Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clint Eastwood draait nieuwe remake 'A Star is Born

Clint Eastwood draait nieuwe remake 'A Star is Born'


http://img109.imageshack.us/img109/3558/clinteastwoodd.jpg



Hollywoodveteraan Clint Eastwood gaat voor Warner Brothers een nieuwe verfilming maken van de musicalklassieker 'A Star is Born'. In de voetsporen van Janet Gaynor (de versie van 1937), Judy Garland (de -bekendste- versie, 1954) en de in de seventies onvermijdelijke Barbra Streisand (1976) treedt zangeres Beyoncé Knowles. Voor de rol als partner van de talentrijke, onschuldige zangeres Esther Hoffman, de rol eerder vertolkt door respectievelijk Fredric March, James Mason en Kris Kristofferson, wordt gedacht aan Will Smith.


Dat 'Dirty Harry' Eastwood zich op zijn tachtigste aan een musical gaat wagen, is minder verrassend dan op het eerste zicht lijkt: de brave man trad namelijk zelf ooit op in een muzikale film, naast Lee Marvin in de komisch muzikale western 'Paint your wagon'. Die big-budgetfilm uit 1969 bracht productiemaatschappij Paramount op de rand van het failliet.



22-01-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remco Campert (81) breekt schouder bij val

Remco Campert (81) breekt schouder bij val


http://img62.imageshack.us/img62/9392/remcocampert.jpg



De Nederlandse schrijver Remco Campert heeft gisterenavond bij een val in zijn woning in Amsterdam zijn schouder gebroken. Dat meldt een woordvoerster van uitgeverij De Bezige Bij vandaag.
 
De 81-jarige schrijver en dichter is naar het ziekenhuis gebracht, maar de gevolgen van de valpartij leken volgens de woordvoerster mee te vallen. Hij is inmiddels weer thuis en zijn arm zit in een mitella.
 
Campert won onlangs nog De Gouden Ganzenveer, een onderscheiding die elk jaar gaat naar een persoon of instituut vanwege zijn of haar grote betekenis voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland. Zijn roman 'Het leven is vurrukkulluk' staat eind oktober centraal tijdens de zesde editie van de nationale leescampagne Nederland Leest. Doel is dat iedereen dan hetzelfde boek leest en daarover met elkaar in discussie gaat.


22-01-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey papt aan met kandidate America's Next Top Model

Jim Carrey papt aan met kandidate 'America's Next Top Model



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/jim-carrey-1.jpg?t=1295699425
Jim Carrey. 


Jim Carrey een liefhebber van vrouwelijk schoon? Qua open deur intrappen kan dat tellen, maar nu mikt de acteur pas echt hoog. De komiek bakt namelijk zoete broodjes met Anchal Joseph, een deelneemster die in 2006 zevende eindigde in 'America's Next Top Model'. Met een brede glimlach verlieten beide tortelduifjes hand in hand een theatervoorstelling in New York.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Anchal-Joseph.jpg?t=1295699511
Het leeftijdsverschil met deze Anchal bedraagt maar liefst 25 jaar.



Jonge grietjes lijken wel de nieuwste hobby van Carrey, want vorige week woensdag genoot hij van het stuk 'Fuerza Bruta: Look Up' in het bijzijn van een mysterieuze blondine. Twee bodyguards moesten er toen voor zorgen dat er geen foto's van het stel genomen werden. "De assistent van Carrey heeft toen naar het theater gebeld om bewaking te voorzien", aldus een bron. "Geen enkele fotograaf mocht in hun buurt komen. Het ging er romantisch aan toe, met veel handgefriemel."

Carrey had voorheen een relatie van vijf jaar met voormalig naaktmodel Jenny McCarthy. In april gingen ze uit elkaar. Jenny liet er geen gras over groeien en jaagde er daarna alweer twee nieuwe mannen doorheen.


22-01-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVS moet honderden België-fanaten weigeren

KVS moet honderden België-fanaten weigeren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wim-Helsen-1.jpg?t=1295644669
Ook Wim Helsen zal van de partij zijn.


Het protestevenement 'Solidariteit maakt een cultuur groot' in de Brusselse KVS heeft honderden geïnteresseerden moeten weigeren. "In de zaal zie ik jong en oud zitten van beide taalgemeenschappen. Momenteel zitten er ruim 700 mensen wat een absoluut maximum is", verduidelijkt Jan Goossens, artistiek directeur van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, iets na 21.00 uur.

Onder het platform 'Niet in onze naam' uiten de artiesten vooral hun bezorgdheid over het discours van het separatisme. "Iets na 20 uur werd het protestevenement op gang getrokken. We hebben honderden mensen moeten weigeren, zowel telefonisch als aan de deur. Vanavond zullen zowat 40 artiesten uit heel België de revue passeren. Alles verloopt goed", aldus Goossens.

Volgens de coördinatrice van het evenement, Lieve Franssen, waren de reacties op het project vanaf de start al positief. "Wij hadden daarom een zeker succes verwacht. Het doet ons echter plezier om te zien dat het publiek ons effectief gevolgd is", zegt ze.

"Hopen op gemengd publiek"
Nederlandstalige kunstenaars lagen aan de basis van het project, maar ook veel Franstalige artiesten zullen in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg aanwezig zijn. "We hopen op een gemengd publiek, de KVS is tenslotte een bekende locatie in de twee taalgemeenschappen", luidt het nog.
 
Vanavond zullen onder meer schrijvers, muzikanten en comedians aanwezig zijn. Het gaat om namen als Pierre Mertens, Daniel Hélin, Arno & Stef Kamil Carlens, Claude Semal, Jaco Van Dormael, Wim Helsen, Tom Lanoye, de band Jaune Toujours, Will Ferdy en vele anderen.



22-01-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian met bondagemasker

Khloe Kardashian met bondagemasker


http://img262.imageshack.us/img262/3872/khloekardashian.jpg


Khloe Kardashian laat graag haar wilde kant zien. Op de cover van het Amerikaanse tijdschrift YRB was het weer prijs: met een bondagemasker en vuurrode haren kijkt ze potentiële kopers verleidelijk aan. "YRB staat bekend om haar gewaagde en gekke inhoud, dus greep ik de kans om met hen samen te werken. Ik hou er van om te experimenteren."

De realityster liet speciaal voor de fotoshoot haar haren rood verven. "Maar ik was al langer van plan om van coupe te veranderen. Ik had weer eens behoefte aan verandering."

Khloe wordt de concurrentiestrijd met haar bekendere zussen Kim en Kourtney wel stilaan beu. "Wat zij doen, kan ik ook. Ik wacht gewoon tot er zich een kans aandient, met mensen die in mij geloven."



21-01-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer van Iggy Pop overleden na ongeval

Drummer van Iggy Pop overleden na ongeval

Klik op de foto om 'The Passenger' te beluisteren





Iggy Pop-drummer Alex Kirst is om het leven gekomen nadat hij was aangereden door een auto. De muzikant is 47 jaar geworden. Kirst werd aangereden in de woestijn van Californië. Hij werd door een voorbijganger gevonden die de politie alarmeerde omdat die dacht dat de muzikant zijn dronken roes lag uit te slapen.

Volgens Daily Mirror gebeurde het ongeval op 13 januari maar werd het nieuws pas gisteren bekendgemaakt.

De drummer speelde ook in de band The Nymphs die zijn hoogtepunt beleefde in de jaren tachtig. Met zijn broer Whitey en Pete Marshal vormde hij later de groep The Trolls. Die band ondersteunde Iggy Pop bij de albums 'Beat 'Em Up' en 'Skull Ring'. (br.hln)



21-01-2011 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bring me the Horizon op Graspop

Bring me the Horizon op Graspop

Klik op de foto om 'The Sadness Will Never End' te beluisteren






Er zijn weer twee nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van Graspop Metal Meeting 2011: Times of Grace en de Britse metalcore band Bring me the Horizon.

Bring me the Horizon stond in 2008 al eens op de Desselse wei. Ze hebben een derde studioalbum uit - geproducet door Fredrik Nordström - en toeren dit jaar rond met hun metalcore collega's The Devil Wears Prada en Architects. In juni dus ook te zien en te horen in Dessel.


21-01-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekenaar van 'Tiny' overleden

Tekenaar van 'Tiny' overleden


http://img534.imageshack.us/img534/5729/marcelmarliertiny.jpg



Marcel Marlier, de tekenaar van de Tiny-boeken, is dinsdag op 80-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Franstalige media op hun website.
 
Marlier werd op 18 november 1930 geboren in Herseaux (Moeskroen). Zijn samenwerking met scenarist Gilbert Delahaye startte in 1954, met het boek "Martine à la ferme" (Tiny op de boerderij). Uiteindelijk werden zestig verhalen van Tiny uitgebracht. Het laatste boek "Martine et le Prince mystérieux" (Tiny en de mysterieuze prins) verscheen in 2010. In totaal zouden niet minder dan 100 miljoen exemplaren verkocht zijn van de verhalen van Tiny, in vijftien verschillende landen.
 
Scenarist Gilbert Delahaye was in 1997 al om het leven gekomen.
In Doornik werd in 2004 nog een standbeeld opgericht ter ere van de twee geestelijke vaders van Tiny.


21-01-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz kocht wiet van Snoop Dogg

Cameron Diaz kocht wiet van Snoop Dogg


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cameron-Diaz-2.jpg?t=1295613968



Cameron Diaz heeft onthuld dat ze op de middelbare school wiet kocht van rapper Snoop Dogg. "Hij was een jaar ouder dan ik. Ik kocht wiet van hem. Ik moest dat spul hebben!", verklaarde Cameron tegenover talkshowhost George Lopez. Diaz en Dogg groeiden op in Long Beach, Californië.



21-01-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: Ik verloor maagdelijkheid aan Jay-Z

Beyoncé: "Ik verloor maagdelijkheid aan Jay-Z"


http://img197.imageshack.us/img197/4041/beyonceandjayzy.jpg
Beyoncé beweert dat manlief Jay-Z in alle opzichten haar eerste echte vriendje was.


De zangeres zou alleen met haar echtgenoot het bed gedeeld hebben, meldt MediaTakeOut.

"Mensen zouden verbaasd zijn als ze wisten hoe weinig ervaring ik heb", biechtte Beyoncé op. "Toen ik 12 of 13 was, had ik mijn eerste vriendje en dat bleef hij tot ik 17 was. Ik ben erg loyaal en ben altijd verstandig geweest."

De preutse zangeres vertelt verder dat ze maar één ander vriendje heeft gehad, maar dat ze daar nooit mee naar bed is geweest. "Dat was mijn enige ervaring met een man, en daarna is er nog maar een vriendje geweest... Jay."

Het is de vraag of Beyoncé echt zo braaf is als ze beweert. De zangeres is samen geweest met Nas, Mos Def, Kobe Bryant, en Sean Paul, en zij staan niet bepaald bekend om hun beheersingsvermogen.



21-01-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes bevallen van zoon

Doutzen Kroes bevallen van zoon


http://img443.imageshack.us/img443/9800/doutzenkroesp.jpg


Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is vanmorgen bevallen van een zoon. Het is het eerste kind voor Kroes (25) en dj Sunnery James, met wie ze in november vorig jaar in Amsterdam trouwde. Het jongetje heet Phyllon Gorré, weegt vier kilo en heeft "donker haar en donkere ogen", zo laat haar management weten.


21-01-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback Britney Spears groot succes in VS

Comeback Britney Spears groot succes in VS

http://img227.imageshack.us/img227/7985/britneyspearsn.jpg



De zoveelste comeback van popdiva Britney Spears is in de VS zeer succesvol. Haar nieuwe single 'Hold it Against Me' werd in een week meer dan 411.000 keer gekocht of gedownload.

Het vorige record stond op naam van Taylor Swift. Zij verkocht 325.000 exemplaren van haar nummer 'Today Was a Fairytale'.

Spears' single is daarmee het bestverkopende nummer binnen een week na de release. De 29-jarige zangeres kwam deze week vanuit het niets op nummer één in de Billboard's Hot 100 Singles.

Tweede artiest ooit
Britney is daarmee de tweede artiest ooit die vanuit het niets meer dan een keer op nummer één binnenkomt in die lijst. Ze deed dat eerder met het nummer '3'. Dat lukte tot nu toe alleen Mariah Carey met de singles 'Fantasy', 'One Sweet Day' en 'Honey'.

'Hold it Against Me' vestigde vorige week al een ander record in de Verenigde Staten. De single was op het grootste aantal radiostations tegelijk te horen. Het nieuwe album van Spears komt in maart uit.



21-01-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen willen zijn zoals Beyoncé, niet zoals Kate Moss

Vrouwen willen zijn zoals Beyoncé, niet zoals Kate Moss


http://img16.imageshack.us/img16/5246/beyonceenkatemoss.jpg


Vrouwen willen veel liever zijn zoals Beyoncé dan als Kate Moss, en dat hebben hun respectievelijke echtgenoten niets mee te maken.


Het heeft wel alles te maken met hun lichaam. Het lichaam van Beyoncé is voor vrouwen het meest aantrekkelijke, gevolgd door Kelly Brook, Rihanna, Kim Kardashian, Christina 'Joanie' Hendricks.

Toch verkiest nog één op vijf vrouwen het 'vel over been'-type, zoals Kate Moss, Victoria Beckham, Kylie Minogue, Kristen Stewart of Gisèle Bundchen. Dat bleek na een bevraging van 60.000 vrouwen door het tijdschrift Look.

94 procent van de ondervraagden zegt dat vrouwen in alle vormen en gewichten stijlvol en modieus kunnen zijn. Een kleine meerderheid van 60 procent wil ook graag 'echte' vrouwen in de modemagazines.



20-01-2011 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Gucci Mane laat ijsje op kaak tatoeëren

Rapper Gucci Mane laat ijsje op kaak tatoeëren

http://img708.imageshack.us/img708/1253/guccimaneg.jpg



Rapper Gucci Mane verliet enkele dagen geleden de psychiatrische kliniek. Al gauw bleek dat dit misschien net iets te vroeg gebeurde. Mane, die voor de rechter verscheen wegens spookrijden, vandalisme en rijden zonder rijbewijs, verklaarde dat hij niet bij zijn volle verstand is. Nadat hij de witjassen achter zich liet, ging hij naar de tatooshop om er een ijsje op zijn kaak te laten inkten. Mane zat al vijf keren in de cel, voor akkefietjes als cokebezit en doodslag.



20-01-2011 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan schrijft zes boeken

Bob Dylan schrijft zes boeken

Klik op de foto om 'Knockin' On Heaven's Door' te beluisteren






Bob Dylan heeft een contract getekend met zijn uitgever Simon & Schuster om in de nabije toekomst zes boeken te publiceren. Dat meldt The Guardian. Twee ervan zijn autobiografisch en moeten de opvolgers worden van het boek over zijn vroege jaren, 'Chronicles: Volume One' uit 2004.

Genre opengetrokken
"Chronicles heeft de mogelijkheden van het genre autobiografie bijgesteld, het was toen een openbaring. Niemand had verwacht dat Bob Dylan zo open zou zijn. Eén sequel is al geweldig, twéé sequels is fantastisch nieuws", zo reageert een woordvoerder van boekenketen Waterstone's, die de verkoop van de Dylanboeken zag boomen.

Een publicatiedatum voor nieuw werk lig nog niet vast. Al in 2008 had Dylan toegegeven dat hij aan een volgend boek werkte. Hij zal ook herinneringen aan zijn radiotijd te boek stellen, onder meer toen hij het niet genoeg te prijzen 'Theme Time Radio Hour' presenteerde bij Sirius XM satellite.

'On The Road'
Bij verschijning werd 'Chronicles' door sommige critici op gelijke hoogte geplaatst met Jack Kerouacs beatclassic 'On the Road'. Het boek stond 19 weken lang op de bestsellerlijst van de New York Times.



20-01-2011 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow: "Chris en ik hebben huwelijkscrisis gehad

Gwyneth Paltrow: "Chris en ik hebben huwelijkscrisis gehad"


http://img716.imageshack.us/img716/9535/gwynethpaltrowenchris.jpg


Gwyneth Paltrow heeft haar privéleven jarenlang angstvallig afgeschermd, en nu kan ze er plots niet meer over zwijgen. Stront aan de knikker? Zo blijkt.

Het meisje, getrouwd met Coldplay-voorman Chris Martin, moest het eens kwijt: "We hebben een turbulente periode in ons huwelijk gehad. Er waren veel ups, maar ook best zware downs. Soms moet ik Chris echt forceren om het eens over zijn gevoelens te hebben. Het huwelijk is niet makkelijk en ook wij hebben onze crisissen van tijd tot tijd. Serieuze crisissen. Getrouwd zijn, dat reikt verder dan de vraag wie de afstandsbediening mag vasthouden. Hopelijk blijven we in de juiste richting evolueren en kunnen we de hindernissen nemen".

Paltrow en Martin trouwen eind 2003, ze hebben samen twee kinderen, Apple en Moses.



20-01-2011 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff ontkent zwangerschapsgerucht

Hilary Duff ontkent zwangerschapsgerucht

Klik op de foto om 'Stranger' te beluisteren






Hilary Duff heeft op Twitter laten wetend dat ze niet zwanger is. De zangeres-actrice deed dat nadat het gerucht was verspreid dat ze zeven weken zwanger was. De 23-jarige, die in augustus vorig jaar trouwde met de Canadese hockeyspeler Mike Comrie, schreef: "Wat een dagje! Opstaan en op het internet lezen dat je zwanger bent! Het is maar een gerucht, jongens! Niet waar dus. Maar toch bedankt voor de gelukwensen. Lol". (br.hln)


20-01-2011 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Homme (QOTSA) was even "dood" tijdens operatie

Josh Homme (QOTSA) was even "dood" tijdens operatie





Josh Homme, voorman van Queens Of The Stone Age, moest tijdens een knieoperatie terug tot leven gewekt worden nadat zijn hart bezweek. Homme lag na de operatie drie maanden in bed en stelt dankzij zijn bijnadoodervaring de mooie kanten van het leven leerde waarderen.

"Tijdens mijn operatie, een routineklus, stierf ik op de tafel en kwam ik weer terug. Er waren complicaties opgetreden". Homme (37), die ook in Them Crooked Vultures speelt, was drie maanden aan zijn bed gekluisterd. "Dat had ik nog nooit gedaan, en dus had ik tijd om na te denken. Nadat ik al die tijd in mijn eigen geest had geleefd, kon ik eindelijk opnieuw stappen. Ik sprong het nieuwe jaar in".

"Ik heb altijd in het nu geleefd, maar voor de eerste keer moest ik wachten op mijn 'nu'. Voortaan bekijk ik het leven positiever". Homme neemt momenteel het zesde album van QOTSA op.



20-01-2011 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Star Wars'-maker George Lucas gelooft dat wereld in 2012 vergaat

'Star Wars'-maker George Lucas gelooft dat wereld in 2012 vergaat

http://img338.imageshack.us/img338/3001/georgelucas.jpg

George Lucas is ervan overtuigd dat we volgend jaar quasi allemaal de pijp uitgaan. De 66-jarige maker van onder meer de 'Star Wars'-films, openbaarde zijn apocalypstheorie aan acteur Seth Rogen.


"George Lucas gaat neerzitten en betoogt een halfuur in volle ernst dat hij denkt dat de wereld in 2012 vergaat. Echt! Hij meent het", aldus Rogen in de krant Toronto Sun.

Naast Rogen was ook Steven Spielberg getuige van Lucas' uiteenzetting, maar Spielberg is nog geen bunker aan het bouwen.



Lucas is ervan overtuigd dat er wel iemand een Millennium Falcon in een garage klaar heeft staan "to just whizz on outta here".



"Lucas gaat maar door over de tectonische platen en de hele tijd zit Spielberg met zijn ogen te rollen, met een uitdrukking van 'mijn maffe vriend wil zijn mond maar niet houden, sorry daarvoor'. Aanvankelijk dacht ik dat George een grapje maakte, maar hij was doodserieus en ik dacht: 'Als jij George Lucas bent en je denkt echt dat de wereld volgend jaar vergaat, dan heb je vast al een ruimteschip gebouwd'. Dus vroeg ik hem of hij een zitje voor mij wil vrijhouden. Maar hij zei dat hij geen ruimteschip heeft, maar dat hij wel zeker weet dat er ergens een Millennium Falcon in een garage staat met een piloot die klaarstaat om te vertrekken."



20-01-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson riskeert vier jaar cel voor mishandeling vrouw

Mel Gibson riskeert vier jaar cel voor mishandeling vrouw


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Mel-Gibson.jpg?t=1295526438


Mel Gibson zal wellicht vervolgd worden voor de mishandeling van zijn ex en moeder van hun dochtertje, Oksana Grigorieva. Hij riskeert vier jaar cel. De openbare aanklager zal de 55-jarige acteur één van de komende dagen in beschuldiging stellen, wat betekent dat hij veroordeeld zal worden.


Gibson, zo stelt Grigorieva, brak in januari vorig jaar twee van haar tanden. De 40-jarige Russische zangeres beweert dat hij dat deed terwijl ze baby Lucia, toen twee maanden oud, op de arm droeg. "Ik vreesde voor mijn leven en dat van mijn dochtertje", verklaarde ze. "Hij sloeg me vol op de mond. Ik liep naar de keuken om mijn sleutels te nemen en hij trok een pistool uit zijn broek. Ik dacht dat hij me ging vermoorden".


Eergisteren had de advocaat van Gibson een onderhoud met de aanklagers. Die kunnen hem aanklagen voor een misdrijf dan wel voor een vergrijp, wat hem respectievelijk maximaal vier jaar of 12 maanden cel kan kosten.


"Zijn advocaat is er zich terdege van bewust dat de openbare aanklager Mel kan laten veroordelen, zijn zaak is heel solide", aldus een bron in Amerikaanse media.


Gibson ontkent evenwel dat hij Grigorieva heeft geslagen en beweert dat ze hem probeerde te chanteren. Zo lekten er audio-opnames waarop te horen is hoe Gibson zijn ex bedreigt en racistische beledigingen uit aan haar adres. Zij houdt vol dat ze die gesprekken opnam om zijn agressie te kunnen aantonen, en dat ze niet van plan was hem ermee te chanteren.


Het spel werd het voorbije jaar uiterst vuil gespeeld, met het hoederecht over de baby als grote inzet. Oksana spande de kroon toen ze verklaarde dat Mel haar tijdens het seksen sloeg omdat hij erectieproblemen heeft maar mits een paar fikse klappen op haar knappe snoetje er toch nog in slaagde zijn jongeheer op te richten.



20-01-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!