonder ondermaats concert.

Het afgelopen weekend waren er ook al twee incidenten, op het Reading-festival en in Leeds. In Reading liet de band meer dan een uur op zich wachten, in Leeds 35 minuten. Beide festivals zitten met erg strikte uren waarop ze moeten stoppen, anders riskeren ze duizenden euro's boete. Het het gevolg was dat GNR voortijdig het podium af moest toen de stekker werd uitgetrokken.

Boze Axl
Dat veroorzaakte grote woede bij Axl Rose, die meteen een complot zag: "We come here to play for you, but the cops and the promoters wanna fuck us in the ass" luidde het in Reading. In Leeds werd dat "Someone is telling us the show's over. This war ain't over yet."

Rose & co waren nochtans gewaarschuwd. De groep heeft een reputatie om haar fans te laten wachten. In 2002 liet GNR het festivalpubliek in Reading en op Pukkelpop al eens bijna twee uur wachten, in 2006 liet Rose het publiek van Graspop 80 minuten wachten in de regen. Neem dus voor de zekerheid maar iets mee om te lezen als u een kaartje hebt gekocht voor 30 september, wanneer GNR in Antwerpen in het Sportpaleis staat.



03-09-2010 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsdienst voor op Pukkelpop overleden crewlid

Herdenkingsdienst voor op Pukkelpop overleden crewlid


http://img507.imageshack.us/img507/5467/herdenkingsdienstoverle.jpg



Op Pukkelpop kwamen dit jaar twee muzikanten om het leven: de geluidstechnicus van Black Rebel Motorcycle Club en zanger Charles Haddon van Où Est Le Swimming Pool die zelfmoord pleegde.


In het Californische Santa Monica vindt vandaag een herdenkingsdienst plaats voor de 60-jarige muzikant en geluidstechnicus Michael Been die onlangs op Pukkelpop nabij Hasselt aan een hartstilstand is overleden, zo heeft spinner.com gemeld.
 
Been overleed op 19 augustus, enkele uren nadat zijn zoon Robert Been op Pukkelpop was aangetreden als bassist van de Amerikaanse band Black Rebel Motorcycle Club. Als ex-zanger van The Call was Michael Been geluidsman van de groep, alsmede hun mentor en raadgever.
 
Vandaag om 19.30 uur Californische tijd vindt de herdenkingsdienst plaats in de St. Anne's Outdoor Grotto in Santa Monica. Zijn zoon zal er een speciaal optreden geven, samen met meedere speciale gasten. Om wie het gaat, voegde spinner.com er niet aan toe.



03-09-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabouter Wesley: The end

Kabouter Wesley: The end

Klik op de foto om de clip te bekijken






"Ik haat eindes!" De populaire Kabouter Wesley kapt ermee. Dat zegt auteur Jonas Geirnaert in Het Belang van Limburg. Kabouter Wesley werd bekend in het weekblad Humo en vorig jaar ook door een rubriek in Man bijt Hond.

Voor Geirnaert werd het lastiger en lastiger om nog origineel te blijven in het creëren van nieuwe filmpjes. Hij houdt er dan ook (voorlopig?) mee op.

Eind deze maand verschijnt wel nog 'Het grote Kabouter Wesley Boek' bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. In dat ook letterlijk grote boek - 52 cm bij 39 cm - worden alle strips van de haatdragende kabouter gebundeld.

Geirnaert steekt al zijn energie nu in een nieuw programma van de humoristische bende Neveneffecten. Dat komt ergens volgend jaar op de buis. (br.hln)



03-09-2010 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische fiscus laat Crocodile Dundee gaan

Australische fiscus laat Crocodile Dundee gaan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Crocodile-Dundee-1.jpg?t=1283517287


De Australische belastingdienst (ATO) heeft het verbod voor acteur-regisseur Paul Hogan om naar het buitenland te reizen opgeheven.

De Australische fiscus zit achter Hogan aan omdat hij voor zowat 150 miljoen Australische dollar niet aan belastingen zou hebben betaald. De 70-jarige acteur-regisseur, die in 1986 wereldfaam verwierf als "Crocodile Dundee" in de gelijknamige film, was begin augustus naar zijn geboorteland teruggekeerd voor de begrafenis van zijn moeder. Wegens het fiscale geschil mocht hij echter Australië niet meer verlaten. Hogan mag nu toch vertrekken nadat hij tot een akkoord met de ATO is gekomen.

"Crocodile Dundee" bracht destijds 350 miljoen dollar (259 miljoen euro) op en blijft de meest succesvolle Australische film. Drie jaar geleden verkocht Hogan zijn Australische eigendommen en verhuisde hij definitief naar Santa Barbara (Californië) waar hij woont met Linda Kozlowski, zijn Amerikaanse echtgenote en co-ster uit "Crocodile Dundee".



03-09-2010 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa in kliniek wegens ondervoeding

Lady GaGa in kliniek wegens ondervoeding


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lady-gagahg.jpg



Door haar extreme diëten is Lady GaGa in 2009 zes keer in het ziekenhuis beland. Haar voormalige tourmanager, David Ciemny, onthult dat de ster zich volpropt met junkfood en zoetigheden om daarna wekenlang niets te eten. Allemaal om toch maar in die ene outfit te passen. De man herinnert zich dat ze zo eens negen kilo verloor.


"Als ik zeg dat ze ziek was, bedoel ik fysiek en mentaal ziek", zo verklaart Ciemny in het boek 'Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga' van Maureen Callahan. "Er werd enorme druk op haar uitgeoefend om te vermageren".


Ciemny's vrouw Angela beweert in het boek dat GaGa tijdens haar tournees bij haar in bed kroop om geknuffeld te worden vlak voor haar optredens. "Dan zei ik 'GaGa, ik heb een man die op me wacht. Ik ben in de kamer hiernaast'. Even later stuurde ze me dan een sms: 'Ik mis je, Ange, kom terug'. Dat deed ik dan. Elke ochtend deden we samen onze make-up en 's avonds maakten we ons samen klaar om naar bed te gaan".


In januari van dit jaar moest GaGa vier shows in de VS annuleren omdat ze last had van een onregelmatige hartslag, veroorzaakt door uitputting. In maart stortte ze in in Nieuw-Zeeland en recent testte ze positief op lupus, een weefselziekte waar haar tante aan overleed.



03-09-2010 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10CC op tournee door Vlaanderen

10CC op tournee door Vlaanderen

Klik op de foto om 'I'm Not in Love' te beluisteren






Van de oorspronkelijke bezetting van 10CC, opgericht in 1972, blijft enkel zanger-bassist Graham Gouldman over. Laat dit evenwel de pret niet bederven. Gouldman, de man achter hits als 'Wall Street Shuffle', 'I'm Not In Love', 'The Things We Do For Love' en 'Dreadlock Holliday', laat zich omringen door een uitstekende band voor de tournee door Vlaanderen.

Rick Fenn (gitaar) en Paul Burgess (drums) zijn er al sinds 1976 bij en samen met Mike Stevens (keyboards, sax) en Mick Wilson (percussie, gitaar) staan ze garant voor een virtuoze uitvoering van de bijzonder arrangementen en stemharmonieën. 10CC, genoemd naar het gemiddelde volume van de zaadlozing, tekent voor het perfecte popconcert.

Ze spelen op 28 september in Het Depot in Leuven (www.hetdepot.be), op 29 september in CC Hasselt (www.cchasselt.be), op 1 oktober in CC Lier (www.lierscultuurcentrum.be), op 3 oktober in CC De Spil in Roeselare (www.despil.be), op 4 oktober in De Roma in Antwerpen (www.deroma.be). Doen!



03-09-2010 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot wil Zsa Zsa Gabor laten plastineren

Echtgenoot wil Zsa Zsa Gabor laten plastineren door 'Körperwelten'-artiest



De echtgenoot van de Hollywoodactrice Zsa Zsa Gabor wil haar lichaam na haar dood bewaren door het te plastineren. Dat is een techniek waarbij materiaal zoals siliconen in het lichaam wordt ingebracht.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Gnther-von-Hagens.jpg?t=1283452881

Het werk van Günther von Hagens, de Duitse anatoom-artiest die het lichaam van Gabor zou moeten bewerken.


"Mijn vrouw heeft er altijd van gedroomd dat haar schoonheid onsterfelijk zou zijn", zei Frederic von Anhalt (65), de negende echtgenoot van de actrice, in de Duitse krant Bild. "Ik wil het geplastineerde lichaam van Zsa Zsa Gabor tonen met een van haar filmscènes op de achtergrond".

Terug thuis
Zsa Zsa (93) is dinsdag naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze bewusteloos was geraakt. Haar gezondheid is snel verslechterd nadat ze in juli haar heup had gebroken. Inmiddels is ze terug thuis om daar haar laatste dagen door te brengen.

Günther von Hagens
Von Anhalt zei dat de Duitse anatoom-artiest Günther von Hagens de procedure voor het plastineren moet uitvoeren. De anatoom heeft controversiële exposities gehouden met opengewerkte geplastineerde menselijke lichamen en dieren.

De Hollywoodactrice, die in Hongarije is geboren, heeft een lange carrière met films zoals John Hustons 'Moulin Rouge' (1952) en 'Touch of Evil' van Orson Welles uit 1958.



02-09-2010 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones woest

Catherine Zeta-Jones woest omdat dokters kanker van Michael Douglas niet eerder zagen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Catherine-Zeta-Jones-2.jpg?t=1283432083



Catherine Zeta-Jones is boos omdat de dokters de keelkanker van haar man Michael Douglas niet eerder hebben vastgesteld. Douglas had al verscheidene keren de dokter bezocht met klachten over keel- en oorpijn, maar toch merkte niemand de tumor zo groot als een walnoot aan de basis van zijn tong. Tot drie weken geleden. De kanker is vergevorderd, Douglas krijgt intensieve bestraling en chemotherapie en hoopt de ziekte te overleven.

"Het maakt me woest als ik bedenk dat ze het niet eerder hebben gemerkt", verklaart de 40-jarige actrice in People. Toch was ze niet verbaasd toen de diagnose kanker viel. "Het was geen grote schok. Ik wist dat er iets ernstigs aan de hand was, hij wist het ook. Michael heeft een hele resem dokters gezien, die een heleboel tests deden".


02-09-2010 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa is als de dood voor gsm-straling

Lady GaGa is als de dood voor gsm-straling

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Lady GaGa is zo bang van de straling van gsm's dat ze iemand in dienst heeft die haar gsm moet vasthouden wanneer ze belt. GaGa meent dat ze een hersentumor riskeert door mobiel te bellen. Iemand van haar entourage moet haar gsm op afstand houden als ze belt. Dat is slechts één van de nieuwe capriolen van de zangeres. Zo vraagt ze leden van haar veiligheidsteam haar naar plekken te dragen omdat ze slechts een zekere tijd per dag wenst te stappen.



02-09-2010 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan Pico wegens overlast naar dorpsplein gesleept

Caravan Pico wegens overlast naar dorpsplein gesleept


http://img291.imageshack.us/img291/163/caravanpico.jpg


In zijn nieuwe caravan met vrouw Sabine leek het geluk Walter Michiels - ofte Pico Coppens uit 'FC De Kampioenen'- toe te lachen, maar niets is minder waar. De eigenaar van een plaatselijke camping in de buurt van Tienen sleepte de caravan van de gewezen tv-vedette naar het dorpsplein van Neerlinter, omdat Pico op zijn terrein voor te veel overlast zorgde. Op het plein moet Pico vanmorgen vertrekken, anders wordt hij er door een takeldienst weggesleept.

De campinguitbater, Jos Scherens, kende niets dan ellende met het koppel. "Vanaf het eerste weekend begon Walter onder invloed van drank en drugs mijn klanten te intimideren", aldus de man in het 'Het Laatste Nieuws'. "Ik heb hem meteen gezegd dat dergelijk gedrag niet kon, maar het ging van kwaad naar erger. Soms lag hij uitgeteld op het gras, schuim op de mond. Er was ook regelmatig ruzie tussen hem en Sabine. Hij zette haar zelfs een mes op de keel. De politie moest bijna dagelijks langskomen na klachten van openbare dronkenschap en overlast. Zo zette Walter midden in de nacht zijn tv zo luid mogelijk of begon hij met een fluitje met zijn hond te spelen."

"Vorige maandag escaleerde het opnieuw. Toen ik Walter vroeg een klant niet langer lastig te vallen, stak hij zijn middenvinger op en begon zomaar in het rond te plassen. Toen hij ook nog begon te duwen en trekken, heb ik weer maar eens de politie gebeld." Walter ontkent alles, maar zag zijn caravan weggesleept door Scherens. "Ik heb alle hulpinstanties aangesproken om die man van ons domein weg te krijgen, maar niemand wilde ingrijpen. Ik moest het dus zelf doen, voor er ongevallen gebeuren."



02-09-2010 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple lanceert Ping, een 'Facebook voor muziek'

Apple lanceert Ping, een 'Facebook voor muziek'


http://img831.imageshack.us/img831/2455/pingd.jpg



Apple-topman Steve Jobs heeft gisteravond het sociaal netwerk Ping voorgesteld, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Dat moet een soort Facebook voor muziek worden. Het is geïntegreerd in de muziekspeler van Apple en dus meteen beschikbaar voor de circa 160 miljoen gebruikers van iTunes.

Pingers, zoals Steve Jobs ze al noemt, kunnen vrienden én artiesten volgen, zien waar ze naar luisteren en deze muziek onmiddellijk downloaden. Bovendien kunnen gebruikers kijken welke concerten er worden verwacht en welke vrienden naar welk optreden gaan.

"Het is een ontmoeting tussen Twitter, Facebook en iTunes", vatte Jobs het samen. Ping zal ook beschikbaar zijn voor de iPhone en iPod Touch.


02-09-2010 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bollywoodfilm over Jezus in de maak

Bollywoodfilm over Jezus in de maak


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Bollywoodfilm-over-Jezus.jpg?t=1283430131


De Indiase regisseur Singeetham Srinivasa Rao werkt aan een grootschalige film over de kinderjaren van Jezus Christus. Met een budget van ruim 23 miljoen euro wordt het een van de duurste Bollywoodproducties ooit. Dat meldt het Indiase persbureau IANS.

De opnames moeten in oktober beginnen in Israël en de Palestijnse Gebieden. De cast, die vooral uit Indiase kindacteurs bestaat, werd gisteren tijdens een persconferentie in Jeruzalem geïntroduceerd. Volgens regisseur Rao gebruiken religieuze Indiase films traditioneel kindacteurs, om de onschuld, heiligheid en goddelijkheid van religieuze figuren uit te lichten.

De film over Jezus, die nog geen titel heeft, gaat ongeveer 195 minuten duren, inclusief zeven vrome liederen. Deze zullen volgens de regisseur niet met dansnummers in Bollywoodstijl gepaard gaan.

Rao benadrukt dat de film bedoeld is voor een wereldwijd publiek, ook al heeft hij speciale waarde voor christenen. India's 24 miljoen christenen maken 2,3 procent van de bevolking uit. Volgens de planning zal de film eind 2011 in de bioscopen te zien zijn.



02-09-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor (93) verlaat terug ziekenhuis

Zsa Zsa Gabor (93) verlaat terug ziekenhuis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zsa-Zsa-Gabor-1.jpg?t=1283428867



Zsa Zsa Gabor gaat haar laatste dagen thuis doorbrengen. Na haar heupoperatie had ze een bloedklonter gekregen waarvoor ze opnieuw moest geopereerd worden. Maar haar toestand werd zo kritiek dat ze het laatste sacrament kreeg. De Hongaarse actrice drong er echter op aan het ziekenhuis 's anderendaags te verlaten. Haar man is nu ook bedlegerig nadat hij instortte in hun huis in Beverly Hills.



Zsa Zsa Gabor en haar dochter, Francesca Hilton.
Zsa Zsa Gabor en haar dochter, Francesca Hilton.



 Gabor trouwde negen keer en heeft een dochter, Francesca Hilton, met haar tweede man, hotelmagnaat Conrad Hilton.


02-09-2010 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole duikt opnieuw in de dansstudio

Cheryl Cole duikt opnieuw in de dansstudio

Klik op de foto om 'Fight For This Love' te beluisteren





Na een lange verplichte rustpauze, doordat ze in het ziekenhuis lag met malaria-aanvallen, is zangeres Cheryl Cole nu terug aan het werk. De Britse celeb zwoegde gisteren vier uur in een dansstudio in LA, dit doet de vrees groeien dat Cheryl te veel hooi op haar vork neemt.


Vier weken geleden mocht Cheryl van de dokters het ziekenhuis verlaten na haar strijd tegen malaria-aanvallen. De artsen benadrukten wel dat ze het rustiger moest aandoen tot ze terug zetelt in de jury van X Factor in oktober. De zangeres zag er namelijk erg mager en vermoeid uit. Cheryl ging echter heel snel terug aan het werk, ze vloog naar LA, nam al nieuw materiaal op in de studio en bracht al heel wat uurtjes in het fitnesscentrum van haar hotel door.


Haar nieuwe single is ondertussen al af, die wil ze lanceren tijdens de tweede liveshow van X Factor. De zangeres zou de clip voor het lied volgende week willen inblikken, dat verklaart waarom ze gisteren vier uur de dansstudio indook.


De Britse celeb heeft een erg moeilijke periode achter de rug: ze vocht niet alleen tegen malaria, ze scheidde ook van de voetbalster Ashley Cole, toen bleek dat hij haar meermaals had bedrogen. Daarnaast groeien ook de geruchten over haar liefdesleven. De zangeres zou een koppel vormen met de Amerikaanse danser Derek Hough en opnieuw erg gelukkig met hem zijn. Sinds haar ziekte is het duo onafscheidelijk, maar gisteren was hij echter nergens te bespeuren.



02-09-2010 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vereeuwigd in was

Rihanna vereeuwigd in was


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rihanna-6.jpg?t=1283365334



Gisteren werd in Madame Tussauds in Washington het wassen beeld van zangeres Rihanna onthuld. De 22-jarige popsensatie draagt een zwart kanten korset, een vest, pantalon en hoge hakken. Precies wat ze droeg toen ze vorig jaar in oktober de modeshow van Balmain bijwoonde tijdens de modeweek in Parijs. Tussauds voegde daar diamanten oorringen aan toe, een armband en een ring. Rihanna was niet aanwezig bij de onthulling, maar zag het beeld vorige week al en was naar verluidt in de wolken.



01-09-2010 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose ontslaat crew én huurt ze weer in op twee dagen tijd

Axl Rose ontslaat crew én huurt ze weer in op twee dagen tijd

Klik op de foto om 'Sweet Child O' Mine' te beluisteren






Axl Rose heeft weer zijn kuren. De Guns 'N Roses-voorman ontsloeg het voorbije weekend zijn hele stagecrew na het optreden op het festival in het Engelse Reading. Tegen het concert op het festival van Leeds, twee dagen later, huurde hij de hele bende weer in.


Rose was in alle staten toen de festivalorganisatoren het geluid van zijn concert terugschroefden en hen een boete gaf wegens te laat opkomen. Dat was vrijdag in Reading. De band kwam toen te laat op het podium omdat Rose backstage lag te pitten. "Axl hanteert een heel strenge regel: als hij slaapt, wil hij niet gewekt worden. Dat kwam hem in Reading duur te staan", aldus een bron in de Daily Star.


Rose eiste excuses van de organisator. "We vinden dat de fans een excuus verdienen van de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze onzin", liet de zanger via Twitter weten. "We willen ook de fans bedanken dat ze zo leuk meezongen en niet de boel hebben gesloopt."
 

Ook andere bandleden lieten via Twitter hun ongenoegen over de organisatie blijken, die volgens hen een persoonlijke wrok tegen Guns N' Roses heeft.


"Axl was ziedend. Hij wilde zijn verantwoordelijkheid niet erkennen en gaf zijn team de schuld, waarop hij prompt iedereen ontsloeg". Probleempje: de band had zo geen crew voor hun concert als headliner in Leeds, zondag. Dus had Axl geen verdere keuze dan iedereen terug in te huren.


"Hij besefte dat het te laat was om nieuwe mensen uit Amerika over te vliegen". Maar in Leeds oversliep Axl zich weer en ook daar begon het optreden een halfuur na het afgesproken tijdstip. Resultaat: Guns 'N Roses moest vroegtijdig ophouden, Axl schoot weer in een Spaanse furie. "Ze hebben ons verzekerd dat we tot 11.58 uur mogen spelen, nu zeggen ze ons dat we moeten ophouden. De organisatie is klote. We zitten hier op 45 kilometer van Leeds in een veld, wie kan het wat schelen dat we lawaai maken?", twitterde hij na afloop.



01-09-2010 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia LaBeouf levert filmindustrie meeste geld op

Shia LaBeouf levert filmindustrie meeste geld op


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Shia-LaBeouf.jpg?t=1283341522



Shia LaBeouf, bekend van de Transformers-films, is de acteur waar de Amerikaanse filmstudio's het beste hun geld kunnen investeren. Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst die Forbes gisteren publiceerde. De acteur kreeg voor zijn rol in Transformers 5 miljoen dollar, maar de film zelf bracht maar liefst 833 miljoen dollar op. Dat wil zeggen dat de 24-jarige acteur 81 dollar opbracht voor elke dollar die er in hem werd geïnvesteerd.

Om in de lijst opgenomen te worden, moeten de acteurs en actrices minstens in drie kaskrakers gespeeld hebben in de afgelopen vijf jaar. Met 'Transformers: Revenge of the Fallen', 'Indiana Jones' en 'The Kingdom of the Crystal Skull' leverde LaBeouf het meeste op voor de filmindustrie.

Anna Hathaway, die het afgelopen jaar twee hits scoorde met 'Alice in Wonderland' en 'Bride Wars', strandde op de tweede plaats. De actrice leverde 'slechts' 64 dollar per geïnvesteerde dollar op. Vlak achter Hathaway maakt Daniel Radcliffe de top-3 volledig. (bang/adv)

Meest opbrengende acteurs:
1. Shia LaBeouf - $81
2. Anne Hathaway - $64
3. Daniel Radcliffe - $61
4. Robert Downey Jr. - $33
5. Cate Blanchett - $27
6. Jennifer Aniston - $21
7. Meryl Streep - $21
8. Johnny Depp - $18
9. Nicholas Cage - $17
10. Sarah Jessica Parker - $17


01-09-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Richie: "Joel heeft Nicole op het rechte pad gebracht

Lionel Richie: "Joel heeft Nicole op het rechte pad gebracht"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Nicole-Richie_Joel.jpg?t=1283340389


Nicole Richie is een brave huismoeder geworden en dat heeft ze te danken aan haar partner Joel Madden. Het koppel heeft ondertussen twee kinderen, Harlow (2) en Sparrow (11 maanden), maar vooral opa Lionel Richie is gelukkig met het nieuwe leven van zijn dochter.

"Ik denk dat Joel een heel goede invloed heeft op Nicole. Mijn dochter heeft hem echt nodig. In het begin was ik helemaal niet overtuigd van hem. Hij kwam eens binnen en zei: "Meneer Richie, ik wil je maar even laten weten dat ik de situatie onder controle heb". Toen dacht ik: "Nee, dat heb je niet jongen", maar ik heb me vergist. Nicole en Joel zijn een heel goed team en ik hou heel veel van hen", aldus de zanger.

Lionel had het heel moeilijk om Nicole, die hij adopteerde toen ze negen was, te zien ontsporen door drank en drugs. "Dat was een moeilijke tijd. Je bent een ouder en eigenlijk wou ik haar opsluiten om haar te beschermen. Maar als ze ouder zijn dan 18 jaar, kan je ze niet meer tegenhouden. Je kan enkel van een afstand toekijken, maar je kan zelf niet meer ingrijpen."

"Nu is Nicole een echte moeder! Ze heeft het tot nu toe geweldig gedaan en ik ben heel trots op haar. Ze heeft net op tijd haar leven omgedraaid en er iets van gemaakt."



01-09-2010 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!