Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kans op hereniging Abba neemt toe

Kans op hereniging Abba neemt toe

Klik op de foto om 'Money Money Money' te beluisteren





Komt het bijna dertig jaar na haar Waterloo in 1982 tot een reünie van de beroemdste Zweedse popgroep ooit? De kans op een Abba-hereniging is drastisch toegenomen nadat één van de Zweedse fab fyra, Agnetha Fältskog, het Zweedse blad voor senioren 'M' in een interview toevertrouwde dat zij aan zoiets denkt.

Fältskog geldt als de meest mediaschuwe van de Abba-leden, wat haar de bijnaam de Greta Garbo van de pop opleverde. Voor wie al tickets voor de Reunion Tour wil bestellen, een kleine waarschuwing: Agnetha denkt aan een eenmalige gebeurtenis, "voor het goede doel of zo".
 
Agnetha is "de blonde" vrouw van het kwartet. Zij was jarenlang getrouwd met de blonde man van de vier, Björn Ulvaeus. Met haar zestig lentes is Agnetha de jongste van de hoop. De andere bandleden zijn 64 en 65.
 
Mamma Mia
In 2000 werd Agnetha, Björn, Benny (Andersson) en Anni-Frid (Lyngstad) nog één miljard dollar geboden om de muzikale krachten nog eens te bundelen. Het antwoord luidde desondanks 'nej'. In 2005 maakte het kwartet nog eens een gezamenlijk publiek optreden: dat gebeurde in Stockholm, ter gelegenheid van de première van de Abba-musical Mamma Mia.
 
Abba werd wereldberoemd nadat de groep in 1974 het Eurovisiesongfestival won met het liedje 'Waterloo'.



03-01-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur Pete Postlethwaite (64) overleden

Britse acteur Pete Postlethwaite (64) overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Postlethwaite.jpg?t=1294058551



Pete Postlethwaite is gisteren in een ziekenhuis van het graafschap Shropshire overleden. De Britse acteur, die 64 jaar oud werd, had al een tijd kanker.

Postlethwaite speelde de hoofdrol in 'Suite 16', een film uit 1994 van de Belgische regisseur Dominique Deruddere waarin ook de vorig jaar overleden Nederlandse acteur Antonie Kamerling te zien was. De Britse acteur kreeg in datzelfde jaar een Oscarnominatie voor zijn rol in 'The name of the father'.

In 'Brassed off!' (1997) van de Brit Mark Herman speelde hij de vurige dirigent van een lokale fanfare van gedesillusioneerde mijnwerkers die vast van plan waren deel te nemen aan een nationale competitie. Enkele andere films waarin hij meespeelde, waren 'The constant garderner', 'The usual suspects' en recent nog 'Inception'. Regisseur Steven Spielberg noemde hem ooit "de beste acteur ter wereld".

Postlethwaite werd voor de Oscars genomineerd in 1993 in de categorie beste bijrol voor zijn rol in "In the name of the father" van de Ier Jim Sheridan.

Postlethwaite speelde voorts onder andere mee in de film "Suite 16" van de Belgische regisseur Dominique Deruddere.



03-01-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor moet been laten amputeren

Zsa Zsa Gabor moet been laten amputeren


http://img339.imageshack.us/img339/4445/zsazsagabor.jpg
Zsa Zsa Gabor moest ook vorig jaar verschillende keren naar het ziekenhuis.



Zsa Zsa Gabor is weer opgenomen in het ziekenhuis. De 93-jarige actrice moet een deel van haar rechterbeen laten amputeren omdat het ontstoken is en vol bloedproppen zit. Volgens haar woordvoerder wordt het been tot net boven de knie weggehaald.

Eigenlijk had de ingreep al voor de kerstdagen moeten plaatsvinden. Gabor was echter bang dat ze de ingreep niet zou overleven en wilde wachten tot de feestdagen voorbij waren.

Laatste sacramenten
Gabor lag vorig jaar ook al meerdere keren in het ziekenhuis. In juli brak ze haar heup door een val uit haar bed en later werden er bloedproppen verwijderd. Het zag er destijds zo slecht uit voor de actrice dat haar de laatste sacramenten werden toegediend.

Gabor werd in Hongarije geboren en was in de jaren 50 en 60 een sekssymbool. Ze speelde in een aantal films, zoals 'Moulin Rouge' (1952) en 'Queen of Outer Space' (1958).



03-01-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette zoekt hulp bij afkickkliniek

David Arquette zoekt hulp bij afkickkliniek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/David-Arquette.jpg?t=1294059883
Arquette ging het slechte pad op na de breuk met Courteney Cox.


David Arquette heeft zichzelf dit weekend aangemeld bij het Betty Ford Center, een afkickkliniek. Nieuwjaar vierde hij nog met komiek Jeff Beacher in het Hollywood Roosevelt Hotel in Los Angeles.

Enkele maanden geleden kondigden Arquette en Courteney Cox enigszins verrassend de scheiding aan, en dat na een huwelijk van elf jaar. "Die breuk heeft een zware tol geëist bij David", weet een bron. De acteur gaf ook zelf al toe dat hij in de nasleep ervan zwaar in de drank gevlogen is. Hoewel Arquette in het verleden ook al met drugsproblemen sukkelde, lijkt het deze keer enkel om alcohol te gaan.



03-01-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain is in het huwelijksbootje gestapt


Shania Twain is in het huwelijksbootje gestapt

Klik op de foto om 'Man! I Feel Like A Woman' te beluisteren







Shania Twain stapte op nieuwjaarsdag in Puerto Rico in het huwelijksbootje met de Zwitserse zakenman Frederic Thiebaud. Nog maar enkele weken geleden had ze haar verloving aangekondigd. "Ze zijn getrouwd bij zonsondergang in Rincon, voor de ogen van veertig goede vrienden en familieleden", aldus haar woordvoerder in 'People'.



http://img220.imageshack.us/img220/6918/shaniatwain.jpg
Shania Twain en Frederic Thiebaud.


Twain gaf al eens haar ja-woord, maar in mei 2008 strandde haar veertien jaar durend huwelijk met Robert Lange. Reden: de affaire die hij had met Marie-Anne, de ex van... Frederic Thiebaud. "Die ervaring heeft me geleerd wie mijn echte vrienden zijn", stelt de zangeres. "In de laatste 2,5 jaar had ik meer steun nodig dan ik gewend was. De mensen die bleven geloven in mij zijn stuk voor stuk een cadeau."



03-01-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister wil geboortehuis Ringo Starr behouden

Minister wil geboortehuis Ringo Starr behouden


http://img524.imageshack.us/img524/8136/ringostarr.jpg


De Britse minister van Volkshuisvesting gaat proberen te voorkomen dat het geboortehuis van ex-Beatle Ringo Starr wordt gesloopt. Minister Grant Shapps heeft Liverpool gevraagd de woning in Madryn Street te behouden.


De kleine woning is onderdeel van een verouderd woonblok in de achterstandswijk Toxteth, dat moet wijken voor een nieuwbouwproject. Volgens het stadsbestuur is het pand niet bijzonder genoeg om het als enige te laten staan. Renovatie van het pand zou omgerekend meer dan 180.000 euro kosten.



http://img88.imageshack.us/img88/4179/geboortehuisringostarr.jpg



Shapps wil dat alle mogelijkheden om het pand te redden serieus worden bekeken. Volgens de minister moeten de inwoners van Liverpool het laatste woord krijgen over de kwestie. Maar volgens de gemeente zijn de omwonenden voldoende betrokken geweest bij de besluitvorming en worden ze inmiddels moe van het vele uitstel.

Veel toeristen komen speciaal naar Liverpool voor The Beatles, die tussen 1960 en 1970 een lange reeks hits en succesalbums afleverden. De geboortehuizen en scholen van Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr (inmiddels 70 jaar oud) zijn belangrijke plekken langs herinneringsroutes. Ook beschikt de havenstad over een museum dat aan de band is gewijd.



02-01-2011 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Bobby Farrell maandag in Nederland

Lichaam Bobby Farrell maandag in Nederland

Klik op de foto om 'Rivers of Babylon' te beluisteren



Het lichaam van Bobby Farrell, het boegbeeld van de popgroep Boney M. komt maandag terug naar Nederland. Dat heeft zijn agent John Seine zondag bekendgemaakt.

Farrell overleed donderdag in zijn hotelkamer in de Russische stad Sint Petersburg aan hartfalen. Wanneer de begrafenis van Farrell plaatsvindt, is nog niet bekend.

Farrell, die in Nederland woonde, was zanger, danser en dj. Hij voegde zich in 1976 bij de Duitse groep Boney M. die verder bestond uit drie zangeressen. De band scoorde wereldwijd vele hits met nummers als Sunny, Ma Baker en Rivers of Babylon. Farrell viel op door zijn opmerkelijke dansstijl.

Bobby Farrell was overigens niet zelf te horen op de platen van de discogroep. De mannelijke zangstem was die van de Duitse producer van de groep, Frank Farian.


02-01-2011 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chuck Berry (84) onwel tijdens optreden

Chuck Berry (84) onwel tijdens optreden

Klik op de foto om 'Carol' te beluisteren






De Amerikaanse muzikant Chuck Berry is zaterdag tijdens een optreden in Chicago onwel geworden. Lokale media meldden dat de rock-'n-rollgrondlegger met zijn hoofd op zijn keyboard terechtkwam, enige tijd roerloos bleef liggen en daarna van het podium werd begeleid.

Ambulancepersoneel onderzocht Berry, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na twintig minuten kwam de 84-jarige levende legende terug op het podium. Hij probeerde nog even te spelen, maar zei toen tegen het publiek dat hij de kracht daar niet voor had.

Volgens aanwezige journalisten had Berry een zware avond. Hij had moeite zijn band bij te houden, verwisselde op een gegeven moment zijn gitaar voor zijn keyboard en stopte een keer halverwege een nummer.

Chuck Berry is een van de pioniers van de rock-'n-rollmuziek. De zanger en songwriter is bekend met nummers als 'Maybellene', 'Roll Over Beethoven', 'Rock and Roll Music' en 'Johnny B. Good'.



02-01-2011 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maîtresse topgolfer Woods wil kuuroord 'Tigress' openen

Maîtresse topgolfer Woods wil kuuroord 'Tigress' openen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/tiger_woods.jpg?t=1293967787



Loredana Jolie, één van de vriendinnetjes die Tiger Woods erop nahield, heeft grote plannen voor 2011, weet de New York Post.

Zo wil het voormalige Playboymodel haar zelfverzonnen titel van 'Maîtresse nummer 15' verzilveren met 'The Real Diary of Loredana Jolie', haar dagboek waarin ze sappige details belooft van haar afspraakjes met de topgolfer.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Loredana-Jolie.jpg?t=1293967943
Loredana Jolie,


In de Upper East Side van New York wil ze bovendien een kuuroord openen met alles erop en eraan, die ze de toepasselijke naam 'Tigress' zal meegeven. "Ze volgt zelfs een opleiding voor schoonheidsspecialiste", zegt een vriend van haar in de Post. "De locatie heeft ze al gevonden. De opening is gepland voor maart."


02-01-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boney M.-zanger Farrell overleed door hartfalen

Boney M.-zanger Farrell overleed door hartfalen

Klik op de foto om 'Rasputtin' te beluisteren






Zanger en danser Bobby Farrell is overleden door hartfalen. Ook hoge bloeddruk speelde hierbij een rol. Dat hebben de autoriteiten in Rusland laten weten aan zijn agent John Seine Het boegbeeld van de popgroep Boney M. overleed donderdagochtend in een hotelkamer in de Russische stad Sint Petersburg.
 
Het stoffelijk overschot van Farrell bevindt zich momenteel in een mortuarium in Sint-Petersburg. Waarschijnlijk wordt het zondagavond of maandag gerepatrieerd naar Nederland, waar hij woonde. Het is nog onbekend waar en wanneer de uitvaart is.
 
Eerbetoon
De drie zangeressen die met Farrell een wereldtournee maakten, zijn naar Italië gevlogen om vrijdagavond zonder hem op te treden tijdens een jaarlijkse tv-show van de Italiaanse publieke omroep Rai Uno in Rimini. Volgens Seine zal het drietal in het Piazzale Frederico Fellini een eerbetoon brengen aan de donderdag overleden artiest. "Ze zijn uiteraard erg aangedaan. Twee van hen treden al bijna tien jaar met hem op."
 
In januari stonden geen optredens gepland van de discoformatie rondom Bobby Farrell. Seine moet een tiental buitenlandse optredens in de rest van het nieuwe jaar annuleren.



02-01-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar




http://img190.imageshack.us/img190/8453/nieuwjaarartist.jpg



Onder kleurig vuurwerkgeknal
En blijde feestelijkheden
Sluipt het oude jaar heel stilletjes weg
En sluit zijn deur tevreden

De mooiste herinneringen
in het geheugen uitgeknipt en opgeplakt
het nieuwe jaar nog feestelijk onwennig
slechts een beetje uitgepakt

met sneeuwstof hier en daar
van vele toekomstdromen
staan de champagneglazen klaar
om het geluk te laten stromen

en in gedachten ondanks afstand
even heel dicht bij elkaar
wens ik je veel waargemaakte dromen
voor dit vreugdevolle nieuwe jaar


Ik wens al mijn bezoekers en vrienden
een heel Gelukkig Nieuwjaar
en bedankt voor jullie bezoekjes
het afgelopen jaar


01-01-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
31-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt er een Abba-reünie op huwelijk William en Kate?

Komt er een Abba-reünie op huwelijk William en Kate?

Klik op de foto om 'Happy New Year' te beluisteren


http://img827.imageshack.us/img827/818/abbaub.jpg



De Zweedse groep Abba geeft de fans dezer dagen weer hoop. Een reünie van de band lijkt steeds waarschijnlijker.

Benny Andersson en Björn Aalvaeus hadden eerder al laten vallen dat een hereniging tot de mogelijkheden behoorde. Nu heeft ook Agenta Fältskog gezegd dat ze het wel ziet zitten om opnieuw samen op het podium te staan.

Meer nog , het gerucht doet de ronde dat Abba volgende jaar in april bij elkaar zou komen voor het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton.

'Een occasionele reünie, bijvoorbeeld voor een goed doel, zouden we kunnen overwegen. Ik zie ons in de toekomst zeker weer eens iets samen doen. Het lijkt me erg leuk om herinneringen op te halen en samen op te treden', zegt Agneta in een Zweeds tijdschrift.

Touren ziet de voormalige zangeres echter niet zitten. 'We zouden niet bij elkaar komen voor een tournee, zoals bijvoorbeeld de Rolling Stones en andere bands deden', zegt ze.

In 1982 dook Abba het laatst de studio in, maar het album werd nooit afgewerkt. De groep splitte in 1983.  (br.Het Nieuwsblad)



31-12-2010 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorzaak overlijden Bobby Farrell nog onbekend

Oorzaak overlijden Bobby Farrell nog onbekend

Klik op de foto om 'Gotta Go Home' te beluisteren






Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van het overlijden van zanger en danser Bobby Farrell en wanneer zijn lichaam terugkeert naar Nederland. Het stoffelijk overschot van het boegbeeld van Boney M. bevindt zich momenteel in een mortuarium in Sint Petersburg. Dat heeft zijn agent John Seine gezegd.

Seine hoopt spoedig resultaten te horen van de autopsie. "Het gaat moeizaam en langzaam, in deze dagen is er bijna niemand beschikbaar'', zegt Seine. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken regelt zou de repatriëring moeten regelen.

Italiaanse show
Farrell overleed gisterenochtend in een hotelkamer in Rusland. De drie zangeressen die met Farrell een wereldtournee maakten, zijn naar Italië gevlogen om vanavond zonder hem op te treden tijdens een jaarlijkse tv-show van de Italiaanse publieke omroep Rai Uno in Rimini.

Volgens Seine zal het drietal in het Piazzale Frederico Fellini een eerbetoon brengen aan de donderdag overleden artiest. "Ze zijn uiteraard erg aangedaan. Twee van hen treden al bijna tien jaar met hem op'', aldus Seine. De derde zangeres is Jetty Weels, voormalig zangeres van Mai Tai. Zij werkte nog geen half jaar met Farrell.

Annulatie
In januari stonden geen optredens gepland van de discoformatie rondom Bobby Farrell. Seine moet een tiental buitenlandse optredens in de rest van het nieuwe jaar annuleren.

Rouwbetuigingen zijn welkom op het onlineregister condoleance.nl. Ongeveer 900 mensen hebben het register al getekend.  (br.hln)



31-12-2010 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manlief zet onflatterende foto Katy Perry op Twitter

Manlief zet onflatterende foto Katy Perry op Twitter


http://img52.imageshack.us/img52/7443/katyperrypb.jpg


Katy Perry komt altijd zeer zorgvuldig opgemaakt en opgesmukt naar buiten. En nu weten we ook waarom... manlief Russell Brand verspreidde bovenstaande foto van vrouwlief zonder make-up via de microblog Twitter. Het verschil is bijna choquerend.


Of Perry het kunstje kan waarderen is nog maar de vraag. Het lijkt erop van niet, want de foto was even snel weer verdwenen als  hij was gepost.

Brand volgt daarmee het voorbeeld van Ashton Kutcher die regelmatig gelijkaardige foto's van zijn vrouw Demi Moore op Twitter zet.

Perry en Brand verloofden zich vorig jaar tijdens de kerstperiode en stapten enkele weken geleden in het huwelijksbootje.

Vorige week nog verschenen ook al verrassende foto's van een piepjonge, en erg blonde Katy.



31-12-2010 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbalfilm met Keira Knightley eerste westerse film in Noord-Korea

Voetbalfilm met Keira Knightley eerste westerse film in Noord-Korea

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Een nieuwe mijlpaal in Noord-Korea: zondag werd daar voor het eerst een westerse film op de televisie getoond. Dat is verrassend, want het land is streng communistisch en leeft geïsoleerd van de rest van de wereld. Nog verrassender was dat voor een film met homoseksualiteit en interraciale relaties werd gekozen. Minder verrassend was dan weer dat de film streng gecensureerd werd.


De film die de eer kreeg was de voetbalfilm 'Bend it like Beckham' met Keira Knightley. Of tenminste wat ervan overschoot, want de strenge Noord-Koreaanse censuur knipte een stuk van de film weg. Afhankelijk van de bron gaat het om 8 tot 52 van de 112 minuten die de originele film telt.

Voetbalgekke meisjes
De film uit 2002 toont de actrices Keira Knightley en Parminder Nagra als twee voetbalgekke meisjes. Ze willen doorbreken als voetbalsters, ondanks tegenwerking van familie. Hun grote droom is de bal te kunnen laten bewegen zoals hun idool, voetballer David Beckham.

Taboe
In de film komen onderwerpen aan bod die in Noord-Korea nog altijd taboe zijn, zoals homoseksualiteit en interraciale relaties. Voetbal is ook populair in Noord-Korea, wat wellicht de keuze voor de film verklaart.

"Iedereen praat erover"
Volgens de krant Korea Times 'buzzt' het in de hoofdstad Pyongyang over de film. "De film is waar iedereen over praat. Ze vonden het heel interessant om te zien."

De screening werd mede tot stand gebracht door de Britse ambassade, die bijna een jaar moest loobyen voor de film kon vertoond worden. Of er nog een tweede film zal vertoond worden, is niet bekend.



31-12-2010 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters na laatste concert vertrokken voor Dakar

Koen Wauters na laatste concert vertrokken voor Dakar


http://img207.imageshack.us/img207/410/koenwautersdakar.jpg


Een dag na het laatste optreden in het Sportpaleis is Koen Wauters afgereisd naar Argentinië, waar hij zaterdag 1 januari voor de elfde keer aan de start verschijnt van de Dakarrally. "Ik ben er helemaal klaar voor", verklaarde de 43-jarige zanger van Clouseau.


"Vanochtend, iets na zessen, gaf ik het laatste rondje om even later voor enkele uren in mijn bed te kruipen. Tja, ik ben wat langer wakker gebleven omdat er vier uur tijdverschil is met Argentinië. Nu zit ik dadelijk in het goeie ritme. Ik vind het wel jammer dat er geen dag tussen het optreden en het vertrek zit, want nu heb ik geen tijd om na te genieten. Anderzijds is dat misschien net ook goed. Niet teveel gedoe. Inpakken, vliegtuig op en racen. Vanmiddag heb ik meteen de knop omgedraaid, mijn koffer gemaakt en afscheid genomen van mijn vrouw."


Via Madrid vliegt Koen Wauters naar Buenos Aires, waar hij vrijdagmorgen om 6u30 plaatselijke tijd landt. "In de namiddag is er de technische en administratieve controle, waarna we naar het hotel gaan. Oudejaarsavond zal ik slapend doorbrengen denk ik."


31-12-2010 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni meest vervelende Franse celeb

Carla Bruni meest vervelende Franse celeb

Klik op de foto om 'Quelqu'un m'a dit' te beluisteren





Het kan verkeren, en dat weet Carla Bruni maar al te goed. Ooit de minnares van Keith Richards, nu netjes getrouwd met Nicolas Sarkozy. In het verleden niet al te verlegen om wat naakt en sensualiteit, nu kuis en preuts. Nog niet zo lang geleden gigapopulair... maar vandaag verkozen tot meest vervelende celebrity in Frankrijk. President Sarko is de vierde meest vervelende politicus.

Ruim de helft van de Fransen kan Carla Bruni niet meer horen, ruiken of zien. Alain Delon kreeg een machtige 47 procent van de stemmen en 46 procent stemde ook op Gérard Depardieu.

Sarko deed het relatief gezien wel wat beter dan zijn vrouw: hij kon de socialistische presidentskandidate Ségolène Royal, minister van Binnenlandse Zaken Brice Hortefeux en Front National-leider Jean-Marie Le Pen laten voorgaan.

Le Parisien voegde er droog aan toe dat het presidentskoppel dringend aan de 'pr' moet werken in 2011. Weer een goed voornemen erbij.



31-12-2010 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Farrell van Boney M. overleden

Bobby Farrell van Boney M. overleden

Klik op de foto om 'Daddy Cool' te beluisteren






Bobby Farrell, het boegbeeld van de popgroep Boney M., is vanochtend op 61-jarige leeftijd in zijn hotelkamer in Sint Petersburg overleden. Dat heeft zijn agent John Seine bekendgemaakt. De doodsoorzaak is nog onbekend. Hij heeft gisteravond nog opgetreden met zijn band en zou vandaag naar Italië afreizen.


31-12-2010 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 20.000 tickets verkocht voor expo F.C. De Kampioenen

Al 20.000 tickets verkocht voor expo F.C. De Kampioenen


http://img228.imageshack.us/img228/1424/expofcdekampioenen.jpg



De expositie 'De wereld van F.C. De Kampioenen' met onder meer decors en attributen uit de populaire tv-serie heeft na vier dagen al 20.000 tickets verkocht en al meer dan 8.000 bezoekers ontvangen.

Authentieke decors
Met 'De wereld van F.C. De Kampioenen' biedt Eén alle televisiekijkers de kans om een kijkje te nemen in de authentieke decors van F.C. De Kampioenen, nu de opnames voor de reeks afgerond zijn. De eerste vier dagen vonden al 8.000 bezoekers de weg naar het Antwerpse Centraal Station voor de tentoonstelling. In totaal zijn al 20.000 tickets de deur uit, voornamelijk via voorverkoop. Op die manier kunnen bezoekers de tentoonstelling op een vooraf bepaald uur bezoeken, zodat wachtrijen worden vermeden.

Café
In totaal bestrijkt de expo 2.000 m2. Op die ruimte krijgen de bezoekers alle decors te zien, van de slaapkamer van Paulientje tot Boma's bureau. Onderweg komen ze tientallen rekwisieten tegen, van de trouwjuwelen van Bieke tot het bolleke van Markske. Ze kunnen ook een kijkje nemen in de enorme kleerkast van De Kampioenen en iets drinken in het café van de voetbalploeg.

De wereld van F.C. De Kampioenen in het Centraal Station van Antwerpen loopt nog dagelijks tot het einde van de kerstvakantie en daarna tot eind januari op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag. Meer informatie op www.fcdekampioenenexpo.be.



30-12-2010 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste Von Trapp-zus overleden

Oudste Von Trapp-zus overleden


http://img515.imageshack.us/img515/8237/agathevontrapp.jpg


De oudste zus van de Von Trapp-familie, Agathe, is overleden op 97-jarige leeftijd. De Von Trapps waren een Oostenrijkse familie die in de jaren '30 en '40 in Europa en Noord-Amerika optredens gaven.

In 1959 werd het verhaal van de familie een musical, in 1965 werd de familie voorgoed onsterfelijk door de film 'The sound of music'. Agathe stond portret voor 'Liesl', maar moest toegeven dat ze geen 'Rolf' in haar leven had, noch toen ze 16 noch toen ze 17 was.

In de filmversie werden nog dingen gedramatiseerd of geromantiseerd, iets waar de familie niet altijd even gelukkig mee was. Zo vond Agathe dat haar vader 'te streng' werd afgebeeld, en de eerste keer dat ze de film zag, moest ze daarom huilen. Het oudste kind van de familie is in werkelijkheid ook een zoon, Werner, en geen dochter zoals in de film.

Na de dood van de oudste zus, schieten er nog vier familieleden over die in het familiekoor zongen: stiefmoeder Maria von Trapp (96), Rosmarie von Trapp (81), Eleonore 'Lorli' von Trapp Campbell (79) en Johannes (71).

Agathe stierf in een ziekenhuis in Towson (Maryland), na een hartfaling in november. Ze zal bijgezet worden in het familiegraf in Vermont.



30-12-2010 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!