Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams vindt nieuwe sport uit: volf

Robbie Williams vindt nieuwe sport uit: volf


http://img836.imageshack.us/img836/4120/robbiewilliamso.jpg
Robbie Williams is een hevige fan van Port Vale en trapt ook zelf graag tegen een balletje.


De Engelse popster Robbie Williams onthulde gisteren tijdens de voorstelling van zijn nieuwste boek 'You Know Me' dat hij een nieuwe sport heeft uitgevonden: volf, een combinatie van voetbal en golf.

Tijdens zijn laatste wereldtour in 2006 bedacht de 'Take That'-zanger het zogenaamde Volf, wat door Robbie en enkele vrienden erg serieus zou genomen worden. De 'sport' is begonnen als tijdverdrijf, maar zou inmiddels uitgegroeid zijn tot een gecompliceerd spel dat zich afspeelt in de achtertuin van Robbie in Los Angeles. Songwriter en goeie vriend Chris Heath vertelt 'The Sun' dat Robbie haast dagelijks een potje volf van achttien holes afwerkt. "Momenteel verlaat Williams nauwelijks zijn villa, maar soms komen er plots veel 'volfers' opdagen in de namiddag", aldus Heath.


In het boek doet Williams ook uit de doeken hoe hij zijn kansen bij Kylie Minogue verkeek. Robbie, onlangs getrouwd met actrice Ayda Field, had sinds het optreden van Kylie in de tv-soap 'Neighbours' een oogje op de Australische zangeres. Maar toen ze in 2000 samen de laatste videobeelden voor hun duet 'Kids' inblikten, liep het mis. Zij verraste hem door plots haar jurk uit te doen, maar bij het zien van een Kylie in alleen een string kon een wat dronken en zenuwachtige Williams alleen maar... lachen. 


"Ik denk dat Kylie dat niet echt kon appreciëren", aldus Williams. "Ik moet haar beledigd hebben, net toen zij zich op de set kwetsbaar opstelde, zo naakt vlak voor mij. Ik denk dat ik daar mijn kansen verkeken heb. Daarna dronk ik me met likeur snel nog moed in, maar het mocht niet meer helpen." (br.hln)



21-09-2010 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoertje X-Factor al 140 keer opgepakt, maar mag nog blijven

Hoertje X-Factor al 140 keer opgepakt, maar mag nog blijven


http://img217.imageshack.us/img217/15/chloeheald.jpg



Het Engelse X-Factor wordt zwaar op de korrel genomen nadat ze Chloe Heald (19), die nog geen dag later ontmaskerd werd als een ordinair hoertje, naar de volgende ronde lieten gaan. Bovendien blijkt ze maar liefst 140 keer gearresteerd te zijn.


X-Factor krijgt kritiek omdat het prostitutie een glamoureus tintje zou geven en het Heald niet de deur zou wijzen, nu blijkt dat het meisje haar pas verworven faam gebruikt om meer te kunnen aanrekenen als prostituee. Op het internet schepte Chloe er over op hoe ze nu meer kan vragen na haar opvallende optreden in de talentenjacht. Haar uurtarief bedraagt nu 250 pond in plaats van 160. Maar ITV blijft bij zijn standpunt dat het alleen maar oordeelt op zangkwaliteiten en niet op iemands persoonlijke leven. En zowel Nicole Scherzinger als Simon Cowell vonden dat er toch sprake was van een zweem van talent bij Chloe.


Al blijkt nu ook dat Miss Heald, die zichzelf 'Chloe Maffia' noemt, tijdens haar jeugd zowaar 140 keer is gearresteerd door de politie. Samen met haar vriendje Ian Hough vormde ze een straf duo, dat door het leven ging als 'Bad Girl' en 'Hustler'. "Overal waar ze waren, veroorzaakten ze chaos", aldus een bron in de Daily Mirror.


Toen ze dertien was, verloor ze samen met Hough al bijna het leven nadat ze tijdens hun eerste date zwaar crashten in een gestolen wagen. Vele straatovervallen volgden, waarbij ze geweld niet schuwden. Zo werd een man die aan een bankautomaat geld wou afhalen, tegen de grond gemept en 30 pond afhandig gemaakt. Het koppel verscheen meer dan eens voor de rechter in het Engelse district Wakefield, maar verder dan een omgangsverbod en een verbod om het stadscentrum te betreden kwam het blijkbaar niet.



21-09-2010 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arts wil kinderen 'Wacko Jacko' laten getuigen dat hun papa junk was

Arts wil kinderen 'Wacko Jacko' laten getuigen dat hun papa junk was


http://img72.imageshack.us/img72/9560/josephjr.jpg
Michael 'Prince' Joseph Jr. (r) en Paris Michael Katherine (l) ontvangen op de Grammy's van dit jaar een Lifetime Achievement Award in naam van hun vader.


Michael Jacksons lijfarts Conrad Murray wil Paris (12) en Prince Michael (13) oproepen om te getuigen. Volgens Murray kunnen zij bevestigen dat hun vader een drugsverslaafde was.


Murray, die verantwoordelijk wordt gehouden voor Michaels dood nadat hij de 'King of Pop' een dodelijke dosis Propofol voorgeschreven had, hoopt dat hun getuigenis zal bewijzen dat hij zijn dood aan zichzelf te wijten had én dat hij dol was op zijn lijfarts.


"Toen de kinderen hun vader begroetten, merkte Paris op: 'Mijn vader voelt weer zo koud aan. Hij heeft het altijd koud", aldus een bron aan radaronline.com. "Papa probeerde altijd warm te worden bij de open haard. We waren altijd bang dat hij in het vuur zou vallen omdat hij zo dichtbij zat. Nu is hij weer zo koud...'.


"De kinderen weten dat Michael hem nodig had en erg van hem hield", vervolgt de bron. "Hun getuigenis kan hem redden van een fikse gevangenisstraf." Het proces tegen de 57-jarige dokter Murray, die intussen gewoon aan de slag blijft als cardioloog, gaat normaal gezien volgend jaar van start.



21-09-2010 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amnesty International voert actie tijdens concerten U2

Amnesty International voert actie tijdens concerten U2

Klik op de foto om 'Beautiful Day' te beluisteren






U2 geeft tijdens hun 360°Tour aan mensenrechtenorganisatie Amnesty International de kans om tijdens elk concert actie te voeren voor de Demand Dignity campagne. Woensdag en donderdag speelt U2 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat meldt Amnesty International -in een persbericht.

Armoede door schendingen mensenrechten

Met de campagne vecht Amnesty tegen mensenrechtenschendingen die mensen arm maken en arm houden. "Armoede is niet alleen een kwestie van een gebrek aan geld, maar ook van mensenrechtenschendingen", luidt het.
 
Vrouwen in Nairobi
Amnesty voert in dit kader onder meer actie voor de vrouwen in de sloppenwijken van de Keniaanse hoofdstad Nairobi. In de wijk Kibera leven meisjes en vrouwen onder de constante dreiging van seksueel geweld.
 
Concertgangers kunnen zich laten fotograferen door Amnesty-vrijwilligers als symbolische steunbetuiging aan de vrouwen in Nairobi. Ook worden handtekeningen ingezameld die Amnesty na de concertenreeks zal bezorgen aan de Keniaanse minister van Volksgezondheid.
 
Myanmar
Daarnaast springt U2 al jaren in de bres voor Aung San Suu Kyi, de Myanmarese oppositieleidster die nog steeds onder huisarrest zit. Bono componeerde speciaal voor haar het lied 'Walk On'. Tijdens dat nummer mogen leden van Amnesty op het podium een visuele actie brengen. Zo stappen ze op het podium met kaarsen en voeren ze een wake uit voor de activiste.
 
Amnesty reikte in 2005 de prestigieuze 'Ambassador of Conscience Award' uit aan U2 voor hun engagement voor de mensenrechten.(br.hln)



21-09-2010 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
20-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay en Jay-Z vangen miljoenen voor nieuwjaarsconcert

Coldplay en Jay-Z vangen miljoenen voor nieuwjaarsconcert


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Coldplay-en-Jay-Z.jpg?t=1285001374



Coldplay en Jay-Z hebben een miljoenendeal gesloten om samen op oudejaarsavond een concert te geven in het vakantieresort Cosmopolitan of Las Vegas. Enkel genodigden zullen het concert kunnen bijwonen, er worden geen tickets voor verkocht.

De gasten zullen aparte sets voorgeschoteld krijgen van Coldplay en Jay-Z alvorens beide acts samen op het podium komen. Diezelfde avond treedt ook Jay-Z's vrouw Beyoncé op in Las Vegas.

Jay-Z en Coldplay hebben al eerder samengewerkt aan het nummer 'Lost +', dat op de EP 'Prospekt's March' van Colplat staat. Dat nummer brachten ze vorig jaar samen live tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Chris Martin van Coldplay en Jay-Z zijn goeie vrienden. De kinderen van Chris Martin en Gwyneth Paltrow noemen Jay-Z 'uncle Jay'.



20-09-2010 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Vedder is getrouwd

Eddie Vedder is getrouwd

Klik op de foto om 'Black' te beluisteren






Pearl Jam-zanger Eddie Vedder (45) is zaterdag op Hawaï getrouwd met het model Jill McCormick (32). Er waren een zeventigtal gasten, onder wie Sean Penn, Jack Johnson, familie en naaste vrienden.

Vedder en McCormick verloofden zich in december vorig jaar. Vedder vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een eregala in het Kennedy Center in Washington DC, waar hij hulde bracht aan Bruce Springsteen. Die kreeg toen een award van president Obama.

Vedder en McCormick hebben twee dochters samen, Olivia (6) en Harper Moon (die wordt donderdag twee).

Vedder was eerder getrouwd met Beth Liebling, de bassiste van Hovercraft. Zij scheidden in 2000 na zes jaar huwelijk.



20-09-2010 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere en Sabine Hagedoren steunen Pakistan

Frank Deboosere en Sabine Hagedoren steunen Pakistan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sabine-Hagedoren.jpg?t=1284992476



Weerman Frank Deboosere en weervrouw Sabine Hagedoren besteden deze week in hun dagelijkse weerberichten op televisiezender Eén en de VRT-radiozenders bijzondere aandacht aan de situatie in Pakistan. Dat meldt de VRT.
 
Zo beginnen ze het weerbericht op 21, 23 en 25 september om 20.00 uur op Eén met foto's en informatie over de toestand in Pakistan. Ze laten onder meer satellietfoto's zien van Pakistan voor en na de ramp. "Daarop is duidelijk zichtbaar hoe ver de Indus wel uit zijn oevers is getreden", aldus Sabine Hagedoren.
 
Kijkers en luisteraars kunnen storten op het rekeningnummer van het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties 000-0000012-12 of online via de site www.1212.be. De organisatie heeft alleen al voor de noodhulp tot eind oktober meer dan 12 miljoen euro nodig. Slechts een derde van dat bedrag is momenteel ingezameld.



20-09-2010 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael speelt biljart in gevangenis

George Michael speelt biljart in gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/George-Michael-2.jpg



George Michael is vrijdag overgeplaatst naar een minder strenge gevangenis en dat schijnt hem goed te bevallen. Zat hij in de strenge Pentonville gevangenis nog heelder dagen te grienen, in Highpoint speelt hij biljart met zijn medegevangenen. Dat zijn daar grotendeels mannen van middelbare leeftijd die op het einde van hun straftijd zitten, de meesten onder hen zijn veroordeeld wegens inbreuken op de drugwetgeving.

Michael heeft in Highpoint zijn eigen cel en iedereen laat hem met rust. In Pentonville was hij het mikpunt van beschimpingen en lasterlijke zangkoren. Michael zal vier weken moeten zitten, de resterende vier weken zal hij onder toezicht van de probatieambtenaar staan.



20-09-2010 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa en Katy Perry vijf keer genomineerd

Lady GaGa en Katy Perry vijf keer genomineerd voor MTV European Music Awards


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Katy-Perry-1.jpg?t=1284981933



Lady GaGa en Katy Perry zijn elk vijf keer genomineerd voor de MTV European Music Awards (EMAs)

In drie van die vijf categorieën krijgen ze concurrentie van Rihanna: Best Pop, Best Female en Best Song.

Lady GaGa was vorige week de grote winnares van de Amerikaanse tegenhanger van de EMAs, de MTV Video Music Awards (VMAs): ze werd dertien keer genomineerd en won acht awards.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lady-gaga-20.jpg?t=1284982035



In de categorie Best Female werden ook Miley Cyrus en Shakira genomineerd. De EMAs worden op 7 november in Madrid uitgereikt.



20-09-2010 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coleen Rooney voor doodzieke zusje op Lourdesbedevaart

Coleen Rooney voor doodzieke zusje op Lourdesbedevaart


http://img405.imageshack.us/img405/6690/coleenrooney.jpg


Coleen Rooney is met haar zwaar katholieke familie op bedevaart naar Lourdes om er te bidden voor haar doodzieke stiefzusje Rosie. Ook haar zoontje van tien maanden, Kai, ging mee. De hele familie had voor de gelegenheid allemaal dezelfde sweatshirts met de print 'Lourdes 2010' op aangetrokken.


Volgens ingewijden is Coleen van plan flesjes heilig water mee te brengen uit de Franse pelgrimsstad, voor de 12-jarige Rosie, die aan een ongeneeslijke ziekte lijdt.

Het is niet de eerste keer dat Coleen naar Lourdes trekt. Volgens een bron van de Daily Mail namen haar ouders haar als kind vaker mee op bedevaart naar West-Frankrijk. In haar jeugd ging ze met vriendinnen op pelgrimstocht en twee jaar geleden nog met Rosie.

Het is niet uitgesloten dat Coleen ook voor beterschap in haar relatie met vreemdganger Wayne Rooney heeft gebeden. De stervoetballer betaalde 1.400 euro per beurt met een hoertje toen Coleen zwanger was van Kai. Het koppel, dat 1,5 jaar getrouwd is, is inmiddels weer samen, maar Wayne werd gewaarschuwd: nog 1 scheve schaats en hij mag het afbollen.



20-09-2010 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo Beckham (8) ontwerpt zonnebrillen

Romeo Beckham (8) ontwerpt zonnebrillen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Romeo-Beckham.jpg?t=1284981729


Romeo Beckham, de achtjarige zoon van David en Victoria, gaat een eigen lijn zonnebrillen voor kinderen ontwerpen. Romeo zou zijn ouders gesmeekt hebben hem modeontwerper te laten worden.


"Romeo heeft een oog voor mode. Hij weet heel goed wat mooi is en wat niet. Het is geen bevlieging en Victoria heeft hem ook duidelijk gemaakt dat ze niet achter het project wil staan voor hij zeker is dat hij ermee wil doorgaan", aldus een vriend in de Daily Mirror.


Verwacht wordt dat Romeo zijn celebrityvriendjes zal opbellen, zoals Suri Cruise, de zesjarige dochter van Heidi Klum en de vier kinderen van Gordon Ramsay om te poseren met zijn zonnebrillen.


Victoria, zelf modeontwerpster, en David juichen de ondernemingsgeest en de ambitie van hun zoon toe. Ze menen dat er een gat in de markt is voor hippe designer zonnebrillen voor kinderen. Aanvankelijk zou de collectie Bambino Beckham genoemd worden, maar uiteindelijk werd geopteerd voor een discreter 'RB' op één van de armen van de brilletjes.



20-09-2010 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle in Guinness World Records Book

Susan Boyle in Guinness World Records Book


http://img801.imageshack.us/img801/5724/susanboyle.jpg


Susan Boyle is drie keer terug te vinden in de nieuwste editie van het Guinness World Records Book. De Schotse zangeres, die bekend werd dankzij haar deelname aan talentenjacht Britain's Got Talent, verbrak met haar debuutalbum drie records. Dat staat op de website van de Britse omroep BBC.
Het in 2009 verschenen debuutalbum van Boyle, getiteld I Dreamed A Dream, is het snelst verkopende album ooit van een vrouwelijke artiest uit het Verenigd Koninkrijk. Een record dat voorheen in handen was van Dido met No Rent. Boyles album was tevens het bestverkopende album in de eerste week. Dat record stond op naam van de Arctic Monkeys.
 
Bij het verschijnen van I Dreamed A Dream was de zangeres 48 jaar. Daarmee is zij de oudste artiest ooit die de nummer 1-positie wist te bereiken met een debuutalbum. Boyle pakt de titel af van Jane McDonald, die dat in 1998 op 35-jarige leeftijd presteerde.
 
,,Ik las dat boek altijd toen ik nog een klein meisje was. Ik heb nooit durven dromen dat ik ooit in het boek terecht zou komen", zegt Boyle. ,,Dit is echt fantastisch." (br.AD)




20-09-2010 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel draagt suite op aan Jimi Hendrix

Hotel draagt suite op aan Jimi Hendrix

Klik op de foto om 'Hey Joe' te beluisteren





Veertig jaar na de dood van Jimi Hendrix heeft een hotel in Londen een suite gecreëerd die volledig in het teken staat van de legendarische Amerikaanse gitarist.


Jimi Hendrix logeerde tijdens zijn carrière wel vaker in het befaamde Cumberland Hotel. Hij gaf er zelfs zijn laatste interview, enkele dagen voor hij overleed aan een overdosis slaappillen. De legende was amper 27 jaar oud.

De suite die aan Hendrix is opgedragen, kreeg een look in allerlei snoepkleurtjes. Covers van muziekbladen sieren de muren. De grote blikvanger is zonder twijfel een muurschildering van de gitarist door kunstenaar Andie Airfix.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jimmy_hendrix.jpg?t=1284903987



In zijn tijd betaalde Hendrix 20 euro voor een overnachting in het Cumberland Hotel. Reken nu echter op 480 euro voor een nacht in de suite.  Het ontbijt is gelukkig wel inclusief.



19-09-2010 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones vernieuwen trouwgeloften

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones vernieuwen trouwgeloften


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Michael-Douglas-Zeta-Jones.jpg?t=1284892163



De Amerikaanse acteur Michael Douglas en zijn echtgenote Catherine Zeta-Jones gaan in november hun trouwgeloften vernieuwen. Het koppel heeft die beslissing genomen naar aanleiding van hun tiende huwelijksverjaardag. Na de ceremonie zal een feest volgen in het Plaza Hotel in New York, waar het stel elkaar eeuwige trouw beloofde in 2000.


"Michael is erg zwak door de chemotherapie, maar dit is echt iets wat hij zeker wil doen. Hij barstte in tranen uit toen Catherine met het voorstel op de proppen kwam", aldus een vriend. De acteur vecht tegen keelkanker.



19-09-2010 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesco Planckaert voor derde keer vader

Francesco Planckaert voor derde keer vader


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Francesco-Planckaert.jpg?t=1284890642



Francesco Planckaert is voor de derde keer vader geworden. Zijn vriendin Magali beviel vrijdagmiddag van een jongen. Het derde kindje van Francesco en Magali luistert naar de naam Youka. Het koppel heeft al een zoon Devon en een dochter Noa.



19-09-2010 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt op 8 maart 2011 in Vorst Nationaal

James Blunt op 8 maart 2011 in Vorst Nationaal

Klik op de foto om 'Goodbye My Lover' te beluisteren






De Britse zanger James Blunt komt op dinsdag 8 maart 2011 zijn derde album 'Some kind of trouble' aan zijn Belgische fans voorstellen. Hij geeft een concert in Vorst Nationaal.

Het nieuwe album van James Blunt zal begin november in de winkelrekken liggen. De Britse zanger met de hoge stem brak vijf jaar geleden door met zijn wereldhit "You're beautiful".

De ex-soldaat verkocht sinds zijn doorbraak meer dan elf miljoen albums. Blunt was al eerder te gast in Vorst Nationaal en stond ook op de affiche van Werchter Boutique. (br.hln)


19-09-2010 om 11:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
18-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Ghost writer gekroond tot beste film in San Sebastian

'The Ghost writer' gekroond tot beste film in San Sebastian


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/The-Ghost-writer.jpg?t=1284828341
Actrice Olivia Williams kwam de prijs in ontvangst nemen in plaats van Polanski


'The Ghost writer' van Roman Polanski is op het Filmfestival van San Sebastian uitgeroepen tot beste film van het jaar. De politieke thriller kreeg de Fipresci Grand Prix 2010, een onderscheiding van de internationale federatie van filmrecensenten.

Polanski werd eerder al bekroond als beste regisseur op de Berlinale. Daar was 'The Ghost writer' in première gegaan terwijl de cineast huisarrest had in Zwitserland.

Ook nu was Polanski niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. Actrice Olivia Williams deed dat in zijn plaats. "Polanskis is een auteur in elke betekenis van het woord", zei ze. "Elk aspect van deze prijs is voor hem".

Het Filmfestival van San Sebastian is gisteren geopend en loopt nog tot volgende zaterdag. Maandag wordt Hollywoodster Julia Roberts er verwelkomd om een carrièreprijs in ontvangst te nemen.



18-09-2010 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand aangehouden na duw aan paparazzo

Russell Brand aangehouden na duw aan paparazzo


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Russell-Brand-1.jpg?t=1284826339



Russell Brand is gisteren op de luchthaven van Los Angeles aangehouden nadat hij een paparazzo die een foto wilde nemen van hem en zijn verloofde Katy Perry een por gaf.

20.000 dollar borgsom
De Britse komiek werd een 'simpel handgemeen' ten laste geleged. De politie ondervroeg hem en liet hem vrij nadat hij een borgsom van 20.000 dollar betaalde. Op 15 oktober moet hij voor de rechter verschijnen.

"Je richt geen lens onder mijn jurk"
"Als je te ver gaat en een lens onder mijn jurk probeert te richten, zal mijn verloofde zijn taak op zich nemen en me beschermen", twitterde Katy achteraf.
 
Katy en Russell waren samen in Los Angeles om te vieren dat ze een jaar samen zijn. Door het incident en de afhandeling ervan misten ze hun vlucht naar Las Vegas.



18-09-2010 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael overgeplaatst naar minder strenge gevangenis

George Michael overgeplaatst naar minder strenge gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/George-Michael-2.jpg


George Michael is van de Londense Pentonville gevangenis overgeplaatst naar Highpoint Prison in Suffolk, waar hij de rest van zijn straf zal uitzitten die hij kreeg wegens rijden onder invloed van drugs en in het bezit van wiet. Michael zal slechts vier van de acht hem opgelegde weken moeten uitzitten, de andere helft zal hij onder toezicht staan van de probatiedienst.

Niet in beroep
Gisteren borg Michael zijn plan om tegen zijn veroordeling in beroep te gaan op nadat zijn advocaten er hem op wezen dat hij al een heel milde straf had gekregen. Hij riskeerde in beroep een langere celstraf te krijgen.

"George speelde met vuur. Hij heeft al geluk dat hij slechts twee maanden cel kreeg", aldus een bron in The Sun.

Michael zat in Pentonville in een isoleercel in de vleugel voor 'kwetsbare' gevangenen, en werd er door zijn medegevangenen uitgelachen. Zowat de hele tijd huilde de 48-jarige zanger en hij weigerde zijn cel uit te komen. Nu zit hij op een eenpersoonscel in Highpoint, waar vooral drugcriminelen op middelbare leeftijd zitten die aan het einde van hun straf zitten.



18-09-2010 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan test opnieuw positief op cocaïne

Lindsay Lohan test opnieuw positief op cocaïne


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay_lohan-1.jpg?t=1284811684


De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan - die onder toezicht staat na verscheidene akkefietjes met het gerecht - heeft bij een politiecontrole positief getest op cocaïne. Daardoor riskeert ze nu een hernieuwd verblijf achter de tralies, zo melden meerdere Amerikaanse media.
 
Nadat ze deze zomer 13 dagen doorbracht in een gevangenis in Los Angeles, werd de 24-jarige Lohan opgenomen in een ontwenningskliniek voor een kuur van 90 dagen. Sinds eind augustus kreeg ze echter toestemming om naar huis terug te keren, op voorwaarde dat ze stipt zou opdagen voor medische en psychologische controles. Daaronder ook wekelijks twee tests op drug- en alcoholgebruik.
 
Volgens onder meer de Los Angeles Times en het magazine People bleek uit één van die tests opnieuw cocaïnegebruik. Eerder liet de rechter weten dat een positieve test gelijk zou staan met dertig dagen cel.



18-09-2010 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!