Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoirse Ronan toch in The Hobbit

Saoirse Ronan toch in 'The Hobbit'


http://img109.imageshack.us/img109/7804/saoirseronany.jpg


Het lijkt erop dat Saoirse Ronan toch mee gaat spelen in 'The Hobbit'. De casting director van de twee films heeft haar mond voorbij gepraat op de Ierse site IFTN.


Ze zegt dat Ronan dolgelukkig is met haar nieuwe rol. "Werken met (regisseur) Peter Jackson is als werken met je familie, het is geweldig", zegt de Ierse Ros Hubbard, die samen met haar man John verantwoordelijk is voor de casting van de Hobbit-films.

"Saoirse gaat met haar hele familie naar de set. Iedereen is daar heel hecht met elkaar en liefdevol. Het is absoluut geen typische studioproductie."


Het is nog niet duidelijk welke rol Ronan gaat spelen. De geruchten gaan al een tijdje dat ze de elf Itaril, een vrouwelijke krijger, gaat spelen. De 17-jarige Ronan en Jackson werkten al eerder samen aan 'The Lovely Bones' uit 2009. Deze film betekende de grote doorbraak voor Ronan.

Ieren zijn sterk vertegenwoordigd op de Hobbit-set. Naast Ronan zijn ook James Nesbitt en Aiden Turner in de films te zien. Zij spelen twee van de dertien dwergen waarmee hobbit Bilbo afreist naar het hol van de draak Smaug om diens schat te stelen. 'The Hobbit' wordt in twee delen verfilmd, die gepland staan voor 2012 en 2013.



29-01-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB King op 9 juli op Gent Jazz Festival

BB King op 9 juli op Gent Jazz Festival

Klik op de foto om 'The Thrill Is Gone' te beluisteren





Blueslegende BB King is op zaterdag 9 juli headliner op een Special Night tijdens de tiende editie van Gent Jazz Festival. Organisator Bertrand Flamang laat ook nog weten dat het festival het zestiende lid werd van de International Jazz Festival Organisation (IJFO).

BB King geeft dit jaar zijn Europese afscheidstournee en is in het kader daarvan te zien op Gent Jazz Festival. Steven De Bruyn, Tony Gyselinck & Roland sloegen de handen in elkaar om die zaterdagavond te openen. "Het trio leverde op de vorige editie van het jazzfestival met het album 'Fortune Cookie' een knetterend visitekaartje af", aldus de organisatie. Tickets voor die avond zijn vanaf vrijdag te koop.

Gent Jazz Festival verwierf inmiddels een plaats in de IJFO, een selecte club die wereldwijd de 16 voornaamste jazzfestivals groepeert. "Met de recente toetreding krijgen we wereldwijde erkenning voor onze werking en volgehouden kwalitatieve programmering", aldus Flamang. De koepelorganisatie zet synergieën op voor gemeenschappelijke (schaal)voordelen en artistieke opportuniteiten. Door de toetreding zullen Jazz Middelheim en Jazz & Sounds Festival mee van de voordelen genieten.

Het Gent Jazz Festival loopt van 7 tot 17 juli in de Bijlokesite. Naar aanleiding van de tiende verjaardag wordt een bijzonder programma uitgewerkt.



29-01-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland genomineerd voor Oscars van de muziekindustrie

Tomorrowland genomineerd voor Oscars van de muziekindustrie

http://img209.imageshack.us/img209/9898/tomorrowland.jpg


Nadat Tomorrowland eerder in Frankrijk tot beste Europese festival bekroond werd, volgt ook een wereldwijde erkenning. Zopas werden de shortlists van de verschillende categorieën van de International Dance Music Awards bekend gemaakt, die elke jaar tijdens de Miami Winter Music Conference worden uitgereikt.

Tomorrowland werd genomineerd als 'Best Music Event'. Het is de allereerste keer dat een Belgisch festival genomineerd is voor de International Dance Music Awards. Naast Tomorrowland komen ook Coachella (US), Electric Daisy Carnival (US), Sensation (NL), Ultra Music Festival (US) en Creamfields (UK) in aanmerking voor deze prestigieuze award.

De International Dance Music Awards worden wereldwijd als de Oscars voor de muziek industrie gezien. Vorig jaar werd er meer dan twee miljoen keer gestemd uit 183 verschillende landen. De verkiezing vindt dit jaar reeds voor de 26ste keer plaats. Stemmen kan hier tot 18 februari. De Awardshow vindt plaats op 12 Maart 2011 in Miami.

Voor de lineup van 2011 is de eerste naam die Tomorrowland al wist te strikken Avicii (aka Tim Berg), die vorig jaar een grote hit te pakken had met 'Bromance'. (br.hln)


28-01-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice Cooper:

Alice Cooper: "Robert Plant zingt folk, komaan!"


http://img710.imageshack.us/img710/8436/ledzeppeline.jpg
Led Zeppelin bij hun eenmalig reünieconcert in 2007.


Alice Cooper (62) mag dan in zijn vrije tijd als Vincent Furnier antiek verzamelen en golf spelen, op het podium blijft hij het uitbrullen. Daarom snapt hij niet dat zijn leeftijdsgenoot Robert Plant weigert nog met Led Zeppelin op te treden omdat zijn stem het niet meer aankan.

"Ik stap het podium op en zeg 'draai alles open', ik word het nooit moe mijn songs te zingen. Wat is er zo moeilijk aan? Kijk, Jimmy Page wil toeren met Led Zeppelin. John Paul Jones ook, en met John Bonhams zoon Jason hebben ze een schitterende drummer. Alleen Robert Plant ontbreekt. En wat doet hij? Folkmuziek spelen! Wat bezielt hem?", foetert Alice.



http://img835.imageshack.us/img835/2976/alicecooperb.jpg
Alice Cooper


Plant blijft erbij: Led Zeppelin komt niet meer samen, hun huldeshow voor Atlantic-baas Ahmet Ertegun in 2007 was het laatste concert ooit.

"Niet stilstaan"
"Zien de mensen dan niet dat ik andere projecten heb? Ik ben een andere richting uitgegaan en er is niets erger dan een bende ouwe scheten op een podium. Je hebt veel mensen die hun verhaal geschreven hebben en blijven stilstaan, maar daar doe ik niet aan mee", reageert Plant gevat. Hij mag dan wereldwijd miljoenen Led Zep-fans teleurstellen, hij oogstte de voorbije jaren wel succes en terechte lof met het album 'Raising Sand' met bluegrass-zangeres Alison Krauss en met 'Band of Joy', met zijn gelijknamige eerste band.



28-01-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta in de huid van maffiabaas John Gotti


John Travolta in de huid van maffiabaas John Gotti


http://img502.imageshack.us/img502/7209/johntravolta.jpg


Louche zaakjes, liquidaties en afpersingen. John Travolta begeeft zich binnenkort in duistere kringen. De Hollywoodacteur zal de rol van John Gotti vertolken in een biopic over de beruchte, inmiddels overleden maffiabaas uit New York. Dat heeft executive producer Marty Ingels aan showbizzsite TMZ.com bevestigd.

Travolta en Ingels hadden begin deze week een geheime meeting in een donker achterkamertje in restaurant Amici in Californië. "Travolta en ik hadden een gesprek over de plannen om het leven van John Gotti te verfilmen", aldus Ingels. "Ik wil hem voor de hoofdrol."
 
Travolta zelf houdt voorlopig nog de lippen stevig op elkaar. "Ik heb geen weet over die rol", klonk het tegen TMZ. Maar volgens Ingels is bijna alles in kannen en kruiken, enkel een handtekening ontbreekt nog.
 
Naast Travolta zou ook '127 Hours'-ster James Franco zijn plekje krijgen in de familie van de New Yorkse maffiabaas. Franco wordt getipt voor de rol van John Gotti Jr.
 
John Gotti, ook wel Teflon Don genoemd, werd in 1992 achter de tralies gezet waarna hij in 2002 overleed aan de gevolgen van keelkanker. Hij werd 61 jaar.


28-01-2011 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani wil luxehotel bouwen in Russische Kaukasus

Armani wil luxehotel bouwen in Russische Kaukasus

http://img203.imageshack.us/img203/7295/armaniz.jpg


De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani wil een luxehotel bouwen in de Russische regio Stavropol, een gebied dat grenst aan de noordelijke Kaukasus. Vorig jaar opende Armani al een etablissement van hetzelfde kaliber in Dubai. Dat schrijft de Russische zakenkrant Kommersant.

Voor het project in Stavropol is Armani bereid 150 miljoen dollar (109 miljoen euro) op te hoesten. Het luxehotel, dat binnen 8 jaar af moet zijn, zal 100 kamers tellen. Het ontwerp zal voorgesteld worden op de internationale immobiliënbeurs Mipim, van 8 tot 11 maart in Cannes.
 
In april 2010 opende Armani zijn eerste luxehotel van 160 kamers in Dubai. Dat hotel bevindt zich in de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa.


28-01-2011 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Victoria Beckham verslaafd aan marmelade

Zwangere Victoria Beckham verslaafd aan marmelade


http://img138.imageshack.us/img138/3658/victoriabeckham.jpg


De ultraslanke celeb Victoria Beckham schrapte haar strikte dieet sinds ze zwanger is van haar vierde kind, ze laat zich volledig gaan met suikerbommen, marmelade is haar favoriete verwennerij.

Niet misselijk
Haast elke zwangere vrouw kent het: de plotse zin in eten waar je voorheen nooit echt gek van was. Zelfs de erg lijnbewuste fashionista Victoria Beckham heeft er tijdens haar vierde zwangerschap van, ze heeft dag en nacht zin in marmelade en toast, wat ze dan doorspoelt met veel thee. "Victoria drinkt veel thee en houdt zich vooral niet in met marmelade, ze krijgt er maar niet genoeg van", aldus een vriend van de celeb. "Ze zag er vorige week wel wat flets uit, maar heeft helemaal geen last van ochtendmisselijkheid."


28-01-2011 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 2 miljoen kijkers voor 'Allerslimste Mens'

Bijna 2 miljoen kijkers voor 'Allerslimste Mens'


http://img291.imageshack.us/img291/2117/allerslimstemens.jpg


De finale van de populaire tv-quiz 'De Allerslimste Mens ter Wereld' heeft gisteravond 1.974.810 kijkers aan de buis weten te kluisteren, wat goed was voor een marktaandeel van 75,4 procent. Het was dan ook de best bekeken aflevering van dit seizoen, meldt de persdienst van de VRT.
 
Het record is nog steeds de aflevering van 'De Slimste Mens ter Wereld' van 5 februari 2009: toen wist het programma 2.126.461 kijkers te trekken. Het marktaandeel toen bedroeg 79,6 procent.
 
Als echter naar het gemiddelde aantal kijkers per seizoen gekeken wordt, dan ligt het gemiddelde deze keer hoger dan tijdens alle voorgaande seizoenen, weet de VRT. Zo staat het gemiddelde van dit seizoen op 1.649.089 kijkers. Vorig seizoen lag dat aantal op 1.457.822.


28-01-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Gilmours zoon aangeklaagd wegens geweld en diefstal van been winkelpop

David Gilmours zoon aangeklaagd wegens geweld en diefstal van been winkelpop


http://img651.imageshack.us/img651/4736/charliegilmour.jpg


Charlie Gilmour, de 21-jarige zoon van Pink Floyd-gitarist David, was één van de jongeren die door de Londense politie werden opgepakt na het studentenprotest van vorige maand.

Charlie, die door David werd geadopteerd nadat Charlie's moeder hertrouwde, werd op 9 december door de politie gefotografeerd toen hij aan een Britse vlag aan een oorlogsmonument hing te bengelen. Bovendien wordt hij beschuldigd van het stelen van het been van een winkelpop.

Op 10 februari moet Charlie het uitleggen aan de rechter, maar daags na de demonstratie verontschuldigde hij zich al. Hij noemde wat hij had gedaan "een moment van idiotie" en gaf toe dat hij niet wist dat het monument dat hij had beklommen de Britse oorlogsslachtoffers herdenkt.


28-01-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen met spoed naar ziekenhuis overgebracht

Charlie Sheen opgenomen na feestje van 36 uur met koffer vol coke en twee pornosterren


http://img190.imageshack.us/img190/7559/charliesheen.jpg



Enkele uren voor zijn spoedopname in het ziekenhuis werd er ten huize Charlie Sheen (45) in Los Angeles nog een koffer vol cocaïne geleverd. De acteur organiseerde een feestje dat 36 uur duurde, met pornosterren Kacey Jordan en Melanie Rios en nog andere vrouwen. Sheen wordt in het ziekenhuis behandeld voor een maaghernia.

Toen er aan de coke begonnen werd, zouden de feestvierders al enkele uren aan de drank gezeten hebben in het optrekje van de zelfdestructieve Sheen in Beverly Hills.

"Vijf zakken coke, zo groot als mijn vuist"
De 19-jarige Kacey Jordan, één van de aanwezige pornosterren, doet haar verhaal aan TMZ.com: "Charlie was al dronken toen ik aankwam. Ik besloot hem bij te benen en zei dat ik hem onder tafel zou drinken, dus schonk ik me een glas vol wodka. Hij rukte het uit mijn handen en klokte het in enkele seconden leeg. 'Oh my god', dacht ik, die kerel is niet bij zijn volle verstand. Even later kwam een knappe man langs die een tas droeg. Op de keukentafel stortte hij vijf zakken coke uit zo groot als mijn vuist. Zeker voor 20.000 dollar coke. Charlie nam er een klomp van en stak die in een pijp. Hij begon eraan te lurken en kwam naar me toe: 'Geef me een kus', zei hij, en hij blies de rook in mijn mond. 'Oh my god', dat was knallen".

"Daarna hebben we wel twee uur naar porno zitten kijken. Ik doe zelf porno, dus ik herkende al mijn collega's. Charlie heeft enorm veel porno, ik denk dat hij niets anders doet dan naar porno kijken. Maar we deden niets, hij zat maar de hele tijd die pijp te roken. Op zeker ogenblik wist ik dat ik moest vertrekken, of dat ik anders in de kliniek zou belanden. Het is een aardige kerel, die Charlie, ik hoop dat hij gauw beter wordt".

Familie aan ziekbed
Volgens tmz.com gebruikte Sheen nog urenlang cocaïne voor hij 's morgens even voor zeven afgevoerd werd naar het Cedars-Sinai-ziekenhuis. Zijn toestand zou "ernstig" zijn. Zijn ouders, Martin Sheen en Janet Templeton, staan aan zijn ziekbed, samen met Charlies ex, Denise Richards, met wie hij twee dochtertjes heeft.

Seks en drugs

Onder meer in oktober vorig jaar maakte Charlie Sheen het te bont. Hij richtte toen voor meer dan 5.000 euro schade aan in een hotel in New York omdat hij de rekening van de escortdame niet kon appreciëren. Nog vóór dat incident zou zijn assistent Sheen naakt en helemaal onder de coke aangetroffen hebben op het toilet van een restaurant.

Charlie Sheen is verwikkeld in een echtscheiding met Brooke Mueller, de moeder van zijn tweeling van 22 maanden, Bob en Max.




28-01-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan krijgt eigen programma op VIJFtv

Astrid Bryan krijgt eigen programma op VIJFtv


http://img152.imageshack.us/img152/1118/astridbryan.jpg


VIJFtv pakt dit voorjaar uit met 'Me Time', een nieuw dagelijks magazine over wat vrouwen bezighoudt. In het najaar komt er een een nieuwe docusoap over Astrid Bryan: 'Astrid in Wonderland'.

SBS maakt zich sterk dat de vrouwen hun favoriete zender vanaf 14 februari, Valentijnsdag, niet langer moeten delen met hun partner of kinderen. "VIJFtv kiest resoluut voor comfort en wil een aangename bubbel creëren waarin vrouwen zich goed voelen, waarbij ze niet hoeven stil te staan bij de dagelijkse beslommeringen. De zender richt zich op het gros van de hedendaagse Vlaamse vrouwen."
 
Me Time
Met het nieuwe magazine 'Me Time' wil VIJFtv vrouwen verlossen van de dagelijkse beslommeringen. Het Vlaamse programma telt rubrieken als Me Lifestyle, Me Shopping, Me Emotions en Me Travel. Verder trekt Valerie De Booser elke week met 500 euro de winkelstraten in en kiest een willekeurige vrouw uit die dat bedrag mag spenderen.
 
Buitenlandse series
De commerciële zender blijft de kaart trekken van buitenlandse series, zoals het nieuwe 'Body of Proof' en 'Rizzoli & Isles'. Ook vaste waarden als 'Grey's Anatomy' en 'Private Practice' blijven op post.
 
Astrid in Wonderland
Vandaag raakte nog bekend dat VIJFtv in het najaar een nieuwe docusoap over Astrid Bryan uitzendt. In 'Astrid in Wonderland' volgt VIJFtv het wel en wee van de Antwerpse Astrid Bryan en haar man John. Ze raakte bekend door haar verschijning in de realityreeks 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' op vtm.



28-01-2011 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills gewond na ski-ongeval

Heather Mills gewond na ski-ongeval


http://img811.imageshack.us/img811/9359/heathermills.jpg



Heather Mills, de ex van Paul McCartney, is tijdens een goeddoelrace ten val gekomen en heeft haar knie bezeerd. Mills, die haar linkeronderbeen verloor na een ongeval in 1993, werd vorige maand opgenomen in het Britse Paralympics skiteam. Met hen is ze in Oostenrijk voor de 24-uren Schladming nachtrace.

Heather Mills has been injured in a skiing accident. "Het publiek werd op de piste gelaten terwijl we 100 per uur gingen. Knie bezeerd. Moet weldra weer in orde zijn", twitterde ze.

De 43-jarige Mills traint hard en hoopt geselecteerd te worden in het Britse paralympics team voor deelname aan de Paralympics in 2014 in Rusland.


27-01-2011 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen van K3 bevallen van zoontje Lewis

Kathleen van K3 bevallen van zoontje Lewis


http://img291.imageshack.us/img291/7456/kathleenvank3.jpg


Kathleen Aerts, 'de blonde van K3', is gisteren mama geworden van een flinke, gezonde zoon. Het jongetje kreeg de naam Lewis.

Kathleen stapte in maart 2009 na tien jaar uit de Vlaamse succesgroep K3. Na een realityreeks werd een (blonde) vervangster gevonden in het Nederlandse Josje.

Ondertussen kwam Kathleen haar droomman tegen, politieagent Steven Van Hoof. De twee stapten vorig jaar in juni in het huwelijksbootje, Kathleen was toen al zwanger.


27-01-2011 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yes op 20 november in AB

Yes op 20 november in AB

Klik op de foto om 'Wonderous Stories' te beluisteren






Progrockers aller landen, ontwaakt! Doof die joint en haast je naar de ticket office van AB, want het ultieme progrockcollectief laat je daar op 20 november artistiek verantwoord trippen.

Met een zoveelste vernieuwde bezetting: nog altijd gitarist Steve Howe, bassist Chris Squire en drummer Alan White, nu met aan de toetsen oliver Wakeman (zoon van Rick). Zo mogelijk nog controversiëler: nu met de Canadese zanger Benoît David, een stem die zo naast die van Jon Anderson kan en eind 2008 via het internet gevonden werd bij een Yes-covergroep.

Is dit nog de echte Yes? Dat is een vraag die je na een verbazingwekkende carrière van meer dan veertig jaar, en zoveel straffe gasten als Bill Bruford, Peter Banks, Tony Kaye, Patrick Moraz en Trevor 'Buggles' Horn nauwelijks nog kunt stellen. Als geen ander slaagt Yes er immers in om vooral live muziek te maken zoals ze die zelf willen horen: virtuoos, opzwepend en een genre op zich.

Dit blijft de superbe supergroep van 'And You And I', 'Yours Is No Disgrace', 'Roundabout', 'Wonderous Stories', natuurlijk ook wereldhit 'Owner Of A Lonely Heart', maar meer nog van volledige avontuurlijke plaatkanten als 'Close To The Edge', 'Relayer' en 'Tales Of Topographic Oceans'.

Tickets kosten 38 euro. (br.hln)


27-01-2011 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau-musical Domino wordt romantische komedie

Clouseau-musical 'Domino' wordt romantische komedie


http://img441.imageshack.us/img441/7460/clouseau.jpg



In het voorjaar van 2012 gaat de hitmusical 'Domino' met liedjes van Clouseau van start in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Het wordt een romantische komedie over vriendschap en liefde, waarin het leven van de 28-jarige vrouw Domino centraal staat. De musical is een productie van vtm.

Musical populair
Het idee voor de musical ontstond bij de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa, moederholding van de commerciële zenders vtm en 2BE, nvdr). "Musicals zijn al een tijdje erg populair, ook in Vlaanderen. Voor ons bedrijf biedt dat veel mogelijkheden", zegt Wim Hubrechtsen, manager Line Extensions en New Business van de VMMa.

De liedjes van Clouseau lenen zich volgens Hubrechtsen perfect voor "deze eerste Vlaamse feelgoodmusical". Aangezien Koen en Kris Wauters een tijdje gas terugnemen en in 2012 geen concerten spelen, is de timing voor dit muzikaal project perfect.

Songs als rode draad
"We geven mee commentaar op het script en kunnen mogelijk ook muzikaal bijsturen. We staan niet mee op de planken en zingen niet", aldus Kris Wauters.

De songs van Clouseau vormen de rode draad in het fictieve verhaal, dat zich gedurende een jaar afspeelt in de Vlaamse volkswijk Swentibold. De bewoners staan op een kruispunt van hun leven en gedurende dat jaar gebeuren er ingrijpende dingen.

Frank Van Laecke, bekend van 'Oliver', en Allard Blom schrijven momenteel aan het script. De casting start een van de komende maanden.
 Of vtm ook speciale programma's in de marge van de musical plant, is nog niet beslist.



27-01-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bewijs dat 100 decibel-limiet niet werkt

Het bewijs dat 100 decibel-limiet niet werkt

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Met deze videoclip tonen Pukkelpop en AB dat de door minister Schauvliege voorgestelde geluidslimiet van honderd decibel niet werkzaam is. Drummer Michael Schack, bekend van zijn werk bij onder meer Blue Blot, Clouseau, Milk Inc. en ozark Henry, zette zijn kit op in de AB Club. Zonder microfoons, zonder versterking, een blote drumkit. Schack speelt een aantal muziekstijlen en hoewel Michael een man van goede wil is, slaagt hij er niet in onder de limiet te blijven.



27-01-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wordt Playboy-bunny

Rihanna wordt Playboy-bunny


http://img810.imageshack.us/img810/7010/rihannab.jpg


Rihanna doet haar best om haar fans tevreden te houden. Deze keer trekt ze haar kleren uit voor haar nieuwste clip.

In haar nieuwste clip, 'S&M', is Rihanna te zien zijn in een Playboy bunny-outfit.

De schone uit Barbados is erg te spreken over het resultaat. "Ik heb een fantastisch weekend gehad waarin ik mijn beste video ooit gemaakt heb!"



27-01-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson en Kristen Stewart krijgen dochter (in Twilight)

Robert Pattinson en Kristen Stewart krijgen dochter (in Twilight)


http://img833.imageshack.us/img833/9320/robertpattinsonkristen.jpg



Robert Pattinson en Kristen Stewart hebben in Twilight Breaking Dawn Part I een baby verwekt. De 10-jarige Mackenzie Foy mag als half vampier en half mens de dochter van Edward Cullen (Pattinson) en Bella Swan (Stewart) spelen in Part II dat van november 2012 te zien zal zijn.

Foy zal de snel opgroeiende Renesmee spelen in de film. De 10-jarige actrice werd gespot op een paar Facebook foto's en lijkt in elk geval het geschikte 'griezelige' profiel te hebben. Breaking Dawn Part I komt dit jaar in november in de zalen. Een jaar later zal Foy dus samen met Pattinson en Stewart te zien zijn in Part II.



http://img522.imageshack.us/img522/9875/dochterintwilight.jpg
Mackenzie Foy (foto: Facebook)


Foy was eerder al te zien in Hawaii Five-O en FlashForward. In 2004 begon ze op jonge leeftijd als model te werken voor Garnet Hill, Polo Ralph Lauren en Guess Kids. Ze was ook te zien in advertenties voor Walt Disney, Burger King en Pantene.



27-01-2011 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pam Ann, airhostess van de sterren, in Arenberg

Pam Ann, airhostess van de sterren, in Arenberg


http://img828.imageshack.us/img828/1957/pamann.jpg



Pam Ann is een hilarische creatie van Caroline Reid, de Australische comédienne die in de geest van Dame Edna en Tracey Ullman wereldwijd scoort met een mix van comedy, camp en glamour.

Ze toerde met Cher, bemande privéjets voor Elton John en Madonna vindt haar "cruelly funny". Pam Ann strijkt voor één avond neer in de Arenbergschouwburg. Ook als je extreme vliegangst hebt, kan je op 28 maart mee op deze unieke reis rond de wereld.

Haar naam verwijst uiteraard naar de luchtvaartmaatschappij PanAm die in 1991 ten onder ging. Haar diensten werden ondertussen door verschillende luchtvaartmaatschappijen ingehuurd. Zo speelde ze een hoofdrol in een spraakmakende reclame voor British Airways (zie filmpje hieronder).

In haar shows kruipt Caroline Reid niet enkel in de huid van Pam: ze verscheen in het verleden ook als Lily (Singapore Airlines), Valerie (American Airlines), Vanity (Virgin Atlantic Airways), Mona (British Airways), Heidi (Scandinavian Airlines System) of Helga (Lufthansa) ten tonele. Het spreekt vanzelf dat ieder karakter flirt met de vooroordelen die wij over iedere nationaliteit of luchtvaartmaatschappij hebben.

Tickets    kosten 20 en 25 euro (exclusief reservatiekosten) en kan je via www.arenbergschouwburg.be bestellen.



27-01-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countrylegende Charlie Louvin overleden

Countrylegende Charlie Louvin overleden

Klik op de foto om 'I Don't Love You Anymore' te beluisteren





De Amerikaanse countryzanger Charlie Louvin is overleden. Louvin drukte sinds de jaren 50 van de vorige eeuw zijn stempel op de Amerikaanse country- en bluegrassmuziek en had zelfs een grote invloed op de alternatieve rockscene. Hij overleed op 83-jarige leeftijd aan kanker in zijn huis in Bell Buckle, in de staat Tennessee.

Louvin bracht in zijn carrière, die in de jaren 40 begon, 19 soloalbums uit. Zijn hoogtepunt bereikte Louvin in de jaren 50 als duo met zijn broer Ira, die in 1965 bij een auto-ongeval om het leven kwam.

 Toen het succes van de broers begon te tanen, ging Charlie solo. Hij was een inspiratiebron voor onder meer Elvis Costello en Dolly Parton.

In 2001 werden de Louvin Brothers bijgezet in de Country Music Hall of Fame in Nashville.



27-01-2011 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!