Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian McKellen toch in 'The Hobbit'

Ian McKellen toch in 'The Hobbit'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ian-McKellen.jpg?t=1291039244



De Britse acteur Ian McKellen (71), die tovenaar Galdalf speelde in de vorige 'Lord of the Rings'-films, was tot voor kort nog onzeker over een rol in prequel 'The Hobbit'. Maar op zijn website staat nu dat hij in februari volgend jaar verwacht wordt voor de opnames in Nieuw-Zeeland.

Dat McKellen aantreedt in 'The Hobbit' van Peter Jackson is evenwel nog niet officieel bevestigd.



29-11-2010 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria gaat door met adoptie

Eva Longoria gaat door met adoptie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/eva_longoria_tony_parker.jpg?t=1291037388
Eva Longoria en Tony Parker gaan scheiden.


Eva Longoria laat haar adoptieplannen niet in het water vallen door haar scheiding van Tony Parker.

Tony en Eva waren van plan een kindje uit Haïti te adopteren, maar haar wereld stond op zijn kop toen ze erachter kwam dat hij herhaaldelijk vreemd was gegaan.

Eva opteert dan maar voor het alleenstaande moederschap. Ze volgt daarmee het voorbeeld van Sandra Bullock, die na haar scheiding zoontje Louis adopteerde.

Een bron vertelt aan de Daily Mail: "Eva wil dolgraag moeder worden, dus die plannen zet ze door. Het kindje zal haar licht in de duisternis zijn."

Eva en Tony maakten onlangs bekend dat ze na drie jaar huwelijk uit elkaar gaan.



29-11-2010 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leslie Nielsen (84) overleden

'Naked Gun'-ster Leslie Nielsen (84) overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Leslie-Nielsen.jpg?t=1291033109


De Canadese acteur en komiek Leslie Nielsen is gisteren overleden in een ziekenhuis in Fort Lauderdale, Florida. Dat maakte zijn neef Doug Nielsen bekend.

Nielsen is 84 jaar geworden. Hij overleed in een ziekenhuis in de buurt van zijn huis in Fort Lauderdale in Florida in aanwezigheid van zijn vrouw Barbaree en enkele vrienden. Nielsen was ruim anderhalve week geleden met een longontsteking opgenomen in het ziekenhuis.

Sciencefiction
Als jonge acteur speelde Nielsen vooral serieuze rollen, onder meer in sciencefictionfilms als 'Forbidden Planet' en 'The Poseidon Adventure'. Eenmalige optredens in televisieseries als 'M*A*S*H' en 'Columbo' brachten hem geen roem.

Naked Gun
Pas op latere leeftijd maakte hij furore met de rol van Frank Drebin in 'The Naked Gun'-serie, waaruit we de bekende 'safe sex'-scène nog eens tonen. Ook 'Airplane!' (1980), waarin hij een ongelukkige arts neerzette, bracht Nielsen succes. Onder zijn meest recente films zijn 'Scary Movie 3' (2003) en 'Scary Movie 4' (2006). Hij speelde hierin een Amerikaanse president. Nielsen heeft in totaal in ruim tweehonderd films en series gespeeld.

Nielsen trouwde vier keer. Uit zijn tweede huwelijk, met Alisande Ullman, heeft hij twee dochters, Maura en Thea. (br.hln)



29-11-2010 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris wint 'So you think you can dance'

Floris wint 'So you think you can dance'

Klik op de foto om de auditie van Floris te bekijken






De 18-jarige Nederlander Floris Bosveld heeft het tweede seizoen van de Vtm-danswedstrijd 'So you think you can dance' gewonnen. De winnaar moest het opnemen tegen Natascha, Lize en Lorenzo.

Bosveld mag een dansopleiding naar keuze volgen, krijgt 25.000 euro en mag een hoofdrol vertolken in de Nederlandse dansfilm 'Body Language'.



29-11-2010 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden onbekende werken van Picasso ontdekt

Honderden onbekende werken van Picasso ontdekt




Niet minder dan 271 werken van Pablo Picasso waar niemand het bestaan van afwist, zijn onlangs opgedoken. Dat meldt de Franse krant Libération. De erfgenamen van de wereldberoemde kunstenaar hebben klacht tegen onbekenden ingediend wegens heling.
 
Collages, aquarel, litho's en portretten
De geschatte waarde van de werken bedraagt zowat 60 miljoen euro. Ze werden aangeboden door een koppel zeventigers van aan de Franse Azurenkust die van Claude Picasso, de zoon van de meester, authenticiteitscertificaten hoopten te krijgen. Onder de werken bevinden zich negen kubistische collages met een waarde van vermoedelijk zo'n 40 miljoen euro, een aquarel uit Picasso's blauwe periode, lithografieën en portretten van zijn eerste echtgenote Olga, weet Libération.
 
Elektricien die voor Picasso werkte
De 71-jarige Pierre Le Guennec had tijdens de drie laatste levensjaren van Picasso, die overleed in 1973, voor hem gewerkt als elektricien. Sinds januari had hij verschillende brieven naar Claude Picasso geschreven om een ontmoeting te regelen. Die vond uiteindelijk in september plaats in Parijs. Hij zei dat hij alarmsystemen had geplaatst in verschillende woningen van de artiest, zoals in villa Californië in Cannes.
 
Schenkingen
Op 5 oktober namen de bevoegde diensten de werken in beslag in de woning van het echtpaar in Mouans-Sartoux. De gepensioneerde elektricien werd volgens de krant onder toezicht geplaatst. Hij zegt evenwel onschuldig te zijn en beweert dat Picasso, dan wel diens echtgenote, hem de werken heeft gegeven. Claude Picasso acht het echter uitgesloten dat zijn vader zo'n grote hoeveelheid werken zou hebben weggegeven.



29-11-2010 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga, Serena Williams en Usher gaan digitaal dood

Lady Gaga, Serena Williams en Usher gaan digitaal dood


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lady-gaga-lingerie.jpg


Enkele Amerikaanse celebrity's stoppen overmorgen berichten te posten op sociale media als Facebook en Twitter. Onder anderen Lady Gaga, Justin Timberlake, Serena Williams en Usher zullen opnieuw actief zijn op het internet als er 1 miljoen dollar is ingezameld voor een goed doel, meldt de VRT-nieuwsdienst.


De actie 'Digital life sacrifice' is een initiatief van zangeres Alicia Keys naar aanleiding van Wereldaidsdag op dinsdag 1 januari. Ze wil geld inzamelen voor Keep a Child Alive, een organisatie die Afrikaanse  gezinnen met hiv of aids steunt.


"Iedereen die gevraagd is om mee te werken, is ingegaan op die vraag", zegt Keys. Onder anderen Lady Gaga, Jennifer Hudson, Kim en Khloe Kardashian en Elijah Wood hebben hun digitale dood aangekondigd op hun Facebook- en Twitterpagina.


Leigh Blake, de voorzitter van de liefdadigheidsorganisatie Keep a Child Alive, is opgetogen over de respons. Volgens Blake zal Lady Gaga (foto) alleen al goed zijn voor het beoogde bedrag van 1 miljoen dollar.

"Lady Gaga heeft een grote fanbasis die bijzonder actief is op sociale netwerksites. Het is fantastisch dat ze haar fans aanmoedigt om oog te hebben voor de hiv-problematiek in Afrika", vindt Blake. Lady Gaga heeft bijna 24 miljoen fans op Facebook en meer dan 7 miljoen volgers op de microblogsite Twitter.



29-11-2010 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox: 'Ik wou dat ik lesbisch was'

Annie Lennox: 'Ik wou dat ik lesbisch was'

Klik op de foto om 'Why' te beluisteren






Zangeres Annie Lennox denkt dat ze beter een lesbienne was. "Het zou mijn leven een pak eenvoudiger maken" aldus de 55-jarige Schotse in het magazine Saga.

Lennox, ooit nog de stem van de Eurythmics, vindt het mannelijke ras maar een 'een grote ontgoocheling'. Uiteraard zitten haar twee scheidingen daarvoor iets tussen.

Haar huwelijk met Radha Raman liep na een jaar al op de klippen. In 2000 scheidde ze na twaalf jaar van producer Uri Fruchtman.

Lennox is nu single. Ze vreest dat ze de ware liefde niet meer mag ontdekken. "Een leven als lesbienne is dan wel geen reëel alternatief voor mij, ik denk vaak dat het mijn leven een pak eenvoudiger zou maken", laat ze optekenen.

De zangeres wil wel niet gezegd hebben dat een mannenhaatster is. 



28-11-2010 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William: "Laat mijn vader koning worden"

Prins William: "Laat mijn vader koning worden"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Prins-William.jpg?t=1290010046



De Britse prins William heeft gezegd dat zijn vader, prins Charles, koning moet worden. De prins wil zo een oplaaiend debat onder Britten beëindigen. Volgens opiniepeilingen vinden veel Britten dat kroonprins Charles het koningschap beter direct kan doorgeven aan William, wanneer de huidige koningin Elizabeth II overlijdt.


"Het is totaal geen vraag voor prins William of Charles de volgende koning wordt", stelt een woordvoerder van prins William vandaag in de Britse krant Sunday Telegraph. "William is zich bewust van de speculaties, maar hij heeft een dikke huid. Hij kent zijn plaats in de koninklijke familie. Hij heeft geen ambitie om de ladder van het koningschap voortijdig te beklimmen".


In 1995 had Williams moeder, prinses Diana, gezegd dat prins William wellicht geschikter was dan Charles om Elizabeth op te volgen. William verloofde zich eerder deze maand met Kate Middleton.



28-11-2010 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryzanger Willie Nelson opgepakt voor bezit cannabis

Countryzanger Willie Nelson opgepakt voor bezit cannabis

Klik op de foto om 'To All The Girls I've Loved Before' te beluisteren






De Amerikaanse countryzanger Willie Nelson (77), pleitbezorger van de legalisatie van cannabis, is in Texas opgepakt wegens het bezit van marihuana. Dat meldt Rolling Stone magazine.
 
Vrij op borgtocht
De arrestatie vond vrijdag plaats, ongeveer 140 kilometer ten westen van El Paso. Bij een routinecontrole werd 170 gram wiet in zijn tourbus aangetroffen. Nelson verklaarde dat de drugs van hem waren en werd korte tijd vastgehouden. De zanger werd weer vrijgelaten nadat hij een borgsom van 2.500 dollar (ongeveer 1.900 euro) had betaald.
 
Eerdere veroordelingen
"Hij zei dat hij zich geweldig voelt, hij is al 170 gram kwijt", reageerde Nelsons mondharmonicaspeler Mickey Raphael in Rolling Stone.
Nelson kwam in het verleden al vaker in aanraking met het gerecht wegens het bezit van verdovende middelen. In januari werden zes leden van zijn band in North Carolina aangeklaagd voor het bezit van marihuana en een zelfgemaakte sterkedrank.
 
De zanger en vier passagiers op zijn bus werden in 2006 in Louisiana ook aangeklaagd voor het bezit van 700 gram marihuana en 86 gram hallucinogene paddestoelen.

Nelson schreef hits als 'Crazy', 'Funny How Time Slips Away' en 'Hello Walls', maar is bij ons wellicht en jammer genoeg meest bekend om zijn hitduet met Julio Iglesias, 'To All The Girls I Loved Before'. Zijn sociaal engagement uit zich onder meer in zijn inspanningen voor Farm Aid. Vorige zomer gaf hij nog een concert in de Brusselse AB.



28-11-2010 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Eyed Peas tijdens rust van de Super Bowl

Black Eyed Peas concerteren tijdens rust van de Super Bowl

Klik op de foto om 'Meet Me Halfway' te beluisteren






De Black Eyed Peas concerteren tijdens de rust van de finale van de Super Bowl, de Amerikaanse footballcompetitie. Het topevenement vindt plaats op 6 februari in het Cowboys Stadium in Texas.

De Black Eyed Peas brengen dinsdag hun nieuwe album "The Beginning" uit. Sinds 1995 heeft de band wereldwijd al meer dan 28 miljoen albums en bijna 31 miljoen tracks digitaal verkocht.
 
153 miljoen kijkers
Acts uit de amusementsindustrie die mogen aantreden tijdens de finale van de Super Bowl, krijgen een opstapje want ze bereiken een enorm publiek. Vorig jaar schakelden meer dan 153 miljoen kijkers in om The Who te zien optreden. Andere gegadigden waren U2, The Rolling Stones, Bruce Springsteen & The E Street Band, Paul McCartney en Prince.


27-11-2010 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme heeft zwak voor gehandicapte hondjes

Jean-Claude Van Damme heeft zwak voor gehandicapte hondjes


http://img843.imageshack.us/img843/4416/jeanclaudevandammep.jpg



De Belgische Hollywoodster Jean-Claude Van Damme, die vooral bekend staat als spierbundel, heeft een zwak voor invalide hondjes. Hij adopteert gehandicapte honden van over de hele wereld, zo heeft hij laten weten tijdens een uitzending van het Australische radioprogramma "Kyle and Jackie O Show".

"Ik woon in Hongkong, maar momenteel ben ik in België, waar mijn hondjes leven. Zowat overal waar ik kom, adopteer ik honden", aldus Van Damme. "Ik heb een hond die slechts drie poten heeft en nog een andere die zich voortbeweegt met een soort van rolstoel."

Van Damme benadrukt dat zijn passie voor deze honden niet dient om een positief imago voor zichzelf te creëren. "Het is iets voor het leven", zegt hij.


27-11-2010 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan wordt studie-object in universiteit Oslo

Bob Dylan wordt studie-object in universiteit Oslo

Klik op de foto om 'Knockin On Heaven's Door' te beluisteren






Vanaf januari kunnen studenten van de Universiteit van Oslo een cursus volgen over de Amerikaans singer-songwriter Bob Dylan en zijn impact op de moderne cultuur. De cursus staat open voor fans van Dylan en anderen die meer willen weten over de impact van Bob Dylan op de cultuur, vertelde cursusleider Reidar Aasgaard tegenover de onlinekrant Uniforum. De docent raakte in 2003 "echt geïnteresseerd" in Robert Zimmerman en begon over de zanger/componist te lezen.
 
Deel van het lespakket zijn de muziek, teksten, invloeden van Dylan en films over de bard, aldus Aasgaard die doceert aan de Faculteit van Filosofie. Hij ziet vele argumenten om Dylan als academisch studie-object te beschouwen. "Hij (Dylan) heeft zeer veel belangrijke bijdragen geleverd aan de populaire cultuur en literatuur." Asgaard geeft toe dat de cursus een opstapje kan zijn voor de Amerikaan om in 2011 de Nobelprijs voor Literatuur in de wacht te slepen.



27-11-2010 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gianna Nannini op haar 54ste voor het eerst moeder

Gianna Nannini op haar 54ste voor het eerst moeder

Klik op de foto om 'I Maschi' te beluisteren





De Italiaanse zangeres Gianna Nannini is vanochtend, op haar 54ste, voor het eerst moeder geworden. Nannini, die in 1987 een wereldhit scoorde met het nummer 'I Maschi' (zie filmpje hieronder), schonk in de Madonninakliniek in Milaan het leven aan Penelope. Het meisje weegt 2,5 kilo en stelt het goed. Ook de mama stelt het, ondanks een keizersnede, behoorlijk.


Haar zwangerschap leverde Gianna, zus van voormalig Formule 1-piloot Alessandro, de voorpagina van het tijdschrift Vanity Fair op. Op die cover was zij te bewonderen met dikke buik en een t-shirt met het opschrift 'God is een vrouw'.
 

In januari komt het nieuwe album van Nannini, 'Io e te' (Ik en Jij) uit. Haar eerste album dateert reeds van 1976. De naam van het kind is niet toevallig: Penelope was in de Griekse mythologie de vrouw van Odysseus. Zij moest twintig jaar wachten vooraleer haar vent terug was van de oorlog tegen Troje.



27-11-2010 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
26-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BMG krijgt rechten Michael Jackson en David Bowie in handen

BMG krijgt rechten Michael Jackson en David Bowie in handen


http://img87.imageshack.us/img87/639/michaeljacksonr.jpg


De Duitse mediagroep Bertelsmann (BMG) heeft Chrysalis overgenomen voor een bedrag van 130 miljoen euro. Die Britse platenmaatschappij exploiteert onder meer de muziekrechten van David Bowie, Michael Jackson, Blondie, Paul Anka, Billy Idol en Moloko.
 
De overname gebeurt via een joint venture met investeerder Kohlberg Kravis Roberts. Sinds haar oprichting verwierf BMG de rechten over ongeveer 250.000 muziekwerken.
 
Chrysalis werd opgericht in 1969. De opnametak werd in 1991 overgenomen door EMI. De verkoop van Chrysalis aan BMG betekent volgens stichter Chris Wright "het einde van een tijdperk en de start van een ander".



26-11-2010 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowlands 2011 binnen twee uur uitverkocht

Lowlands 2011 binnen twee uur uitverkocht


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lowlands.jpg?t=1282294184



Alle tickets voor de komende editie van het Nederlandse muziekfestival Lowlands zijn vanmiddag in ruim twee uur verkocht. Dat liet organisator Mojo weten. Om elf uur gingen de bijna 55.000 toegangskaarten online in de verkoop, even na een uur was het populaire festival uitverkocht.

Normaal gaan de tickets voor het driedaagse popfestival pas in februari in de verkoop. De organisatie besloot vorige week de verkoop nog dit jaar te beginnen, om onder een aangekondigde btw-verhoging uit te komen.


26-11-2010 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole zet zevende tattoo op onderrug

Cheryl Cole zet zevende tattoo op onderrug

Klik op de foto om 'Fight For This Love' te beluisteren






Cheryl Cole heeft een zevende tattoo laten zetten, net onder de vlindertekening die al op haar rug stond. "Je kon er niet naast kijken", aldus een voorbijganger. "Ze houdt duidelijk van lichaamsversiering."

Daarnaast loopt de zangeres rond met onder meer een tribal-tattoo op haar rechterhand, prikkeldraad op haar rechterdij, een vlinder op haar achterste en 'Mrs C' op haar nek. Die laatste verwijst naar Ashley Cole, de voetballer waarvan ze nu gescheiden is.

Of ze die toch niet liever verwijderd had gezien? "Ik schaam me nergens voor. Die tattoo moet daar niet af, ik heb geen affectie meer met die naam", klinkt het.

De tattoo op haar linkerdij noemde ze een nieuwe start. "Dat is een prachtige tattoo die ik twee maanden geleden in Los Angeles laten zetten heb. De tatoeëerder en ik hebben het zelf bedacht. Dit moet de start van een nieuw hoofdstuk voor me worden."



26-11-2010 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina noemt Thanksgiving het feest van de moord

Angelina noemt Thanksgiving het "feest van de moord"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-5.jpg?t=1290775039



Thanksgiving is alweer achter de rug. Waar er echter zeker geen kalkoen op tafel kwam, is ten huize Angelina Jolie. "Ze haat die feestdag en houdt er niet van om -zoals de meeste andere Amerikanen- de geschiedenis te herschrijven", aldus een bron. "Vieren wat de blanke kolonisten de indianen aangedaan hebben, is nu eenmaal niet haar stijl."

"Ze wil haar multiculturele familie niet leren hoe ze moeten feesten op een moordverhaal. Angelina had er dit jaar zelfs zo haar buik van vol dat ze er voor gezorgd heeft dat Brad en co gisteren niet in Amerika waren. Als Pitt toch absoluut een kalkoen wilde, zal hij die zelf moeten koken hebben", besluit de vriend.


26-11-2010 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interesse maar geen koper voor kostuum Darth Vader

Interesse maar geen koper voor kostuum Darth Vader


http://img171.imageshack.us/img171/7712/darthvadere.jpg


Het oorspronkelijke kostuum van Darth Vader, de slechterik uit de Star Wars-saga, heeft donderdag op een veiling bij Christie's in Londen geen koper gevonden. Eén geïnteresseerde wou het (ensemble van) kledingstuk(ken) wel kopen, maar zijn bod van 150.000 pond werd door de bezitter, een Amerikaanse verzamelaar, te laag geacht.


Kenners hadden gedacht dat de donkere kledij van de exponent van de Dark Side en papa van Luke Skywalker 160.000 tot 230.000 pond (189.000 tot 272.000 euro) zou opbrengen.
 
Voor de verrassing van de dag zorgde een luchtpistool dat de oorspronkelijke James Bond, Sean Connery, in 1963 bij een foto-shoot gebruikte. Voor dat wapen, dat 007 in de hand hield voor een reclameposter voor 'From Russia with Love', bood een anoniem koper telefonisch 277.250 pond (327.710 euro).

Voormelde kenners hadden voorspeld dat de Walther LP MOD 53 omgerekend 17.700 tot 23.600 euro zou opleveren. In 2001 was dat wapen bij Christie's reeds onder de hamer gegaan. Toen bracht het speeltuigje 'amper' 14.000 pond op.



26-11-2010 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Sandrine van zaterdag uitgesteld

Concert Sandrine van zaterdag uitgesteld

Klik op de foto om 'Like A Bullet' te beluisteren






Het concert van zangeres Sandrine dat normaal op zaterdag 27 november in de Koningin Elisabethzaal van Antwerpen zou plaatsvinden, is door onvoorziene omstandigheden uitgesteld naar een latere datum. Dat meldt het management van de zangeres donderdag.
 
Een nieuwe datum wordt zo snel mogelijk vastgelegd. Tickets blijven geldig, maar wie dat wenst, krijgt zijn geld terug. Dat kan vanaf vrijdagavond 26 november om 20 uur via de website www.dekampanje.be.
 
Wie een ticket kocht, zal ook een e-mail ontvangen met alle informatie.



25-11-2010 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay brengt kerstsingle uit

Coldplay brengt kerstsingle uit

Klik op de foto om 'Clocks' te beluisteren






Op 1 december brengt de Britse band Coldplay een kerstsingle uit. Die heet "Christmas Lights". De band zal ook twee concerten spelen in december in het Verenigd Koninkrijk en belooft dat de opbrengst daarvan integraal gaat naar daklozen.




http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/16/4/1/media_xl_3954391.jpg?20101125114623



25-11-2010 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!