Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney in de tegenaanval met rechtszaak tegen ex-lijfwacht

Britney in de tegenaanval met rechtszaak tegen ex-lijfwacht


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/britneySpears.jpg


Britney Spears (28) zou in de tegenaanval gaan tegen het proces dat haar ex-lijfwacht tegen haar inspande voor seksuele intimidatie en mishandeling van haar kinderen. La Spears zou nu op haar beurt Fernando Flores aanklagen. De zangeres krijgt daarbij de volle steun van haar ex, Kevin Federline, tevens de vader van haar twee zonen, Sean Preston (4) en Jayden James (3).


"Daar lag ze, naakt op haar bed, haar handen haar eigen lichaam strelend, alsof ze met zichzelf aan het spelen was." Het is maar één verhaal dat Spears' ex-bodyguard in The Sun opdiste over zijn vroegere werkgeefster. Hij houdt vol dat zij duidelijk seks wou met hem en dat hij, als getrouwde vader van twee kinderen, dat weigerde.

Aanklager laten bloeden
Britney heeft er alle vertrouwen in dat ze kan bewijzen dat deze beschuldigingen vals zijn en dat ze Flores financieel op de knieën zal dwingen. Een bron vertelde aan de Chicago Sun-Times: "Volgens Kevin zou winst van Britney in deze zaak en het feit dat Flores zich blauw zou betalen ertoe leiden dat er minder processen tegen celebs komen in de toekomst, zoals die van voormalige nanny's, huishoudsters, chauffeurs en bodyguards."



http://img214.imageshack.us/img214/6489/fernandoflores.jpg
Spears' ex-bodyguard Fernando Flores.


Federline ontkent zelf ook de beschuldigingen aan het adres van zijn ex, als zou zij hun zoontjes mishandeld hebben. Zijn advocaat Mark Vincent Kaplan stelde het zo: "Hij is ervan overtuigd dat de aantijgingen gebaseerd zijn op economische motieven en ongegrond zijn."

Mishandeling
Flores stapte in juni op als lijfwacht van Spears. Hij diende klacht in, met vijf voorbeelden van seksuele intimidatie aan zijn adres vanwege zijn toenmalige werkgeefster. Bovendien zou het wicht seks hebben gehad in dezelfde hotelsuite als waar haar kinderen verbleven. Eén keer zou ze ook geëist hebben dat Flores zijn broeksriem uitdeed zodat ze haar zoontje kon slaan.



12-09-2010 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner treurt om overlijden zus Alline

Tina Turner treurt om overlijden zus Alline

Klik op de foto om 'Proud Mary' te beluisteren






De Amerikaanse zangeres Tina Turner is in diepe rouw. Haar zus Alline is op 73-jarige leeftijd overleden.

Eerder deze week schoof de 'What's Love Got to Do with It?'-zangeres haar overvolle agenda aan de kant om onmiddellijk van Europa naar Californië te vliegen nadat ze vernam dat haar drie jaar oudere zus Alline ernstig ziek was geworden.

Ze snelde naar een ziekenhuis in Los Angeles en kwam er net enkele uren aan vooraleer haar zus overleed. De zangeres kon dus nog afscheid nemen. Tina en Alline waren vroeger heel close. Ze groeiden samen op in Tennessee en schreven geregeld samen liedjesteksten.



12-09-2010 om 08:43 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
11-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Leeuw voor 'Somewhere' van Sofia Coppola

Gouden Leeuw voor 'Somewhere' van Sofia Coppola


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sofia-Coppola.jpg?t=1284231268
De Gouden Leeuw was in Venetië voor 'Somewhere' van Sofia Coppola.


De 39-jarige Sofia Coppola heeft op het filmfestival van Venetië de Gouden Leeuw gekregen voor haar film 'Somewhere'. De dochter van regisseur Francis Ford Coppola was met 'Somewhere' aan haar zesde film toe. Zij beschrijft er de innerlijke leegte van een Hollywoodster in. De Zilveren Leeuw voor de beste regie was voor de Spanjaard Álex de la Iglesia voor zijn 'Balada triste de trompeta'.


Stephen Dorff speelt in 'Somewhere' de rol van protagonist Johnny Marco wiens leven glamoureus zou moeten zijn, maar dat in wezen oppervlakkig is. Zijn leven verandert wanneer zijn 11-jarige dochter Chloe, vertolkt door Ellen Fanning, bij hem komt wonen. Coppola, ook bekend van 'Lost in Translation', haalde het van 23 concurrenten.


Zoals door velen verwacht kreeg de Amerikaan Vincent Gallo de prijs voor de beste acteur voor zijn rol in 'Essential Killing' van de Pool Jerzy Skolimowski. De rolprent sleepte ook de Speciale Prijs van de Jury in de wacht. De vrouwelijke evenknie van Gallo was de Griekse Ariane Labed uit 'Attenberg' van de Griekse filmmaakster Athina Rachel Tsangari. Er was een Speciale Gouden Leeuw voor de Amerikaanse producent en regisseur Monte Hellman (78) voor zijn hele oeuvre.



11-09-2010 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Teirlinck en Jaco Van Dormael krijgen Fonskes

Nathalie Teirlinck en Jaco Van Dormael krijgen Fonskes


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jaco-Van-Dormael.jpg?t=1284227767
Jaco Van Dormael met zijn partner.


Nathalie Teirlinck en Jaco Van Dormael hebben op de slotdag van het Filmfestival van Oostende elk een Fonske in de wacht gesleept. "Mr. Nobody" van Van Dormael werd uitverkoren als Beste Belgische Film van 2010 en "Venus Versus Me" van Teirlinck als Beste Belgische kortfilm.

"Mr. Nobody", die begin 2010 in de Belgische bioscopen werd uitgebracht, was een internationale coproductie, geproduceerd door Climax Films. De Vlaamse inbreng kwam van filmproducent Caviar.
 
"Venus Versus Me" werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival in Berlijn begin februari, wat de film een nominatie opleverde voor de Europese Filmprijzen eind dit jaar. De film werd gemaakt met het geld van de Wild Card, waarmee het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) pas afgestudeerd talent een kans wil bieden.
 
De Fonskes werden voor de 15de keer uitgereikt. Sinds 1989 worden ze toegekend door het filmtijdschrift Filmmagie, samen met het Vlaams Filmmuseum en -Archief, aanvankelijk aan hen die zich verdienstelijk hadden gemaakt voor de Vlaamse film. Het Fonske, een beeldje van beeldhouwer Jef Claerhout, is het zinnenbeeld voor "de bron van wijsheid".



11-09-2010 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaasheid der Dingen wint vijf Vlaamse filmprijzen

Helaasheid der Dingen wint vijf Vlaamse filmprijzen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Helaasheid-der-Dingen.jpg?t=1284162285
Felix Van Groeningen neemt zijn prijs in ontvangst.


De Helaasheid der Dingen is de grote winnaar geworden bij de eerste uitreiking van de Vlaamse filmprijzen.


De film van Felix Van Groeningen won in vijf van de acht categorieën, waaronder 'Beste Film' en 'Beste scenario'. De verfilming van de succesroman van Dimitri Verhulst won ook de publieksprijs.


Het scenario van De Helaasheid werd geschreven door Christophe Dirickx, Felix Van Groeningen en Dimitri Verhulst. Koen De Graeve kreeg voor zijn rol de prijs van 'Beste Acteur'. De award voor 'Beste Actrice' werd toegekend aan Kimke Desart voor haar rol in Lost Persons Area en Anna Franziska Jaeger voor My Queen Karo.


De prijs voor 'Beste Regie' ging naar Caroline Strubbe voor Lost Persons Area. De onderscheiding voor 'Beste Debuut' ging naar Kenneth Vanbaeden voor zijn rol als Gunther in De Helaasheid der Dingen. De beste bijrollen werden gespeeld door Wouter Hendrickx in de Helaasheid der Dingen en Ina Geerts in Bo.


De prijsuitreiking werd vanavond bijgewoond door een tweehonderdtal genodigden. De uitreiking was één van de hoogtepunten van de vierde editie van het Filmfestival Oostende (FFO 10). Het is de bedoeling om de Vlaamse Filmprijzen jaarlijks uit te reiken tijdens het festival.


De geselecteerde films werden uitgebracht tussen augustus 2009 en 31 juli 2010. De jury bestond uit voorzitter Bart De Pauw, regisseur Hilde Van Mieghem, acteur Dirk Roofthooft, actrice Marie Vinck, presentator Joop Daalmeijer, recensent Steven De Foer en producente Eurydice Gysel.



11-09-2010 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuDay 2010 staat in teken van Music For Life

StuDay 2010 staat in teken van Music For Life


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tomas-De-Soete.jpg?t=1284144049
Tomas De Soete.


Op donderdag 30 september wordt het Antwerpse academiejaar voor het zevende jaar op rij feestelijk op gang getrokken met StuDay. Dit jaar staat het evenement op de Waalse Kaai in het teken van Music for Life, de jaarlijkse actie van Studio Brussel die in 2010 in Antwerpen neerstrijkt.
 

Zo zullen er tijdens de festiviteiten specifieke acties plaatsvinden ten voordele van de 15 miljoen weeskinderen van AIDS-ouders wereldwijd. Daarnaast wordt uitzonderlijk 1 euro gevraagd als symbolische toegang tot het festival, ten voordele van Music For Life. Studio Brussel-presentator Tomas De Soete presenteert deze speciale kick-off.


Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de studenten bij diverse podia genieten van optredens. Dit jaar tekenen onder andere The Opposites, Balthazar, Customs en Turntable Dubbers present. De sportievelingen kunnen dan weer hun hartje op halen tijdens de sportcompetitie tussen 24 studentenclubs.
 

Voor wie StuDay niet lang genoeg duurt, voorziet de organisatie nog een afterparty in muziekclub Petrol en Jeugdcentrum Zappa.
Alle info op www.studay.be.



11-09-2010 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher: "Geen nieuwe muziek tot ik uit de luiers ben

Noel Gallagher: "Geen nieuwe muziek tot ik uit de luiers ben"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Noel-Gallagher-3.jpg?t=1284141766



Noel Gallagher kan elk moment vader worden en zo lang de kleine in de luiers zit, is hij niet zinnens nieuwe muziek te maken.

"Ik verhuis en mijn vrouw is negen maanden zwanger, dus ik doe niets tot een heel eind in het volgende jaar", liet hij weten aan BBC News. "Ik zal luiers moeten vervangen en van die onnozelheden".

Eerder dit jaar gaf Noel twee soloshows, de eerste sinds de split van Oasis vorig jaar. Hij speelde toen geen nieuw materiaal.



10-09-2010 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leden van Keane, Killers en Mumford and Sons maken countryplaat

Leden van Keane, Killers en Mumford and Sons maken countryplaat


http://img255.imageshack.us/img255/5626/keane.jpg
Keane.


Jesse Quinn en Tim Rice Oxley van Keane kwamen tijdens de vorige tournee van Keane op het idee een countryplaat op te nemen. Met een pak vrienden en gastmuzikanten Ronie Vanucci van The Killers, Tom Hobden van Noah and the Whale en Winston Marshall van Mumford and Sons was de klus op enkele maanden geklaard. Jesse Quinn: "Fimbo, een boerenzoon, zat bij ons in de klas. Hij drumt op de plaat. Dan zei hij 'jongens, ik kan vanavond niet blijven, ik moet beginnen oogsten'. 'Mt. Desolation' klinkt volgens Oxley "als alle beste stukjes van The Beatles door elkaar geklutst".



10-09-2010 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon in Sportpaleis op enkele minuten uitverkocht

Kings of Leon in Sportpaleis op enkele minuten uitverkocht

Klik op de foto om 'Use Somebody' te beluisteren






Het concert van Kings of Leon op 29 november in het Antwerpse Sportpaleis is nu al uitverkocht. De ticketverkoop is vanmorgen om 9 uur van start gegaan.

Er is een wachtlijst geopend via www.proximusgoformusic.be. De organistor laat weten dat het zeker zinvol is te registeren op die lijst. Als er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd, volgens het first come, first served-principe.

Het optreden van de Amerikaanse band kreeg speciale aandacht omdat - voor het eerst in België - min-zestienjarigen niet op het middenplein mogen. Op de zitplaatsen zijn ze wél welkom maar dan enkel onder begeleiding van een volwassene.

Belangrijk: koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Die geven geen garantie tot geldigheid.



10-09-2010 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson gaf Quincy Jones de bons omdat die van rap hield

Michael Jackson gaf Quincy Jones de bons omdat die van rap hield


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michael-jackson-13.jpg?t=1284121646



Michael Jackson stuurde producer Quincy Jones, die nochtans zijn doorbraakalbum 'Off The Wall' en zijn bestseller 'Thriller' had geproduceerd, de laan uit omdat hij oordeelde dat Jones geen voeling meer had met de ontwikkelingen in de muziek. Jones was dol op rap, Jackson meende dat het genre op sterven na dood was.

"Michael gaf me de bons. Hij zei 'Quincy begrijpt de business niet meer, hij weet niet dat rap dood is'", herinnert Jones zich. Niet dat hij het Jackson kwalijk neemt. "Het was in die tijd niet zo duidelijk dat rap een enorme kracht had".

Vandaag gelooft Jones nog altijd in rap, hij meent zelfs dat het genre een revolutie in het onderwijs kan ontketenen. Jones meent dat tieners op rapmuziek les zouden moeten krijgen en heeft zelfs al een lessenpakket samengesteld. "Overal ter wereld luisteren de kids naar rap. Leraars moeten weten wie die rappers zijn". Quincy solliciteert zelfs openlijk voor een postje in de administratie van president Obama om zijn droom van raponderwijs waar te maken. "We zijn het enige land ter wereld zonder minister van Cultuur", merkt hij fijntjes op.



10-09-2010 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grinderman 2 te beluisteren op MySpace

Grinderman 2 te beluisteren op MySpace


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Grinderman-2.jpg?t=1284121138



In juni, tijdens een onverwachte taxirit door Londen in het gezelschap van rockgod Nick Cave, verklapte de beminnelijke man me onder meer dat zijn oudste zoon in een Franse film gaat spelen, dat hij een gitaarsolo bij Robert Fripp had besteld én dat zijn nieuwe album met Grinderman "bijzonder goed" zou worden.

"Goed" staat in Cave's woordenboek blijkbaar nog altijd synoniem met duister, zondig, woest en griezelig. Bijgevolg klinkt 'Grinderman 2' dan ook bijzonder woest, griezelig, zondig en duister. Maar oordeelt u vooral zelf via deze link. Het nieuwe album komt op 13 september uit. Beide concerten in de AB, op 17 en 18 oktober, zijn helaas uitverkocht.


10-09-2010 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Night of the Proms strikt Grace Jones

Night of the Proms strikt Grace Jones

Klik op de foto om 'Libertango' te beluisteren






De organisatoren van de Night of the Proms hebben in laatste instantie nog een klepper van formaat toegevoegd aan hun affiche. Naast John Fogerty, Boy George en de Britse violist Charlie Siem treedt ook Grace Jones op tijdens de 26ste editie van de concertenreeks.
 
"Jaar na jaar leggen we de lat erg hoog voor onszelf. Met deze affiche denk ik dat we ook voor de 26ste editie in ons opzet zijn geslaagd", glunderde organisator Jan Vereecke. De onderhandelingen met het management van 'La Jones', bekend van hits als "Slave to the Rhythm" en "I've Seen That Face Before", werden pas afgelopen nacht afgerond.
 
"Naast deze kleppers willen we ook dit jaar weer enkele nieuwigheden uitproberen, maar niet zonder onze vaste waarden: John Miles, het orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot, het koor Fine Fleur en de Electric Band. Tot slot is de verrassingsact terug van weggeweest", aldus Vereecke.

Trouwfoto's doormailen
Het orkest vraagt trouwens een aparte interactie met het publiek te creëren. "We vragen iedereen om hun trouwfoto's door te mailen. Omdat dirigent Robert Groslot afgelopen zomer in het huwelijksbootje stapte, hebben we de 'De Bruiloftsmars' van Felix Mendelssohn aan het repertoire toegevoegd. Tegelijkertijd projecteren we dan al de ingezonden trouwfoto's."
 
Op vrijdag 22 oktober worden de Night of the Proms op gang getrapt. Tickets kosten tussen 19 en 39 euro en zijn te koop via teleticketservice (070/345.345).



10-09-2010 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
09-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Patrick Swayze stuurt hem nog altijd sms'en

Weduwe Patrick Swayze stuurt hem nog altijd sms'en


http://img340.imageshack.us/img340/269/lisaniemi.jpg



Lisa Niemi (54) heeft het moeilijk het overlijden van haar man Patrick Swayze, die vorig jaar in september op zijn 57ste aan kanker overleed, te verwerken.

Telkens ze een vliegtuig neemt, stuurt ze nog altijd een sms naar hem, zoals ze vroeger deed. "Ik schrijf wat ik altijd schreef, 'ik hou van je', en dan zit ik in mijn eentje wat te wenen. De sms komt nooit terug. Dus ofwel ontvangt hij het ergens, ofwel is er iemand anders die denkt 'iemand houdt van me!'. Het lijkt me een win-win-situatie".

Lisa was 34 jaar getrouwd met Swayze. In een interview getuigt ze hoe moeilijk het was hem naar huis te halen om hem, omringd door zijn geliefden, daar te laten overlijden. "Het was moeilijk. Maar ik vermoedde dat hij het zo zou gewild hebben. Ik geloof dat hij wist dat ik bij hem was. Ik was bang dat ik zou instorten. Je zielsgenoot te zien gaan, dat is overweldigend. Maar tegelijk wist ik dat hij naar een betere plek ging want hij was helemaal op".



09-09-2010 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss op hoes nieuwe Bryan Ferry

Kate Moss op hoes nieuwe Bryan Ferry


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kate-Moss-4.jpg?t=1284038407



Bryan Ferry heeft altijd al een oog gehad voor vrouwelijk schoon. Hij strikte Jerry Hall voor Jagger ermee aan de haal ging, de hoezen van Roxy Music werden gesierd door langbenige vampen en hij pikte zelfs het lief van zijn zoon.

Voor zijn nieuwe studio-album 'Olympia' liet Ferry topmodel Kate Moss opdraven. Het beeld is geïnspireerd op Edourd Manets schilderij 'Olympia', waarop een verleidelijke courtisane, gedrapeerd op een bed, bloemen ontvangt van haar kamermeid. "Kate Moss is de 'femme fatale' van onze tijd. Zo controversieel als ze mooi is, is ze de meest glamoureuze vrouwelijke icoon sinds Marilyn Monroe", zo verklaart Ferry zijn keuze.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Bryan-Ferry.jpg?t=1284038466




'Olympia' is de opvolger van Ferry's laatste studio-album 'Dylanesque' uit 2007. Op 'Olympia' staan acht nieuwe songs plus de Traffic-cover 'No Face, No Name, No Number' en een bewerking van Tim Buckleys 'Song To The Siren'.  Gasten zijn onder anderen David Gilmour, Groove Armada, Jonny Greenwood, Scissor Sisters en Flea. Bryan Ferry herenigt zich ook met leden van Roxy Music, inclusief Brian Eno.



09-09-2010 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe presenteert Volt met bekkenbreuk

Martine Tanghe presenteert Volt met bekkenbreuk


http://img27.imageshack.us/img27/2240/martinetanghe.jpg
Martine Tanghe en Kobe Ilsen, de medepresentator van Volt.



Martine Tanghe (54) is een taaie. De presentatrice liep vorige week een bekkenbreuk op, maar was toch te zien op de set van het discussieprogramma Volt. "Vooraf heeft Martine met haar dokter overlegd en die zag er geen graten in", luidt het in De Morgen. "Ze wou zelf blijven presenteren, zodat we alles wat aangepast hebben." Hoe lang Tanghe last zal ondervinden van de breuk, is niet bekend.



09-09-2010 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor eet weer

Zsa Zsa Gabor eet weer





Het lijkt beter te gaan met de 93-jarige Zsa Zsa Gabor, die terug thuis is nadat ze twee bloedklonters kreeg na haar heupoperatie in juli. Hoewel ze nog altijd de zorg behoeft van een team verpleegsters, is er ook goed nieuws. "Ze eet weer. Als een vogeltje, en enkel puree en vla, maar toch. Nu en dan drinkt ze ook wat sinaassap. Mijn Zsa Zsa zal echter niet meer volledig herstellen", zo verklaarde haar man prins Frederick von Anhalt in het Duitse magazine Bunte.

Hollywoodlegende Gabor kreeg eerder dit jaar een nieuwe heup nadat ze uit haar bed was gevallen. Enkele weken geleden was haar toestand zo slechts dat er een priester bij werd geroepen om haar de laatste sacramenten te geven. Haar man wil dat haar lichaam na haar overlijden wordt geplastineerd en tentoongesteld "opdat haar schoonheid nooit verloren zou gaan".

"Mijn vrouw heeft er altijd van gedroomd dat haar schoonheid onsterfelijk zou zijn. Ik zou het geplastineerde lichaam van Zsa Zsa Gabor willen tonen in een scène uit een van haar film", aldus von Anhalt.



09-09-2010 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle huilt omdat Lou Reed haar verbiedt 'Perfect Day' te zingen

Susan Boyle huilt omdat Lou Reed haar verbiedt 'Perfect Day' te zingen

Klik op de foto om 'Perfect Day' te beluisteren






Niet zo'n perfecte dag gisteren voor Susan Boyle. Op weg naar de televisiestudio, waar ze in 'America's Got Talent' haar versie van Lou Reeds 'Perfect Day' zou zingen, kreeg ze te horen dat meneer Reed geen fan van haar is. Bijgevolg verbood hij haar zijn hit uit 1972 te zingen.


Boyle zong helemaal niets in de show, haar backingzangers hadden immers de tijd niet meer om nog een ander nummer in te studeren. Boyle was er het hart van in en barstte in tranen uit. "Susan is heel gevoelig en haar zelfvertrouwen heeft hier een enorme deuk door gekregen. Ze was op weg naar de studio in Los Angeles toen ze het nieuws vernam. Ze maakte dan maar rechtsomkeert en huilde de hele weg naar de luchthaven", aldus een bron in The Mail.



  http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/susan-boyle-11.jpg?t=1284031142


Intussen nam Boyle een duet op met een Amerikaanse verpleegster die een wereldwijde wedstrijd won met als inzet meezingen op haar nieuw album. Die plaat, 'The Gift', komt in november uit.



09-09-2010 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfwacht klaagt Spears aan voor seksuele intimidatie

Lijfwacht klaagt Spears aan voor seksuele intimidatie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/britney-spears-6.jpg?t=1284024780


Lijfwacht Fernando Flores klaagt Britney Spears, zijn voormalige werkgeefster, aan voor seksuele intimidatie. Dat meldt showbizzsite TMZ.com, die de klacht kon inkijken.


Flores, die het eerder deze zomer voor bekeken hield bij Spears wegens haar 'choquerend' gedrag, verklaarde voorheen al dat de popster haar kinderen mishandelt. Volgens de nieuwe aanklacht werd de man echter ook zelf slachtoffer van de zangeres.


De bodyguard beschrijft in de aanklacht gedetailleerd hoe Spears hem seksueel zou hebben benaderd. "Britney droeg een witte jurk en liep op Fernando af. Toen ze vlakbij stond liet ze opzettelijk haar aansteker op de grond vallen. Ze boog voorover om hem op te rapen en liet daarbij haar genitaliën aan hem zien", luidt het in de aanklacht, al kunnen we ons moeilijk voorstellen dat iemand nog over zijn toeren raakt van een blik op Britney Spears' intieme delen.


Maar daar bleef het niet bij, zegt Flores verder in de aanklacht. Britney Spears zou zichzelf meer dan eens aan haar voormalige lijfwacht hebben aangeboden. Bij één gelegenheid werd de man naar Spears' slaapkamer geroepen, waar ze hem naakt opwachtte - en twee SevenUps bestelde.


Naast de vermeende seksuele avances worden in het rapport ook een aantal bedenkelijke feiten vermeld over de manier waarop de zangeres met haar kinderen omgaat. Flores claimt dat ze luidruchtige seks in haar hotelkamer had in aanwezigheid van haar kinderen. Bij een andere gelegenheid vroeg ze de broeksriem van haar bodyguard, die ze mee naar binnen nam om haar kroost af te ranselen.


Of de gerapporteerde feiten waarheidsgetrouw zijn, dan wel in het licht van een werkgevers-werknemersdispuut moeten worden gezien, valt nog af te wachten. Flores speelde het dossier door aan de sociale diensten van LA County, die het vandaag verder bestuderen. In elk geval werpt het getuigenis van Flores (Broeksriem afgeven! Limonade halen!) een weinig glamoureus licht op de job van een bodyguard.



09-09-2010 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga poseert in jurk van rauw vlees

Lady Gaga poseert in jurk van rauw vlees


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lady-Gaga-19.jpg?t=1284021702



Een outfit die Lady Gaga nog niet uitgeprobeerd heeft? Daar moet een mens al even over nadenken. Toch wist de Amerikaanse popsensatie haar fans eens te meer te verrassen. Deze maand verschijnt ze namelijk op de cover van de Japanse 'Vogue' in een jurk gemaakt van rauw vlees. Of haar vegetarische fans hier ook blij mee zullen zijn...?

Naast de vleesjurk is er ook een tweede coverfoto. Hierop is de 24-jarige te zien als haar mannelijke alter ego met de naam Jo Calderone. Eerder verscheen Gaga ook al naakt op de cover van het Amerikaanse tijdschrift 'Vanity Fair'.

Ingrid Newkirk van de Amerikaanse dierenbescherming is niet blij met de foto. "Lady Gaga staat bekend om haar excentriciteit, maar dit gaat echt te ver. Vlees staat voor bloed, geweld en dierenleed. Niemand zou dat aan zijn lijf moeten hangen, zeker niet iemand met een voorbeeldfunctie", zegt ze in 'The Sun'.



09-09-2010 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk prins Carlos eind november in Brussel

Huwelijk prins Carlos eind november in Brussel

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prins-Carlos_Annemarie-Gual.jpg?t=1284022479


De Nederlandse prins Carlos en Annemarie Gualthérie van Weezel treden op zaterdag 20 november in Brussel in het huwelijk. Dat heeft de familie vanavond laten weten.


De kerkelijke inzegening zou aanvankelijk plaatsvinden op 28 augustus, maar dat werd uitgesteld in verband met het overlijden van prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme op 18 augustus. De wens van de vader van prins Carlos was dat het huwelijk in ieder geval dit jaar nog zou plaatsvinden.

Prins Carlos (40) is de oudste zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme. Carlos en Annemarie (32) kennen elkaar ongeveer vier jaar. De twee zijn in juni in Wijk bij Duurstede al voor de wet getrouwd. Het komende kerkelijk huwelijk zal plaatsvinden in aanwezigheid van vele gasten.



09-09-2010 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!