Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse zanger Peter Alexander overleden

Oostenrijkse zanger Peter Alexander overleden

Klik op de foto om ' Im weißen Rössl  ' te beluisteren





 
De Oostenrijkse zanger, acteur en entertainer Peter Alexander is zaterdag op 84-jarige leeftijd overleden.

Alexander scoorde in 1976 een grote hit met Die kleine Kneipe, de Duitstalige versie van Het kleine café aan de haven van Vader Abraham (Pierre Kartner).

Alexander speelde in circa vijftig films. Ook had hij eigen televisieshows die zeer populair waren. In het Duitse taalgebied heeft hij miljoenen platen verkocht.

De doodsoorzaak van Alexander is niet bekendgemaakt. De laatste jaren van zijn leven leefde hij teruggetrokken in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Alleskunner
Peter Alexander was een alleskunner: hij zong, acteerde, imiteerde en presenteerde tv-shows. Je moest van zijn stijl houden, maar dat deden er veel. De immer fris en fruitig ogende Oostenrijker werd in de Duitssprekende landen aanbeden en de ZDF zond in de zomer van 2006 maar liefst vijf uur lang een speciaal programma met tal van gasten uit ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.

Zelf was hij er niet bij, al zond hij wel een videoboodschap. Na de dood van zijn vrouw en manager Hilde in 2003 kon hij het niet meer opbrengen in de openbaarheid te verschijnen.

Krijgsgevangen
Zijn eerste stappen op het amusementspad zette Peter Alexander toen hij in 1945 als marineman krijgsgevangen was in diverse Britse kampen. Hij vermaakte de andere aanwezigen. Daarna hoopten zijn ouders nog even dat hun zoon dokter wilde worden, maar die hield het slechts één college uit op de universiteit van Wenen. Hij schreef zich in voor een toneelopleiding en leerde zichzelf piano spelen en zingen.

Miljoenen platen verkocht
In 1951 kwam de eerste plaat, een jaar later de eerste film, "Verloren melodie" getiteld. Tientallen soepel gezongen hits (waaronder een vertaling van Het kleine café aan de haven) en vrolijke muzikale films zouden volgen. Zijn platen gingen als warme broodjes over de toonbanken, ook bij ons. Alleen al via Ariola verkocht de tenor in de periode 1965-1983 meer dan vijftien miljoen langspeelplaten en 25 miljoen singles. Alexanders grootste filmsucces was waarschijnlijk zijn vertolking van de ober Leopold in Im Weissen Rössl (1960).

Peter de Grote
Vele jaren lang presenteerde hij op tv de Peter Alexander Show (ZDF). Die werd gretig bekeken door alle generaties, ook vanuit de Nederlandse grensgebieden. In Duitsland keken er soms bijna 40 miljoen mensen, de helft van de bevolking. 'Peter de Grote', noemde de tv-wereld hem. Zelf beschouwde hij het gala voor de Duitse kankerbestrijding (oktober 1975) als zijn mooiste tv-evenement. Hij trad er niet alleen zelf in op, maar ontving zo ongeveer de hele top van het Duitse tv- en theateramusement. Het programma werd met hoofdletters in de annalen van de Duitse tv-historie bijgeschreven.

Peter Alexander werd onder prijzen bedolven, waaronder Goldene Kamera's, een Goldene Super-Kamera en Bambi's.



13-02-2011 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloof Bay gaat voor België naar Eurovisiesongfestival

Witloof Bay gaat voor België naar Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren






De Belgische groep Witloof Bay zal ons land in mei vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in het Duitse Düsseldorf. De groep werd zaterdagavond tijdens een speciale uitzending van de RTBf uitgekozen door zowel de kijkers thuis als de jury.
 
Witloof Bay telt zes leden onder wie de Vlaamse beatboxer Roxorloops. Ze trekken naar Duitsland met het a cappella-nummer 'With Love Baby'.


13-02-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor herstelt in ziekenhuis na hartfalen

Elizabeth Taylor herstelt in ziekenhuis na hartfalen


http://img444.imageshack.us/img444/1478/elizabethtaylor.jpg



Gisteren raakte bekend dat de 78-jarige Elizabeth Taylor in het ziekenhuis werd opgenomen, vandaag blijkt dat ze behandeld wordt voor de symptomen van congestief hartfalen, een aandoening die in november 2004 bij haar werd vastgesteld.

Hoe lang?
Het is volgens de woordvoerster van Taylor nog niet duidelijk hoe lang ze in het ziekenhuis zal blijven. Ze voegt eraan toe dat de familie van de celeb de steun van fans apprecieert, maar vraagt om privacy zodat de dokters hun werk kunnen doen. Taylor werd woensdag verwacht op een gala in New York tijdens de modeweek, maar Elton John aanvaarde deze in haar naam.

Bedlegerig
In 2004 kreeg Taylor de diagnose voor congestief hartfalen, ze is de laatste jaren bedlegerig door kwetsuren aan de ruggengraat en scoliose. Ze kampte ook al met zweren, bursitis en hevige diarree. In 1997 liet ze een kwaadaardige hersentumor verwijderen. Wanneer ze zich de laatste jaren in het openbaar begaf, zat ze steeds in een rolstoel.



13-02-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden trapt in Moskou wereldtournee af

Iron Maiden trapt in Moskou wereldtournee af

Klik op de foto om de clip te bekijken





De Britse heavymetalband Iron Maiden heeft vrijdag in Moskou de aftrap gegeven voor een nieuwe wereldtournee. "De legendarische groep Iron Maiden bedwelmt Moskou", schreef het dagblad Komsomolskaja Pravda zaterdag over het optreden in de Olimpiski-hall. Centraal in de show stond het jongste album "The Final Frontier" dat in bijna 30 landen naar de top van de hitparade is gestormd.
 
De groep reist eerst door naar zuidooost-Azië en strijkt in het kader van de nieuwe tournee, die volgens sommigen wel eens de laatste zou kunnen zijn, ook neer op Rock Werchter. Daar is het sextet met de eeuwige mascotte Eddie op 3 juli headliner.
 
Maiden gebruikt voor zijn verplaatsingen een eigen vliegtuig, de Ed Force One, een aangepaste Boeing 757. Die was op 9 februari geland op de luchthaven Domodedovo. De gezagvoerder was volgens het Russische staatspersbureau Ria Novosti zanger Bruce Dickinson, die eerder al in het nieuws is gekomen als piloot.


12-02-2011 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming Lennaert Maes staat in finale Leids Cabaret Festival

Vlaming Lennaert Maes staat in finale Leids Cabaret Festival


http://img602.imageshack.us/img602/3161/lennaertmaes.jpg


De Vlaming Lennaert Maes (32) staat vanavond in de finale van het Vara Leids Cabaret Festival. Dat cabaretfeest geldt als een van de belangrijkste podia voor aanstormend en jong cabarettalent. 

Maes  neemt het vanavond op tegen de Groningse kleinkunstenaar Gijs van Rhijn en theatergroep Rauw Spul uit Amsterdam.  De drie finalisten hebben de halve finale op donderdagavond en de voorrondes begin februari overleefd. Uit 53 aanmeldingen waren acht deelnemers geselecteerd voor de voorronden. Diverse cabaretiers die momenteel succesvol zijn, begonnen hun carrière op het Leids Cabaret Festival, dit jaar aan de 33ste editie toe.

Vlamingen doen het de laatste jaren erg goed in Leiden. Tot de winnaars en finalisten uit het verleden behoren onder meer
Wim Helsen, Bart Cannaerts, Iwein Segers en Ter Berscherming van de Jeugd.


12-02-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit mag weer praten

Jan Smit mag weer praten


http://img683.imageshack.us/img683/1687/jansmit.jpg



De Nederlandse zanger Jan Smit herstelt voorspoedig van de operatie aan zijn stembanden. Enkele weken geleden werd een poliep op zijn stembanden verwijderd. Inmiddels mag de zanger weer praten en heeft hij laten weten geen verschil qua stemgeluid te horen.

De poliep werd gevonden tijdens een routinecheck en kon eenvoudig worden weggehaald. Het was al de tweede keer dat er een poliep bij Jan werd gevonden. De zanger voelt zich een stuk beter, zo laat hij weten aan het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard.

Het gaat nog wel ongeveer twee maanden duren voordat Smit weer op kan treden.


12-02-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Justice : Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

Bill Justice : Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken






Bill Justice, de tekenaar van Stampertje (Thumper), de haas uit de legendarische Disneyprent 'Bambi', is gisteren overleden in het Californische Santa Monica. Daags voordien was Justice 97 geworden, meldt de krant Los Angeles Times.

Justice ging in 1937 aan de slag bij Walt Disney, en werkte mee aan een resem klassieke animatiefilms: 'Fantasia' (1940), 'Bambi' (1942) en 'Alice in Wonderland' (1951) en in mindere mate ook aan 'The Three Caballeros' en 'Peter Pan'.
 
In de jaren '50 en '60 regisseerde Justice drie korte Disney-animatieprenten die elk voor een Oscar werden genomineerd: 'Noah's Ark', 'A Symposium on Popular Songs' en 'The Truth about Mother goose'.

Justice verzorgde ook de stop-motionanimatie voor de Disneyfilms 'The Parent trap', 'Mary Poppins' en 'Babes in Toyland'.


12-02-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna is een rebelse bloem

Rihanna is een rebelse bloem

Klik op de foto om 'Reb'l Fleur' te bekijken





Natalie Portman grijpt het publiek bij de keel als de zwarte en witte zwaan in het Oscargenomineerde 'Black Swan'. Een concept dat goed scoort blijkbaar, want nu laat ook Rihanna haar goede en slechte kant bewonderen in de reclame voor Reb'l Fleur, haar allereerste parfum.

De donkere ster uit Barbados ligt eerst -met elegante roze jurk- in een flink uit de kluiten gewassen bloem. Daarna wordt ze opgeslokt door een heel bloemenbed en stapt ze door een magische spiegel. Aan de overzijde komt haar donkere ik aan de oppervlakte. Waarop de zangeres achterwaarts op haar stappen terugkeert en de bloemenscène weer op de voorgrond treedt.

Seks met pop
De clip lijkt in niets op de pikante video die vorige week verscheen voor haar nieuwe single S&M. Daarin bootst ze seks met een pop na en kronkelt ze in een latex pakje. Als een echte meesteres sleurt ze bovendien een man aan de leiband achter haar aan. Gewaagd, maar Rihanna zelf ziet er geen graten in. "In Umbrella was ik zelfs volledig naakt", schreef ze op haar Twitter.

Rihanna kickt wel op een beetje controverse. In december kreeg ze nog een lawine van klachten over zich heen omdat ze tijdens de Britse X Factor-finale halfnaakt optrad.

Contactverbod met Brown versoepeld
Met de verstandhouding tussen haar en Chris Brown gaat het intussen de goede kant op. Rihanna stemde ermee in om het contactverbod te versoepelen. Concreet houdt dat in dat het paar elkaar nu mag ontmoeten, zolang Brown de 22-jarige R&B-ster niet lastigvalt.

De rechterlijke tussenkomst kwam er nadat ze in februari 2009 -in de aanloop naar de Grammy Awards dus- enkele flinke klappen gekregen had. Zondag staat een nieuwe editie van het prijzenfestival op het programma, en beiden zijn genomineerd in verschillende categorieën. Enkel Rihanna zal echter fysiek aanwezig zijn.



12-02-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Hudson 36 kilo slanker dankzij dieet en touwtjespringen

Jennifer Hudson 36 kilo slanker dankzij dieet en touwtjespringen

Klik op de foto om een filmpje te bekijken





Dankzij een strak dieet is Jennifer Hudson maar liefst 36 kilogram afgevallen. De 29-jarige zangeres, die in 2010 het gezicht van de Weight Watchers werd, voelt zich nu bijzonder goed in haar vel. "Ik ben een hele andere, soms herken ik mezelf niet eens."

De Oscarwinnares voegde er in de studio van Oprah Winfrey wel snel aan toe dat ze niet te slank wil worden. "Met mijn huidige gewicht ben ik gelukkig. Mijn geheim? Elke dag je eigen potje klaarmaken en veel bewegen, zoals touwtjespringen of zweten op de loopband."

Familietragedie
De ster van het Amerikaanse 'Idool' onderging een familietragedie in 2008, toen haar broer Jason en moeder Darnell vermoord werden door de ex van haar zus. Kracht put ze uit haar andere familieleden en haar achttien maanden oude zoon David Daniel. Met David Otunga, een advocaat die later worstelaar werd, is ze verloofd.

"Mijn familie is een heel emotioneel onderwerp", aldus Hudson. "'Mijn broer hoor ik constant zeggen: 'Jenny, zet het van je af. Waarom huil je altijd, stop daarmee.' Exact de woorden die mijn moeder ook zou zeggen. Constant vraag ik me af of ze akkoord zou gaan en trots zou zijn op mijn beslissingen. Als moeder kom ik zelfs niet aan haar hielen, maar ik wil er wel voor mijn zoon zijn zoals zij er voor mij was."



12-02-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor vecht voor haar leven

"Elizabeth Taylor vecht voor haar leven"


http://img842.imageshack.us/img842/1478/elizabethtaylor.jpg



Hollywoodlegende Elizabeth Taylor is aan het vechten voor haar leven in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt de Amerikaanse tabloid 'National Enquirer'. De 78-jarige actrice is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in kritieke toestand.

"Ze is dinsdag van haar huis in Bel-Air naar het ziekenhuis gebracht en het gaat niet goed met haar," vertelt een bron. "Ze is heel erg ziek, iedereen is voor haar aan het bidden."

Elizabeth heeft al jaren gezondheidsproblemen. Zo heeft de actrice suikerziekte en werkt haar hart niet meer naar wens. Ook werden haar beide heupen vervangen en heeft ze een hersentumor overleefd. Tegenwoordig is ze tot de rolstoel veroordeeld. (br.hln)



12-02-2011 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
11-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince gooit Kim Kardashian van het podium

Prince gooit Kim Kardashian van het podium

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Afgelopen maandag werd Kim Kardashian uit het publiek geplukt tijdens een concert van Prince in de Madison Square Garden in New York. Ze mocht het podium op om een dansje te doen met 'Zijne Purperen Hoogheid', maar kwam niet verder dan een verlegen lachje en wat zenuwachtig heen-en-weergeschuifel. Tot grote ontevredenheid van Prince zelf, die Kardashian prompt van het podium gooide.

De reality tv-ster verklaarde haar 'optreden' achteraf op twitter als volgt: "Oh My God. Prince heeft me net het podium opgeroepen. Ik sta nog te bibberen. Ik was zo nerveus dat ik gewoon tilt sloeg toen Prince me aanraakte."



11-02-2011 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger en The Original Wailers naar Dranouter aan Zee

Triggerfinger en The Original Wailers naar Dranouter aan Zee

Klik op de foto om 'All Night Long' van 'Triggerfinger' te beluisteren



Ruben Block (Triggerfinger).


De organisatoren van Dranouter aan Zee hebben de eerste namen vrijgegeven van hun muziekfestival op het strand van De Panne tijdens het weekend van 30 april en 1 mei. Het zijn Triggerfinger, Absynthe Minded, The Original Wailers - de band met onder meer Al Anderson en Junior Marvin uit Bob Marleys vroegere begeleidingsband -, Yevgueni, Discobar Galaxie, Kokolo en Filia.
 
Het voorjaarsfestival is al aan zijn zevende editie toe. Naast de muziek wordt ook extra aandacht besteed aan randanimatie.
Tickets voor het tweedaagse festival kosten 55 euro in voorverkoop en 65 euro aan de ingang. Een dagticket kost 35 euro in voorverkoop en 40 euro aan de ingang. (br.hln)


Meer informatie via www.dranouteraanzee.be.



11-02-2011 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger wisselt van kleren op achterbank

Nicole Scherzinger wisselt van kleren op achterbank in haar nieuwste clip

Klik op de foto om 'Don't Hold Your Breath ' te beluisteren





Snel even het veel te ruime shirt uittrekken en in een zwart topje en dito jeans glippen: Nicole Scherzinger schuwt een streepje bloot niet in haar nieuwste clip 'Don't hold your breath'. Dat de verkleedpartij op de achterbank van een taxi gebeurt, maakt het nog net dat tikje spannender.

Inhoudelijk gaan er echter heel wat emoties schuil. De 32-jarige zangeres huilt om een relatiebreuk, maar weigert op die mislukking terug te kijken. Heel andere koek dus dan voorloper 'Poison', waar mannen geslagen en geschopt werden.

De videoclip is gemaakt door Rich Lee. Hij deed vorig jaar al hetzelfde voor onder meer will.i.am en Nicki Minaj (Check It Out), The Black Eyed Peas (The Time) en Eminem (Not Afraid).


11-02-2011 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Hudgens gaat de verleidelijke toer op

Vanessa Hudgens gaat de verleidelijke toer op

Klik op de foto om een  filmpje van de fotoshoot te bekijken







Vanessa Hudgens het brave Disney-meisje? Dat oubollig imago mag definitief de vuilbak in na deze fotoshoot voor het tijdschrift 'Details'. Met verleidelijke poses zet ze de perfecte seksbom neer, en dat alles ter ere van haar nieuwe film 'Sucker Punch'. Die komt op 25 maart in de VS uit.

Haar breuk met Zac Efron ligt nog vers in het geheugen. "Wie weet wat de toekomst brengt", zegt de kersverse 'femme fatale' daarover. "Vroeger was ik heel verlegen, maar nu win ik snel vertrouwen."


11-02-2011 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luister hier naar de nieuwe Lady Gaga:

Luister hier naar de nieuwe Lady Gaga: "Op podium bedrijf ik de liefde"

Klik op de foto om 'Born This Way' te beluisteren





Normaal zou Lady Gaga haar nieuwe single komende zondag tijdens de Grammy Awards onthullen, maar uiteraard kon ze zich niet zo lang bedwingen. Resultaat: 'Born this way' is nu al te beluisteren. Laat ons weten wat u van het deuntje onderaan dit artikel vindt.

Traditiegetrouw staat ook dit plaatje vol steunbetuigingen aan de homogemeenschap, of wat dacht u van verzen als: "Don't be a drag - just be a Queen" en "No matter gay, straight, or bi, lesbian, transgendered life I'm on the right track baby I was born to survive".

"Ben een superperformer"
In het tijdschrift 'Vogue' zet Lady Gaga zichzelf nog eens in de schijnwerper. "Puur muzikaal gezien ben ik een superperformer. Ik ben een talentvolle artieste. Mijn stem is een van de beste van het muziekcircuit en ik kan het ook heel goed brengen. Qua dans ben ik niet de top, maar ik ben gewoon goed in wat ik doe. Een beetje zelfvertrouwen hebben is normaal."

Tot slot had miss extravagantie nog een leuke vergelijking in petto. "Als ik op het podium sta, is het net alsof ik een openhartoperatie onderga: ik bloed voor mijn fans. Soms lijkt het ook alsof ik met hen de liefde bedrijf. Zij zijn de enigen op de planeet die me in één seconde uit mijn dak kunnen laten gaan."



11-02-2011 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae meest gedownloade Belgische artiest van 2010

Stromae meest gedownloade Belgische artiest van 2010

Klik op de foto om ' Alors On Danse ' te beluisteren






De Brusselse zanger Stromae kaapt de Ultratop Download Award 2010 weg. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de Belgische artiest of groep waarvan het repertoire het meest gedownload werd. De zanger die doorbrak met 'Alors en dance' liet ging Daan, Absynthe Minded, Ozark Henry en Tom Dice vooraf.
 
Verrast
Stromae was naar eigen zeggen erg verrast en blij met de award en benadrukte dat een album het werk is van een heel team.  Downloaden is vandaag de dag een gewoonte geworden bij heel wat Belgen. In 2010 werden 8,02 miljoen liedjes en 820.000 albums gedownload. Dat is 15 procent meer liedjes en 33 procent meer albums dan in 2009.
 
De laureaat kreeg de prijs, een initiatief van de Belgian Entertainment Association (BEA) en Ultratop, uit handen van minister van Ondernemen Vincent van Quickenborne (Open Vld).

Illegale downloads in de lift
Net als het legale aanbod, blijft ook het illegale aanbod stijgen waardoor artiesten, de Belgische economie en de staat belangrijke inkomsten mislopen. Van Quickenborne benadrukt dat het digitale steeds belangrijker wordt. "We moeten de rechten van de auteurs dan ook zo goed mogelijk beschermen. De sector moet blijven vernieuwen en vergroten, en de overheid moet de strijd tegen de illegale downloads verderzetten."
 
"Als het illegale aanbod op het internet zo massaal beschikbaar blijft, is het moeilijk om het legale aanbod de broodnodige kansen te geven en verder te ontwikkelen", zo zegt Olivier Maeterlinck, directeur van BEA. "De samenwerking met internetaanbieders zoals Telenet en Belgacom, is noodzakelijk om nieuwe businessmodellen met muziek waar, wanneer en op welke manier eenieder wil, te ontwikkelen", zo luidt het nog. (br.hln)



11-02-2011 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ricky Martin krijgt holebi-award

Ricky Martin krijgt holebi-award

Klik op de foto om 'Livin' La Vida Loca' te beluisteren






Zanger Ricky Martin, die vorig jaar uit de kast kwam, krijgt een award van de vooraanstaande Amerikaanse holebi-organisatie Glaad (The Gay and Lesbian Alliance Against Defamation). Glaad reikt de Vito Russo Award jaarlijks uit aan homoseksuele entertainers die opkomen voor gelijke rechten.

"Dat Ricky Martin zich uitte als homoseksueel was een grote opsteker voor ontelbare homo's en transseksuelen in de macho latinogemeenschap. Latino's hebben lang moeten wachten op een homo om naar op te kijken", aldus Glaad-voorzitter Jarrett Barrios.

Actrice Kristin Chenoweth wordt ook door Glaad gelauwerd omdat ze kritiek gaf op een artikel in Newsweek waarin werd gesteld dat homoseksuele acteurs niet overtuigend heterorollen kunnen spelen.


11-02-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Faithfull over Jaggers piemel: Wat Keith zegt, is bijna juist

Marianne Faithfull over Jaggers piemel: "Wat Keith zegt, is bijna juist"


http://img577.imageshack.us/img577/7870/mariannefaithfulljagger.jpg
Jagger en Faithfull


Marianne Faithfull heeft gereageerd op de heisa omtrent de afmetingen van Mick Jaggers geslacht. Keith Richards schreef in zijn autobiografie 'Life' dat Faithfull zich niet echt amuseerde met "de kleine piemel" van Jagger. Toen hij dat in een recent interview herhaalde, legde Jagger de onderhandelingen over een Stones-tournee dit jaar stil.

"Bijna juist"
De inmiddels 64-jarige Marianne Faithfull, die tussen 1966 en 1970 het liefje van Jagger was maar ook de lakens deelde met Keith
en Brian Jones, voelde zich geroepen om een en ander recht te zetten.

Gevraagd of Keiths aantijging klopt, antwoordde ze "wat hij zegt, is niet helemaal juist, maar toch bijna".

Faithfull raakte na haar jaren bij Jagger zwaar verslaafd aan drank en heroïne maar heeft altijd op de emotionele, artistieke én financiële steun van haar vriend Keith kunnen rekenen.

"Jagger kan niet delen"
Tot vandaag meent ze dat ze meer erkenning en centen verdient voor de inspiratie die ze Jagger bezorgde. Toen de reporter van het magazine Classic Rock haar onlangs vroeg of ze Jagger gierig vindt, antwoordde ze: "Geen commentaar. Maar het is niet realistisch te verwachten dat hij deelt. Zo is hij niet".

Met 'Horses and High Heels' heeft Marianne Faithfull overigens een schitterende nieuwe plaat uit, met bijdragen van onder meer Lou Reed.



10-02-2011 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy en Sharon Osbourne seksen wekelijks vijf keer

Ozzy en Sharon Osbourne seksen wekelijks vijf keer


http://img541.imageshack.us/img541/982/ozzyensharonosbourne.jpg


Ondanks al 28 jaar getrouwd en drie ondertussen volwassen kinderen samen, sekst Ozzy Osbourne er met zijn Sharon nog duchtig op los. De rocker vertelde tijdens de tv-show 'The Talk' dat ze het wekelijks nog vijf keer doen.

In die show, waarin zijn vrouw de rol van gastvrouw speelt, vroeg de interviewer de 62-jarige Ozzy of het klopte dat hij nog steeds seksueel erg actief is met Sharon. "Absoluut. We doen het vijf keer per week. Wat is daar mis mee?!" Ozzy is nooit verlegen geweest om zijn seksleven uit de doeken te doen en onlangs stelde hij dat hij alleen geen seks meer zou hebben wanneer hij dood is. "Pas wanneer ze me onder de grond stoppen, zal ik in mijn broek rust kennen. Ook op deze leeftijd houd ik nog altijd van een ouderwets spelletje 'Waar is de salami?'"

Ook onthulde Ozzy dat hij helemaal geen stoere rocker is zoals veel mensen denken. Eigenlijk is hij maar een softie die tranen met tuiten huilde bij de romantische film 'The Notebook'. "Ik lag in bed en ik dacht: 'mijn dochter mag niet zien dat ik aan het huilen ben'. Ik ben niet echt the Prince of Darkness. Ik ben eigenlijk een knuffelbeer."


10-02-2011 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Figuranten verkiezen Woestijnvis tot Productiehuis Van Het Jaar 2010

Figuranten verkiezen Woestijnvis tot "Productiehuis Van Het Jaar 2010"


http://img823.imageshack.us/img823/446/woestijnvis.jpg
Jan Eelen, hier bij de voorstelling van De Ronde, mocht de award voor Woestijnvis in ontvangst nemen.


Het productiehuis Woestijnvis is door meer dan duizend Vlaamse figuranten uitgeroepen als "Productiehuis Van Het Jaar 2010". Regisseur Jan Eelen nam de prijs in ontvangst, uitgereikt door de grootste online figurantendatabase Figuratie.be

Ruim duizend van de 7.300 geregistreerde Vlaamse figuranten op de database www.figuratie.be konden in de maand januari voor hun favoriete productiehuis stemmen. Woestijnvis kwam op nummer één, gevolgd door Eyeworks en Studio100. "De figuranten konden punten geven voor catering, vergoeding, respect en vriendelijkheid op de set, communicatie en leukste productie", legt oprichter Peter Claessens van Figuratie.be uit. "Dat laatste telde dubbel mee."
 
Correcter omgaan
De prijs bestaat uit een oorkonde en wordt voortaan jaarlijks uitgereikt. "We willen met de prijs productiehuizen stimuleren om correcter met figuranten om te gaan, want bij sommige producties is geen vergoeding, catering of drank voorzien of worden figuranten zonder respect behandeld." Dat Woestijnvis eruit sprong heeft wellicht te maken met de productie van "De Ronde", waarvoor regisseur Jan Eelen veel figuranten gebruikte.



10-02-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!