Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reggaezanger Gregory Isaacs overleden

Reggaezanger Gregory Isaacs overleden

Klik op de foto om 'Night Nurse' te beluisteren






De Jamaicaanse zanger Gregory Isaacs, bekend van zijn hit 'Night Nurse' uit 1982, is vanmorgen in zijn huis in Londen aan uitgezaaide leverkanker overleden. Isaacs werd 59, hij laat een vrouw en kinderen achter.

Enkele dagen geleden verklaarde zijn vrouw Linda nog dat het "niet goed" ging met haar man. Collega-zanger George Nooks sprak recent nog met Isaacs, en verklaarde aan het dagblad Jamaica Observer: "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik weet dat god zaken kan oplossen. Mijn gebeden gaan uit naar Gregory".


25-10-2010 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston heeft mooiste lichaam

Jennifer Aniston heeft mooiste lichaam


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jennifer_aniston.jpg?t=1288009574



Vrouwen tussen 35 en 50 jaar kunnen zich het meest vinden in het lichaam van Jennifer Aniston, dat blijkt uit een recente Britse enquête.

Een derde van de ondervraagde dames vonden het lichaam van de 41-jarige actrice mooier dan dat van Marilyn Monroe, Cheryl Cole en Halle Berry. Ze versloeg hiermee ook haar collega's Sandra Bullock en Nicole Kidman. Veel experts zeggen dat Jennifer er zo goed uitziet omdat ze haar lichaam soigneert, ze houdt bijvoorbeeld haar huid goed gehydrateerd.


25-10-2010 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde zoon voor zanger Kane

Derde zoon voor zanger Kane

Klik op de foto om 'No Surrender' te beluisteren






Kane moest eerder deze week onverwachts een optreden afzeggen. Zanger Dinand Woesthoff had even iets anders aan zijn hoofd. Hij is namelijk voor de derde keer vader geworden van een zoon. RTL Boulevard meldt dat alles goed gaat met kind en moeder Lucy Hopkins. Hoe het jongetje gaat heten, is nog niet bekend.

Het is de derde zoon van Dinand: hij en Lucy kregen eerder al zoontje Jimi Frank (3). Uit zijn relatie met de overleden Guusje Nederhorst heeft Dinand zoontje Dean Maddy (6).



25-10-2010 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gossip Girl'-actrice flasht borsten

'Gossip Girl'-actrice flasht borsten

Klik op de foto om de clip te bekijken






Taylor Momsen, de 17-jarige actrice uit 'Gossip Girl' en zelfbenoemde rockster, moest nogmaals bewijzen dat ze héél erg stout is en liet het publiek tijdens haar optreden haar borsten zien.

Het tienersterretje had nog wel het fatsoen om één en ander te verbloemen met plakband. Het is niet de eerste keer dat de puber opvalt door haar 'stoere' gedrag. Zo kleedt ze zich als Courtney Love ooit deed, praat ze in interviews graag over masturberen, porno en hoopt ze dat de hele wereld geschokt is omdat ze rookt.


25-10-2010 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil kinderen na haar dood

Jordan wil kinderen na haar dood


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jordan-3.jpg?t=1288012398



Te zot om los te lopen, die Jordan, dat wisten we al lang. Katie Price, want zo heet de wandelende antireclame voor plastische chirurgie, heeft een IVF-behandeling gekregen omdat ze een kind wil van haar man, kooivechter Alex Reid. Nu wil Jordan dat Alex de embryo's gebruikt na haar dood.

Wederzijds
In haar nieuwe autobiografie 'You Only Live Once' onthult Jordan: "We moesten enkele ernstige zaken bespreken. Wat zou er gebeuren met onze embryo's als één van ons overlijdt? Zou de overlevende partner ze mogen gebruiken? 'Als mij iets overkomt, kan je die uiteraard gebruiken. Zo kunnen er nog veel Mini-Me's geboren worden na mijn dood. Hoe meer, hoe liever', heb ik aan Alex gezegd. Alex zei hetzelfde".

"Vind je me nog een man?"
Jordan heeft al drie kinderen, maar bij Reid lukte het niet zwanger te worden en dat zorgde voor druk op hun huwelijk. "Alex en ik hadden er zo op gehoopt, en plots lag onze droom aan diggelen. Ik herinner me een telefoontje van Alex. 'Vind je me nog altijd een man, nu ik je niet zwanger kan maken? Hou je nu minder van me?' 'Alex', zei ik, 'dat mag je nooit denken. Ik hou van je, en ik blijf bij je door dik en dun. Ooit zullen we een baby hebben, we doen er alles voor, we doen dit samen'".



25-10-2010 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijger zaait paniek op trouwfeest Katy Perry

Tijger zaait paniek op trouwfeest Katy Perry


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katy-Perry-4.jpg?t=1288007744


Katy Perry en Russell Brand hebben hun eerste huwelijksnacht met een gewapende wachter voor hun tent doorgebracht. Het koppel trouwde het voorbije weekend in het Aman-i-Khas resort in het Indiase Rjasthan, waar een tijger gespot werd op enkele tientallen meters van het feest. Het dier voelde zich aangetrokken door het licht en de muziek op het feest.

"Die tijger is bekend in de regio, hij heeft al een man gedood. Het beest kwam rond elf uur 's avonds in de buurt van het feest, toen waren en een kleine honderd gasten. De medewerkers van het resort sloegen meteen in paniek".

Brand kocht Perry een tijgerin uit het Ranthambore National Park waar ze een safari deden. Toen Brand vernam dat de parkwachters de tijgerin Machli omschrijven als "het toppunt van schoonheid", besloot hij het dier aan Perry cadeau te doen. De tijger blijft wel netjes in het park, Brand stuurt maandelijks geld om het dier te onderhouden.


25-10-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Lee Curtis: Tony was geen goeie vader

Jamie Lee Curtis: "Tony was geen goeie vader"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jamie-Lee-Curtis-1.jpg?t=1288005647



Jamie Lee Curtis heeft zich voor het eerst sinds haar vader Tony's dood uitgelaten over hun moeizame relatie.


Jamie vertelt aan de Daily Mail dat Tony er nooit was voor zijn twee dochters: "De uitvinding Tony Curtis was zijn leven. Vroeger was hij een matroos, maar al snel veranderde hij zijn naam en zijn leven en werd hij de ster Tony Curtis. Hij was geen vader en daar was hij ook niet in geïnteresseerd. Ik wil hem niet afvallen, hij was altijd heel duidelijk. Hij deed op financieel gebied wat hij moest doen, en dat was goed van hem. Maar betrokken was hij niet."



Tony Curtis en zijn eerste vrouw Janet Leigh, de ouders van Jamie Lee Curtis.
Tony Curtis en zijn eerste vrouw Janet Leigh, de ouders van Jamie Lee Curtis.



Was Tony en niet voor Jamie en haar zus Kelly, zijn invloed was toch groot. "We zijn het levende bewijs dat hij bestaan heeft. We hebben allemaal iets van hem. Zo heb ik duidelijk zijn honger naar aandacht geërfd".

Tony Curtis overleed op 29 september aan een hartstilstand. Hij werd 85 jaar.



25-10-2010 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion (42) bevalt van tweeling

Céline Dion (42) bevalt van tweeling

Klik op de foto om 'The Power of Love' te beluisteren



Céline Dion en haar echtgenoot Réné Angelil


De Canadese zangeres Celine Dion is in Florida bevallen van een tweeling, zo meldt People.com zaterdag. De jongetjes verkeren in goede gezondheid maar blijven nog enkele dagen aan de incubator liggen omdat ze te vroeg werden geboren.
 
"Celine, Rene en hun negenjarige zoon Rene-Charles zijn erg blij", luidt het in de entourage van de 42-jarige zangeres. "Celine rust momenteel uit en wanneer ze wakker wordt, zullen de namen van de tweeling worden besproken. Rene-Charles is al in het ziekenhuis bij zijn broertjes op bezoek geweest en is even opgewonden als de ouders", klinkt het nog.


25-10-2010 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Azabal beste actrice op filmfestival van Abu Dhabi

Belgische Azabal beste actrice op filmfestival van Abu Dhabi

Klik op de foto om de trailer 'Incendies' te bekijken





In het bijzijn van onder anderen Uma Thurman, Jonathan Rhys Meyers en Nandana Sen is de Belgische Lubna Azabal vrijdagavond tijdens het vierde filmfestival van Abu Dhabi bekroond met de titel van beste actrice. Azabal kreeg de prijs, 25.000 dollar, voor haar rol in de Frans-Canadese film 'Incendies'.

De film brengt het verhaal van een tweeling die door het Midden-Oosten trekt, nadat broer en zus te weten waren gekomen dat hun moeder loog over hun afkomst.
 
Lubna Azabal werd in Brussel geboren uit Marokkaanse ouders. Na een opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel speelde ze al in verschillende films. Azabal werd vooral bekend met haar rol in de Palestijnse politieke thriller 'Paradise Now'. De film won in 2005 de Golden Globe.
 
De hoofdprijs op het Filmfestival van Abu Dhabi, 100.000 dollar, ging naar de Rus Aleksei Fedorchenko voor zijn film 'Silent Souls'. De prijs voor beste acteur ging naar de Brit Andrew Garfield voor zijn rol in 'Never Let Me Go'. Naast een rist bekende en minder bekende acteurs was er nog een opmerkelijke gast op het filmfestival: Camilo Guevara, de zoon van de legendarische Che Guevara. (br.hln)



24-10-2010 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon opnieuw vader geworden

Matt Damon opnieuw vader geworden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Matt-Damon-2.jpg?t=1287923090



Hollywoodacteur Matt Damon is opnieuw vader geworden, zo bericht People.com. Zijn vrouw Luciana (35) beviel woensdag in New York van de kleine Stella Zavala. "Moeder en baby stellen het goed", meldde een woordvoerder van de acteur. "De hele familie is dolblij."
 
De 40-jarige Damon stapte in 2005 met Luciana in het huwelijksbootje. Het echtpaar heeft al twee dochters, Isabella (4) en Gia (2). Daarnaast heeft Luciana uit een vorige relatie nog een 11-jarige dochter, Alexia, die door Damon werd geadopteerd. (br.hln)


24-10-2010 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand getrouwd

Katy Perry en Russell Brand getrouwd


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Katy-Perry-en-Russell-Brand-1.jpg?t=1287922878
Russell Brand en Katy Perry, die haar jas over zich gooit bij hun aankomst op de luchthaven van Mumbai.


De Britse acteur Russell Brand en de Amerikaanse zangeres Katy Perry hebben elkaar zaterdag in India het jawoord gegeven. De plechtigheid werd geheel in hindoestijl voltrokken in Aman-i-Khas, in de deelstaat Rajasthan.


Het kersverse echtpaar liep rond een ritueel vuur terwijl een priester mantras prevelde, volgens het persagentschap Press Trust of India. Vervolgens ging Russell te paard de huwelijksprocessie voor, vergezeld door tientallen olifanten en kamelen. Volgens enkele bronnen droeg Katy een trouwjurk in Indiase stijl en waren de handen van de zangeres en de acteur bedekt met traditionele hennatatoeages.
 

Er waren heel wat veiligheidsmaatregelen rond de plaats waar de ceremonie werd gehouden en een haag van bamboe moest het echtpaar aan nieuwsgierige blikken onttrekken.



24-10-2010 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexandre Desplat wint weer World Soundtrack Awards

Alexandre Desplat wint weer World Soundtrack Awards


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Alexandre-Desplat.jpg?t=1287922739


Het Filmfestival Gent heeft vanavond in het Kuipke de winnaars van de World Soundtrack Awards bekendgemaakt. De hoofdprijs, de titel van 'Film Composer of the Year', ging net als vorig jaar naar de Fransman Alexandre Desplat, ditmaal voor zijn werk in onder meer Fantastic Mr. Fox en Ghost Writer.
 
De filmmuziek van Desplat voor Fantastic Mr. Fox werd ook uitgeroepen tot 'Best Original Score of the Year'.
 
Lifetime Award voor John Barry
De 'Lifetime Achievement Award' ging naar John Barry, die films als Dances With Wolves en Out of Africa van muziek voorzag. De prijs voor beste filmsong was voor 'The Weary Kind' van Ryan Bingham & T Bone Burnett, uit de film Crazy Heart.
 
Abel Korzeniowski werd uitgeroepen tot 'Discovery of the Year' met zijn score voor A Single Man, waarmee hij ook de "Public Choice Award" won.
 
Bekende gasten
De prijsuitreiking, het officiële slotevenement van de 37ste editie van het Gentse filmfestival, werd voor de tiende keer georganiseerd. Het evenement werd bijgewoond door een reeks bekende componisten, onder meer Gabriel Yared (The Talented Mr. Ripley), Angelo Badalamenti (Twin Peaks) en Howard Shore



24-10-2010 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zucchero komt naar de Lotto Arena én Vorst Nationaal

Zucchero komt naar de Lotto Arena én Vorst Nationaal

Klik op de foto om 'Il volo' te beluisteren






De Italiaanse zanger Zucchero komt volgend jaar naar België. Hij zal in mei twee optredens geven: op zondag 15 mei staat hij in de Lotto Arena in Antwerpen en op maandag 16 mei is Vorst Nationaal in Brussel aan de beurt.

De release van zijn nieuwe album, "Chocabeck", is gepland voor november. "Choca" betekent "een geluid maken" in het Italiaans en "beck" is de bek van een vogel. Onder anderen Bono en Roland Orzabal tekenden voor een gastbijdrage op het 11 songs tellende album.

Zucchero is bekend van de nummers "Senza una donna" en "Il volo". Hij werkte in het verleden samen met grote artiesten als Miles Davis, Paul Young, Eric Clapton en Sting.

Tickets voor het optreden in Antwerpen kosten 36, 42 of 49 euro. Tickets voor het optreden in Brussel kosten 40 euro. De voorverkoop start op zaterdag 23 oktober. (br.Het Nieuwsblad)



23-10-2010 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppende Paris Hilton gooit hoge ogen als sexy matroos

Shoppende Paris Hilton gooit hoge ogen als sexy matroos


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-6.jpg?t=1287849340



Tijdens een shopuitje naar een Halloweenkostuum deed Paris Hilton de hoofden van passanten draaien in haar wel erg onthullende outfit, die duidelijk een maatje te klein was. Ze probeerde een door de marine geïnspireerd korset en ultrakorte hotpants, waar haar billen haast uitbarstten.

De 29-jarige hotelerfgename ging in Los Angeles helemaal voor de look van sexy matroos door te combineren met een wit hoedje met anker en netkousen. Een paar uur later spotten fotografen Paris, maar deze keer niet voor Halloween, in vreemde outfit met grote smileys op haar schouders.



23-10-2010 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson loopt rol mis door protest andere acteurs

Mel Gibson loopt rol mis door protest andere acteurs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Mel-Gibson-1.jpg?t=1287845783
Mel Gibson en ex-vriendin Oksana Grigorieva.


Mel Gibson krijgt dan toch niet de rol in een kaskraker van 360 miljoen euro nadat sommige van de rest van de cast en crew hiertegen protesteerden.


Todd Phillips, de regisseur van The Hangover 2, onthulde eerder deze week dat hij acteur Mel Gibson had gevraagd om een cameorol als tatoeëerder in zijn film te spelen. Hij moest echter deze plannen laten varen nadat de andere acteurs hiertegen protesteerden. Dit was nochtans een goede kans geweest voor Mel om zijn imago een boost te geven na een reeks van onthullingen over zijn privéleven. "Ik vond  dat Mel geknipt is voor deze rol", aldus Phillips. "Maar samenwerken is belangrijk in deze industrie en mijn beslissing kreeg geen steun bij de rest van de crew." 


De andere acteurs willen niet meer met Gibson samenwerken na tal van blunders en onthullingen van de acteur. Zo deed hij al racistische uitspraken over Joden (hij wijtte dit aan zijn alcoholverslaving), lekten er tapes uit waarin hij zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva een hoer noemt en wordt hij beschuldigd van huiselijk geweld tegen haar en hun baby. Daarom dumpte zijn agentschap hem al in juli. De lancering van zijn laatste film 'The Beaver' werd uitgesteld, hoewel regisseur Jodie Foster het omschrijft als één van de meest krachtige en  emotionele acteerprestaties.



23-10-2010 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armin Van Buuren: illegaal downloaden keihard aanpakken

Armin Van Buuren: illegaal downloaden keihard aanpakken


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Armin-Van-Buuren-1.jpg?t=1287845471


De Nederlandse dj Armin van Buuren wil dat illegaal downloaden van muziek keihard wordt aangepakt. De populaire dj - die afstudeerde in rechten en specialist is inzake auteursrechten -  is er zich van bewust dat hij zich hiermee niet populair mee maakt, verklaarde hij op het Amsterdam Dance Event.

Hij staat daarmee lijnrecht tegenover het Nederlandse Europarlementslid Judith Sargentini van GroenLinks. Dichter aan zijn zijde vond Van Buuren de directeur van de Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra, Hein van der Ree.

Sargentini sprak zich eerder dit jaar uit tegen de voorgenomen koers in het Europees Parlement om strenger op te treden tegen piraterij op internet. Haar partij wil voorkomen dat de aanpak van illegaal downloaden ten koste gaat van de privacy op internet. (br.hln)



23-10-2010 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga als flamingo in harige jurk

Lady Gaga als flamingo in harige jurk


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lady-gaga-21.jpg?t=1287832829



Het wordt steeds moeilijker voor Lady Gaga om te choqueren met haar outfits. Een paar weken geleden droeg ze een jurk gemaakt van charcuterie, nu gaat ze voor een harige outfit.

De provocerende zangeres stemde in Londen haar kapsel af op haar oudroze jurk, die meteen door de pers tot de 'flamigo-outfit' werd gebombardeerd. Ze ging voor volume met een gigantische kuif. Haar torenhoge laklederen plateaulaarzen, netkousen, lederen jasje, handtas van Chanel en niet te vergeten de ronde zonnebril maakten de bizarre outfit helemaal af. (br.hln)


23-10-2010 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay niet naar cel, wel langer in afkickkliniek

Lindsay niet naar cel, wel langer in afkickkliniek


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lindsay.jpg?t=1287828155



Opnieuw ontsnapt Lindsay Lohan aan de gevangenis. Rechter Elden was duidelijk goedgezind en sprak een lichte straf uit: Lohan krijgt alleen een verlengd verblijf in de Betty Ford-kliniek toegewezen. Ze moet daar tot 3 januari blijven. Op 25 februari moet ze weer voor de rechter verschijnen en tot dan wordt ze regelmatig getest op drugsgebruik. Haar SCRAM-enkelband mag ze vanaf nu afdoen.

Li-Lo moest zich voor de rechter verantwoorden omdat ze zich, na het falen van een drugstest, vrijwillig in een afkickkliniek liet opnemen maar ontsnapte om wat frisdrank te gaan kopen. Rechter Elden Fox was haar fratsen meer dan beu en, zo vreesde de advocaat van Lohan, leek haar naar de gevangenis te zullen verwijzen. Maar eens te meer glipt de gevallen kindster door de mazen van het net.


23-10-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 werkt met Danger Mouse aan een nieuw album

U2 werkt met Danger Mouse aan een nieuw album

Klik op de foto om 'Where The Streets Have No Name' te beluisteren





De Ierse band U2 brengt hoogstwaarschijnlijk volgend jaar al een nieuw album uit. Het album zal geproduceerd zijn door Danger Mouse (Brian Burton). Dat heeft Bono zelf gezegd aan de Australische krant The Age.


Volgens Bono werkt de groep aan drie nieuwe albums. "We hebben al twaalf songs afgewerkt met Danger Mouse. Het ziet ernaar uit dat we het album al in 2011 zullen kunnen uitbrengen." Danger Mouse is vooral gekend als de helft van het popduo Gnarls Barkley.

Bono verklapte ook dat de groep werkt aan een album met remixes van onder andere Will.i.am, David Guetta en Lady Gaga.

Het mogelijke derde album zou de muziek voor de Broadwaymusical 'Spider-man: Turn off the dark' bevatten. Die muziek zijn Bono en gitarist The Edge momenteel aan het schrijven. "Maar we hebben de rest van de band er nog niet van overtuigd om dit materiaal uit te brengen", aldus Bono.



23-10-2010 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams kruipt in huid van Bengaalse tijger

Robin Williams kruipt in huid van Bengaalse tijger


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/robin_williams.jpg?t=1287764116



Robin Williams speelt volgend jaar een wel heel bijzondere rol in zijn eerste Broadway-toneelstuk. De acteur kruipt voor het stuk 'De Bengaalse tijger' in de huid van -u raadt het nooit!- een tijger die in de dierentuin van Bagdad woont. "Ik las het en ik dacht: Ik doe mee!", aldus een enthousiaste Williams over zijn rol. "En ik ben harig genoeg om een tijger te zijn, dus dat zit wel goed."

De 59-jarige acteur, bekend van films als 'Good Morning, Vietnam' en 'Mrs. Doubtfire', zal vanaf maart 2011 in De Bengaalse tijger te zien zijn. Het verhaal was in 2009 al met onbekende acteurs te bewonderen in Los Angeles.


22-10-2010 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!