Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart werkt weer samen met Jeff Beck

Rod Stewart werkt weer samen met Jeff Beck

Klik op de foto om 'People Get Ready' van het duo te beluisteren






In de jaren zestig namen ze met Becks band samen twee albums op, 'Truth' en 'Beck-ola'. En nu gaan Rod Stewart en gitaarlegende Jeff Beck nieuw materiaal opnemen.

"Jeff en ik hebben kort voor kerstmis samen geluncht. In februari neemt hij met zijn band enkele nummers op in San Francisco, die hij me dan gaat opsturen. Dus er zit schot in de zaak", verklaarde Stewart aan Rolling Stone.

Dat wordt dan het eerste materiaal van Stewart sinds hij in 2002 zijn reeks 'American Songbook'-coverversies uitbracht. Het is al van 1998 geleden dat hij nieuwe eigen songs uitbracht, met het album 'When We Were the New Boys'.

Ron Wood
Stewart ging maandag ook dineren met Ron Wood, met wie hij in 1969 samen de Jeff Beck Group verliet om Faces op te richten. Dat doet vermoeden dat Wood en Stewart weer gaan samenwerken. Wood bracht vorig jaar de Faces opnieuw samen, en liet de plek van Stewart innemen door Mick Hucknall van Simply Red. Wood gaat ook samen met Stevie Nicks spelen op diens 'The Heart and Soul Tour', die op 20 maart in Florida van start gaat. (br.hln)



02-02-2011 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey verwacht jongen en meisje

Mariah Carey verwacht jongen en meisje

http://img822.imageshack.us/img822/2108/mariahcareynickcannon.jpg



Mariah Carey (40) en haar man Nick Cannon (30) zijn in blijde verwachting van een zoon en een dochter. De tweeling wordt in april verwacht, Cannon verklapte aan E! Online dat het een jongen en een meisje worden.


02-02-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met lingerielijn

Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met lingerielijn

http://img27.imageshack.us/img27/4658/yolanthesneijdercabau.jpg



Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met haar eigen lingerielijn.  De Nederlands-Spaanse echtgenote van topvoetballer Wesley Sneijder - tevens ex van Jan Smit - wil zich meer gaan richten op haar presentatiewerk.

Yolanthe stelde sinds 2008 collecties voor het lingeriemerk Livera samen onder de naam Yolanthe's Choice. De samenwerking werd dinsdag beëindigd, melden diverse Nederlandse media.

Yolanthe wil zich concentreren op haar televisiewerk en andere werkzaamheden in binnen- en buitenland.


02-02-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Hoogland stapt op bij Kursaal Oostende

Peter Hoogland stapt op bij Kursaal Oostende

http://img140.imageshack.us/img140/3300/peterhoogland.jpg



Gedelegeerd bestuurder Peter Hoogland, ex van Joyce De Troch, verdwijnt uit het Kursaal in Oostende. Dat is vanmorgen aan het personeel van het Kursaal bekendgemaakt na een beslissing van de raad van bestuur gisteravond. Over de reden van het ontslag wordt in de loop van de dag gecommuniceerd door Exploitatie Kursaal Oostende, een dochteronderneming van het autonoom gemeentebedrijf Stadshernieuwing Oostende (AGSO).
 
Peter Hoogland (echte naam Franky De Bouw) kwam in 2005 in dienst bij het Kursaal als afgevaardigd bestuurder. Hij kon het aantal bedrijfsevenementen uitbouwen en zette een programmering op waarbij het auditorium werd uitgespeeld als troef. Tussen 2005 en 2008 steeg de omzet van 3,3 tot 7,6 miljoen euro.
 
Kritiek
Hoogland kreeg echter ook kritiek op zijn aanpak. In de gemeenteraad verweet Jean-Marie Dedecker hem belangenvermenging. Hoogland werkte via een managementsovereenkomst voor het Kursaal. Hij deelde dinsdag aan de raad van bestuur mee dat hij ermee wou stoppen. Gisteravond werd die beslissing bekrachtigd.



02-02-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cee-Lo Green

Niet Scala, maar The Muppets en Gwyneth Paltrow treden tijdens Grammy's op met Cee-Lo Green

Klik op de foto om 'F**k You' te beluisteren





Niet het Aarschotse meisjeskoor Scala, dat dankzij de film 'The Social Network' plots beroemd is in de VS, maar The Muppets en Gwyneth Paltrow zullen tijdens de uitreikingsceremonie van de Grammy Awards met multigenomineerde Cee-Lo Green zijn hit 'F**k You' brengen.

Met Paltrow 'F**k You' opgenomen
Paltrow, die zanglessen nam voor haar rol van een drankverslaafde countryzangeres in 'Country Song', zong 'F**k You' al in een aflevering van tv-show 'Glee'. Cee Lo was daar zo van onder de indruk dat hij Paltrow uitnodigde om het nummer samen op te nemen. Ze brachten het ook al samen in 'Saturday Night Live'.

Energie
"Gwyneth voelde me artistiek goed aan, en waardeert me ook. Haar energie te voelen, was een enorme opsteker", aldus Cee-Lo. Een gevoel waar de in serie geschakelde energietjes van enkele tientallen Aarschotse meisjes blijkbaar niet tegen op kon.

Logistiek probleem
Hoewel de broers Kolaczny een andere verklaring hebben voor de gemiste kans. "Alles was geregeld. Onze 'Wall of Sound' zou buiten opgetrokken worden, de beelden zouden samen met onze muziek de uitzending openen. Maar Cee-Lo Green moest dan als gastheer té snel van buiten naar het podium geraken", verklaart Steven Kolacny vandaag aan onze collega's van Het Laatste Nieuws.


02-02-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan beschuldigd van juwelendiefstal

Lindsay Lohan beschuldigd van juwelendiefstal


http://img80.imageshack.us/img80/985/lindsaylohanv.jpg


De luchthavenpolitie van Los Angeles heeft de rechter gevraagd een huiszoekingsbevel uit te vaardigen tegen Lindsay Lohan, die ze ervan verdenken stinkend dure juwelen te hebben gejat. Een 'vermist' halssnoer dook onlangs op rond de nek van LiLo, die ermee werd gefotografeerd. Dat meldt RadarOnline.

Lindsay mocht vorige maand de ontwenningskliniek verlaten, ze is nog voorwaardelijk vrij na een veroordeling wegens rijden onder invloed.

Misdrijf
Indien de juwelen meer dan 5.000 dollar waard zijn, en ze inderdaad in haar bezit zijn, kan ze van een nieuw misdrijf beschuldigd worden.

Cel lonkt
En ze maakt ook een tweede kans om opnieuw in de gevangenis te vliegen: tijdens haar verblijf in de Betty Ford kliniek ging ze een medewerkster telijf.

LiLo is inmiddels al vijf keren in rehab geweest en moet zich onderwerpen aan willekeurige drug- en alcoholtests. Op 24 februari moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen.

In 2009 werd al eens gesuggereerd dat LiLo een halssnoer van 400.000 dollar in haar sjakos had laten vallen tijdens een fotoshoot voor Elle. Toen echter bleek dat wel twintig modellen die dag in de buurt van het juweel waren geweest, liep het onderzoek spaak.



02-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe dEUS uitgesteld tot september

Nieuwe dEUS uitgesteld tot september

Klik op de foto om 'Roses' te beluisteren






De uitspraak van Tom Barman dat 'Keep You Close', de nieuwe plaat van dEUS, al in april zou verschijnen, blijkt voorbarig. "De releasedatum wordt zowel in België als in het buitenland opgeschoven naar september", corrigeert Tom Barman zich vandaag in De Morgen.

"Ik geloofde tot voor enkele weken écht dat ze al in april zou kunnen uitkomen", aldus Barman. "Maar eigenlijk mag je mij niets vragen over deadlines of releasedata. Ik ben de slechtst geplaatste mens ter wereld om daar iets zinnigs over te vertellen. In januari denk ik dat december vorig jaar nog een haalbare kaart is."

Of het uitstel ook de tourplannen in de war stuurt, is nog onduidelijk. Verwacht wordt dat de Antwerpse groep toch minstens één Belgisch festival zal aandoen. "Daar zullen we ongetwijfeld al enkele nieuwe songs voorstellen", gelooft Barman. "En het is ook zo goed als zeker dat een eerste single voor de zomer uitgestuurd wordt", verzekert platenbaas Patrick Busschots van Universal, die de nieuwe dEUS in België uitbrengt. (br.hln)


02-02-2011 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor met spoed opgenomen: Ze gaf bloed over

Zsa Zsa Gabor met spoed opgenomen: "Ze gaf bloed over"

http://img703.imageshack.us/img703/4445/zsazsagabor.jpg


Zsa Zsa Gabor is met spoed naar het ziekenhuis van Los Angeles gebracht. De 93-jarige filmlegende, wier rechterbeen vorige maand deels geamputeerd werd, gaf bloed over. "Het spoot als het ware uit haar mond, ik ben bezorgd", aldus haar echtgenoot Prince Frederic von Anhalt.

Het is al de tweede maal dat Zsa Zsa Gabor dit jaar in het ziekenhuis belandt. De miserie begon in juli vorig jaar, toen ze na een heupoperatie af te rekenen kreeg met twee bloedklonters. In november las een priester haar zelfs de laatste sacramenten voor.

Vorige maand kwam daar nog eens gangreen bovenop. Een beenamputatie was de enige uitweg. De operatie werd een succes en vanaf 22 januari mocht ze -onder het toeziend oog van een hoop specialisten- weer naar huis. "Ze schreeuwt naar de verpleegsters en haar echtgenoot, alles is dus weer normaal", wist haar woordvoerder onlangs te vertellen.


02-02-2011 om 08:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse weer opgenomen in ziekenhuis

Amy Winehouse weer opgenomen in ziekenhuis

Klik op de foto om 'Valerie' te beluisteren






Amy Winehouse lijkt weer hervallen. De zangeres is opnieuw opgenomen in een ziekenhuis. Winehouse kampt al jaren met een alcohol- en drugsverslaving en is zelf naar een ziekenhuis in Londen gereden omdat ze zich niet goed voelde.

Afgelopen maand stond Amy voor het eerst sinds twee jaar weer op het podium tijdens het Braziliaanse Summer Soul Festival. Ook dat liep echter niet van een leien dakje: Amy werd tijdens de optredens getroffen door griep.

De zangeres zou wel goed haar boterham verdiend hebben aan de concerten. Volgens insiders zou ze voor vijf optredens maar liefst 10 miljoen dollar gevangen hebben


01-02-2011 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Applegate bevallen van haar eerste kindje

Christina Applegate bevallen van haar eerste kindje


http://img89.imageshack.us/img89/4278/christinaapplegatet.jpg



Sadie Grace LeNoble heet de kersverse spruit en het meisje weegt 3,5 kilo. Het is het eerste kindje van actrice Christina Applegate en haar verloofde Martyn LeNoble. Sadie Grace kwam donderdag al ter wereld maar het nieuws raakte nu pas bekend.

Christina (39), die wij nog altijd kennen als het domme blondje uit 'Married with Children, en Martyn (41) wilden het geslacht van de baby niet op voorhand weten.

De actrice en de Nederlandse muzikant zijn al drie jaar samen. Op Valentijnsdag vorig jaar verloofden ze zich. Twee jaar geleden kreeg Christina borstkanker. Haar partner heeft haar toen geweldig gesteund. Nu lijkt het geluk hen toe te lachen.


01-02-2011 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knack lanceert Knack Weekend Black

Knack lanceert Knack Weekend Black



Vanaf eind februari krijgt Knack een extra bijlage. Knack Weekend Black verschijnt acht keer per jaar en zal telkens over één bepaald thema gaan: mode, design, beauty, outdoor living, gastronomie en feest.

De Black Issues verschijnen vanaf 23 februari vier keer in het voorjaar en vier keer in het najaar. Volgens Roularta is Knack Weekend Black "een serieuze upgrade van de traditionele specials. Ze zijn het best te omschrijven als 'magabooks' of 'bookazines': goed gestoffeerde magazines op zeer wit, dik en mat boekpapier, met meer ruimte voor diepgravende en langere artikels en een vernieuwde vormgeving".
 
De Black Issues zullen telkens drie grote hoofdstukken bevatten. Voor de eerste Black Issue Mode betekent dat een eerste hoofdstuk met alle zomertrends en catwalknieuws. In hoofdstuk twee wordt een interessant modethema verder uitgediept. Hoofdstuk drie tenslotte, is een lifestylegids met de beste en niet te missen adressen.
 
"Knack Weekend biedt met de Black Issues de lezer de kans om in een luie zetel achterover te leunen en uren in een blad weg te lezen. De lezer krijgt onder het label Knack Weekend dus een volledig en/en verhaal: een up-to-date en snelle berichtgeving, maar acht keer per jaar ook een collector's item om bij te gaan zitten."


01-02-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz: Ik word gelukkiger met de jaren

Cameron Diaz: "Ik word gelukkiger met de jaren"


http://img199.imageshack.us/img199/151/camerondiazvs.jpg



Cameron Diaz wordt wijzer met de jaren. De 38-jarige actrice, die een relatie heeft met Alex Rodriguez, heeft naar eigen zeggen geen problemen met ouder worden. De actrice voelt zich steeds beter in haar vel en weet nu ook wat ze van haar privéleven verwacht.

"Ik word gelukkiger met de leeftijd. Ik leer steeds meer en meer over mezelf en over de wereld. Ik weet ook beter wat ik wil en hoe ik het moet bereiken. Mijn idee over de liefde is ook veranderd de afgelopen jaren", aldus de actrice. "Ik heb geen definitie van hoe liefde moet zijn en dat wil ik ook niet, want als je in een relatie weet hoe alles er op voorhand moet uitzien, dan doe je jezelf te kort".

Diaz heeft ook geen klachten over haar uiterlijk. "Ik ben 38, dat is dichter bij 40 dan bij 30, maar dat vind ik niet erg. Ik ben heel gelukkig met mijn leeftijd, want als je niet ouder wordt, dan ben je dood. Dan is mijn keuze snel gemaakt."


01-02-2011 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry begint strijd om dochter met ex Gabriel Aubry

Halle Berry begint strijd om dochter met ex Gabriel Aubry


http://img121.imageshack.us/img121/5092/halleberrygabrielaubry.jpg
Halle Berry en Gabriel Aubry


Halle Berry begint aan een juridische strijd met haar ex-vriend Gabriel Aubry om het hoederecht van hun tweejarige dochter Nahla. De actrice en Aubry gingen vorig jaar in april uit elkaar na een relatie van vijf jaar. Berry heeft naar eigen zeggen reden om te denken dat de gezondheid van haar kind in gevaar is wanneer Nahla bij haar vader verblijft. "Halle is dan ook bereid alle nodige stappen te ondernemen", aldus haar woordvoerder.

"Ze heeft geprobeerd om de geschillen op een vriendschappelijke manier op te lossen met Gabriel, maar omdat hij weigert mee te werken, voelt Halle zich genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen."

Om zich optimaal voor te bereiden op een mogelijke juridische strijd, heeft de actrice zich teruggetrokken uit haar nieuwste film 'New Year's Eve'. De opnames gaan deze week van start zonder Halle Berry die vervangen werd door Katherine Heigl. "Halle heeft haar dochter altijd op de eerste plaats laten komen. Zowel tijdens hun relatie als na de breuk heeft ze enkel rollen aangenomen als dat uitkwam met haar dochter."


01-02-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje Vandendriessche heeft al tijdje nieuwe liefde

"Saartje Vandendriessche heeft al tijdje nieuwe liefde"


http://img41.imageshack.us/img41/9394/saartjevandendriessche.jpg



Saartje Vandendriessche kondigde afgelopen week haar breuk met haar Deense vriend Martin aan. Het koppel heeft sinds mei 2009 een dochter Mille, die ze in alle verstandhouding samen gaan opvoeden. Volgens insiders heeft de presentatrice al een tijdje een nieuwe liefde, schrijft 'Dag Allemaal'.

"Saartje en Filip, een erg knappe triatleet, zijn al een tijdje bijzonder close." De zorgen voor Mille zouden volgens 'Dag Allemaal' vooral worden gedragen door de ouders van Saartje en ex-vriend Martin. "Vandendriessche heeft Martin uitgerekend op 25 december verlaten", voegt de bron er nog aan toe. (br.hln)


01-02-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse pianist wil 18 uur lang Chopin spelen

Japanse pianist wil 18 uur lang Chopin spelen


http://img715.imageshack.us/img715/559/yukioyokoyama.jpg

Yukio Yokoyama, een bekende Japanse pianist, heeft aangekondigd dat hij zijn eigen record van het langste Chopin-concert wil breken. Hij zou de 212 stukken die Frédéric Chopin voor piano componeerde, tijdens een concert van 18 uur in Tokio na elkaar willen spelen.

Yokoyama is al recordhouder in het Guinness Book of Records, omdat hij solo op 24 uur tijd het grootste aantal stukken van Chopin speelde. Hij speelde in mei 2010 namelijk gedurende ruim 16 uur 166 composities van Chopin in chronologische volgorde, en dat om de tweehonderdste verjaardag van de componist te vieren.

De pianist verklaarde tijdens een persconferentie dat zijn prioriteit er niet in bestaat zijn persoonlijke record te breken, maar om "Chopin beter te begrijpen en hem aan steeds meer mensen te leren kennen". De muzikant zal zijn recordpoging uitvoeren in de opera van Tokio op 3 mei, en dat zonder partituren en met slechts een tiental korte pauzes.
 
Yokoyama, die geboren werd in 1971, begon op 16-jarige leeftijd aan het conservatorium in Parijs. In 1990 behaalde hij de derde plaats op het 12de internationale pianoconcours Frédéric Chopin.



01-02-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Brigitta Callens (30) na 3 maanden voorbij

Huwelijk Brigitta Callens (30) na 3 maanden voorbij


http://img171.imageshack.us/img171/2531/brigittacallens.jpg


Lang heeft het huwelijk van Brigitta Callens (30) met architect Juul Vanleysen (46) niet geduurd. Op 27 augustus gaven de twee elkaar het jawoord, in december liep de relatie op de klippen. De ex-Miss België (1999) en haar ex willen niks kwijt over de redenen van de breuk.

La Callens viel zo'n tien maanden geleden als een blok voor de bemiddelde Juul Vanleysen, die zijn eigen architectenbureau heeft in Hasselt. Amper een half jaar later trouwden de twee eind augustus in Kalmthout, waar het koppel samenwoonde en waar Callens een eigen relaxatiecentrum uitbaat. En hup, drie maanden later is het sprookje uit.

Brigitta Callens had al een bewogen liefdesleven achter de rug. Haar roerige relatie met voormalig Zillion-baas Frank Verstraeten werd uitvoerig in 'de boekskes' besproken. Daarna was ze korte tijd samen met topkok Sergio Herman.

Nadien hield ze zich vooral onledig met yoga en relaxatieleer en verdween ze wat uit de schijnwerpers, tot deze zomer. Toen huwde ze dus met haar 'spirituele soulmate' Juul Vanleysen, zoon van de bekende architect Albert Vanleysen, oprichter van het kantoor Delta. Callens hield naar eigen zeggen van de "holistische opvatting van architectuur van Juul Vanleysen: alles moet één zijn". Zélf slaagden ze daar in hun relatie blijkbaar niet in.


01-02-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controversieel Beatlesalbum onder de hamer

Controversieel Beatlesalbum onder de hamer




Een nog verzegeld exemplaar van het Beatles-album 'Yesterday and Today' zal op 18 februari geveild worden in Beverly Hills. De schijf uit 1966 moet ongeveer 30.000 dollar (22.000 euro) opbrengen. Wegens de omstreden cover en de beperkte oplage geldt het album volgens veilinghuis Heritage Auctions als "de heilige graal van de vinylplaten". De cover toont de Fab Four in witte stofjassen temidden onthoofde poppen en rauwe stukken vlees.



http://img214.imageshack.us/img214/6601/beatlesj.jpg
 


Diensthoofd muziek en entertainment van Heritage Garry Shrum schat de waarde van de plaat veel hoger dan 30.000 dollar. "Waarschijnlijk zijn er nog minder dan 25 verzegelde exemplaren van het album. En de schijf is nog in perfecte toestand. Bovendien: wie koopt eigenlijk een Beatles-album om ze dan niet te spelen?".
 


http://img189.imageshack.us/img189/8683/beatlesyesterday.jpg



De gewraakte coverfoto van het viertal uit Liverpool werd gemaakt in de studio in New York van fotograaf Robert Whitaker. De compositie gold als commentaar/kritiek op de oorlog in Vietnam. Na scherp protest werd de elpee uit de handel gehaald en verscheen het album met een nieuwe cover. (br.hln)



01-02-2011 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
31-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korn, Cradle of Filth, Disturbed en Pain op Graspop

Korn, Cradle of Filth, Disturbed en Pain op Graspop

Klik op de foto om 'Nymphetamine'van 'Cradle of Filth' te beluisteren



Cradle Of Filth-zanger Dani Filth.

Graspop kondigt alweer nieuwe namen aan. Onlangs meldde de organisatie al de komst van Cavalera Conspiracy, Bring Me The Horizon, Times of Grace en Arkona, en daar komen nog enkele ronkende namen bij: Cradle of Filth, Korn, Disturbed en Pain.

Disturbed
Disturbed speelt een stevige portie alternatieve en hedendaagse metal zonder al te veel franjes. Vier van hun vijf albums kwamen binnen op nummer 1 in de Billboard 200, dus de heren hebben al uitgebreid mogen proeven van het succes. Dit jaar is de groep onder leiding van de charismatische zanger David Draiman opnieuw te gast in Dessel op zaterdag 25 juni.
 
Korn
Het is niet helemaal duidelijk of Korn nu wel of niet aan een nieuw album werkt, maar wat we wel zeker weten, is dat de grondleggers van de nu-metal voor de derde keer naar Graspop komen. De met awards overladen band uit Californië maakt al sinds 1993 het mooie weer met een rist baanbrekende platen die ondertussen wereldwijd meer dan 40 miljoen kopers vonden. De grote doorbraak kwam er in 1998 met 'Follow the Leader', en vorig jaar bracht de band 'Korn III: Remember Who You Are' uit.
 
Cradle of Filth
Cradle of Filth heeft een frisse nieuwe plaat 'Darkly, Darly, Venus Aversa' uit, waar opnieuw een halve op Belg meespeelt. Gitarist James McIlroy bracht zijn jeugdjaren namelijk door in Mol, op een boogscheut van het huidige Graspopterrein. Hij stond met Cradle of Filth al op Graspop in 2004, en is nu opnieuw bij de band. De groep speelt een dynamische mix van snelle black metal en NWOBHM-getint gitaarwerk, en put inspiratie uit mensen als Vlad Tepes, gravin Bathory, Gilles de Rais en de duivelin Lilith. De band speelt op zaterdag 25 juni.
 
Pain
Het Zweedse Pain begon als een hobbyproject van muzikale duizendpoot Peter Tägtgren. De gitarist/frontman/producer, bekend van deathmetaltopact Hypocrisy en tal van andere bands, bracht in 1997 de eerste Pain-plaat uit en oogstte meteen flink wat succes met een unieke mix van metal, industrial en hier en daar wat verloren gelopen techno-invloeden. Hoewel Tägtgren het project niet meteen als zijn hoofdbezigheid beschouwt - de man is naast muzikant ook eigenaar en huisproducer van The Abyss studio - verschijnen er met de regelmaat van de klok albums van Pain. Tägtgren, overigens het enige vaste lid van de band, kondigde recent aan dat er een nieuwe plaat zit aan te komen. Het album zou nog voor de zomer in de winkels liggen en zal vanzelfsprekend voor de nodige decibels zorgen op GMM. Afspraak op zaterdag 25 juni. (br.hln)


31-01-2011 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp koopt huis in Venetië voor 10 miljoen euro

Johnny Depp koopt huis in Venetië voor 10 miljoen euro

http://img130.imageshack.us/img130/5130/johnnydeppty.jpg



Johnny Depp werd tijdens de opnames van 'The Tourist' zo verliefd op Venetië dat hij een palazzo langs het Grand Canal kocht. Depp bood 10 miljoen voor het 17-de eeuwse Palazzo Dona Sangiantoffetti.

Volgens de lokale krant La Nuova Venezia wist hij zo het pand vanonder de neus van een Arabische prins weg te kapen. Het huis is een van de weinige beschikbare panden dat uitzicht biedt op het vermaarde Grand Canal.

Depp heeft een landgoed in Frankrijk, waar hij meestal verblijft. Hij bezit ook een huis in Hollywood en een eiland op de Bahama's. Hij heeft twee kinderen met Vanessa Paradis: Lily-Rose (11) en Jack (8).



http://img51.imageshack.us/img51/7176/huisjohnnydepp.jpg
© photo news


"Tussen tien uur 's avonds en twee uur 's nachts, als de straten verlaten zijn, heb ik genoten van de poëzie van Venetië, van zijn geesten, van zijn prachtige donkere steegjes. Dan beleef je echt de magie van de stad", zo omschreef Depp enkele maanden geleden zijn ervaring in de Italiaanse stad van de liefde.



31-01-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bipolair gestoorde Sinéad O'Connor compleet aan de grond

Bipolair gestoorde Sinéad O'Connor compleet aan de grond

Klik op de foto om 'Nothing Compares' te beluisteren





De Ierse Sinéad O'Connor is nooit het zonnetje in huis geweest. Maar nu zit de zangeres echt aan de grond. Op Twitter postte ze een reeks zorgwekkende berichten, waaronder een waarin ze wenste dat ze zou doodgaan. Onmiddellijk rezen zorgen om haar 'doodwens' en het welzijn van haar kinderen. Tien jaar geleden ondernam ze al eens een zelfmoordpoging en ondertussen werd ze gediagnosticeerd met manische depressie met bipolaire stoornis.

In een uitzonderlijk openhartig interview biecht O'Connor op dat ze grote moeite heeft met haar moederrol en dat haar zoon Shane haar tot het uiterste drijft. Vorige zomer verloor Sinéad de controle over haar emoties. De XBox van Shane kreeg het te verduren.

"Ik smeet de XBox voor zijn neus op de grond. Dat maakt mij waarschijnlijk een slechte moeder, maar ik kon gewoon niet meer, ik kon het niet meer aan."

De moeder die ik nooit wilde zijn
"Achteraf voelde ik me zelf een slechte moeder. Ik begon een moeder te worden die ik nooit wilde zijn. Ik zag het einde van de tunnel niet, en verloor alle gevoel voor relativering en kon niet kalmeren. Ik begon mezelf te haten, en had het gevoel dat ik nergens terecht kon. Ik heb hem toch een nieuwe XBox gekocht hoor", voegde ze er nog aan toe.

Twitter = emotionele diarree
Tegelijkertijd verklaart ze ook dat ze nooit zou toegeven aan die drang tot zelfmoord. "Er zijn veel mensen met zelfmoordgedachten en je zou je nooit mogen schamen om te zeggen dat je je zo voelt. Zo voelde ik me toen ik Twitterde, en dat was mijn manier om met die gevoelens om te gaan. Door het te zeggen, ebben die gevoelens weg. "

"Twitter is maar een uitlaatklep, het was een emotionele diarree. Ik dacht luidop, en het was een zegen dat ik die gevoelens en gedachten ergens kwijt kon ", verklaart ze aan de zondagskrant Irish Mail.

Sociale dienst
"Al kan ik zeker hulp en steun gebruiken. Als de sociale diensten aan mijn deur zouden staan, ik zou ze met open armen verwelkomen."

De problemen met haar zesjarige zoon Shane zijn het gevolg van een affaire met de Ierse muzikant Donal Lunny. De man speelt geen rol in het leven van het kind, behalve die van 'afwezige vader', iets wat Shane niet goed opneemt. O'Connor vertelt in de krant dat Shane problematisch gedrag vertoont en dat ze zelfmoordneigingen krijgt om dat het haar schuld is dat haar zoon geen vader heeft. Ondertussen hebben de twee weer contact, zonder tastbaar resultaat.

"Ik kan echt wel tips gebruiken over het opvoeden van kinderen als een alleenstaande ouder. Of hoe extreem moeilijke situaties te verwerken zonder gek te worden. En zonder dat het kind zich slecht gaat voelen over zichzelf. Dus als de sociale dienst langskomt, zal ik ze graag ontvangen. In mijn ervaring is de hulp en het advies van de sociale dienst nuttiger dan die van sommige psychologen."

Manisch-depressief
O'Connor leeft nochtans niet echt als een alleenstaande moeder, maar samen met haar man Steve. Het is ook niet de eerste keer dat psychologische problemen worden vastgesteld bij de zangeres. Ze zou lijden aan bipolaire stoornis en manisch-depressief zijn.

Zelfmoord is egoïstisch
Tien jaar geleden probeerde ze al eens zelfmoord te plegen. "Misschien idealiseer ik zelfmoord wel een beetje, alsof doodgaan beter zou zijn dan voort te ploeteren als een slechte moeder. Maar ik zou er nooit aan toegeven, voor mijn gezin op de eerste plaats. Zelfmoord is een enorm egoïstische daad, je zou dan beter je hele familie uitmoorden."

De mislukte zelfmoordpoging leerde haar hoeveel pijn dat veroorzaakte aan haar familie, vooral haar broer en zus, en even vreesde ze dat een van haar kinderen van haar zou worden weggenomen.

"Het was enorm egoïstisch om hen dat aan te doen. Toen ik wakker werd dacht ik meteen aan mijn zus, en hoe ik dat kon doen tegenover haar. Mijn vader was er, en ik noemde hem voor het eerst in jaren weer 'papa'. Toen al wist ik dat ik het nooit opnieuw zou proberen."

Sinds de tweets staat de zangeres er een beetje beter voor. "Ik moet positief blijven en sterk zijn voor Shane", besluit ze.


31-01-2011 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!