Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Placebo op de helling door zieke zanger

Wereldtournee Placebo op de helling door zieke zanger

Klik op de foto om 'Every you Every me' te beluisteren






De Britse rockgroep Placebo heeft de komende dagen drie concerten geannuleerd in Spanje en Portugal. Zanger Brian Molko is namelijk ziek, zo staat te lezen op de officiële webstek van Placebo. De groep heeft afgelopen vrijdag om diezelfde reden een optreden afgelast op het Spaanse eiland Mallorca.
 
"Brian Molko is jammer genoeg ziek en zijn dokters hebben hem platte rust voorgeschreven", klinkt het op de site van Placebo. "Het spijt ons enorm dat we de promotietournee voor 'Battle for the Sun' op deze manier moeten beëindigen. We stellen onze fans helemaal niet graag teleur."
 
De groep, die sinds een jaar op wereldtournee is, heeft later deze maand nog enkele optredens op het programma staan in Zuid-Korea en Japan.




06-10-2010 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Michiels: Als kind misbruikt door jezuïet

Walter 'Pico' Michiels: "Als kind misbruikt door jezuïet"?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Walter-Michiels.jpg?t=1286288520


Walter Michiels, jaren geleden bekend als de acteur die Pico speelde in 'FC De Kampioenen' maar de voorbije jaren vaak in het nieuws wegens zijn psychische problemen, werd naar eigen zeggen als kind misbruikt door een pater jezuïet. Dat gebeurde op de school waar Pico tot het midden van het vierde schooljaar zat, zo stelt hij in een overigens heel warrig interview in het weekblad Story.


Michiels verblijft momenteel samen met zijn vrouw in een psychiatrische instelling in Tienen, waar ze samen proberen hun leven weer op de rails te krijgen. Michiels en zijn vrouw werden door een campinguitbater uitgewezen omdat ze voor overlast zorgden op de kampeerplaats. Zo belandden ze met hun caravan op het dorpsplein van Neerlinter. Is zijn ontsporing te wijten aan de traumatische ervaringen uit zijn kinderjaren?


"Ik zat in het eerste studiejaar toen het de eerste keer gebeurde", vertelt Michiels in Story. "Het gebeurde praktisch elke middag. Tijdens de speeltijd voetbalde ik graag, maar ik hield wel altijd dat ene deurtje op de hoek in het oog. Ik dacht dan: hoe lang kan ik nog voetballen tot het deurtje opengaat? Ik probeerde me altijd weg te moffelen tussen de andere kinderen, maar dan zag ik hem zoeken en wenkte hij dat ik moest bij hem komen. Dan wist ik hoe laat het was. Gedaan met de speeltijd".


Vervolgens vertelt Michiels wat er gebeurde in de kamer van de prefect van zijn school, een jezuïet.


"De prefect had er een aquarium staan, dus ofwel keek ik naar de vissen ofwel uit het raam, wie een goal ging maken of wie ruzie had op de speelplaats. Ik hield me bezig met de speelsheid van op de koer, terwijl hij bij mij wat zat te friemelen. Ik wist dat het natuurlijk niet kon, zo ver was ik wel. Ik wist dat een relatie zoals tussen en man en vrouw, tussen hem en mij niet kon. Ik wist ook dat er niks uit kon verder groeien. Ik heb nooit echt angst gehad of geschreeuwd. Als de bel ging, liet hij me gaan. Hij maakte ook allemaal beloftes. Als ik een goed rapport zou hebben, kreeg ik een nieuwe voetbal. Ik heb die natuurlijk nooit gezien".


De pater zou Michiels geen pijn hebben gedaan, maar dat hij pas laat seksueel contact kreeg met meisjes wijt hij wel aan het misbruik door de pater. "Ik kan ook wel makkelijker een pedofiel getint iemand uit een groep mensen halen. Als je daar als kind iets van hebt ondervonden, voel je dat wat sneller aan", aldus Michiels.


Dat hij middenin het vierde studiejaar van school veranderde, had volgens Michiels niet rechtstreeks "met die geflipte pater" te maken.


"Ik ben op een dag thuisgekomen en heb gezegd 'ik ga niet meer naar die school'. Ik was het beu dat al mijn rapporten helemaal met een rode pen waren ingevuld. Ze wilden dat mijn ouders me zouden berispen, dat ik in mijn schulp zou kruipen en dat ik mijn mond zou houden over de geflipte pater".


Boos is Michiels niet op de prefect, al vindt hij het wel terecht dat hij is vermaand. "Ik ben niet snel boos op gestoorde afwijkingen. Op een gegeven moment is hij bij de KSA wel betrapt op het helpen wassen van de kindjes. Ja oké, het wassen van naakte kindjes door een pater prefect zonder toezicht valt onder pedofilie. Hij is dan ook terecht ontslagen".


Volgens Michiels moest "zo'n 90 procent van de leerlingen bij ons op school wel eens bij hem komen in zijn duistere kamer met zijn lange rok aan". Waarna hij de kerk uit de wind zet en er in één adem ook kinderhandel bijsleurt.


"Voor het deel katholiek Vlaanderen vind ik het spijtig dat iedereen zich nu focust op de kerk, want nu lijkt het voor de doorsnee Vlaming dat het kindermisbruik en de handel in kinderen wordt aangepakt. Het niveau van het misbruik door paters en pastoors telt toch maar voor een minderheid van al het misbruik. De andere pedofielen hebben nu vrij spel. Ze moeten de roots van de kerk met rust laten".


Om zich meteen te corrigeren: "Ja, allé, met rust gelaten worden nu ook weer niet. Er zijn inderdaad echte slachtoffers en dat is heus beschamend. Daarom moeten die paters en priesters zeker onder de psychische en gerechtelijke loep genomen worden. Maar als een pastoor bij een jongetje een beetje aan zijn poepke friemelt, is dat toch onvergelijkbaar met het jarenlang opsluiten van jongens en meisjes die via een luikje te eten krijgen en te pas en te onpas diep traumatisch bezoek kunnen krijgen met soms de dood tot gevolg. Dutroux kan nu zijn vrije gang gaan omdat iedereen zich bezighoudt met de kerk". (br.hln)



05-10-2010 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston is felstbegeerde vrijgezel

Jennifer Aniston is felstbegeerde vrijgezel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jennifer-Aniston-4.jpg?t=1286281747



Jennifer Aniston is op haar 41ste de meest begeerde single vrouw ter wereld, zo blijkt uit een rondvraag van Vanity Fair. Jennifer ging met 29 procent van de stemmen lopen. Bij de mannen stemde 27 procent voor Aniston, bij de vrouwen 32 procent. Op de tweede plaats staat Halle Berry, het brons gaat naar Tiger Woods' ex Elin Nordegren.

Op de vierde plaats staat het oude besje Betty White, bekend van 'Golden Girls', op de vijfde plaats Lady GaGa.



05-10-2010 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wil een holebikind

Robbie Williams wil een holebikind

Klik op de foto om 'Bodies' te beluisteren






De recent gehuwde Robbie Williams wil een gezin stichten. Of hij een dochter dan wel een zoon krijgt met Ayda Field is hem eender, als het maar 'gay' is.

Jongen of meisje?
"Ik wil een holebikind. Ayda en ik hebben het daarover gehad en dat is wat we willen. Het kan me niet schelen. Toen ik zelf kind was, dacht ik dat ik later een zoon wilde. Maar nu denk ik 'ja, een meisje, die houden van hun papa, toch?' Als het een jongen wordt, leer ik hem voetballen, als het een meisje is zal ik haar tot mijn dood beschermen", verklaarde Robbie in een interview met radiostatio 2Day FM.

Desnoods met IVF
Robbie (36) en Ayda willen zo snel mogelijk kinderen en zijn zelfs bereid zich tot IVF te wenden om hun kansen op conceptie te verhogen.

Cadeau van Yoko Ono
Williams onthulde ook dat hij en zijn vrouw een trouwcadeau kregen van Yoko Ono. Robbie's vader noemde zijn zoon en zijn verloofde immers vaak 'John Lennon en Yoko Ono', omdat ze zo vaak in bed liggen. Toen Yoko dat vernam, besloot ze het koppel een gesigneerde foto te sturen.



05-10-2010 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor Die Hard-regisseur na meineed

Celstraf voor Die Hard-regisseur na meineed


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/John-McTiernan.jpg?t=1286280525


De Amerikaanse regisseur John McTiernan van de filmreeks Die Hard met Bruce Willis in de hoofdrol is veroordeeld tot een jaar celstraf omdat hij heeft gelogen tegen FBI-agenten. De 59-jarige Amerikaan moet bovendien 100.000 dollar boete betalen wegens meineed.

McTiernan had in 2006 bij de rechtbank toegegeven dat hij een privédetective had ingehuurd om filmproducent Charles Roven illegaal af te luisteren, maar trok dat later weer in. Hij had ook bekend dat hij daarover tegen FBI-agenten had gelogen. De regisseur, die ook The Hunt for Red October en Rollerball filmde, komt voorlopig vrij op borgtocht. (br.hln)




05-10-2010 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil' Wayne in isoleercel wegens bezit koptelefoon

Lil' Wayne in isoleercel wegens bezit koptelefoon

Klik op de foto om 'My Life' te beluisteren






Rapper Lil' Wayne, die sinds maart in de cel zit wegens illegaal wapenbezit, zit voortaan in de isoleercel in Riker's Island. De cipiers hadden een koptelefoon en een MP3-lader in zijn cel gevonden. De rapper zat al alleen op cel, maar nu zal hij 23 uur per dag in de isoleercel zitten, zonder enig contact met andere gevangenen.

Hij mag de isoleercel enkel verlaten voor bezoek, kerkdiensten en dagelijks een uur recreatie. Hij mag slechts één telelfoontje per week meer plegen.



05-10-2010 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief van Ignace Crombé brengt single niet uit:

Lief van Ignace Crombé brengt single niet uit: "Net Willy Sommers-hit"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Trisha.jpg?t=1286277727


Zangeres Trisha, de vriendin van Ignace Crombé, zal haar derde single 'Een feestje bouwen' niet uitbrengen. De melodie van het lied blijkt krék als de nieuwe Willy Sommers-hit 'Een wonder van een vrouw' te klinken.


Volgens Crombé en Trisha, die het nieuws zelf wereldkundig maakten, berusten alle gelijkenissen op louter toeval. Volgens het tweetal is het gewoon brute pech dat Willy Sommers net op dezelfde melodie een Nederlandstalige single heeft geschreven en het nummer eerder lanceerde. Geen feestje bouwen dus, en dat terwijl de fotoshoot voor de hoes al achter de rug was!
 

Groot was de verbazing van Trisha en haar manager/vriend Ignace Crombé toen ze in de 'De Vlaamse 10' de kersverse single van Willy Sommers hoorden. Net als Trisha had Sommers immers een Nederlandstalige tekst gemaakt op het lied 'Une fille de tous les pays' van Linda De Suza. En zo wordt Trisha's versie geen single, al zal de zangeres het nummer wel live brengen.



05-10-2010 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael slaapt heerlijk in de gevangenis

George Michael 'slaapt heerlijk' in de gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/George-Michaels.jpg


George Michael lijkt zijn celstraf zonder problemen uit te zitten. De 47-jarige popster krijgt geen speciale behandeling achter de tralies.

"De afgelopen drie weken zijn er geen tranen gevloeid, ben ik niet gepest en heb ik zelfs geen slapeloze nacht gehad. Iedereen is juist heel vriendelijk voor me", vertelde de zanger aan BBC. "Ze gaan niet anders met me om. Tenzij sommigen me opzettelijk laten winnen met poolen."

Reactie
Hoewel hij over een paar weken alweer vrijkomt, wilde Michael graag reageren op 'alle onzin' die over hem geschreven wordt. "Ik vind het tegenover mijn fans, familie en vrienden maar normaal dat ik er een een reactieop geef."

Nieuwe muziek
In de media verscheen bijvoorbeeld het bericht dat de zanger een medegevangene wil inhuren als bodyguard. Michael brengt de meeste dagen door met het lezen van brieven en kaarten die hem gestuurd worden door fans. "Ik wil graag iets terugdoen voor iedereen door snel weer nieuwe muziek te maken."
 
De 47-jarige zanger werd halverwege september veroordeeld tot een celstraf van acht weken wegens rijden onder invloed van drugs. Op 4 juli reed hij, onder invloed van cannabis, met zijn auto tegen de voorzijde van een Londens winkelpand.



05-10-2010 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beslag gelegd op rekening Wesley en Yolanthe: "Eigen schuld, dikke bult"

Beslag gelegd op rekening Wesley en Yolanthe: "Eigen schuld, dikke bult"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Wesley-en-Yolanthe.jpg?t=1286274829
Ook de duiven zorgden voor extra kosten.


Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zouden de beslaglegging op hun rekening aan zichzelf te danken hebben. Door allerlei spontane wensen vlak voor het huwelijk kostte het feest uiteindelijk het dubbele van wat was vooropgesteld.


De twee bedrijven die de bruiloft organiseerden hadden eerder met hun voorstel een wedstrijd gewonnen en mochten daarom voor vijfhonderdduizend euro alles regelen, schrijft De Telegraaf. Uiteindelijk liepen de kosten op tot een miljoen euro.
 

Omdat de twee tortelduifjes tijdens het huwelijk op hun wenken werden bediend zouden de kosten zijn verdubbeld. "Buffetten die binnen waren opgebouwd moesten opeens buiten plaatsvinden", vertelt een ingewijde aan de krant.
 

"Maar het zou toch ook raar zijn geweest als er tijdens de ceremonie steeds aan het bruidspaar werd gevraagd of ze akkoord gingen met de kosten van de nieuwe verlangens", zegt de ingewijde. Wesley en Yolanthe zouden bijvoorbeeld op het laatste moment hebben besloten dat er duiven moesten worden opgelaten. "Maar die beestjes moesten overgevlogen worden, want ze waren in Italië niet te vinden."
 

Daarnaast zou het hotel grote schade aan het zwembad hebben omdat er 35 champagneglazen op de bodem waren beland."Het zwembad moest de volgende ochtend worden leeggemaakt en er waren beschadigingen aan de bodem." Ook de cateraar zou meer hebben gekost dan verwacht. "De gasten kregen als hapje bijvoorbeeld foie-gras bitterballen voorgeschoteld."
 

Het management van Wesley en Yolanthe wil alleen kwijt dat er inderdaad een conflict is. Ook de organiserende bedrijven laten niets van zich horen, omdat zij een geheimhoudingsplicht hebben. De leveranciers die met hun onbetaalde rekeningen bij The Class Company van Anouk Smulders en Rosanne Kluivert aankomen, zouden al beslag willen laten leggen op onder meer het huis van Smulders.
 
Daarnaast zou het bedrijfje Portfoliooo, dat de cateraar heeft betaald, op het punt staan failliet te gaan vanwege de betalingsonwil van de twee pasgetrouwden. "De bank wil hun geldkraan dichtdraaien", vertelt de ingewijde. "De mobiele telefoons zijn al afgesloten." De rechter zal uiteindelijk beslissen of Wesley en Yolanthe meer geld moeten ophoesten



05-10-2010 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruilt Kate Moss carrière als model in voor uitbating B&B?

Ruilt Kate Moss carrière als model in voor uitbating B&B?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kate-moss-4.jpg?t=1286225023


Kate Moss heeft al een modellencarrière achter de rug om u tegen te zeggen. Nog steeds scheert de 36-jarige hoge toppen op de catwalk en ernaast. Toch blijkt Kate nu te dromen van een kalmer leven uit de spotlights als uitbaatster van een idyllische b&b aan de Britse kust.


Het supermodel heeft haar oog laten vallen op een landhuis met vijf gastenkamers in de omgeving van het mooie stadje Fowey in Cornwall. Villa 'Bodriggan' beschikt over een eigen wijngaard en biedt fantastische vergezichten. Voor 1,4 miljoen euro kan het optrekje in Tudorstijl eigendom worden van Kate Moss en haar vriend Jamie Hince.



 
http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/uitbating-BB1.jpg?t=1286225150
Landhuis Bodriggan

Al zal niet iedereen zomaar kunnen afzakken naar de b&b om kennis te maken met het topmodel. "Kate zal voornamelijk haar eigen vrienden uitnodigen. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat ze haar huis openstelt voor totale vreemden", vertellen insiders.



05-10-2010 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen krijgt gelijk in Belgische plagiaatkwestie

Bruce Springsteen krijgt gelijk in Belgische plagiaatkwestie


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Bruce-Springsteen-1.jpg?t=1286216133



Het Gentse communicatiebureau We Are The Future (WATF) en Pioneer bezondigden zich in een radiospot aan namaak van het nummer 'Fire', dat Bruce Springsteen ooit voor The Pointer Sisters schreef. Tot die conclusie kwam een college van drie topmuzikanten, aangesteld door de Gentse burgerlijke rechtbank. Volgens WATF is hun benadering te academisch.
 

WATF maakte in 2007 een radiospot van vijfendertig seconden voor de lancering van een nieuwe Pioneer-gps. Volgens The Boss' rechtenhouder Hans Kusters Music waren er teveel gelijkenissen met het origineel. Drie door de rechtbank aangestelde muziekexperts delen nu die mening. "Op compositorisch vlak is de radiospot van vijfendertig seconden namaak van de auteursrechten rustend op het muziekwerk 'Fire' van Bruce Springsteen", aldus hun eindverslag.
 

Over zes weken oordeelt de rechter of Springsteen een voorlopige schadevergoeding van 100.000 euro (materieel en moreel) krijgt en of een expert de commerciële schade moet uitrekenen.
 

Michel Blanckaert, zaakvoerder van WATF, wijst erop dat de radiospot in ritme en akkoorden verschilt van het origineel. Hij verzet zich tegen de louter academische benadering van het probleem. "We wilden een gevoel en sfeer opwekken en niet zomaar kopiëren. Bovendien is er geen enkele noot meer te spelen zonder dat iemand zegt dat hij er rechten op heeft. Er is zoveel geclaimd en dat is niet gezond. Elk persoon heeft toch het recht om iets wat hij in zijn cultuurrugzak meenam anders of beter te maken?"



04-10-2010 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley en Yolanthe weigeren te betalen voor huwelijk

"Wesley en Yolanthe weigeren te betalen voor huwelijk"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wesley-en-Yolanthe.jpg?t=1286216552



Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen vertikken het om rekeningen van een paar duizend euro voor hun bruiloft te betalen. Het huwelijk vond afgelopen juli plaats in Italië en was georganiseerd door het bedrijf van Rossana Kluivert en Anouk Smulders, schrijft AD.nl.

Wesley en Yolanthe zouden niet willen betalen voor de beveiliging tijdens het huwelijk. Kluivert en Smulders proberen het geld nu via juridische procedures te verhalen. Inmiddels is beslag gelegd op een rekening van het kersverse echtpaar.
 
De totale kosten van de bruiloft worden geschat op een miljoen euro. Een paar maanden geleden was het nog koek en ei tussen de Kluiverts en het echtpaar Sneijder. Rossana en Patrick gingen afgelopen zomer nog op vakantie met Wesley en Yolanthe in een villa op Ibiza.



04-10-2010 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron kust met een aap

Charlize Theron kust met een aap


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Charlize-Theron.jpg?t=1286212101



Tijdens een bezoek aan Congo heeft Charlize Theron gekust met een... aap. De Hollywood-actrice trok -in het kader van de tv-reeks 'Iconoclasts'- naar Afrika voor een ontmoeting met de legendarische primatologe Jane Goodall. Haar stichting redt chimpansees van de commerciële jacht en probeert wezen terug uit te zetten in de natuur.

"Via observatie heeft Jane ontdekt dat emoties een grote rol spelen bij chimpansees", aldus Theron. "Ze kunnen dingen aanvoelen en verlegen of droevig zijn. Kortom: alle gevoelens die wij kennen, ervaren zij ook. Als actrice hou ik me ook constant bezig met mensen observeren. Eigenlijk doen wij dus een beetje hetzelfde. Het enige verschil is dat Jane het met chimpansees doet en ik met de menselijke variant."



04-10-2010 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in duet met Yoko Ono

Lady Gaga in duet met Yoko Ono

Klik op de foto om een stukje van het optreden te bekijken






'De Beatle van deze tijd', zo wordt Lady Gaga vandaag in 'The Sun' genoemd. Geen wonder, want afgelopen zaterdag stond de zangeres samen met weduwe Yoko Ono op het podium om de zeventigste verjaardag van John Lennon te herdenken. In het Orpheum Theatre in Los Angeles kwamen verschillende grote namen bijeen om hun 'tribute' te brengen. Het concert was de kick-off voor een speciale John Lennon-week.


Tijdens een duet met Yoko Ono ging Gaga helemaal los. Ze leefde zich zelfs zo in dat ze op een gegeven moment Yoko mee trok om samen over de piano te rollen.


Naast Gaga gaven ook tal van andere artiesten acte de présence, waaronder de Wu-Tang Clan. Alle optredens waren gekozen door weduwe Ono. John Lennon overleed in 1980 in New York, dit jaar precies 30 jaar geleden. Andere vieringen worden deze week gehouden in Johns voormalige woonplaats Liverpool, in New York en in IJsland.



04-10-2010 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Katy Perry en Russell Brand duurt een week

Huwelijk Katy Perry en Russell Brand duurt een week


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katy-Perry-Russell-Brand.jpg?t=1286197186



Van een feestje gesproken: het huwelijk van Katy Perry en Russell Brand zal maar liefst een week in beslag nemen. De plechtigheid vindt later deze maand in India plaats. "Afspraak in Delhi in oktober. De juiste data volgen nog. Trek wel zeven dagen uit voor dit evenement", luidde de invitatie.

Het koppel, dat zich op oudejaarsavond verloofde, plant een party in 'Hollywood-meets-Bollywood'-stijl. De regie ligt in handen van Mindy Weiss, een beroemde weddingplanner die eerder de bruiloft van Jessica Simpson en Nick Lachey organiseerde.

"Fleurigste trouwpartij van het jaar"
"Bereid je maar voor op de fleurigste trouwpartij van het jaar", weet een bron. "Het wordt een mix van typische Hollywood-glamour en Indische invloeden: denk maar aan henna op handen en voeten, een Indische tiara en haarversiering. 75 à 100 gasten mogen in een Indisch resort verblijven en de plechtigheid zal doorgaan in een ashram (vaak een klooster of een andere plaats van religieuze betekenis in het hindoeïsme; nvdr)."

Op de gastenlijst staan onder meer komiek David Walliams, Rihanna en Noel Gallagher.



04-10-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala tekent in VS bij Warner

Scala tekent in VS bij Warner


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Scala-1.jpg?t=1286191535



Scala heeft een contract getekend met het platenlabel Atco (Warner). Het label krijgt de komende vijf jaar de exclusieve rechten voor de verkoop van al het huidige en nieuw werk van het Aarschotse meisjeskoor in de VS, Mexico en Canada.
 
In november wordt in deze landen Circle uitgebracht, de cd die Scala in juni lanceerde. Het is evenwel nog niet duidelijk of het een dubbel-cd wordt zoals hier het geval was. Op deze CD zal zeker de Scalaversie van Radioheads Creep prijken.

The Social Network
De interesse voor Scala in de VS is enorm toegenomen sinds regisseur David Fincher Scala's versie van Creep opnam in de wereldwijde trailer voor The Social Network, de Facebook-film die dit weekend onder massale belangstelling uitkwam in de VS. De trailer werd de afgelopen maanden door circa 100 miljoen Amerikanen bekeken. In de film zelf is de Scala-muziek niet te horen. De Scala-song is deze week in de VS ook bij alle providers van digitale diensten beschikbaar.
 
"Het is zeer uitzonderlijk dat het Amerikaanse label Atco ons rechtstreeks getekend heeft en niet via een Europese afdeling. Wij zullen op die manier als een Amerikaanse artiest behandeld worden", aldus Steven Kolacny (Scala). De groep plant haar eerste Amerikaanse tournee in april 2011.
 
De Amerikaanse openbare tv-zender PBS zal de concertfilm die het in april in het Brugse Concertgebouw van Scala opnam in maart 2011 uitzenden. Deze zal dan door liefst 50 miljoen Amerikanen bekeken kunnen worden.



04-10-2010 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba: Mijn borsten hangen en ik heb cellulitis

Jessica Alba: "Mijn borsten hangen en ik heb cellulitis"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Alba-2.jpg?t=1286191317



Jessica Alba een vrouw als alle andere? Daar is ze alvast zelf van overtuigd. "Sinds mijn zwangerschap hangen mijn borsten, heb ik cellulitis en zijn mijn heupen breder geworden. Elke actrice ziet er knapper uit dan ik", vertelt de 29-jarige aan het Britse blad 'GQ'. "Ik heb me nooit op mijn gemak gevoeld als ik mijn lichaam moest tonen. Bij opnames had ik telkens angstaanvallen. Daarom zal ik ook nooit een naaktscène doen. Me sexy kleden en gedragen is geen probleem, maar in mijn blootje is een stap te ver." Ondanks de lage eigendunk blijft de 29-jarige actrice wel verzot op haar lichaam.

Onlangs verklaarde Alba nog dat de geboorte van haar dochter een vreemd effect had op haar privéleven. "Ik ben ietsje wilder en vrijer geworden. Van zodra ze in bed ligt, trommel ik collega-mama's op en houden we dansfeestjes in huis. Zoiets zou ik vroeger nooit gedaan hebben."


04-10-2010 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert samen met ex van Lynn Wesenbeek

Evy Gruyaert samen met ex van Lynn Wesenbeek


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Evy-Gruyaert-2.jpg?t=1286190920



Neen, Evy Gruyaert is niet langer vrijgezel. De 31-jarige Rode Loper-presentatrice is al enkele maanden samen met Jan Smekens (43), baas van productiehuis Arendsoog.

Smekens had eerder een relatie met vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek, maar daar kwam begin dit jaar een einde aan. Wesenbeek stelde onlangs nog op haar beurt haar nieuwe partner Steven voor.



04-10-2010 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winston Churchill in Britse hitparade

Winston Churchill in Britse hitparade



De legendarische Britse oud-premier Winston Churchill, die in 1965 overleed, bestormt de Britse hitparade, melden Britse media.

Een vorige week gelanceerd album met daarop onder meer Churchills  beroemdste toespraken kwam vandaag op nummer vier binnen op de lijst met best verkopende albums. Hij is de eerste Britse premier ooit in de hitlijsten.

Krachtige speeches
De plaat 'Reach for the Skies' is een initiatief van de militaire band van de Britse luchtmacht RAF. Op het album ter herinnering aan de Slag om Engeland, nu zeventig jaar geleden, staan ook enkele nummers van de band. Tijdens de Slag om Engeland vochten de Britse en Duitse luchtmacht een cruciaal gevecht uit. "Nooit in de geschiedenis van de mensheid hebben zovelen zoveel te danken aan zo weinigen", zei Churchill in de zomer van 1940 over het handjevol piloten en grondpersoneel van de RAF, dat uiteindelijk te sterk bleek voor Hitlers luchttroepen.

"Churchills toespraken zijn vandaag de dag nog net zo krachtig als zeventig jaar geleden toen ze de RAF aanspoorden tot een van de grootste overwinningen in de Britse geschiedenis'', aldus de directeur van het platenlabel Decca, Dickon Stainer.

Van 'Reach for the Skies' werden afgelopen week meer exemplaren verkocht dan van muzieklegendes als Eric Clapton, David Bowie of Neil Young. (br.hln)



04-10-2010 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Facebook succes

Film over Facebook succes

Klik op de foto om de trailer te bekijken



Mark Zuckerberg

De film 'The social network' heeft tijdens zijn openingsweekend in Noord-Amerika 23 miljoen dollar (ruim 16 miljoen euro) opgebracht. Hij gaat over de oprichting van de socialenetwerksite Facebook.

Jesse Eisenberg vertolkt de rol van bedenker Mark Zuckerberg, die uitgroeide tot een van de jongste miljardairs ter wereld. De prent werd geregisseerd door David Fincher, bekend van 'Seven'.

De film focust op de keerzijde van Zuckerbergs succes, vooral op de rechtszaken die mede-oprichters tegen hem aanspanden omdat Zuckerberg hun idee zou gestolen hebben.

Verdeler Sony acht de kans groot dat 'The social network' zeker 100 miljoen dollar (ruim 72 miljoen euro) opbrengt. De film kreeg erg lovende recensies, en wordt al gezien als een kandidaat voor de Oscars. Bij ons komt 'The social network' in de zalen op 27 oktober.

Het koor Scala zingt de titeltrack van de film: Creep van Radiohead.



04-10-2010 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!