Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John niet uitgenodigd op huwelijk William en Kate

Elton John niet uitgenodigd op huwelijk William en Kate

http://img16.imageshack.us/img16/297/eltonjohnk.jpg


Elton John verwacht niet dat hij wordt uitgenodigd voor het huwelijk van Prins William en Kate Middleton. De zanger was goed bevriend met de moeder van William, wijlen prinses Diana.

 "Mensen gaan ervan uit dat ik wel een uitnodiging krijg omdat ik goed bevriend was met Diana, maar ik heb geen kaart gehad en die verwacht ik ook niet. Ik ken Kate en William niet zo goed, maar ze lijken erg gelukkig samen. Ik wens ze een mooi leven toe", schrijft De Telegraaf.

Elton heeft William en zijn broer Harry wel verschillende keren ontmoet. "Toen hun moeder nog leefde zijn we een keer met z'n allen gaan lunchen. Ook bij de herdenking hebben we elkaar nog even gesproken. Het zijn geweldige jongens."


25-01-2011 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onafgewerkte film Orson Welles na 40 jaar in première

Onafgewerkte film Orson Welles na 40 jaar in première


Filmgenie Orson Welles


Een onafgewerkt 'meesterwerk' genaamd 'The Other Side of the Wind', van filmgenie Orson Welles is na bijna 40 jaar aan zijn première toe. Dat wist een advocaat uit Los Angeles aan de Britse krant The Observer te melden.

Rechten
Welles draaide 'The Other Side of the Wind' in 1972, met collega-cineast John Huston in de hoofdrol. De film schetst de laatste levensuren van een ouder wordende regisseur. De pellicule ligt na al die jaren nog in de kluis door een dispuut over de filmrechten.  Ook regisseur Peter Bogdanovich speelde een rol in de film. Hij is één van de cinefielen die de rechten willen opkopen, de film afwerken en in de bioscoop uitbrengen.

Meesterwerk
Mensen die bij de opnames betrokken waren en die footage van de prent hebben gezien, bestempelen de testamentfilm van Welles eensluidend als "een meesterwerk".

Welles, die na de filmklassiekers 'Citizen Kane' (volgens niet weinig filmcritici de beste film ooit) en 'The Magnificent Ambersons' als enfant terrible door Hollywood werd uitgespuwd, overleed in 1985. Hij was toen 70 jaar oud. Een jaar voor hij 'The Other Side of the Wind' inblikte, speelde hij nog in Harry Kümels mythologisch huis clos-drama 'Malpertuis'.


25-01-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichter Marc Tritsmans wint Herman de Coninckprijs

Dichter Marc Tritsmans wint Herman de Coninckprijs


http://img91.imageshack.us/img91/2995/studievandeschaduw.jpg


De 51-jarige Marc Tritsmans is de eindlaureaat van de Herman de Coninckprijs 2011. De jury verkoos zijn dichtbundel 'Studie van de schaduw' uit de vijf finalisten en ook het publiek beloonde hem voor 'Uitgesproken' met de publieksprijs voor beste gedicht.

Milieuambtenaar Tritsmans debuteerde in 1992 met de bundel 'De wetten van de zwaartekracht' en publiceerde sindsdien negen dichtbundels. Centraal in deze en volgende bundels staan de fundamentele levensvragen, die grotendeels onbeantwoord blijven. Herinnering, verlangen en gemis zijn sleutelwoorden in de overwegend zachte, in melancholie gedrenkte gedichten.
 
De vakjury, onder leiding van Elke Brems (KU Leuven), prijst de stijl van Tritsmans als herkenbaar en toch verrassend, troostend maar niet tranerig. "Een huis, een boom, de vlucht van een roofvogel: het zijn de gewone dingen die bij Tritsmans aanleiding geven tot een overweging, een inzicht, een emotie. Tritsmans verwoordt het allemaal op een toegankelijke en eenvoudige manier", luidt het juryrapport.
 
De debuutprijs gaat dit jaar naar de 37-jarige Annemarie Estor voor 'Vuurdoorn me'. De jury vindt het goed toeven in de poëzie van de Nederlandse, die al sinds 2004 in Antwerpen woont. "Je bent er meestal met twee en de koude werkelijkheid is veraf. Een speels en verrassend debuut dat verwachtingen schept."
 
Donderdagavond worden Tritsmans en Estor in de bloemetjes gezet en krijgt ze een cheque van respectievelijk 6.000 en 1.000 euro in de Antwerpse Arenbergschouwburg. (br.hln)



25-01-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan helemaal klaar voor oorlog met ex Alex Reid

Jordan helemaal klaar voor oorlog met ex Alex Reid


http://img140.imageshack.us/img140/6529/jordanr.jpg



Jordan is helemaal klaar voor de confrontatie met haar ex-man Alex Reid. Het model vloog zondag met haar drie kinderen naar huis na een trip naar Zwitserland en schreeuwde van de daken dat Alex haar leven verpest. Reid weigerde voor de zoveelste keer om hun huis te verlaten.

Jordan- aka Katie Price- bracht het weekend door in het skioord Klosters en amuseerde zich met enkele polospelers op een evenement dat ze sponsorde. Jordan stak de draak met Reid door te laten weten dat ze enorm genoot van de 'sticks en ballen' in Zwitserland. Reid kon niet lachen met haar uitspraak en weigert het huis te verlaten voordat hij een uitleg krijgt waarom ze niet voor haar huwelijk wil vechten.

"Ik geef niet toe, ze is klaar voor een oorlog, maar ik ook", aldus de 35-jarige kooivechter.  Het koppel woont voorlopig in aparte delen van het huis. De drie kinderen verblijven bij haar andere ex-man Peter Andre totdat Jordan van Reid verlost is.



25-01-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears neemt lief opnieuw aan als manager

Britney Spears neemt lief opnieuw aan als manager


http://img339.imageshack.us/img339/2097/britneyspearszg.jpg


Britney Spears gaat opnieuw samenwerken met haar vriend Jason Trawick nadat ze hem negen maanden geleden ontsloeg als manager.

Britney en Jason, die een koppel vormen sinds maart 2009, waren ook op professioneel vlak partners tot de zangeres hem in maart vorig jaar aan de deur zette. Nu heeft ze echter besloten om opnieuw in zee te gaan met zijn bedrijf William Morris Endeavor Entertainment. Toch zal Jason niet de enige zijn die iets aan haar carrière te zeggen heeft.

"Jason zal deel uitmaken van een team dat Britney haar carrière uitstippelen. Hij zal niet de enige manager van de zangeres zijn." Volgens insiders is het de familie van de zangeres die achter de terugkeer van Jason zit. "Zij weten dat hij het beste met haar voor heeft."


25-01-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Tania Kloek en echtgenoot uit elkaar

Actrice Tania Kloek en echtgenoot uit elkaar

http://img35.imageshack.us/img35/2778/taniakloek.jpg



Tania Kloek en Christophe Ameye zetten een punt achter hun huwelijk. De actrice en de regisseur leerden elkaar zes jaar geleden kennen en hebben samen twee kinderen: Achiel en Maurice. Kloek en Ameye zouden uit elkaar gegroeid zijn, meldt Dag Allemaal.

Het koppel leek nochtans dolverliefd en stapte dan ook in het huwelijksbootje, maar enkele jaren na hun kennismaking bekoelde de romance dus. Zowel Kloek als Ameye willen voorlopig geen commentaar geven over hun breuk.

"Ik moet hier door, ik doe nu alles voor de kinderen. Ik wil dat wij hier met weinig of geen kleerscheuren uitkomen", was het enige dat Ameye liet weten.


25-01-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "Er leven spoken in mijn huis

Robbie Williams: "Er leven spoken in mijn huis"


http://img823.imageshack.us/img823/4451/robbiewilliams.jpg


Robbie Williams is ervan overtuigd dat er spoken in zijn huis leven. Volgens de zanger krijgt hij soms het gezelschap van een geest Bertie genaamd. De 36-jarige Williams is gefascineerd door zijn overleden huisgenoot.

Ook echtgenote Ayda Field gelooft dat er 'iets' is met hun villa op Mulholland Drive. "De honden kunnen het zien, de geest heeft de bijnaam Bertie gekregen", aldus een vriend. "Robbie en Ayda denken dat het om een man uit de 20ste eeuw gaat."

Rob fantaseert zelfs over het uiterlijk van de man. "Hij ziet Bertie graag als een man in pak, die altijd met een glas Martini door het huis wandelt." In 2009 beweerde de zanger al eens dat hij geesten voelde in zijn huis in Wiltshire. Hij zou ook al UFO's gezien hebben.


25-01-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek


Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek


http://img253.imageshack.us/img253/7380/aaroncarter.jpg

Aaron Carter (23), de jongere broer van Backstreet Boy Nick, heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek, schrijft De Telegraaf.



De problemen van de zanger zouden echter niet met een drugs- of alcoholverslaving te maken hebben. Aaron zou hard aan het werk zijn om 'emotionele en spirituele kwesties' op te lossen, zo heeft zijn manager laten weten.

"Aaron heeft me gevraagd of hij wat tijd kon nemen om aan emotionele en spirituele zaken te werken waar hij al een tijdje last van heeft. Daarom heeft hij zich laten opnemen op een plaats waar ze hem kunnen helpen."

"Het leven heeft zijn ups en downs. Je kan alleen leven en leren. Stop nooit met geloven! En geloof altijd in jezelf! Dit leer ik iedere dag", liet de zanger vanuit de kliniek via Twitter weten. (br.hln)



25-01-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-model beschrijft in boek lesbische relatie met Rihanna

Ex-model beschrijft in boek lesbische relatie met Rihanna


http://img707.imageshack.us/img707/1925/rihannafd.jpg
'Tajah' lanceerde al meteen passend fotomateriaal om haar boek te promoten.


Een ex-model dat het nu wil maken als auteur beweert dat ze seks heeft gehad met niemand minder dan Rihanna. De lesbische Natasha 'Tajah' Burton doet die onthulling in haar boek 'Low Down Dirty Shame', waarin ze de vuile was (lees: het seksleven) van enkele Hollywoodsterren en toppers uit de NBA en NFL buitenhangt en waarin ze haar lesbische relatie met de popster beschrijft.

De Amerikaanse website MediaTakeOut.com pakt uit met dat nieuws en heeft ook navraag gedaan bij een celebinsider, die stelt dat het verhaal "erg geloofwaardig" is. De website publiceert meteen ook de desbetreffende passage, uit het hoofdstuk 'My Pop Star' in het boek.

Razendknap
"Ik kwam uit een depressie en voelde me stilaan terug normaal. Opeens leek het alsof ik weer vrij was, al voelde ik me ook eenzaam. Een vriend had me een tijdje geleden de muziek van een vrouwelijke pop- en R&B-ster uit Barbados leren kennen. Ik had haar hits al wel dikwijls gehoord en was fan van haar unieke stijl. Om te lachen zei ik hem dat ik haar weleens wou ontmoeten. Hij vertelde me niet zeker te zijn of ze wel vrouwen lust en dat hij dat even ging navragen. Uiteindelijk wisselden we onze contactgegevens en van het een kwam het ander. Ik was nog niet over mijn ex en praten met haar hielp. Ze was razendknap, met haar kortgeknipt kopje met blonde tinten en haar creatieve stijl."

Moeilijk verleden
"Ik was er niet zeker van of zij onze relatie wel serieus nam, dus bekeek ik het van dag tot dag. Maar er was meteen die klik. We praatten uren met elkaar over media, muziek en mode. Ze was ook heel open en vertelde me over haar moeilijke verleden en hoe ze daarmee omging. Waarna ze plots een conference call van haar manager kon krijgen, over nieuwe projecten waarin ze de soundtrack van een film zou doen."

Oraal bevredigen
"Seks hoorde er meteen bij omdat ze een echte freak was. Ik was daar aanvankelijk niet voor omdat ik het niet belangrijk vond. Maar dat hield haar niet tegen. Ze bevredigde me oraal of met haar hand en ik liet me gaan. Ze vond me erg lekker maar telkens ik klaarkwam, stopte ze en ging ze meteen aan haar muziek werken. Alsof het bandwerk was voor haar. Ik bevredigde haar nooit, ze was altijd meer geïnteresseerd in mij."


25-01-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John werkt aan film over zijn wilde leven

Elton John werkt aan film over zijn "wilde leven"

Klik op de foto om 'Your song' te beluisteren






Elton John en zijn partner David Furnish werken samen met de Britse scenarioschrijver Lee Hall - bekend van 'Billy Elliot' - aan een film over het leven van de zanger en beloven dat het "surreëel" wordt.

"Natuurlijk wordt het geen gewone film, want mijn leven is nogal wild geweest. Samen met Hall werkt Elton John ook aan een musicalbewerking van George Orwells 'Animan Farm'.



25-01-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeroe van de aerobics op 96 jaar overleden

Goeroe van de aerobics op 96 jaar overleden


http://img840.imageshack.us/img840/631/jacklalanne.jpg
De vader van aerobics Jack LaLanne werd bekend met zijn televisieprogramma.


De Amerikaanse goeroe van de aerobics, Jack LaLanne, is gisteren op 96-jarige leeftijd overleden. Met zijn dagelijkse televisie-uitzendingen populariseerde de man de fitness-beweging.




Eerste fitnesscentrum
LaLanne overleed in zijn woning in Morro Bay, 320 km ten noorden van los Angeles, aan de gevolgen van een longontsteking, zo meldde een woordvoerder van zijn onderneming BeFit Enterprises. De man, die zoals de overlevering het wil er als adolescent een zeer ongezonde levensstijl op nahield, opende in 1936 in het Californische Oakland de allereerste gymclub op het Amerikaanse continent. Hij geldt ook als de uitvinder van de fitnesstoestellen die gebruik maken van katrollen.

Walk of Fame
LaLanne was ook de eerste die, in de jaren vijftig, met een aerobicsprogramma op het kleine scherm uitpakte. Op 88-jarige leeftijd kreeg hij een ster op de beroemde Walk of Fame in Hollywood.



24-01-2011 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Hopkins als Alfred Hitchcock?

Anthony Hopkins als Alfred Hitchcock?




De legendarische regisseur Alfred Hitchcock wordt opnieuw tot leven gebracht op het witte doek. Anthony Hopkins wordt getipt om de 'Master of Suspense' te spelen. Het scenario is gebaseerd op het boek 'Alfred Hitchcock and the Making of Psycho' (1998) van Stephen Rebello, zo meldt The Hollywood Reporter.
 
De Brit Sacha Gervasi, regisseur van de rockdocumentaire 'Anvil! The Story of Anvil' en scenarist van Steven Spielbergs 'The Terminal', zit aan de onderhandelingstafel om 'Hitchcock' te regisseren.
 
Volgens The Hollywood Reporter zal de film zich toespitsen op het tot stand komen van de klassieker 'Psycho' en op de relatie tussen Hitchcock en zijn vrouw Alma Reville. Ze was Hitchcocks klankbord en vaste medewerkster tijdens hun 54 jaar durende huwelijk.
 
De Amerikaanse horror-thriller 'Psycho' (1960) was een van de beste films van Hitchcock en een van de grootste kaskrakers ooit.
 
Op 29 april 1980 overleed Alfred Hitchcock, hij maakte ruim 50 langspeelfilms.



24-01-2011 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit opnieuw geopereerd

Jan Smit opnieuw geopereerd


http://img546.imageshack.us/img546/1687/jansmit.jpg


Jan Smit is vanmiddag opnieuw onder het mes geweest. De 25-jarige Nederlanse zanger is geopereerd aan een poliep op zijn stembanden, zo meldt De Telegraaf.

Smit werd in november 2007 in hetzelfde Ziekenhuis ook al aan zijn stembanden geopereerd.

Toen betrof het echter een ingreep aan groeven op zijn stembanden, een aangeboren aandoening. Door de operatie zal hij enige tijd stemrust moeten nemen en de komende twee tot drie maanden niet kunnen optreden.

De poliep werd ontdekt tijdens een routine-onderzoek.



24-01-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapsel Justin Bieber is onbetaalbaar

Kapsel Justin Bieber is onbetaalbaar


http://img341.imageshack.us/img341/5774/justinbieberr.jpg



Tienerster Justin Bieber heeft een wereldberoemd kapsel. Maar daar moet hij ook wat voor neerleggen..

Volgens The Sun wordt de jonge zanger zeker niet wakker met zo'n kapsel. Hij zou meerdere malen per maand naar zijn privékapper gaan, waar hij telkens 550 euro neerlegt voor zijn bob.

Zijn kapsel wordt overal ter wereld gekopieerd. Zelf vindt hij dat maar vreemd, zo heeft hij in meerdere interviews aangegeven.




24-01-2011 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo op Rock Zottegem

Status Quo op Rock Zottegem

Klik op de foto om 'whatever you want' te beluisteren






'Whatever You Want', 'Rockin' All Over The World', 'Roll Over Lay Down': wijdbeens headbangen is de enige toegelaten lichaamsbeweging op 8 juli in Zottegem. Status Quo is immers de eerste headliner die Rock Zottegem bekendmaakt. Die vrijdagavond treedt ook De Jeugd Van Tegenwoordig op, en de motoriek die zij genereren is zo mogelijk nog belachelijker. Maar laat dat vooral de pret niet drukken. Tickets voor Rock Zottegem, op 8 en 9 juli, zijn vanaf maart verkrijgbaar. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.


24-01-2011 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Many DJ's op Coachella Festival

2 Many DJ's op Coachella Festival


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Many-DJs.jpg?t=1295880966



Net als vorig jaar staat 2 Many DJ's, het waanzinnig succesvolle dj-vehikel van de Gentse broers Stephen en David Dewaele, op Amerika's grootste festival, Coachella in Californië. Op internetfora wordt dat nieuws bejubeld, verwacht wordt dat ook Soulwax op het festival zal optreden.

Eerder raakte bekend dat het Aarschotse meisjeskoor Scala op hetzelfde festival staat. Coachella grijpt van 15 tem 17 april plaats in Indio, Californië. (br.hln)



24-01-2011 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmproducenten verkiezen The King's Speech boven The Social Network

Filmproducenten verkiezen The King's Speech boven The Social Network


http://img440.imageshack.us/img440/4275/sspeech.jpg



Na alle klinkende overwinningen voor The Social Network, leek het alsof de film overal zou winnen. Maar daar hebben de Amerikaanse filmproducenten een stokje voor gestoken: zij verkozen The King's Speech (met Colin Firth) tot beste film. De filmproducenten bekroonden ook Toy Story 3 (beste animatiefilm), Waiting for superman (beste documentaire).


Twee op drie keren wint de beste film volgens PGA ook beste film bij de Oscars. Deze afwijkende bekroning zorgt dus zeker voor wat beroering in filmland. De laatste drie jaren werd telkens dezelfde film verkozen. In 2006 verschilende PGA en de Academy van mening: PGA koos voor Little Miss Sunshine, maar de Oscar ging naar The Departed.

Nominaties
De Oscarnominaties moeten nog bekend gemaakt worden, maar het is praktisch zeker dat deze film daar ook zal bijhoren. Ook voor de Screen Actor's Guild (SAG) kreeg de film vier nominaties, en hij schraapte maar liefst 14 BAFTA's bij elkaar.  De film won eerder ook al een Golden Globe voor beste acteur (Firth).

TV
Op TV-vlak ging Mad Men voor de derde keer op rij lopen met de prijs voor beste dramaserie. Modern family kreeg beste komische serie en The Pacific won beste mini-serie. Deadliest Catch van Discovery Channel won beste non-fictie tv.



24-01-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Baby Spice nu ook verloofd

Zwangere Baby Spice nu ook verloofd


http://img826.imageshack.us/img826/4476/babyspice.jpg


Emma Bunton, die naam en faam verwierf als 'Baby Spice', is verloofd. Haar partner heeft haar na 11 jaar ten huwelijk gevraagd. En dat terwijl ze zwanger is van een tweede kindje.

Bunton bevestigde het nieuws in het Britse tv-programma Dancing On Ice, waar ze in zetelt als jurylid. "Ja, ik ben verloofd én zwanger van ons tweede kindje. Erg spannend allemaal." Jade Jones en Bunton zijn al elf jaar samen. Ze hebben al een zoon, Beau, van drie jaar.

Eerder zei ze nog dat een huwelijk niet hoefde. "Ik ben gelukkig met onze relatie en alle jaren samen zijn al super geweest. Voor mij hoeft een huwelijk niet. We hebben er over gesproken, natuurlijk, maar wij vinden het niet nodig. Zeker niet nu we een zoon hebben, wat sowieso het toppunt is."


Maar als je gevraagd wordt door de man van wie je houdt, en de vader van je kinderen, zeg je niet nee natuurlijk...


24-01-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dorp in Malawi boos op Madonna

Dorp in Malawi boos op Madonna


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kinderen-Madonna.jpg?t=1282917370



De inwoners van Chinkhota, een dorpje in het Afrikaanse land Malawi, zijn woedend op popster Madonna. De 52-jarige zangeres zal de belofte niet nakomen om er een meisjesschool te bouwen.

Madonna heeft wat met Malawi. Zo adopteerden ze al de Malawische kindjes David Banda (5) en Mercy James (4).

De superster besloot het onderwijs in het arme land een duwtje in de rug te geven. Zo trok ze in april vorig jaar naar Chinkhota om daar de eerste steen van een meisjesschool te leggen.

Nu zou Madonna besloten hebben om de plannen op te bergen. Het project is naar verluidt te kleinschalig. "Ik zie het grootser en wil het onderwijs in Malawi als geheel vooruit helpen."

De inwoners van Chinkhota zijn razend. Ze moesten voor de bouw van de school kostbare landbouwgrond afstaan. (br.she)



24-01-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland bekroond tot beste dancefestival

'Tomorrowland' bekroond tot beste dancefestival

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tomorrowland.jpg?t=1295813354


De lezers van het Franse magazine Only for dj's hebben Tomorrowland uitgeroepen tot beste dancefestival van Europa in 2010. Dat heeft het organiserende ID&T zondag gemeld.

De redactie liet tussen 13 december en 1 januari in dertig categorieën kiezen uit vijf nominaties. Er liepen 2.548 stemmen uit een honderdtal landen binnen.
 
In de categorie 'Beste dancefestival' schoot Tomorrowland in Boom met 33,7 procent van de stemmen de hoofdvogel af. Time Warp kwam tweede.

Wat de winnaars zijn in de andere categorieën werd niet bekend gemaakt. Rock Werchter wordt al jaren verkozen tot beste festival ter wereld door festivalorganisatoren. (br.hln)



23-01-2011 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!