Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem valt opnieuw in de prijzen op twee filmfestivals

'Adem' valt opnieuw in de prijzen op twee filmfestivals


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Adem.jpg?t=1288981807



Hans Van Nuffels speelfilmdebuut Adem zet zijn triomftocht verder. Op de vijfde editie van het Internationaal Filmfestival van Rome heeft de film de hoofdprijs gewonnen van de Alice in the City-sectie, waarbij jongeren tussen 12 en 17 in de jury zetelen. Donderdagnacht werd Adem ook bekroond op het Internationaal Filmfestival in Abitibi-Témiscamingue, in het westen van Canada.
 
Op het filmfestival van Rome, dat loopt van 28 oktober tot 5 november, heeft Adem de "Marc Aurelio Alice nella città Prijs" ter waarde van 10.000 euro gewonnen. Cineuropa, het portaal van de Europese cinema, beschreef Adem vanuit Rome als een van de hoogtepunten van het festival. "De film biedt een unieke blik op de gevoelens van mensen met een terminale of chronische aandoening. Ondanks het onderwerp is Adem niet zwaarmoedig of melodramatisch, maar kiest de film een realistische middenweg."
 
Op het 29ste Internationale Festival van Abitibi, van 30 oktober tot 4 november, rijfde Adem donderdagnacht ook de "Grand Prix Hydro-Québec" binnen. Deze publieksprijs ging vorig jaar nog naar de Vlaamse film Meisjes van Geoffrey Enthoven, geproduceerd door dezelfde productiemaatschappij A Private View.
 
Adem zet zo de prijzenteller op vijf, na meerdere prijzen te hebben gewonnen op internationale filmfestivals in Montréal en Zürich.
 
De film vertelt het verhaal van Tom en Xavier, die beiden aan dezelfde ongeneeslijke taaislijmziekte, oftewel mucoviscidose, lijden. Ze onderhouden een moeizame vriendschap tot ze allebei een longtransplantatie nodig hebben om te overleven. Het scenario werd geschreven door Hans van Nuffel, zelf mucoviscidosepatiënt, en Jean-Claude van Rijckeghem.



05-11-2010 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters en Kings of Leon kondigen zichzelf aan voor de grote festivals

Foo Fighters en Kings of Leon kondigen zichzelf aan voor de grote festivals

Klik op de foto om 'The Pretender' te beluisteren





De kans dat Foo Fighters op een groot festivalpodium zullen staan in ons land in 2011 is groot. Dave Grohl heeft tegen NME gezegd dat de nieuwe plaat van de groep "gemaakt is om op festivals te spelen" en bevestigde dat hij met z'n band op een aantal "big ones" optreden.

"Ze hebben me gezegd dat ik er voorlopig niks mag over zeggen", voegde Grohl daar aan toe. Vast staat dat Foo Fighters in de buurt van Werchter zijn op het juiste moment: op 2 en 3 juli geven ze een groot openluchtconcert in Milton Keynes.

Maiden
Een andere kandidaat voor Werchter (30 juni - 3 juli) leek Iron Maiden, dat één van de headliners wordt op Roskilde, het Deense festival dat gelijktijdig plaatsvindt en dat doorgaans een pak acts deelt met Rock Werchter. Maar Maiden heeft nu aangekondigd dat het op 1 juli in het Zweedse Gotheborg een groot stadionconcert zal geven, en op 6 juli in Noorwegen.

Kings of Leon
Veel meer in de running voor Werchter lijkt Kings of Leon. Die band begint op 28 mei in Ierland aan een hele reeks openluchtconcerten. Zes daarvan zijn al bekend, het laatste op 26 juni in Edinburgh. Kings of Leon zouden volgens de nederlandse pers één van de headliners worden op Pinkop, dat dit jaar erg laat doorgaat: 11, 12 en 13 juni. In een recent Amerikaans interview lieten de broers zich overigens ontvallen dat er "een pak grote festivals op het programma staan".

Coldplay?
Glastonbury, dat het weekend voor Werchter plaatsvindt, zou, naast Prince en U2, Coldplay hebben gestrikt als derde headliner. De band brengt in elk geval een nieuwe plaat uit in 2011. Vraag is maar of ze aan Glastonbury nog optredens op andere festivals breien.

R.E.M.
R.E.M. komt binnenkort ook met een nieuwe plaat, maar vooralsnog is er niks bekend over een tour om die te promoten. Als die er komt is de kans echter groot dat de band kiest voor de grootste en belangrijkste festivals en Werchter past zeker in dat scenario.

Peppers & Radiohead
Ook van Red Hot Chili Peppers komt er nieuw werk aan in 2011, maar ook daar voorlopig geen concrete tourdata. Eenzelfde scenario voor Radiohead en Beastie Boys.

Sepultura & Slipknot
In de metalwereld is Ozzy Osbourne overal aan het vertellen dat hij festivals gaat spelen in 2011. Max Cavalera heeft in een aantal interviews met Amerikaanse kranten gezegd dat hij een Sepultura-reunie dan toch ziet zitten, "overweldigd door de aanbiedingen wereldwijd om dat te doen". In 2011 is het bovendien 25 jaar geleden dat Morbid Visions uitkwam, de debuutplaat van de Brazilianen. Corey Taylor van Slipknot en Stone Sour had onlangs ook iets interessant te antwoorden op de vraag of er festivals in het vooruitschiet liggen: "Jullie zullen me zeker op een festivalpodium zien. Met Slipknot of met Stone Sour? Wel, wie weet met allebei."

System of a Down
2011 zou ook het jaar moeten worden van de terugkeer van System of a Down en The Strokes. Van die laatsten zou eind maart nieuw werk uitkomen.



05-11-2010 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Wolfs nieuwe zangeres Hooverphonic

Noémie Wolfs nieuwe zangeres Hooverphonic

Klik op de foto om 'The Night Before' te beluisteren





Alex Callier en Raymond Geerts van Hooverphonic hebben gisteren in het Eén-programma 'De Laatste Show' hun nieuwe zangeres voorgesteld. Het is de 22-jarige Noémie Wolfs uit Scherpenheuvel. Een natuurtalent volgens Alex Callier.


"Dit is te goed was onze eerste reactie toen we haar mp3 hoorden", aldus Alex Callier over zijn nieuwe zangeres. Toch namen de andere bandleden niet onmiddellijk een beslissing en Noémie Wolfs moest zich zelfs inschrijven voor de audities tijdens de Muzikantendag. "Toen kwam ze hier binnen alsof het haar niets deed en iedereen was aan de grond genageld", herinnert Callier zich.


Noémie Wolfs liet in 'De Laatste Show' weten dat zingen haar leven is. "Ik zing gewoon al heel mijn leven." "Je hoort weinig mensen die gewoon zang ademen, maar zij doet dat wel. Het is een natuurtalent", aldus Callier.


Toch duurde het even voor Alex Callier uiteindelijk de knoop doorhakte. "Je kan dan wel iemand vinden die kan zingen, maar je moet het ook met die persoon volhouden op een tourbus. Daarom hebben we haar eerst aan een paar testjes onderworpen", lacht Callier.


Wolfs zal Geike Arnaert vervangen en ziet dat volledig zitten, ook al was ze nooit een echte fan van Hooverphonic. De 22-jarige luisterde liever naar de platen van haar vader: Fleetwood Mac, Bob Dylan. "Al vond ik veel nummers van Hooverphonic wel goed zonder dat ik wist dat ze van hen waren."


De nieuwe plaat van Hooverphonic komt uit op 26 november. Omdat Wolfs een grafische opleiding volgde en geen podiumervaring heeft, zal de groep de volgende weken nog "als zot" repeteren.



05-11-2010 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent stoeft met geld op Twitter

50 Cent stoeft met geld op Twitter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/50-Cent.jpg?t=1288970698



50 Cent heeft zich geamuseerd met foto's van zijn geld te posten op Twitter. Op de foto's doet hij alsof hij zijn centen opeet. "Ik eet hartstikke goed, en toch heb ik nog steeds honger," twitterde de lolbroek, gevolgd door: "Een half miljoen voor een lunch, iemand?" De rapper vindt zichzelf duidelijk de leukste thuis, en voegde er nog aan toe: "Holy shit, ik denk dat ik rijk ben."

Misschien heeft de beste man toch nood aan een hobby. Hij stapelde de pakjes bankbiljetten namelijk nog op tot een kaartenhuis, en zelfs een hartje. "Wie zegt dat ik geen hart heb," twittert de rapper bij die laatste foto. "LOL!"



05-11-2010 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes

Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes


http://img46.imageshack.us/img46/6457/jammiethomasrasset.jpg

Jammie Thomas-Rasset, een alleenstaande moeder van vier uit de Amerikaanse staat Minnesota, werd in een ophefmakende antipiraterijzaak veroordeeld tot het betalen van 1,5 miljoen dollar (bijna 1,1 miljoen euro) omdat ze 24 liedjes downloadde.


De vrouw werd gisteren schuldig bevonden aan inbreuk op de copyrightwetgeving omdat ze KaZaa gebruikte, een netwerk waarmee gebruikers al dan niet legale bestanden kunnen delen en downloaden. Per nummer dat ze opsloeg, moet de vrouw 62,500 dollar (44.600 euro) betalen, in totaal dus 1,5 miljoen dollar.


Het is het derde verdict in de lange juridische zaak. De Recording Industry Association of America (RIAA) toont zich verheugd om de uitspraak. "We zijn de jury dankbaar omdat ze de ernst van het misdrijf erkent", zegt de federatie. "Nu drie jury's zich achter ons standpunt schaarden, hopen we dat de beklaagde eindelijk de verantwoordelijkheid voor haar daden aanvaardt."


In juni vorig jaar werd de vrouw al eens veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,92 miljoen dollar (zo'n 1,37 miljoen euro), te betalen aan zes platenfirma's. In 2007 werd de vrouw door de jury veroordeeld tot het betalen van 220.000 dollar (157.000 euro), maar de toenmalige voorzitter van de rechtbank noemde die som toen "geheel buiten proportie."


De RIAA en de muzieklabels dienden al klacht in tegen duizenden mensen voor illegaal downloaden, maar meestal worden geschillen buiten de rechtbank om geregeld met schadevergoedingen van enkele duizenden dollars. Thomas-Rasset weigerde echter steeds een minnelijke schikking.



05-11-2010 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC excuseert zich bij Bob Geldof

BBC excuseert zich bij Bob Geldof

Klik op de foto om 'One for Me' te beluisteren






De Britse omroep BBC heeft zijn excuses aangeboden aan de Ierse zanger Bob Geldof voor het verspreiden van misleidende informatie. Dat staat op de website van de Britse omroep. In maart had de zender het nieuws verspreid dat het liefdadigheidsgeld dat hij verzameld had door rebellen gebruikt was om wapens te kopen.

In maart berichtte BBC World Service, de internationale radiozender van de omroep, dat het geld dat in de jaren 80 verzameld was door Geldofs Band Aid - bedoeld voor de hongersnood in Ethiopië - in handen was gekomen van rebellen. Daarop daagde Geldof de BBC uit om dat verhaal hard te maken.

De BBC geeft nu toe dat er geen bewijzen zijn dat het geld van Band Aid gebruikt is voor wapens. Het excuseert zich tegenover Geldof en zijn organisatie. De rechtzetting werd zowel in het radio- en televisienieuws als op de website van de BBC gedaan: 'De BBC erkent dat het de indruk heeft gewekt dat geld van Band Aid is afgeleid naar rebellen. We erkennen ook dat bijkomende verslagen die indruk versterkt hebben. We betreuren dit en hadden explicieter moeten aangeven dat de beweringen niet specifiek betrekking hadden op Band Aid.'

Ongewone fout
Geldof heeft de excuses aanvaard en noemde het voorval een 'ongewone fout' in de betrouwbare verslaggeving van de BBC. Hij merkte op dat het de BBC-reportages in Ethiopië waren die hem indertijd hadden aangezet om een grootschalige liefdadigheidsactie op poten te zetten.

Hij benadrukte wel dat het misleidende verslag van de BBC "mogelijk het geloof van het publiek in liefdadigheidsinstellingen - niet alleen in Band Aid - heeft aangetast en een negatieve invloed kan hebben op de wil van mensen om geld te storten voor het goede doel".

Live Aid
Band Aid trapte in 1984 af met de wereldhit 'Do they know it's Christmas', die uitgroeide tot een wereldhit. Een jaar later bracht het liefdadigheidsconcert Live Aid ongeveer 114 miljoen euro in het laatje.



05-11-2010 om 07:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxette op Suikerrock 2011

Roxette op Suikerrock 2011

Klik op de foto om 'Listen To Your Heart' te beluisteren






De vorige editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock is nog maar een drietal maanden achter de rug of de organisatoren kondigen met Roxette al een eerste topact aan. De Zweedse poprockgroep zal op zondag 31 juli 2011 de 25ste editie van Suikerrock afsluiten.

Suikerrock zal in 2011 in principe drie festivaldagen kennen. Een mogelijke vierde festivaldag is evenwel niet uitgesloten.
 
Roxette vestigde zijn naam vooral op het einde van de jaren tachtig en in de vroege jaren negentig met  hits als 'The Look', 'Listen to your heart', 'Sleeping in my car' en 'Spending my time'. In 2002 zat de groep in zak en as toen bij zangeres Marie Frederiksson een levensbedreigende hersentumor werd vastgesteld. Frederiksson overwon de ziekte. De groep werkt aan een album dat begin 2011 zal verschijnen. Voor het eerst in 10 jaar gaat Roxette ook terug op tournee.
 
De voorbije editie van Suikerrock telde liefst vijf festivaldagen. Verspreid over de vijf dagen haalde het festival het recordaantal van 130.000 toeschouwers.



04-11-2010 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears brengt begin volgend jaar nieuw album uit

Britney Spears brengt begin volgend jaar nieuw album uit


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/britney_spears.jpg?t=1288877865



Britney Spears werkt momenteel een nieuw album af met producer Dr Luke. Het wordt haar zevende studioalbum, volgens Hollywoodreporter.com zal het voor eind maart worden gereleased. Dr Luke werkte al met Avril Lavigne en Katy Perry. Co-producer is Max Martin, de ontdekker van de zangeres. Het vorige album van Spears, 'Circus', dateert van 2008.



04-11-2010 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiehel voor familie Borsato: vlucht vertraagd, regen, koffers gestolen

Vakantiehel voor familie Borsato: vlucht vertraagd, regen, koffers gestolen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/marco_borsato.jpg?t=1288877530


Het had een spetterende viering van Mary Borsato haar 65ste verjaardag moeten worden, maar het draaide uit op een rampenvakantie in Italië voor de hele familie Borsato, zo meldt De Telegraaf.

De Borsato's besloten om Mary's verjaardag op een bijzondere manier te vieren en hadden het voorbije weekend een tripje gepland naar het Gardameer.

De ellende voor Mary en Marco, Leontien en de kinderen begon al op Schiphol door een vertraging van maar liefst acht uur. Eenmaal in Italië aangekomen, waren de gereserveerde auto's al aan andere mensen verhuurd en moesten familieleden het gezin komen ophalen.

Na een weekend vol regen eindigde de familie de vakantie met een diner in een restaurant. Ondertussen werden de auto's opengebroken. Na het etentje bleken alle koffers gestolen.


04-11-2010 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit eerder samen op de foto: Keith Richards en dochter Dandelion

Nooit eerder samen op de foto: Keith Richards en dochter Dandelion


http://img294.imageshack.us/img294/1418/keithrichardsendandelio.jpg
Foto Daily Mail.


Ze is niet bekend, maar ze zorgde ei zo na voor een breuk binnen de Rolling Stones. Dandelion, de 38-jarige dochter van Keith Richards en Anita Pallenberg, liet zich gisteren met papa fotograferen na een signeersessie voor diens autobiografie 'Life' in Londen.

Liefje van Brian, Keith én Mick
Dandelion (Engels voor paardebloem), die  haar tweede voornaam Angie gebruikt, dreef destijds een wig tussen Richards en Jagger. Die hadden in de vroege jaren zeventig allebei een affaire met de Italiaanse actrice-model. Richards meende dat Jagger Anita had bezwangerd terwijl hij zelf te high was om daar iets van te merken. Die ruzie zou hun vriendschap zwaar op de proef stellen.

Meer nog: aanvankelijk was Anita de verovering van Brian Jones, maar toen Keith haar binnendraaide werd Jones uit de band gemanipuleerd. De vrije liefde stond zelfs toen niet altijd garant voor rozengeur en maneschijn.

Nog twee kinderen
Naast Dandelion kregen Anita en Keith nog twee kinderen: Marlon (geboren in 1969) en Tara (geboren in 1976, tien weken later overleden aan wiegendood). Keith en Anita bleven samen tot 1980.

Toen Dandelion werd geboren, zaten zowel Keith als Anita zwaar aan de heroïne. Om die reden werd het kind door Keiths moeder opgevoed in het Engelse Dartford. Om zijn liefde voor het kind te illustreren, schreef Richards - samen met Jagger - de klassiekers 'Wild Horses' en 'Angie' voor haar.

Toen Richards moeder drie jaar geleden overleed, kocht Keith voor haar een landgoed annex ruiterijschool in West Wittering, aan de kust in Sussex. Inmiddels wonen Dandelion, Anita en Keith op een boogscheut van elkaar in het Chichester. Eerder deze week gingen Keith en zijn huidige vrouw Patti Henson samen met Anita, Dandelion en Marlon samen dineren in Soho.



04-11-2010 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Montag en Spencer Pratt zijn bankroet

Heidi Montag en Spencer Pratt zijn bankroet

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/heidi-montag-1.jpg?t=1288875294



Heidi Montag en Spencer Pratt zitten zwaar in de problemen. Het stel, uit de MTV-serie 'The Hills', heeft geen nagel meer om aan hun gat te krabben. Het koppel vertelt dat ze hun hele vermogen er in een paar jaar doorheen hebben gejaagd en de belastingdienst nog 1,4 miljoen euro verschuldigd zijn. "We hebben ons vreselijk onvolwassen gedragen", vertelt Spencer aan Showbizspy.

Terug bij mama en papa
De 24-jarige Montag en de 27-jarige Pratt wonen op dit moment in het gastenverblijf van de ouders van Pratt. "Het voelt alsof ik weer veertien ben", vertelt Spencer. "Zijn ouders doen elke week boodschappen voor ons en dat is alles wat we krijgen", vult Heidi aan.

Het koppel betaalde voordien onder meer 25.000 euro per maand aan huur. Ze gaven twee miljoen euro uit aan Heidi's geflopte zangcarrière en haar uiterlijk.



04-11-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell trouwt in Egyptische tempel

Naomi Campbell trouwt in Egyptische tempel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/naomi_campbell-2.jpg?t=1288871991



Het Britse topmodel Naomi Campbell (40) heeft een Egyptische tempel afgehuurd om - zo wordt vermoed - in het huwelijksbootje te stappen met de Russische miljardair Wladislaw Doronin (48).
 

Volgens de Egyptische krant Al Ahram en bronnen uit de toerismesector in Luxor heeft het stel voor 7 december een tempel afgehuurd en talrijke hotelkamers gereserveerd. De zakenman en het model willen hun huwelijksnacht doorbrengen in het historische klassehotel 'Old Winter Palace', bekend om zijn oogverblindende zicht op de Nijl, klinkt het. Er worden in Luxor zowat 250 gasten verwacht voor het huwelijk.
 

Afgelopen zomer luidde het nog dat Campbell haar zinnen had gezet op een Italiaans huwelijk, in Venetië. Dat gerucht werd nooit bevestigd.


04-11-2010 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham wil Amerikaan worden

David Beckham wil Amerikaan worden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/david_beckham.jpg?t=1288871075



David Beckham, de voormalige kapitein van het Engelse nationale team, is niet van plan ooit nog in Groot-Brittannië te gaan wonen. Beckham verhuisde drie jaar geleden met zijn vrouw Victoria en hun drie zonen naar Beverly Hills toen hij een contract tekende bij LA Galaxy. Beckham, geboren en getogen Londenaar, beklemtoont in de Los Angeles Times dat hij zijn Engelse afkomst nooit zal verloochenen.


Gevraagd of hij het Amerikaanse staatsburgerschap wil, antwoordde Becks: "Ik hoop ooit Amerikaan te worden, ja. Dat zou fijn zijn. Ik ben en blijf wel Engels. Maar onze jongens lopen hier school en zo lang zij en mijn vrouw hier gelukkig zijn, blijven we ook hier".


Dus probeert Beckham een stukje Engeland in Amerika in te planten. Zo heeft hij samen met zijn vriend en tv-chef Gordon Ramsay plannen om een traditionele Engelse pub te openen in Los Angeles, The Queen Vic. Daar zal dan fish & chips, pie en mash en zelfs 'chicken in a basket' geserveerd worden.



04-11-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher eist respect voor muziek

Cher eist respect voor muziek

Klik op de foto om 'Strong Enough' te beluisteren





Cher vindt dat haar muziek niet voldoende gewaardeerd wordt. De zangeres begrijpt bovendien niet waarom zij en haar ex Sonny Bono nog niet in de Rock and Roll Hall of Fame staan.


"Ik vind het toch wat onbeschoft", zegt Cher in het magazine Vanity Fair. "Sonny was een goede schrijver en we zijn iets begonnen wat niemand anders deed." Meer nog, volgens Cher heeft een hele generatie geprofiteerd van hun werk.


Cher is van mening dat zij en Sonny al hippies waren voor het woord werd uitgevonden. "De Beatles hadden toen nog nette kapsels", zegt ze.


De hits van Sonny & Cher uit de jaren 60 en 70 klinken uiteraard nog steeds bekend in de oren. Denk maar aan 'I Got You Babe' en 'The Beat Goes On'. Het muzikale duo was ook in het echte leven een koppel. Ze hadden gedurende elf jaar een turbulent huwelijk. Sonny kwam twaalf jaar geleden om het leven bij een ski-ongeluk.



04-11-2010 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmstudio MGM is failliet

Filmstudio MGM is failliet


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Filmstudio-MGM.jpg?t=1288815576



De legendarische Amerikaanse filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) heeft het faillissement aangevraagd. De studio die de wereld onder meer Ben-Hur, James Bond en Tom & Jerry schonk, is bezweken onder de schuldenlast. Een overnamebod van concurrent Lions Gate werd afgewezen.


MGM heeft wel de intentie om een doorstart te maken. Onder bescherming van de Amerikaanse faillissementswetgeving wil het bedrijf de 4 miljard dollar aan schulden afbouwen.

De bekendste films die bij MGM in de steigers staan, zijn het 23ste deel in de James Bond-reeks en The Hobbit, de prequel op de succesvolle Lord Of The Rings-films. De opnames van die titels zouden begin volgend jaar starten.


03-11-2010 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wordt gepest op internet

Justin Bieber wordt gepest op internet


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Justin-Bieber-2.jpg?t=1288815298


Justin Bieber roept zijn fans op om niet enkel toe te kijken als iemand gepest wordt. Het tieneridool zegt zelf ook het slachtoffer te zijn van pestkoppen. Via het internet krijgt de 16-jarige Bieber heel wat naar zijn hoofd geslingerd.


Bieber verwijst naar zijn YouTube-pagina waar allerlei vreemde dingen over de zanger geschreven worden. "Mensen zeggen: 'Kijk naar hem, hij beïnvloedt zijn stem met helium voor hij zingt'. Je moet met jezelf proberen lachen. Het is grappig", zegt Bieber. "Maar er zijn zoveel pestkoppen. Het gebeurt zo vaak. Ik denk dat je als getuige altijd moet helpen. Je kan zelf de volgende zijn", aldus Bieber.

Bieber kan zelf haast niet meer buiten komen zonder dat iedereen hem herkent. Onlangs kon hij echter onopgemerkt naar een NFL-wedstrijd gaan. Bieber bevond zich nochtans in het gezelschap van zijn vriend Jaden Smith en diens beroemde vader Will Smith. "Het was zo vreemd dat niemand me stoorde."


03-11-2010 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah plant pedofiliespecial vlak voor interview met Jacksons kinderen

Oprah plant pedofiliespecial vlak voor interview met Jacksons kinderen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Oprah-2.jpg?t=1288815049



De kans is klein dat Oprah Winfrey dit jaar een kerstkaart van Michael Jacksons familie krijgt. Dat ze een special over  kindermishandeling vlak voor het interview met Jacksons kinderen plant, vinden ze wellicht minstens een geval van slechte timing.

Volgende week maandag zendt Oprah haar interview met Prince, Paris en Blanket uit. Vrijdag zendt ze de show '200 Adult Men Who Were Molesterd Come Forward' uit, met getuigenissen van mannen die slachtoffer van pedofilie geweest zijn.

In 2005 gingen Oprah en de Jacksons al eens in de clinch over een gelijkaardige programmering. Toen gaf de talkshowkeizerin een show over pedofilie tijdens de juryberaadslagingen in het proces tegen Michael Jackson wegens kindermisbruik. "Er is geen verband tussen beide shows. Dit is puur toeval", laat een vertegenwoordiger van Oprahs productiebedrijf weten aan TMZ.com.


03-11-2010 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince aanstaande maandag in Antwerps Sportpaleis

Prince aanstaande maandag in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om 'purple rain' te beluisteren





Voor wie de hoop al bijna had opgegeven: hij komt toch!

Prince concerteert aanstaande maandag, 8 november 2010, in het Antwerpse Sportpaleis. Eerder werd al een datum in België on hold gezet wegens een wijziging in de tourplanning, maar nu is het concert dus definitief bevestigd op maandag 8 november.



Prince speelde de afgelopen weken al de pannen van het dak in Noorwegen en Denemarken. Optredens waarover de pers unaniem laaiend enthousiast is: "Gebracht met zoveel trots, enthousiasme en een aanstekelijke energie dat het lijkt alsof de 52-jarige voor de allereerste keer op een podium stond. Het was, bij gebrek aan een beter woord, fenomenaal" (Verdens Gang, Noorwegen).
 

Opgelet: heel veel fans schreven zich in op de informatiewebsite. De belangstelling is dus zeer groot en de verwachting is dat het Sportpaleis in een recordtijd zal uitverkocht zijn.



Tickets zijn te koop vanaf vandaag 3 november, 20 uur via www.teleticketservice.com.



Wegens de laattijdige bevestiging, worden enkel betalingen met credit card aanvaard (Mastercard, Visa). U ontvangt vrijwel onmiddellijk na uw reservering een e-mail met de link naar uw tickets. Het aanklikken van de link en het openen van het desbetreffende pdf-document staat gelijk met het afleveren van de tickets. Zonder afgedrukt e-ticket, helaas geen toegang!


Tickets kosten 69, 79, 89 en 99 euro. Er is een Golden Circle, daar kost een kaartje 129 euro. Maximum acht tickets per bestelling.





03-11-2010 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt in misdaadkomedie Cogan's Trade


Brad Pitt in misdaadkomedie 'Cogan's Trade'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/brad-pitt-1.jpg?t=1288786882



Brad Pitt gaat opnieuw samenwerken met regisseur Andrew Dominik, die ook 'The Assassination of Jesse James By The Coward Robert Ford regisseerde. De misdaadkomedie 'Cogan's Trade' is gebaseerd op het populaire gelijknamige boek van George V Higgins. Pitt gaat maffiajager Cogan spelen die een overval op een pokertent onderzoekt. Verwacht wordt dat ook Casey Affleck en Sam Rockwell, die ook in 'The Assassination...' speelden, aan de cast zullen toegevoegd worden.

Onderhandelingen zijn aan de gang met Javier Bardem en Mark Ruffalo.



03-11-2010 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa meent dat boze geest Ryan haar achtervolgt

Lady GaGa meent dat boze geest Ryan haar achtervolgt


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lady-gagahg-1.jpg?t=1288783230



Lady GaGa is ervan overtuigd dat ze overal gevolgd wordt door een boze geest, en de permanente aanwezigheid van die Ryan maakt haar doodsbenauwd.


Een lid van haar tourcrew onthult in de Britse krant Daily Star: "Ze loopt al maanden te vertellen dat een mannelijke geest, een zekere Ryan, haar overal ter wereld op de hielen zit. Ze is bang van die geest, en hij laat haar maar niet met rust. Niet dat hij haar geweld aandoet, maar zijn aanwezigheid stoort haar. Ze is heel spiritueel maar dit is een stap te ver, zelfs voor haar".


Er is maar heel weinig bekend over Ryan-het-spook, maar tijdens een seance in Ierland poogde GaGa het voorbije weekend contact te leggen met hem. "Ze contacteerde een medium en liet een séance organiseren opdat ze met hem zou kunnen communiceren en hem vragen haar met rust te laten. Ze verzamelde al haar vrienden om de seance bij te wonen. Of ze erin is geslaagd contact te leggen? Ik betwijfel het".


Eerder raakte bekend dat de 24-jarige zangeres duizenden dollars had uitgegeven aan spokenverjagers en een klein fortuin aan een toestel om geesten op te sporen. "Ze gelooft in paranormale activiteit en wil geen risico's nemen als ze op tournee is. Het is voor haar van groot belang dat de geesten haar goedgezind zijn".



03-11-2010 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!