Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones weigert filmrol om bij zieke man te blijven

Catherine Zeta-Jones weigert filmrol om bij zieke man te blijven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Catherine-Zeta-Jones-3.jpg?t=1285952764


Catherine Zeta-Jones heeft een rol in de film over Marilyn Monroe geweigerd omdat ze bij haar zieke man, Michael Douglas, wil blijven.

Zeta-Jones werd gevraagd de rol van Hollywoodlegende Vivien Leigh te spelen in de biopic 'My Week With Marilyn'. Maar ze wil niet meer dan twee dagen haar man Michael Douglas achterlaten, die in New York wordt behandeld voor keelkanker.

Michelle Williams
"Het is geen grote rol, maar de opnames zouden een week duren en daar ziet ze tegenop. Ze moest dus weigeren", aldus een bron.

In de film speelt Michelle Williams de rol van Marilyn Monroe en ook Emma Watson speelt mee.

Eerder deze week verklaarde Zeta-Jones dat Douglas goed reageert op zijn behandeling, die bestaat uit acht weken bestraling en chemo. "Hij doorstaat het allemaal met heel veel sterkte en waardigheid", aldus Catherine.



01-10-2010 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrader: Supertramp op 10 oktober in Sportpaleis

Aanrader: Supertramp op 10 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om 'dreamer' te beluisteren



Rick Davies.


Wie tiener was in de jaren zeventig, was dol op Supertramp, zo simpel was dat. Je was bijkans een alien als je die hits niet kon meebrullen en dat kan aanstaande zondag weer in het Antwerpse Sportpaleis.

'Breakfast in America', 'Dreamer', 'Give a Little Bit', 'Goodbye Stranger', ze staan in het geheugen gegrift als de soundtrack van een generatie. Meer dan zestig miljoen albums hebben ze verkocht. Toen ze de elpee 'Breakfast in America' aan de Europese pers voorstelden, werden de journalisten met de Concorde naar New York gevlogen om daar te ontbijten met de band, de plaat in ontvangst te nemen en hopla, terug naar huis. In die tijd, we spreken van het gezegende jaar 1979, was er nog geld in de platenindustrie.

Symfonische poprock
Tegenwoordig is het wellicht niet cool meer om de symfonische poprock van de Britse superband tegen de borst te drukken. Maar wie tiener was in de late jaren zeventig is sowieso niet cool meer en dus: veertigers, ga massaal naar Supertramp, op 10 oktober in het Antwerpse Sportpaleis.


Supertramp, in 1969 opgericht door de Britten Rick Davies en Roger Hodgson, tekende steevast voor een bombastisch geluid met veel effecten maar telkens ook sterke melodieën. Hodgson is er jaren geleden uitgestapt, maar dat kan de pret niet drukken. Voor de tournee '70-10' (verwijzend naar 1970-2010) schaarden Davies en oorspronkelijk saxofonist John Helliwell zeven topmuzikanten rond zich. De kritieken zijn unaniem lovend.

Tickets kosten 60, 70 of 77 euro en kan je hier reserveren.


01-10-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Lindsay Lohan voeren oorlog over haar centen

Ouders Lindsay Lohan voeren oorlog over haar centen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-20.jpg?t=1285936553



De ouders van Lindsay Lohan zitten elkaar nog maar eens in de haren. De inzet deze keer is de curatele over Lindsay, het beheer van haar centen en het toezicht op levensstijl zeg maar.

Mama Dina (48) wil die juridische macht delen met haar manager. Maar papa Michael (48) wil dat twee neutrale buitenstaanders die taak op zich nemen. "Mensen die niet op Lindsays geld uit zijn", preciseerde hij met een sneer naar zijn ex-vrouw.

Eerder deze week liet Lindsay zich opnemen in de Betty Ford ontwenningskliniek in Los Angeles. Vorige week zat ze nog enkele uren in de cel nadat ze haar probatievoorwaarden had geschonden middels twee positieve drugtests. Op 22 oktober moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen, maar die zitting zal wellicht uitgesteld worden omdat Lindsay anderhalve maand in de afkickkliniek wil blijven.


01-10-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike van Diem (Karakter) verfilmt bombardement op Rotterdam

Mike van Diem (Karakter) verfilmt bombardement op Rotterdam

Klik op de foto om de Trailer Karakter uit 1997 te bekijken





De Nederlandse regisseur Mike van Diem gaat een van de twee speelfilms over het bombardement op Rotterdam in 1940 maken. Dat heeft producent Paul Ruven donderdagavond bekendgemaakt op het Nederlands Filmfestival (NFF).

Het zou de eerste speelfilm van Van Diem zijn sinds Karakter, die in 1998 een Oscar won voor beste niet-Engelstalige film waarin ook Jan Decleir acteerde. Sindsdien werd de naam van de Nederlander genoemd voor diverse Hollywoodproducties. Maar uiteindelijk ging geen van de projecten door.

'De kans bestaat nog steeds dat Hollywood belt', legt producent Paul Ruven uit. 'In dat geval neemt hij meteen het vliegtuig. Maar ik werk al een half jaar met Mike aan de film. Hij wil hem heel graag maken.' Het Filmfonds werkt mee aan de ontwikkeling van het scenario. Het is de bedoeling dat de film over twee of drie jaar in première gaat.

"De helden van de Willemsbrug"
De helden van de Willemsbrug, zoals de voorlopige titel luidt, baseert zich op het gelijknamige boek van schrijver Wim Hornman. In zijn boek heeft de auteur door de ogen van een aantal Nederlandse mariniers die strijd hebben geleverd, de vier dagen gereconstrueerd die aan het bombardement voorafgingen. Het budget van het project bedraagt 6 miljoen euro.

Tegelijkertijd werkt ook regisseur Ben Sombogaart (De Tweeling, De Storm) samen met scenarist Gerard Soeteman (Turks Fruit, Soldaat van Oranje) aan een film over de Rotterdamse meidagen van 1940. Het tweetal baseert zich op eigen onderzoek in de archieven van het Mariniersmuseum in Rotterdam. Het is de bedoeling dat deze film, die als werktitel Rotterdam heeft, in 2012 wordt opgenomen.

De aanval op Rotterdam in mei 1940 is een van de zwartste bladzijden uit de contemporaine Nederlandse geschiedenis. Bij het bombardement, dat de opmaat vormde voor de Nederlandse capitulatie, vielen ruim 1100 doden en vele tienduizenden gewonden. Bijna 25.000 huizen werden verwoest: achtduizend Rotterdammers waren in een keer dakloos.



01-10-2010 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start ticketverkoop Prince uitgesteld

Start ticketverkoop Prince uitgesteld


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prince-4.jpg?t=1285923412


Vanochtend om 9 uur ging normaal de ticketverkoop voor het concert van Prince op 26 oktober van start. De verkoop is echter uitgesteld door productionele redenen. Geïnteresseerden kunnen zich wel al registreren.

In een persbericht staat dat "de productie van de artiest nog last minute aanpassingen uitvoert aan de technische lay-out van de zaal." Daarom zijn de organisatoren genoodzaakt de verkoopsdatum uit te stellen tot wanneer de productie volledig klaar is.

Wie zijn adres achterlaat via Teleticket Service krijgt binnenkort een bericht met de uiteindelijke datum waarop het concert in verkoop gaat.

Enige show in Benelux
Het nieuws dat Prince na drie maanden opnieuw naar ons land komt, werd dinsdag aangekondigd. Het concert in België maakt deel uit van een Europese tournee. De show van 26 oktober in het Antwerpse Sportpaleis is de enige in de Benelux.

De organisatoren verontschuldigen zich voor het ongemak.



01-10-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael krijgt in cel steunbrief van Paul McCartney

George Michael krijgt in cel steunbrief van Paul McCartney


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/george-michael-4.jpg?t=1285933073



Paul McCartney (68) is in de pen gekropen en schreef een brief naar George Michael (47), die wegens rijden onder invloed en het bezit van wiet in de gevangenis zit. McCartney weet wat Michael doormaakt, hij zat immers zelf tien dagen in de cel toen hij in 1980 op de luchthaven van Tokio betrapt werd met wiet op zak. In 1972 werd McCartney al eens veroordeeld voor het binnensmokkelen van zes ons wiet in Zweden, een jaar later vond de politie vijf wietplanten op zijn landgoed in Schotland.

"George kreeg de brief maandag. Paul zegt daarin dat hij hem zal bezoeken wanneer hij vrijkomt en dat hij de moed niet mag laten zakken. De brief was twee bladzijden lang, George blijft hem maar herlezen". Toch eens onder die postzegel kijken, Sjors.


01-10-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna als sexy Italiaanse mama voor Dolce & Gabbana


Madonna als sexy Italiaanse mama voor Dolce & Gabbana


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/6/14/11/media_xl_3893201.jpg?20101001121315



Madonna (52), van Italiaanse afkomst, had het niet bepaald moeilijk zich in te leven in de rol van de sexy Italiaanse mama die ze tijdens een fotosessie met fotograaf Steven Klein speelt voor de nieuwe campagne van modemerk Dolce & Gabbana.



http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/7/15/12/media_l_3893202.jpg?20101001121425


De foto's gaan in wereldwijde première in Vanity Fair . (br.hln)


01-10-2010 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight-fans verspreiden hiv-virus

'Twilight-fans verspreiden hiv-virus'


http://img28.imageshack.us/img28/5025/twilightgx.jpg


De vampierenfilms uit de 'Twilight'-reeks kunnen de gezondheid schaden: volgens de Britse muzieksite NME lopen pubers die de films naspelen een verhoogd risico op hiv.

NME baseert zich op verklaringen van een aantal artsen, die vrezen dat jongeren scènes uit de trilogie naspelen, waarbij te elkaar tot bloedens toe bijten. Dat levert geen dode vampierenslachtoffers op, maar is niet zonder gevaar voor een eventuele aidsbesmetting.

"Zo'n beet is gevaarlijk als je door huid heen bijt", waarschuwt arts Thomas Abshire. "Ze kan hiv veroorzaken. Die kinderen denken dat ze echte vampieren zijn."

De 'Twilight'-films, gebaseerd op de succesvolle vampierenromans van Stephenie Meyer, zijn wereldwijd bijzonder populair bij een hoofdzakelijk jonger publiek. Momenteel zijn er drie films in de reeks, de komende twee jaar staan delen vier en vijf op stapel.


01-10-2010 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.000 studenten gaan uit de bol op Antwerpse StuDay

20.000 studenten gaan uit de bol op Antwerpse StuDay


http://img266.imageshack.us/img266/7549/studay2010.jpg


Terwijl het er bij de officiële opening van het Antwerpse academiejaar deze voormiddag nog erg officieel aan toe ging, heeft naar schatting een twintigduizendtal studenten in de namiddag alle remmen los gegooid tijdens hun officiële opening: StuDay.

De gedempte Zuiderdokken werden omgedoopt tot een groots festivalterrein met onder andere live-optredens, cultuur en een sportcompetitie onder verschillende studentenclubs. Uitzonderlijk moesten de bezoekers dit jaar een euro inkom betalen, die integraal naar Music For Life gaat. De jaarlijkse eindejaarsactie van Studio Brussel staat dit jaar in het teken van 15 miljoen weeskinderen van aids-ouders wereldwijd en strijkt voor het eerst neer in Antwerpen.

Voor livemuziek zorgden onder andere The Opposites, Balthazar en de Customs. Daarnaast konden de studenten ook hun benen losgooien op de beats van de Turntable Dubbers en Merdan Taplak. De studenten die er na 22 uur nog niet genoeg van hebben, kunnenvanaavond nog terecht voor afterparties in muziekclub Petrol en Jeugdcentrum Zappa.



01-10-2010 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher en Lady GaGa plannen samenwerking

Cher en Lady GaGa plannen samenwerking


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cher-en-Lady-GaGa.jpg?t=1285849551


Het gerucht gaat dat Cher en Lady GaGa van plan zijn samen een concert te geven en samen een duet gaan opnemen.

Het Amerikaanse blad 'National Enquirer' meldt dat Lady GaGa en Cher een duet gaan opnemen en samen het podium betreden. De twee popiconen ontmoetten elkaar eerder deze maand voor het eerst op de MTV Video Music Awards en werden volgens bronnen meteen goede vrienden.

Auteur Mark Bego, die twee boeken over Cher heeft geschreven, vertelt aan National Enquirer: "Ze zijn nu als moeder en dochter. Ze nemen allebei hun bizarre gevoel voor mode bloedserieus, hebben beiden gevoel voor humor en zijn allebei fervente homorechtenactivisten."

De twee zangeressen zijn volgens het blad zelfs van plan om samen de studio in te gaan. Zo vertelt een insider: "Ze hebben over een gezamenlijk concert gesproken - en willen misschien zelfs samen een duet opnemen."



30-09-2010 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Tony Curtis (85) overleden

Acteur Tony Curtis (85) overleden


De Amerikaanse acteur Tony Curtis is op 85-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Las Vegas. Dat heeft zijn dochter, Jamie Lee Curtis, bekendgemaakt.


Curtis werd geboren op 13 juni 1925 in New York als Bernard Schwartz en groeide op in de beruchte wijk Bronx. Hij raakte aan een acteurscontract bij Universal Studios in Hollywood en maakte zijn debuut in 'Criss Cross' (1948). De acteur was in meer dan 90 belangwekkende films te zien. Vooral zijn rol als saxofonist in 'Some Like it Hot' (1959) maakte hem razend bekend. Voor zijn rol in 'The Defiant Ones' kreeg hij een Oscar.

Andere uitschieters zijn 'Spartacus' en 'The Great Impostor'. Curtis dook op op de hoes van het beroemde Beatlesalbum 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club' en was in de animatiefilm 'The Flintstones' de stem van Stony Curtis. Voor televisie acteerde hij in de jaren zeventig samen met Roger Moore in de serie 'The Persuaders'.

De acteur was vijf keer getrouwd en heeft zes kinderen. Zijn dochter en actrice Jamie Lee Curtis stamt uit zijn eerste huwelijk met actrice Janet Leigh. Zijn weduwe is Jill VandenBerg. (br.hln)



30-09-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil met realityreeks tonen dat ze geen dom blondje is

Paris wil met realityreeks tonen dat ze geen dom blondje is


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-5.jpg?t=1285846471


Om de wereld te tonen dat ze geen dom blondje is, gaat Paris Hilton een realityreeks rond haar persoontje maken. Paris vindt zelf dat ze in haar voorgaande programma's als een dwaas wicht overkomt, en met haar nieuwe realityreeks op Oxygen Channel moet daar verandering in komen.

"Dit wordt niet iets als 'The Simple Life', waarin Paris een kitscherige versie van zichzelf speelde. Wij willen de échte Paris en haar opzienbarende leven tonen", stelt een woordvoerder van Oxygen.

In 'The Simple Life' gaven Paris en haar toenmalige vriendin Nicole Richie hun glamourleventje op en namen ze allerlei baantjes aan, van boerin tot poetsvrouw. De show was megapopulair, er werden vijf reeksen van gemaakt. Paris was ook gastvrouw in 'Paris Hilton's My New BFF', waarin ze op zoek ging naar een Best Friend Forever.



30-09-2010 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De trucs van Tom Cruise om Cameron Diaz te evenaren

De trucs van Tom Cruise om Cameron Diaz te evenaren

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Cruise-1.jpg?t=1285845498
Tom Cruise en Cameron Diaz in Tokyo.



Hoewel Cameron Diaz vijf centimeter groter is dan mannelijke tegenspeler en hoge hakken droeg, leek ze gisteren in Tokyo even groot als Tom Cruise.


Het feit dat Tom Cruise even groot leek als Cameron Diaz in Tokyo doet de geruchten groeien dat hij stiekem hoge hakken draagt. Hij maakte ook slim gebruik van de trap en bleef steeds een trede achter de actrice wanneer ze op de camera's afstapten.


Over de grootte van Tom Cruise wordt druk gespeculeerd. Hij is met zijn 1,60 meter kleiner dan zijn vrouw Katie Holmes, toch lijken ze vaak even groot. Daarom zeggen experts dat hij schoenen draagt met een verborgen hoge hak, dit kan je namelijk tot 10 cm groter maken. Cruise verstopte ook zijn schoenen goed in zijn jeansbroek op de rode loper. Cameron zag er beeldig uit in een strak zwart jurkje, een brede zwarte riem en trendy kleurrijke sandalen van Jimmy Choo.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Cruise-Cameron-Diaz.jpg?t=1285845787


De twee acteurs promootten gisteren in Tokyo de film Knight & Day, die niet het verhoopte succes haalde in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De Japanse fans onthaalden het duo enthousiast, ook al was het nog vroeg in de ochtend. Sommigen van hen spendeerden de nacht in een nabijgelegen hotel om een glimp van de sterren te kunnen opvangen



30-09-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonnie and Clyde -regisseur Arthur Penn overleden

'Bonnie and Clyde'-regisseur Arthur Penn overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Bonnie-and-Clyde.jpg?t=1285806238


De Amerikaanse film- en theaterregisseur Arthur Penn is dinsdag in New York overleden. Hij stierf een dag na zijn 88ste verjaardag.


Een vriend en adviseur van de regisseur maakte de dood van Arthur Penn bekend. Het is onduidelijk waaraan hij overleed.

Taboedoorbrekende film
Penn zette zijn stempel op de Amerikaanse filmindustrie met de film 'Bonnie and Clyde' (1967), waarin Warren Beatty en Faye Dunaway als de bankrovers Bonnie en Clyde in de jaren dertig door Amerika trekken en wereldberoemd worden. Ondanks de grappige momenten was de film seksueel meer uitgesproken en was er meer bloedig geweld te zien dan tot dan toe gebruikelijk was.

De film brak taboes en plaveide de weg voor films als 'Easy Rider' en 'The Graduate'. De klassieker, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, won twee Oscars.



30-09-2010 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi, Tom Waits en Alice Cooper


Bon Jovi, Tom Waits en Alice Cooper genomineerd voor Rock 'N' Roll Hall of Fame

Klik op de foto om 'Poison' te beluisteren



Alice Cooper.


Vijftien acts uit diverse genres, van rock tot folk, zijn genomineerd voor opname in de Rock 'N' Roll Hall of Fame. Meer dan 500 kopstukken uit de muziekindustrie zullen wie in december wordt opgenomen in de eregalerij in Cleveland, Ohio.

Naast Bon Jovi en shockrocker Alice Cooper zijn onder meer ook de rapgroep Beastie Boys, soulzanger Joe Tex, crooner Neil Diamond, de Britse folkzanger Donovan en funkband Chic genomineerd. Om voor nominatie in aanmerking te komen, moet een band of artiest minstens 25 jaar geleden zijn debuut hebben uitgebracht. In maart 2011 worden de winnaars gelauwerd tijdens een ceremonie in New York. (br.hln)


Genomineerden voor de Rock 'N' Roll Hall of Fame 2010
Alice Cooper
Beastie Boys
Bon Jovi
Chic
Neil Diamond
Donovan
Dr. John
J. Geils Band
LL Cool J
Darlene Love
Laura Nyro
Donna Summer
Joe Tex
Tom Waits
Chuck Willis



30-09-2010 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mohammed Ali zwanger van tweede kind

Dochter Mohammed Ali zwanger van tweede kind

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Laila-Ali.jpg?t=1285774421


Laila Ali, de 32-jarige dochter van bokslegende Muhammad Ali, is zwanger van haar tweede kind. Laila en haar man Curtis Conway (39) hebben al een zoon van twee, Curtis Jr.. Laila en Curtis trouwden in juli 2007.


Laila is drie maanden zwanger en dus berekend voor begin april volgend jaar. Haar vader is naar verluidt opgetogen dat hij opnieuw opa wordt. Laila, die zelf wereldkampioen boksen is geweest, zegt dat haar pa een excellente opa is. "Hij is dol op kinderen, hij zou ze dood kussen".



29-09-2010 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stings vrouw kon niet lachen met onthulling marathonseks

Stings vrouw kon niet lachen met onthulling marathonseks


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Trudie-Styler.jpg?t=1285773697



Toen hij onthulde dat hij en zijn vrouw genieten van tantrische seks, kon Trudie Styler daar aanvankelijk wel om lachen. Maar het begon op haar heupen te werken toen Sting in interviews bleef herhalen dat hij met zijn vrouw deze vorm van marathonseks bedrijft.

"Hij deed een interview met Bob Geldof en ik denk dat ze allebei boven hun theewater waren. Sting en ik doen al jaren aan yoga en wat hij wilde zeggen, is dat heel wat mensen intimiteit uit het oog verliezen wanneer ze seks hebben. Na dat interview zei ik 'had je niet wat minder kunnen drinken en minder vertellen?'. Maar al gauw deed hij er een schepje bovenop en verklaarde hij dat ik ook aan tantrisch winkelen deed, zonder ooit iets te kopen. Ik liet hem weten dat ik dat niet grappig vond. Hij deed het om me te jennen", verklaart Styler in het magazine Hello!.



29-09-2010 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell bekent:

Naomi Campbell bekent: "Ik heb veel fouten gemaakt"

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Naomi-Campbell-1.jpg?t=1285764697



Naomi Campbell beseft dat ze een aantal schandalen op haar naam heeft gezet, veelal door haar opvliegend karakter dat al eens uitmondde in fysiek geweld, en daarom wenst ze niet als rolmodel gezien te worden.

Topmodel, geen rolmodel
"Ik maak veel fouten, heel veel fouten. Ik ben geen perfecte mens. Ik moet leren uit mijn fouten, waarvan er veel openbaar werden gemaakt. Daarom word ik altijd nerveus als mensen over rolmodellen praten, ik denk dat ik zelf niet zo'n goed rolmodel ben geweest. Ik denk het niet, althans niet in bepaalde aspecten van mijn leven. Maar ik doe mijn best om een betere mens te worden. Ik geef mijn fouten nu al toe, ik beken dat ik dingen verkeerd heb aangepakt".

Geen zelfmedelijden meer
"Ik raak niet meer gedeprimeerd. Als ik een aanval voel aankomen, trek ik me terug. Ik ga me ook niet meer in zelfmedelijden wentelen. Iedereen kent in  zijn leven wel enkele dieptepunten, wat je ook doet. Daar moet je leren mee omgaan en doorgaan met je leven", verklaart de 40-jarige Campbell in het magazine Interview.



29-09-2010 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes van berg geplukt door reddingshelikopter

Tom Waes van berg geplukt door reddingshelikopter


http://img227.imageshack.us/img227/6527/tomwaes.jpg


Het bloed kruipt waar het niet gaan kan bij Tom Waes. Dit weekend werd de tv-maker gered van een berg in de Franse Alpen. Hij zakte tijdens eens extreme bergtocht door zijn knie en moest door een helikopter opgepikt worden. Waes deed de tocht in Chamonix voor de lol.


De waaghals uit het Eén-programma Tomtesterom had zich vorig weekend ingeschreven voor de Trail des Aiguilles Rouges, een tocht door onherbergzaam gebied. In minder dan dertien uur tijd moest Waes een afstand van 54 kilometer met een hoogteverschil van 3.600 meter afleggen. Na zestien kilometer moest de allesdurver echter de strijd al staken.


"Ik gleed uit, maakte een verkeerde beweging en ging door mijn knie. Mijn ligamenten en meniscus zijn geraakt, maar opereren kan nu niet want de opnames voor het derde seizoen van Tomtesterom beginnen bijna. Neen, een ingreep is voor later."


Waarom hij eigenlijk deelnam? "Ik zou dolgraag de Ultra Trail van de Mont Blanc afwerken, over een afstand van 166 kilometer. Je moet wel vijf punten uit andere loopwedstrijden vergaren om te  mogen meedoen. Na de Marathon des Sables, de calvarietocht van 254 km door de woestijn, had ik er maar drie. De ren van vorig weekend had me het vierde en vijfde punt moeten opleveren. Helaas."



29-09-2010 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars-films krijgen 3D-bewerking

Star Wars-films krijgen 3D-bewerking


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Star-Wars.jpg?t=1285757279


Vijf jaar is erover gepalaverd, maar nu is de kogel door de kerk: het productiehuis van George Lucas, Lucasfilm, gaat de 'Star Wars'-sage in 3D uitbrengen.


De zes films krijgen een nieuwe bioscooprelease, in 2012 komt 'Episode I: The Phantom Menace' in 3D uit.


Precieze releasedata zijn nog niet bekend, zo meldt filmvakblad Variety. Dat de films een 3D-makeover krijgen, illustreert het vertrouwen van de makers dat de populariteit allerminst tanend is. De films zullen opnieuw voorgesteld worden aan een jong publiek dat vertrouwd is met driedimensionale films zoals 'Avatar' maar de films nog nooit in de bioscoop heeft gezien.


Distributeur 20th Century Fox verwacht dat "dit zo leuk zal zijn voor mensen die 'Star Wars' nooit in de zaal hebben ervaren als het was voor de mensen die in 1977 met open mond naar het scherm staarden".


De omzetting naar 3D gebeurt onder supervisie van John Knoll, baas 'visuele effecten' bij Lucasfilm. Volgens hem zijn er geen plannen om visuele effecten toe te voegen aan de originele films.



29-09-2010 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!