Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De foto van een miljoen euro: Shakira kust Gerard Piqué

De foto van een miljoen euro: Shakira kust Gerard Piqué


http://img194.imageshack.us/img194/9810/shakirakustgerardpiqu.jpg



Hier is ie dan: de langverwachte foto met een kussende Shakira en Gerard Piqué. De primeur was weggelegd voor 'Caras', een tijdschrift in Colombia met Argentijnse roots. Op de cover wisselt Shakira zonder verpinken speeksel uit met de Barça-verdediger. De foto zou volgens kenners maar liefst een miljoen euro waard zijn, maar zoveel legde het blad naar verluidt ook niet op tafel.

De geruchten over een relatie deden al sinds vorige maand de ronde. Piqué had namelijk -naar aanleiding van hun verjaardag in februari- een foto van hen twee op Facebook gepost.


In januari maakte Shakira de breuk met haar Argentijnse vriend Antonio De La Rua bekend. Het koppel was eigenlijk al sinds augustus 2010 uit elkaar, en dat na een romance van elf jaar. Op haar website verklaarde Shakira dat zij en Antonio "tijd voor zichzelf nodig hadden". Hun scheiding was dan ook "een tijdelijke oplossing om individueel te kunnen groeien". Tot zover dat nobele voornemen dus...

Shakira kondigde intussen ook een verhuis naar Spanje aan, maar dat zou niets met haar nieuwe liefde te maken hebben. "Shakira heeft een zus die daar woont, ze bracht er sowieso al veel tijd door. Nu wil ze echter ook een Europese basis om haar succes voort te zetten", aldus een bron. De luxevilla die ze huurt in de rand rond Barcelona behoorde vroeger toe aan de langeafstandszwemmer David Meca. (br.hln)



15-03-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slash verkoopt hoed en gitaren voor goed doel

Slash verkoopt hoed en gitaren voor goed doel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Slash-3.jpg?t=1300189704



Gitaarheld Slash verkoopt meer dan 300 persoonlijke bezittingen voor het goede doel. De voormalige Guns 'N Roses-gitarist doet onder meer zijn buishoed, veertien gitaren en een Harley Davidson van de hand. Zelfs zijn Corvette uit 1966, die op 100.000 euro wordt geschat, doet hij  cadeau. Daarnaast vond Slash op de zolder nog modeldinosaurussen, een houten cobra, een flipperkast van South Park en een bank uit de film 'One Flew Over The Cuckoo's Nest' die hij niet echt meer nodig heeft. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goeddoelorganisatie voor kinderen. Slash's vrouw, Perla Hudson: "Het had wat voeten in de aarde om hem zover te krijgen dat hij een selectie maakte uit zijn 150 gitaren, maar ik vermoed dat hij er wel veertien kan missen".



15-03-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: Lady Gaga is een vulgaire egoïst

Beyoncé: "Lady Gaga is een vulgaire egoïst"


http://img14.imageshack.us/img14/2213/beyonceenladygaga.jpg


Beyoncé's nieuwste uitlatingen over Lady Gaga zorgen voor veel trammelant in het showbizzwereldje. De R&B-zangeres verklaarde onlangs de oorlog door haar poprivale een 'vulgaire egoïst' te noemen.


Nochtans was er vorig jaar (ten tijde van hun nummer 1-hit 'Telephone') nog geen vuiltje aan de lucht. Maar dat is nu wel helemaal anders, want volgens de National Enquirer lust Beyoncé haar rivale rauw.


Beyoncé noemde miss Gaga een ordinaire egoïst. Volgens een bron uit het Gaga-kamp vindt de 'Born This Way'-zangeres haar nieuwe vijand een schoolvoorbeeld van een 'jaloerse hater'.


Het botert al een tijdje niet meer tussen Beyoncé en Gaga, maar na de Grammy Awards in februari was het hek helemaal van de dam. De immer extravagante popartieste won die avond 3 Grammy's, maar viel nog harder op door Gaga-gewijs haar intrede te doen in...een ei. Het lijkt wel alsof ze er keer op keer in slaagt om in het middelpunt van de belangstelling te staan.


"Beyoncé vond Gaga's verschijning 'over the top' en ontzettend egoïstisch." zegt de bron aan de National Enquirer. "Op de rode loper trok Lady Gaga alle aandacht naar zich toe waardoor niemand nog oog had voor de andere artiesten."


De insider zegt dat Lady Gaga door Beyoncé's uitspraken helemaal van haar melk was: "Gaga is het ondertussen gewoon dat mensen haar constant bekritiseren. Dat is de keerzijde van de medaille. Maar dit had ze nooit verwacht van Beyoncé. Ze zag haar niet enkel als een vriendin maar ook als steun en toeverlaat. Gaga is van plan om haar erover aan te spreken en eist verontschuldigingen."


"Beyoncé vindt dat artiesten succes verdienen door hun talent en niet door er gekke kledijkeuzes op na te houden. Ze wil met haar uitspraken Lady Gaga terug met beide voetjes op de grond zetten." besluit de bron.


15-03-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams (51) wordt voor het eerst vader

Bryan Adams (51) wordt voor het eerst vader

Klik op de foto om ' Everything I Do I Do It For You ' te beluisteren





De Canadese rockzanger Bryan Adams en zijn persoonlijke assistente Alicia Grimaldi verwachten hun eerste kindje. Alicia zou in mei bevallen.

Het is Bryan's 'vriend en eveneens buurman' die het heuglijke nieuws meldt aan de Britse krant Daily Telegraph. De zanger bevestigde ondertussen het bericht, al voegt hij er wel aan toe dat de buurman helemaal geen vriend van hem is. Bovendien bedankt hij zijn fans voor de vele gelukwensen.


15-03-2011 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe videoclip van Michael Jackson

De nieuwe videoclip van Michael Jackson

Klik op de foto om ' Hollywood Tonight ' te beluisteren






Michael Jackson heeft een nieuwe single en een nieuwe videoclip. 'Hollywood Tonight' staat helemaal in het teken van de in juni 2009 overleden 'King of Pop' en is een echt eerbetoon aan Jackson. In het filmpje speelt een vrouwelijke Jacksonfan de hoofdrol. Ze probeert het te maken in Los Angeles, met een paar van de bekende moves van de zanger.


15-03-2011 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bolleboos Tyra Banks gaat naar prestigieuze Harvard

Bolleboos Tyra Banks gaat naar prestigieuze Harvard


http://img801.imageshack.us/img801/5236/tyrabanksm.jpg


Tyra Banks bewijst dat modellen geen domme doetjes zijn. Het voormalige lingeriemodel volgt sinds kort les aan de unief. Sterker nog, ze schreef zich in aan de prestigieuze universiteit van Harvard.

Ze kende doorheen de jaren een succesvolle model- en tv-carrière (ze staat bovendien ook aan het hoofd van haar eigen mediabedrijfje), maar Banks wil zich nu ook verdiepen in de wondere wereld van het zakendoen. Het manusje-van-alles is vastbesloten om het ook te maken als zakenvrouw. Haar businessopleiding aan de universiteit van Harvard zou haar mediabedrijfje een duwtje in de rug moeten geven.

Banks schreef zich vorig jaar in aan de Harvard Business School in Boston. Daar volgt ze een van de meest prestigieuze richtingen waar de drukste en meest succesvolle ondernemers ter wereld schoollopen.

In een interview met Tracy Smith (CBS) vertelt Banks dat haar omgeving vooral verrast reageerde: "Hun gezicht spreekt boekdelen. Hun kin gaat achteruit en je ziet meteen dat ze het maar moeilijk kunnen geloven."

De knappe kop liet in het verleden al zien dat ze een voorbeeldige studente is: Tyra werd tijdens haar tienerjaren toegelaten aan de universiteit van USC en UCLA maar koos na het middelbaar uiteindelijk voor haar modellencarrière: "Ik gaf mijn modellencarrière destijds voorrang en besloot om mijn studies eventjes aan de kant te schuiven. Een hartverscheurende keuze. Ik gaf mezelf een jaar de tijd om uit tot supermodel uit te groeien. Als dat niet gebeurde, zou ik terug naar de schoolbanken verkassen."

Tyra en haar medestudenten brengen tijdens het schooljaar slechts 3 weken door op de campus. Banks dokte maar liefst 66.000 euro voor een opleiding van 3 jaar.

In 2009 verscheen Banks (met een jaarlijks inkomen van bijna 22 miljoen euro) in de lijst van de best,betaalde televisiefiguren.



14-03-2011 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kesha drinkt bloed op podium


Kesha drinkt bloed op podium


http://img339.imageshack.us/img339/4216/keshaj.jpg



Kesha heeft tijdens een concert in het Australische Sydney haar fans geschokt. Tijdens haar optreden in het kader van het Future Music Festival haalde ze het hart van een dier tevoorschijn en kneep ze het bloed eruit, in haar mond en over haar borst.

Vermoed wordt dat de stunt onderdeel zal uitmaken van haar Sleazy'-tournee die later dit jaar  van start gaat. Tijdens die nieuwe show wil Kesha haar fans ook bedelven onder condooms met haar gezicht op de verpakking.

"Wie naar een show komt, mag zich aan een aanval op de zintuigen verwachten. Je zal onder het zweet, de glitter en het bier zitten, en met wat geluk krijg je ook een Kesha-condooom. Als het scheurt, moet je je zoon of dochter wel naar mij noemen", aldus Kesha.


14-03-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens eindelijk op het witte doek


Nathalie Meskens 'eindelijk' op het witte doek

http://img193.imageshack.us/img193/4733/nathaliemeskens.jpg


De Vlaamse steractrice Nathalie Meskens zal eind dit jaar te zien zijn in de bioscoopversie van de succesvolle vtm-reeks Code 37. Ook Maaike Neuville is van de partij, naast het volledige team van de tv-serie, aangevoerd door Veerle Baetens.

Onlangs verzuchtte Nathalie Meskens nog dat ze, ondanks haar status van populairste actrice van Vlaanderen, amper aanbiedingen krijgt voor het witte doek. De smeekbede werd aanhoord, want met 'Code 37 - De Film' is het nu 'eindelijk' zover. Het gaat bovendien over een "belangrijke rol", weet de krant Het Laatste Nieuws.

De vtm-serie draait om hoofdinspecteur Hannah Maes - gespeeld door die andere Antwerpse sexy ster Veerle Baetens - en haar politieteam. De reeks is inmiddels aan het tweede seizoen bezig. Voor de filmversie wordt de ploeg - met ook Michaël Pas - versterkt met onder anderen Jurgen Delnaet (de minnaar van Barbara Sarafian in 'Dubbelleven') én Maaike Neuville, onder meer bekend dankzij 'Van Vlees en Bloed'.

Maar de grootste vis is toch wel la Meskens, onlangs nog winnares van liefst drie Televisiesterren. Zij is tegenwoordig zowat overal te zien op televisie, en over enkele maanden dus ook in de cinemazalen. Het is nochtans niet haar filmdebuut: als kind speelde Meskens ooit mee in de Blinkerfilms.

'Code 37 - De Film' zal inzoomen op het privéleven van Hannah Maes en belooft ook bepaalde delen van haar mysterieuze verleden te onthullen. De opnames starten over een week in Gent. De film speelt vanaf 26 oktober in de zalen. Volgend jaar komt er dan nog een derde en laatste tv-reeks.


14-03-2011 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen niet geïnviteerd op verjaardag tweeling

Charlie Sheen niet geïnviteerd op verjaardag tweeling


http://img138.imageshack.us/img138/5613/charliesheeng.jpg


Charlie Sheen was niet welkom op het verjaardagsfeest van de tweeling Bob en Max die hij met zijn ex Brooke Mueller heeft. Zaterdag organiseerde Brooke een feestje voor ongeveer zestig gasten in het huis van Paris Hiltons ouders in Bel Air. Opvallende afwezige: papa Charlie.

Sheen, die door Warner Brothers uit de hitserie 'Two and a Half Men' werd gezet, kwam vorige week met Mueller tot een akkoord inzake het hoederecht over de tweeling. De dolgedraaide acteur breidt inmiddels zijn onemantournee uit. De eerste twee shows van 'Charlie Sheen LIVE: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option', in Detroit en Chicago, raakten in amper achttien minuten uitverkocht.


14-03-2011 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent maakt grappen over Japan

50 Cent maakt grappen over Japan


http://img94.imageshack.us/img94/1646/50centl.jpg



Rapper 50 Cent heeft zich niet bepaald van zijn fijngevoeligste kant laten zien toen hij de voorbije dagen grappen maakte over de aarbeving en tsunami in Japan. De Amerikaanse rapper dacht lollig te zijn door op Twitter grapjes te maken over de ramp.

"Er is niets aan de hand, todat die vrouwen hun dure merkschoenen door de straat zien drijven", twitterde hij.

Maar daar bleef het niet bij, want iets later schreef hij: "Die gekke witte jongens proberen te surfen op die vloedgolf. Ik heb al mijn hoeren moeten laten evacueren uit LA, Hawai en Japan. Lol."

Uiteindelijk bood Fiddy zijn excuses aan. "Sorry. Dit is heel erg, maar wat kunnen we er aan doen? Laten we bidden voor iedereen die iemand heeft verloren. Sommige tweets waren stom en ik deed het om te shockeren. Je vindt het leuk of niet. Ik ben hoe dan ook 50 Cent en cool".


14-03-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Bellucci's man mag al eens vreemdgaan


Monica Bellucci's man mag al eens vreemdgaan


http://img30.imageshack.us/img30/7408/monicabellucciy.jpg


Monica Bellucci zou het niet erg vinden mocht haar man haar ontrouw zijn. De 46-jarige actrice heeft een dochter van zes en één van tien maanden met haar man Vincent Cassel en hecht binnen een relatie meer belang aan respect en loyauteit dan aan trouw.

Monica Bellucci zou het niet erg vinden mocht haar man haar ontrouw zijn. De 46-jarige actrice heeft een dochter van zes en één van tien maanden met haar man Vincent Cassel en hecht binnen een relatie meer belang aan respect en loyauteit dan aan trouw.

"Passie kan je voelen voor de slechtste man die je je kan inbeelden. Maar dat heeft niets te maken met een dieper verbond. Heb je dat met iemand, dan zijn vertrouwen en respect belangrijker. Een man is niet loyaal als het op seks aankomt, maar het is me meer waard dat ik weet dat hij er zal zijn voor me".

"Het zou belachelijk zijn van mijn man seksuele trouw te eisen als hij me twee maanden niet te zien krijgt. Dan moet je je niet gaan afvragen wat hij uitspookt. Het getuigt van meer respect en realiteitszin dat je dan uitkijkt naar het weerzien".

Monica laat er geen twijfel over bestaan dat ze nog altijd dol is op haar man, met wie ze in 1999 trouwde, maar ze bekent ook dat er periodes zijn dat ze met hem zwaar overhoop ligt. "Ik vind hem sexy. Het is belangrijk dat je je man sexy blijft vinden. Maar Vincent is geen normale vent. Soms hou ik zoveel van hem, dat ik hem wil vermoorden".


14-03-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Justin Bieber hier populairder dan de echte

"Vlaamse Justin Bieber" hier populairder dan de echte

Klik op de foto om ' Baby ' te beluisteren






Drie weken geleden werd de Netlogpagina van de bijna veertienjarige Ian Thomas gelanceerd en intussen ontving hij meer dan 70.000 bezoekers. Meer dan 13.000 daarvan registreerden zich als 'vriend'. De pagina van Justin Bieber zelf, die al anderhalf jaar actief is in België, telt iets meer dan 12.000 'vrienden'. Dat meldt showbizzsite.be.

Mediastorm
Wat begon met een door zijn stiefvader Chris Van Tongelen gemaakt filmpje op YouTube is op korte tijd uitgegroeid tot een ware hype. Op het filmpje is een Bieber-lookalike te zien die een Vlaamse versie aan het zingen is van de single 'Baby' van Justin Bieber. Dit werd al snel opgepikt door de Vlaamse media en intussen veroorzaakte Ian Thomas een ongekende mediastorm: artikels in alle grote kranten, in de studio bij MNM, te gast in FUZZ! bij JIM en zelfs een reportage voor het VRT-programma 'Koppen'. De verschillende filmpjes van Thomas op YouTube werden inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken.

De eerste single van dit nieuwe tienerfenomeen wordt de Vlaamse versie van 'Baby'. De videoclip werd afgelopen woensdag op Netlog gezet en donderdagochtend was deze al meer dan 10.000 keer bekeken. Vanaf zaterdag 12 maart zal de clip ook te zien zijn op vtmKzoom en JIM.

De single 'Baby' ligt ondertussen in de winkel en is te koop op iTunes.


14-03-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker breekt in bij Madonna

Stalker breekt in bij Madonna


http://img220.imageshack.us/img220/2686/madonnaf.jpg


Het voorbije weekend is een stalker gearresteerd nadat hij was ingebroken in het huis van Madonna in de Londense wijk Marylebone.

Het voorbije weekend is een stalker gearresteerd nadat hij was ingebroken in het huis van Madonna in de Londense wijk Marylebone.

Zaterdagmorgen om halfzes werd de 29-jarige Pool Grzegorz Matlok door lijfwachten van de zangeres overmeesterd terwijl de man de spullen van de zangeres aan het doorzoeken was. Hij had een ruit van het Gregoriaanse herenhuis stukgeslagen en was zo binnengedrongen. Op dat moment was Madonna in het Amerikaanse Michigan, waar ze rouwt om het overlijden van haar grootmoeder Elsie Mae Fortin.

"Nochtans zou de beveiliging rond haar huis ondoordringbaar moeten zijn", verzucht een politiewoordvoerder in The Sun.

Matlok, die door de lijfwachten van Madonna als één van haar stalkers werd herkend, werd gearresteerd en moet vandaag voor de rechter verschijnen.

Madonna is momenteel in Bay City, Michigan, waar haar oma op 99-jarige leeftijd overleed. Elsie Mae Fortin voedde Madonna en haar vijf broers en zussen op toen haar moeder aan de gevolgen van borstkanker overleed. Madonna was toen vijf.


14-03-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André getrouwd

Sandrine André getrouwd


http://img195.imageshack.us/img195/8726/sandrineandrenhansligtv.jpg


Eén jaar na de aankondiging van hun huwelijk hebben Sandrine André en Hans Ligtvoet elkaar hun ja-woord gegeven.Dat meldt showbizzsite.be.

Zaterdag zijn Sandrine en Hans getrouwd op het "schoon verdiep" van het Antwerpse stadhuis.
Sandrine droeg een door de Nederlandse ontwerpster Ines Raspoort ontworpen trouwjurk. Ze sloten hun huwelijksdag af in intieme kring met een feestelijk diner in House Of Porters.(br;hln)


14-03-2011 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische jazzdrummer Joe Morello overleden

Legendarische jazzdrummer Joe Morello overleden

Klik op de foto om ' Take Five ' te beluisteren



Joe Morello, één van de beroemdste drummers uit de rijke jazzgeschiedenis, is in zijn woning in New Jersey overleden. Dat meldde zondag het Amerikaanse radiostation NPR (National Public Radio). Morello, lid van het Dave Brubeck Quartet, werd 82.

Het grootste succes van het Quartet was ongetwijfeld het nummer 'Take Five' uit het album 'Time Out' (1959). 'Take Five' is een geïmproviseerd stuk voor piano, sax, bas en drums - met een opmerkelijke drumsolo van Morello.
 
Morello groeide op in Springfield, Massachusetts, waar zijn muzikaal talent al op vroege leeftijd duidelijk werd. Hij leerde viool spelen en trad toe tot het Boston Symphony Orchestra. Als tiener liet hij de viool vallen voor drums.

Na de split van het Brubeck Quartet, in 1968, wijdde Morello zich aan het geven van muzieklessen.


14-03-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Componist van

Componist van "Merry Little Christmas" overleden


http://img339.imageshack.us/img339/2102/hughmartin.jpg


Hugh Martin, een van de meest succesvolle musicalcomponisten van de VS, is vrijdag in zijn woning in Encinitas overleden. Martin, vooral bekend van de score voor de filmmusical "Meet me in St Louis" (1944), werd 96. Zijn bekendste werken verwierven beroemdheid dankzij de stem van Judy Garland.

Onvergetelijk (voor musicalliefhebbers) zijn de liedjes 'The Trolley Song' en 'Have yourself a Merry Little Christma'", beide uit 'Meet me in St Louis'. Beide liedjes kregen later nog een uitvoering door Frank Sinatra.
 
Het kerstlied is door meer dan 500 zangers herwerkt of gecoverd, onder andere door Doris Day, Ella Fitzgerald, Christina Aguilera, Coldplay, John Denver, Sarah Connor, Trini Lopez, Bette Midler, Whitney Houston, The Jackson 5, Lou Rawls en Barry Manilow. Zelfs Bert en Ernie van Sesamstraat maakten hun versie van de song.
 
Het ingetogen en melancholische lied prijkt ook op het Europese repertoire van zeemzoete kerstliederen. Op bijna 90-jarige leeftijd nam Martin nog een meer religieuze versie van het lied op.
 
Verder dan een nominatie voor de Oscars en vier nominaties voor de Tony's kwam Martin niet. Het mag hem een troost zijn dat het American Film Institute het Trolleylied op nummer 26 van de 100 beste filmsongs ooit plaatste.



14-03-2011 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siska Schoeters vlot bevallen van zoontje Lucien

Siska Schoeters vlot bevallen van zoontje Lucien


http://img859.imageshack.us/img859/4864/siskaschoeters.jpg



Studio Brussel-presentatoren Siska Schoeters en Tomas De Soete zijn de trotse ouders geworden van Lucien. De geboorte is vlot verlopen en moeder, kind en papa stellen het wel.
 
Lucien werd op vrijdag 11 maart om 18.36 uur geboren. Hij meet 50,5 cm, weegt 3.105 gram en is naar verluidt al heel muzikaal.
 
Tomas en Siska zijn in de wolken met hun zoontje en willen hun prille ouderschap in alle intimiteit beleven. Daarom geven ze verder liever geen interviews of commentaar.


13-03-2011 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight acteurs geëvacueerd na tsunami-alarm

'Twilight'-acteurs geëvacueerd na tsunami-alarm


http://img857.imageshack.us/img857/1350/twilight.jpg


Komt de productie van de nieuwe 'Twilight'-film 'Breaking Dawn' door de tsunami in het gedrang? Nadat de noordoostelijke kust van Japan vanochtend werd getroffen door een zware aardbeving (8,9 op de schaal van Richter), zette de tsunami koers richting de Westkust van de VS en Canada.

De cast en productieploeg zat voor de opnames van 'Breaking Dawn' op het Canadese Vancouver Island, British Colombia. De volledige 'Twilight'-cast werd vanmorgen uit het kustdorpje Tofino geëvacueerd.

Paraat
Aan de noordelijke kust, Haida Gwaii, Bella Bella en Cape Scott worden volgens CBC News momenteel extra voorzorgsmaatregelen getroffen. "Ook al zijn er om dit moment nog geen hoge golven te zien, we moeten op elk tijdstip paraat staan zodat we kunnen ingrijpen wanneer de situatie verergert." zegt Glen Plummer van Emergency Management in British Colombia.

Uit voorzorg werden vanmorgen (plaatselijke tijd) de stranden en jachthavens aan de Westkust van de Verenigde Staten ontruimd.

Laatste tweet
Tinsel Korey (30), Makah Emily Young in de Twilight-reeks deelde het nieuws (weliswaar met een knipoog) via Twitter: "We worden geëvacueerd door de tsunami die op komst is. Als dit mijn laatste Tweet zou zijn: Ik hou van jullie. Einde. Knuffels."

Kort na Korey's dramatische post volgde nog een Tweet: "Als dit het moment is, dan heb ik een goed leven gehad. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen meemaken."

De acteurs zouden op geen enkel moment in gevaar geweest zijn. (br.hln)


12-03-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dj Tiësto slachtoffer van tsunami-alarm

Ook dj Tiësto slachtoffer van tsunami-alarm


http://img858.imageshack.us/img858/755/djtiesto.jpg


Ook dj Tiësto is slachtoffer geworden van het tsunami-alarm. Zijn concert in de Peruviaanse hoofdstad Lima werd namelijk afgelast als gevolg van de verwachte tsunami. Dat meldde Tiësto zelf op Twitter.

De tsunamiwaarschuwing voor landen rond de Grote Oceaan werd uitgegeven na de zware aardbeving voor de kust van Japan. Eerder vandaag bereikte de tsunami al Taiwan, Hawai en de Californische kust. Op wat beschadigde boten en een vermiste fotograaf na, richtte die geen verwoestingen aan.

De Nederlandse top-dj, die vaak optreedt op grote dance-evenementen, is nu in Zuid-Amerika. Zaterdagavond staat een optreden in Buenos Aires op het programma. De Argentijnse hoofdstad ligt aan de andere kant van het continent, dat concert zou dus moeten doorgaan.



12-03-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Wilde gaat scheiden

Olivia Wilde gaat scheiden


http://img859.imageshack.us/img859/1654/oliviawildeentaoruspolip.jpg


Het huwelijk tussen Olivia Wilde en Tao Ruspoli is voorbij. Het koppel ging vorige maand uit elkaar, maar nu heeft Wilde dus ook officieel de scheiding ingezet.

"Wilde diende vorige week de echtscheidingspapieren in bij een rechtbank in Los Angeles. Als reden gaf ze 'onoverkomelijke verschillen' op". luidt het bij showbizzwebsite TMZ.com.

In Hollywood wordt er ondertussen druk gespeculeerd over de breuk. Volgens de geruchten wil de 25-jarige Wilde de scheiding zo snel mogelijk afhandelen omdat ze ondertussen een nieuwe liefde aan de haak heeft geslagen: acteur Ryan Gosling (30). De tortelduifjes werden onlangs hand in hand in Cincinnati gezien, waar Ryan momenteel verblijft voor de opnames van zijn nieuwe film 'The Ides of March'.

Olivia zou 2 weken voor haar breuk met Tao een scheve schaats gereden hebben met Gosling. Wilde en Gosling zouden op de avond van de Golden Globes samen de nacht hebben doorgebracht.


12-03-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!