Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Robbie Williams vreest voor lelijke kinderen

Vrouw Robbie Williams vreest voor lelijke kinderen


http://img210.imageshack.us/img210/9282/robbiewilliamsayda.jpg



In 2011 gaan de Amerikaanse Ayda Field en Robbie Williams werk maken van hun familieplannen. De actrice hoopt wel dat ze geen lelijke kinderen krijgt.

"Ik wil doodgraag kinderen, alleen geen lelijke. Maar sommige mensen bij mij op school hadden erg lelijke ouders, maar uiteindelijk werden ze wel mooi. Ik hoop dat onze kroost de beste eigenschappen van ons krijgt. Het is allemaal een kwestie van geluk, maar ook van lelijke kinderen zal ik wel gaan houden, denk ik", aldus Field.

Met kerstmis gaat het koppel kalkoen eten in hun huis Te Los Angeles. "Ik kijk er al naar uit, Kerstmis vieren in de zon. Dan komen we voor vier maanden terug naar Groot-Brittannië."



10-12-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Gorillaz gratis te downloaden op kerstdag

Nieuw album Gorillaz gratis te downloaden op kerstdag


http://img6.imageshack.us/img6/589/gorillazk.jpg



De nieuwe plaat van Gorillaz, de opvolger van Plastic Beach, zal op kerstdag gratis te downloaden zijn vanop de website van de band. Damon Albarn nam de songs op tijdens het Amerikaanse luik van de Gorillaz-tour, en hij deed dat met een iPad. Albarn vertelde eerder al dat hij de plaat nog absoluut dit jaar uit wou hebben.

Zijn sidekick, Jamie Hewlett, heeft nu tegen onze collega's bij Perth Now gezegd dat het album op kerstdag gratis te downloaden zal zijn op de website van Gorillaz. Op die site loopt nu al een adventkalender waarbij elke dag iets leuk wordt weggeven, zoals screensavers en exclusieve clips. Op kerstavond zal de video van één van de songs in première gaan op de site.



10-12-2010 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Morrison alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag.

Jim Morrison alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag.

Klik op de foto om 'Light My Fire' te beluisteren







Jim Morrison wordt 39 jaar na zijn dood alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag. De zanger zou in 1969 op het podium in Miami zijn geslachtsdeel aan zijn publiek hebben getoond, wat hem een veroordeling opleverde. Morrison ging in beroep tegen de uitspraak, maar overleed terwijl het proces nog liep.

De gouverneur van de staat Florida besloot zich alsnog in te zetten voor de vrijspraak van de The Doors-zanger. Hij heeft daarbij toestemming nodig van een commissie die zich in dergelijke gevallen over een zaak buigt. Twee van de drie leden zeggen voor vrijspraak te stemmen en daarmee zou de aanklacht tegen Morrison komen te vervallen.

Het is altijd onduidelijk gebleven of Morrison daadwerkelijk aanstootgevend gedrag vertoonde in de concertzaal. Volgens sommige concertbezoekers opende de zanger slechts zijn gulp. Ook The Doors-toetsenist Ray Manzarek pleit voor zijn onschuld. "Het is nooit gebeurd. Het was massahypnose."

Morrison stierf in 1971 op 27-jarige leeftijd, waarschijnlijk aan de gevolgen van drugsgebruik. De gouverneur en de commissieleden stemmen donderdag officieel. De uitspraak komt dan een dag nadat de zanger 67 zou zijn geworden.



10-12-2010 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin heeft pancreaskanker

"Aretha Franklin heeft pancreaskanker"

Klik op de foto om 'I Say A Little Prayer' te beluisteren





Soullegende Aretha Franklin, die vorig week een operatie onderging, lijdt aan pancreaskanker. Dat maakte Detroit News bekend.


Detroit News baseert zich op 'een goed geïnformeerde bron die de situatie van nabij volgt' nadat Franklin (68) onverwacht een werkstop van zes maanden inlaste. De agent van de 'Queen of Soul' wilde het nieuws bevestigen noch ontkennen.


Na haar operatie van vorige week stuurde het management van de zangeres een verklaring de wereld in waarin de ingreep als 'hoogst succesvol' werd beschreven. In die verklaring werden geen verdere details over de reden voor de operatie gegeven.



09-12-2010 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan in 'Sterren op de dansvloer'?

Lindsay Lohan in 'Sterren op de dansvloer'?


http://img403.imageshack.us/img403/7425/lindsaylohank.jpg



Er doen geruchten de ronde dat Lindsay Lohan onderhandelt over haar deelname aan de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer'. Volgens een insider van blogger Perez Hilton zou de actrice deze kans willen aangrijpen om haar imago weer een beetje op te krikken. Lindsay zit momenteel in een afkickkliniek omdat de rechter haar dit oplegde na aanhoudende verslavingsproblemen.

"Lindsay is in overleg met 'Dancing With The Stars', ze denkt er absoluut over na om mee te doen", aldus een bron. "Ook het team van de Betty Ford kliniek vindt het een goed idee. Ze vinden dat Lohan deze kans moet aangrijpen om weer aan het gewone werkende leven te beginnen. Lindsay heeft speciaal om hun goedkeuring gevraagd."

Tot 3 januari zit 'Lilo' in ieder geval nog vast aan haar programma in de kliniek. Wanneer ze haar definitieve besluit neemt is nog niet bekend.



09-12-2010 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Michael Jackson-clip vrijdag online

Nieuwe Michael Jackson-clip vrijdag online

Klik op de foto om een stukje te beluisteren






Vrijdagochtend wordt de clip van 'Hold My Hand', het nummer dat wijlen Michael Jackson opnam met Akon, online gezet. Dat maakten de beheerders van Jacksons rechten bekend.

Het nummer is een van de songs op 'Michael', het postume Jackson-album dat volgende week dinsdag officieel uitgebracht wordt. Daarop zijn niet alleen Jackson en Akon te horen, ook onder meer Lenny Kravitz en 50 Cent werkten eraan mee.

Voorsmaakje
De clip van 'Hold My Hand' moet een voorsmaakje worden voor de albumrelease. Op de echte clip is het dus nog wachten tot vrijdagochtend, het nummer zelf geven we hier al even mee.



09-12-2010 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé koopt Bugatti Veyron voor echtgenoot Jay-Z

Beyoncé koopt Bugatti Veyron voor echtgenoot Jay-Z

Klik op de foto om 'Crazy In Love' te beluisteren





Als je veel geld hebt, kan je al eens een duurder cadeau kopen voor je wederhelft. Dat moet ook Beyoncé gedacht hebben toen ze een Bugatti Veyron Grand Sport van 1,5 miljoen euro kocht voor de 41ste verjaardag van haar echtgenoot Jay-Z.

De rapper, die al een mooie collectie wagens heeft, was in de wolken met de verrassing van zijn vrouw die de wagen een jaar op voorhand moest bestellen. "Jay-Z heeft één van de mooiste autocollecties ter wereld, maar zelfs voor hem is een Bugatti speciaal", aldus een insider.   

"Natuurlijk speelt geld geen rol voor Beyoncé, maar Jay-Z is vooral ontroerd omdat ze eender wat had kunnen kopen, maar net een geschenk koos dat hij jaren zal koesteren.

De rapper heeft in zijn garage al een Maybach 62S, een Ferrari F430 Spider en een Pagani Zonda Roadster staan. De Bugatti- ook Simon Cowell en Tom Cruise bezitten er een- wordt met zijn topsnelheid van maar liefst 410 km/u ongetwijfeld het pronkstuk in de garage.

Beyoncé en Jay-Z moeten natuurlijk niet op een euro meer of minder kijken. Het koppel is een grootverdiener in showbizzland. De zangeres en de rapper laten met 81 miljoen euro andere celebs als Brad Pitt en Angelina Jolie (39 miljoen euro) en David en Victoria Beckham (34 miljoen euro) ver achter zich.



09-12-2010 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende Oprah Winfrey ontkent lesbische relatie

Huilende Oprah Winfrey ontkent lesbische relatie


http://img140.imageshack.us/img140/3599/oprahwinfrey.jpg


Oprah Winfrey heeft alle geruchten omtrent haar vermeende lesbische verhouding met haar vriendin Gayle King de wereld uit geholpen. Zij deed dat in tranen tijdens een tv-interview met nieuwszender ABC News.

Heel Amerika kijkt uit naar het gesprek met de tv-ster, die binnenkort na 25 jaar een punt zet achter haar immens populaire talkshow. In januari begint ze met een nieuwe tv-zender.

Geïrriteerd
In het interview kwalificeert zij haar vriendin als de moeder die ze nooit heeft gehad, de zus die iedereen zich wenst en de vriendin die iedereen verdient.

De 'moeder van de talkshows' benadrukte dat ze geen lesbische relatie heeft met King en verklaart dat het haar irriteert dat sommigen lijken te denken dat ze daarover liegt.




09-12-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoorverliefd geselecteerd voor filmfestival Palm Springs

'Smoorverliefd' geselecteerd voor filmfestival Palm Springs


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/smoorverliefd-1.jpg?t=1291898011


'Smoorverliefd', de romantische komedie van Hilde Van Mieghem, is geselecteerd voor het 22ste Palm Springs International Film Festival. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag. Met 130.000 bezoekers is het Festival een van de grootste van Noord-Amerika.

Het is meteen ook de Noord-Amerikaanse vuurdoop voor de film. Op het programma van het Palm Springs International Film Festival, dat later deze maand bekend wordt gemaakt, staan een tweehonderdtal films uit zeventig landen. Ook bekende namen als Javier Bardem, Natalie Portman, Colin Firth, Jennifer Lawrence en Robert Duvall hebben hun aanwezigheid al bevestigd.
 
"Met haar complexe, eerlijke en grappige web van relaties lijkt de film voorbestemd om een grote box office hit te worden in België", zegt Alissa Simon, senior programmer van het festival. Vanaf deze week loopt de film bij ons in de zalen.
 
'Smoorverliefd' is een romantische komedie die inzoomt op het turbulente leven van tiener Eva (Aline Van Hulle), haar moeder Judith (Veerle Dobbelaere), tante Barbara (Wine Dierickx) en grote zus Michelle (Marie Vinck). De vrouwen wonen onder één dak en krijgen te maken met liefdesperikelen zoals eerste verliefdheid, lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefde. Koen De Bouw, Kevin Janssens, Koen De Graeve en Huub Stapel vertolken de mannelijke rollen.



09-12-2010 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber: Mijn fans zijn knettergek

Bieber: "Mijn fans zijn knettergek"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/justin_bieber.jpg?t=1291894031



Justin Bieber is ervan overtuigd dat zijn fans gek zijn. "Sommige meisjes doen alles om dichtbij mij te raken", aldus de tienersensatie. "Neem nu vorige week: de avond vooraleer ik moest optreden tijdens een show in Duitsland zijn vier meisjes in een container gekropen. Zo wilden ze het hotel waarin ik verbleef binnendringen. Gelukkig werden ze snel ontdekt door de mannen van de bagage."

Bieber moest normaal gezien in de tv-show 'Wetten, Dass?' zijn opwachting maken. Dat feestje ging echter niet door omdat de stunt van deelnemer Samuel Koch dramatisch afliep. De 23-jarige durfal wilde met springveren onder zijn schoenen over vijf rijdende auto's springen, maar werd door een van de wagens weggekatapulteerd. Allicht zal hij voor het leven verlamd blijven aan armen en benen.

Fans verpletterd
Ook de massahysterie rond Bieber zelf is echter niet zonder gevaar. In november raakten enkele fans verpletterd toen hij kwam optreden in een winkelcentrum in New York. "Er zijn al concerten geweest die uit de hand gelopen zijn. Mijn fans zijn belangrijk voor mij. Ik wil niet dat ze gewond raken, maar ze zijn gewoon knettergek."

Een positief kantje van zijn beroemdheid is dan weer dat Bieber zelf makkelijker in contact komt met zijn idolen. "Maar ik bewaar altijd mijn kalmte als ik aan een van hen word voorgesteld. David Beckham heb ik intussen een paar keer ontmoet. Hij is echt een toffe kerel. Hij kwam samen met zijn kinderen naar mijn show in Los Angeles."



09-12-2010 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand moet leren autorijden van Katy Perry

Russell Brand moet leren autorijden van Katy Perry


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/RussellBrand.jpg?t=1291835213



Russell Brand is momenteel aan het leren autorijden omdat zijn echtgenote Katy Perry het beu is om hem overal naartoe te brengen in Los Angeles. De zangeres vindt het niet meer leuk dat zij altijd chauffeur moet spelen als ze weggaan, en ze heeft Russell dan ook gesmeekt om eindelijk zelf op de baan te mogen.

Katy heeft Russell vorig jaar met Kerstmis een Range Rover van 75.500 euro cadeau gedaan, maar hij heeft de wagen nog nooit kunnen gebruiken", aldus een insider. In Los Angeles heeft iedereen een rijbewijs en de zangeres vindt het dan ook maar vreemd dat haar echtgenoot niet met de auto kan rijden. "Katy leerde zelf rijden toen ze 15 was, en het stoort haar dan ook dat Russell het niet kan. Ze is het meer dan beu om overal naartoe te moeten rijden."

Russell vindt het allesbehalve makkelijk om te leren rijden, maar hij heeft zijn Katy beloofd dat hij zal doorzetten tot hij zijn rijbewijs heeft. "Russell is al een paar keer gebuisd op zijn examen, hij is dan ook niet echt de beste chauffeur ter wereld. Het probleem is dat hij veel te snel afgeleid is, maar Katy overtuigde hem toch om opnieuw achter het stuur te kruipen. Hopelijk voor haar slaagt hij er nu wel in", aldus de bron.



09-12-2010 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disco-ster moet cel in wegens misbruik van tienerjongens

Disco-ster moet cel in wegens misbruik van tienerjongens

Klik op de foto om 'Get Down Tonight' te beluisteren






Richard Finch, bassist en medeoprichter van de seventiesgroep KC & The Sunshine Band, is veroordeeld tot zeven jaar effectieve celstraf nadat hij schuldig werd bevonden aan het seksueel misbruik van verschillende minderjarige jongens.

Finch (56), die als bassist te horen is op discoklassiekers als 'That's The Way (I Like It)', 'Get Down Tonight' en 'I'm Your Boogie Man', stond in Newark, Ohio terecht voor seksuele betrekkingen met een minderjarige en andere zedendelicten, waaronder het uitoefenen van seksuele dwang.

Slachtoffers tussen 13 en 17 jaar
Finch werd in maart van dit jaar gearresteerd nadat een jonge tiener tegenover de politie had verklaard dat hij seks had gehad met de voormalige disco-ster in diens woning. Volgens documenten die aan de rechtbank werden voorgelegd, maakte Finch zeven slachtoffers van maximaal 17 jaar oud. Drie van hen waren 14 of 15 jaar oud ten tijde van de feiten.

Alcohol
De muzikant gaf de feiten toe, en verklaarde tegenover de rechtbank dat alcoholmisbruik aan de basis van de zedenmisdrijven lag. "Ik besefte niet hoe diep ik gevallen was tot ik mezelf door nuchtere en heldere ogen zag", vertelde hij.

De muzikant wordt ook geregistreerd als zedenmisdadiger. Gedurende 25 jaar moet hij halfjaarlijks zijn adres bekend maken bij de autoriteiten.



08-12-2010 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Chapman had moord op Lennon makkelijk kunnen tegenhouden

Vrouw van Chapman had moord op Lennon makkelijk kunnen tegenhouden

Klik op de foto om 'The Garden's Tale' te beluisteren






Gloria Chapman, de echtgenote van Mark Chapman, de man die op 8 december 1980 John Lennon vermoordde, had naar alle waarschijnlijkheid haar man kunnen stoppen. Twee maanden eerder was Chapman al eens vertrokken om zijn dodelijke missie te voltrekken. Hij begon echter te twijfelen en vloog terug naar Hawaï, waar hij aan zijn vrouw zijn plan opbiechtte. Hij liet haar zelfs de revolver en vijf kogels zien. Omdat hij beloofde een afspraak te maken bij een psychiater, deed Gloria Chapman niks. De afspraak werd nooit gemaakt en twee maanden later was John Lennon dood. Gloria Chapman is overigens nog steeds getrouwd met de moordenaar van Lennon. Ze vliegt elk jaar van Hawaï naar New York om haar man in de gevangenis te bezoeken.

In oktober 1980 vloog de manisch depressieve Chapman, die ook leed aan een zeldzame vorm van autisme en kampte met een obsessie voor zowel John Lennon als Holden Caulfield, de anti-held uit JD Salingers Catcher in the Rye, van zijn woonplaats Hawaï met een revolver naar Atlanta en kocht daar munitie. In Atlanta ging Chapman naar de bioscoop om de film Ordinary People te zien, omdat hij had gehoord dat die geïnspireerd was door Catcher in the Rye. De film deed hem twijfelen aan zijn moordplannen, en Chapman keerde onverricht ter zake weer naar Hawaï.

Liefde
"Hij vertelde dat zijn liefde voor mij hem weerhouden had om de trekker over te halen", vertelt Gloria over die eerste potentiële moordpoging van haar man op opnames die nu voor het eerst zijn opgedoken. Chapman beloofde hulp te zoeken, maar deed dat niet en vloog op 6 december naar New York. Hij nam een kamer in de Sheraton en schoot een dag later Lennon dood.

"Snap niet waarom ze niet naar politie stapte"
Mark Chapman zelf vindt ook dat zijn vrouw meer had moeten doen om hem tegen te houden blijkt uit andere opnames, gemaakt drie weken na de moord: "Ik snap nog steeds niet dat ze niet naar de politie is gestapt om te vertellen dat ik John Lennon zou gaan vermoorden."

44 uur seks per jaar
Chapman zit ondertussen al dertig jaar in de cel, dient om de twee jaar een verzoek in tot voorwaardelijke vrijlating, en krijgt elk jaar bezoek van zijn Gloria, die beweert hem ook al 30 jaar trouw te zijn. Tijdens dat jaarlijks bezoek heeft Chapman recht op 44 private "seksuurtjes" samen met zijn vrouw, buiten het bereik van camera's en bewakers.

Gloria Chapman, net als Lennons vrouw Yoko Ono overigens van Japanse afkomst, is 59 en werkt in een ziekenhuis op 15 kilometer van Honolulu. Ze gaf haar job als reisagente op om naar eigen zeggen "iets te gaan doen waardoor ik mijn schuld ten opzichte van de maatschappij kan inlossen."

Scheiding en slaag
Haar vastberandenheid om Chapman trouw te blijven is bizar omdat uit de nu uitgebrachte interviews blijkt dat die zelf wou scheiden van Gloria. Die geeft toe dat Chapman ermee dreigde zelf de procedure in gang te zetten als ze dat zelf niet zou doen. Bovendien blijkt uit de gesprekken dat ze vaak slaag kreeg van Mark Chapman.

Chapman zelf beweert ondertussen dat hij god gevonden heeft in de gevangenis en "de duivels in zijn hoofd verdreven heeft". In september werd echter zijn zesde verzoek op vrijlating afgewezen.



08-12-2010 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volbeat en 19 andere nieuwe acts voor Graspop

Volbeat en 19 andere nieuwe acts voor Graspop

Klik op de foto om 'The Garden's Tale' te beluisteren






Ook de Deense livesensatie Volbeat is gestrikt voor de Graspop Metal Meeting. De band zal z'n duivels ontbinden op het grote podium, voor afsluiter The Scorpions. Dezelfde dag treden ook Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Heaven Shall Burn, Sepultura, Angelwitch, Kvelertak, The Black Dahlia Murder en Revorker op. Arch Enemy, Moonspell, Electric Wizard, Adept en Spiritual Beggars versterken de affiche op zaterdag en op zondag spelen Amorphis, Soilwork, Terror, While She Sleeps.

Naast headliners Judas Priest, Ozzy Osbourne, the Scorpions en Slipknot hebben dus nog 20 acts hun handtekening gezet. Eigenlijk hoort Volbeat ook stilaan thuis in het rijtje headliners. De band staat al een poosje in De Afrekening, en hun nieuwe cd ("Beyond Hell/Above Heaven") vertoeft in maar liefst negen Europese landen in de top 10. Ondermeer Metallica's James Hetfield is een grote fan van Volbeats aanstekelijke mix van punk, rock'n'roll, rockabilly, metal, heavy metal, thrash metal, blues en zelfs country. De Denen mochten dan ook openen voor Metallica op hun jongste wereldtour.

Electric Wizard
Volbeat is al aan haar derde passage op Graspop toe. Maar een aantal bands staan voor de eerste keer op het metalfestival. Electric Wizard bijvoorbeeld, al sinds 1993 bezig en zeven platen opgenomen maar nog nooit in Dessel geraakt. Op 1 november bracht de groep rond Jus Oborn de pletwalsplaat "Black Masses" uit, opnieuw een loodzware mix van doom, stoner en sludge. Meteen ook de eerste cd met bassist Tas Danazoglou.

Chris Goss
Ook al lang bezig maar nooit geweest: Masters of Reality. In 1981 in het leven geroepen door gitarist-zanger Chris Goss, die later faam zou verwerven als producer. Goss is één van de architecten van het geluid van bands uit de Palm Desert Scene (waaruit Kyuss en Queens of the Stone Age komen). Hij werkte ook al met Soulwax, UNKLE, Mark Lanegan en Melissa Auf der Maur. Voor liefhebbers van stonerrock is Masters of Reality een absolute must.

Amott
Spiritual Beggars bestaat ook al van 1993, heeft zeven cd's onder de motorkap, maar stond slechts een keer op de GMM, in 1998. De stichter van deze hard rock/stoner metal band uit Halmstad in Zweden heeft nochtans wel een abonnement: Michael Amott, de man van Arch Enemy, Carcass en Carnage. Met Arch Enemy staat Amott overigens dezelfde zaterdag op een ander podium op Graspop.

Angel Witch
New Wave of British Metal-band Angel Witch, actief sinds 1977 en met alleen Kevin Heybourne nog in de rangen als origineel lid, komt ook voor het eerst naar Dessel. De band heeft al lang geen nieuw werk meer gereleased, en het wordt vooral een nostalgische bedoening, met hopelijk veel werk uit het debuut uit 1980, dat nog altijd geldt als een klassieker. Het titelnummer Angel Witch werd overigens gebruikt in de populaire videogame Brütal Legend.

Nog nieuwkomers: Kvelertak met hun bizarre in het Noors gezongen mix van rock, black metal en punk. Hun titelloze debuut van dit jaar staat heel hoog op heel wat eindejaarslijstjes. En de Amerikaanse band The Black Dahlia Murder, bekend om z'n melodieuze metalcore en deathcore én omwille van het feit dat er wel eens een aap opduikt op het podium. Geen zever.

Supergroep
The Damned Things is dan weer een supergroep met Scott Ian en Rob Caggiano van Anthrax, Keith Buckley, de zanger van Every Time I Die en Joe Trohman en Andy Hurley van Fall Out Boy. Op 13 december verschijnt hun eerste plaat, "Ironiclast". Een ferme brok heavy/classic rock, zwaar op de riffs en overgoten met een blues-sausje. 


Vaste waarden
Tot zover de nieuwkomers. De Portugese gothic metal band Moonspell is aan z'n vijfde GMM toe, de eerste was in 1997. Volgend jaar komen Fernando Ribeiro en co hun tiende langspeler presenteren. Arch Enemy zit sinds vorige week in de studio om de opvolger van "The root of all evil" op te nemen. De cd komt uit in mei, net op tijd voor ook voor hen een vijfde acte de presence in Dessel.

Ook in mei en op tijd voor een tweede GMM: een nieuwe cd van de Finse death metallers Amorphis, de opvolger van "Skyforger". Nog death metal, maar uit Helsingborg, de Zweden van Soilwork, met de Wilrijkse drummer Dirk Verbeuren in hun rangen. Voor hen is het de vierde keer Graspop. Iced Earth, de trash en power metal band van Jon Schaffer komt voor de derde keer langs. Sepultura, nu ja, nog steeds zonder Igor en Max, is voor de vierde keer van de partij. Simone Simons en Marc Jansen zijn ook al weer aan een vijfde keer toe op de Metal Meeting met de modieuze goth metal van Epica.

Parkway Drive
Waar we absoluut naar uitkijken hier op de redactie van HLN.be is de tweede keer Graspop voor de metalcore-Australiërs van Parkway Drive. Hun jongste plaat "Deep blue" staat in ons lijstje met top-cd's van 2010.

Hardcorefans kennen ongetwijfeld Terror, met de charismatische Scott Vogel, een man die bekend staat om zijn stagedive-liefde en humor. Zijn oneliners hebben zelfs een naam: Vogelisms. Heaven Shall Burn is dan weer mathcore uit Duitsland, ondertussen al 15 jaar samen en bekend voor de feestjes die ze live bouwen. (mvl)
 
Een overzicht van de al reeds bevestigde bands:

Vrijdag 24/06:
Scorpions, Volbeat, Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Heaven Shall Burn, Sepultura, Angelwitch, Kvelertak, The Black Dahlia Murder, Revorker

Zaterdag 25/06:
Ozzy Osbourne, Judas Priest, Ach Enemy, Moonspell, Electric Wizard, Adept, Spiritual Beggars

Zondag 26/06:
Slipknot, Amorphis, Soilwork, Terror, While She Sleeps

Vanaf vandaag kan je tickets kopen via www.graspop.be/tickets. Een combiticket (24-25-26 juni) kost 146 euro, dagtickets kosten 76 euro. Inbegrepen in elk combiticket: toegang tot het festival op 24, 25 en 26 juni. Toegang tot de camping (vanaf donderdag 23 juni 16u) en gratis gebruik van de weekendparking. Tickets inclusief gratis openbaar vervoer. Dagbezoekers die op de camping willen overnachten, moeten een geldig campingticket kopen aan de campingkassa. Ze kunnen parkeren op de dagparking (5€ per auto). Ook dagtickets zijn inclusief gratis openbaar vervoer. (br.hln)



08-12-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legerjas van John Lennon brengt 150.000 euro op


Legerjas van John Lennon brengt 150.000 euro op



Een militaire jas die John Lennon in 1966 droeg, is door het modemuseum van Santiago (Chili) op een veiling gekocht voor 200.000 dollar, zo'n 150.000 euro.

De jas werd begin december geveild door veilinghuis Julien's Auctions in Californië. De aankondiging van de aankoop door het museum komt aan de vooravond van de herdenking van de moord op Lennon op 8 december 1980.
 
Het modemuseum kocht eerder ook al kledingstukken aan van prinses Diana, Marilyn Monroe en Rita Hayworth.



08-12-2010 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op 22 oktober in Sportpaleis

Rihanna op 22 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om 'Te Amo' te beluisteren






Rihanna komt volgend jaar naar het Antwerpse Sportpaleis op 22 oktober. Ja, we zijn er op tijd bij! De ticketverkoop start dan ook al op vrijdag 10 december om 9 uur.

Rihanna, nog altijd 'maar' 22, heeft al drie Grammy Awards op zak én haar vijfde album 'Loud' is inmiddels helemaal klaar. Een superster, zeg maar. Ook voor de komende uitreiking van de Grammy's heeft ze overigens vier nominaties verzameld. Eentje daarvan in de categorie 'Record of the year'.

Rihanna, in 2003 in haar thuisland Barbados ontdekt door producer Evan Rogers, heeft wereldwijd al 12 miljoen albums verkocht. Het nummer 'Umbrella', uit 2007, is haar bekendste hit tot nog toe.

In het najaar van 2011 doet de zangeres dus Europa aan. Op zaterdag 22 oktober om 20 uur zal ze haar concert in het Sportpaleis in Antwerpen aanvatten. Tickets kosten 45, 40 en 35 euro. Verkrijgbaar via www.proximusgoformusic.be of via 0900 2 60 60. Service- en telefoonkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.



08-12-2010 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp niet langer meest sexy vent:

Johnny Depp niet langer meest sexy vent: "Ik voel me ontmand"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/johnny-depp-6.jpg?t=1291733410



Johnny Depp voelt zich 'ontmand' nu Ryan Reynolds zijn titel van 'meest sexy man ter wereld' overgenomen heeft. "Het voelt aan alsof ik door iets verschrikkelijks neergeslagen ben. Maar ach, zo gaat dat nu eenmaal zeker", vertelt de acteur met een serieuze knipoog.

Depp kwam -na diepgaand onderzoek van specialistenblad 'People'- zowel in 2003 als vorig jaar als winnaar uit de bus. Revancheplannen om Reynolds opnieuw van de troon te stoten, koestert de sterpiraat echter niet. "Ik denk dat het me wel opnieuw zou lukken, maar wil ik dat wel? Nee... Ik heb zo hard moeten werken om die eerste plaats te veroveren", grapt de 47-jarige acteur.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ryan-Reynolds-1.jpg?t=1291733501
Ryan Reynolds dient nu als pispaal van vrienden en familie.



Voor Reynolds begint de miserie nog maar pas: zijn vrouw Scarlett Johansson, zijn vrienden én familie kunnen hem nu naar hartenlust pesten. "Nu moet ik voor de rest van mijn leven horen: 'Sexy vent, zet de vuilbakken eens buiten.'"



07-12-2010 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop pakt uit: Scorpions, Ozzy Osbourne en Judas Priest

Graspop pakt uit: Scorpions, Ozzy Osbourne en Judas Priest


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Graspop.jpg?t=1291725260


Ook The Scorpions, Ozzy Osbourne en Judas Priest komen naar de Graspop Metal Meeting. Gisteren raakte bekend dat Slipknot de headliner wordt op de laatste dag van het driedaagse metalfeest in Dessel. The Scorpions sluiten af op vrijdag, Ozzy op zaterdag, maar eigenlijk is er sprake van een dubbele headliner, met Judas Priest op dezelfde affiche. Morgen maken we opnieuw een reeks bands bekend.


Het lijkt erop dat de organisatoren van de Metal Meeting erop gebrand zijn om de critici de mond te snoeren met hun affiche van 2011. De drie nieuwe headliners hebben samen meer dan 250 miljoen platen verkocht en hebben elk op hun eigen manier een onuitwisbare stempel gedrukt op de rockgeschiedenis.

Scorpions: eerste en meteen laatste keer

The Scorpions zijn momenteel bezig aan hun allerlaatste wereldtoer. De jongens uit Hannover spelen al samen sinds 1965, maar brachten pas in 1972 hun eerste plaat uit. Ondertussen verkochten ze er naar schatting 100 miljoen en scoorden monsterhits met ondermeer "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Send Me an Angel", "Still Loving You", en "Wind of Change". Ze zijn daarmee één van de meest succesvolle hardrockacts ooit.

Priest: de uitvinders van het metal-imago
Judas Priest bestaat sinds 1968 en is één van de absolute grondleggers van de heavy metal, zeker nadat zanger Rob Halford erbij kwam in 1973. Het was Halford die de wereld introduceerde tot wat de heavy metal-look zou worden: een mengeling van SM, leer, kettingen en biker-cool. Muzikaal was er naast Black Sabbath waarschijnlijk geen enkele band die grotere invloed uitoefende op het heavy metal-genre dan Judas Priest.

Prince of Darkness in Dessel
En dan is er John Michael "Ozzy" Osbourne, bijgenaamd The Prince of Darkness en goed voor meer dan 100 miljoen verkochte cd's. Met Black Sabbath vond Ozzy zowat de muziek uit die de Graspop Metal Meeting zijn bestaansrecht geeft. Vier jaar na zijn eerste passage als soloartiest keert de legende dus terug naar Graspop om er zijn nieuwste album "Scream" aan het Europese publiek voor te stellen.

De Graspop Metal Meeting, met HLN.be als trotse mediapartner, vindt plaats in Dessel op 24, 25 en 26 juni. Zowat elk subgenre uit de metal en heavy rock zal vertegenwoordigd zijn door een of meerdere topacts. Vanaf morgen, woensdag 8 december, zal je tickets kunnen kopen via www.graspop.be/tickets.  (br.hln)



07-12-2010 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes laten alles zien om een cd meer te verkopen. Jammer toch

"Meisjes laten alles zien om een cd meer te verkopen. Jammer toch"

Klik op de foto om 'Walking On Broken Glass' te beluisteren






Annie Lennox vindt het jammer dat sterren van tegenwoordig altijd voor bloot kiezen om op te vallen. Volgens haar is het een schending van de vrouwenrechten. "Seksualiteit is alomtegenwoordig geworden in onze wereld", betreurt de zangeres van Eurythmics in een interview met GaydarRadio. "Spijtig dat zoveel jonge zangeressen zich geroepen voelen om alles te laten zien. Alles moet wijken om toch maar enkele cd's meer te verkopen."

Een veel te makkelijke keuze dus. "Vooral de meisjes uit de rap en de hiphop enerveren me met hun blote lijven. Altijd hetzelfde liedje, terwijl dat helemaal niet nodig is", besluit Lennox."



07-12-2010 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron verkoopt zichzelf voor 15.000 euro

Charlize Theron verkoopt zichzelf voor 15.000 euro


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Charlize-Theron-1.jpg?t=1291730540



Charlize Theron heeft zichzelf te koop aangeboden voor het goede doel. Diegene die het meest wilde betalen voor een dubbelticket bij de Los Angeles Lakers mocht een avondje met de 35-jarige actrice op stap. "Alle mannen in de kamer gingen ervoor. Uiteindelijk strandde de teller op 20.000 dollar (15.000 euro)", aldus een bron op het diner van de Africa Outreach Project.

Theron richtte dat project zelf op om een veiliger en gezonder leven te creëren voor kinderen en gemeenschappen in Zuid-Afrika. Er kwamen een heleboel beroemdheden op af, zoals haar goede vriendin Liv Tyler, model Irina Shayk en Jackass-opperhoofd Johnny Knoxville. Op dit moment is Theron -na een pauze van een jaar- alweer druk bezig met de opnames van een nieuwe film, 'Young Adults'.



07-12-2010 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!