Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse stertenor en rocker Peter Hofmann overleden

Duitse stertenor en rocker Peter Hofmann overleden

Klik op de foto om 'Changes' te beluisteren






De Duitse stertenor en rockmuzikant Peter Hofmann is in de nacht van maandag op dinsdag in een ziekenhuis in het Duitse Selb op 66-jarige leeftijd overleden, zo heeft een vriend een bericht in het Duitse pulpblad Bild bevestigd. Vooral als vertolker van Wagnermuziek maakte hij furore.

Hofmann is op 22 augustus 1944 in Marienbad geboren en speelde rock tot hij in het leger ging. Hij maakte zijn operadebuut in 1972 in Lübeck als Tamino in "Die Zauberflöte" van Mozart. Hofmann werd vooral bekend door de titelrollen die hij tijdens de Bayreuther Festspiele in de opera's van Wagner speelde, zoals Lohengrin, Siegfried, Parsifal en Tristan. Hij was op 32-jarige leeftijd de jongste Parsifal uit de geschiedenis van de beroemde Festspiele.
 
Begin jaren tachtig blikte hij, gedirigeerd door Herbert von Karajan en geflankeerd door de Belgische stertenor José van Dam, "De Vliegende Hollander" van Wagner in. Opmerkelijk was ook zijn titelrol in de musical "Phantom of The Opera" in Hamburg.
 
Hoffman nam ook platen op met covers van pop- en rockklassiekers als "Yesterday", "Bridge over Troubled Water", "Dust in the Wind" en "A Salty Dog".
 
In 1994 maakte hij bekend aan de ziekte van Parkinson te lijden en in 2004 borg hij zijn microfoon voorgoed op.
 
De zanger laat een vrouw, met wie hij in maart 2007 is getrouwd, en een dochtertje achter.



01-12-2010 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole keert Engeland rug toe voor LA (en Derek Hough)

Cheryl Cole keert Engeland rug toe voor LA (en Derek Hough)

Klik op de foto om 'Promise This' te beluisteren



Hough was de danspartner van Cole tijdens 'Dancing With the Stars'.


Het Engelse X Factor-jurylid Cheryl Cole, die eerder dit jaar haar huwelijk met Chelsea-voetballer Ashley Cole beëindigde, is klaar voor een nieuw leven in Los Angeles. Tot groot geluk van Derek Hough, de Amerikaanse danser die tot over zijn oren verliefd is op de Engelse celebrity.


Wanneer de villa ter waarde van meer dan 7 miljoen euro, die ze samen met Ashley in Surrey deelde, verkocht is plant de 27-jarige Cole een verhuis naar Californië. De gewezen zangeres van Girls Aloud zou een deal op zak hebben om voor 3,6 miljoen een jaar lang in de jury van de Amerikaanse X Factor te zitten.


Allemaal nieuws dat de Engelse tabloid The Sun wist te bemachtigen via de stiefvader van Derek Hough (25), Aaron Nelson. "Voor Derek is dit schitterend nieuws. Als je van iemand houdt, wil je die persoon zo dicht mogelijk bij je hebben", zegt Nelson, die bij Dereks moeder in Los Angeles woont. "Of ze al meteen samen gaan leven, weet ik niet. Maar als Cheryl het moeilijk heeft zoals tijdens haar scheiding, zoekt ze steevast troost bij Derek. Hij is er altijd voor haar en kan de dingen goed relativeren. De immer vriendelijke Derek wil haar gewoon terug gelukkig zien. Hij is als een cheerleader voor haar."


De opnames van de Amerikaanse X Factor starten in de lente. Simon Cowell, goeroe van de talentenshow, zou eerst ook in de jury zetelen maar gaat zich nu louter bezig houden met de opstart van de show.




01-12-2010 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neve Campbell vraagt scheiding aan

Neve Campbell vraagt scheiding aan


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/16/5/4/media_xl_3962314.jpg?20101201111017



Na drie jaar huwelijk met de Britse acteur John Light heeft 'Scream'-actrice Neve Campbell (37) de scheiding aangevraagd. Campbell heeft het daarbij over 'onverzoenbare verschillen'. Hoewel de twee naar verluidt vrienden blijven, vroeg Campbell de rechter om Light geen alimentatie toe te kennen.

Het is de tweede scheiding voor de Canadese actrice. In 1998 verliet ze haar eerste man Jeff Colt, eveneens na drie jaar huwelijk.

Light ontmoette ze in 2005 op de set van 'Investigating Sex', in 2007 trouwden ze in Malibu maar ze woonden al die tijd in Londen.

Onlangs zette Neve een punt achter de opnames van de vierde 'Scream'-film, waarin ze haar rol van Sidney Prescott hernam. (br.hln)


01-12-2010 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell timmert aan comeback

Geri Halliwell timmert aan comeback


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Geri-Halliwell.jpg?t=1291207618



De voormalige Ginger Spice, met haar 38de oudste van de Spice Girls, wil haar solocarrière nieuw leven inblazen. Het is van 2005 geleden dat Geri, in The Sun smalend 'Old Spice' genoemd, nog muzikaal van zich liet horen, toen met haar weinig succesvolle tweede soloplaat 'Passion'.

Hit herwerken
"Geri zit opnieuw in de studio, ze wil de komende zomer een nieuw soloalbum uitbrengen. Ze gaat een hit herwerken tot een dancetrack. Ze vraagt al haar vriendinnen, waaronder Victoria Beckham, wat hun favoriete hit is. Daarvan gaat ze er een vijftal opnemen. Ze heeft geen platencontract en betaalt dus alles zelf", aldus een bron in The Sun.

Nieuwe meidengroep
Halliwell wil haar eigen platenlabel oprichten en werkt ook met een nieuwe meidengroep.

Tussen 1998, toen Spice Girls uit elkaar gingen, en 2005 scoorde Halliwell acht toptiensingles in Groot-Brittannië, waarvan er vier op één belandden waaronder de Weather Girls-cover 'It's Raining Men'.



01-12-2010 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomas, Sofie en Sam in het Glazen Huis in Antwerpen

Tomas, Sofie en Sam in het Glazen Huis in Antwerpen


http://img28.imageshack.us/img28/2028/hetglazenhuis.jpg


StuBru-presentatoren Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn zijn de drie dj's die zich dit jaar zullen laten opsluiten in het Glazen Huis. Dat staat voor de verandering eens in Antwerpen, en wel op de Groenplaats. Het wordt er neergepoot voor de vijfde editie van Music for Life, de jaarlijkse geldinzamelingsactie van de jongerenzender voor een goed doel.

Van zaterdag 18 tot vrijdag 24 december kan je tegen betaling plaatjes aanvragen bij het trio 'gevangenen' tijdens een zevendaagse radiomarathon. Het ingezamelde geld gaat naar het Rode Kruis, dat het zal gebruiken voor een 'stille ramp'. Ditmaal zijn dat de vele weeskinderen in zuidelijk Afrika, die hun ouders verloren aan de gevolgen van aids. De slogan van de actie luidt: 'Laat een weeskind niet alleen'. Wereldwijd hebben 15 miljoen kinderen hun moeder of vader verloren aan aids.

Bram Willems trok naar Swaziland om de problematiek van de weeskinderen ter plaatse te gaan bekijken. Hij keert tijdens Music for Life terug naar de regio met één ouderpaar dat geselecteerd wordt tijdens de actie 'Deel je ouders'.

Andere klemtonen zijn de muzikale collectebus en de decibelmeter die door Vlaanderen trekken. Milow leverde de themasong 'Never Gonna Stop' en de promospot komt van Stephen en David Dewaele en hun vader Zaki. De 'Quiz for Life' in Flanders Expo in Gent is al op 11 december.

Vorig jaar haalden Sofie Lemaire, Siska Schoeters en Sam De Bruyn een recordbedrag van 3.649.595 euro op voor - voornamelijk - malarianetten voor Burundi. (br.hln foto Twitpic.)



01-12-2010 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas klaar voor nieuwe rol als Liberace

Michael Douglas klaar voor nieuwe rol als Liberace


http://img812.imageshack.us/img812/7652/michaeldouglas0.jpg
Michael Douglas bezocht eerder deze week met zijn vrouw en kinderen Disney World in Florida, waar ze onder meer op de Harry Potter-attractie zaten. © photo news


Michael Douglas heeft pas zijn chemokuur voor keelkanker beëindigd en kijkt al uit naar zijn nieuwe filmrol. De 66-jarige acteur zal pas in januari weten of zijn keeltumor effectief bestreden is, maar hij zit al volop beelden te bestuderen van de excentrieke pianist Liberace.

Met vrouw en kinderen naar Disney World
Eerder deze week was Douglas duidelijk in zijn nopjes toen hij met zijn vrouw Catherine Zeta-Jones en hun kinderen Dylan (10) en Carys (7) Disney World in Florida bezocht.

Niet aan dood denken
"Ik heb dit nooit gezien als een kwestie van leven of dood, maar als een ziekte die ik moest overwinnen", verklaart Douglas in The Hollywood Reporter. "Elke dag voel ik me sterker, maar ik heb nog een lange weg af te leggen".

Matt Damon
In de biopic over Liberace speelt Matt Damon de geheime homovriend van de razend populaire en tegelijk verguisde entertainer. Gevraagd hoe hij met de kritiek op zijn persoon omging, sprak Liberace de gevleugelde woorden: "I'm crying all the way to the bank".



01-12-2010 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depp: Disney was bang dat Jack Sparrow homo was

Depp: "Disney was bang dat Jack Sparrow homo was"


http://img88.imageshack.us/img88/7789/piratesofthecaribbean.jpg


De Amerikaanse acteur Johnny Depp mag dan wel aan zijn vertolking van Jack Sparrow in 'Pirates of the Caribbean' - spreek uit zoals u zelf wil - een oscarnominatie hebben overgehouden, Disney was volgens hem een pak minder enthousiast.

In een interview met Patti Smith voor het januarinummer van Vanity Fair dat foxnews.com al kon inkijken vertelt Depp dat Disney zijn vertolking van Sparrow "haatte". Iemand vroeg zelfs of Sparrow homo was. Depp antwoordde daarop: "Al mijn personages zijn homo". En dat "maakte die vrouw pas écht zenuwachtig", aldus de acteur.

Johnny Depp had het ook over zijn rol in de nieuwe prent 'The Tourist', waarin hij figureert met Angelina Jolie. Hij had medelijden met haar omdat ze zo gestalkt werd door de paparazzi en beweert dat hij echt moest opletten niet te dicht in de buurt van de manneneetster te komen, zodat er geen bezwarende foto's genomen konden worden, die de geruchtenmolen meteen hadden doen draaien.



01-12-2010 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden en Coldplay op Rock Werchter

Iron Maiden en Coldplay op Rock Werchter

Klik op de foto om 'Run To The Hills' te beluisteren



Iron Maiden



Coldplay en Iron Maiden komen in juli naar Rock Werchter. Dat heeft de organisatie van het festival vanmorgen bekendgemaakt. Vorige week raakte al bekend dat Kings Of Leon en de Chemical Brothers naar Werchter komen.

Coldplay sluit af op zaterdag 2 juli. Het is al de vierde keer dat de groep rond Chris Martin naar Werchter komt. De supergroep staat dit jaar ook op Pinkpop. Binnenkort verschijnt hun kerstsingle Christmas Lights.

Metallegende Iron Maiden komt voor de allereerste keer naar Werchter.  De groep was vorig jaar nog headliner op Pukkelpop.

Rock Werchter loopt van 30 juni tot en met 3 juli. De voorverkoop start op 4 december. Dagkaarten kosten 76 euro per stuk. Voor een heel festival betaal je 195 euro. Een campingticket kost 18 of 25 euro.


01-12-2010 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna failliete André Rieu moest 34 miljoen euro lenen

Bijna failliete André Rieu moest 34 miljoen euro lenen

Klik op de foto om 'Second Waltz' te beluisteren





André Rieu heeft 34 miljoen euro moeten lenen om zijn hoofd boven water te houden. Dat onthult hij in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Twee jaar geleden ging zijn bedrijf bijna failliet, maar de bank gaf hem het voordeel van de twijfel. Hij moest wel zijn viool en merknaam verpanden aan de bank.

Achteraf concludeert de violist dat hij te groot heeft uitgepakt met zijn orkest. Zo liet hij voor een internationale toer het Weense paleis Schönbrunn nabouwen. "Ik vond dat je mensen die voor veel geld op de tweede of derde ring zitten, niet kunt afschepen met een decor dat ze ook in kleine zalen te zijn krijgen."
 
De fantasieën van Rieu kostten een flinke duit. "Ik heb 34 miljoen moeten lenen. Vandaar dat er niks anders opzat dan alles te verpanden. Tot aan mijn viool en mijn naam toe", vertelt Rieu. "De bank wist dat een faillissement beroerder zou uitpakken. Er zou dan van het ene op het andere moment geen geld meer binnenkomen uit concerten, verkoop van cd's en dvd's, merchandising, ga zo maar door."
 
De 61-jarige Rieu, die onlangs een lichamelijke tegenslag kreeg te verwerken door een infectie aan zijn evenwichtsorgaan, blijft positief. "Als ik geen gekke dingen doe en als mijn gezondheid mij niet opnieuw in de steek laat, komt alles goed."



30-11-2010 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz terug bij ex

Cameron Diaz terug bij ex


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cameron-Diaz-en-Alex-Rodrig.jpg?t=1291128384



Het lijkt er sterk op dat Cameron Diaz en Alex Rodriguez hun relatie nieuw leven hebben ingeblazen. De twee vierden samen Thanksgiving in Mexico en waren volgens US Weekly vrij intiem met elkaar.

"Ze zagen er echt uit als een stelletje", vertelt een ooggetuige. "Cameron hield zijn hand vast en zat dicht tegen hem aan".

Vrienden van het stel zijn niet verbaasd dat de 38-jarige actrice en de 35-jarige honkballer weer bij elkaar zijn. "Het is al zo vaak uitgeweest en het gaat altijd weer aan".

Diaz en Rodriguez hebben sinds juli een knipperlichtrelatie. Begin deze maand gingen ze kort uit elkaar. Voor hij met Cameron aan de rol ging, had Rodriguez relaties met Madonna (52) en Kate Hudson (31).


30-11-2010 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Nicholson krijgt 15 miljoen dollar voor komedie

Jack Nicholson krijgt 15 miljoen dollar voor komedie


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jack-nicholson.jpg?t=1291125892



Het ziet er naar uit dat Jack Nicholson weer in een komedie gaat spelen. Acteur Stephen Dorff schrijft voor hem een script op maat. Het is echter nog maar de vraag of Nicholson zal instemmen.

"Ik zorg wel dat ik Sony zover krijg dat ze hem vijftien miljoen dollar geven", zegt Dorff tegen de Britse krant The Independent.

"Jack houdt van geld. Ik ook, trouwens." Nicholson ontving voor zijn rol als The Joker in 'Batman' (1989) naar verluidt zestig miljoen dollar, de hoogste gage voor een acteur ooit.

Zuid-Frankrijk
"Ik heb een idee voor een komedie waarin ik samen met Jack Nicholson wil spelen. Hij is nog steeds een goede vriend van me", vertelt Dorff.

"Het verhaal speelt zich af in Zuid-Frankrijk. Ik heb nog geen echt script, maar de synopsis is al verkocht. Zodra ik even vrij kan nemen van mijn werk ga ik het uitwerken en stap ik naar Jack."

Pornoacteur
Komedieacteur Adam Sandler gaat de film produceren. Dorff speelde onlangs nog in 'Born to Be a Star', met een script van Sandler, waarin hij pornoacteur Dick Shadow speelt. Dorff en Nicholson zijn oude bekenden, ze werkten samen in 'Blood and Wine' uit 1996.

Het scenarioproject van Dorff heeft nog geen titel. 'Born to Be a Star' komt volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen, een Belgische datum is nog niet bekend.



30-11-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Daniel Radcliffe: "Laatste Potter wordt oorlogsfilm

Daniel Radcliffe: "Laatste Potter wordt oorlogsfilm"


http://img694.imageshack.us/img694/3341/laatstepotter.jpg



Daniel Radcliffe weet nu al dat de laatste Harry Potter-film erg op een oorlogsfilm gaat lijken. "De laatste film krijgt enorm veel vaart en een hoop actie. Het is een soort oorlogsfilm", zegt hij tegen persbureau Reuters.

Het laatste Potter-boek 'Harry Potter and the Deathly Hallows' is in twee delen verfilmd. De opnames zijn inmiddels achter de rug. "We hebben het achtergrondverhaal al in deel één uitgelegd", zegt de 21-jarige acteur. "Zo kan de kijker in deel twee zich helemaal laten overdonderen door alle actie."

'Harry Potter and the Deathly Hallow: Part 2' is de laatste film waarin Radcliffe de tovenaarsleerling speelt.

Het is niet bekend of er daarna nog Potter-boeken - en dus films - verschijnen. De film verschijnt op 14 juli, deel één draait momenteel. (br.hln  foto ap)



30-11-2010 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Mario Monicelli (95) stapt uit het leven

Regisseur Mario Monicelli (95) stapt uit het leven


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Mario-Monicelli.jpg?t=1291124552


De Italiaanse regisseur Mario Monicelli heeft maandag op 95-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. Hij sprong in een ziekenhuis in Rome uit een raam. Dat hebben Italiaanse media gemeld.

Monicelli behoorde met Federico Fellini en Michelangelo Antonioni tot de grote Italiaanse regisseurs van na de Tweede Wereldoorlog. Hij lag sinds zondag in het ziekenhuis wegens prostaatkanker.

Beroemde acteurs
Monicelli maakte circa zeventig films. De meeste scripts schreef hij zelf. Hij werkte met beroemde acteurs en actrices als Marcello Mastroianni, Sophia Loren, Claudia Cardinale en Monica Vitti. Een van zijn bekendste films is 'I Soliti Ignoti' uit 1958. 'The Great War' uit 1959 bracht Monicelli ook buiten Italië bekendheid.

Monicelli was vier keer genomineerd voor een Oscar, maar die onderscheiding ontging hem steeds. Wel kreeg hij op het internationale filmfestival van Venetië een Gouden Leeuw voor zijn oeuvre.



30-11-2010 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway en James Franco presenteren Oscars

Anne Hathaway en James Franco presenteren Oscars


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Anne-Hathaway-and-James-Fra.jpg?t=1291123709



Bruce Cohen en Don Mischer, producenten van de oscaruitreiking, hebben bekendgemaakt dat ze Anne Hathaway (Love & Other Drugs') en James Franco ('Eat, Pray, Love') hebben uitgekozen om de 83ste Academy Awards te presenteren. "Omdat ze fris, boeiend en multigetalenteerd zijn", verklaarden de producenten. De oscaruitreiking wordt op 27 februari live uitgezonden.

"James Franco en Anne Hathaway belichamen de nieuwe generatie van Hollywoodiconen", voegden ze er aan toe in een statement aan 'Acces Hollywood'.

Franco en Hathaway zullen niet alleen presenteren, ze maken zelf ook kans op een Oscar. Franco zou wel eens in de categorie 'Beste Acteur' kunnen genomineerd worden voor zijn rol in '127 Hours', Hathaway zou een nominatie kunnen binnenrijven voor haar rol van Parkinsonpatiênte in 'Love & Other Drugs'.



30-11-2010 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NTGent schrapt voorstellingen 'Frans Woyzeck' na overlijden regisseur

NTGent schrapt voorstellingen 'Frans Woyzeck' na overlijden regisseur


http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/13/6/4/media_l_3959119.jpg?20101129085710



De voorstellingen van het theaterstuk 'Frans Woyzeck' worden tot en met zondag geschrapt als gevolg van het overlijden van regisseur Eric De Volder. Dat beslisten de toneelgroep Ceremonia en het NTGent vanavond.
 
Afgelopen weekend overleed de 64-jarige regisseur-theatermaker Eric De Volder onverwacht na de première van zijn stuk. "Sommige acteurs werken al zestien jaar met hem samen, zij kunnen niet zomaar op een podium stappen en beginnen spelen, " aldus Benny B'Haeseleer (NTGent). "Wie kaartjes heeft wordt gecontacteerd en als geen vervangdatum past, dan krijgen bezoekers hun geld terug."
 
Zaterdag wordt Eric De Volder gecremeerd. In de schouwburg zal een herdenkingsplechtigheid doorgaan. Vanaf dinsdag worden de voorstellingen "Frans Woyzeck" hervat. (br.hln)



30-11-2010 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs in koffiespots: nu 1,2 miljoen voor de smile van Julia

Celebs in koffiespots: nu 1,2 miljoen voor de smile van Julia

Klik op de foto om de spot te bekijken





Het is een ware hype: celebs in koffiecommercials. George Clooney is de instigator én ook de bekendste met zijn slogan: "Nespresso, what else?" Maar ook Al Pacino passeerde langs de kassa: die van Vittoria. En nu mag Julia Roberts aan de bak voor Lavazza: haar hemelse smile - en die alléén - brengt haar 1,2 miljoen euro op. Je zou voor minder...

Tekst in het spotje voor het Italiaanse koffiemerk heeft de stralende Amerikaanse actrice dus niet. Enkel haar wereldberoemde glimlach schittert erin. Opbrengst: 1,2 miljoen euro voor amper 45 seconden. En dat voor een 'eigen' merk dat vlot zichzelf verkoopt in het koffiegekke Italië...

Natuurlijk werd la Roberts voorafgegaan door haar mannelijke collega George Clooney, die deels in Italië woont. Hij moet al jaren een boost geven aan de verkoop van de capsules van Nespresso.
 
Al Pacino morst koffie op scripts
Iemand van wie je het minder zou verwachten is de legendarische Amerikaanse acteur Al Pacino. Hij is dit jaar - in 40 jaar carrière! - nog maar aan zijn eerste spotje toe. En het is er eentje voor... koffie! Het is het merk Vittoria dat op zijn diensten kon rekenen. "Zonder koffie voelt het aan alsof ik iets mis tijdens de dag. Ik zou mij verschrikkelijk voelen, niet hetzelfde", sprak good old Al overtuigend. "De meeste scripts die ik lees, dragen sporen van koffie", bekent hij nog.

En wie is uiteindelijk de grote winnaar? Dat moet Starbucks zijn, zo meent althans de Australische nieuwssite news.com.au. Die firma krijgt volgens hen constant gratis publiciteit, telkens opnieuw, als een celeb door de paparazzi gesnapt wordt met die onvermijdelijke Starbucks in de hand.



30-11-2010 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil paparazzi contactverbod opleggen

Lindsay Lohan wil paparazzi contactverbod opleggen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-20.jpg


Lindsay Lohan ziet het leger paparazzi die haar doen en laten op de voet volgen niet langer als een noodzakelijk kwaad. Jarenlang had ze een haat-liefdeverhouding met de horde kiekjesjagers in haar kielzog. Maar nu ze van haar ontwenningsbegeleiders niet achter het stuur mag kruipen wegens potentieel gevaar, is ze de paparazzi liever kwijt dan rijk.


Lindsay Lohan meent dat ze haar rijverbod te danken heeft aan de paparazzi en dus heeft ze haar advocaat de opdracht gegeven een contactverbod tegen hen te laten uitvaardigen. Dat meldt showbizzsite TMZ.com.

Potentieel gevaar
Van de politierechter en van de verkeersdienst van Los Angeles mag Lindsay weer sturen, maar de directie van de  Betty Ford afkickkliniek gaf een negatief advies. Volgens hen zorgen de plaatjesjagers voor onveilige verkeerssituaties. Bovendien zou de stress die daarmee gepaard gaat Lilo wel eens weer naar de fles of de coke kunnen doen grijpen.

Het voorbije weekend stuurde Lindsay een mail naar haar advocaat, met bijgevoegd foto's waarop te zien is hoe de paparazzi haar achtervolgen, waarin ze hem vraagt bij de rechter een contactverbod tegen de paparazzi aan te vragen.

Primeur
Dergelijke maatregel zou een precedent scheppen in Hollywood. Geen enkele ster wordt graag op de hielen gezeten door de paparazzi, maar allemaal beseffen ze dat ze zo in de belangstelling blijven staan en dat de paparazzi dus onrechtstreeks hun marktwaarde hoog houden.


30-11-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan morgen in De Vlaamse 10

Astrid Bryan morgen in 'De Vlaamse 10'


http://img253.imageshack.us/img253/4448/astridbryan1.jpg



Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan komt naar Vlaanderen voor de promotie van haar debuutsingle.

Woensdag 1 december vinden in de Brusselse Viage de opnames van de volgende twee afleveringen van 'De Vlaamse 10' plaats.

Volgende artiesten zijn van de partij: Bart Peeters, Christoff, Jill & Lauren, Laura Lynn, Paul Potts, Willy Sommers, Dana Winner, Erik & Sanne, Lindsay & The Sunsets, Owen ft Stan Van Samang, Rob de Nijs en Wim Leys. Ellektra is vervangen door Astrid Bryan.

Gratis toegangskaarten kan je hier bestellen.



30-11-2010 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle wil zelf zingen in musical over haar leven

Susan Boyle wil zelf zingen in musical over haar leven

Klik op de foto om 'Hallelujah' te beluisteren  uit haar nieuwe cd The Gift






De Schotse muzikale sensatie Susan Boyle (49), die wereldberoemd werd na haar deelname vorig jaar aan de talentenshow 'Britain's Got Talent', onderhandelt momenteel om haar snelle vlucht naar de roem in een musical te gieten waarin ze zelf de hoofdrol hoopt te spelen.


"Ik ga zeker zelf op het podium staan. Dat liever dan toekijken hoe anderen me nadoen. Ik wil de muzikale stukken voor mijn rekening nemen, niet de hele show. Ik kijk er naar uit weer live te zingen en het zal ook zalig zijn de mensen te ontmoeten die me zoveel hebben gesteund".


De producenten willen met de show op tournee door Groot-Brittannië trekken en zijn ervan overtuigd dat het een succes wordt. "Susan heeft ongelooflijk trouwe fans. Mensen van over de hele wereld zullen haar willen zien in haar eigen musical. Het zou me niet verbazen mochten er mensen kaartjes kopen om haar vijf avonden na elkaar te zien", aldus een bron in The Sun.



30-11-2010 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
29-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theaterschrijver en -regisseur Eric De Volder overleden

Theaterschrijver en -regisseur Eric De Volder overleden




Theaterschrijver en -regisseur Eric De Volder is zondagmorgen thuis onverwacht in zijn slaap overleden. De Volder was 64 jaar.
 
De Volder was oprichter en sinds 1992 artistiek leider van het Gentse theatergezelschap Ceremonia. Zaterdagavond beleefde hij in NT Gent nog de première van 'Frans Woyzeck'.
 
In 2000 ontving De Volder de Thersiteprijs van de Vlaamse theatercritici, in 2001 de Cultuurprijs van de Stad Gent. Voor de tekst van 'Zwarte vogels in de bomen' kreeg De Volder in 2003 de Vlaamse Cultuurprijs Toneelliteratuur en de Vlaamse Cultuurprijs voor Podiumkunsten. 'Achter 't eten' wordt algemeen beschouwd als De Volders meesterwerk, en werd in 2004 bekroond met de Grote Theaterfestivalprijs. (br.hln)



29-11-2010 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!