Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chic-gitarist en sterproducer Nile Rodgers heeft kanker

Chic-gitarist en sterproducer Nile Rodgers heeft kanker

Klik op de foto om 'le freak' te beluisteren






Nile Rodgers, de 58-jarige gitarist van discoband Chic en producer van onder meer David Bowie, Madonna, Michael Jackson en Diana Ross, heeft onthuld waarom hij enkele maanden geleden "verdween": in oktober vorig jaar kreeg Rodgers te horen dat hij kanker heeft.


"Op 27 oktober 2010 kwam ik erachter dat ik een agressieve kanker heb. Plotsklaps implodeerde mijn wereld vol happy muziek, alsof Jaws me van binnenin aan het opeten was. Mijn biopsie toonde aan dat ik snel belangrijke beslissingen moest nemen. Nadat ik tal van dokters consulteerde, heb ik besloten een radicale operatie te ondergaan en zo de kanker in zijn geheel te proberen verwijderen", schrijft Rodgers op zijn website.


Rodgers voegt er nog aan toe dat hij zijn kanker zo lang geheim heeft gehouden om zijn familie en vrienden niet nodeloos bezorgd te maken tijdens de feestdagen. Het is niet bekend welke kanker Rodgers heeft en hoe succesvol zijn behandeling totnogtoe is geweest.


Zijn recente berichten op Twitter klinken hoopvol: "Men zegt dat er ook een geschenk schuilt in slecht nieuws. Kanker doet je nadenken. Mijn geschenk is het leven dat ik al heb gehad, al de rest is saus. Elke dag word ik een beetje sterker".


Rodgers mag een muzieklegende genoemd worden. Als tiener speelde hij in de Sesame Street Band, waarna hij bij de huisband van het legendarische Apollo Theatre ging spelen. Daar begeleidde hij onder meer James Brown en Aretha Franklin.


In 1970 richtte hij met bassist Bernard Edwards The Big Apple Band op, die zeven jaar later tot Chic werd herdoopt. Chic zorgde met onsterfelijke hits als 'Le Freak', 'I Want Your Love', 'The Greatest Dancer', 'Dance, Dance, Dance', met telkens die springerige gitaarriffs van Rodgers, voor de wereldwijde doorbraak van de disco.


In 1980 schreven Rodgers en Edwards het hele album 'Diana' voor Diana Ross, met de hits 'Upside Down' en 'I'm Coming Out'. Chic ging in 1983 uit elkaar, Rodgers werkte in de jaren tachtig als producer voor onder meer Bowie, Michael Jackson, INXS en Duran Duran. Voor Madonna produceerde hij haar succesalbum 'Like A Virgin'.


Rodgers had in de jaren negentig nog veel producerswerk en richtte zich solo meer en meer op soundtracks.


In de nasleep van de aanslagen op 11 september 2001 richtte Rodgers de 'We Are The Family Foundation' op, genoemd naar de hit die hij voor Sister Sledge schreef. Met meer dan 200 muzikanten nam hij het nummer opnieuw op teneinde "het helingsproces te vergemakkelijken".



17-01-2011 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Black Eyed Peas bijna blind

Rapper Black Eyed Peas bijna blind


http://img140.imageshack.us/img140/3875/allanpinedo.jpg
Allan Pinedo Lindo (links naast Fergie en will.i.am)


Allan Pineda Lindo, beter bekend onder de artiestennaam Apl.de.ap, lijdt aan nystagmus, een zeldzame oogafwijking. De rapper van Black Eyed Peas vreest dan ook dat het niet lang meer duurt voor hij blind is.

De 36-jarige muzikant lijdt al sinds kindsbeen af aan de genetische afwijking kan nauwelijks nog zien. Lindo vertelt dat zijn aandoening hem lang onzeker gemaakt heeft maar hij heeft ermee leren leven en heeft vrede genomen met de wetenschap dat hij niet langer meer op zijn zicht kan vertrouwen. Zijn handicap werd ook zijn sterkte want hij koos bewust voor een loopbaan in de muziekwereld en was uiterst gedreven om te slagen. Toen de Black Eyed Peas doorbraken was hij gelukkig, ook al omdat hij voortaan geld kon doneren aan goede doelen.


17-01-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AB op drie in tophonderd beste muziekclubs ter wereld

AB op drie in tophonderd beste muziekclubs ter wereld


http://img96.imageshack.us/img96/4199/22922068.jpg



Pollstar heeft naar jaarlijkse gewoonte de Top 100 gepubliceerd van de beste muziekclubs ter wereld. Met 233.450 verkochte tickets is de AB de enige Europese club binnen de Top 10. De Pollstar ranking is gebaseerd op de verkochte tickets.
 
Meer dan 300.000 bezoekers
Een aantal weken geleden maakte AB reeds bekend dat in 2010 voor het eerst meer dan 300.000 bezoekers naar de AB afzakten.

Pollstar (www.pollstar.com) volgt het reilen en zeilen in de wereldwijde muziekindustrie op de voet. Zij verkrijgen hun informatie rechtstreeks van de agenten, managers en promotors en concertorganisatoren.

Op de cover van het Pollstar magazine van de maand september staat een foto van de AB.



17-01-2011 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS werkt met Greg Dulli

dEUS werkt met Greg Dulli

Klik op de foto om 'Bonnie Brae' van Greg Dulli te beluisteren






In hun studio in Borgerhout is dEUS momenteel hun nieuwe album 'Keep You Close' aan het afmixen. Het album verschijnt in april. Tom Barman over het nieuwe album: "Als 'Vantage Point' een wodka Red Bull was, dan is 'Keep You Close' een mojito".



http://img6.imageshack.us/img6/2686/gregdulli.jpg


Barman strikte Greg Dulli van Afghan Whigs en Twilight Sisters om op twee nummers te zingen.



17-01-2011 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Social Network' wint vier Golden Globes

'The Social Network' wint vier Golden Globes


http://img98.imageshack.us/img98/2941/thesocialnetworkg.jpg
De makers van 'The Social Network', met van l naar r: Kevin Spacey (executive producer), Cean Chaffin, Dana Brunetti, Scott Rudin en Michael De Luca. © ap


De film 'The Social Network' is de grote winnaar van de Golden Globes geworden, na de Oscars de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen. De film kreeg in de nacht van zondag op maandag in Los Angeles vier awards voor beste film, beste regisseur (David Fincher), beste scenario en beste soundtrack.


Natalie Portman won de Golden Globe voor beste actrice voor haar rol in Black Swan. Tot beste acteur werd de Brit Colin Firth verkozen, voor zijn rol als stotterende koning in The King's Speech.The Social Network gaat over de oprichting van de netwerksite Facebook. Volgens critici is de film ook een goede kanshebber om bij de Oscars de belangrijkste prijs op te strijken.



http://img545.imageshack.us/img545/5131/natalieportmany.jpg
Natalie Portman


De film The Kids Are All Right van Lisa Cholodenko.kreeg twee awards, waaronder die voor beste komedie. De tv-serie Boardwalk Empire sleepte ook twee prijzen in de wacht, waaronder voor beste serie. Steve Buscemi won voor zijn rol in Boardwalk Empire de prijs voor beste acteur in een dramaserie.


Ook de tv-serie Glee viel in de prijzen. De serie oogstte drie awards, waaronder die voor beste tv-musical. Toy Story 3 sleepte de prijs voor beste animatiefilm in de wacht en de Deense film In a Better World in de categorie beste buitenlandse film.


De Amerikaanse acteur Robert De Niro ten slotte kreeg een onderscheiding voor zijn hele carrière. Hij kreeg de Cecil B. DeMille Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan "talentvolle personen die een ongelooflijke impact hebben gehad op de entertainmentwereld". De Niro heeft meer dan zeventig filmrollen op zijn palmares staan. Hij won in 1981 zijn tot nu toe enige Golden Globe, voor zijn rol in 'Raging Bull'. De voorbije jaren werden onder andere Martin Scorsese, Anthony Hopkins en Robin Williams voor hun carrière onderscheiden op de uitreiking van de Golden Globes.  (br.hln)



17-01-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardair Ecclestone: Ik moet werken tot ik er bij neerval


Miljardair Ecclestone: "Ik moet werken tot ik er bij neerval door mijn kwistige dochters"


http://img810.imageshack.us/img810/348/ecclestone.jpg
Bernie Ecclestone met zijn dochters Petra en Tamara.


F1-tycoon Bernie Ecclestone is 80 en heeft een mooi fortuin van om en bij de 2,8 miljard vergaard in zijn carrière. Dan kan je wel van je pensioen genieten, denkt een mens dan. Maar Bernie niet. De financiële behoeftes van zijn dochters en van zijn ex-vrouw maken dat hij nog jaren moet doorgaan met werken. Ecclestone houdt wel vol dat hij zijn dochters niet verwent, ook al kregen Tamara (26) en Petra (22) onlangs nog allebei bij de duurste stulpjes van het Verenigd Koninkrijk cadeau. Dan hebben we het over een bedrag van zo'n 120 miljoen euro.


Tamara Ecclestone mag zich bijna de trotse eigenares noemen van een woning in Kensington Palace Gardens, dat papalief een 53 miljoen kostte. Haar jongere zus Petra Ecclestone mag intrekken in een optrekje in Chelsea, ter waarde van liefst 78 miljoen euro. Je krijgt daarvoor wel acht slaapkamers en een cinemazaal. Onder meer.

Geen verwennerij
Geen verwennerij dus, volgens Bernie Ecclestone: "Ik wil ze gewoon een zetje geven op de vastgoedmarkt in Londen." Aan de Sunday Times wou zei hij verder: "Ik ben heel trots op hen. Het zijn goede meisjes. Ze zijn niet gek als het op geld aankomt. Ze zijn heel nuchter: daar hebben hun moeder en ik altijd op gehamerd."

Instuif
Wie op de instuif van het 26-jarige model Tamara rekent, moet weten dat die nog even op zich kan laten wachten, want er is nog wel wat renovatiewerk aan de winkel. "Dat zal haar goed doen", beweert papa Bernie. Tamara, die voorspelt dat ze over een jaar samen partner Omar Khyami, haar intrek kan nemen in het pand, heet overigens al een eigendom in Belgravia ter waarde van 26 miljoen euro.

Naast Mick Jagger
De 22-jarige Petra gaat in hartje Chelsea samenwonen met James Stunt, een wijnverzamelaar. Ze heeft een aanvraag ingediend om een binnenzwembad en een fitnessruimte toe te voegen in de kelder van het huis, dat twee ondergrondse en twee bovengrondse verdiepingen telt. De buren van Petra zijn, onder anderen, Elizabeth Hurley en Mick Jagger.

Bernie herstelt van overval
En hoe gaat het nog met Bernei Ecclestone zelf? Hij herstelt van de verwondingen die hij twee maanden geleden opliep bij een brutale overval in Knightsbridge. Hij was toen op stap met zijn 31-jarige Braziliaanse vriendinnetje en werd stevig in elkaar geslagen. De aanvallers gingen aan de haal met juwelen en een horloge, die geschat worden op 236.000 euro.



17-01-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor weet niets van geamputeerd been

Zsa Zsa Gabor weet niets van geamputeerd been


http://img836.imageshack.us/img836/4445/zsazsagabor.jpg



Het is nog niet tot Zsa Zsa Gabor (93) doorgedrongen dat ze de onderste helft van haar been kwijt is.

"Ze zou hysterisch worden"
De actrice moest vorige week onder het mes nadat ze een gangreeninfectie had opgelopen.

Echtgenoot Prince Frederic von Anhalt laat weten dat hij zijn vrouw nog niet op de hoogte heeft gebracht van haar situatie: "Ze praat met me en lacht een beetje. Ik heb de artsen gevraagd om niets te zeggen omdat ik niet wil dat ze hysterisch wordt. Dat zou haar bloeddruk doen stijgen", zo vertelt hij aan Reuters.

94ste verjaardag thuis
Frederic is van plan om het verschrikkelijke nieuws de komende dagen te vertellen aan zijn vrouw. De woordvoerder van de actrice heeft goede hoop dat Zsa Zsa haar 94ste verjaardag begin februari thuis zal kunnen vieren.



17-01-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss America is amper 17

Miss America is amper 17


http://img834.imageshack.us/img834/4219/missamericax.jpg


Teresa Scanlan, een zeventienjarige blondine uit de staat Nebraska, is vannacht in Las Vegas verkozen tot Miss America. Ze is daarmee de jongste winnares ooit.


Met een beurs van 50.000 dollar op zak moet Scanlan als schoonheidskoningin een jaar lang de Verenigde Staten doorkruisen. Tijdens haar publieke optredens zal ze de aandacht proberen vestigen op de problematiek van eetstoornissen.
 

In de Verenigde Staten bestaan twee nationale schoonheidswedstrijden. Bij Miss America worden kandidates naar verluidt niet enkel beoordeeld op schoonheid, maar ook op présence, gevatheid en andere aspecten van hun persoonlijkheid. Miss America wordt wel niet afgevaardigd naar Miss Universe. Die eer is weggelegd voor Miss USA. (br.hln)



17-01-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nalatenschap Gerard Reve geveild voor een goed doel

Nalatenschap Gerard Reve geveild voor een goed doel

http://img522.imageshack.us/img522/6750/gerardreve.jpg
Gerard Reve


Joop Schafthuizen, de erfgenaam van Nederlands volksschrijver Gerard Reve, gaat alle manuscripten en het handschriftenarchief van de schrijver veilen. De opbrengst komt ten goede aan de zorg voor blinden in Nederland. Dat heeft Schafthuizen vandaag laten weten.

Gezien het omvangrijke oeuvre verwacht Schafthuizen dat de veiling drie zittingen in beslag zal nemen en zal beginnen bij het eerste handschrift, gedateerd op 29 november 1929. Bij wie het werk van de zelfbenoemde volksschrijver wordt geveild, is nog niet bekend. Naast gepubliceerde stukken wordt er ook niet-gepubliceerd werk geveild. Het gaat om manuscripten, handschriften, brieven en niet-verzonden brieven.

De schenking van de opbrengst aan blinden is een wens van Schafthuizen zelf. Die woont nog steeds in Machelen-aan-de-Leie, waar hij samenwoonde met zijn vriend Gerard Reve.



16-01-2011 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse actrice Susannah York (72) overleden

Britse actrice Susannah York (72) overleden


http://img412.imageshack.us/img412/8892/susannahyork.jpg


In Londen is de Britse actrice Susannah York gisteren op 72-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft haar zoon vandaag gemeld. York verwierf onder meer eind jaren 1970 bekendheid met haar rollen in de Superman-films. Daarnaast speelde ze ook vele theaterrollen.



16-01-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Golden Globes verdacht van corruptie


Organisatie Golden Globes verdacht van corruptie


http://img838.imageshack.us/img838/8712/goldenglobe.jpg

De Hollywood Foreign Press Associatie (HFPA), die verantwoordelijk is voor de uitreiking van de Golden Globes, wordt beschuldigd van corruptie en omkoperij. Een Amerikaans publiciteitsbureau dat jarenlang meewerkte aan de Golden Globes-uitreiking heeft de organisatie voor de rechter gedaagd.

In de aanklacht, waarmee een bedrag van 2 miljoen dollar is gemoeid, wordt gemeld dat de HFPA het bureau aan de kant zette toen het eiste dat de leden, in hoofdzaak hoogbejaarde filmjournalisten, geen geld en cadeaus van filmmaatschappijen meer mogen accepteren om bepaalde films een nominatie te bezorgen. Dit meldt het AD.

Zo was er dit jaar veel rumoer rond de nominatie van The Tourist, een film met Johnny Depp en Angelina Jolie, die overal is geflopt en toch diverse nominaties ontving.

Het bureau dat de HFPA aanklaagt, zorgde ervoor dat de uitreiking van de Golden Globes door omroep NBC werd uitgezonden. Met de recente deal, die door de HFPA zelf is afgesloten, is een bedrag van 26 miljoen dollar gemoeid. De Golden Globes vormen tijdens de uitreiking van de 68ste editie van het evenement de belangrijkste prooi. Een prestigieuze beloning en tevens graadmeter voor kansen tijdens die andere prijzenregen: de Oscars. (br.hln )


16-01-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley verwerkt liefdesverdriet in karaokebar

Keira Knightley verwerkt liefdesverdriet in karaokebar


http://img814.imageshack.us/img814/90/keiraknightleye.jpg



Sienna Miller, ervaringsdeskundige op het vlak van relatiebreuken, helpt haar vriendin Keira Knightley over haar recente breuk met Rupert Friend. Dat doen de twee schoonheden door de bloemetjes stevig buiten te zetten in Londen.


Actrice Sienna, nu gelukkig verloofd met acteur Jude Law, werd donderdagavond samen met Keira Knightley in een Italiaans restaurant gespot, achteraf gingen ze naar een nabijgelegen karaokebar. Keira was vijf jaar samen met acteur Rupert friend en ze heeft het nog steeds erg moeilijk met de breuk, dus een avondje uit met de vriendinnen was precies wat ze nodig had. Ze oefenden hun zangkwaliteiten in de karaokebar The Lucky Voice en zetten naar verluidt een voortreffelijke versie van Don't cha van de Pussy Cat Dolls neer. Een getuige: "De vriendinnen hielden zich alles behalve in, ze waren met twaalf op stap, maar niemand gedroeg zich als een diva."


De twee droegen allebei een erg eenvoudige outfit. De 25-jarige Keira had een gezellig hoedje, eenvoudige jeansbroek, zwarte laarzen, gestreept t-shirtje en militair jasje aan. Sienna was zoals altijd trouw aan haar boho-chique stijl met een short, transparante panty's, enkellaarsjes en een zwarte sjaal.

De breuk tussen Knightley en Friend volgde na weken van speculaties dat hun carrière de acteurs uit elkaar had gedreven. Volgens haar vader concentreert Keira zich nu op haar werk om zo haar liefdesverdriet te overwinnen. "Ze hebben allebei erg lang nagedacht over deze beslissing. Het gaat goed met Keira, ze concentreert zich nu op toneelwerk. Zij en Rupert zullen goede vrienden blijven, dat weet ik."



16-01-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Erepenning voor Jan Verheyen

Gouden Erepenning voor Jan Verheyen


http://img832.imageshack.us/img832/2131/janverheyen.jpg



Jan Verheyen mag volgende maand in het Vlaams Parlement een Gouden Erepenning in ontvangst nemen. Ook animatiefilmer Raoul Servais en producent Erwin Provoost zullen op 2 februari in de bloemetjes gezet worden.

Verheyen regisseerde films zoals 'Zot van A' en 'Dossier K.'.

De Gouden Erepenningen worden uitgereikt aan verdienstelijke Vlamingen. Doorgaans komen ze uit één welbepaalde beroepscategorie. Muzikanten Will Tura, Tom Barman en Raymond Van het Groenewoud kregen de onderscheiding al.




16-01-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste single van nieuwe Get Ready

Eerste single van nieuwe Get Ready


http://img19.imageshack.us/img19/663/getreadya.jpg


In de eerste helft van de jaren '90 was Get Ready razend populair. Twee en een half jaar geleden maakten ze een comeback met twee nieuwe gezichten: naast Jimmy en Koen zijn dat nu Tom en Kenny. Zondag zingen ze hun eerste nieuwe single in 'Anne's Vlaamse 10'.

Kenny Philippaars (foto links), een van de twee nieuwe leden van de boysband, is een Diepenbekenaar. Hij is intussen helemaal ingeburgerd. "Tom en ik zijn bijna tien jaar jonger dan Jimmy en Koen. Maar dat leeftijdsverschil is geen probleem. Zij hebben een pak meer ervaring en geven ons goede raad. Samen met Tom maak ik de nieuwe choreografieën. Ik heb vroeger bij verschillende artiesten gedanst, o.m. voor 'Eurosong'."

De vroegere manager van Get Ready verblijft nu op Gran Canaria. Hun nieuwe manager is Jo Corijn en hun nieuwe repertoire komt van Peter Luts (bekend van o.m. Lasgo) en David Vervoort.

"We treden elke week wel ergens op. Volgend weekend bijvoorbeeld in Stevoort. Tot nog toe hebben we enkel het repertoire van vroeger opnieuw gebracht. Veel fans van vroeger zijn trouwens gebleven en komen naar bijna elk optreden. De single die we zondag brengen in 'Anne's Vlaamse 10' - 'Iemand zoals jij' - is het eerste nieuwe nummer sinds de comeback. Het is de bedoeling dat er meer van dat komt." (br.gva)



16-01-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Social Network' beste film,' Inception' kaapt meeste prijzen weg op Critics' Choice

'The Social Network' beste film,' Inception' kaapt meeste prijzen weg op Critics' Choice


http://img20.imageshack.us/img20/1208/thesocialnetwork.jpg



De film 'The Social Network' staat een stap dichter bij een Oscar nadat de film over de oorsprong van Facebook vier awards won van de vereniging van Amerikaanse filmcritici.

De prent won de award voor beste film, David Fincher werd uitgeroepen tot beste regisseur en Aaron Sorkin schreef het beste bewerkte script. Trent Raznor en Atticus Ross kregen de prijs voor beste soundtrack, ook voor 'The social network'.

Oscars
'The Social Network' is een van de grote kanshebbers op de Oscars, waarvoor de nominaties op 25 januari worden bekendgemaakt. De cast van de film won ook op het filmfestival van Palm Springs de performance award.

6 voor Inception
Ondanks de vier prijzen voor 'The Social Network', deed 'Inception' het numeriek nog beter. De nieuwe van Christopher Nolan kaapte zes prijzen weg: beste actiefilm, beste geluid, beste montage, beste cinematografie, beste visuele effecten en beste 'art direction'.

The King's Speech
De National Society of Film Critics, met filmjournalisten uit Los Angeles, Boston, New York en Chicago, uitte kritiek op de ratingscommissie die oordeelde dat jongeren onder de zeventien van een volwassenen moeten vergezeld zijn om de film 'The King's Speech', over het spraakgebrek van de Britse koning George VI, omdat die schuttingtaal bevat.

Die film werd bekroond met beste originele script, en beste acteur (Colin Firth). Beste actrice was de prachtig zwangere Natalie Portman ('The Black Swan').

Beste animatie- en buitenlandse film
'The Fighter' kreeg nog drie prijzen toebedeeld: beste ondersteunende acteur (Christian Bale), beste ondersteunende actrice (Melissa Leo) en beste acteursteam. 'Toy Story 3' werd beste animatiefilm, 'Alice in Wonderland' kreeg nog een schouderklopje voor beste make-up en kostuums.

De beste buitenlandse film werd 'The girl with the dragon tattoo', bij ons bekend als 'Mannen die vrouwen haten'. Dat is de verfilming van het eerste boek van de Millenniumtrilogie van de Zweedse schrijver Stieg Larsson. (br.hln)



15-01-2011 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: Gouverneur zijn kostte me fortuin

Schwarzenegger: "Gouverneur zijn kostte me fortuin"


http://img842.imageshack.us/img842/7601/arnoldschwarzenegger.jpg


Arnold Schwarzenegger spreekt voor het eerst sinds hij geen gouverneur van Californië meer is. "Het was de kroon op mijn leven, maar het heeft wel een fortuin gekost", aldus de ex-filmster en -bodybuilder.

Volgens Schwarzenegger heeft het hem ruim 200 miljoen dollar (140 miljoen euro) heeft gekost. Daarvan kwam 35 miljoen dollar uit zijn privékapitaal.

Misgelopen geld
"Eigenlijk is dat 70 miljoen dollar, want ik betaal 50 procent belasting. En ik had elk jaar een film kunnen maken, daardoor ben ik nog eens 140 miljoen dollar misgelopen'', zei Schwarzenegger in de Oostenrijkse krant Krone Zeitung.

Schade aan het gezin
Dat lijkt uit bitterheid en spijt, maar dat weerlegt de Oostenrijker. "Ik heb er geen spijt van. Het was het meer dan waard. Veel erger is de schade die het gouverneurschap aan mijn gezin heeft toegebracht.''

Schwarzenegger zegt dat zijn vrouw en kinderen zijn baan haatten, omdat hij zo vaak weg was.



15-01-2011 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechterbeen actrice Zsa Zsa Gabor (93) geamputeerd


Rechterbeen actrice Zsa Zsa Gabor (93) geamputeerd


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor-4.jpg


De 93-jarige Amerikaanse actrice Zsa Zsa Gabor heeft in een ziekenhuis in Los Angeles een amputatie van haar rechterbeen ondergaan. Dat is vernomen in de omgeving van de actrice.


Volgens de dokters van het Ronald Reagan-ziekenhuis van de universiteit van Californië in Los Angeles is de operatie goed verlopen, maar is de gezondheid van de actrice nog steeds fragiel.
 
Gangreen
Zsa Zsa Gabor werd begin dit jaar in het ziekenhuis opgenomen omdat ze gangreen had aan haar rechterbeen. De dokters zagen zich verplicht tot amputatie omdat de infectie te sterk was opgerukt.
 
Zsa Zsa Gabor werd in 1936 Miss Hongarije en waagde vervolgens haar kans in Hollywood. Ze speelde onder meer in 'Moulin Rouge'. Het waren echter niet zozeer haar acteerprestaties, maar wel haar schoonheid, flamboyante stijl, financiële en gerechtelijke affaires en acht huwelijken die van Zsa Zsa Gabor een legendarisch personage in de geschiedenis van Hollywood maakten.



15-01-2011 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Stieg Larsson wil Millenniumreeks afwerken

Vriendin Stieg Larsson wil Millenniumreeks afwerken


http://img218.imageshack.us/img218/2325/evagabrielsson.jpg


De levensgezellin van de in 2004 overleden bestseller-auteur Stieg Larsson wil een vierde deel aan de onvoltooide Millenniumreeks breien, zo schrijft de Britse krant The Guardian.


Eva Gabrielsson voelt zich literair in staat om een vervolg en slot neer te pennen voor "Mannen die vrouwen haten", "De vrouw die met vuur speelde" en "Gerechtigheid", en dat omdat veel van dat werk gemeenschappelijk door het paar werd geschreven. Adder onder het gras: Gabrielsson kan/wil zich pas aan het schrijven zetten als zij over alle materiaal van haar overleden partner mag beschikken, iets wat diens nabestaanden tot dusver hebben geweigerd.




http://img191.imageshack.us/img191/9008/stieglarssonw.jpg

 

In haar memoires schrijft Gabrielsson dat Larsson voor zijn vroegtijdig overlijden al 200 bladzijden van de vierde roman van de internationaal succesvolle misdaadreeks had klaargestoomd. Volgende week verschijnt in Scandinavië en Frankrijk de (auto)biografie van Gabrielsson onder de titel "Millennium, Stieg en ik".
 

Stieg en Eva waren meer dan dertig jaar samen, maar traden nooit in het huwelijk. Daardoor ging de miljoenenerfenis van larsson niet naar Eva, maar naar zijn vader en broer. Van Larssons romans zijn wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. De drie Millennium-romans zijn ook allemaal verfilmd, met James Bond-acteur Daniel Craig in de hoofdrol.



15-01-2011 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standbeeld voor Slash en Lemmy?

Standbeeld voor Slash en Lemmy?


http://img828.imageshack.us/img828/8933/lemmyandslash.jpg


Slash en Lemmy krijgen misschien wel een standbeeld in Stoke-on-Trent. Met dank aan 318 fans, die willen dat de prestaties van de voormalige Guns 'n' Roses-gitarist en de Motorhead-frontman in de bloemetjes gezet worden. Beide rocklegendes werden geboren in 'de Potteries'.

Het stadsbestuur kreeg vorige maand een petitie van de supporters overhandigd. Die beweren dat de standbeelden een 'boost' zouden geven aan het profiel van de stad. "Zo kunnen we ons onderscheiden van de rest. Het initiatief zou zeker rockfans van over de hele wereld aantrekken", klinkt de motivatie.

Het stadsbestuur liet al verstaan dat ze het plan best ziet zitten, maar niet wil instaan voor de financiële kant. De definitieve beslissing valt allicht volgende week.



15-01-2011 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: Ik praat enkel over miskraam als je miljoen schenkt

Lily Allen: "Ik praat enkel over miskraam als je miljoen schenkt"

Klik op de foto om 'Smile' te beluisteren





Voor het eerst sinds haar miskraam vorig jaar heeft Lily Allen de stilte verbroken. Op Twitter trok de zangeres van leer tegen Piers Morgan, een presentator die haar in zijn talkshow 'Life Stories' trachtte te krijgen.

"Ik kom enkel als je een miljoen dollar schenkt aan SANDS, een liefdadigheidsgroepering die zich inzet voor vrouwen die dezelfde pijn als ik moeten doorstaan", klonk het brutaal. "Je vraagt me nu al jaren, maar ik ben niet geïnteresseerd om naar je show te komen."

Morgan had de uitbrander wel verdiend, want even tevoren had hij de zangeres serieus uit haar kot gelokt. "Jij zou mij beter betalen omdat ik met dit je interview je carrière weer lanceer. Een miljoen Chileense pesos (1.500 euro) wil ik nog wel op tafel leggen. George Clooney praat tenminste over zijn werk in Soedan om de mensen bewust te maken, hij doet het niet voor het geld. PS: ik weet dat je erop gebrand bent om me op tv af te maken. Veel geluk daarmee, meisje."

"Clooney wacht"
Uiteindelijk trachtte Morgan haar nog te paaien met een bedrag van vijf cijfers, maar er kwam geen antwoord meer. "Je zal je nog wel bedenken, dat doen jullie altijd. Nu moet ik ervandoor, Clooney wacht", besloot de presentator.

Voor Lily Allen ligt het thema zeer gevoelig, want ook in 2009 verloor ze al een ongeboren kindje. Gelukkig is het niet al kommer en kwel: op kerstdag vroeg haar vriend haar ten huwelijk.

In zijn programma 'Life Stories' praatte onder meer Cheryl Cole openlijk over haar stukgelopen huwelijk. Maandagavond gaat in Amerika de opvolger van de Larry King-show van start op CNN, 'Piers Morgan Tonight'. Zijn eerste gast daar is niemand minder dan Oprah Winfrey.



14-01-2011 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!