Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert En Vogue afgelast

Concert En Vogue afgelast

Klik op de foto om 'Free Your Mind' te beluisteren






Het concert van En Vogue, dat gepland was op 18 oktober in De Carré in Willebroek, wordt afgelast. Wegens tegenvallende ticketverkoop zien de organisatoren zich genoodzaakt het concert te annuleren.

Tickets worden terugbetaald bij het verkooppunt waar ze aangekocht werden. Voor tickets gekocht via Sherpa neem je contact op met Sherpa via 070 25 20 20 of webmaster@sherpa.be
Tickets gekocht via Fnac worden terugbetaald in alle Fnac-filialen (meer info: 02 700 91 70). (br.hln)


13-10-2010 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Antoine Dodson zingt zijn 'Bed Intruder Song' live

Klik op de foto om 'Bed Intruder Song' te beluisteren






Antoine Dodson, de man wiens getuigenis op een lokaal Amerikaans tv-station uitgroeide tot de wereldwijde internethit 'Bed Intruder Song', was de special act op de 2010 BET Hip Hop Awards - zeg maar de Grammy's van de hiphopscène - die dinsdag op de Amerikaanse tv werden uitgezonden.

Zijn getuigenis afgelopen zomer over een poging tot aanranding in de staat Alabama werd opgepikt door de Gregory Brothers, die er een  zogenaamde 'Auto-tune The News'-song van maakten.

Het gaat om ware hype, waarbij een echt nieuwsitem door een automatische toonregelaar wordt gehaald en gesampled wordt tot een song. Het aanstekelijke nummer haalde de Amerikaanse hitparade. Dodson kreeg een deel van de iTunes inkomsten van het lied.


13-10-2010 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Datingsite biedt Courteney Cox miljoen dollar

Datingsite biedt Courteney Cox miljoen dollar

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Courteney-Cox-1.jpg?t=1286980583



Een dag nadat bekendraakte dat ze gaat scheiden van David Arquette, is Courteney Cox gevraagd het nieuwe gezicht te worden van de datingsite CougarLife.com.


De website, gespecialiseerd in het koppelen van 'vrouwen op leeftijd' met 'toyboys', heeft Courteney maar liefst één miljoen dollar aangeboden. Als de actrice haar handtekening onder het contract zet, wordt er van haar verwacht dat ze in een jaar tijd twaalf radiospotjes inspreekt en in vier reclames op televisie verschijnt. Ook moet ze minstens dertig keer op een evenement verschijnen om de website te promoten.


"Als we kijken naar haar persoonlijke omstandigheden is Courteney de perfecte kandidate", liet een woordvoerder van CougarLife weten aan TMZ. "Ze speelt ook nog eens de hoofdrol in de serie 'Cougar Town'!"


Het is nog maar de vraag of Courteney hier op zit te wachten. Dinsdag werd bekend dat ze na een huwelijk van elf jaar een 'proefscheiding' aangaat met David Arquette. De twee hebben samen een dochtertje: Coco (6).



13-10-2010 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman in prequel van 'Alien'

Natalie Portman in prequel van 'Alien'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Natalie-Portman.jpg



Natalie Portman is de eerste keuze van Ridley Scott voor een hoofdrol in de prequel van 'Alien'. Portman zou een nog onbekend personage spelen. Het scenario is van de hand van Damon Lindelof, filmmaatschappij 20th Century Fox is ermee in de wolken.


Naast Portman krijgt ook Noomi Rapace, bekend van 'The Girl With The Dragon Tattoo', een hoofdrol in de film. Ook Gemma Arterton, bekend als Bondmeisje in 'Quantum of Solace', is in onderhandelingen voor een rol.


Volgens een insider zullen in de prequel geen wezens voorkomen die al bekend zijn van de reeksen 'Alien vs Predator' en 'Alien vs. Predator: Requiem', die allebei slechte kritieken hebben gekregen. Met de voorlopig nog titelloze prequel wordt teruggekeerd naar het horrorgenre van de oorspronkelijke film, eerder dan de actiefilms die zijn opvolgers waren.



13-10-2010 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera verlaat haar man

Christina Aguilera verlaat haar man


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Christina-Aguilera.jpg?t=1286975748


Christina Aguilera, die in 2005 na drie jaar verkering trouwde met Jordan Bratman, woont naar verluidt niet meer samen met de muziekproducent. Net als David Arquette en Courteney Cox hebben Christina en Jordan voor een proefscheiding gekozen. De twee hebben een zoontje van twee, Max.


"Ze wonen nu apart en kijken de kat uit de booom", aldus een bron. Volgens vrienden van het koppel is er geen incident geweest dat aanleiding gaf tot de breuk, maar zijn de twee uit elkaar gegroeid en faalden hun pogingen om hun relatie nieuw leven in te blazen.


"Ze waren smoorverliefd, maar het voorbije halfjaar werden ze meer vrienden dan man en vrouw. Het was Christina die voorstelde om in augustus samen naar Italië te reizen om de romantiek een handje toe te steken, maar het heeft niet mogen baten", aldus een bron in USMagazine.


"Christina focust zich nu op haar zoontje, ze neemt hem zelfs mee naar de studio waar ze de soundtrack voor haar film 'Burlesque' opneemt. Ze doet haar best om een goede mama te zijn. Ze heeft veel aan haar hoofd, maar ze leert het allemaal in goede banen te leiden".



13-10-2010 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael plant ontwenningskuur

George Michael plant ontwenningskuur


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/George-Michael-3.jpg?t=1286975144


George Michael, die maandag na vier weken cel werd vrijgelaten, is van plan zijn verslavingen aan te pakken zodat hij niet weer dezelfde fouten maakt en weer in de cel beland. Michael kreeg acht weken cel nadat hij met zijn Range Rover een winkelgevel ramde. Hij bleek onder invloed van cannabis en had twee joints op zak.


"Ik wil van mijn drugverslaving af geraken en een normaal leven leiden. Ik wil niet weer in de gevangenis belanden, het is een gruwelijke plek. Je wordt er niet als een persoon behandeld, je bent slechts een nummer en daar kon ik niet mee om", verklaarde hij vlak na zijn vrijlating eergisteren.


"Ik heb fouten gemaakt en ik heb geboet voor mijn stomme misdrijf. Nu wil ik mijn leven weer op het spoor krijgen".

Kenny Goss, de partner van de zanger, ontkent dat George al in een ontwenningskliniek zou zitten. Maar de woordvoerder van de zanger zegt geen idee te hebben waar hij momenteel verblijft.



13-10-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa is bang dat fan haar vermoordt, lijfwacht tot in slaapkamer

Lady GaGa is bang dat fan haar vermoordt, lijfwacht tot in slaapkamer

Klik op de foto om het optreden met Yoko Ono te bekijken





Lady GaGa, die vorige week samen met Yoko Ono en Sean Lennon zong op het huldeconcert voor John Lennon, is bang dat ze net als de Beatle door een dolgedraaide fan vermoord zal worden.


Lady GaGa, die vorige week samen met Yoko Ono en Sean Lennon zong op het huldeconcert voor John Lennon, is bang dat ze net als de Beatle door een dolgedraaide fan vermoord zal worden.


Ze heeft haar beveiliging opgedreven, zodat ze nu dag en nacht door lijfwachten wordt omringd, tot in haar appartement in New York.


"GaGa vindt sommige brieven die ze van fans krijgt nogal verontrustend. Er zitten fans tussen die compleet geobsedeerd zijn door haar. Zo zijn er die zeggen dat ze pas gelukkig zullen zijn als ze samen met haar sterven. Ze is bang dat ze hetzelfde lot zal ondergaan als John Lennon. Ze meent zelfs dat er al plannen beraamd worden om haar te doden. Haar securityteam is dan ook altijd vlakbij. Ze gaat nergens meer zonder lijfwachten. 's Nachts zit er zelfs een bodyguard in haar slaapkamer", aldus een bron in het magazine Heat.


Uiteraard is dat niet leuk voor haar vriend, Luc Carl. De permanente aanwezigheid van lijfwachten is nu niet bepaald bevorderlijk voor de romantiek. "Maar als ze zich daardoor veiliger voelt, heeft hij er begrip voor", aldus nog de bron.



13-10-2010 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Ono: Paul McCartney redde mijn huwelijk met John

Yoko Ono: "Paul McCartney redde mijn huwelijk met John"

Klik op de foto om 'stand by me' te beluisteren





Naar aanleiding van wat John Lennons 70ste verjaardag had moeten worden, maakte zijn weduwe Yoko Ono gisteren bekend dat het Paul McCartney was die haar huwelijk met Lennon van de ondergang redde.


De aanhoudende ruzies tussen voormalige Beatles Lennon en McCartney na de split van hun band in 1970, en de onverkwikkelijke rol die Ono speelde in het uiteenvallen van de legendarische band, zijn genoegzaam bekend. Ono claimt evenwel dat McCartney het vel van zijn vroegere kompaan redde toen die er een weekend met zijn secretaresse vandoor was gegaan. 

In een interview met de Daily Mail zegt Ono dat McCartney 'oprecht begaan was met het welzijn van zijn ex-partner' en haar bezocht om te vragen hoe John haar terug kon winnen na zijn escapades.



Paul McCartney en John Lennon in 1964.
Paul McCartney en John Lennon in 1964.



Ono deed McCartney enkele suggesties aan de hand, die hij vervolgens doorspeelde aan zijn voormalige mede-Beatle. Daarop keerde Lennon terug naar de echtelijke woonst, waar hij er uiteindelijk in slaagde om zijn huwelijk te redden. "Ik wil dat de wereld weet dat hij iets heel moois heeft gedaan voor John", aldus Ono. "Hoewel John hem nooit om hulp vroeg - daarvoor waren ze allemaal veel te trots - hielp Paul hem toch. John heeft nooit begrepen waarom Paul het deed, maar hij deed het."

John Lennon werd in december 1980 voor zijn woning doodgeschoten door Mark Chapman.



13-10-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy topballerina in Wenen na nieuwe naaktfoto's ontslagen

Sexy topballerina in Wenen na nieuwe naaktfoto's ontslagen





Karina Sarkissova, een knappe topballerina van de prestigieuze Weense Staatsopera, is ontslagen na een nieuwe naaktreportage. Nadat ze eerder al een verwittiging had gekregen door blootfoto's in de Penthouse, ging ze toch weer uit de kleren voor het mannenblad 'Wiener' en kreeg prompt de bons.

De problemen voor Sarkissova, een hoogaangeschreven soloballerina, begonnen in mei toen ze naakt in de Duitse Penthouse verscheen. De fotoshoot werd in het beroemde operagebouw van Wenen gehouden en de sexy ballerina had daarvoor geen toestemming gevraagd. Ze kwam toen nog weg met een stevige verwittiging, maar die sloeg ze dus in de wind (br.hln)



12-10-2010 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio speelt J. Edgar Hoover

Leonardo DiCaprio speelt J. Edgar Hoover


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Leonardo-DiCaprio.jpg?t=1286891231



Leonardo DiCaprio gaat wel degelijk de rol van J. Edgar Hoover vertolken in een film over de oprichter van de FBI. Dat heeft regisseur Clint Eastwood bevestigd. Joaquin Phoenix, van wie het gerucht de ronde deed dat hij de vriend van de heimelijk homoseksuele Hoover zou spelen, zit volgens Eastwood niet in de cast.


"Ik weet niet waar dat gerucht vandaan komt. Was Joaquin Phoenix geen rapper geworden?", vraagt Eastwood zich af. Phoenix kwam de voorbije twee jaar vooral in het nieuws vanwege zijn opmerkelijke carrièreswitch. Hij beweerde zijn carrière als acteur te hebben ingeruild voor die van rapper. Maar niets bleek minder waar, Phoenix' escapades waren in scène gezet voor een mockumentary van Casey Affleck, 'I'm Still Here'.




 

Eastwood ontkent dan ook aan de onderhandelingstafel te hebben gezeten met Phoenix. De deal met Leonardo DiCaprio daarentegen is wel bijna rond. De regisseur is dan ook in zijn nopjes: "Het is een fantastische rol voor DiCaprio".
 

Hoover was van 1947 tot 1972 directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst FBI. Zijn hele leven wist Hoover geheim te houden dat hij homoseksueel was, onder meer uit vrees gechanteerd te worden door politieke tegenstanders. Toch was het algemeen bekend dat er meer dan vriendschap was tussen Hoover en zijn medewerker Clyde Tolsen. "Hij was een fascinerende man. En ik denk dat ik de aangewezen man ben om zijn leven te verfilmen. Ik ben samen met hem opgegroeid", aldus Eastwood. Hoover overleed in 1972.



12-10-2010 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlatans-drummer met hersentumor:

Charlatans-drummer met hersentumor: "Tegen Kerstmis mep ik er weer op los"

Klik op de foto om 'Love Is Ending' te beluisteren






Charlatans-drummer Jon Brookes, die vorige maand tijdens een concert in Philadelphia ei zo na op het podium overleed door een hersentumor, zweert dat hij tegen Kerstmis terug achter zijn kit zal zitten. De 41-jarige vader van drie kinderen ondergaat de komende weken chemotherapie en krijgt bestralingen.


"We waren halverwege onze Amerikaanse tournee en alles verliep prima. Het publiek was fantastisch en we amuseerden ons rot. We waren aan het spelen toen de bass plots veel luider klonk dan normaal. Ik wist niet wat er aan de hand was. Ik zag lichtflitsen in mijn ooghoeken, ik kon bijna niet meer zien door twee purperen bollen voor mijn ogen. Een beetje zoals de binnenkant van een lavalamp. Plots hoorde ik niets meer en werd ik misselijk en duizelig. Het was surreëel. Ik begon het einde van een ander nummer te spelen, en toen merkten de anderen dat er iets mis was. Ze kwamen rond me staan en vroegen of ik me wel goed voelde. Ik was alle controle kwijt. Mijn brein had besloten zijn eigen ding te doen".


Een dokter uit het publiek snelde naar Brookes en bood zijn hulp aan. Hij stelde meteen vast dat er iets ernstig aan de hand was en liet Brookes overbrengen naar het ziekenhuis. Daar stelden specialisten vast dat Brookes een tumor in fase vier heeft, dezelfde ernstige fase als de keelkanker van Michael Douglas.


Artsen wilden de tumor meteen weghalen, maar Brookes drong er op aan naar huis te keren bij zijn vrouw Deborah en hun kinderen Lola Primrose (9), Ruby Rose (6) en Coco Dahlia (1,5). "Mijn kinderen zijn nog zo jong, ik wilde dicht bij hen en mijn vrouw zijn". Hij werd toch geopereerd, de chemo en bestralingen krijgt hij thuis in Engeland.

Charlatans hebben een reeks concerten in de VS geannuleerd maar hebben Brookes inmiddels tijdelijk vervangen door The Verve-drummer Pete Salisbury.



12-10-2010 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Schwimmer stiekem getrouwd

David Schwimmer stiekem getrouwd


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/David-Schwimmer.jpg?t=1286882740



David Schwimmer is begin juni tijdens een besloten ceremonie getrouwd met zijn vriendin Zoe Buckman, zo bevestigt zijn woordvoerder. De 'Friends'-acteur en de fotografe zijn sinds 2007 een koppel. Schwimmer (45) leerde de Britse Zoe (25) in Londen kennen toen ij de film 'Run, Fat Boy, Run' regisseerde. Zoe werkte toen als dienster in de Cuckoo Club. Zij verhuisde naar de VS om vaker bij hem te kunnen zijn. Voor beiden is het hun eerste huwelijk. Schwimmer had eerder relaties met een hele reeks bekende schoonheden, onder wie zangeressen Natalie Imbruglia en Tina Barrett . (br.hln)


12-10-2010 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon en vrouw verwachten derde dochter

Matt Damon en vrouw verwachten derde dochter


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Matt-Damon-1.jpg?t=1286881970



Matt Damon en zijn vrouw Luciana Barrosa, die samen al een dochter van vier en eentje van twee hebben, verwachten een derde dochter. Luciana heeft al een dochter van elf uit een eerder huwelijk.

Oscarwinnaar Damon is in de wolken met de nieuwe toevoeging aan zijn vrouwenplaneet. "Ik kan niet wachten tot ik haar eindelijk zie. Nu we in New York wonen, is het bovendien makkelijk mijn vrouw in de watten te leggen. Waar ze ook zin in heeft, ik kan het om de hoek vinden of ik laat het gewoon aan huis leveren. Vader zijn is de beste ervaring van mijn leven".


12-10-2010 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan zwaar verslaafd aan cocaïne

Lindsay Lohan zwaar verslaafd aan cocaïne


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-20.jpg


Het zal niemand écht verbazen, maar het is nu officieel: Lindsay Lohan zit in de Betty Ford kliniek omwille van een zware cocaïneverslaving. Dat meldt RadarOnline. Eerder werd aangenomen dat de actrice er ook om een alcoholverslaving zat. "Lindsay is onderzocht en blijkt vooral afhankelijk te zijn van cocaïne", meldt een bron.


Lindsay, die inmiddels vijf keer is opgenomen in ontwenningsklinieken en drie keer achter tralies zat, heeft haar problemen met verdovende middelen tot nu toe als banaal en overdreven omschreven.


De Amerikaanse actrice begon ooit aan het middel omdat ze 'nieuwsgierig was naar het effect'. "Ik ben door mijn vader Michael met cocaïne begonnen. Ik was doodsbang maar wilde het toch proberen", onthulde ze deze week. Het wordt stilaan duidelijk dat Lindsay al haar problemen en al haar misstappen in de schoenen van haar vader probeert te schuiven.



12-10-2010 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk van Courteney Cox en David Arquette op de klippen

Huwelijk van Courteney Cox en David Arquette op de klippen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Courteney-David-Arquette.jpg?t=1286880149


Actrice Courteney Cox (46) en haar echtgenoot David Arquette (39) zijn uit elkaar. Het koppel, dat 11 jaar geleden in het huwelijk trad, bevestigde vandaag dat ze enkele maanden geleden instemden met een proefscheiding.


Cox en Arquette, die in 1999 trouwden en een zes jaar oud dochtertje Coco hebben, gaven tegenover de website van glossy 'Life & Style' voor het eerst officieel toe dat er een serieus haar in de boter zit, na aanhoudende geruchten over huwelijksproblemen.


"We zijn al een tijdje overeengekomen tot een proefscheiding", luidde het in een gezamenlijke mededeling. "De reden voor deze scheiding is dat we onszelf beter willen leren kennen, en willen achterhalen wat we nu precies zoeken in een partner en een huwelijk. We blijven goede vrienden en verantwoordelijke ouders voor onze dochter. We houden nog steeds veel van elkaar en willen ons hier samen doorheen slaan."

Klinkt allemaal bijzonder amicaal, al voegt 'Life & Style' eraan toe dat Arquette dezer dagen veel gespot wordt met de 28-jarige 'dienster en actrice' Jasmine Waltz. Eind vorig jaar deed Cox al een aantal wenkbrauwen fronsen toen ze de set van haar serie 'Cougar Town' verliet om aan aantal vaag gebleven 'familiale problemen' aan te pakken.



12-10-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards in autobiografie:

Keith Richards in autobiografie: "Ik kwam niet ongewapend de deur uit"

Klik op de foto om 'Cocaine Blues' te beluisteren






In de vroege jaren zeventig, op het hoogtepunt van zijn heroïneverslaving, vond Keith Richards het geruststellend om een wapen te dragen wanneer hij de deur uitging. "Vooral in Amerika, daar kon je maar beter gewapend zijn als je smack ging scoren". Dat stelt hij in zijn autobiografie 'Life', die op 26 oktober uitkomt.


"Het eerste wapen dat ik kocht, was een Luger die ik op de kop wist te tikken in de East Village in New York. Daarna schafte ik me ook geweren aan, daar kan je verder mee schieten. Vaak ging ik gewapend op stap, dat had veelal te maken met de heroïnehandel. Mijn favoriete wapen in die tijd was een .38 Smith & Wesson Airweight revolver. Dat was pas een wapen, zonder veiligheidspal". (br.hln)



Met Mick Jagger tijdens de opnames van 'Exile On Main Street'.
Met Mick Jagger tijdens de opnames van 'Exile On Main Street'.



In zijn boek heeft de Stonesgitarist het ook over een roadtrip door Groot-Brittannië die hij begin de jaren zeventig met John Lennon maakte. De details daarvan zijn, gezien de tonnen drugs die de twee gebruikten, nogal mistig. "Wat we toen allemaal hebben meegemaakt, konden John noch ik ons herinneren. Welke drugs we toen namen, vraag het me niet, maar het moet uitzonderlijk spul geweest zijn. Er was minstens één jonge vrouw bij, en een chauffeur ook, want geen van ons beiden was in staat te sturen. We speelden wel muziek onderweg, maar daar is geen enkele song uit gekomen, enkel losse geluiden".



Drie jaar heeft 'Keef' aan zijn autobiografie geschreven. Dat het een moeilijk proces was, heeft veel te maken met zijn legendarische verslavingen aan drank, coke en heroïne.



"Het was boeiend om met mensen te praten die erbij waren en het zich nog kunnen herinneren. Ik kon hun versies van de feiten toetsen met wat er in mijn geheugen nog rondwaarde. Dat resulteerde in een soort kaleidoscoop van ervaringen", zegt hij in een interview met het magazine AnotherMan.




Stones in 1965. Mick Jagger, Brian Jones, Keith Richards, Bill Wyman, Charlie Watts.
Stones in 1965. Mick Jagger, Brian Jones, Keith Richards, Bill Wyman, Charlie Watts.


Vooral de eerste helft van de seventies is voor Richards één groot blanco blad. Nochtans nam hij in die periode vier albums op met The Rolling Stones, waaronder de mijlpaal 'Exile On Main Street'. Gelukkig was rockjournalist Nick Kent toen wel bij de les, en hielp hij Keiths geheugen op te frissen. Kent: "Het was aandoenlijk en ontluisterend, te zien hoe Keith tranen in de ogen kreeg toen ik verhalen vertelde waarin hij weliswaar de hoofdrol speelde, maar die hem totaal waren ontgaan".


En Keith vergat niet alleen de verhalen. Ron Wood verklaarde onlangs dat hij Keith nog altijd moet tonen hoe hij bepaalde riffs moet spelen. "Het gebeurt keer op keer als we een nummer repeteren dat we lang niet hebben gespeeld. 'Het is niet omdat ik het heb geschreven, dat ik weet hoe ik het moet spelen', zegt hij dan".




12-10-2010 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Mika gespietst op hek na val van vijftien meter

Zus van Mika gespietst op hek na val van vijftien meter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/zus-Mika.jpg?t=1286817380
Paloma is de meest linkse op deze foto.


De zus van popster Mika verkeert in kritieke toestand nadat ze uit een raam van vijftien meter hoog gevallen is. Tot overmaat van ramp belandde Paloma Penniman recht op een puntig hek, waardoor haar benen gespietst werden. Eén spijl boorde zich in haar buik. Allicht verloor de 28-jarige styliste haar evenwicht toen ze op de derde verdieping door het raam achterover leunde.

Een hysterische Mika belde rond 5 uur de hulpdiensten in Londen. Zelfs de brandweer moest er aan te pas komen. Uiteindelijk werd ze met de spijlen nog in haar lichaam afgevoerd naar het ziekenhuis. Mika verklaarde ontroostbaar te zijn.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/mika-2.jpg?t=1286817462
Mika.



"Een trauma komt nog niet eens in de buurt met wat Mika nu doormaakt", weet een familievriend. "Dit is de allerergste nachtmerrie. Paloma is al onder het mes gegaan, maar haar toestand blijft kritiek. Mika maakt zich doodongerust. Niemand weet wat er echt gebeurde. De ene moment zat ze nog op de rand van het raam, de andere was ze naar beneden gedonderd, recht op die reling."

Paloma, die op de achtergrond meezong op het laatste album van Mika, was eerder op de avond met haar broer een hapje gaan eten. Toen ze terugkeerden in haar chique herenhuis sloeg het noodlot toe. De politie oordeelde alvast dat er geen kwaad opzet mee gemoeid was.


11-10-2010 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operazangeres Joan Sutherland overleden

Operazangeres Joan Sutherland overleden

Klik op de foto om 'Casta diva' te beluisteren






De legendarische Australische operzangeres Joan Sutherland is gisteren in Genève overleden, zo meldt het Italiaanse persagentschap Ansa. De in Melbourne geboren sopraan werd 83. Sutherland verliet twintig jaar geleden, na een succesvolle carrière van ongeveer veertig jaar, de bühne.
 

Liefhebbers van klassieke muziek gaven haar de bijnaam La Stupenda (De Verbluffende). Haar vertolkingen van aria's uit opera's als Lucia di Lamlmermoor van Gaetano Donizetti, Norma van Vincenzo Bellini en de Lakmé van Leo Delibes zijn onvergetelijk. Andere heldinnen van het bel canto die zij zich in haar carrière eigen maakte, waren Violetta uit La Traviata (Verdi), Amina in La Sonnambula en Elvira in I puritani (beide van Bellini).
 

Naar verluidt overleed de zangeres, die al jaren in Montreux woonde, vredig in haar slaap.
In 1997 verscheen haar autobiografie,'A prima donna's progress'. Sutherland ontving veel eerbewijzen, waaronder de Orde van het Britse Rijk en de eveneens Britse Order of Merit.



11-10-2010 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry op 10 maart in Vorst

Katy Perry op 10 maart in Vorst

Klik op de foto om 'Hot N Cold' te beluisteren






Katy Perry heeft zonet details van haar wereldtournee 'California Dream' bekendgemaakt. Die gaat op 20 februari 2011 van start in Lissabon en brengt haar op 10 maart naar Vorst Nationaal. Na Europa komen de Verenigde Staten en Australië aan de beurt.

Er is nog maar weinig bekend over de show, behalve dat die in het teken zal staan van de 'suikerspinwolk' die ook op de cover van haar jongste album prijkt. Tickets voor het concert in Vorst kosten 34 euro (exclusief reserveringskosten). Je kan ze vanaf vrijdag 15 oktober om 9 uur reserveren via Proximus Go For Music, online of telefonisch op 0900/260 60



California Dream Tour 2011

Feb 20 - Campo Pequeno in Lisbon, Portugal
Feb 23 - Palasharp in Milan, Italy
Feb 25 - Hallenstadion in Zurich, Switzerland
Feb 26 - Zenith in Munich, Germany
Feb 27 - Gasometer in Vienna, Austria
Mar 04 - Columbiahalle in Berlin, Germany
Mar 06 - Stadthalle in Offenbach, Germany
Mar 07 - Zenith in Paris, France
Mar 10 - Forest National in Brussels, Belgium
Mar 11 - Palladium in Cologne, Germany
Mar 14 - Sporthalle in Hamburg, Germany
Mar 17 - HMV Hammersmith Apollo, London
Mar 18 - HMV Hammersmith Apollo, London
Mar 21 - O2 Apollo, Manchester
Mar 22 - O2 Apollo, Manchester
Mar 28 - The O2, Dublin
Mar 30 - Trent FM Arena, Nottingham
Mar 31 - BIC, Bournemouth
Apr 01 - CIA, Cardiff
Apr 03 - Metro Radio Arena, Newcastle
Apr 04 - LG Arena, Birmingham
Apr 05 - SECC, Glasgow



11-10-2010 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JK Rowling is meest invloedrijke Britse vrouw

JK Rowling is meest invloedrijke Britse vrouw


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/JK-Rowling.jpg?t=1286797769


JK Rowling, de auteur van Harry Potter, is de meest invloedrijke vrouw van het Verenigd Koninkrijk. De National Magazine Company verkoos Rowling boven Victoria Beckham en zelfs de Queen.


Rowling werd wereldberoemd met haar boeken over Harry Potter, een jongen die naar een speciale tovenaarsschool gaat. Ze werd schatrijk dankzij de jeugdboeken en doneerde onlangs nog tien miljoen pond aan een nieuw onderzoekscentrum voor MS.

Op de tweede plaats staat Victoria Beckham en de Queen volgt op drie. De 'First Lady' van Groot-Brittannië, Samantha Cameron, doet het op de zesde plaats duidelijk minder goed dan haar Amerikaanse tegenhanger, Michelle Obama, vorige week nog uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw ter wereld.

In de lijst van Forbes was de Queen de eerste Britse vrouw. Ze staat er echter pas op de 41ste plaats.


11-10-2010 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!