Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt: Ik voorkwam de Derde Wereldoorlog

James Blunt: "Ik voorkwam de Derde Wereldoorlog"

Klik op de foto om 'Goodbye My Lover' te beluisteren






Bedank James Blunt maar op uw blote knietjes: hij is diegene die -naar eigen zeggen- op z'n eentje een Derde Wereldoorlog vermeden heeft. Dat gebeurde toen de Britse zanger in 1999 als aanvoerder van een NAVO-eenheid in Kosovo gelegerd was. Een Amerikaanse generaal gaf hem de opdracht om de Russen weg te jagen van het vliegveld van Pristina, maar Blunt lapte dat bevel vakkundig aan zijn laars. Hij kreeg daarbij de steun van de Britse generaal Mike Jackson, die zijn soldaten "liever geen WO III zag starten".


"Ik kreeg het rechtstreekse bevel om de stuk of tweehonderd Russen te overmeesteren", verklaarde Blunt op BBC radio. "De taal die daarbij gebruikt werd, klonk zeer ongewoon. Woorden als 'vernietigen' passeerden zelfs de revue."


De verwarring rond de bezetting van het vliegveld van Pristina was later voer voor heel wat politieke memoires. Nu geeft Blunt dus voor het eerst toe dat hij daar een belangrijke rol in had. "Het was een gekke situatie. Tweehonderd Russen stonden daar tot de tanden gewapend en wij moesten hen overmeesteren. Politiek gezien zou de NAVO daardoor veel makkelijker in Pristina kunnen werken, maar praktisch gezien zou dat een bloedbad betekend hebben."


Op de vraag of Blunt dan werkelijk een Wereldoorlog vermeden heeft, antwoordde hij: "Absoluut. Gelukkig vond mijn generaal het een beter plan om de luchthaven te omsingelen. Als hij toch zou willen aanvallen hebben, zou ik dat bevel nog naast me neergelegd hebben. Zelfs als dat betekend zou hebben dat ik voor de krijgsraad moest verschijnen, ja. Als soldaat in het Britse leger word je gedrild om moreel te oordelen, en dit voelde absoluut slecht aan." In 2002 verliet Blunt het leger om zich op zijn muzikale carrière te storten, met 'Beautiful' als absolute uitschieter.



15-11-2010 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze tien acteurs grepen net naast rol in Harry Potter-film

Deze tien acteurs grepen net naast rol in Harry Potter-film


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Naomi-Watts-1.jpg?t=1289830796
Naomi Watts


Wat als Daniel Radcliffe niet uitverkoren geweest was om Harry Potter te spelen? Dan hadden we ongetwijfeld met een ander broekventje opgezadeld gezeten. Deze tien acteurs/actrices misten op een haar na een rol in de meest succesvolle filmserie ooit.

Ian McKellen als Dumbledore (Albus Perkamentus): hoewel twee verschillende acteurs de professor in Zweinstein gespeeld hebben (eerst Richard Harris en na diens dood Michael Gambon) kwam ook McKellen in aanmerking voor die rol.

Naomi Watts als Narcissa Malfoy (Narcissa Malfidus): Watts stond op het punt om Narcissa, de vrouw van Lucius en de moeder van Draco te spelen, tot haar management er een stokje voor stak. De rol ging uiteindelijk naar de Engelse actrice Helen McRory.

Liam Aiken als Harry Potter: Aiken -vooral bekend van het drama 'Stepmom'- had officieel de hoofdvogel afgeschoten. Eén probleem echter: de regisseurs wilden absoluut dat een Brit de rol van de jonge tovenaar zou spelen. Een dag later was Aiken de hoofdrol weer kwijt en kwam Daniel Radcliffe op de proppen.

Tilda Swinton als professor Sybill Trelawney (Sybilla Zwamdrift): alvorens Emma thompson de prettig gestoorde lerares waarzeggerij speelde, kreeg Tilda Swinton die rol aangeboden.

Hugh Grant
als Gilderoy Lockhart (Gladianus Smalhart): Grant werd gecast als Lockhart, de narcistische charlatan. Omwille van een te drukke agenda mocht Kenneth Branagh echter met de eer gaan lopen.

Rosamund Pike als Rita Skeeter (Rita Pulpers): Pike was de eerste keuze om Skeeter te spelen, maar ze zei uiteindelijk nee tegen de rol van nieuwsgierige journaliste.

Tim Roth als Severus Snape (Severus Sneep): De ster uit 'Lie to me' onderhandelde over de rol van Snape, maar verkoos uiteindelijk 'Planet of the Apes' boven 'Harry Potter'. Daardoor lag de weg open voor Alan Rickman om het schoolhoofd van Zweinstein te spelen.

David Thewlis als Quirinus Quirrell (professor Krinkel): Thewlis neemt de rol van Lupos voor zijn rekening. Oorspronkelijk was het echter de bedoeling om Krinkel te vertolken, de leraar wiens lichaam in beslag genomen werd door Voldemort.

Bob Hoskins
als Horace Slughorn (Hildebrand Slakhoorn): Slakhoorn, de leerkracht die de jonge Marten Vilijn de kunst van de Gruzielementen bijbracht, wordt gespeeld door Jim Broadbent. Nochtans was het de bedoeling dat de Britse acteur Hoskins die rol voor zijn rekening zou nemen.

Jamie Campbell-Bower
als Tom Riddle (Marten Vilijn): Campbell-Bower wilde absoluut in de huid van Vilijn kruipen, maar Frank Dillane stak daar een stokje voor. Als compensatie wist Campbell Bower een rol te versieren in die andere bekende boekenreeks,



15-11-2010 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette hangt de clown uit bij de Lakers

David Arquette hangt de clown uit bij de Lakers


http://img249.imageshack.us/img249/5724/davidarquette.jpg


Het beest in David Arquette is los. Sinds hij en Friends-ster Courteney Cox vorige maand een break aankondigden, heeft de acteur al meerdere malen de bloemetjes buiten gezet. Zo bekende hij een affaire te hebben gehad en werd hij stomdronken in een nachtclub gespot. Afgelopen weekend gooide David zijn frustraties eruit bij een wedstrijd van The Lakers.

Niet echt het gedrag om een vrouwenhart mee terug te winnen. Ook Davids outfit viel bij insiders niet erg in de smaak. Volgens de Engelse en Amerikaanse pers zag de Scream-acteur eruit als 'De Lakers Clown'. 
Benieuwd of Courteney deze modeblunder door de vingers zal zien... (br.hln)



15-11-2010 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland krijgt Avatarbos

Nederland krijgt Avatarbos


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/james-cameron.jpg?t=1289825105
James Cameron


Nederland krijgt in het Bentwoud een zogenoemd Avatarbos. Het bos, vernoemd naar de succesvolle film uit 2009, is een initiatief van de Amerikaanse filmregisseur James Cameron en filmmaatschappij 20th Century Fox, de stichting wAarde uit Beek bij Nijmegen en Staatsbosbeheer.
 
In de sciencefictionfilm speelt bewondering en respect voor de natuur een belangrijke rol. Cameron besloot een deel van de opbrengst van de rolprent te besteden aan de aanplant van een miljoen bomen wereldwijd en richtte daarvoor The Avatar Home Tree Initiative op. In vijftien landen zullen op zijn kosten bossen worden aangeplant. Nederland krijgt als enige land ter wereld daarnaast een speciaal Avatarbos met zwerfpaden en droomplekken, zoals die ook in de film voorkomen.
 
"We zoeken aansluiting bij de generatie jongeren voor wie virtual reality als vanzelfsprekend deel uitmaakt van hun belevingswereld. Jongeren kunnen zelf mede-eigenaar worden van het Avatarbos door voor 10 euro een certificaat te kopen dat goed is voor de aanplant van één boompje", aldus wAarde-directeur Thomas van Slobbe. "We hopen zo een verbinding te leggen tussen virtuele natuurbeleving en het bezoeken van een echt bos."
 
Amsterdamse scholieren geven woensdag de aftrap voor de campagne in het Diemerbos, waar zij door Cameron gefinancierde wilgen zullen planten. Een tweede Cameronbos komt bij Nieuw Vennep. In april volgend jaar start de aanplant van het Avatarbos in het Bentwoud. Andere bossen komen onder meer in Canada, de Verenigde Staten, Brazilië, Haïti, Mexico en België.



15-11-2010 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson verlooft zich met Eric Johnson

Jessica Simpson verlooft zich met Eric Johnson


http://img717.imageshack.us/img717/416/jessicasimpsonericjohns.jpg


Zangeres/actrice Jessica Simpson gaat trouwen met Eric Johnson, zo weet RadarOnline.com. Simpson toonde een knoert van een verlovingsring toen ze zaterdag haar opwachting maakte in een vestiging van de interieurketen Dillards in Kansas City. De woordvoerder van Simpson bevestigt het nieuws. Opmerkelijk is dat Simpson zich verlooft enkele dagen nadat ook haar ex-man Nick Lachey zijn verloving met Vanessa Minnillo bekendmaakte.

Simpson en Johnson zijn sinds mei een koppel en het was liefde op het eerste gezicht. De gewezen American Football-speler gaf zelfs zijn idee om verder te studeren in Philadelphia op, om geregeld vrij te zijn om Jessica te vergezellen tijdens haar talrijke publieke optredens. Johnson was in mei van dit jaar in een echtscheiding verwikkeld, maar die is enkele weken geleden afgehandeld. Simpson tweette de laatste tijd geregeld foto's van haar en Johnson al knuffelend en kussend. Zelf heeft ze nog niet op het nieuws gereageerd.



15-11-2010 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramses Shaffy-dienst lokt 400 mensen

Ramses Shaffy-dienst lokt 400 mensen

Klik op de foto om 'Zing Vecht Huil Bid Lach Werk en Bewonder' te beluisteren





Een speciale eredienst voor en rond Ramses Shaffy lokte zo'n 400 mensen naar de Nederlandse gemeente Westzaan. Dominee Cornelis Visser is opgetogen: "Normaal zitten hier maar 150 mensen." Vorig jaar organiseerde Visser ook al een themadienst rond de Ierse rockgroep U2.

Het lied 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' was het centrale thema van de protestantse kerkdienst. Een a-capella koor zong ook nog '8 zonder' en 'We zullen doorgaan'. De kerkgangers kregen er naar eigen zeggen kippenvel van.

De kerkdienst lokte ook kerkgangers van buiten de kerkgemeente en omliggende plaatsen, zoals Amsterdam en Haarlem.



15-11-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 voorzichtig positief over vrijlating Aung San Suu Kyi

U2 voorzichtig positief over vrijlating Aung San Suu Kyi


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/U2-11.jpg?t=1289735366


De Ierse band U2, die al jaren campagne voert voor Aung San Suu Kyi, reageert voorzichtig positief op het nieuws dat het huisarrest van de Myanmarese opposante effectief opgeheven is. "We moeten waakzaam blijven totdat de Birmaanse machthebbers het volk dat ze besturen trouwer vertegenwoordigen", schrijft de groep van zanger Bono in een mededeling.

Een tiental jaar geleden schreef U2 het nummer "Walk On" als eerbetoon aan Aung San Suu Kyi. Nu ze op vrije voeten is, spreken de muzikanten over "een gevoel van ingehouden vreugde".
 
Ze vragen de militaire leiders in Myanmar om "het bewijs van gezond verstand te leveren en deze gelegenheid aan te grijpen om tot een echte dialoog (met het volk, red.) over te gaan op het pad van de democratie".
 
De junta kan beginnen met het bevrijden van de meer dan 2.000 politieke gevangenen die nog in het land opgesloten zitten, luidt het nog.



14-11-2010 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Love Techno zorgt voor stomende nacht in Gent

I Love Techno zorgt voor stomende nacht in Gent

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/I-Love-Techno-1.jpg


In Flanders Expo in Gent dansen zaterdagnacht 35.000 bezoekers op de vijftiende editie van I Love Techno. Het publiek wordt steeds internationaler en steeds meer bezoekers komen per trein. Geïnteresseerden en ouders kregen voor het eerst een rondleiding achter de schermen door de Gentse politie en het parket.

Een honderdtal geïnteresseerden en ouders kreeg meer tekst en uitleg over het evenement door de politie, het parket, de drugsontwenningskliniek De Sleutel en organisator Live Nation.

De spoorwegpolitie telde tot 22 uur ongeveer 17.000 feestvierders die per trein afzakten en dat aantal zal wellicht oplopen tot 20.000 zondagochtend 1 uur. Er zijn 2.000 tot 3.000 meer treinreizigers dan vorig jaar.

"Door het slechte weer bleven heel wat bezoekers in het station hangen, wat tot twee keer voor een lichte chaos zorgde. Ruim zestig mensen werden onderschept met gebruikershoeveelheden drugs. Eén agressieveling werd opgepakt en vijf feestvierders naar het ziekenhuis gebracht," aldus de spoorwegpolitie. Die zette 72 mensen in met enkele patrouillehonden en een drugshond.

De bezoekers worden steeds internationaler. 20.000 tickets zijn aan Belgen verkocht, de rest aan Fransen (3.000), Duitsers (800), Spanjaarden (750), Italianen (700), Britten (500), Zwitsers (180) en Amerikanen (100).

Vóór de feesteditie losbarstte werden de Elektropedia Vanguard Awards uitgereikt aan Front 242, de broers Dewaele, José Pascual & Frie Verhelst (USA Import), vzw 5voor12 en Marc Meulemans (postuum). De Brusselse Fuse werd "beste Belgische club aller tijden".



14-11-2010 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren verkoopt sieraden Tiger Woods

Elin Nordegren verkoopt sieraden Tiger Woods


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tiger-Woods-5.jpg


Elin Nordegren is van plan om alle sieraden, die ze ooit van haar ex-man Tiger Woods heeft gekregen, te verkopen via een veiling, zo meldt The Daily Mail.

De Zweedse schone is tijdens haar vijfjarig huwelijk met de golfer bedolven onder de dure juwelen. Haar verzameling sieraden zou maar liefst 2,5 miljoen dollar waard zijn.

Volgens een bron zou dit de perfecte manier zijn voor Elin om wraak te nemen op haar ex: "De boodschap voor Tiger is luid en duidelijk: het is voorbij!"


13-11-2010 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beledigde Kanye West gelast optreden Today show af

Beledigde Kanye West gelast optreden Today show af


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kanye_west.jpg?t=1289668723



Kanye West gelaste een optreden in de Amerikaanse talkshow 'Today' af omdat hij zich beledigd voelt door de manier waarop de presentator Matt Lauer hem eerder deze week aanpakte in een interview.

Swift
De baas van de platenfirma bevestigde dit nieuws nadat de rapper, die bekend staat om zijn lichtgeraaktheid, dit op Twitter meldde. Kanye zou normaal op 26 november voor de promotie van zijn nieuwe cd 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' optreden. Tijdens het bewuste interview toonde de presentator een videoclip van de MTV Video Music Awards in 2009 waarop Kanye West een microfoon uit de handen van Taylor Swift rukt en zegt dat Beyoncé eigenlijk haar prijs verdiende. De artiest twitterde deze week dat hij overstuur was door dit interview en dat Lauer hem dwong bepaalde antwoorden te geven.

Bush
Eerder tijdens datzelfde interview dwong Lauer Kany West te kijken naar de emotionele ex-president Bush waarin hij over de orkaan Katrina spreekt. De rapper had namelijk eerder gezegd dat George W. Bush niet om de zwarte bevolking geeft.


13-11-2010 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Zsa Zsa Gabor opnieuw in ziekenhuis

Actrice Zsa Zsa Gabor opnieuw in ziekenhuis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor-3.jpg?t=1289655285



De Amerikaanse actrice Zsa Zsa Gabor (93) is gisteren in Los Angeles opnieuw opgenomen in een ziekenhuis, dit keer voor een "enorme bloedklonter". Dat heeft haar woordvoerder John Blanchette gemeld.
 
Dokters onderzochten de actrice eerst bij haar thuis, maar ontdekten er dat zich een enorme bloedklonter gevormd had. Zsa Zsa Gabor stapelt de gezondheidsproblemen en ziekenhuisopnames op, sinds ze in juli haar heup brak bij een val.



13-11-2010 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw die DiCaprio te lijf ging op party riskeert twee jaar cel

Vrouw die DiCaprio te lijf ging op party riskeert twee jaar cel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/leonardo-dicaprio-1.jpg?t=1289649241


Een vrouw die tijdens een feestje acteur Leonardo DiCaprio (35) met een glas te lijf ging, heeft vrijdag voor een rechtbank in Los Angeles schuldig gepleit. Aretha W. riskeert daarmee twee jaar cel. Dat meldt celebritywebsite TMZ.com.

Door schuld te bekennen vermijdt de 40-jarige vrouw een langere gevangenisstraf. Op 22 november zal de rechter de strafmaat bepalen. De feiten dateren al van vijf jaar geleden.

DiCaprio werd door de hem onbekende vrouw op een privéfeestje aangevallen. De acteur liep daarbij snijwonden in het gezicht en de hals op, die in een ziekenhuis gehecht moesten worden.

Volgens de woordvoerder van DiCaprio, Ken Sunshine, ging de vrouw de filmster zonder waarschuwing te lijf.



13-11-2010 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk en Unorthadox uit elkaar

Anouk en Unorthadox uit elkaar

Klik op de foto om 'I don't wanna hurt' te beluisteren






Zangeres Anouk en rapper Unorthadox zijn uit elkaar. Eerder dit jaar kreeg het koppel nog een zoontje, meldt AD.nl. Anouk zou een punt gezet hebben achter de relatie, het management van de zangeres bevestigt de breuk.

Er deden al langer geruchten de ronde over het einde van de relatie na een twitterbericht van de Nederlandse zangeres eind oktober: "I always feel sorry that summer is gone... sunny times are going to be missed."

Anouk heeft, naast een zoontje met Unorthadox, ook drie kinderen met ex-man Raymond Stotijn, met wie ze vier jaar getrouwd was.



13-11-2010 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Natalia overleden

Vader van Natalia overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Natalia-1.jpg?t=1289562393



Willy Druyts, de vader van popzangeres Natalia, is afgelopen nacht op 80-jarige leeftijd overleden.

Druyts leed aan kanker en was al geruime tijd ziek. Om die reden had Natalia haar Amerikaanse tournee uitgesteld.

Druyts stond enkele decennia geleden bekend als hamerslingeraar. Hij plaatste zich onder meer voor het EK atletiek van Bern in 1954.


12-11-2010 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine in duet met Brian McKnight en Jermaine Paul

Sandrine in duet met Brian McKnight en Jermaine Paul


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sandrine.jpg?t=1289577943


De Vlaamse zangeres Sandrine heeft in de Verenigde Staten twee duetten opgenomen met grote namen uit de muziekwereld. Dat maakte de zangeres bekend bij haar terugkeer uit de VS.

In opnamestudio The Studio in Philadelphia nam ze 'Get Ready' op met Brian McKnight, die eerder samenwerkte met onder meer Christina Aguilera en Mariah Carey. Een duet met Jermaine Paul, getiteld 'Ain't nothing like the real thing', werd dan weer opgenomen in New York. Jermaine Paul werkte al samen met Alicia Keys.
 
De duetten staan op het nieuwe album van Sandrine, 'Get Ready ('Cause here I come)', dat op 2 december in de winkels ligt. De Motown Tour die ze samen met Brahim doet, start op 26 november in cultuurcentrum De Schakel in Waregem. Op 27 november concerteert Sandrine in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.



12-11-2010 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fuse verkozen tot beste Belgische club aller tijden

Fuse verkozen tot beste Belgische club aller tijden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Fuse.jpg?t=1289572805
Noxx werd vijfde in de verkiezing.


De Brusselse club 'Fuse' is verkozen tot beste Belgische club aller tijden. Ruim 7.500 clubbers en danceliefhebbers hebben afgelopen week hun voorkeur uitgesproken. De 'Fuse', die vorig jaar zijn vijftiende verjaardag vierde, haalde het voor de Hasseltse 'Versuz' en het Antwerpse 'Café d'Anvers'.

De award wordt zaterdag 13 november voor de start van 'I Love Techno' in Flanders Expo uitgereikt, zo maakten de initiatiefnemers bekend. Op diezelfde avond krijgen de broers Stephen en David Dewaele (2ManyDJs, Soulwax), Front 242 en de overleden grafische vormgever Marc Meulemans een award voor hun hele oeuvre. (belga/dea)

De top tien van de beste Belgische clubs:
1. Fuse (Brussel)
2. Versuz (Hasselt)
3. Café d'Anvers (Antwerpen)
4. La Rocca (Lier)
5. Noxx (Antwerpen)
6. Illusion (Lier)
7. Café Capital (Antwerpen)
8. Decadance (Gent)
9. Silo (Leuven)
10. Cherry Moon (Lokeren)



12-11-2010 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins: Mijn kinderen weerhielden me van zelfmoord

Phil Collins: "Mijn kinderen weerhielden me van zelfmoord"

Klik op de foto om 'Take A Look At Me Now' te beluisteren



Phil Collins, hier met zijn derde vrouw Orianne.


Popster Phil Collins (59) zegt in een interview met het Amerikaanse blad Rolling Stone dat hij zelfmoordgedachten had toen hij met zware problemen kampte in zijn privéleven en carrière.

"Ik wou een einde maken aan mijn leven toen mijn derde huwelijk op de klippen liep en ik door een blessure niet meer kon drummen", zegt hij. "Ik dacht aan een overdosis of iets waarvan ik dacht dat het geen pijn zou doen, maar ik zou het mijn kinderen niet kunnen aandoen."


De drummer kampte vooral met mentale problemen toen hij in 2007 na zeven jaar scheidde van zijn derde vrouw Orianne Cevey. Het ex-koppel heeft twee zonen, Nicholas and Matthew. Phil Collins heeft ook een dochter, Lily, uit zijn tweede huwelijk met Jill Tavelman, van wie hij in 1996 scheidde.

Een nekblessure, die twee jaar geleden werd vastgesteld, betekende ook het einde van zijn carrière als drummer: de muzikant kon alleen nog spelen wanneer de drumsticks aan zijn handen waren getapet.

Collins was de voorbije 40 jaar - hij vervoegde in 1970 de rangen van rockgroep Genesis - zeer succesvol: eerst als drummer en dan als zanger van Geneseis, later als een van 's werelds best verkopende soloartiesten. Door aanhoudende kritiek nam hij gedurende een lange periode geen nieuw werk meer op.


12-11-2010 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse popzangeres ontpopt zich tot meest sexy politica

Poolse popzangeres ontpopt zich tot meest sexy politica

Klik op de foto om 'All alone' te beluisteren






De Poolse Katarzyna Szczolek (28) dingt op 21 november mee naar een plaatsje in de stadsraad van Warschau. In Polen en de rest van de wereld is ze beter bekend onder haar artiestennaam Sara May. Zoals blijkt uit één van haar vele erotische videoclips (zie filmpje met kleine nipple slip onder dit artikel) van de popzangeres wordt ze meteen de meest sexy politica van Polen.

Het straatbeeld van de Poolse hoofdstad wordt overheerst door de reusachtige affiche van Katarzyna die als een wulpse seksgodin op het strand ligt. "Mooi, onafhankelijk en competent" staat er in vette letters onder de affiche. De beeldmooie Katarzyna Szczolek aka Sara May ruilt de komende weken de goudgele stranden van haar videoclips voor de markten van Warschau om campagne te voeren en haar sexy bikini voor een chiquere outfit.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katarzyna-Szczolek.jpg?t=1289559927



De meest sexy politica van Polen lijkt het nog te menen ook, want ze heeft een heus programma opgesteld om de stad te verbeteren. Ze wil het openbare vervoer uitbreiden, meer fietspaden aanleggen, scholen moderniseren en woningen aanpassen aan de noden van gehandicapten. Tot slot wil ze ook een nieuw zwembad in de wijk Bemowo. Daar kan ze dan weer in haar wulpse bikini paraderen als ze verkozen is.




12-11-2010 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse filmproducent Dino De Laurentiis overleden

Italiaanse filmproducent Dino De Laurentiis overleden

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dino-De-Laurentiis.jpg?t=1289501869



Dino De Laurentiis, de Italiaanse producent van filmklassiekers als 'Riso Amero', 'La Strada' en 'Le notti di Cabiria' is op 91-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat deelt zijn familie  mee.
 
Three Days of the Condor
De Laurentiis, die op 8 augustus 1919 in Torre Annunziata nabij Napels geboren werd, produceerde in totaal meer dan 160 films.
In het begin van zijn loopbaan werkte hij vooral samen met beroemde Italiaanse filmregisseurs als Roberto Rossellini en Federico Fellini. Daarnaast maakte hij ook grote spektakelstukken als 'War and Peace' en 'The Bible: In the Beginning...' of grote commerciële successen als 'Three Days of the Condor', met Robert Redford.
Sinds de jaren zeventig, na het faillissement van zijn Italiaanse productiebedrijf Dinocitta, woonde De Laurentiis in de Verenigde Staten.
 
Hannibal
Onder zijn meest recente films bevindt zich onder meer 'Hannibal' (2001) van Ridley Scott, een vervolg op 'The Silence of the Lambs'. (br.hln)



11-11-2010 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria wil kindje uit Haïti adopteren

Eva Longoria wil kindje uit Haïti adopteren


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Eva-Longoria.jpg?t=1289501354



Eva Longoria wil samen met haar echtgenoot Tony Parker een kindje uit Haïti adopteren. De Desperate Housewives-actrice kan volgens een insider niet wachten om een gezin te stichten, schrijft De Telegraaf.

"Ze zijn zich aan het verdiepen in de adoptieprocedures. Het koppel overweegt een kindje uit Haïti te adopteren en ze willen zo snel mogelijk de knoop doorhakken."

Longoria wil ook graag een eigen kindje, maar ze wil volgens de insider nog minstens een jaar wachten om zwanger te worden.



11-11-2010 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!