Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerparade op Music for Life

Schlagerparade op Music for Life

Klik op de foto om het te bekijken






Een bomvolle Antwerpse Groenplaats zag gisteren op de voorlaatste avond van Music for Life een nogal tegendraads optreden. Geen Editors, Van Jets, of Admiral Freebee maar een schlagerparade waar Luc Steeno, Christoff & Lindsay, Willy Sommers, Laura Lynn en Tom Waes aan deelnamen. Dat lokte gemengde reacties uit, het publiek trotseerde dan ook de kou en de aanhoudende sneeuwbuien.

Vele mensen reageerden een beetje teleurgesteld, en zochten na het optreden meteen warmere oorden op. Enkel afsluiter Tom Waes kreeg de massa echt op gang met zijn geplaybackte Dos Cervezas.  Vanavond sluit dEUS Music for Life af. 



24-12-2010 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expo F.C. De Kampioenen officieel geopend in Antwerpen

Expo F.C. De Kampioenen officieel geopend in Antwerpen


http://img692.imageshack.us/img692/1424/expofcdekampioenen.jpg



In het Antwerpse Centraal Station wordt vanavond de expositie 'De wereld van F.C. De Kampioenen' officieel geopend. Voor de tentoonstelling, die zondag opent voor het g

'De wereld van F.C. De Kampioenen' geeft bezoekers een blik achter de schermen van de populaire tv-reeks op één. Zo staan er de originele decors opgesteld, zijn er rekwisieten en kostuums te zien en kunnen bezoekers aan het einde van de tentoonstelling een dagschotel of warme choco drinken in het café van de legendarische voetbalploeg. Er worden ook fragmenten en bloopers vertoond uit de tv-reeks, bezoekers kunnen poseren in de decors voor een foto of strips lezen in de stripcorner.

Wat na afloopt van de expo gebeurt met de decors van de legendarische reeks is nog niet uitgemaakt, zegt Lesley Hernalsteen van Eén. "We zullen zeker onze best doen om ze een goede bestemming te geven", zegt ze nog.

De overzichtstentoonstelling van 21 jaar F.C. De Kampioenen beslaat 2.000 vierkante meter aan de in- en uitgang van het station Antwerpen-Centraal nabij het Kievitplein. Ze is dagelijks geopend in de kerstvakantie en daarna nog tot 30 januari op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag. F.C. De Kampioenen zelf loopt in de lente van 2011 teneinde na 21 seizoenen, 273 afleveringen en 10.000 uur televisie.



24-12-2010 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala geeft in april zeventien concerten in VS en Canada

Scala geeft in april zeventien concerten in VS en Canada

Klik op de foto om 'With or Without You' te beluisteren





Scala geeft in april 2011 zeventien concerten in de VS en Canada. De eerste Amerikaanse tournee van het Aarschotse meisjeskoor start op 7 april in Vancouver en brengt de groep in Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, Denver, Minneapolis, Chicago, Washington DC, Philadelphia, Boston, New York, Toronto en tot slot op 1 mei in Montreal. De tournee werd geboekt door Marty Diamond, agent van onder meer Coldplay en Avil Lavigne.

De interesse voor Scala in de VS is erg toegenomen sinds regisseur David Fincher enkele maanden geleden Scala's versie van het Radioheadnummer 'Creep' opnam in de wereldwijde trailer voor de Facebook-film 'The Social Network'. In oktober tekende de groep een contract met het platenlabel Atco (Warner) dat de komende vijf jaar de exclusieve rechten verwierf in de VS, Mexico en Canada van de huidige en nieuwe Scala-opnames.
 
Voorjaar 2011 wordt overigens een drukke Noord-Amerikaanse periode voor Scala. In april-mei 2011 zendt de openbare tv-zender PBS de concertfilm uit die het in april van dit jaar opnam tijdens een Scala-optreden in het Brugse Concertgebouw. Die zal dan door 50 miljoen Amerikanen kunnen bekeken worden.
 
Scala kreeg overigens ook een uitnodiging in de bus voor een optreden op 18 maart voor het in de muziekindustrie gerenommeerde 'South by South West'-festival in Austin (Texas).



24-12-2010 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS sluit vrijdag Music for Life af

dEUS sluit vrijdag Music for Life af

Klik op de foto om 'The Architect' te beluisteren






Het leidde tot de nodige speculatie, maar sinds woensdagavond is de kogel door de kerk. dEUS komt vrijdagavond om 21u  Music for Life op de Antwerpse Groenplaats afsluiten. Dat maakte zanger Tom Barman bekend bij zijn doorkomst aan het Glazen Huis.  Hij kwam er de opbrengst van de actie Squash for Life afgeven.

"We zitten al jaren te zagen om iets te mogen doen voor Music for Life", grapte Barman tegen presentator Tomas De Soete. Voor iedereen die eraan mocht twijfelen: "Het wordt super."

Editors trapte zaterdagavond Music for Life af.  Onder meer Milow, Triggerfinger en The Van Jets passeerden ook al de revue. (br.hln)



23-12-2010 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale speelt hoofdrol in Chinees historisch drama

Christian Bale speelt hoofdrol in Chinees historisch drama


http://img835.imageshack.us/img835/6329/christianbale.jpg


Batman-acteur Christian Bale zal de hoofdrol vertolken in de Chinese film 'Nanjing Heroes'. Het drama gaat over het bloedbad dat het Japanse leger in 1937 in Nanking heeft aangericht. De Chinese regisseur Zhang Yimou koos de Britse acteur Bale voor de rol van de priester die vele Chinezen van de dood redt door hen voor een Duits zakenman te doen werken.

Tijdens de slachting in de toenmalige Chinese hoofdstad, in de geschiedenisboeken bekend als de 'Rape of Nanking', werden duizenden burgers verkracht en vermoord. De gebeurtenis geldt nog altijd als een van de zwartste bladzijden uit de Chinese geschiedenis. De film is gebaseerd op het boek van Yan Geling.
 
Zhang koos Bale voor de rol omdat hij onder de indruk was van zijn professionaliteit. "Ik heb Christian in Amerika ontmoet en ik was verbaasd hoe goed hij zich in de rol had ingeleefd", zegt hij. Met Bale in een van de hoofdrollen lijkt het logisch dat de film ook buiten Azië wordt uitgebracht, wat nog steeds zeldzaam is voor Chinese films.
 
Zhang Yimou is bekend als regisseur van films als 'Raise the Red Lantern' (1991), 'Hero' (2002) en 'House of Flying Daggers' (2004). In de film zal zowel Engels als Mandarijns worden gesproken. Het budget is met een kleine zeventig miljoen euro een van de duurste films uit de Chinese geschiedenis. "En we maken geen gebruik van buitenlandse investeerders", voegt Zhang trots toe.



23-12-2010 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteur David Schwimmer wordt papa

Friends-acteur David Schwimmer wordt papa


http://img256.imageshack.us/img256/7673/davidschwimmer.jpg



David Schwimmer en zijn vrouw Zoe Buckman verwachten hun eerste kindje. Het koppel, dat in juni in het huwelijksbootje stapte, bevestigde via hun woordvoerder dat Zoe zwanger is. "We zijn ontzettend gelukkig met het nieuws", aldus de Friends-acteur.

De 44-jarige Schwimmer leerde zijn 27-jarige echtgenote in 2007 kennen in de Londense nachtclub Cuckoo Club waar Zoe werkte. Al snel verliet de Britse Stoke Newington om met haar grote liefde David naar Los Angeles te verhuizen.



23-12-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James May in ziekenhuis na stunt in Top Gear

James May in ziekenhuis na stunt in Top Gear

http://img696.imageshack.us/img696/7725/jamesmay.jpg


James May werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een zware hersenschudding na de opnames van een aflevering van Top Gear. De presentator viel met zijn hoofd op een steen terwijl hij probeerde om de auto van co-presentator Jeremy Clarkson uit de gracht te halen tijdens de kerstspecial in Syrië.


"Ik stond in de lijn waar het sleeptouw werd opgespannen en zei tegen de chauffeur dat hij moest beginnen trekken. Plots werd ik een onderdeel van een gigantische katapult", aldus May.

Clarkson schrok van het ongeval, vooral omdat er veel bloed aan te pas kwam. May moest in het ziekenhuis gehecht worden aan zijn hoofd. "Ik moest onder de scanner in het ziekenhuis, maar eerlijk gezegd denk ik dat de Syrische artsen vooral blij waren dat ze hun nieuwe scanner eens konden gebruiken", grapte May.

De 47-jarige presentator wou zijn ongeval wel niet vergelijken met dat van Richard Hammond in 2006. "Zo erg is het nu ook weer niet. Richard had echt een zwaar ongeval, ik heb gewoon mijn hoofd gestoten op een steen."



23-12-2010 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams: Ik mis het jaar waarin Heath Ledger stierf

Michelle Williams: "Ik mis het jaar waarin Heath Ledger stierf"


http://img406.imageshack.us/img406/3854/heathledgermichellewill.jpg



Michelle Williams, de ex-verloofde van wijlen Heath Ledger, heeft voor het eerst op televisie gesproken over het overlijden van de acteur. Tijdens een optreden in 'Nightline' vertelde de actrice over haar reactie toen ze in 2008 het nieuws kreeg dat Heath was overleden.

"Het klinkt misschien vreemd, maar ik mis dat jaar. Alle mogelijkheden die er toen waren, zijn nu voorgoed verdwenen. Voor mij was het niet ondenkbaar dat Heath door de deur zou lopen of ergens achter een struik zou verschijnen. Het was een jaar van magische gedachten en het is jammer dat ik daar steeds verder en verder van af sta.

Michelle en Heath gingen in 2007 uit elkaar en kregen in 2005 een dochter Matilda.



23-12-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry wil veel baby's

Katy Perry wil veel baby's


http://img571.imageshack.us/img571/9145/katyperryenrussellbrand.jpg



Katy Perry is nog maar twee maanden getrouwd met Russell Brand, maar de zangeres is helemaal klaar voor gezinsuitbreiding. De 26-jarige Katy en de 35-jarige Russell denken dan ook aan een baby.

"Ik wil veel kinderen, die ervaring wil ik echt niet missen", aldus de zangeres. "Ik vind het ook spannend om de eerste keer Kerstmis door te brengen als getrouwd koppel. Kerstavond is een traditie in mijn familie, maar we gaan zelf ook onze eigen traditie in het leven roepen. Russell en ik zijn nu ook een familie."



23-12-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio oorzaak breuk tussen Zac en Vanessa

Leonardo DiCaprio oorzaak breuk tussen Zac en Vanessa


http://img715.imageshack.us/img715/8968/zacenvanessa.jpg
Zac zou de raad van Leonardo nogal letterlijk genomen hebben. 


Leonardo DiCaprio zou de oorzaak zijn van de breuk tussen Zac Efron en Vanessa Hudgens, schrijft De Telegraaf. Zac zou het advies van de acteur hebben opgevolgd.

"Zac neemt zijn raad erg serieus en luistert goed naar hem," aldus een insider. "Leonardo heeft hem geadviseerd hoe hij het beste van zijn High School Musical-imago af kan komen. Alleen dan kan hij zijn carrière uitbouwen. Zac heeft zijn woorden misschien iets te serieus genomen."

Het ex-koppel leerde elkaar vier jaar geleden kennen tijdens de opnames van de populaire serie.



23-12-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yusuf alias Cat Stevens op 2 juni in Vorst

Yusuf alias Cat Stevens op 2 juni in Vorst

Klik op de foto om 'Father & Son' te beluisteren






Volgende zomer allemaal samen op de 'Peace Train'! Yusuf heette nog Cat Stevens toen hij 35 jaar geleden voor het laatst in Brussel speelde. Een jaar later, in '77, bekeerde hij zich tot de islam en trok hij zich terug. Tot vier jaar geleden, toen hij op aandringen van zijn zoon nog eens een popplaat opnam.

Op 'An Other Cup' (2006) en 'Roadsinger' (2009) zijn de typische melodieën en dromerige teksten intact. Vorige zomer speelde hij in Australië en Nieuw-Zeeland een reeks succesvolle concerten die op de dvd 'Roadsinger - live in Australia' vereeuwigd werden. Tijdens die optredens werden de nieuwe songs naadloos afgewisseld met de grote hits van weleer.

Yusuf er immers vrede mee genomen dat zijn persoon hij onlosmakelijk verbonden zal blijven met de muziek die hij in de jaren zestig en zeventig opnam. Met nummers als 'Moonshadow', 'Father and Son', "Morning has broken', 'Wild World', 'Into White' en 'Peace Train' ontpopte hij zich tot de grootste troubadour van zijn generatie. Een niet geringe prestatie, als je weet dat toen ook James Taylor en Joni Mitchell in dezelfde vijver visten.

Maar ook andere parels staan in het collectieve geheugen gegrift: 'The First Cut is the Deepest', 'Lady D' Arbanville', 'Matthew and Son', 'Can't keep it in', '(Remember the days of the) Old School Yard'. Tussen 1967 en 1977 verkocht Cat Stevens zo'n 40 miljoen LP's.

Voorlopig is 'Yusuf Live in Concert' op slechts tien plaatsen in Europa te zien. Op 2 juni stappen we in Brussel allemaal samen op de 'Peace Train' want, ook als moslim, blijft Yusuf ambassadeur van de vrede.

Tickets kosten 58, 68, 78 of 88 euro. In de Golden Circle betaal je 108 euro. De verkoop start op vrijdag 24 december om 9 uur via www.sherpa.be of telefonisch op 070 25 20 20.



23-12-2010 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau houdt het bij negen Sportpaleizen

Clouseau houdt het bij negen Sportpaleizen

Klik op de foto om 'Gek Op Jou' te beluisteren





Popgroep Clouseau houdt het dit jaar bij negen concerten in het Antwerpse Sportpaleis. Er was sprake van een tiende en elfde concert op 11 en 12 februari, maar die zullen niet plaatsvinden. Dat meldt hun management.

Na het negende concert, op 29 december, is het definitief afgelopen met De Laatste Ronde van Clouseau. In januari vertrekt Koen Wauters immers naar de Dakarrally.
 
Volgens het management staan er nog genoeg namen op de wachtlijst om een extra concert te plannen in februari, maar dat zou verlieslatend zijn. Om winst te maken moeten er twee Sportpaleizen worden gevuld en dat lukt wellicht niet.
 
Bovendien bleken de twee beoogde data in februari moeilijk verenigbaar met de agenda's van Kris Wauters en enkele muzikanten en crewleden.
 
Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de concerten op 27 en 29 december.



22-12-2010 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesca Vanthielen bedrogen door vriend en terug single

Francesca Vanthielen bedrogen door vriend en terug single


http://img824.imageshack.us/img824/1636/francescavanthielen.jpg



Francesca Vanthielen is naar verluidt opnieuw single. De 38-jarige vtm-presentatrice werd bedrogen door haar vriend Ivo De Beer, zo beweert Story op basis van anonieme bronnen. "Deze breuk is bij Francesca harder aangekomen dan om het even welke relatie daarvoor", luidt het in het weekblad.

Afgelopen zomer straalde Vanthielen nog aan de zijde van Ivo De Beer, maar die relatie is dus volgens Story al op de klippen gelopen. De vtm-coryfee was eerder samen met Karl Symons, een relatie die ten einde kwam toen die naar Zuid-Afrika trok, filmregisseur Willem Wallyn, die nadien voor Freya Van den Bossche koos, en producer Camiel Scheer.



22-12-2010 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet in ziekenhuis na hartaanval

Jan Hoet in ziekenhuis na hartaanval


http://img573.imageshack.us/img573/3342/janhoet.jpg


Kunstpaus Jan Hoet herstelt in het Gentse Universitair Ziekenhuis na een lichte hartaanval die hij zondagavond in Venlo opliep. Dat bevestigt zijn zoon Jan Hoet Junior.

Jan Hoet keerde zondag in de late namiddag terug van Herford (Duitsland), nadat hij de opening van een tentoonstelling bijwoonde. "Zoals gewoonlijk zat hij aan het stuur, " aldus zijn zoon Junior. "Hij voelde zich niet goed en werd vanop een parking in Venlo (Nederland) met een te hoog kaliumgehalte naar het ziekenhuis overgebracht."
 
Enkele uren later mocht de 74-jarige Hoet het ziekenhuis verlaten, maar toen kreeg hij een lichte hartaanval en werd opnieuw opgenomen. Sinds gisterenavond herstelt Hoet in het Gentse UZ. "Hij maakt het heel goed, normaal is hij tegen kerstmis terug thuis."
 
Kunstkenner Jan Hoet was onder meer conservator van het Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst (SMAK) in Gent en artistiek leider van het MARTa museum in Herford (Duitsland).


22-12-2010 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman: Jammer dat mijn kinderen bij Tom wonen

Nicole Kidman: Jammer dat mijn kinderen bij Tom wonen



http://img263.imageshack.us/img263/8251/nicolekidmanr.jpg



Nicole Kidman mist Isabella (18) en Connor (15), de kinderen die ze samen met haar ex Tom Cruise adopteerde. De kinderen kozen ervoor bij hun adoptievader te blijven wonen, ze hebben inmiddels zusje Suri (4).

"Ik zou graag hebben dat ze bij ons komen wonen, maar wat kan ik doen?", verzucht Kidman. Zij heeft inmiddels een dochter met haar man Keith Urban, Sunday Rose.

Cruise en Kidman scheidden in 2001, zij verdeelt haar tijd tussen Australië en de VS.




22-12-2010 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Zsa Zsa Gabor kleeft eigen oog dicht

Man Zsa Zsa Gabor kleeft eigen oog dicht


http://img842.imageshack.us/img842/9128/prinsfredericvonanhalt.jpg


Prins Frederic von Anhalt (66), de man van de Amerikaanse actrice Zsa Zsa Gabor, heeft per ongeluk zijn eigen oog dichtgelijmd. De man werd opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles, meldt showbizzsite TMZ.com.

De echtgenoot van Gabor nam gisterochtend de nagellijm van zijn vrouw in de veronderstelling dat het zijn oogdruppels waren. De gevolgen laten zich raden: het oog van prins Frederic zat potdicht. Hij kreeg zijn ogen niet meer geopend en werd in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. Mogelijk moet hij onder het mes en kan hij later vandaag weer naar huis.
 
De 66-jarige prins is naar verluidt geen onbekende in de ziekenhuizen van Los Angeles. Zijn vrouw moest hem de voorbije jaren al herhaaldelijk vervoeren door zijn wankele gezondheid, aldus TMZ.


22-12-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avatar meest illegaal gedownloade film van 2010

Avatar meest illegaal gedownloade film van 2010


http://img156.imageshack.us/img156/3888/avataruv.jpg



De film Avatar is het afgelopen jaar het meest illegaal gedownload. Het sciencefictionspektakel van regisseur James Cameron werd ruim 16,5 miljoen keer gejat, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse weblog Torrentfreak. Ook Kick-Ass en Inception waren geliefd onder downloaders.

Avatar deed het ook in de bioscopen erg goed. De film bracht een recordbedrag van 2,8 miljard dollar op. Regisseur Cameron prees de 3D-technologie aan als ultieme wapen tegen piraterij, maar downloaders laten zich kennelijk niet tegenhouden door 3D-brilletjes, schrijft het Algemeen Dagblad.
 
Uit de cijfers blijkt dat er steeds meer films worden gedownload. Vorig jaar voerde Star Trek de lijst aan, maar die rolprent werd nog geen elf miljoen keer gejat. Volgens Torrentfreak is het aantal gedownloade films met 33 procent gestegen.
 
De makers van het oorlogsepos The Hurt Locker spanden in mei een enorme rechtszaak aan wegens piraterij. De producenten klagen vijfduizend downloaders aan wegens schending van auteursrecht.
 
De film, die dit jaar zes Oscars in de wacht sleepte, werd desondanks ruim 6,8 miljoen keer gedownload. The Hurt Locker, die in de bioscopen vijftig miljoen opbracht, staat daarmee op de zevende plaats van meest gedownloade films.



22-12-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan op de vuist met medewerkster afkickkliniek

Lindsay Lohan op de vuist met medewerkster afkickkliniek


http://img411.imageshack.us/img411/3170/lindsaylohankz.jpg


Lindsay Lohan riskeert vervolging voor slagen en verwondingen nadat ze in het Betty Ford Center slaags raakte met een medewerkster. Dat meldt showbizzsite TMZ.

De politie spreekt over een gevecht dat zou hebben plaatsgevonden nadat Lohan terugkeerde naar de luxueuze afkickkliniek na een avondje op café met haar kamergenoten.

Betrapt na avondje uit
Dawn Holland, die in het centrum werkt, zegt dat Lohan buiten zinnen was en naar alcohol rook. "Ze waren met z'n allen naar buiten geglipt om te gaan drinken, maar werden betrapt toen ze na het drinkgelag over een muurtje trachtten te klauteren", luidt het. Holland werd erbij geroepen om de betrapte patiënten aan een ademtest te onderwerpen, maar daar wilde een boze Lohan niet van weten.

Ze gedroeg zich agressief tegenover Holland, die de politie belde. Lohan sloeg haar telefoon uit haar handen, waarop de twee vrouwen elkaar in de haren vlogen. De medewerkster hield er verwondingen aan de arm en de hand aan over, ze is momenteel werkonbekwaam.

"Zij is begonnen"
Holland wil Lohan nu laten vervolgen, maar de actrice gaf tegenover de politie een andere versie van de feiten. Ze stelt dat de medewerkster het gevecht begon, en ontslagen moet worden.



22-12-2010 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood wil dat Stones Glastonbury headlinen

Ron Wood wil dat Stones Glastonbury headlinen

Klik op de foto om 'Far away eyes' te beluisteren






Ron Wood staat te popelen om na drie jaar weer met de Rolling Stone op tournee te trekken. Het is nog niet officieel bevestigd, maar de kans is groot dat de rockdino's volgend jaar toeren om hun 50ste verjaardag in 2012 in te luiden. Wood ziet er geen graten in ook op festivals te spelen. "We hebben al drie jaar lang niet meer gespeeld en het wordt hoog tijd".

Besprekingen
Eerder heeft Wood verklapt dat de band nog deze maand gaat samenzitten om hun toerplannen te bespreken. Charlie Watts en Keith Richards hebben zich ook al positief uitgelaten daarover, Keith heeft er Mick Jagger al over aangesproken.

Niets forceren
Keith: "Ik sta altijd klaar. Mick en ik hebben er vorige maand in New York over gesproken. Hoewel, het zit nog in de fase van erover mompelen. Ik had enkele outtakes mee van de laatste sessies die we deden voor de 'A Bigger Bang'-tournee, om zijn geheugen op te frissen. Dus er is al communicatie. Je moet niets forceren bij Mick".

In 2007 speelden de Stones op het Isle of Wight festival. Andere acts die getipt worden als headliner op Glastonbury zijn Prince, Coldplay en Radiohead.



22-12-2010 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee tourbussen van Kings of Leon uitgebrand in Londen

Twee tourbussen van Kings of Leon uitgebrand in Londen

Klik op de foto om 'Sex On Fire' te beluisteren





Aan de O2 Arena in Greenwich in het zuidoosten van Londen zijn twee tourbussen van de Amerikaanse rockband Kings of Leon uitgebrand, meldt BBC.

Om 09.18 uur werd de brandweer gealarmeerd in verband met een brand aan de bekende concertzaal. Zowat 60 brandweerlieden moesten een brand bedwingen in twee tourbussen van de Kings of Leon. De brandweer kreeg het vuur wel onder controle, maar kon niet verhinderen dat de twee voertuigen helemaal zijn uitgebrand. Zes mensen hadden verzorging nodig wegens het inademen van rook, aldus de woordvoerder.

De brand woedde in een laadzone, niet op het podium of in de zaal. Of het voor vanavond voorziene concert al of niet doorgaat is nog niet beslist. Volgens een woordvoerster van O2 is het vuur in een tourbus uitgebroken en overgeslagen naar het andere voertuig.



21-12-2010 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!